Lago Hotel 5*– Atsauksmes

116
Novērtējums 7.210
№38 viesnīcas reitingā Sānu
7.1 Numurs
7.1 apkalpošana
6.9 Tīrība
8.1 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Azura Deluxe Resort & Aqua Sorgun atrodas Titrejengolā, jūras krastā, blakus privātai pludmalei. Reģionā ir unikāls mikroklimats. Gaiss šeit paliek vēss un svaigs jebkurā gadalaikā. Turklāt kūrorts ietilpst aizsargājamā teritorijā, kurā mīt vairāk nekā 100 putnu sugas no visas pasaules, kā arī jūras bruņurupuči un dažādi Vidusjūras faunas pārstāvji. Uzcelta 2006. gadā, pēdējā renovācija veikta 2023. gadā. Jauka zaļa zona starp jūru un gleznaino ezeru aiz viesnīcas. Lieliska pludmale. Labs daudzveidīgs ēdiens. Relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар vnostroyke
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca Lago atrodas blakus citā m viesnī cā m, bet tā s jau ir diezgan noguruš as telpas ir sliktas. ē diens ir labs), ī sumā https://www. youtube. com/watch? v=BgNKWjlLLAM&t=1s … Tomēr ▾ Viesnī ca Lago atrodas blakus citā m viesnī cā m, bet tā s jau ir diezgan noguruš as
telpas ir sliktas. ē diens ir labs), ī sumā
https://www. youtube. com/watch? v=BgNKWjlLLAM&t=1s
аватар novelliolga3
Ieradā mies pulksten 12. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja rupjā Irina. Viņ ai vajadzē tu strā dā t soda kolonijā . Istaba bija netī ra un smirdī ga. Es lū dzu pā rģ ē rbties, bet dzirdē ju savā adresē izsmieklu. … Tomēr ▾ Ieradā mies pulksten 12. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja rupjā Irina. Viņ ai vajadzē tu strā dā t soda kolonijā . Istaba bija netī ra un smirdī ga. Es lū dzu pā rģ ē rbties, bet dzirdē ju savā adresē izsmieklu. Viņ i nosū tī ja apkopē ju. Bā ra darbinieki jums netuvojas. Ej stā vi rindā . Importa alkohola nav. Akvaparkā nav pietiekami daudz labumu. Ē diens ir vienkā rš s. Kotletes ir pusgatavas. Ē damzā lē bija milzī gas rindas un ē dā m 30 grā du temperatū rā , no karstuma gabals rī klē kā pa. Tī rī ts ik pē c 4 dienā m. Tual. uzplaukums. jautā ja gaiteņ os apkopē jā m. Ziepju un š ampū nu nebija. Jū rā medū za mani iedzē la. Es devos pie ā rsta uz viesnī cu. Viņ a nesaprata angļ u valodu. No plusiem labs ir tikai akvaparks un baseini. Viss pā rē jais ir murgs. 8 naktis par 1.5 tū kstoš iem eiro ir tikai laupī š ana par š ā du pakalpojumu. Mē s ar meitu pā rnā cā m mā jā s pilnī gi vī luš ā s.
аватар elenka7771
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta bija veiksmī ga. Mū su ceturtā reize. Mē s lidojā m ar divā m ģ imenē m. 5 pieauguš ie un 4 bē rni. Mums bija trī s istabas. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 12.00. Viņ i aizpildī ja virkni dokumentu par Covid, lai gan to varē ja izdarī t no rī ta. … Tomēr ▾ Atpū ta bija veiksmī ga. Mū su ceturtā reize.
Mē s lidojā m ar divā m ģ imenē m. 5 pieauguš ie un 4 bē rni. Mums bija trī s istabas. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 12.00. Viņ i aizpildī ja virkni dokumentu par Covid, lai gan to varē ja izdarī t no rī ta. Viņ i izsniedza atslē gas. Nesā m paš i savus koferus un somas. Viņ i apmetā s netā lu. Numuri ar skatu uz jū ru tika samaksā ti un pieš ķ irti. Skaitļ i tika doti caur vienu. Skatī t krā š ņ s. Viss darbojā s divā s istabā s. Vienā istabā nedarbojā s gaisa kondicionieris un ledusskapis. Tā pē c viņ i to nelaboja, lielā ko daļ u brī vdienu viņ iem tas nebija vajadzī gs, bet pē dē jā s divas dienas bija ļ oti karsts. Viņ i piedā vā ja pā rcelties uz citu istabu, viņ i to nedarī ja.
Bē rniem gultas nebija, strā dnieks gandrī z uzreiz atnesa un pats piepildī ja. Numuri ir vidē ji. Salī dzinoš i tī rs. Normā li tī rī ja, taisī ja gulbjus, slaucī ja grī du, noslaucī ja putekļ us, iznesa atkritumus, mainī ja dvieļ us. Gultas dvieļ i smarž o tī ri un bez traipiem un caurumiem. Ledusskapī - kola, ū dens, sula, fanta, regulā ri papildinā ta. No vannas istabas piederumiem - losjons, ž eleja, š ampū ns, bet nebija kondicioniera, tad atnesa uzreiz. Dozatoros dezinfekcijas lī dzeklis ziepju vietā nemaz nav ē rts. Papildinā ts pē c vajadzī bas, regulā ri mainī ti dvieļ i un palagi. Patī kams bonuss bija tas, ka aizmirsu savu zobu pastu, pajautā ju reģ istratū rā kur var nopirkt un mums uzreiz atnesa komplektus - zobu pasta + birste, maš ī na + putas, ķ emme, duš as cepures, veļ as lupatas un peldmē teļ i. Istabā ir kurpju rags, č ī bas un diegu komplekts ar adatu. Visi ir kvalitatī vi un labi iepakoti.
Telpas varē tu atsvaidzinā t. trokš ņ a izolā cija ir briesmī ga, kad mums bija kaimiņ i, mē s dzirdē jā m gan bē rnus, gan tv. Aizkari labi, no rī ta gulē ju ē rti. Mū su gaisa kondicionieris nebija centrā lais, ļ oti ē rts un darbojā s nevainojami.
Jū ra un pludmale ir tī ra, tī ra katru dienu, ir pontons, no kura nirā m. Jū ra ir ļ oti skaista. Pludmale ir liela un skaista ar ģ ē rbtuvē m, ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem, duš ā m, tualeti un pludmales bā ru blakus. Ieeja jū rā ir monolī ta akmens plā ksne, bē rniem kopumā nav ī paš i ē rta. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Baseini ir pā rsteidzoš i, un to ir daudz.
Gorki ir vesels akvaparks, tas strā dā pa stundā m. Mums ļ oti patika. No mini slidkalniņ iem lī dz stā viem slaidiem vienuviet.
Ē diens ir garš ī gs un diezgan daudzveidī gs. 10 dienas bija kalmā ri, mī dijas, mazā s garneles, gandrī z katru dienu, lielā s vienu vai divas, bet mazā s ir garš ī gā kas. sarkanā zivs krē mī gā mē rcē , grilē ta zivs, liellopa gulaš s, tī tars. . . Vakariņ ā s - zemenes, arbū zi, melones, banā ni, bumbieri, ā boli, greipfrū ti. Ļ oti garš ī ga baklava. Uzkodu bā rā cepti burgeri un š avarma, salā ti, pica un kartupeļ i ir visiem, bet izsalcis nepaliksi. No rī ta - pankū kas, piecu veidu olas, priekš ā ceptas, ir gatavie sieri, desiņ as, jogurti, kā visur citur. Parasti viss bija svaigs, bet pasniegš ana bija ē dnī cai lī dzī ga, bez spī duma. Kaut kā visi ē dieni, izņ emot kū kas, nav dekorē ti. Kopumā garš ī gi un daudzveidī gi. izdalī ja pa stiklu, rindu gandrī z nebija, uzliek ar rezervi. un jū s vienmē r varat pateikt, lai pievienotu vai noņ emtu.
