TUI Magic Life Jacaranda 5*– Atsauksmes

18
Novērtējums 9.110
№8 viesnīcas reitingā Sānu
8.9 Numurs
8.4 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.9 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca Jacaranda Hotels Side atrodas Sides apgabalā Gundogdu. Uzcelta 2014. gadā. Mājīga zona. Piemērots ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар Kolohata
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tagad tui burvju dzī vē jacaranda 5* Ļ oti apmierinā ts. Ē diens super, izvē le milzī ga, alkohols, saldumi utt. galdi ir pilni. apkalpoš ana ļ oti laba, viss ir lieliski. jū ra silta, laiks lielisks Krievu nav daudz, pā rsvarā Eiropa. … Tomēr ▾ Tagad tui burvju dzī vē jacaranda 5*
Ļ oti apmierinā ts. Ē diens super, izvē le milzī ga, alkohols, saldumi utt. galdi ir pilni. apkalpoš ana ļ oti laba, viss ir lieliski. jū ra silta, laiks lielisks
Krievu nav daudz, pā rsvarā Eiropa.
аватар marinababich
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija 2021. gada jū nijā , viesnī cai viss patika par 100%. Iepriekš Turcijā bija arī.5 *, tač u vienmē r bija daž i trū kumi. Š oreiz viss ir vienkā rš i neticami un brī niš ķ ī gi. Krā š ņ a pludmale, gandrī z tukš a, skaista jū ra ar viegliem viļ ņ iem, mazulim patika peldē ties pa viļ ņ iem. … Tomēr ▾ Bija 2021. gada jū nijā , viesnī cai viss patika par 100%. Iepriekš Turcijā bija arī.5 *, tač u vienmē r bija daž i trū kumi.
Š oreiz viss ir vienkā rš i neticami un brī niš ķ ī gi. Krā š ņ a pludmale, gandrī z tukš a, skaista jū ra ar viegliem viļ ņ iem, mazulim patika peldē ties pa viļ ņ iem. Virtuve ir garš ī ga, dizains lielisks! Katru dienu darbinieki kaut ko izdomā ja, kaut kā du jaunu konceptu, gandrī z divas nedē ļ as nebija atkā rtojumu -)) Istabas forš as, mums iedeva 4 stā vā , netā lu no lifta, ļ oti ē rti.
Katru dienu pie milzī gā baseina saldē jums un beļ ģ u vafeles.
Baseini – milzī ga peldvietu izvē le gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Viesnī ca ir neticami TĪ RA. Visas vannas istabas ir tī ras. Turpat pie ieejas restorā nā viesus gaidī ja daž as iepakotas alkohola salvetes un galda piederumi, kas arī pē c pieprasī juma ļ oti ā tri tika uzrā dī ti. Man patika karantī nas koncepcija, kad ē dienu uzliek viesmī ļ i, nevis ņ em paš i.
Ja jums patī k skaistas zaļ ā s zonas, pastaigas, baseini un jū ra - jū s š eit -)) Mē s noteikti bū sim vairā k nekā vienu reizi.
аватар katiysik.lytvynenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca skaista, bijā m maija vidū . Teritorija ļ oti liela, skaista, kopta, daudz daž ā du augu. Pludmale ir smilš aina un arī ieeja jū rā ir smilš aina, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, tiek nodroš inā ti dvieļ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista, bijā m maija vidū . Teritorija ļ oti liela, skaista, kopta, daudz daž ā du augu.
Pludmale ir smilš aina un arī ieeja jū rā ir smilš aina, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, tiek nodroš inā ti dvieļ i. Teritorijā ir daudz izklaides: loka š auš ana, teniss, badmintons, katamarā ns, futbols, volejbols, ū dens slidkalniņ i, hammam, diskotē ka.
Visas izklaides jā reģ istrē caur aplikā ciju (viņ iem ir sava aplikā cija).
Wi-Fi darbojas lieliski visā .
Pē c uzturvē rtī bas: ir liellopu gaļ a, tī tara gaļ a, vista, grilē ta, steiki, sautē ti, vā rī ti, tuncis, lasis, grilē ta zivs, frī kartupeļ i, š ķ ē les, kartupeļ u biezeni, vā rī ti, rī si, makaroni, spageti, burgeri, daudzveidī ga maize, pankū kas, kruasā ni , ā boli, apelsī ni, greipfrū ti, arbū zs, zemenes, kivi, daž ā di salā ti, gurķ i, tomā ti, redī si, visā di zaļ umi, daudz desertu katrai gaumei, daž ā di sieri, desiņ as, desiņ as, jogurti, mē rces un daudzas citas lietas, ko jū s nevaru atcerē ties. . .
Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem un ē dieniem, bet tas nestrā dā visu dienu, viņ i taisa kokteiļ us, alu, picas, tī rradņ us, ē d dā rzeņ us, augļ us.
Netā lu no galvenā restorā na atrodas kafejnī ca, kurā ir bā rs, saldē jums no 15:00, turku kafija.
Bā rā pie skatuves ir tikai dzē rieni un č ipsi ar riekstiem.
Ir a la carte restorā ni, viss arī garš ī gi.
Personā ls runā angliski, bet visi ir ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi, labi uzkopj.
Istabas svaigas, viss strā dā , ir fē ns, č ī bas, seifs, TV, ledusskapis, mini bā rs iekļ auts cenā , š ū š anas komplekts, dvieļ i.
Izejot no viesnī cas pa labi, kaut kur 1km rā diusā ir tirdziņ š , tur nopirkā m paš taisī tu turku prieku, ļ oti garš ī gi, ir arī drē bes, apavi, somas utt.
Kopumā mums visiem ļ oti patika.
аватар alex.sporttop_gmail.com
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pā rsteidza sliktas atsauksmes. Viesnī ca ir super. Milzī ga, skaista, kopta teritorija. Lieliska liela pludmale un krā š ņ a jū ra. Istabas ir jaunas, pā rdomā tas un ē rtas. Bijā m ar mazu bē rnu, istabā jau bija gultiņ a. Ē diens ir garš ī gs no rī ta lī dz vakaram un visur. … Tomēr ▾ Pā rsteidza sliktas atsauksmes. Viesnī ca ir super. Milzī ga, skaista, kopta teritorija. Lieliska liela pludmale un krā š ņ a jū ra.
Istabas ir jaunas, pā rdomā tas un ē rtas. Bijā m ar mazu bē rnu, istabā jau bija gultiņ a.
Ē diens ir garš ī gs no rī ta lī dz vakaram un visur.
Lej ko gribi un jebkurā daudzumā .
Ī paš s paldies darbiniekiem. Visi ir draudzī gi, smaidī gi un vienmē r gatavi palī dzē t.
Daudz izklaides un sporta programmu. Diskotē kas, š ovi, teniss, pludmales volejbols, loka š auš ana, š autriņ as utt.
Noteikti iesaku.
аватар Ivanovaagata8
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uzturē jā s viesnī cā no 06.09. 2018 lī dz 11.09. 2018. Viesnī ca neatbilst deklarē tajā m zvaigznē m! ! ! Kā da naudas un nervu izš ķ ieš ana. Nepatī kams iespaids palicis pē c atpū tas! Š ajā viesnī cā vienkā rš i jā nomaina darbinieki un vadī tā ji. … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā no 06.09. 2018 lī dz 11.09. 2018. Viesnī ca neatbilst deklarē tajā m zvaigznē m! ! ! Kā da naudas un nervu izš ķ ieš ana. Nepatī kams iespaids palicis pē c atpū tas! Š ajā viesnī cā vienkā rš i jā nomaina darbinieki un vadī tā ji. 95% darbinieku nav draudzī gi, nav motivē ti, un daž i ir atklā ti rupji! Ē diens vienmuļ š un gandrī z viss nepatī kami smarž o pē c jē ra. Arī dzē rieni atstā j daudz vē lamo. Istaba tika pieš ķ irta ar kavē š anos, slikti iztī rī ta. Bē rnu 2.5 nevarē ja pabarot. Ieraudzī ju č ū sku rotaļ u laukumā ! WiFi viesnī cā nedarbojā s, izņ emot reģ istratū ru. Š ai viesnī cai ir tikai viens pluss - teritorija un neticami skaists dā rzs! Pē c nedē ļ as uzturē š anā s tur mainī jā m viesnī cu un izbaudī jā m nā kamo nedē ļ u! ! !
аватар Furaev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā ieradā mies 16.06. Ā tri iekā rtojā mies! Vizuā li viesnī ca tieš ā m nav veca. Bē rnu animā cijas praktiski nav, tas ir briesmī gi. Ē diens man patika, izvē le laba. Tagad uzmanī bu! ! ! Mū su bē rnam attī stī jā s briesmī ga alerģ ija klepus veidā , gandrī z lī dz vemš anai. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ieradā mies 16.06. Ā tri iekā rtojā mies! Vizuā li viesnī ca tieš ā m nav veca. Bē rnu animā cijas praktiski nav, tas ir briesmī gi. Ē diens man patika, izvē le laba. Tagad uzmanī bu! ! ! Mū su bē rnam attī stī jā s briesmī ga alerģ ija klepus veidā , gandrī z lī dz vemš anai. Rezultā tā pē c kā rtē jā s telpas mazgā š anas, ko veica apkalpotā ji, viss saasinā jā s un kļ uva skaidrs, ka tas ir iemesls. Dež uranti vienkā rš i no sirds ieber ū denī daudz ķ imikā liju, kas noved pie alerģ ijā m. Par to ziņ ojā m reģ istratū rā un lū dzā m istabu nemazgā t. Reģ istratū rā Daria (krievvalodī gā ) teica, ka par visu ziņ os uzkopš anas dienestam. Mums bija manuā li jā mazgā visa telpa, un mē s bijā m pā rsteigti, ka tur bija daudz netī rumu (pievienota fotogrā fija). Tas ir, tī rī š ana pē c bū tī bas izstā sta netī rumus telpu vidū , un viss. Putekļ i vispā r nav atlasī ti. Par to ziņ ojā m reģ istratū rā . Izrā de sā kā s, kad pē c 2 dienā m viņ i atkal mazgā ja istabu un bē rns uzreiz sā ka klepot, kad viņ š ienā ca. Sazvanī jā m reģ istratū ras vadī tā ju un viņ š ieslē dza muļ ķ i, ka nesaprot, kas noticis. Viņ a kolē ģ is front office vadī tā js ieradā s viņ am laikā un arī sā ka nesaprast, ko viņ i no viņ iem vē las. Tika nosū tī ta apkopē ja, kura sā ka ar mopu smē rē t visus netī rumus uz grī das. Viņ iem tika parā dī ta gan netī ra lupata, gan aizkari, tač u viņ i steigā devā s prom, neatrisinā juš i jautā jumus. Rī t tiekamies ar viesnī cas vadī tā ju. Cilvē ki ar maziem bē rniem, bē giet no š ejienes, citā di kaitē jums veselī bai atsvē rs atpū tas labumu. Š ī viesnī ca ir tā lu no 5 zvaigznē m. Tik š ausmī gs serviss nekad nav bijis nevienā viesnī cā .
Чистота штор Чистота штор 2 А вот после ручной уборки И протирании пыли
аватар ndayneko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oja kā ģ imene ar 9 gadus vecu bē rnu. Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta. Apbrauca teritoriju un pulksten 7 - brokastī s. Viņ i gribē ja reģ istrē ties uzreiz, viņ i izlē ma jautā jumu par papildu samaksu, viņ i iedeva divistabu komplektu. … Tomēr ▾ Ceļ oja kā ģ imene ar 9 gadus vecu bē rnu. Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta. Apbrauca teritoriju un pulksten 7 - brokastī s. Viņ i gribē ja reģ istrē ties uzreiz, viņ i izlē ma jautā jumu par papildu samaksu, viņ i iedeva divistabu komplektu. Istaba lieliska, kondicionieris, divi televizori. Kad rezervē jā m ekskursiju, baidī jos, ka pludmale ir tā lu. Tieš ā m – nav tā lu, ī paš i noder pē c garš ī gas maltī tes. Varbū t neesam tik prasī gi, bet man patika VISS. Par bē rnu animā ciju neko neteikš u. Vakara š ovi ir lieliski, viss ieplā nots lī dz 2 naktī . Es labprā t apmeklē tu Dž akarandu vē lreiz.
аватар iosmasterdev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jacarandā atpū tā mies 2017. gada jū nija beigā s - jū lija sā kumā , tas bija mū su 3. atvaļ inā jums Turcijā un lī dz š im labā kais. Vienī gā vilš anā s ir TUI gidu darbs viesnī cā un ekskursijā s (bet tā nav viesnī cas problē ma) un Wi-Fi. … Tomēr ▾ Jacarandā atpū tā mies 2017. gada jū nija beigā s - jū lija sā kumā , tas bija mū su 3. atvaļ inā jums Turcijā un lī dz š im labā kais.
