Jautājums o Sānu

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2716 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Ceļš Antālijas lidosta - Side patstāvīgi. Jautājums zinātājiem.
No punkta A (Antālijas lidosta) uz punktu B (Side) ir jānokļūst vissaprātīgākajā veidā izmaksu un problēmu attiecības ziņā. Zinu, ka ir tāds variants (pagaidām vispieņemamākais, ko zinu) - ar taksi līdz autobusa pieturai uz šosejas, tad vai nu ar Antālijas-Manavgatas autobusu, uz Manavgatu un tad ar dolmušu uz Sidi (bet es nezinu cik bieži kursē šis Antālijas autobuss - Manavgat), vai ar autobusu Antālija - Alanja, kas it kā kursē biežāk nekā Antālija - Manavgata, bet tad rodas jautājums kur to bremzēt? Labprāt apsvērt citus variantus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2010-07-0814 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар ANDrewZ
Un man teica, ka Antālijas lidostā mūs gaidīs bars viesnīcu pārstāvju. Vai jūs izvēlaties jebkuru, un viņi jūs aizvedīs tur, kur jums jāiet?
аватар starella
Kāpēc jums ir nepieciešams šāds pārskaitījums? vai tu esi mežonis?
аватар abysfinks
Brauciet ar autobusu Antālija - Alanja uz Migros (mums ir Ramstores), un pēc tam brauciet ar taksometru uz savu viesnīcu. Ja neesat pašā Sidē, tad palūdziet apstāties pie pagrieziena, piemēram, Kumkoy, un tad vai nu brauciet ar taksi vai gaidiet dolmush.
аватар abysfinks
Migros stāv ceļa sazarojumā: viens dodas uz Manovgatu, otrs uz Alanju. Ja tas ir absolūti precīzs, tad aiz Migros jābrauc līdz tuvākajam krustojumam un jāizkāpj krustojumā, un pēc 50 metriem labajā pusē (tas ir KEMER BLV) ir dolmus pietura. Un, ja izkāpjat pēc krustojuma (pie degvielas uzpildes stacijas), varat arī braukt ar taksi pa labi.
аватар _Ivi_
Paldies abysfinks. Vai kāds cits ir gājis pats?
аватар _Ivi_
Un pastāstiet man, lūdzu, atpakaļceļa smalkumus. Zinu, ka kaut kur netālu no lidostas uz šosejas ir taksometru pietura, kur var nokļūt no šosejas līdz lidostas terminālim.
аватар Pachok
Ivi, vai jūs vēlētos pasūtīt privātu taksometru, izmantojot internetu? Cenas ir daudz zemākas nekā uz vietas. A / p Antalya-Side, piemēram, 45 eiro par automašīnu (no 1 līdz 3 cilvēkiem). http://www.antalyatouristicservice.com/index.html
аватар _Ivi_
Pačok, liels paldies par interesanto informāciju, domāju, ka ļoti noderēs.
аватар transfer2
Privāts transfērs Antālijā.

Cienījamie Antālijas pilsētas viesi un iedzīvotāji. Mēs piedāvājam jums un jūsu viesiem transporta pakalpojumus no/uz lidostu.

Mūsu tarifi:

Antālijas lidosta - Alanja 150 TL
Antālijas lidosta - Antālijas Konyaalti 50 TL
Antālijas lidosta - Beldibi 70 TL
Antālijas lidosta - Beleka 70 TL
Antālijas lidosta - Bodruma 460 TL
Antālijas lidosta - Camyuva 100 TL
Antālijas lidosta - Cirali 110 TL
Antālijas lidosta - Goynuk 80 TL
Antālijas lidosta - Kas 300 TL
Antālijas lidosta - Kemera 100 TL
Antālijas lidosta - Kiris 100 TL
Antālijas lidosta - Konakli 130 TL
Antālijas lidosta - Kundu 50 TL
Antālijas lidosta - Lara 50 TL
Antālijas lidosta - Manavgat 110 TL
Antālijas lidosta - Olympos 115TL
Antālijas lidosta - Side 115TL
Antālijas lidosta - Tekirova 110 TL

Tikšanās lidostā
аватар transfer2
Tikšanās lidostā notiek sekojoši: mūsu darbinieks sagaida Jūs pie lidostas ēkas izejas ar uzrakstu ar Jūsu vārdu, palīdz aiznest bagāžu uz mašīnu, piegādā uz norādīto adresi, ja vēlas, palīdz aiznest bagāžu uz dzīvokli .


Kontakti:
tālr. 05398625355
pasts [email protected]
Skype Elenochka__1
ICQ 458457690
аватар allkiska
Vai jums joprojām ir individuālais pārskaitījums un kāda ir automašīnas cena tagad?
аватар saulek
NO SĀNA UZ ANTALIJAS LIDOSTU VIEGLI NOKļūt, AR AUTOBUSU UZ TIRDZNIECĪBAS CENTRU DIPO, UN NO TUR AR TAKSI. IR DAUDZ PAR 15 TURCIJAS LIRĀM.TĀ IR FIKSĒTA CENA.
аватар wcivsogx
No Sides lidostas es braucu ar taksometru, kas tika pasūtīts caur internetu iepriekš norādītajā adresē. Bija brauciens 50 eiro deklarēto 45 vietā, bet jauns mersedess. Pašvaldības taksometrs maksās vismaz 70 eiro. Atpakaļ (pēc jautāšanas vietējiem) no Sides uz Managavtu ar kājām devos līdz pieturai Dolmush, brauciens ilga 25 minūtes (2,2 km, kā vēstīja Yandex kartes), lai gan mikroautobusi no Sides uz Managavtu kursē ar 15 minūšu intervālu. Managavtā autobusa pieturā iekāpu autobusā, kas brauca uz Antāliju un 45-60 minūtēs sasniedzu pagriezienu uz lidostu (autobuss apstājās zem tilta), pasakot konduktors kur man jāmaksā 17Tur.lir, viņš teica, kur izkāpt. Tieši zem tilta stāvēja taksis un šoferis, prasot, kuru no termināļiem (ir divi), man vajag, teica, ka vēl 4 km un aizvedīs par 10 Tur.lir. Izrādījās, ka jāiet 2-3 km un, ja vēlas, var nokļūt ar kājām (visu laiku taisni, 30 minūtes) - norāžu ir daudz. Viss maršruts man aizņēma 1 stundu 45 minūtes un 27 Tur.lir.(11 eiro). Salīdzinājumam, taksis aizņem 1 stundu un 70 eiro. Tur.lira maiņas kurss šodien ir 1:16 rubļi. Veiksmi piedzīvojumu meklētājiem ;)
аватар Pachok
Un kāpēc viņi devās no Sides uz Manavgatu, lai dotos uz Antāliju ??? No Side varēja sēsties tieši uz Antāliju. Turklāt dienas laikā mikroautobusi brauc uz autoostu, no kurienes regulāri kursē autobuss uz lidostu! Tas ir, ja jums ir ierobežots budžets...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sānu
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl