Sirma Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 5.910
№164 viesnīcas reitingā Sānu
6.4 Numurs
4.1 apkalpošana
4.4 Tīrība
4.0 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Sides. Viesnīca uzcelta 1991. gadā, pēdējā renovācija veikta 2013. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар _840495
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū ta ar bē rnu. Patika viesnī ca. Istaba ir tī ra. TV, kondicionieris, ledusskapis. Tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru otro dienu. Restorā ns atradā s 6. stā vā , skats uz jū ru. Eiropas brokastis, pusdienas un vakariņ as, izvē lieties, ko vē laties. … Tomēr ▾ Atpū ta ar bē rnu. Patika viesnī ca. Istaba ir tī ra. TV, kondicionieris, ledusskapis. Tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru otro dienu. Restorā ns atradā s 6. stā vā , skats uz jū ru. Eiropas brokastis, pusdienas un vakariņ as, izvē lieties, ko vē laties. Tu nebū si izsalcis. Augļ i katru dienu. Arbū zi, melones, vī nogas, apelsī ni. Lieliska saldumu izvē le. Dā rzs zaļ š , daudz augļ u koku, citronu, avokado, greipfrū tu, hurmu. Ir patī kami aiziet lī dz jū rai. Pludmalē notiek pludmales cī ņ a, kas atnes matrač us, kamē r jū s tiekat apstrā dā ti ar dezinfekcijas lī dzekli un varat baudī t atvaļ inā jumu. Saulriets jū ras smiltī s, lieliski piemē rots bē rniem. Jums ir nepiecieš ami savi pludmales dvieļ i. Ir bā rs, kur var dabū t ū deni. Ū dens tiek izsniegts vienu reizi, un pē c tam tiek savā kts restorā nā vai bā rā pludmalē . Sula un kokteilis 3 USD. Bā rā varat paņ emt kafiju, tē ju un citus dzē rienus. 30 minū š u laikā pa promenā di var aiziet lī dz senajai Sides pilsē tai, kur atrodas veikali un stā v pie jahtas piestā tnes. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi veikali, 10 minū š u laikā varat uzkā pt lī dz Sides centram. Veikali pieņ em dolā rus vai liras, kuras var mainī t apmainī tā jos. WI-FI tikai reģ istratū rā . Mē s nopirkā m karti par USD 25, jū s varat sazinā ties tikai caur WhatsApp.
аватар sobsergey398
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca bija otro reizi. Es vairs neieš u. No plusiem - 1 krasta lī nija, laba ieeja ū denī , bonas ir tā lu, tuvumā nav laivu ar desantniekiem. Ē dnī cu pā rcē la uz 6. stā vu. Smarž a ir labā ka. Ventilā cija - atverot logus. Ē diens viduvē js, pā rsvarā vistas gaļ a un č ipsi. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija otro reizi. Es vairs neieš u.
No plusiem - 1 krasta lī nija, laba ieeja ū denī , bonas ir tā lu, tuvumā nav laivu ar desantniekiem. Ē dnī cu pā rcē la uz 6. stā vu. Smarž a ir labā ka. Ventilā cija - atverot logus. Ē diens viduvē js, pā rsvarā vistas gaļ a un č ipsi. Un viss pozitī vais ir beidzies.
Pludmalē nav pludmales cī ņ as. No vā rda vispā r. Tur skraida kā ds turks ar megafonu un rī ko volejbola spē li ar viņ a piedalī š anos. Tā nu paš i veram vaļ ā pludmales saulessargus, paš i velkam matrač us uz sauļ oš anā s krē sliem. Starp citu, viņ i neslauka. Bet pludmales puika uzvija pludmalē sveš iniekus un apcirta viņ iem apkā rt - par 5 eiro. Viesmī ļ i ir rupji un atklā ti izspiež dzeramnaudu, un jau iepriekš var neatnest pasū tī to dzē rienu, ja neiedosi dzeramnaudu uz ķ epas un uz priekš u. Animā cija vienkā rš i nav laba. Vā cieš us izklaidē reizi nedē ļ ā spē lē jot bingo un karaoke.
Es vairs neieš u uz š o viesnī cu.
аватар Avrits.92
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti iesaku visiem š o brī niš ķ ī go viesnī cu! Lī dz pludmalei jā brauc 3 minū tes, lē nā m, smiltis pludmalē un pati telpa vienmē r ir tī ra, strā dā Suleimans, kurš uzmundrinā s jebkurā diennakts laikā . … Tomēr ▾ Ļ oti iesaku visiem š o brī niš ķ ī go viesnī cu!
Lī dz pludmalei jā brauc 3 minū tes, lē nā m, smiltis pludmalē un pati telpa vienmē r ir tī ra, strā dā Suleimans, kurš uzmundrinā s jebkurā diennakts laikā .
Ē dieni katrai gaumei, vietē jie dzē rieni brī niš ķ ī gi!
Ī paš s paldies darbiniekiem! Un bā rā , un restorā nā , un reģ istratū rā un visiem puiš iem pludmalē , un ī paš s paldies animatoram! Visi puiš i ir draudzī gi, jautri, bez viņ iem atmosfē ra nebū tu tik laba! Viesmī ļ i ir vienkā rš i gudri, viņ i nedzirdē ja nevienu sliktu vā rdu vai neapmierinā tī bu, kas viņ iem bū tu adresē ta. Un tajā paš ā laikā , bez ļ auš anā s un nepatiesī bas, mū s ieskauj brī niš ķ ī gi cilvē ki!
Istabas ir brī niš ķ ī gas, viss vienmē r darbojā s pareizi! Tī rī ts katru dienu.
Viesnī cas teritorija pieklā jī ga, tī ra, kopta. Audzē jiet apelsī nu kokus, citronus, vī ģ es, olī vas.
Divas minū tes, un jū s esat krastmalā , un tur ir bā ri un restorā ni. Pusstundas gā jiens lī dz Antique City, kur var atrast ļ oti labas kvalitā tes naktsklubus. Lielā koties gā jā m pa Krastmalu, divas reizes sasniedzā m Antič ku.
Sirmā kopumā ir ļ oti spē cī ga 4* viesnī ca. Pusdienā s un vakariņ ā s nav luksusa apstā kļ u un dā rgu jū ras velš u, vakaram nav dā rgu viesu zvaigznes, bet ir viss, lai justos ā rkā rtī gi ē rti un bezrū pī gi! Ja neesi izlutinā ts, tev vajadzī gs tikai siltums, jū ra un brī niš ķ ī gi cilvē ki tev apkā rt, tu noteikti esi š eit!
аватар gberal
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā pat kā pagā juš ajā gadā , mē s lidojā m no Belgorodas ar Tez-Tour biļ eti. Uzņ ē mē ja ceļ ojumu aģ entū ra joprojā m ir Kilt Global. Mū s sagaidī ja normā li, aizveda uz viesnī cu bez piespiedu pieturā m veikalos (kā tas bija pagā juš ogad). … Tomēr ▾ Tā pat kā pagā juš ajā gadā , mē s lidojā m no Belgorodas ar Tez-Tour biļ eti. Uzņ ē mē ja ceļ ojumu aģ entū ra joprojā m ir Kilt Global.
Mū s sagaidī ja normā li, aizveda uz viesnī cu bez piespiedu pieturā m veikalos (kā tas bija pagā juš ogad).
Mē s rezervē jā m Ģ imenes istabu un tikā m ievietoti tajā paš ā.80. istabā , kur pagā juš ajā gadā - otrā s kotedž u rindas vidū , otrajā stā vā . Sievas vecā ki dzī voja galvenā s ē kas 3. stā vā , atseviš ķ i.
Pati viesnī ca gada laikā nav ī paš i mainī jusies. Krievvalodī go darbinieku bija mazā k (pagā juš ā gada kazahi netika pieņ emti darbā ), bet angliski runā još o darbinieku bija vairā k. Personā ls mainī jies gandrī z pilnī bā , servisa vadī tā ja jauna, maza auguma, brilles, nerunā krieviski. Padoms - ielieciet tā lrunī tulkotā ju programmu, kas darbojas bezsaistē , vai palū dziet paš am darbiniekam palaist Google tulkotā ju savā tā lrunī .
Galvenā s ē kas 6. stā vā tika atvē rts panorā mas restorā ns. No restorā na logiem paveras lielisks skats uz jū ru un blakus esoš ajā m viesnī cā m. Restorā nā var nokļ ū t ar 2 jauniem Otis ā trgaitas liftiem. Vietu ir pietiekami, rindu uz pā rtiku nav (vai gandrī z nemaz nav), pā rtikas kvalitā te un daudzums nav mainī jies kopš pagā juš ā gada. Gaļ a, galvenokā rt vistas vai tī tara gaļ a. Liellopu un jē ra gaļ a - 1-2 reizes nedē ļ ā , zivis - 2-3 reizes nedē ļ ā . Dā rzeņ i ir svaigi un bagā tī gi. Neliela vietē jo sieru izvē le (pagā juš ajā gadā izvē le bija lielā ka). No augļ iem - aprikozes, plū mes, nektarī ni, arbū zs, melone. Standarta komplekts lē tu turku saldumu un ž ā vē tu augļ u. Restorā nā nav mikroviļ ņ u krā sns! Arī siltu pienu. Pagā juš ajā gadā lī dzi veduš i putru un piena pulveri mazulim. Svaigi spiestas sulas, saldē jums, kokteiļ i ar importa alkoholu - par papildus samaksu. Vietē jais alus ("Efes"), galda sarkanvī ns un baltvī ns - bez ierobež ojumiem.
Pludmales priekš ā blakus bā ram tika pievienota ē naina atpū tas zona. Pagā juš ajā gadā tas tika izī rē ts tuvē jai viesnī cai (Side Princess), kuras vasaras restorā ns tika izmantots, kamē r viņ iem tika veikts remonts. Sirmā restorā ns un zā liens š ogad atņ emti. Pludmale ir smilš aina, privā ta, ieeja ū denī ir maiga. Lietussargu un sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, nav nepiecieš ams aizņ emties iepriekš .
Wi-Fi viesnī cā ir bezmaksas - tikai vestibilā . Ā trums ir ierobež ots. Par naudu (25 eiro par 2 nedē ļ ā m) varat iegā dā ties neierobež otu piekļ uvi jebkurā vietā viesnī cā , kur sasniedz signā lu, VIENAI ierī cei, kurā reģ istrē jat piekļ uvi.
Televizorā ir vairā k programmu krievu valodā , bet pats televizors ir vecs, ā rē jo ierī č u pieslē gums ir tikai SCART.
Manā izpratnē viesnī ca atbilst savā m 4 * zvaigznē m. Neapmierinā tas atsauksmes, kā parasti, nā k no tū ristiem, kuri vē las saņ emt pakalpojumu lī meni no 4+ lī dz 5 * viesnī cā , kurā vē l nesen bija trī szvaigž ņ u lī menis. Sirma 4 * ir vē rtī gs tikai ar saviem trī sistabu Ģ imenes numuriem (kotedž ā s blakus galvenajai ē kai), kurā s ē rti var izmitinā t ģ imeni ar diviem bē rniem vecumā no 3 gadiem. Bē rni guļ savā istabā . Turklā t jū s varat ievietot vē l vienu mazuli š ū pulī istabā ar vecā kiem. Treš ajā istabā - viesistaba-virtuve - lai gan ir iespē ja gulē t, ir neē rti. Š ajā numurā ir virtuves komplekts, divguļ amā dī vā ngulta, galds ar 4 krē sliem, divi atzveltnes krē sli, kafijas galdiņ š un televizors, bet nav gaisa kondicionē š anas. Jebkura cita viesnī ca, kas atrodas pirmajā lī nijā no jū ras Sidē , nodroš inot divu istabu izmitinā š anu, maksā s daudz vairā k.
