Seven Seas Hotel Blue 5*– Atsauksmes

34
Novērtējums 8.810
№5 viesnīcas reitingā Sānu
7.9 Numurs
9.0 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.6 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, celta 1987. gadā, pēdējais remonts notika 2019. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар lyubov-orlova-51
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uzreiz iezī mē sim uzsvaru – kā pē c cilvē ki dodas atvaļ inā jumā uz konkrē to viesnī cu? Mums, pusmū ž a laulā tajam pā rim patī k komforta atmosfē ra, "dienvidu", gaiš a atmosfē ra š ajā viesnī cā - plaš a teritorija, krā sainas alejas, dekoratī vas grotas, daudz zaļ umu, puķ es, strū klakas, baseini, slidkalniņ i. … Tomēr ▾ Uzreiz iezī mē sim uzsvaru – kā pē c cilvē ki dodas atvaļ inā jumā uz konkrē to viesnī cu? Mums, pusmū ž a laulā tajam pā rim patī k komforta atmosfē ra, "dienvidu", gaiš a atmosfē ra š ajā viesnī cā - plaš a teritorija, krā sainas alejas, dekoratī vas grotas, daudz zaļ umu, puķ es, strū klakas, baseini, slidkalniņ i. . Š eit mē s piedzī vojam ī paš u prieku no milzī gā s daudzveidī bas un gardu, svaigu, gardē ž u ē dienu pā rpilnī bas! Vienmē r tiek piedā vā ts daudz svaigu garš augu, dā rzeņ u, augļ u. Nu konditorejas gardumi ir atseviš ķ a "dziesma", viss tik skaisti, prasmī gi pagatavoti, smarž ī gi, austrumnieciski koš i, un Ļ OTI garš ī gi! Ļ oti uzmanī gs, draudzī gs personā ls – visos lī meņ os. Vē los atzī mē t un ī paš i pateikties meitenē m reģ istratū rā - Anastasijai, Ludmilai. Galvenā restorā na darbinieki - š efpavā rs Huseins, viesmī lis Ramazans. Bā ra darbinieki reģ istratū rā - Halim, Sefer, Elif.
Un vē l daudzas citas, kuru vā rdus nezinā m, bet jebkur viesnī cā tikā m ar rū pē m, atsaucī bu, palī dzī bu, apmā cī bu un kompetenci. LIELS TEV PALDIES! Mē s ceram satikties vē lreiz, nā kt vē lreiz un atkal ienirt š ajā brī niš ķ ī gajā bezrū pī bas, komforta, svē tlaimes, baudas un paš apmierinā tī bas stā voklī !
аватар _310426
1. Transfē rs bija ideā ls - tika ņ emti tikai viesnī cas viesi. 2. Nokā rtots agrā k. 3.3 stā vu bungalo bez lifta (pie ieejas mums iekrā vē js atnesa koferi, bet neviens savus pakalpojumus nepiedā vā ja) un paš i nonesiet koferus pa kā pnē m. … Tomēr ▾ 1. Transfē rs bija ideā ls - tika ņ emti tikai viesnī cas viesi.
2. Nokā rtots agrā k.
3.3 stā vu bungalo bez lifta (pie ieejas mums iekrā vē js atnesa koferi, bet neviens savus pakalpojumus nepiedā vā ja) un paš i nonesiet koferus pa kā pnē m.
4. Istabā ir skudru pū ļ i.
5. Pat pē c tī rī š anas ļ oti stipri smird pē c notekū deņ iem.
6. Ja atver balkonu, istabā visi dū mi un smakas (mū su numuriņ ā bija skats uz galveno restorā nu).
7. Ē dienu ir daudz un tas ir daudzveidī gs. Bija pat milzī gas garneles un š okolā des fondants.
8. Daudz animā ciju pieauguš ajiem.
9. Lielisks ir arī miniklubs bē rniem lī dz 7 gadiem.
10. Ir 12-16 gadus vecu pusaudž u klubiņ š , bet 8-11 gadus veci klē pī dī kā un minidiskotē kā nevar dejot pī lē nu deju un pa dienu tiek atstā ti pie sevis.
No 9 dienā m animā cijai pusaudž u klubā prasī jā m pē dē jā s divas dienas, jo visi tī ņ i aizgā ja, un tā dus juniorus savā ca 12 cilvē ki.
Animatore Marina zems priekš gals un pateicī ba.
Bet kā pē c tikai tad, ja nesapulcē jā s pusaudž i, bet kur ir animā cija mū su vecumam?
11. Ļ oti uzstā jī gi fotogrā fi. Dodoties vakariņ ā s, nevar pat pieiet pie restorā na, tevi ieskauj 3-4 cilvē ki un uzvedī sies ļ oti nepatī kami.
12. No vā rda vispā r nav ieeja jū rā un neviens tev par to nestā stī s, kamē r tu nenonā ksi vietā . “Tur kaut kā ds dabī gs š ķ ī vis” un ar to neko neplā no darī t. Ja bē rns normu krastā spē lē jas smiltī s vai uzreiz aizpeldē ja dziļ umā , citos gadī jumos jū s nevarē siet lē kt viļ ņ os vai uzkā pt lī dz viduklim - akmeņ i ir lieli un asi, vilnis tevi nopū š un tu vari salauzt kā jas, zilumi tev noteikti garantē ti.
13. Galvenajā restorā nā notika nepatī kams atgadī jums - viesmī ļ i ar diviem ratiem trauku tī rī š anai aplenca mū su galdu ar diviem ratiem un izkraujam pā rpalikumus miskastē . Mans dē ls sē dē ja tieš i spaiņ a lī menī . Vienkā rš i š ausmas. Izteicu piezī mi. Viņ i aizbrauca ar ī gnu smaidu un pē c nepilnā m 5 minū tē m atkal piebrauca no otras puses.
Kopumā animā cijas komanda ir laba, ē dieni daudzveidī gi un labi, vakaros izrā des ir burvī gas, bet es noteikti š eit vairs nenā kš u un neiesaku.
аватар nshedra
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
0. Transfē rs bez ieraš anā s uz citā m viesnī cā m. 1. Apmetā s no 7:00, lai gan reģ istrē š anā s 14.00 bez papildus maksas. 2. Vē sa telpa, skaņ as izolā cija. Tī rī š ana notika katru dienu. 3. Ledusskapis ar dzē rieniem tika pastā vī gi papildinā ts. … Tomēr ▾ 0. Transfē rs bez ieraš anā s uz citā m viesnī cā m.
1. Apmetā s no 7:00, lai gan reģ istrē š anā s 14.00 bez papildus maksas.
2. Vē sa telpa, skaņ as izolā cija. Tī rī š ana notika katru dienu.
3. Ledusskapis ar dzē rieniem tika pastā vī gi papildinā ts.
4. Ē dieni ir ļ oti daž ā di, vestibilā , restorā nā , pludmalē .
5. Personā ls ir ļ oti strā dī gs un izpalī dzī gs. Viņ i runā krieviski, lai gan mē s runā jā m angliski.
аватар angelinakuzjoma
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies š ajā skaistajā viesnī cā . Viņ i tiek sagaidī ti ar š ampanieti, tā pē c visu pā rē jo jū s staigā jat ar glā zi rokā s) visi kokteiļ i, dzē rieni izcilas kvalitā tes. Es negribu dzert) Ē diens restorā nā un uzkodu bā rā ir daudzveidī gs un garš ī gs. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā skaistajā viesnī cā . Viņ i tiek sagaidī ti ar š ampanieti, tā pē c visu pā rē jo jū s staigā jat ar glā zi rokā s) visi kokteiļ i, dzē rieni izcilas kvalitā tes. Es negribu dzert) Ē diens restorā nā un uzkodu bā rā ir daudzveidī gs un garš ī gs. Serviss vislabā kajā lī menī . Visi smaida un sazinā s ar jums. Viesnī cas ā rpuse ir skaista. Zā le, palmas, strū klakas, roņ i) ieeja jū rā nav tik biedē još a. Jā , ir akmeņ i, bet ir vairā ki lieli, bet tā ir visas Sides problē ma. Tā pē c nav par ko uztraukties) atveriet acis un peldiet uz priekš u) uz 9 atpū tas dienā m, varu tikai teikt, ka tā s bija brī niš ķ ī gas brī vdienas. Paldies Otium Seven Seas par apkalpoš anu un noskaņ ojumu!
аватар _498779
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu aģ entū ra ieteica atpū tai ar 6 gadus vecu bē rnu. Apkalpoš ana lieliska, ē dieni daudzveidī gi, viss ļ oti garš ī gs, teritorija liela, kopta, viss tī rs: pludmalē , istabā uzkopš ana kā mā jā s, lī dz brillē m un spoguļ iem katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī cu aģ entū ra ieteica atpū tai ar 6 gadus vecu bē rnu. Apkalpoš ana lieliska, ē dieni daudzveidī gi, viss ļ oti garš ī gs, teritorija liela, kopta, viss tī rs: pludmalē , istabā uzkopš ana kā mā jā s, lī dz brillē m un spoguļ iem katru dienu. Dzī vojā m bungalo 7962. istabiņ ā (rezervē jā m tur), ir daudz izklaides bē rniem, bē rnu restorā ns, labs remonts istabā s, laminā ta grī da, duš as piederumi pilnā apmē rā - lī dzi ņ emt nevar. , halā ti, č ī bas, viss ir. Bē rniem baseini mazi, ē rti mazajiem, mū su brī vdienu pē dē jā s dienā s sā ka darboties lielie slidkalniņ i, š is ir 12+. Attieksme pret viesiem ir uzmanī ga un neuzbā zī ga, visi jautā jumi tiek ā tri atrisinā ti. Mē s prasī jā m segas (ierodoties naktī bija vē ss). mini bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Vienkā rš i nav par ko sū dzē ties. Ja ir kā di jautā jumi - rakstiet, atbildē š u
Array Array
аватар yuliavrnkv
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta dzimtenē.2019. gada maijā . Kopē jais iespaids brī niš ķ ī gs! 5 gadus vecu bē rnu vispā r neesmu redzē jusi, viņ a vienmē r ir bijusi aizņ emta. Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst pieauguš o animā cijai. … Tomēr ▾ Atpū ta dzimtenē.2019. gada maijā . Kopē jais iespaids brī niš ķ ī gs! 5 gadus vecu bē rnu vispā r neesmu redzē jusi, viņ a vienmē r ir bijusi aizņ emta. Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst pieauguš o animā cijai. Meitenes Veronika un Marina ir ne tikai burvī gas, viņ ai nav vā rdu, viņ as ir patieš ā m labi padarī tas. Virtuve ir lieliska, teritorija ir ļ oti liela. Viesnī ca ir pelnī jusi savus vē rtē jumus! ! ! ! ! ES iesaku! ! ! ! ! ! !
аватар Vita485295
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Aģ entū ra mums piedā vā ja š o viesnī cu, un mē s tur palikā m. Man patika viesnī ca, jū ra bija ļ oti tuvu, 100 metri no viesnī cas un restorā na. Teritorija ir nož ogota, visur ir apsardze, man patika, jo varē jā m droš i palaist bē rnus, viņ i staigā ja pa teritoriju, un mē s ne par ko nesatraucā mies. … Tomēr ▾ Aģ entū ra mums piedā vā ja š o viesnī cu, un mē s tur palikā m. Man patika viesnī ca, jū ra bija ļ oti tuvu, 100 metri no viesnī cas un restorā na. Teritorija ir nož ogota, visur ir apsardze, man patika, jo varē jā m droš i palaist bē rnus, viņ i staigā ja pa teritoriju, un mē s ne par ko nesatraucā mies. Man patika, ka bija animatori, kas strā dā ja ar bē rniem. Turklā t katru vakaru mums bija kā di koncerti vai izrā des. Teritorijā bija akvaparks. Vispā r visur bija ideā la tī rī ba, lī dz jū rai ved zaļ a aleja, pa kuru ir patī kami pastaigā ties. Ē diens man patika, bija pat daudz, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni; Bija situā cija, kad bē rns saslima, vē rsā mies apdroš inā š anas kompā nijā , atradā mies slimnī cā , ā rsts apskatī ja un sniedza palī dzī bu.
Istaba bija normā la, matu ž ā vē tā js nedarbojā s, viņ i devā s uz reģ istratū ru, un 2 stundu laikā viss tika salabots, tas ir, ja kaut kas nedarbojas, reaģ ē jiet ļ oti ā tri.
Gids piedā vā ja ekskursijas, bet mē s nedevā mies.
аватар bubochka07nata
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska!!! Manā instagram atriebī bas video sotel aktuā lajos stā stos: https://instagram. com/7natalia_7? igshid=awj7z0exrcjc Esmu ļ oti izvē lī gs, un pirms doš anā s ceļ ā apskatī ju viesnī cas youtube apskatos. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska!!!

