Constantinopolis Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 1.010
pamatā
1 atsaukt
1.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Viesnīca Constantinopolis atrodas tikai 10 minūšu pastaigas attālumā no vēsturiskā Sultanahmet laukuma. Tramvaju pietura Cemberlitas atrodas 350 metru attālumā no viesnīcas, nodrošinot ērtu nokļūšanu rosīgajā Taksim laukumā un Istiklal ielā.Vairāk →
аватар Kirill.markets.com
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ausmas! ! ! Atbraucā m, mē ģ inā jā m iekā rtoties istabā mī nus 2 stā vā . No loga pavē rā s skats uz atkritumiem, un tur bija kaut kā ds transformators. Smarž a bija tikai kapets, pelē jums un nebija ko elpot. Gultas veļ a netī ra, sienas netī ras, putekļ i 5 milimetrus biezi. … Tomēr ▾ Š ausmas! ! ! Atbraucā m, mē ģ inā jā m iekā rtoties istabā mī nus 2 stā vā . No loga pavē rā s skats uz atkritumiem, un tur bija kaut kā ds transformators. Smarž a bija tikai kapets, pelē jums un nebija ko elpot. Gultas veļ a netī ra, sienas netī ras, putekļ i 5 milimetrus biezi. Lū dza pā rģ ē rbties - pā rģ ē rbā s uz istabu, kurā vispā r nebija vietas! Nevarē ja pat koferi nolikt un atvē rt. Kur pazuda logs? Kopē jā koridorā ))) Mē s neiesakā m! Skrien no turienes ā tri. Par savu naudu pā rcē lā s uz viesnī cu pretī ! Pievienojieties kā vienmē r "palī dzē ja" = neko nedarī ja.
Un č alis reģ istratū rā ir tikai alvas. Tu viņ am kaut ko saki – un viņ š uz tevi skatā s kā uz kurlmē mu, un viss. Kā jā , bet viņ š klusē un izskatā s kā nomē tā ts ar akmeņ iem un nogalinā ts. Kā ds romantisks ceļ ojums!
Номер грязь, места вообще нет . Вид из окна - помойка , трансформатор грязь , вонь , плесень Постельное белье очень грязное .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bosfora šaurums un Bosfora tilts
Novērtējums 9.7
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
Svētās Sofijas katedrāle
Novērtējums 9.7
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
Sultanahmetas mošeja
Novērtējums 9.5
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель Constantinopolis находится всего в 10 минутах ходьбы от исторической площади Султанахмет. В 350 м от отеля находится трамвайная остановка Cemberlitas, откуда можно легко добраться до оживленной площади Таксим и улицы Истикляль.

Atrašanās vieta 2,8 км до Галатской башни, 31 км до международного аэропорта Стамбула «Сабиха Гекчен», 34 км до международного аэропорта им. Ататюрка.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, общий лаундж с компьютером и ЖК-телевизором, полностью оборудованная общая кухня, доставка еды и напитков в номер.

  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Telpu apraksts

Бюджетные двух- и трехместные номера 12 м², стандартные двух- и трехместные номера.

Istabās

Кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, радио, гладильные принадлежности, шкаф для одежды, гладильные принадлежности, ванная комната с душевой кабиной, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-Fi.

Adrese Kucuk Ayasofya Mah. Piyer Loti Cad. Tahsinbey Sok. No:27 Istanbul, Фатих, 34122 Стамбул, Турция
Tālruņi: +90 212 458 58 02
FAQ