Istanbul Sirkeci Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 3.310
3.7 Numurs
3.7 apkalpošana
3.7 Tīrība
4.0 Uzturs
3.7 Infrastruktūra
Sešstāvu viesnīca Istanbul Sirkeci atrodas Stambulas centrālajā daļā, kur pastaigas attālumā atrodas daudzas apskates vietas, tostarp Zilā mošeja, Hagia Sophia, Topkapi pils. Netālu atrodas tramvaja pietura, daudzi vietējās virtuves restorāni.Vairāk →
аватар smartssr
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
2019. gada janvā rī š ajā viesnī cā rezervē ju divvietī gu numuriņ u uz 6 dienā m maija brī vdienā m, jo ​ ​ vienmē r plā noju ceļ ojumus iepriekš , un iepriekš cenas ir manā mi zemā kas. Numuriņ š uz 6 naktī m maksā ja 202$ (tas bū s svarī gi vē lā k). … Tomēr ▾ 2019. gada janvā rī š ajā viesnī cā rezervē ju divvietī gu numuriņ u uz 6 dienā m maija brī vdienā m, jo ​ ​ vienmē r plā noju ceļ ojumus iepriekš , un iepriekš cenas ir manā mi zemā kas. Numuriņ š uz 6 naktī m maksā ja 202$ (tas bū s svarī gi vē lā k). Rezervā cijā , protams, bija norā dī ti manas bankas kartes rekvizī ti, uz kuriem Sirkeci Family Hotel nebija jautā jumu 4 mē neš us. Turklā t viesnī ca ar mani jautri sarakstī jā s, solot vai nu klusā ku istabiņ u, vai intī mas sarunas krievu valodā . Tač u tieš i pirms lidojuma saņ emu ziņ u no viesnī cas, ka nevar iekasē t naudu no manas kartes. Nu, labi, es nodomā ju, kurš gan ar mani nenotiek, un nosū tī ju viņ iem informā ciju par citu darba karti. Piezī mē ju, ka arī iepriekš ē jā karte bija absolū ti maksā tspē jī ga. Bet lai vai kā , š ī viesnī ca atceļ rezervā ciju trī s dienas pirms manas izbraukš anas, jo viesnī ca uzskatī ja, ka otrā karte nedarbojas ! ! ! Un lū k, mans atceltais numurs tiek pā rdots pirms maija brī vdienā m par 404 USD! ! ! Lai gan pā ris dienas iepriekš viesnī cā nebija brī vu istabu. Starp citu, pē c daž ā m minū tē m es bez problē mā m viegli samaksā ju par citu viesnī cu uz it kā “nestrā dā još as” kartes. No tā es secinu, ka augstā k nosauktā viesnī ca ir krā pnieks. Tie pā rklā jā s ar manu rezervā ciju, lī dz viņ i bija pā rliecinā ti, ka viesnī ca ir pilna, bet, kad tā bija pilna, viņ i mani izdzina kā suni. Viņ i nenovē rtē savu reputā ciju un savus klientus. Neticiet š iem blē ž iem!
аватар galina.belysheva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mū su 4 cilvē ku ģ imene š ajā viesnī cā uzturē jā s no 29.06. -05.07. 2018. Izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c atraš anā s vietas un cenas. Ja neskaita labo atraš anā s vietu, š ai viesnī cai nav nekā du pozitī vu punktu. … Tomēr ▾ Mū su 4 cilvē ku ģ imene š ajā viesnī cā uzturē jā s no 29.06. -05.07. 2018. Izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c atraš anā s vietas un cenas. Ja neskaita labo atraš anā s vietu, š ai viesnī cai nav nekā du pozitī vu punktu.
Nonā kuš i istabā , viņ us pā rsteidza tā s lielums: istabā atradā s trī s gultas un viens naktsgaldiņ š , starp tā m praktiski nebija ejas, starp mē belē m varē ja "izspiesties" tikai viens cilvē ks. Divas vienvietī gā s gultas un pusotra 4 personā m! Kad mē s reģ istrē jā mies, istabā nebija ledusskapja. Pē c lū guma mums to uzlika, bet diemž ē l tas tecē ja un vienmē r blakus bija kā da peļ ķ e. Skapis ir mazs un iekš ā tukš s, nav š ķ ē rsstieņ a, nav pakaramo, tikai divi ā ķ i. Viesnī ca un istabiņ a ir netī ras, zem vienas no gultā m bija izž uvuš as citu cilvē ku netī rā s apakš bikses. Duš ā nebija ventilā cijas un viss mitrums un smakas nonā ca istabā . Č etriem cilvē kiem atnesa 1-2 dvieļ us un vispā r nelika š ampū nu. Tā pē c man bija jā sazinā s ar reģ istratū rā m vairā kas reizes katru dienu un personī gi, jo telefons istabā nedarbojā s. Palū guš i salabot telefonu, atnesa mums vē l vienu salauztu.