Vienī gā vilš anā s ir TUI gidu darbs viesnī cā un ekskursijā s (bet tā nav viesnī cas problē ma) un Wi-Fi.

Viesnī ca un teritorija:
Viesnī ca ir nereā li skaista, zā le un lustra ir tikai acu svē tki! Paskatieties tikai uz fotogrā fijā m.
Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , mē s esam pirmie, kas ierodas viesnī cā , pē dē jie tiek izņ emti no viesnī cas. Tuvā kais veikals Sidē ir 15 minū š u attā lumā (ja atstā jat viesnī cu un dodieties pa labi).
Viesnī cas teritorija liela un skaista, viss kopts, apgriezts. Nav ideā ls, bet labā lī menī.
Wi-Fi - vā jš , kaut kā darbojas vestibilā , daž reiz pā rē jā teritorijā . Svē tku beigā s video ievietoš ana Instagram bija pusi dienas notikums. No otras puses, mē s devā mies vispirms atpū sties, nevis sē dē t internetā.

Jū ra un baseini:
Baseini lieliski, pā rsvarā savienoti, blakus ir bē rnu, iekš telpu baseini ar kā pnē m no 1. stā va istabā m.
No rī ta bez problē mā m atradā m sauļ oš anā s krē slus, ja izej ā rā pē c 12-00, bija jā iet skatī ties.
Man ļ oti patika jū ra, tī ra un skaista. Pludmale liela - smilš aina, blakus ir duš as, ģ ē rbtuves, bā rs. Pludmale nav ideā la kā visur citur, ieejot jū rā saskā rā s ar maziem akmeņ iem.
Pirms brauciena sastapu sliktas atsauksmes par kā pnē m uz jū ru, varu apliecinā t, ka iet augš ā un lejā nav grū ti, turklā t bez pakā pieniem ir arī apkā rtceļ š.

Istaba un uzkopš ana:
Dzī vojā m standarta istabiņ ā , tur bija 2 lielas gultas+dī vā ns, TV, fē ns, seifs, balkons utt. . Nebija halā tu un č ī bu, pietrū ka gludekļ a, par gludinā š anu bija jā maksā.2-3$ (gludekli reģ istratū rā nedod).
Kopumā liela, jauka istaba ar visu nepiecieš amo.
Tī rī š ana man nepatika, kaut kā stulbums, bez gulbjiem un citā m figū riņ ā m no dvieļ iem. Papildus tī rī š anai ledusskapī jā ieliek ū dens, ja neatstā siet dzeramnaudu, viņ i var aizmirst par ū deni (lai gan, iespē jams, ir 2 nelaimes gadī jumi).
Animā cija ar sporta aktivitā tē m:
Animā cija ir neuzbā zī ga, neviens nevienu nevelk un nepierunā kaut kur piedalī ties. Izrā des amfiteā trī ir garlaicī gas, animatori, protams, cenš as, bet skaidrs, ka tie nav prof. mā ksliniekiem.
Š ovi vai dzī vā mū zika uz skatuves ar viesmā ksliniekiem pie bā ra, man ļ oti patika.
Sporta aktivitā tes noteikti ir š ī s viesnī cas priekš rocī ba. Mē s devā mies braukt ar kalnu riteņ braukš anu — grū ti, bet lieliski, teniss — jaunums grupu treniņ u, ū dens riteņ braukš ana baseinā  — dī vaini, bet atkā rtojas, loka š auš ana — lieliski, bokss — vairā k kā intensī vs treniņ š.
Trenē jā mies arī zā lē - ir viss nepiecieš amais, ū dens, dvielis (bet nav ģ ē rbtuves, ejiet taisni formā ).

Kopumā š ī viesnī ca ir lī dz š im labā kā , ko esam redzē juš i Turcijā un Ē ģ iptē !
