Jautājums o Sānu

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2716 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, konsultējieties ar viesnīcu Sidē par brīvdienām ar bērnu. Svarīgi 1 līnija, smilšaina pludmale, maiga ieeja jūrā, daudzveidīgs ēdiens. Budžets - līdz 60K, 3 pieaugušie un bērns 3 gadi
Lūdzu, konsultējieties ar viesnīcu Sidē par brīvdienām ar bērnu. Svarīgi 1 līnija, smilšaina pludmale, maiga ieeja jūrā, daudzveidīgs ēdiens. Budžets - līdz 60K, 3 pieaugušie un bērns 3 gadi
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2020-09-014 gadā atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар Veronika7081
Side ir diezgan sarežģīts reģions ideālai smilšu ieiešanai jūrā. Ir ciemati un viesnīcas, kur, ieejot jūrā, ir vulkāniskas izcelsmes akmeņi. Tajā pašā laikā visur, galvenokārt Sidē, pati pludmale ir plaša un smilšaina, ar maigu ieeju bērniem. No savas personīgās pieredzes Sidē es redzu, ka ļoti maz ceļojumu aģentu zina šos smalkumus. Ikvienu galvenokārt vada Kemeras viesnīcas, kur tiek organizētas informatīvās ekskursijas. Taču, skrienot ap 30 viesnīcām dienā, nav iespējams apgūt visus tos smalkumus, par kuriem rakstu. Un vēl viena lieta nav noslēpums, ka Side ir vērsta uz vāciešiem, britiem. 2020. gada sezonā vāciešu ir maz, jo nav čarterreisu. Viņiem ir tikai regulāras saziņas iespēja, atsevišķi iegādājoties apdrošināšanu, transfēru un viesnīcu rezervāciju. Britiem ir čartera sakari, taču to plūsma nav īpaši liela. Kāpēc prātā, ka daudzas viesnīcas nav atvērtas. Side.2020.gada sezonā.Viesnīcas izvēlei ir jāpieiet detalizēti.
аватар Veronika7081
Turpinājums.
Autor, ja jums ir ieplānots atsevišķs projekts oktobrī, tā ir viena lieta jūsu budžetam. Ja septembris ir cita lieta.Es saprotu, ka plānojat atpūsties 7 naktis uz 3 + 1 (3 gadi) un ieguldīt līdz 60 000 UAH.? Uz kādiem datumiem?
аватар juliia75
SplashWorld PegasosWorld - atpūties pagājušajā gadā, viesnīca ir ļoti laba un atbilst jūsu prasībām
аватар son1a
Ļoti iesaku Von resort golden coast, ar pludmali un ieeju viss ok. Bet viesnīca nav jauna, orientēta uz vāciešiem. Ēdiens labs, apkalpošana ok. Bijis tur 2 reizes. Paskatieties arī uz Otium seven sea, mēs tur bijām pagājušajā gadā - man viss ļoti patika. Šogad dodamies uz Sunis Kumkoy pludmales kūrortu, pēc atsauksmēm tas ir ļoti labs visos aspektos. Man personīgi joprojām ļoti patīk Melas Holiday Village, bērniem tur viss ir ok ar iebraukšanu jūrā, bet pieaugušajiem... ir akmeņi zem ūdens, augšstilba dziļumā. Pati viesnīca lieliska, ēdiens un apkalpošana. Mēs tajā bijām 3 vai 4 reizes, mēs jau zinām, kur vienkārši iekļūt ūdenī)
аватар Veronika7081
Ja zem rakstītā budžeta, tad pluss par Splash Pegasos Word. Un jūrā nav akmeņu, un akvaparks ir ļoti pieklājīgs.
Stingri pret Melas HV. Pie ieejas jūrā ir tikai katastrofa. Savulaik atpūšoties blakus esošajā viesnīcā Barut Hemera, redzēju, kā cilvēki cieš Melasā. Viņi paši devās peldēt uz Defne Star, lai neiebrauktu akmeņos. Kā toreiz stāstīja, Melas īpašnieki izsauca īpašu firmu, kas cirta akmeņus. Bet tas to nepadarīja vieglāku, tos pagrieza ūdens un tie kļuva vēl asāki. Tad problēma ne tikai netika atrisināta, bet pat saasinājās.
Attiecībā uz Otium tīklu Sidē, ko Coral pārdod Ukrainas tirgum. Personīgi mans viedoklis ir solīds bērnudārzs. Lai gan daudziem tas patīk, ņemot vērā cenu un kvalitāti.
Atkal, ja autoram jūra ir galvenā prioritāte. Ja prioritāte ir baseins, tad varbūt autoram tā īsti nerūp ieeja. Tāpēc atkal jums jāzina visi smalkumi.
аватар Mari000
Paldies par jūsu atbildi! Plānojam atvaļinājumu uz 9.-10.oktobri, esam gatavi apsvērt arī citus kūrortus, galvenais smilšaina pludmale un gluds saulriets, un nu, ēdiens.
аватар Vika284
2 pārbaudītas viesnīcas:
Alva Donna Beach Comfort Resort 5 * Sidē, ļoti labi viss, ko vēlaties, tur viss ir lieliski un pludmale un apkalpošana un ēdieni
Terrace Beach Resort 5 * Šī viesnīca man patika vairāk Kumkoy rajona dēļ, arī kvalitatīva viesnīca ar labu pludmali
аватар Vika284
Un es atbalstīšu Sunis Kumkoy pludmales kūrortu, Kumkoy ir ideālas smilšu pludmales
Kad bijām Gundogdu Cholakli rajonā, kur Alva un otra Terrace tīkla viesnīca - Terrace Elite Resort (laba viesnīca, super ēdiens, numuriņi un serviss ir augšā, bet pludmale ir tālu) ir smilšaina pludmale vairākus kilometrus. garš un akmeņu noteikti nav
аватар Veronika7081
Mari000. Jau kļuvis skaidrs, ka atpūta 9.-10.oktobrī. Domāju, ka Belekas viesnīcas arī nedaudz atlaidīs ekskursiju. Tad ir iespējams detalizēti aplūkot šo reģionu. Iesaku paskatīties tuvāk septembra beigām. Tagad varat jautāt cenu, bet izlemt tieši tuvāk biļetei.
аватар rostislav_g
Apsveriet Marmaris Turunc kūrortu, laba līmeņa viesnīca ļoti gleznainā vietā ar ideālu bērnu pludmali, maigu saulrietu un bez viļņiem, ēdiens arī daudzveidīgs ar labu izvēli, mēs bijām jūlijā, viņš pie mums ieradās ļoti daudz)
аватар Veronika7081
rostislav_g. Marmarisā 10.oktobrī ūdens jūrā būs vēsāks nekā Sidē.
аватар Mila__
Club Side coast hotel 5 * laba smilšaina pludmale ar maigu ieeju jūrā, ģimenēm ar bērniem ļoti patīk, tagad atvērta un netālu no lidostas.
аватар tatianal2007
Pagājušogad atpūtāmies Ruby Hotel,tāpēc pludmale tur ir vienkārši super un saulriets un atrašanās vieta.Tā pati skaistā pludmale un kaimiņos Yalihan.Bet šī nav Side.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sānu
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl