Maģiskā Āfrika

27 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 18 augusts 2017 ieslēgts 03 Septembris 2017
Reputācija: +10
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s esam bijuš i maģ iskā ceļ ojumā pa Ā friku! Mums tikko bija pā rsteidzoš a ekskursija pa Tanzā niju + Keniju, safari un pludmales brī vdienas apmē ram. Zanzibā ra.

Lidojot ar Kataru no Maskavas, ē rti savienojumi un ļ oti laba aviokompā nija, arī Emirā ti no Sanktpē terburgas bija izvē le, tač u cenu zī me un savienojumi atstā ja daudz ko vē lē ties, viņ i arī neuzdroš inā jā s doties uz Dubaijas lidoš ana.

Uzreiz gribu visus brī dinā t, ka, ierodoties Kenijā , lī dzi jā bū t dzeltenā drudž a vakcinā cijas sertifikā tam, vakcinē ties var Sanktpē terburgā , mē s to darī jā m Makarova akadē mijā , maksa par diviem cilvē kiem. ir 960 rubļ i, mums arī izsniedza sertifikā tu.

Izgā jā m arī malā rijas tableš u kursu, kura laikā alkohols ir stingri aizliegts, tā dē ļ , ja dzerat atvaļ inā jumā , sā ciet kursu jau laikus)))


Kopumā viņ i lieliski pastrā dā ja visu sagatavoš anā s procesu, starp citu, š eit es vē los izteikt pateicī bu par informā ciju un norā dī jumiem mū su tū risma uzņ ē mumam, viņ i ir lieliski, viņ i zina visas nianses un detaļ as.

Lidojums bija pē c iespē jas ē rtā ks, viss bija lī menī un laikā , kā man patī k lidot regulā ri))

Ierodoties mū s sagaidī ja labi laikapstā kļ i, svilinā ja saule un mē s bijā m tik priecī gi pē c savas "vasaras"!

Mū s aizveda uz viesnī cu Nairobi, kur mē s atpū tā mies, un nā kamajā dienā sā kā s safari, instruktā ž a ar gidu, un interesantā kais, ko mē s visvairā k gaidī jā m, bija ceļ ojums pie dzī vniekiem. . Viņ u ceļ i, protams, atstā j daudz ko vē lē ties, jū s braucat pa zemes ceļ iem, braucieni ir gari, lī dz Masai Mara bija apmē ram 5 stundas, bet tas ir tā vē rts!

Teikš u, ka safari sā kas uzreiz pē c reģ istrē š anā s namiņ ā , pa istabu mierī gi staigā nī lzirgi, lē kā pē rtiķ i, skraida kā rpu cū kas, tā pē c ir bī stami staigā t pa viesnī cu paš am un katru reizi, kad vajag kaut kur doties, piezvani un palū dz mež sargu iet un apsargā ja.

Pā rsteidz arī pati naktsmī tne, viņ i apmetas mazā s mā jiņ ā s - namiņ os, vai teltī s. Iekš ā ir moskī tu tī kli, š ķ iet, ka ir aprī kots, bet tomē r ir spē cī ga sajū ta, ka tu dzī vo akmens laikmeta ciematā , un nez kā pē c mū su tā lruņ i lā dē jā s apbrī nojami ilgi, ļ oti vā jš intermitē još ais spriegums.

Ē diens ir ļ oti labs, mums bija pilna pansija, nav par ko sū dzē ties.

Pats safari noteikti nedodas uz zoodā rzu, š eit viss ir savā dā k.

Dzī vnieki savā dabiskajā vidē ir tieš i jū su acu priekš ā , un jū s braucat tiem garā m vai apstā jas, daž viet var izkā pt no automaš ī nas, lai nofotografē tos, stā vē tu un vē rotu. Gnu, bifeļ i, pē rtiķ i, lauvas, gazeles, kazas, tī ģ eri, flamingo, ž irafes! Skaistums un dzī vas, spilgtas emocijas

No rī ta mū s apkalpoja tē ja, kafija, kā rumi, varē jā m sagaidī t rī tausmu un vē rot dzī vniekus no atklā tas teritorijas

Es nevaru teikt, ka cilvē ki tur ir laipni, lī dzjū tī gi, bet afrikā ņ u nabadzī gā un grū tā dzī ve atstā j zinā mu nospiedumu. Tur arī neatradī siet ī paš u servisu, viss ir viduvē js vai pat zemā ks par to.


Pē c safari Kenijā mē s pā rcē lā mies uz Tanzā niju.

Bija iespē jams veikt lidojumu, bet mē s nolē mā m braukt cauri slavenajam Kilimandž aro kalnam, piedā vā jā m tajā uzkā pt un justies kā varoņ iem, bet mē s kaut kā neuzdroš inā jā mies to darī t, lai viņ i ir jaunā ki : )) Bet mē s saņ ē mā m krā š ņ s skats, mā koņ u nebija, tā tad par laimi.

Bijā m Tanzā nijā vē l trī s dienas Serengeti un Ngorongoro parkos, š ie ir visveiksmī gā kie parki, cik dzī vnieku tur ir! ! ! Bifeļ i Zebras Nī lzirgi Gepardi Antilopes Tī ģ eri Lauvas Ziloņ i! ! Viņ u visu ir tik daudz, viņ i klī st milzī gos baros, sniedzot roku viens otram, un č epradas vispā r skraida tuvumā , un galvenais, dzī vnieki nekā di nereaģ ē uz cilvē kiem, maš ī nā m, acī mredzot pieraduš i. Lai gan gide stā stī ja, ka bijuš i ļ oti slikti un bī stami gadī jumi, kad tū risti pietuvojuš ies savvaļ as plē soņ ā m un tad palikuš i pusmiruš i : ( Bet pie mums neviens neskrē ja un pat makaki maš ī nā neielē ca, viss gludi un mierī gi .

Pē c finiš a un atvadī š anā s no jaukajiem dzī vniekiem mē s lidojā m uz Zanzibā ru. Atpū tā mies stilī gā Z viesnī cā , lai arī ir 4*, bet man 5*! Netā lu no Nungwi, kur varat doties vakariņ ā s, pastaigā ties.

Pludmale pie viesnī cas ir lieliska, tik ž ilbinoš i baltas smiltis un skaista daba! Paņ emiet istabu ar skatu uz jū ru.

Ceļ ojums bija fantastisks! ! Protams, tas viss nav lē ti un ļ oti, ļ oti eksotiski, kopumā drī zā k vientulī bas un dabas cienī tā jiem, bet manuprā t ir gan naudas, gan pavadī tā laika vē rts, mums ļ oti patika, iespaidi un emocijas uz mū ž u!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums