Aperion Beach Hotel 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 3.210
pamatā
21 atsaukt
№197 viesnīcas reitingā Sānu
3.2 Numurs
4.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
4.4 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Kizilotas ciema, 15 km no Sides un 150 m no pludmales. Tā atklāta 2011. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар tosha19821982
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā no 8. lī dz 19. augustam. Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem. Jū ra ir ne vairā k kā.300 metru pastaigas attā lumā . Rotaļ u laukuma klā tbū tne. Zaļ ā zona, kur aug vī ģ es un apelsī ni. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā no 8. lī dz 19. augustam.
Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem.
Jū ra ir ne vairā k kā.300 metru pastaigas attā lumā .
Rotaļ u laukuma klā tbū tne.
Zaļ ā zona, kur aug vī ģ es un apelsī ni.
Ē dienkartē piedā vā to dā rzeņ u pā rpilnī ba.
Animators piedā vā pludmales spē les utt.
Mī nusi.
Trū kst uzkopš anas istabā s pat par samaksu! (maksā ja istabenei 600 rubļ us, paņ ē ma naudu, bet nesakopa), tas ir, jū s neizsū ks un neizmazgā s grī das. Tie paš i netī rumi bā rā utt.
Bungalo nav skaņ as izolā cijas!
Pamesta teritorija un kaut kā du atkritumu esamī ba uz tā s!
Istabā nestrā dā ja ledusskapis un TV antena (paš i salaboja), matracis neatbilst gultas izmē ram augstumā un platumā , kondicionieris atradā s divguļ amā s gultas otrajā stā vā .
Viesnī cā ir vistu kū ts! Gailis vienmē r dzied. Man š ī klā tbū tne viesnī cā ir vismaz dī vaina.
Dizains! ! ! Tas ir neglī ts, no ķ ieģ eļ iem, akmeņ iem, javas un automaš ī nu riepā m, viss nokrā sots dī vainā s krā sā s.
Ē dienkartē nav gaļ as ē dienu, bija pieejama soja un vista. Mums tas nebija kritiski. Bet netī ri vā rī tu olu klā tbū tne, tomā ts smiltī s, virves sautē tos spinā tos nav pieļ aujama!
Neviens a la carte restorā ns netiek reklamē ts!
Internets, ja tam ir pieslē gti vairā k nekā.5 cilvē ki, vairs nedarbojas, maksā.15 USD.
Izklaide diskotē ku un š ovu veidā , amatieru lī menī . Bē rniem skaņ a bija par skaļ u, lai gan bē rnu daļ ai tā s ir tikai 15 min. Mē s lū dzā m bū t klusā ki, bet viņ i mū s ignorē ja. Diskotē ka pie pludmales ir viena krā saina laterna un kolonna. Otrā kolonna atrodas pie baseina.
Ū dens slidkalniņ š pie baseina darbojā s divas reizes.
Pludmale, daļ ē ji veci sauļ oš anā s krē sli, kas tika salaboti ar paš vī tņ ojoš ā m skrū vē m! Salauztas tualetes durvis un tualete, veci salū zuš i ledusskapji un citi atkritumi. No dzē rieniem, sodas, ū dens, kafijas, kakao, tē jas.
! ! ! Bija arī situā cija, kad viesnī cas darbinieks devā s un vā ca viesu parakstus, ka viņ i apliecina, ka viesnī cā ir uzkopš ana un ē dinā š ana. Tač u uz veidlapas turku valodā bija uzrakstī ts akts par konfliktu ar viesi un visi paraksti bija kā pierā dī jums konfliktam.
Rezultā ts:
Ar bē rniem š ajā viesnī cā es neiesaku jums atpū sties, es domā ju, ka tas pats, ko apstā ties tranzī tā . Noī rē jā m maš ī nu un devā mies apskatī t apskates vietas.
Pati viesnī ca ir Pedro kotedž a ciemata lī meņ os Meksikā .
аватар ihorp
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms doš anā s ceļ ā lasī jā m daudz negatī vu atsauksmju, bet tomē r riskē jā m doties un nezaudē jā m! Viesnī ca ir mā jī ga un neliela izmē ra. Paredzē ts relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Pirms doš anā s ceļ ā lasī jā m daudz negatī vu atsauksmju, bet tomē r riskē jā m doties un nezaudē jā m! Viesnī ca ir mā jī ga un neliela izmē ra. Paredzē ts relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m ar bē rniem. Lai to izdarī tu, baseinā ir lieliska pludmale, rotaļ u laukumi un neliels slidkalniņ š . Viesnī ca ir deklarē ta kā.4 *, iespē jams, tā pē c, ka atrodas pirmajā rindā , bet pagaidā m tas ir stabils trī s. Personā ls ir ā rkā rtī gi draudzī gs un izpalī dzī gs. Viesnī cas ī paš nieks ir draudzī gs un cieņ pilns pret viesiem. Vakaros katru dienu tiek rī koti animā cijas š ovi un diskotē ka pie jū ras. Tā pat desmit dienu laikā , kad viņ i atpū tā s, divas reizes notika izrā des ar uzaicinā tā m folkloras kopā m.
Restorā nā ē dienu izvē le nav liela, bet sā tī ga un labi pagatavota. Daudz dā rzeņ u un garš augu. Gaļ as cienī tā ji var bū t apbē dinā ti, pā rsvarā vista, pā ris reizes zivs, bet vienmē r ir sojas desas un desiņ as, kas pagatavotas daž ā dā s interpretā cijā s. Pavā rs ir sava amata meistars, visi ē dieni ir garš ī gi. Bā rā vienmē r ir vietē jais degvī ns un dž ins, Coca-Cola, Sprite un Fanta. Ar dzeramo ū deni nav nekā du problē mu visu diennakti, var paņ emt ja ne bā rā tad reģ istratū rā . Istabas tiek uzkoptas katru dienu un bez atgā dinā jumiem. Dzeramnaudu nevienam nekur viesnī cā neprasa un neizspiež ! Tā tad jū s pats varat izlemt, kas jums patī k.
Vē lreiz par jū ru: izcili liela pludmale, ū dens tī rs, pie mums š ajā skrē jienā nebija problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem, nebija mī ļ otā ju, kas tos aizņ emtu dienu un nakti. Svē tki izdevā s, paldies visam viesnī cas personā lam! Ja iespē jams, noteikti atgriezī simies atvaļ inā jumā .
аватар Alex4791
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cik cilvē ku ir tik daudz viedokļ u. Tas ir tī ri mans, iespē jams, ļ oti subjektī vs viedoklis - ne visi cilvē ki, pat sociā li vienlī dzī gi, var vienā di novē rtē t vienu un to paš u, kā ds pat nav redzē jis labā k, bet kā ds ir noticis vienu vai vairā kas reizes. … Tomēr ▾ Cik cilvē ku ir tik daudz viedokļ u. Tas ir tī ri mans, iespē jams, ļ oti subjektī vs viedoklis - ne visi cilvē ki, pat sociā li vienlī dzī gi, var vienā di novē rtē t vienu un to paš u, kā ds pat nav redzē jis labā k, bet kā ds ir noticis vienu vai vairā kas reizes.
Tiem, kas vē las atpū sties bez galvassā pē m un "hemoroī diem", bē dziet no š ī s viesnī cas, nekā rdiniet likteni.
Kas patika vientuļ ajai mā tei no Muhosranskas, vai jums patiks kaitē jums.