Saldē jums no 14-00 lī dz 17-00 daž ā du veidu iepakojumos.
Alkohols ir tikai pieļ aujamais alus. Viņ i negatavo mohito, viņ iem nav š ampanieš a. Vī ns nav ī paš i labs. Arī pā rē jie kokteiļ i man nepatika.
Ē dienu bē rniem nav, zona ir, bet ē diena nav. Katru dienu samaļ ā m kā du gaļ as ē dienu un pievienojā m dā rzeņ us, bez problē mā m atdevā m š ķ ī vi, mums atdeva zemi. Š ī problē ma tika atrisinā ta ar viesu attiecī bu palī dzī bu. Bet bē rniem meklē ja mī kstā ku gaļ u, no sautē izvē lē jā s vistu vai tī taru. Bē rniem varē ja atrast diē tiskos - brokoļ us, cukini, Briseles kā postus un puķ kā postus, rī sus, kartupeļ u biezeni, bulguru, pankū kas, frī kartupeļ us. . . ī si sakot, bē rni nepalika badā .
Lobby bā rā ir brū vē ta un turku kafija, bet tas ir atvē rts no 9-30, uz to devā mies pē c brokastī m. Es nedzeru kafiju no automā ta. Tur strā dā divas meitenes - viena strā dā gan vestibilā , gan baseina bā rā - mī ļ a un draudzī ga. Un otrs pirmo dienu salst un gribē ja liet kafiju no aparā ta. Kļ ū da ir ī sā ka. Bet mē s gā jā m katru dienu divas reizes un dzē rā m garš ī gu kafiju no kafijas automā ta vai turku valodā .
Animā cija. Š eit viss ir sarež ģ ī ti. covid un viesnī ca ir pilna par 20%. Nebija š ovu vai priekš nesumu. Bē rnu diskotē ka kā visiem citiem. Bet ir pā ris Su un Mahmeds, kuri principā neļ ā va viņ iem garlaikoties. ar saviem jokiem un labo garastā vokli sazinā jā s visas dienas garumā . Mē s spē lē jā m š autriņ as, mans vī rs katru dienu spē lē ja volejbolu, un viņ iem tur bija starptautiska komanda. Bija dejas pie baseina, ū dens vingroš ana, ū denspolo un vakara spē les uzmini melodiju, uzmini filmu, aktieri. . . Bē rni reiz cepa picu - darī ja to ļ oti organizē ti un skaisti, piedalī jā s visa viesnī ca . Meita gā ja prom un raudā ja pē c Su, un brā ļ adē lam pietrū kst Mehmeda.
mans viedoklis ir animā cija covid apstā kļ os - tas lielā mē rā ir atkarī gs no atpū tniekiem, ja viņ u ir maz un viņ i bremzē , tad ir problemā tiski viņ us izklaidē t.
Krievvalodī gajiem - reģ istratū rā ir Irina, visi mū su jautā jumi tika atrisinā ti.
Teritorijā ir zipline, par maksu ir virvju parks. Bē rni ir sajū smā , un es slaucī ju, forš i.
Teritorija zaļ a, bet nesakopta, nepabeigta vai kā : )
Kopumā labas brī vdienas. personā ls ir draudzī gs. Viesnī ca ir skaista, vestibilā ir pat strū klaka un ū denskritums.
Vai jū s atgrieztos vē lreiz? kā pē c ne.
аватар gavrilov-79
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Esmu Turcijas viesnī cā s jau piekto reizi, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. . . Apkalpoš ana š ausmī ga, istabā s nekas nestrā dā (tē jkanna, seifs, rozetes). Viesnī cu var saukt nevis par 5 zvaigznē m, bet gan par 3 ar lielu izstiepumu. … Tomēr ▾ Esmu Turcijas viesnī cā s jau piekto reizi, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. . .
Apkalpoš ana š ausmī ga, istabā s nekas nestrā dā (tē jkanna, seifs, rozetes).
Viesnī cu var saukt nevis par 5 zvaigznē m, bet gan par 3 ar lielu izstiepumu.
Lasī t vairā k. . .
Vispā r nolē mā m atpū sties ar bē rniem saulainā pludmalē un ar to arī saskā rā mies.
1. Dabiski, ka nav sociā lo distanč u un masku rež ī ma. Precī zā k, tas viss ir, bet neviens to neievē ro.
2. Neņ emiet ē dienu pats, viņ i to izsniedz. No tā mež onī gā s rindas un vispā r ē dienu izvē le ir ļ oti pieticī ga, nepavisam ne tā da kā agrā k. Daž reiz, kad ir ē diens, nav viesmī ļ a, kuram tas bū tu jā izsniedz.
3. Turki ir alkatī gi, pā rā k daudz š ķ ī vī neliks. Š ķ iet, ka viņ i ietaupa uz visu.
4. Kafijas un dzē rienu vietā – pusstundu pē c brokastu un pusdienu sā kuma – tu jau sev lej tikai ū deni.
5. Katastrofā li trū kst arī galdu un kalpotā ju. Jā gaida, kamē r paē d iepriekš ē jie.
6. Brokastī s nekad nav bijis tā , ka nebija banā la olu kulteni un rinda pie kafijas - 20 cilvē ki.
7. Viesnī cā , istabā s - nekas nedarbojas. Piemē ram, mū su seifs, televizors un rozetes nedarbojā s. Meistars ieradā s tikai nā kamajā dienā .
8. Atrast galda piederumus, sā li un salvetes š ajā "ē dnī cā " (nevis restorā nā ) ir ī sts varoņ darbs.
P. S. Laiks kā vienmē r lielisks, silts. . . jū ra var teikt karsta, baseini arī . Tas priecē .
Noteikti, ka turki nemaz nebija gatavi sezonai, vā ca naudu par visu, un serviss vienkā rš i NĒ .
Neiesaku.
Не работающий сейф в номере. Так же не работают розетки.
аватар prlihova1971
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i (nopirkā m tū ri uz citu viesnī cu, bet tā vē l nav atvē rta), Tez tour mū s atveda uz Naš iru. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, jo. ieradā s ap 1.00. Aizgā jā m uz jū ru, blakus jū ras bā ram, paē dā m pusdienas, viss ok. … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i (nopirkā m tū ri uz citu viesnī cu, bet tā vē l nav atvē rta), Tez tour mū s atveda uz Naš iru. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, jo. ieradā s ap 1.00. Aizgā jā m uz jū ru, blakus jū ras bā ram, paē dā m pusdienas, viss ok.
Ē diens viesnī cā nav ļ oti slikts, viss svaigs (nekas nebija jaukts), daudz grilē tas zivis, š aš liks, shawarma. Saldē jums, cik vien garš o no 12.00 visu dienu. Animā cija nav slikta, katru dienu kā da putu ballī te pie baseiniem vai diskotē kā . Diskotē ka bija uz mola pie jū ras. Mums bija jautri.
Jū ra skaista, ieeja jū rā ir smiltis, tad oļ i, ir akmeņ i (uzmanī gi), bet tie netraucē .
Bijā m trī s, viens bē rns, ar pā rē jiem bijā m ļ oti apmierinā ti.
Liels paldies viesnī cas vadī bai, animā cijai un visam personā lam.
Es ieteiktu un ieteiktu Nashira Resort Hotel & Aqua Spa 5*. Es atgriezī š os!
аватар reflexu2
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man viss ļ oti patika! Ir daudz zaļ umu, kā dž ungļ os: palmas, puķ es, stā dī jumi, super. Akvaparks 24 slidkalniņ i - visiem vecumiem. Kā dam 10 gadus vecam bē rnam ļ oti patika zoodā rzs. Man patika ē diens - un liellopu gaļ a, un tī tara gaļ a, un dā rzeņ i un augļ i. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika!
Ir daudz zaļ umu, kā dž ungļ os: palmas, puķ es, stā dī jumi, super.
Akvaparks 24 slidkalniņ i - visiem vecumiem.
Kā dam 10 gadus vecam bē rnam ļ oti patika zoodā rzs.
Man patika ē diens - un liellopu gaļ a, un tī tara gaļ a, un dā rzeņ i un augļ i.
Istaba skaista - meklē jiet vadī tā ju Mariju reģ istratū rā !
Tī rī š ana, dvieļ u gulbji - kā parasti, iespaidī gi!
Jū ra ir slapja un sā ļ a, un silta - pat no rī ta!
$10 taksometru uz Manavgat, iepirkš anā s LC WAIKIKI un McDonald's.
$10 taksometrs uz Sidi, seno senā s Romas vecpilsē tu, Turcijā !
аватар Julia_trykisha
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teritorija - kompakta, skaista, sakopta. Visur, pat publiskajā s tualetē s. Norē ķ ins - ieradā s 9.00, palū dza mazliet pagaidī t. Tū lī t tika izdotas aproces un dvieļ u kartes. Pā rģ ē rbā mies, pabrokastojā m un lī dz 12 bijā m pie jū ras krasta. … Tomēr ▾ Teritorija - kompakta, skaista, sakopta. Visur, pat publiskajā s tualetē s. Norē ķ ins - ieradā s 9.00, palū dza mazliet pagaidī t. Tū lī t tika izdotas aproces un dvieļ u kartes. Pā rģ ē rbā mies, pabrokastojā m un lī dz 12 bijā m pie jū ras krasta. 12:30 mē s iekā rtojā mies savā istabā . Ļ oti pieklā jī ga istabiņ a 1245. Pirmais no reģ istratū ras otrajā stā vā , Wi-Fi pamazā m sanā k. Ē diens ir ļ oti pieklā jī gs un lielisks gaļ as, zivju, augļ u un dā rzeņ u sortiments. Personā ls ir draudzī gs. Lieliska masā ž a SPA, ī paš i Lilija un Olja - gudras meitenes. Ieeja jū rā +/- normas. Ir akmeņ i, bet tie ir ļ oti lieli, tas ir droš i, neviens nav cietis. Pludmale ir smilš u. Ļ oti iesaku, lieliska uzturē š anā s, lieliska viesnī ca.
аватар 89021985077
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Turcijā ne pirmo reizi, bet š ajā viesnī cā pirmo reizi. Varbū t ir mī nusi, bet mē s to nepamanā m. Viesnī ca ir ļ oti interesanta, ar ī paš u stilu, ir populā ra, jau ir oktobris, un viesi vē l ierodas. Mū su istaba ir plaš a, ar skatu uz priedē m, dienas laikā nav karsts un nav trokš ņ ains. … Tomēr ▾ Turcijā ne pirmo reizi, bet š ajā viesnī cā pirmo reizi. Varbū t ir mī nusi, bet mē s to nepamanā m. Viesnī ca ir ļ oti interesanta, ar ī paš u stilu, ir populā ra, jau ir oktobris, un viesi vē l ierodas. Mū su istaba ir plaš a, ar skatu uz priedē m, dienas laikā nav karsts un nav trokš ņ ains. Personā ls pieklā jī gs, draudzī gs. Ž ē l, ka nav mola, bet arī bez tā s jū ra ir lieliska. Nejauš i izvē lē ta viesnī ca, tač u viņ i nenož ē loja nevienu dienu, viss ir ļ oti cienī gs. No mazajiem mī nusiem - nav arbū zu, kaut arī blakus viesnī cā visu dienu, bet melones, bumbieri, granā tā boli, vī nogas, plū mes, mandarī ni un apelsī ni ar greipfrū tiem, bez arbū ziem var iztikt. Vispā r paldies, Nashira, pā rē jais bija izdevies!