Š ajā vizī tē neizmantojā m baseinus - jū ra ir labā ka.
Virtuvē ir 2 degļ u elektriskā plī ts, bet nav virtuves piederumu. Trauki - tē jas komplekts un glā zes. Ja plā nojat gatavot, trauki jā ņ em lī dzi vai jā pē rk. Š ogad plī ti neizmantojā m. Agrā k viņ i ū deni vā rī ja tē jkannā . Ir ledusskapis, normā ls.
Rotaļ u laukums blakus pludmalei neliels (pā ris slidkalniņ i, š ū poles). Bē rnu animā cija - bez volā niem (zī mē š ana utt. ). Pieauguš ā gandrī z nav. Vē lreiz atkā rtoju: aktī viem jaunieš iem, ģ imenē m bez bē rniem, kas nā k izklaidē ties, vai ja bē rniem vajag ū dens slidkalniņ us un spē les brī vā dabā - Sirma ir nepareiza izvē le. Š ī viesnī ca ir paredzē ta klusai lē tai atpū tai.
Vā cu tū ristu ir mazā k. Un, š ķ iet, vairā k istabas tika izī rē tas (vai pā rdotas) uz sezonu turkiem. Jo ā rzemnieku vidū viesnī ca nav ī paš i pieprasī ta, saimnieki palē nā m pā rdod istabas kotedž ā s saviem lī dzpilsoņ iem. Tas, starp citu, izskaidro vietu trū kuma pludmalē un rindu trū kumu restorā nā . Zem mums dzī voja turki, kuri nopirka savu numuru.
Viesnī cas ī paš nieki ļ oti rū pē jas par savu dā rzu. Viņ š tieš ā m ir brī niš ķ ī gs! Mums ir daudz augļ us nesoš u citrusaugļ u, granā tā bolu un citu eksotisku augu. Viss - uz mā kslī go apū deņ oš anu.
Izbraucienos vienmē r ņ emam lī dzi “dž entlmeņ u komplektu”: veļ as auklu, drē bju š ķ ipsnas, minimā li plastmasas traukus un augļ u nazi. Ģ imenes istabai tā ir taisnī ba. Viesnī ca atrodas zem paugura, tā pē c jums kā jā m jā kā pj lī dz visiem veikaliem un pilsē tas mikroautobusu pieturā m. Augš stā vā pastaigas attā lumā atrodas Migros, M112, slimnī ca, ā das izstrā dā jumu veikals, valū tas maiņ as punkts (bez komisijas maksas), bankomā ti, vairā ki restorā ni, picē rija, mazi veikaliņ i. Aptieka - pastaigas attā lumā no galvenā s ē kas. Pretī - privā tā tū risma aģ entū ra. Vē l viens ir augš pusē . Visa infrastruktū ra ir norā dī ta Google tī klā , to varat redzē t iepriekš . Ar mikroautobusu (3.5-4 liras vienam pieauguš ajam vienā virzienā ) var nokļ ū t: ja pa labi, tad uz Old Side, Novamall iepirkš anā s centru, Manavgatu; ja pa kreisi, tad Mall of Side tirdzniecī bas centrā , lielveikalā Carrefour (“Crossroads”). Visi veikali pieņ em kredī tkartes. Man likā s, ka izdevī gā k ir maksā t ar karti no rubļ a konta, nevis mainī ties caur dolā riem. Bet mazā s liras vē l ir vajadzī gas, lai samaksā tu par saldē jumu kioskos, mikroautobusos, pateiktos darbiniekiem (kas nav obligā ti) utt.
Tez-Tour š oferi brī vajā laikā strā dā nepilnu darba laiku savos mikroautobusos ar gaisa kondicionē tā ju kā tū ristu taksometru vadī tā ji. Par 10 dolā riem viņ i aizvedī s visu ģ imeni no viesnī cas uz Old Side un atpakaļ , par 15 - uz tirdzniecī bas centru Novamall. Rezervē jiet, izmantojot ceļ vedi. No Tez-Tour (Kilt Global) uz vienu dienu lidojā m ekskursijā uz Stambulu. Protams, ka viss ir galopā , bet man patika, iespaidu daudz. Lidojums bija no Antā lijas uz jauno Stambulas lidostu ar Airbus A-321, Atlas Global aviokompā niju. Lidojuma laikā tiek pasniegta sviestmaize un tē ja.
Medicī niskā apdroš inā š ana Tez-Tour ar franš ī zi: esiet piesardzī gs. Tā kā lidojam ar bē rniem, mē s patstā vī gi iegā dā jā mies apdroš inā š anu bez paš riska (“AlfaStrakhovanie”). Diemž ē l ar jaunā ko nā cā s izmantot priekš rocī bas. Ā rsts tika izsaukts, nosū tot apelā ciju apdroš inā š anas sabiedrī bai pa e-pastu. Laiks no ā rstē š anas lī dz ieraš anā s brī dim. transports - gandrī z pusotra stunda. Mū s aizveda uz klī niku un atpakaļ bez maksas. Zā les Turcijā ir augstas kvalitā tes un nav dā rgā kas kā Krievijā .
Kopumā varu ieteikt ņ emt vē rā iepriekš aprakstī tos ierobež ojumus. Ja vē laties adekvā tā ku informā ciju, apskatiet reā lo viesu atsauksmes viesnī cas Facebook lapā (tur varat iespē jot tulkojumu), vai vā cu vietnē s (Google jums palī dzē s, ja nezinā t vā cu valodu).
аватар Kucon
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu ieradā mies 9:30. Numurs netika dots uzreiz. Viņ i nolika rokassprā dzes un sū tī ja uz brokastī m. No lidmaš ī nas, tad ar autobusu tā dā karstumā (pē c mū su +11) ir ļ oti grū ti. Mē s sē dē jā m vestibila bā rā un dzē rā m vī nu. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu ieradā mies 9:30. Numurs netika dots uzreiz. Viņ i nolika rokassprā dzes un sū tī ja uz brokastī m. No lidmaš ī nas, tad ar autobusu tā dā karstumā (pē c mū su +11) ir ļ oti grū ti. Mē s sē dē jā m vestibila bā rā un dzē rā m vī nu. Pē c kā da laika pienā ca turks - vai tu mani negaidi? Un kas esi tu? Es esmu Filips Kirkorovs. Pasmē jā mies, izrā dī jā s, ka masā ž a nostrā dā ja. Mū s apsē dā s ap pulksten vieniem. Istaba galvenajā ē kā , tī ra, viss darbojas. Vienī gais, ka izejot no istabas paņ em atslē gas karti un istabā atslē dzas elektrī ba. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un pieklā jī gs. Jū s neatstā siet neko izsalcis. Viss ir garš ī gi. Saskaņ ā ar iepriekš ē jā m atsauksmē m viņ i rakstī ja, ka viesnī cā pā rsvarā bija vā cieš i un briti. Tagad izskatā s, ka 80% ir krievi. Daudz ar bē rniem. Personā ls saprot krievu valodu, bet ar grū tī bā m. Wi-Fi tikai vestibilā un terasē pie ieejas. Nav ā truma. Ja ņ em maksas, tad tas ir visas viesnī cas teritorijā , signā ls ir pilnī gs, 8 eiro nedē ļ ā . Pludmale. Smiltis, daudz vietu, man patika. Ejiet trī s minū tes. Animā cija - pilns leņ ķ is. Viesnī ca relaksē još ā m pludmales brī vdienā m. Bū s laiks - piebildī š u.
