Orient Apart Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.010
6.2 Numurs
5.0 apkalpošana
4.7 Tīrība
5.8 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sidē, 200 metru attālumā no privātās pludmales. Sides vēsturiskais centrs atrodas 1,5 km attālumā. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар tamara_maks
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti ē rta vieta pilsē tas centram, apskates objektiem, promenā dei un ar skaistu privā to pludmali. Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Jaunieš iem te bū s garlaicī gi, viesnī cā nav izklaides. Ir neliels bā rs ar vietē jiem dzē rieniem. … Tomēr ▾ Ļ oti ē rta vieta pilsē tas centram, apskates objektiem, promenā dei un ar skaistu privā to pludmali. Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Jaunieš iem te bū s garlaicī gi, viesnī cā nav izklaides. Ir neliels bā rs ar vietē jiem dzē rieniem. Blakus rū pniecī bas preč u tirgus, neliels lielveikals. Augļ u veikalu, telš u tuvumā vispā r nav. Lī dz lieliem lielveikaliem un augļ u veikaliem ar kā jā m ~ 40 minū tes no pilsē tas. Ja jums ir problē mas ar miegu, lū dziet istabu prom no bā ra.
Mē s iegā dā jā mies š o viesnī cu kā.3 *, Sidē tā ir novietota kā.4 *.
Viesnī cā ieradā mies ap 9.00, mū s pabaroja ar brokastī m un pē c 20 minū tē m mums nodroš inā ja istabiņ u. Istaba liela, gaiš a, 2 gultas: divvietī ga un vienvietī ga. Ē rts ciets matracis, neē rti spilveni. Istabā ir funkcionē još s televizors. Ē rts ietilpī gs skapis, liels spogulis un strā dā još s neliels ledusskapis. Ir kondicionieris un darbojas. Balkons ar galdu un plastmasas krē sliem. Pietiekami plaš a vannas istaba, karstais ū dens, fē ns. Gultas veļ a un dvieļ i ir tī ri balti. Gulta tika mainī ta reizi nedē ļ ā . Dvieļ u maiņ a un vannas istabas tī rī š ana ik pē c 2 dienā m. Istaba tiek izņ emta pē c pieprasī juma. Wi-Fi ir labs numurā un visā viesnī cā . Ē dienu bufete, vienmuļ a, bet svaiga. Brokastis: 2 veidu sieri (garš ī gi), desa, sviests vairā k kā margarī ns, daž reiz Nutella, ievā rī jumi, vā rī tas olas, olu kultenis, zaļ umi, frī kartupeļ i, salā ti; no augļ iem-arbū zs vai melone. Pusdienas: zupa, salā ti, tvaicē ti dā rzeņ i, vistas vai vistas kotletes, bulgurs vai makaroni, rī si vai kartupeļ i. Ē dieni ir diezgan asi.
Pludmale. Tai ir sava pludmale, ar savu autobusu pulksten 10.00 brauc no viesnī cas un pulksten 17.00 atpakaļ uz viesnī cu. Brauc ~5 min vai 40min gā jienā pa pludmali. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi (par naudu, š ķ iet), nojume, ģ ē rbtuve, duš a, tualete restorā nā bez maksas. Dzē rienus var nopirkt restorā nā par naudu. Pasū tī jumus pieņ em un atnes pludmales darbinieks. Pludmale ir liela smilš aina un ļ oti tī ra. Iebraukš ana jū rā ē rta, dibens lē zens smilš ains, ļ oti gara sekla piekrastes josla, ar labi sasildī tu ū deni, kas ir labi bē rniem, nav nepiecieš ami speciā li peldapavi. Vai 520 m lī dz jebkuras viesnī cas pludmalei ar savu gultas veļ u. Viesnī cā ir neliels peldbaseins.
Atraš anā s vieta. Lī dz krastmalai ar tā s promenā di 520 m Pa krastmalu 1.2 km lī dz vecpilsē tai ar tā s vē sturiskajā m drupā m. Ir augļ u stendi, daudzi veikali, kafejnī cas un restorā ni.
Бассейн Комната Комната Балкон Комната Санузел Душ Санкзел
аватар vasilisa_007
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa: vajag labu jū ru, ir nedaudz naudas. Viesnī ca: Pilsē ta atseviš ķ i, bez zvana un svilpes, mazliet nogurusi, vietnē s esoš ā s fotogrā fijas ir 5 gadus vecas, tā pē c negaidiet sterilitā ti un svaigu remontu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa: vajag labu jū ru, ir nedaudz naudas.
Viesnī ca: Pilsē ta atseviš ķ i, bez zvana un svilpes, mazliet nogurusi, vietnē s esoš ā s fotogrā fijas ir 5 gadus vecas, tā pē c negaidiet sterilitā ti un svaigu remontu. Mū su istabiņ a bija maza, tur bija saspiestas 2 gultas (divvietī gā un vienvietī gā ), kondicionieris darbojā s pilnī gi bez maksas, kas ir ļ oti jauki, vannas istaba apvienota, ir diezgan ē rts skapis un ledusskapis.