Номер Телевизор в номере Ужин по субботам Ужин Мороженное, бесплатно дают каждый день Пенная дискотека днем Шоколадный фонтан на гала-ужине Гала-ужин
аватар yanok111
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien visiem! Atpū tā s ar bē rnu 5 gadus no 2017.  gada 29.  maija lī dz 19.  jū nijam. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgu laiku, jo. brauciens bija plā nots trī s nedē ļ as. Izlasot pagā juš ā gada apskatus, gaidī ju ko pavisam citu. … Tomēr ▾ Labdien visiem!
Atpū tā s ar bē rnu 5 gadus no 2017.  gada 29.  maija lī dz 19.  jū nijam.
Viesnī ca tika izvē lē ta ilgu laiku, jo. brauciens bija plā nots trī s nedē ļ as. Izlasot pagā juš ā gada apskatus, gaidī ju ko pavisam citu.
Mana reģ istrā cija pagā ja ā tri, jo. Samaksā ju par istabiņ u ar tieš u skatu uz jū ru, viesnī cā tā du ir maz, tā pē c uzreiz apmetā s. Istaba 5. stā vā.5439. Pirmā s dienas nebija ē st, nu, domā ju, ka sezonas sā kums, vē lā k sapratu, ka nav ko gaidī t! Es vairā kas reizes ņ ē mu zivis, tā s nav iespē jams ē st - tā ir tikai jē la ! ! ! Paskaties ļ oti uzmanī gi, tā dā karstumā no tā das zivs var bū t problē ma! Atlika tikai vista. Kuru nedē ļ u vē lā k nebija iespē jams ē st! Daž as reizes bija arī kaut kas lī dzī gs gulaš am. Un tas arī viss! Parastā s vakariņ as bija tikai divas reizes nedē ļ ā . Š ī ir piektdiena - "Baltā ballī te" un svē tdiena - "Turku nakts! " Tikai š ajā dienā bija 3 siltie ē dieni, baklava un liela augļ u izvē le! Tā tad, ja plā nojat labu un daudzveidī gu maltī ti, noteikti nenā ciet š eit! ! ! No lielajiem mī nusiem vē los atzī mē t niķ ī go uzvedī bu un attieksmi pret Beach Boy tū ristiem! Viņ š nekad nenesa matrač us, viņ š visu laiku gā ja, kliedza uz mani un bē rnu...neņ em to, nelej smiltis, nenē sā glā zes utt. Kā du dienu man vienkā rš i vajadzē ja viņ u aizsū tī t! Vairs nederē ja. Vē l viens mī nuss ir ceļ š uz pludmali, mums personī gi bē rnī bā tas prasī ja 10 minū tes. Bet ticiet man, ejot pie +35 svelmainā saulē , kalnā ir ļ oti nogurdinoš i. . Bē rns knapi sasniedza, pat paņ ē ma rokā s. Pirmajā s 10 dienā s pludmalē maisos bija sula, un tad viņ i vienkā rš i pā rtrauca to liet, kad jautā ju vadī tā jam, kā pē c, saņ ē mu rupju atbildi...
Animā cija viesnī cā . Patiesī bā ir 27 no tiem. Vismaz trī s puiš i bija no Ukrainas. Bet ticiet man, viņ i nekad netuvojā s man un manam bē rnam! Bet viņ i nemitī gi grozī jā s ap vā cieš iem. . Tik vienaldzī gu komandu animators redz pirmo reizi! Bē rnu animā cija - NULLE! ! ! Iztē rē ja daudz naudas bē rna izklaidei. (jo viss viesnī cā - batuts, karuseļ i, maš ī nas, cukura vati, popkorns - viss ir apmaksā ts! Man paš am bē rns bija jā pē rk un jā ved. Jo bē rnu klubs ir pilnī ga katastrofa. Otrajā dienā viņ i ieradā s iepazī sties ar mums. iepazinos ar nejauku meiteni, ar rupju balsi-Tamara(manuprā t vā ciete). Viņ a tik daudz kliedza uz bē rnu, ka pilnī bā atteicā s iet uz miniklubu! Viņ i vē l kaut kā seko turku bē rniem, mū sē jais ir pilnī bā ignorē ts! Es personī gi stā vē ju un redzē ju kā viņ a kliedza uz piecus gadus vecu puiku !! !
Rezumē jot, es gribu teikt. Viesnī ca pilnī bā neatbilda manā m cerī bā m uz labu uzturē š anos! Spilgtais iespaids bija tikai izcils, silta jū ra un jauka istaba! Viss pā rē jais nav pelnī jis vē rtē jumu 5, un vē l jo vairā k pieczvaigž ņ u viesnī cai ar ultra viss iekļ auts servisu! Mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā !
Lai visiem labas brī vdienas! ! !
аватар svetlana.mosyuida
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija pirmā reize viesnī cā , un man derē ja : ) jo atbilst maniem pludmales brī vdienu kritē rijiem. 1. Atraš anā s vieta. Netā lu no lidostas (nedaudz mazā k kā stundas brauciena attā lumā ). 2. Teritorija. Viesnī ca ir milzī ga, lī dz ar to cilvē ku ir daudz, bet viesnī cai ir liela teritorija, tā pē c mazā telpā nav drū zmē š anā s un cilvē ku pū ļ i vienuviet. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize viesnī cā , un man derē ja : ) jo atbilst maniem pludmales brī vdienu kritē rijiem.
1. Atraš anā s vieta.
Netā lu no lidostas (nedaudz mazā k kā stundas brauciena attā lumā ).
2. Teritorija.
Viesnī ca ir milzī ga, lī dz ar to cilvē ku ir daudz, bet viesnī cai ir liela teritorija, tā pē c mazā telpā nav drū zmē š anā s un cilvē ku pū ļ i vienuviet. Pat vakarā restorā ns ir pacieš ams (tiek atvē rtas arī attā lā s zā les).
3. Pludmale un jū ra.
Pludmale ir gara un dziļ a. Laba gluda ieieš ana jū rā .
Es parasti gā ju lejā pa kā pnē m uz pludmali, augš ā pa taciņ u. Kā likums, es devos uz pludmali trī s reizes dienā - no rī ta, pē c vakariņ ā m un vakarā vienkā rš i pastaigā ties.
Man ļ oti patika pī tie lietussargi pludmalē , tos skatī jos fotogrā fijā s, kad izvē lē jos viesnī cu, un tā pē c zem tiem pavadī ju laiku pludmalē , zem nojumē m, iedzī votā ju blī vums ir palielinā ts, salī dzinot ar lietussargiem. Vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli gan no rī ta, gan pē cpusdienā . Š ogad jau no paš a jū nija sā kuma ū dens jū rā bija ļ oti silts, brī niš ķ ī gs.
Pludmalē bā rs ar ē dinā š anu atvē rts lī dz 16:00, ar dzē rieniem lī dz 18:00, ir arī ledusskapji ar ū deni.
Blakus bā ram ir rotaļ u laukums zem nojumes - š ū poles, slidkalniņ i, kuģ is.
Ir ģ ē rbtuves, duš as, tualetes.
Pa ceļ am uz pludmali uzreiz aiz tilta kreisajā pusē ir dvieļ u kabī ne, darba laiks no 9 lī dz 12, no 15 lī dz 18.
4. Ē diens.
Par ē dienu neko sliktu nevaru teikt, man vienmē r bija ko ē st, bet es neē du jū ras veltes, zivis, tā pē c nepamanī ju to trū kumu vai kaulainī bu. Un sarū gtinā ts par zemeņ u un ķ irš u trū kumu jū nija sā kumā , ogu sezonā . Man patī k deserti, katru dienu izmē ģ inā ju daudz daž ā dus.
5. Istaba un uzkopš ana.
Viss OK, istabiņ a plaš a, divas divguļ amā s gultas, televizora priekš ā dī vā ns, televizorā daudz kanā lu visā s valodā s, ir USB savienotā js, skatī jos filmas no cietā diska.
Ja kā ds runā uz balkona, un mū su istabā ir atvē rtas balkona durvis, tad, protams, š ī s sarunas tiek dzirdamas.
Apkopē ja bija č akla, un pirmo reizi viņ a ieradā s pirmajā dienā.14:00 (atgā dinu, ka reģ istrē š anā s bija 12:30). Nā kamajā dienā viņ a ieradā s pulksten 9:00, es teicu nē , paldies, es vē l nebiju paspē jis sasmē rē ties. Biju tikties ar gidi, kura teica, ja pie tevis atnā ks apkopē ja un tu teici nē , nevajag, tad viss, viņ a neatnā ks tajā paš ā dienā . Mana strā dī gā apkopē ja ieradā s tajā paš ā dienā pulksten 15:00)) Pē c tam es beidzot sā ku izmantot zī mes uz durvī m. Tī rī š ana noritē ja normā li, dvieļ i mainī ti, reiz dabū ju gulbi ar rož u ziedlapiņ ā m, gultas veļ u arī mainī ja ik pē c trim dienā m, tualetes papī ru izsniedza pareizā daudzumā , tika papildinā tas š ķ idrā s ziepes un duš as ž eleja.