аватар sak-alesya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es rakstu atsauksmi no viesnī cas: Es tieš ā m nevaru sagaidī t, kad par to runā š u. Š o viesnī cu izvē lē jos dē ļ istabiņ as, jo ceļ ojā m 5 cilvē ki, vajadzē ja divistabu suite, kas, kā izrā dī jā s, ir daž ā s viesnī cā s. … Tomēr ▾ Es rakstu atsauksmi no viesnī cas: Es tieš ā m nevaru sagaidī t, kad par to runā š u. Š o viesnī cu izvē lē jos dē ļ istabiņ as, jo ceļ ojā m 5 cilvē ki, vajadzē ja divistabu suite, kas, kā izrā dī jā s, ir daž ā s viesnī cā s. Tā tad:
ISTABA: lieliski!! ! . Divas istabas, viena ar divguļ amo gultu, otra ar divā m vienvietī gā m gultā m. Priekš namā ir galds ar 4 krē sliem, dī vā ns, divi atzveltnes krē sli, ledusskapis, elektriskā cepeš krā sns un virtuvī te (nav trauku, neskaitot 4 glā zes un 4 glā zes). Dī vā ns ir izjaukts, sā kotnē ji uz dī vā na nebija gultas veļ as, bet pajautā ja un uzreiz atnesa arī trū kstoš os dvieļ us). Televī zijā ir č etri kanā li krievu valodā . Divi balkoni, viens tikai krē sli, otrs krē sli ar galdu. Ledusskapī ir 4 mazas ū dens pudelī tes, papildinā jā m paš i no dzesē tā ja. Kaut kur ir kaltes, kaut kur kā mū sē jais ir mazs, ž ā vē ja uz krē sliem. Viss ir tī rs un jauns. Tas viss ir par ģ imenes istabā m, saimnieces atrodas galvenajā ē kā , neesmu redzē jusi
TERITORIJA: viena galvenā ē ka ar saimniecē m un divas alejas ar divu un trī s stā vu ģ imenes villā m. Pirmā lī nija. Peldbaseins galvenajā ē kā , restorā ns arī.6. stā vā . Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir bez maksas. Bā rs pā ri laipai no pludmales.
Ē DIENS: Nezinu, ko ē d tie cilvē ki, kuri raksta, ka te bijuš i izsalkuš i...Brokastis: olu kultenis, olu kultenis, vā rī tas olas, putra, daudz sieru un desu, frī , makaroni, kotletes, salā ti. Pusdienas: divas zupas, sā nu ē dieni, liellopa gaļ as sautē jums, vista, kotletes, desiņ as, zivis, salā ti, daudz saldumu. Vakariņ as arī ļ oti bagā tī gas. Ar ē dienu nav problē mu: visa ir daudz un viss ir ļ oti garš ī gs. Stiprie alkoholiskie dzē rieni: viskijs, degvī ns, vē ž i, baltvī ns, rož u un sarkanvī ns. Pludmales bā rā no 16:00 lī dz 16:30 cepumi, pitas maize un smalkmaizī tes.
ANIMĀ CIJA: viens cilvē ks pievelk, cik vien spē j, pulksten 11 pludmales volejbolā un boč ijā . Vakarā bē rniem dejas, konkursi vai putu diskotē ka pusstundas garumā . Animā ciju nevajag, gā jā m pa promenā di, bet ir kur pastaigā ties : -).

https://www. youtube. com/watch?
v=ENqEKn5UcVU saite uz manu video par š o viesnī cu.
Главный корпус Вид из ресторана Ресторан Выбор блюд Ресторан
аватар Noory
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien visiem! Mē s palikā m š ajā viesnī cā divas nedē ļ as no 2019. gada 7. maija. Iespaidi ir tikai pozitī vi. Liels paldies vadī bai un personā lam par sirsnī go uzņ emš anu, lielisko apkalpoš anu un komfortu! Viesnī ca tika izvē lē ta neatkarī gi. … Tomēr ▾ Labdien visiem!
Mē s palikā m š ajā viesnī cā divas nedē ļ as no 2019. gada 7. maija. Iespaidi ir tikai pozitī vi. Liels paldies vadī bai un personā lam par sirsnī go uzņ emš anu, lielisko apkalpoš anu un komfortu!
Viesnī ca tika izvē lē ta neatkarī gi. Atbrauca no rī ta, ievietoja uzreiz, bez piemaksā m. Mū su istaba bija standarta. Istaba bija tī ra, viss darbojā s labi.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir stabils piecinieks, teritorija viesnī cai ir vairā k nekā lieliska. Ceļ š uz pludmali iet cauri skaistam augļ u dā rzam. Teritorija sakopta, daudz apstā dī jumu un puķ u.
Netā lu ir jū ra, tī ra smilš u pludmale, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas jebkurā diennakts laikā . Pludmalē tiek piedā vā tas svaigi spiestas sulas. Tie, kas nevē las doties uz restorā nu (galveno ē ku), var pusdienot atvē rtā restorā nā netā lu no pludmales.
Pē c remonta galvenais restorā ns atrodas 6. stā vā ar skaistu skatu uz jū ru. Svaigs un vienmē r garš ī gs ē diens. Silta vide un laipni gaidī ti. Lifti strā dā pareizi, nebū s problē mu veciem cilvē kiem un atpū tniekiem ar bē rniem. Personā ls ir zinoš s un orientē ts uz klientu.
Arī atsauksmē s lasā m par porciju un trū cī gu ē dienu, to nevar ņ emt lī dzi. Tā nav taisnī ba, ē diena pietika visiem, bija kvalitatī vi un garš ī gi. Ja divu stundu laikā izdevā s izsalkt, kafejnī cas un lielveikali atrodas pastaigas attā lumā .
Lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m! Gribē tos š eit atgriezties vē lreiz! Kurš vē las iegū t relaksā ciju, komfortablu atpū tu - jū s esat š eit! Un kam vajadzī ga ballī te, trokš ņ aina animā cija, paskatieties uz citā m iespē jā m.
аватар sanakori
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā esam jau otro reizi, mums ļ oti patika pludmale un jū ra Sidē , kā arī promenā de gar promenā di. Iepriekš ē jā pā rskatā viss ir nokrā sots, plusi ir vienā di: - pirmā lī nija, - plaš a bezmaksas pludmale - pie mā jā m zaļ a parka zona, dā rzs ar rozē m. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā esam jau otro reizi, mums ļ oti patika pludmale un jū ra Sidē , kā arī promenā de gar promenā di. Iepriekš ē jā pā rskatā viss ir nokrā sots, plusi ir vienā di:
- pirmā lī nija,
- plaš a bezmaksas pludmale
- pie mā jā m zaļ a parka zona, dā rzs ar rozē m.
- labi standarta numuri.
Un tagad par mī nusiem, š ogad pat vā cu atpū tnieks tur 6 gadus teica, ka ir neapmierinā ts un vairs nebrauks.
- viņ i nojauca galveno restorā nu pie jū ras, bija lieliski sē dē t zem nojumes un baudī t skatu. tagad ir pludmales bā rs ar uzkodā m.
- apkalpoš ana ir kļ uvusi sliktā ka, neviens nemitī gi nesmaida kā agrā k, krievvalodī gos restorā nā ignorē , dzē rienus nedrī kst nest. Pie mums viens oficiants paņ ē ma ledu ar rokā m, un rupji paņ ē ma salvetes klusē dams.
- un ē diens ir liels mī nuss, uz to taupa - cieta vista un skumbrija, izvē les ir daudz mazā ka, pirms tam bija pat rieksti un ž ā vē ti augļ i.
- pieauguš o animā cijas gandrī z nav, mē s neņ emam vē rā bingo un reti uzaicinā tus burvjus un dejotā jus. labs mazulis, Ahmet, mē s atceramies tevi un ilgojamies pē c tevis.