Туалетная бумага закончилась? Ой простите, мы забыли запасную для вас оставить Потолок в ванной Видел на ванную, про зановеску здесь и не слышали Плазма за 200 дюймов и крепенькие ключи от номера
аватар Fargatovna88
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tagad esam viesnī cā ar vī ru un mazuli 1g2m. Man ļ oti patī k viesnī ca, viss ir kā rtī bā . kad viņ i paņ ē ma biļ eti, mani ļ oti uztrauca, ka sliktas atsauksmes, š ī s atsauksmes raksta tie cilvē ki, kuri vienmē r un ar visu visu mū ž u nav apmierinā ti. … Tomēr ▾ Tagad esam viesnī cā ar vī ru un mazuli 1g2m. Man ļ oti patī k viesnī ca, viss ir kā rtī bā . kad viņ i paņ ē ma biļ eti, mani ļ oti uztrauca, ka sliktas atsauksmes, š ī s atsauksmes raksta tie cilvē ki, kuri vienmē r un ar visu visu mū ž u nav apmierinā ti. ē diens ir izcils, vienmē r ir ko ē st vistu katru dienu. ē dieni daž ā dā s versijā s neatkā rtojas. Š eit strā dā draudzī gs un draudzī gs personā ls. priecī gi sveicu visus. Liels paldies visiem, ī paš i tē vocim Nurikam, Dilai un visiem pā rē jiem, es nezinu visus vā rdus. kas iegā dā jā s biļ eti uz š o viesnī cu, nelasa sliktas atsauksmes. uzdod jautā jumus es atbildē š u uz visiem
аватар _651236
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tū risma aģ entū rā piedā vā ja lē tu biļ eti uz š o viesnī cu, dē ļ cenas, par kuru piekritu, atnā kot mā jā s un palasot atsauksmes biju ļ oti sarū gtinā ta, jo tā s bija, maigi izsakoties, sliktas, bet galu galā , ņ emot vē rā ka š ā da cena gatavojā s sliktā kajam un nerē ķ inā jā s ar labiem nosacī jumiem. … Tomēr ▾ Tū risma aģ entū rā piedā vā ja lē tu biļ eti uz š o viesnī cu, dē ļ cenas, par kuru piekritu, atnā kot mā jā s un palasot atsauksmes biju ļ oti sarū gtinā ta, jo tā s bija, maigi izsakoties, sliktas, bet galu galā , ņ emot vē rā ka š ā da cena gatavojā s sliktā kajam un nerē ķ inā jā s ar labiem nosacī jumiem. Ierodoties agri no rī ta, pienā ca reģ istrē š anā s pusdienā s, mē s ar bē rnu bez problē mā m iekā rtojā mies, ieraš anā s laikā bez papildus maksas. Viesnī cā s ir divi krieviski runā još i administratori Nuriks un Diļ a, liels paldies viņ iem par siltā mā jī gā sagaidī š ana.
Mū su numuriņ š bija galvenajā ē kā , viesnī cai par naudu tas bija pat ļ oti labs. Jo maija pirmajā s dienā s atpū tā mies, nebija stipra karstuma, braucā m visā dā s ekskursijā s. Kad samaksā ju par biļ eti, domā ju, ka tur nebū s ko ē st, paņ ē mu lī dzi desiņ as, un bē rnam saldumus un cepumus, bet visu atnesu. Rezultā tā bijā m diezgan pā rpildī ti ar ē damistabu, bet sortiments nav ī paš i milzī gs, bet izsalcis nebū si. Brokastī s vienmē r bija dā rzeņ i, olas, desiņ as, siers kā siers, rullī š i cepti ar biezpienu. Pusdienā s un vakariņ ā s vista, piedevas, daž reiz zivis, sojas gaļ as kartupeļ i, salā ti. Viesnī cā nebija piena produktu un saldumu. Daž reiz viņ i man iedeva cepumus. Bet, kas grib ē dienu daž ā dī bu, tad brauc trī sreiz dā rgā k 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. No alkoholiskā vī na, baltā un sarkanā , alus un dž ina, kā daudzā s viņ u raž otajā s viesnī cā s. Istabas tika uzkoptas katru dienu, bet palagi mainī ti tikai pā ris reizes. Ar pā rē jo biju apmierinā ta, samē rī ga cena un kvalitā te. Papildus viesnī cas pakalpojumiem par naudu, kuru nevajadzē tu gaidī t. Bet sirsnī ga un mā jī gi silta sagaidī š ana garantē ta. Tajā jutā s kā mā jā s. Viesnī ca nav liela, teritorijā ir baseins un slidkalniņ š . Ir arī bezmaksas sauna un maksas turku pirts. Varbū t pat paveicā s, ka maija sā kumā nebija liela pieplū duma.
Teritorijā ir rotaļ u laukums, vakaros bē rniem izklaidē još as dejas ar animatoriem, pa dienu arī animā cijas programma pieauguš ajiem un vakarā diskotē ka. Par tā du naudu labā ku atvaļ inā jumu nevar iedomā ties. Ņ emot vē rā , ka š ī viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , tuvu jū rai, solā riju pietika visiem, bet tas bija maija sā kumā , cilvē ku tomē r bija tik daudz, cik vasarā nebija.
Man bija jā izreģ istrē jas pusdienlaikā , bet izbraukš ana 17:00, viesnī cas administrā cija piekā pā s un izbraucot mē s izrakstī jā mies, par ko viņ iem liels paldies, viņ i neprasī ja papildus maksu. Protams, bija arī ne visai apmierinā ti apmeklē tā ji, bet ko tu gribi no viesnī cas par naudu, ko atbrauci, un tā pē c viesnī ca ar š o naudu atdod visu simtprocentī gi, ja gribi superī gus apstā kļ us, maksā divreiz vairā k un ej uz piecinieku tur bū s viss. Biju apmierinā ta ar savu atvaļ inā jumu. Tuvumā var doties ekskursijā s, iesaku visiem apmeklē t atrakciju parku Belekā , Leģ endas pavē lnieks, stundas brauciena attā lumā no viesnī cas, esmu ļ oti pā rsteigta par š o ekskursiju. Arī pludmalē kā dreiz bija putojoš a diskotē ka.
Kopumā tiem, kas vē las atpū sties lē ti, iesaku š o viesnī cu visiem. Un tiem, kas grib super apstā kļ us, tad maksā vairā k un ē d dā rgā ku viesnī cu.
номер номер душ балкон номер номер пляж пляж
аватар sveyashina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī ir sliktā kā vieta, ko jebkad esam redzē juš i. Braucā m ar ģ imeni, protams lasā m sliktas atsauksmes, bet kā saka, viņ i raksta vairā k sliktu atsauksmju, ceru uz to labā ko un aiziet. Jū s to nevarat saukt par viesnī cu, vietē jais lē ts hostelis turkiem. … Tomēr ▾ Š ī ir sliktā kā vieta, ko jebkad esam redzē juš i. Braucā m ar ģ imeni, protams lasā m sliktas atsauksmes, bet kā saka, viņ i raksta vairā k sliktu atsauksmju, ceru uz to labā ko un aiziet. Jū s to nevarat saukt par viesnī cu, vietē jais lē ts hostelis turkiem. Mū s izmitinā ja bungalo (tā tad kad paņ em biļ eti, paskaties, kas bū tu rakstī ts standarta numurs, ja lielais numurs, tad ieliks bungalo), te ir baigi netī ra vieta, mē s pat apavus nenovilkā m tur, izskalots slā nekļ os, tas vienkā rš i nav aprakstā ms vā rdos! Otrajā dienā š o istabu klā ja mazas skudriņ as. Uz grī das netī rs, nobruž ā ts linolejs, nevis 3D grī das, kā fotogrā fijā s. Dvieļ i ir netī ri, tie pat netiek mainī ti. Mantas tika nozagtas no kofera, bē rna uzvalka un (atvainojos par detaļ ā m, pat siksnas), tā pē c aizslē dziet visu! Un vē l viens ledusskapis dzē ra mū su alkoholu. Ē diens arī tur nav ī paš i labs, no gaļ as ir tikai vistas gaļ a, un arī tad ne vienmē r, nav nekā salda, no augļ iem - ā boliem un cietā m negatavā m plū mē m. š efpavā rs Sebastians ir ļ oti labs, laipns cilvē ks, bet viņ š , protams, nav vainī gs. Nav animā cijas, vakarā ir diskotē ka, tad pieauguš ais, neviens neiet pie kaķ a. Jū ra laba, bet tikai nemitī gi viļ ņ ojas un dziļ a, baidī jos bē rnu tur laist. Vispā r visi, lū dzu izlasiet atsauksmes un neizmetiet naudu š ai viesnī cai, visi raud, kad es tur ierodos
аватар v1ctoriasilaeva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kad izkā pā m no marš ruta autobusa, mans pirmais jautā jums bija "Kur atrodas viesnī ca? ? ". VIESNĪ CAS NAV. Tur nav tā kā atpū sties, tur nav iespē jams dzī vot. Lū dzu, neizvē lieties š o vietu. Š eit ir kopsavilkums par to, ko mē s redzē jā m: 1. … Tomēr ▾ Kad izkā pā m no marš ruta autobusa, mans pirmais jautā jums bija "Kur atrodas viesnī ca? ? ". VIESNĪ CAS NAV. Tur nav tā kā atpū sties, tur nav iespē jams dzī vot. Lū dzu, neizvē lieties š o vietu.