аватар Natalija577784
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ ojā m ar maziem bē rniem, kuriem bija 3 un 6 gadi, viesnī ca mums derē ja, tā ir tikai klusai un ģ imeniskai atpū tai. Mums viss ļ oti patika, negribē jā m braukt prom, lai gan mā jaslapā atsauksmes par š o viesnī cu nebija ī paš i labas. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m ar maziem bē rniem, kuriem bija 3 un 6 gadi, viesnī ca mums derē ja, tā ir tikai klusai un ģ imeniskai atpū tai. Mums viss ļ oti patika, negribē jā m braukt prom, lai gan mā jaslapā atsauksmes par š o viesnī cu nebija ī paš i labas. Kad ieradā mies, redzē jā m, ka apkalpoš anas kvalitā te ir laba. Bē rni peldē jā s baseinos, viss bija kā rtī bā , lai gan baž ī jā mies, vai viņ i tur nesaķ ers kaut kā du rotavī rusa infekciju. Viesnī cā viss bija lieliski, ē diens bija patī kams, nekā du problē mu nebija. Ā rpus viesnī cas bija pistā ciju mež s, pati viesnī ca liela, skaista, tī ra pludmale, labi sauļ oš anā s krē sli, pludmales bā rs. Varu ieteikt viesnī cu, mē s atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz.
аватар oksanailchenko273
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies no 10.03. 2018 lī dz 10.13. 2018, divi pieauguš ie un bē rns 10 gadus vecs. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu! Iekā rtojies 9-00 no rī ta ā tri un ē rti! Ī paš s paldies reģ istratū rā ! Mani apmierinā ja istabiņ a, 5 stā vā , duplekss, ar skaistu skatu! Tī rī š ana bez pretenzijā m, minibā ra papildinā š ana, viss darbojā s)) Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs! ! ! Turku saldumi ir ā rpus konkurences)) Visi darbinieki ir draudzī gi un pretimnā koš i, ī paš i bā rmeņ i un animatori! Patika spa! Teritorija liela, kopta un ļ oti zaļ a. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 10.03. 2018 lī dz 10.13. 2018, divi pieauguš ie un bē rns 10 gadus vecs. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu! Iekā rtojies 9-00 no rī ta ā tri un ē rti! Ī paš s paldies reģ istratū rā ! Mani apmierinā ja istabiņ a, 5 stā vā , duplekss, ar skaistu skatu! Tī rī š ana bez pretenzijā m, minibā ra papildinā š ana, viss darbojā s)) Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs! ! ! Turku saldumi ir ā rpus konkurences)) Visi darbinieki ir draudzī gi un pretimnā koš i, ī paš i bā rmeņ i un animatori! Patika spa! Teritorija liela, kopta un ļ oti zaļ a. Baseini super! Akvaparks ir lieliski piemē rots gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Pludmale . . divus soļ us no viesnī cas, jū ra pasakaina! )Infrastruktū ra ap viesnī cu ir attī stī ta, netā lu no viesnī cas ir ezers un blakus veikalu promenā de. Atvaļ inā jums bija neaizmirstams, protams, atmosfē ra no Nashira nevienu neatstā s vienaldzī gu. Sirsnī gs paldies visai viesnī cas komandai par brī niš ķ ī go uzturē š anos! Pateicī gi tū risti no Kijevas. . . : )
Parādīt vairāk »


iemiesojums Rima_Janulevicius
3 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums vda75
Laba diena! Sakiet, lūdzu, aptuvenās ekonomiskās klases auto nomas izmaksas Sidē un, ja iespējams, visu procedūru - depozīts, dokumenti, benzīna izmaksas utt. Un vai ir nepieciešami kādi dokumenti, izņemot autovadītāja apliecību? Un arī sakiet, lūdzu, vai Turcijas kūrorta zonās ir kādas satiksmes noteikumu iezīmes (lai izvairītos no saziņas ar policiju un naudas sodiem)? Paldies jau iepriekš!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums vda75
Vai varat, lūdzu, pastāstīt man, kā visvieglāk no šīs viesnīcas nokļūt Sides centrā? Vai tuvumā ir dolmusa pietura? Un arī, sakiet man, vai Titrijengolas ciemā ir tirgus, ceļojumu aģentūras un kā tās atrast? Jau iepriekš paldies par padomu!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Курортный отель Azura Deluxe & Aqua Sorgun расположен в районе Титрейенгол, на берегу моря, рядом с частным пляжем. Район отличается уникальным микроклиматом. Воздух здесь остается прохладным и свежим в любое время года. Кроме того, курорт относится к заповедной зоне, где водится более 100 видов птиц со всего мира, а также морские черепахи каретта и различные представители фауны Средиземного моря. Построен в 2006 году, последняя реновация прошла в 2023 году. Хорошая зеленая территория между морем и живописным озером за отелем. Отличный пляж. Хорошее разнообразное питание. Для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 63 км от аэропорта г. Анталья, в 4 км от г. Манавгат, на берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью — 600 м, пирс — 270 м2, бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном ресторане сервируют завтрак, обед и ужин в формате «шведский стол». Гости могут заказать блюда турецкой и международной кухни в ресторане Sultan с обеденными зонами в помещении и на открытом воздухе. В ресторанах с обслуживанием по меню готовят блюда турецкой, мексиканской, османской и итальянской кухни, а также фирменные блюда из морепродуктов. Помимо этого, в отеле работает 7 различных баров, где можно заказать прохладительные напитки и закуски. В тариф «все включено» входит завтрак, обед и ужин в главном ресторане. Питание в ресторане с обслуживанием по меню оплачивается дополнительно. Некоторые спиртные и безалкогольные напитки предоставляются бесплатно с 10:00 до 00:00.

Главный ресторан работает с 07:00-10:30 до 12:30-14:00 и с 18:30-21:00.

9 отрытых бассейнов, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), химчистка (платно), 5 баров, конференц-залы: 2 (на 100–200 чел.). рестораны a la carte: 6 (турецкий, итальянский, рыбный, азиатский, тепеньяки, греческий – платно, по предварительной записи), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет), детский аквапарк (5 горок). 2 детских бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports 10 столов для настольного тенниса олимпийского стандарта, 2 площадки для пляжного волейбола и 1 многофункциональное футбольное поле. На базе отеля проводятся международные спортивные состязания и турниры по различным видам спорта, в том числе бег на сверхмарафонские дистанции, спортивное ориентирова Аквапарк (9 горок), боулинг платно, бочче бесплатно, прокат теннисных ракеток и мячей платно, игровые автоматы платно, массаж платно, водное поло бесплатно, мини-футбол бесплатно, теннисный корт (2 корта), дартс бесплатно, живая музыка бесплатно. Время работы аквапарка с 10:00 до 16:00. 16 массажных кабинетов.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Cостоит из одного 5-этажного корпуса:

70 Standard Loft Room (расположены на верхнем этаже, макс. 3 чел., 22-24 м2);

100 Superior Room (частичное разделение перегородкой, макс. 3+1 чел., 22-34 м2);

13 двухкомнатных Swim Up Family Room (две спальни с дверью, выход к бассейну, макс. 4+1 чел. 48-54 м2);

16 двухкомнатных Family Room (две спальни с дверью, макс. 3+1 чел., 38-42 м2);

55 двухэтажных Dublex Family (спальни на двух этажах, макс. 5+1 чел., 50-57 м2);

17 однокомнатных Superıor Swim Up Room (с выходом на бассейн, макс. 3 чел., 40-43 м2).

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Titreyengöl Mevkii Sorgun Manavgat/ Antalya / TR
Tālruņi: +90 242 756 99 00 +90 242 524 57 87
Tīmekļa vietne: Lago Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.