Tī rī š ana: bija, bet neteikš u, ka pamatī gi, parasti apkopē jas ieradā s 16.00, kad vē l bijā m istabā . Tā pē c viņ i mazgā ja grī du un nomainī ja dvieļ us.
Izklaide: NAV KĀ FAKTS.
Ē DIENS: Puspansija – brokastis un vakariņ as. Man patika un ar to pietiek. Ē diens bija vienkā rš s, pieticī gs, bet garš ī gs, labi padarī ts š efpavā rs! Brokastu bufete ar tradicionā liem produktiem: olas, olu kultenis, sieri, desiņ as, dā rzeņ i, olī vas, jogurts un pā rslas ar pienu, ievā rī jumi, tē ja, kafija, jupi. Vakariņ ā s bija tikai ē diens, bez dzē rieniem: 2-3 piedevas, 1 gaļ a, daž ā di salā ti. Deserts - arbū zs.
JŪ RA un PLUDMA: Š eit jū ra bija vienkā rš i laba. Tī ra, caurspī dī ga, smilš aini gluda ieeja. Ko viņ i meklē ja. Pludmalei ir divas iespē jas. Pirmkā rt, beach ala hotel: aizvests tur 10.00 - atpakaļ.17. 00. Restorā ns Makara ir atbildī gs par pludmali kopumā , kas ir par iemeslu niansē m. Uz pludmali nevar ienest savus ē dienus un dzē rienus. Arī draugiem vajag nopelnī t, tā pē c, ja pludmalē izturē ji 7 stundas un nenopirki alu par 3.5 eiro, tu esi varonis! Jā , un principā vasaras pilnbriedā sē dē t pludmalē.7 stundas ir varonī ba, vai ne? Par plusu var uzskatī t sauļ oš anā s krē slus ar matrač iem, servisu, tī ru pludmali un cietu pā rvalku, nevis lietussargus.
Otra iespē ja ir 10 minū tes iet lī dz pludmalei. Apsē dieties uz sauļ oš anā s krē sliem viesnī cā , kas nav atvē rta, vai ar savu dvieli netā lu esoš ā neapsargā tā vietā . Kā jau rakstī ju augstā k – jū ra ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Un jā , pludmalē ir sanitā rie mezgli. Puiš i pirmajā rindā ī rē sauļ oš anā s krē slus par 2 USD komplektā (ar matrač iem un lietussargu diviem).
Infrastruktū ra: blakus viesnī cai atvē rts lielveikals, var aiziet pē c ū dens, saldē juma. Viņ i pieņ em jebkuru valū tu un kartes. Apkā rtnē nav nevienas jaukas kafejnī cas, dā rzeņ u veikali un maiznī cas. Ryasnyatsya restorā ni ar cenā m, ko saasinā ja vā cieš i. Kafija 2 EURO. Manavgatā pusdienot bija lē tā k, ņ emot vē rā ceļ oš anu. Lī dz tuvā kajiem tirgiem 1.5 kā jā m. Lī dz vecajai pusei - 3 km pa promenā di.
Vispā r, ja nemeklē š iku, gribi jū rnieku un lasi zem candea dienas specā un tev sezonā ir 430 EUR par visu divatā , tad vari braukt!
P. S. Personā ls sirsnī gs, saimnieks jauks, mazos pogromus istabā piedeva, krieviski nesaprot, iespē jams, tā pē c arī piedeva.
аватар mindguru
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Parasta pilsē tas viesnī ca. Atrodas Kumkoy ciematā . Viesnī cai nav savas teritorijas. Ir tī ri nominā ls neliels baseins. Telpas ir mazas. Sienas istabā ir netī ras. Tī rī š ana tiek veikta katru otro dienu, un tajā ir jā mazgā un jā maina dvieļ i. … Tomēr ▾ Parasta pilsē tas viesnī ca. Atrodas Kumkoy ciematā . Viesnī cai nav savas teritorijas. Ir tī ri nominā ls neliels baseins. Telpas ir mazas. Sienas istabā ir netī ras. Tī rī š ana tiek veikta katru otro dienu, un tajā ir jā mazgā un jā maina dvieļ i. Higiē nas preces: viens š ķ idro ziepju dozators duš ā un viens pie izlietnes. Gaisa kondicionē tā js ir bezmaksas un darbojas. Ja vē laties, lai tas labā k atdziest, neesiet pā rā k slinks, lai mazgā tu filtrus. Mū su istabā bija divas gultas, lielā un mazā , kas ir praktiski standarta Turcijai.