Istabā ir č ī bas, tē jkanna, krū zes, tē jas maisiņ i. Minibā rā ū dens, pepsi, sprite, fanta.
5. Izklaide.
Š is ir otrs iemesls, kā pē c tika izvē lē ta viesnī ca. Sports, daudz sporta veidu, vienmē r ir ko darī t. Ierodoties reģ istratū rā , viņ i izsniedz visu nedē ļ as aktivitā š u grafiku, A4 lapas abā s pusē s. No pulksten 9 lī dz vakaram (ar pusdienu pā rtraukumu) ir daž as sportiskas aktivitā tes. Pavasara lē kš ana, teniss, futbols, volejbols, fitness, joga, ū dens aerobika, ū dens velosipē di, loka š auš ana, grupu velobraucieni daž ā dā s distancē s, galda teniss. Klasē ir dvieļ i un ū dens; nodarbī bas angļ u valodā .
6. Cits.
Es negā ju uz animā ciju.
Š ogad, pē c sensā cijā m, 70% tū ristu ir krievi un ukraiņ i. Maz vā cieš u, nedaudz vairā k poļ u.
Wi-fi labi ķ eras vestibilā un pludmalē , istabā (vismaz manā istabā ) ir ļ oti slikti, varē tu teikt, un neķ eras vispā r.
Pirmajā stā vā atrodas spa, trenaž ieru zā le, frizē tava.
Ir pieejamas zonas “tikai pieauguš ajiem”, relaksā cijas baseins, atpū tas stū rī tis, kā arī zonas pludmalē .
Es atgrieztos viesnī cā , man viss atbilst.
На фото место, где мы играли в волоейбол.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Jacaranda Hotels Side расположен в районе Гюндогду курорта Сиде. Построен в 2014 году. Уютная территория. Подходит для семейного отдыха с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Анталия, в 55 км от центра г. Анталия, в 10 км от г. Сиде, в 3 км от поселка Чолаклы, на берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчаный, протяженность — 150 м. Расстояние до пляжа -— 500 м от Активити бассейна. Бар на пляже (бесплатно), пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, room service: круглосуточно (платно), диетическое и вегетарианское меню меню, 7 ресторанов — 1 основной, 6 a la carte (итальянский, турецкий, рыбный, дальневосточный, ресторан 4 сезона, по предварительной записи, за неделю проживания посещение каждого ресторана 1 раз — бесплатно), азиатский — плата за резервацию), 7 баров, магазины, 7 конференц-залов, Wi-Fi в лобби (бесплатно), интернет-уголок в лобби (бесплатно), 1 крытый бассейн (подогревается только в зимний период до 1 мая), 7 открытых бассейнов, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, мини-клуб Magic Mungo (3–6 лет), джуниор-клуб Magic Kids (7–12 лет), макси-клуб Magic Teen (13–16 лет), детская анимация, мини-дискотека, детский буфет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: 6 водных горок, джакузи (в крытом бассейне), аквааэробика, степ-аэробика, пилатес, водное поло, 7 теннисных кортов (искусственная трава и кварцевый песок), прокат теннисных ракеток и мячей, освещение теннисного корта, пляжный волейбол, мини-футбол, дартс, бочча, стрельба из лука. Платно: игровая комната, игровые автоматы, водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле всего 771 номер. Отель состоит из 6-этажного здания Main building и пятнадцати двухэтажных коттеджей Lake Houses.

Istabās

Номера оснащены чайником и телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. Кроме того, в них обустроена гостиная зона. Некоторые номера выходят на террасу, а из других открывается вид на бассейн. Во всех номерах отеля Jacaranda Hotels Side в распоряжении гостей кондиционер и письменный стол.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Gündoğdu Turizm Merkezi Sancak Mah.E.Mumcu Bulv. No 17, Side, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 763 0500, +90 242 606 1111
Fax: +90 242 763 7878
Tīmekļa vietne: TUI Magic Life Jacaranda
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).