Š eit ir kopsavilkums par to, ko mē s redzē jā m:
1. Restorā nā nav ē diena. Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s - tomā ti un ceptas sojas desiņ as. Daž kā rt joprojā m ir karsē ti pusfabrikā ti no nezinā ma materiā la. Par augļ iem un kū kā m nav runas - maksimums sapuvuš i bumbieri un ZAĻ I mandarī ni, kas noplū kti no tuvā kā koka. Plā ksnes ir salauztas. Bez dzē rieniem, pat ne tē jas. Ū dens dzesē tā jā un tirdzniecī bas automā ts ar UPI un soda. BRIESMĪ GA NESANITĀ CIJA! ! ! Trauki netī ri, galdi nav tī rī ti un noslaucī ti, visur izmē tā ti ē diena gabaliņ i, grī da nekad netiek mazgā ta. Ja prasi kaut ko noņ emt, viņ i uzmet neapmierinā tu seju un laiski skraida lī dzi vai izliekas, ka nesaprot ne krieviski, ne angliski.
2. Atpū tas zona: blakus baseinam, tieš i teritorijā (kura jau ir niecī ga) notiek kaut kā da bū vniecī ba, tukš as ģ ipš kartona starpsienas un bū vgruž u kaudzes. BASEINS PELDO ATKRISTUS, BUGS, PLASTMASAS KRUSES. Neviens netī ra. Slaidi vai nu nestrā dā , vai arī darbojas tā , ka bē rns nevar izkustē ties. Nav ne runas par glā bē ju, kuram jā uzrauga droš ī ba.
3. Skaitlis: mums iedeva bungalo, es to aprakstu. Durvis neslē dzas, mē beles nobruž ā tas, viss saplī sis, atvilktne pati par sevi visu laiku virzī jā s uz priekš u, gaisma nestrā dā ja, kondicionieris nestrā dā ja duš as durvis saplī suš as, tapetes gabals tika izplē sts uz sienas (salī mē ja pē c skandā la). Š ampū ni, ž elejas vai vismaz ziepes nav paredzē tas, dvieļ i ir dzelteni. TELPĀ NAV TĪ RĪ Š ANAS.
4. Pludmale mums bija pē dē jais piliens. VIESNĪ CA NAV PIRMAJĀ LĪ DNĀ . Ejiet vismaz 100 metrus lī dz pludmalei. Ceļ š ved cauri atkritumu kaudzei, bū vgruž u kaudzē m un kaut kā dam tuksnesim. Pludmales ATKRISTUS, BUGS, nekas nav tī rī ts, nav miskastes. Stienis nedarbojas un ir sarū sē jusi konstrukcija. Nav ne dzē rienu, ne ē dienu. Nav animā cijas. Pat ne bojas. Duš a nedarbojas. Tualetes nav.
Personā ls ir augstprā tī gs, slinks un bezkaunī gs.
Vienī gais pluss bija tas, ka vestibilā Wi-Fi darbojā s labi, kas ļ ā va mums sazinā ties ar Pegasus Maskavas biroju un pā rcelties uz citu viesnī cu.
Kū ts mā jlopiem ir vē l tī rā ka.
Rū pē jieties par saviem nerviem, izvairieties no š ī s nedienas.
аватар Ol_semenova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī nav viesnī ca! Š ī ir pansija! Tas nav 4 *, bet 1 *. Saš utumam nav robež u, ierodoties mā jā s rakstī š u Tū risma ministrijai, cilvē ki tiek maldinā ti, pā rdodot tū ri kā.4*. Viss, kas rakstī ts atsauksmē s, ir patiess. … Tomēr ▾ Š ī nav viesnī ca! Š ī ir pansija! Tas nav 4 *, bet 1 *. Saš utumam nav robež u, ierodoties mā jā s rakstī š u Tū risma ministrijai, cilvē ki tiek maldinā ti, pā rdodot tū ri kā.4*. Viss, kas rakstī ts atsauksmē s, ir patiess. Servisa nav, netī rs, vairā k kā puse ciemiņ u ir turki, kas nā k kā uz nometnes vietu ar bariņ u bē rnu. Nav animā cijas, kalums ir niecī gs un vienmuļ š , nav desertu. Telpas ir vecas un nobruž ā tas, un, ja Garden room ir bungalo, tad tas ir mitrums, kukaiņ i un neizmantotas kolikas. Vienī gais pluss ir jū ra! Sirsnī ga t skaista!
аватар mashamoris
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir š ausmī ga, tā ir š ķ ū nis! Nokā rtota ar skandā lu, istabene netī ra, vispā r atstā ja gultu pē c viesu atvestiem. Runā ju ar administratoru, izskanē ja viedoklis, ka apkopē ja (nevaru viņ u saukt par istabeni) ir augstā ka par viņ u, dara, ko grib, un, starp citu, zog, kosmē tika, visā di joki. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga, tā ir š ķ ū nis! Nokā rtota ar skandā lu, istabene netī ra, vispā r atstā ja gultu pē c viesu atvestiem. Runā ju ar administratoru, izskanē ja viedoklis, ka apkopē ja (nevaru viņ u saukt par istabeni) ir augstā ka par viņ u, dara, ko grib, un, starp citu, zog, kosmē tika, visā di joki. Ē damzā le š ausmī ga, gaļ a bija divas reizes, zivis nekad 8 dienā s, arbū zi un melones no augļ iem, tikai vā rī tas olas no rī ta, ja desa un desas, tad tikai no sojas pupiņ ā m, kas nav iespē jams. Visur netī rs, pludmali ļ oti reti tī ra, daudz gobi no cigareš u apakš as. No animā cijas tikai uzlā de, un tad var aizmigt un volejbols. Diskotē kas bē rniem no 21.00 lī dz 21.45, bet pieauguš ajiem no 21.45 lī dz 22.30. Bā ra pludmalē nav, par dzē rieniem atseviš ķ i, bija: š ņ abis, vē ž i, dž ins un vī ns sarkanbalts un VISS SILTS. no bezalkoholiskā s kolas, fantas, sprite un sulas veida, kas atš ķ aidī ta ar minerā lū deni, jū s nevarat dzert kafiju. Pozitī vi ir tas, ka tā ir jū ra! Bet tam nav nekā da sakara ar viesnī cu! Š o SHED nevienam neiesaku!
аватар BBK
Viesnī ca ir lē ta, jū ra ir tuvu, labs restorā ns un bā rs ar dzē rieniem. Ir animā cija bē rniem, diskotē ka, peldbaseins ar slidkalniņ u. Iesaku klusai ģ imenes atpū tai. https://www. tu caurule. com / skatī ties? v = _UeP6wjPncA … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lē ta, jū ra ir tuvu, labs restorā ns un bā rs ar dzē rieniem. Ir animā cija bē rniem, diskotē ka, peldbaseins ar slidkalniņ u. Iesaku klusai ģ imenes atpū tai. https://www. tu caurule. com / skatī ties? v = _UeP6wjPncA
бассейн море
Parādīt vairāk »


iemiesojums lyashok1
Vai viesnīca ir atvērta?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен недалеко от поселка Кызылот, в 15 км от г. Сиде и в 150 м от пляжа. Был открыт в 2011 году, последняя реновация проводилась в 2017 году. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 км от центра г. Манавгат, 15 км от г. Сиде, в послке Кызылот, на берегу моря. Аэропорт г. Анталия находится в 75 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж находится в 150 м от отеля. Протяженность пляжа составляет 200 м. Бар на пляже. Полотенца — платно. Спасатель, душ, кабина для переодевания. Вход в море — песок, галька.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), ТВ-салон, мини-маркет, 1 основной ресторан (есть диетическое меню), 3 бара, 1 открытый бассейн: 110 м2.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне 8 м2. детская анимация на русском языке, мини-клуб (3-12 лет), мини-диско, игровая комната, детское меню (обед, ужин), детская коляска (платно, по резервации).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Пляжный волейбол бесплатно, амфитеатр, 1 водная горка, массаж платно, все виды водного спорта на пляже платно. Софт-анимация на русском языке, живая музыка (1 раз в неделю).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 130 номеров. Состоит из одного 4-этажного здания, 11-ти одноэтажных бунгало и пяти Tree House.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, мини-бар (только вода, при заезде), прямой телефон, душ, фен, сейф (платно), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: ежедневно, room service (платно)

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Kızılot, Manavgat, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0242 350 09 17
Tīmekļa vietne: Aperion Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).