- no krastmalas vakarā viesnī ca it kā izdzisusi, cilvē ku maz un nekas nenotiek.
- viesnī ca ir kļ uvusi pa pusei krievu, te pie jums iet piedzē ruš ies cilvē ki, un mammas sē ž pie vī na, un bē rni 2 un 5 gadi skraida apkā rt, tas ir nepatī kami.
Vispā r neiesaku tur iet, esi sarū gtinā ts. Mū s priecē ja tikai jū ra un dā rzs ar rozē m.
аватар sanakori
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m ar bē rnu 2017. gada jū nija beigā s, kopumā viss kā rtī bā , tikai izrā dī jā s ļ oti karsts. Istaba laba, ar lielu vienvietī gu gultu, tī ra un kompakta. Wi-Fi vestibilā , maksā dā rgi. Ne sliktā k par piecā m istabā m, dā rza zonu un pludmali. … Tomēr ▾ Bijā m ar bē rnu 2017. gada jū nija beigā s, kopumā viss kā rtī bā , tikai izrā dī jā s ļ oti karsts.
Istaba laba, ar lielu vienvietī gu gultu, tī ra un kompakta. Wi-Fi vestibilā , maksā dā rgi. Ne sliktā k par piecā m istabā m, dā rza zonu un pludmali. Nedaudz pretenziju uz uzturu, animā ciju (bet tas ir 3-ka).
Ir gara promenā de, vakaros lieliska promenā de, pa ceļ am ir kafejnī cas un restorā ni. Pilsē tas viesnī ca, pretī aptieka, pie ieejas veikali ar visā dā m mantā m, lī dz Migros 15 min ar kā jā m. Ir vecpilsē ta drupā s un muzejs, bet mē s to neapmeklē jā m karstuma dē ļ .
Vakara animā cija nebija maza, bē rniem vē l nebija nekā , bet pieauguš ajiem tas bija tik un tā - vī rs joko, ka mē s viņ u nenoķ ē rā m, viņ a ī sti nebija. Un restorā ns, tur ir no kā izvē lē ties, vakaros vienmē r gaļ as un zivju ē dieni. Bet Pts piparots un pikants, nav bē rnu ē dienkartes, grū ti bija izvē lē ties bē rnu. Pē cpusdienas uzkodas, kafija un cepumi, arī bū tī bā ir pazuduš i.
Bē rns bija sajū smā par pludmali, tī ru, platu, nav aizsē rē jusi ar sauļ oš anā s krē sliem un var brī vi peldē ties jū rā . Lieliski bē rniem - smiltis, sekla ū dens uz ilgu laiku. Dvieļ i maksā ja 1.5 eiro vai kaut ko.
Neskatoties uz nelieliem trū kumiem, viesnī ca par naudu ir lieliska klusai atpū tai, mē s varē tu doties vē lreiz.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 3 км от г.Сиде. Отель построен в 1991 году, последняя реновация прошла в 2013 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 70 км от центра г. Анталия, в 60 км аэропорт г. Анталия, в 2 км до Сиде, на берегу моря.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца: платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), 2 ресторана — 1 основной, 1 a la carte (по предварительной записи, платно), 3 бара, 1 крытый бассейн, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги (бесплатно), полотенца (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет).
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Водные виды спорта платно. Софт-анимация. ТВ уголок, амфитеатр, дартс, бочча. Дневные спортивно-развлекательные программы.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 137 номеров. Состоит из 5-х этажного Main Building и двух 2 и 3- этажных зданий Anex.

Istabās

Кондиционер, телефон, телевизор, мини-бар бесплатно (вода в день заезда), сейф (платно), Wi-Fi (платно), балкон, ванная комната, фен, уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Özal Caddesi, 624. Sokak No:2 07330 Side/Manavgat/Antalya
Tālruņi: 0242 606 1929
Tīmekļa vietne: Sirma Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.