Telpā bija izrautas rozetes, darbojā s tikai viena, tā pē c lā dē ja telefonus pē c kā rtas.
Brokastis pretī gas: nekā karsta nav, tikai lē ti izcirtņ i, 6 dienas tas pats, ē damistaba ļ oti maza, burtiski vairā kiem galdiņ iem, visiem nepietika vietas. Turklā t ē damzā le kalpoja arī kā saimniecī bas telpa, kurā viesnī ca glabā ja tualetes papī ru un mazgā š anas lī dzekļ us.
Ierodoties mā jā s, mums par pā rsteigumu, izrā dī jā s, ka viesnī ca atcē la mū su rezervā ciju vietnē booking. com viesu neierasš anā s dē ļ . Mē s nevarē jā m pierā dī t pretē jo un atstā t godī gu atsauksmi tū ristiem.
Viesnī cā gandrī z neviens nerunā angliski. Krievvalodī gais Š orats mums paskaidroja, ka apkopē ja nesaprot, kas no viņ a tiek prasī ts, un tā pē c par dvieļ iem un š ampū nu mums netiek ziņ ots.
аватар mikai
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija 2011. gadā Tuvo Austrumu noslē pumu tū rē , 2 naktis pavadī ja Stambulā viesnī cā Sultan. Liela, skaista viesnī ca. Laba atraš anā s vieta netā lu no Laleli kvartā la (vairumtirdzniecī bas tirgus) un centrā lā s ielas. Ē diens bija labs. … Tomēr ▾ Bija 2011. gadā Tuvo Austrumu noslē pumu tū rē , 2 naktis pavadī ja Stambulā viesnī cā Sultan. Liela, skaista viesnī ca. Laba atraš anā s vieta netā lu no Laleli kvartā la (vairumtirdzniecī bas tirgus) un centrā lā s ielas. Ē diens bija labs. Istabas tī ras.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bosfora šaurums un Bosfora tilts
Novērtējums 9.7
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
Svētās Sofijas katedrāle
Novērtējums 9.7
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
Sultanahmetas mošeja
Novērtējums 9.5
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Шестиэтажный отель Istanbul Sirkeci находится в центральной части Стамбула, где в шаговой доступности находятся многочисленные достопримечательности, среди которых Голубая мечеть, собор Святой Софии, дворец Топкапы. Рядом расположены трамвайная остановка, множество ресторанов местной кухни.

Atrašanās vieta 13,6 км до международного аэропорта Стамбула имени Ататюрка.
Viesnīcā

Услуги по продаже билетов, услуги консьержа, услуги по глажению одежды, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, бесплатный чай и кофе, доставка еды и напитков в номер, общая кухня, факс/ксерокопирование, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские книги, музыка или фильмы.
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Вечерняя программа.
Telpu apraksts

В отеле 26 одно-, двух-, трех- и четырехместных номеров. Есть семейные номера.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, мини-бар, кофеварка/чайник, телефон, ванная комната с душем и туалетом, фен, халат и тапочки, бесплатный Wi-fi, центральное отопление, утюг и гладильная доска, деревянная мебель, паркетный пол, ежедневная уборка номера.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
Adrese Hocapasa Mahallesi Orhaniye Caddesi 28, Стамбул 34110, Турция
Tālruņi: Телефон: 90 212 527 1986 Факс: 90 212 527 1812
FAQ