Viesnī ca piedā vā puspansijas pakalpojumu. Brokastis un vakariņ as tiek pasniegtas terasē blakus bā ram. Ē dienu izvē le ir ierobež ota (salī dzinot ar Ē ģ ipti, var teikt, ka izvē les nav vispā r). Gandrī z vienmē r frī kartupeļ i un kā da zupa. Bulgurs vai makaroni, rī si, gaļ a vai sautē ti dā rzeņ i ar mē rci, vā rī tā m olā m vai olu kulteni. Reiz bija vista. Zivju vai jū ras velš u nav vispā r. Laba gatavu salā tu, siera, desu, olī vu izvē le. No augļ iem gandrī z katrā ē dienreizē deva arbū zu. Ē dienu izvē le ir maza, bet pats ē diens tieš ā m garš ī gs un mums ar š o izvē li pietika, lai nesakrautu uz pilna š ķ ī vja, kā uz All inclusive tajā paš ā Ē ģ iptē . Dzē rieni brokastī s ir bez maksas. No automā ta varat izvē lē ties tē jas maisiņ us vai viduvē ju kafiju. Vakariņ ā s visi dzē rieni tiek apmaksā ti, tā pē c parasti pirms vakariņ ā m iegā jā m lielveikalā un nopirkā m pudeli ū dens. Viesnī cā.1, 5l tī ra ū dens pudele maksā.10 liras. Netā lu no viesnī cas (trī s minū š u gā jienā ) nesen tika atvē rts lielveikals Mall of Dream, kur ū dens pudele maksā.2, 50 liras. Ja aizej uz lielveikalu Carrefour (divas pieturas uz dolmusha), tad tā pati 1.5l pudele maksā.1, 50 liras.
Par kafiju. Neatkā rtojiet mū su kļ ū du un nepasū tiet "turku kafiju" tieš i viesnī cā . Viņ i jums atnesī s glā zi š ķ ī stoš ā Nescafe par 20 lirā m. Pastaigas attā lumā no viesnī cas atrodas vairā kas kafejnī cas un restorā ni ar daudzā m sē dvietā m. Ē dienkarte un cenas ir aptuveni vienā das, jū s varat izvē lē ties jebkuru. Pa ceļ am uz pludmali nejauš i uzgā jā m Golden Fizz restorā nu un gandrī z katru dienu iegā jā m tajā pē c kafijas tases. Š ī ir patieš ā m maza krū zī te (30 vai 50 ml) un patieš ā m pagatavota garš ī ga kafija. Ī paš i iepriecina š ī s karstā s kafijas tases pasniegš ana kopā ar glā zi auksta ū dens. Karstumā pē c pludmales tas ir atseviš ķ s prieks. Par š o prieku samaksā jā m 10 liras.
Ceļ š uz tuvā ko pludmali aizņ em 10-15 minū tes nesteidzī gā tempā . Piekrastes lī nija ar punktē tu lī niju sadalī ta posmos: viesnī cas pludmale ar apsardzi un visu nepiecieš amo, tā saucamā "savvaļ as" pludmale bez apsardzes un citā m lietā m, atkal viesnī cas pludmale utt. Savvaļ as pludmalē tu guli uz dvieļ iem. Viesnī cas pludmalē var iznomā t sauļ oš anā s krē slu ar matraci un lietussargu par 1-2 eiro. Ģ ē rbtuve, tualete un duš a ir bez maksas. Pludmale pati par sevi ir skaista: smiltis (tomē r pē c 10:00 uz tā s basā m kā jā m stā vē t nav iespē jams), skaista ieeja jū rā ar ļ oti pakā penisku dziļ uma palielinā š anos, tī rs dzidrs ū dens un tā das paš as tī ras smiltis apakš ā ar akmeņ u minimums. Daž kā rt nelielas, bet diezgan agresī vas zivtiņ as peld seklā dziļ umā (reizē m iekož ).
Papildus pludmalei, kas atrodas pastaigas attā lumā , varat apmeklē t tā saukto privā to pludmali Orient Apart Hotel. Transporta pakalpojumi jū s aizvedī s no viesnī cas pulksten 10:00 un no pludmales pulksten 17:00. Galvenā problē ma ir tā , ka augustā pē c pulksten 12:00 vienkā rš i nav iespē jams atrasties pat ē nā , bet š eit vienkā rš i jā gaida pā rsē š anā s. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir uzstā dī ti zem stacionā rā m nojumē m. Netā lu atrodas vasaras restorā ns, kurā varat sē dē t un ē st vai pasū tī t aukstā alus piegā di tieš i uz sauļ oš anā s krē slu. Neliela pudele Efes tev izmaksā s 35 liras. Tā pati pudele Mall of Dream maksā.14, 50 liras. Pie restorā na ir duš a.
Nobeigumā teikš u, ka ir jē ga iegā dā ties ekskursiju uz š o viesnī cu tikai tad, ja cena ir zema un tikai jū ras dē ļ . Tā bija viena no labā kajā m pludmalē m visos mū su ceļ ojumu gados uz Turciju un Ē ģ ipti. Un vē l: visu rudeni ē dā m arbū zu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в городе Сиде, в 200 метрах от частного пляжа. Расстояние до исторического центра города Сиде составляет 1,5 км. Подходит для отдыха семьей.

Atrašanās vieta Расположен в 53 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации. Общий лаундж/гостиная с телевизором. Курение на всей территории запрещено. Размещение домашних животных не допускается.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • aukle
Izklaide un sports Игровая комната. Массаж.
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs
Adrese Side Mah. Süleyman Demirel Bulvarı No:187 Manavgat / Antalya
Tālruņi: Tel: 009 0242 753 21 15
Tīmekļa vietne: Orient Apart Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.