Manā instagram atriebī bas video sotel aktuā lajos stā stos: https://instagram. com/7natalia_7? igshid=awj7z0exrcjc

Esmu ļ oti izvē lī gs, un pirms doš anā s ceļ ā apskatī ju viesnī cas youtube apskatos. Zinā jā m, uz kurieni ejam, bet ierodoties bijā m sajū smā!

Skaista, liela, zaļ a teritorija, kas mums bija svarī ga! Lieli divi baseini, forš i, augsti slidkalniņ i!

Wi-Fi uztver visur, arī pludmalē!

Ī paš s paldies darbiniekiem, viņ i visi ir gudri? ? Sabiedrisks, smaidī gs, uzmanī gs!

Ē diens arī š ajā viesnī cā ir 5+

Gardas, tematiskas vakariņ as, ž ē l, ka nesanā ca zivju dienā . Bet mē s noteikti atgriezī simies! Un kā di deserti un kū kas! Esmu gatavs tur dzī vot! Š ajā viesnī cā jū s ē dat vienmē r un visur, jebkurā laikā varat atrast, kur paē st! Vī rs un 3 naktis ē da pē c ballī tes. Forš s bā rs pludmalē , tur papildus visam ē dienam, gaļ ai, dā rzeņ iem, augļ iem vienmē r bija pica, hamburgeri un tī rradņ i. Bā rs pie baseina vienmē r pagatavos gardu š avarmu! Un visur ir saldē jums.
Uz 7 atvaļ inā juma dienā m ir tiesī bas pierakstī ties uz diviem Ala Carte restorā niem, pilnī gi bez maksas, bijā m vienā , kas ir augš ā , no tā paveras burvī gs skats, bildes ļ oti skaistas.

Patika arī tas, ka viesnī cā bija daudz daž ā du tautī bu! Vī ram patī k komunicē t ar ā rzemniekiem.

Bē rniem ir rotaļ u laukums, baseins, bē rnu restorā ns, bijā m bez bē rniem, bet mums š ajā viesnī cā ir ē rti un mā jī gi.

Un pats galvenais, CENA-KVALITĀ TE pilnī bā atbilst!

Cena š ai viesnī cai nav pā rā k augsta kā daudzā s citā s!

Ļ oti iesaku! Tagad iesaku visiem saviem draugiem un paziņ ā m!
Еда на пляже Коктейли Сладкое потресающее Эта природа???? Еда у бассейна, айран вкусный, шаурма великолепна! Красотка???? Завтрак
аватар Natali002
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi (neskaitot meiteni reģ istratū rā , kura bezgalī gi bolī ja acis un ar visu savu izskatu lika saprast, cik mē s visi viņ ai esam mī ļ i)) Mē s saņ ē mā m labu istabu, viņ i to tī rī ja katru dienu. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi (neskaitot meiteni reģ istratū rā , kura bezgalī gi bolī ja acis un ar visu savu izskatu lika saprast, cik mē s visi viņ ai esam mī ļ i)) Mē s saņ ē mā m labu istabu, viņ i to tī rī ja katru dienu. viesnī cas teritorija liela, kopta. garš ī gi un svaigi. Viesmī ļ i uzmanī gi, kopti, nestā v uz vietas pat ne minū ti. Ļ oti iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem?
No mī nusiem ne pā rā k ē rta iebraukš ana jū rā . Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti (2 pieauguš ie un bē rns 11 gadi)
аватар yuliasha1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
+ Liela, plaš a, sakopta un apzaļ umota teritorija + Lielisks ē diens, tematiskas ballī tes. Uz terases bija pietiekami daudz augļ u, gaļ as, zaļ umu, sē dvietu. Katru dienu atzī mē š u foreles / dorado, bija vē ž i un suš i. Ī paš s paldies bē rnu ē dienam: labas zupas (bē rnu vai), ē rtas mē beles, mega gā dī gas viesmī les meitenes. … Tomēr ▾ + Liela, plaš a, sakopta un apzaļ umota teritorija
+ Lielisks ē diens, tematiskas ballī tes. Uz terases bija pietiekami daudz augļ u, gaļ as, zaļ umu, sē dvietu. Katru dienu atzī mē š u foreles / dorado, bija vē ž i un suš i. Ī paš s paldies bē rnu ē dienam: labas zupas (bē rnu vai), ē rtas mē beles, mega gā dī gas viesmī les meitenes. Turcijas kafejnī cā iesaku pagatavot kafiju turku valodā . Vestibilā blakus reģ istratū rai ir garda kafija / latte no automā ta, kokteiļ i un deserti jebkurā stundā.
+ Patika animā cija 10 gadus vecam bē rnam: ū dens grims, angļ u valoda, zī mē š ana, diskotē kas, daž ā di vakara triki un š ovi.
+ Baseini - tī ri, flī zes bez bojā jumiem. Ū dens aerobika sā kumā š ķ iet braukš ana, bet pē c tam vienmuļ a. Pieauguš o baseinos biež i notiek daž as sacensī bas un izklaides, pludmalē ir volejbols (laistas smiltis).

Tagad ir neitrā ls: istabas uzkopš ana š ķ iet normā la, bet viesnī cas nieciņ i bija jā prasa katru reizi, tie netika atjauninā ti. Dzeramnauda neietekmē ja tī rī š anas kvalitā ti.
Viesnī cā ir veļ as mazgā š anas pakalpojums bē rniem - lietots. drē bes tika atvestas nā kamajā dienā - gludinā š ana, bet visi traipi uz T-krekliem palika)))).

Istaba - atradā s 1. stā vā ar terasi (palū dzu iztī rī t atseviš ķ i). Mē beles labā stā voklī (ar daž ā m skrambā m), labs seifs, kondicionieris. Bē rnu gulta ir divstā vu aiz starpsienas no pieauguš ā . Duš a, dvieļ i, santehnika - viss apm.

BEACH - atseviš ķ a tē ma. Sauļ oš anā s krē sli, matrač i, jauna nojume - lieliski. Smiltis ir diezgan tī ras, bet atkritumi varē tu gulē t 2 dienas. Piekrastes zona - oļ i, slideni un asi. Burtiski sā kas 1-1.5 m laukakmeņ i, kam seko dziļ ums. Mē ģ inot atrast vairā k vai mazā k labu saulrietu jū rā , varu ieteikt pludmales ekstrē mos punktus. Bet tas vē l nav viss. Varbū t mums š ajā ziņ ā nepaveicā s, bet jū ra nepā rtraukti bija ar vilni, pē dē jā s 2 dienas vilnis pludmalē klā ja cilvē kus ar galvā m. Mierī gs ū dens bija tikai divas reizes no rī ta (mē ģ inā ju 8-8.30 bū t pludmalē ).
Tā pē c es personī gi nesaņ ē mu prieku bū t "AT JŪ RAS". un bē rni nemazgā jā s.

Tas ir lielā kais bū tiskais trū kums. Ņ em to vē rā . Un administrā cijai vajadzē tu pievē rst uzmanī bu arī pludmales zonas un saulrieta sakā rtoš anai.
Parādīt vairāk »


iemiesojums bartsimp
ekskursijas izmaksas
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums tanyadobr
brauksim ar draugu uz maiju, vai mums tur būs garlaicīgi? Vai tur ir jaunieši?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums ladanova1
maijā braucam ar draugiem, par šo viesnīcu neatradu nevienu atsauksmi, tikai bildes.Vai tur ir bijuši krievi un kā vispār ir viesnīca? pateicos jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель находится на самом берегу моря, построен в 1987 году, последняя реновация прошла в 2019 году. Отель подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 70 км от аэропорта г. Анталия, в 7 км от г. Сиде, в 4 км г. Манавгат, в п. Титрейенгель.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 140 м. Вход в море — песчано-галечный. Общий пляж с Otium Eco Club Side 5*. Павильон на пляже (платно), душ на пляже, летская игровая площадка (в тени), питание и напитки на пляже, WiFi — на всей территории пляжа.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi на всей территории (бесплатно), room service круглосуточно (платно), 4 ресторана — 1 главный ресторан (шведский стол), 3 ресторана A la carte (турецкий, морепродукты, азиатский), 8 баров, 2 конференц-зала, 3 открытых бассейна, кресло-коляска для людей с ограниченными физическими возможностями (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 водная горка, 2 открытыx детскиx бассейнa с пресной водой без подогрева (по 50 м2, глубина 30 см), развлекательные программы для детей, мини-клуб (4-12 лет), игровые комнаты, лего комната, скалодром, кинозал, мини-диско, уголок с закусками, где дети могут подкрепиться на протяжении дня, детская коляска, радионяня (платно, ограниченное количество), детская кроватка, ванночка, горшок, сиденье, столик для пеленания (бесплатно), детская зона в главном ресторане, оборудование для приготовления детского питания (бесплатно), комната для дневного сна (0-2 года). Один раз в неделю бесплатно стирается до 5 кг детского белья, в остальных случаях за стирку детского белья берется плата.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, 3 теннисных корта, дартс бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, поле для мини-футбола бесплатно, мини-гольф бесплатно, 1 теннисный корт с синтетическим покрытием бесплатно, теннисные мячи и ракетки платно, освещение теннисного корта платно, уроки тенниса платно, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 364 номера. Состоит из одного 5-этажного корпуса и девяти 3-этажных вилл.

Istabās

Wi-Fi, балкон или терраса, душ, спутниковое телевидение, телевизор (российский канал), телефон, туалет, мини-бар в номере, сейф, фен, кондиционер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Titreyengöl Mevkii, Manavgat, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 756 9000
Tīmekļa vietne: Seven Seas Hotel Blue
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.