Viesnīca pārsteidz

Rakstīts: 30 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 26 augusts — 7 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Izlasot atsauksmes, gaidī ju sliktā ko un pā rvā cos uz citu viesnī cu.
Pirmajā dienā tie, kas bija noguruš i, uzreiz prasī ja labu istabu bez papildu maksā jumiem. Bija vakars, istabiņ a jau gatava, tī rs. . dvieļ us mums atnesa pē c pilna komplekta pieprasī juma. Bija ļ oti smacī gs. Vecā ku guļ amistabā mē s nekad neizdomā jā m gaisa kondicionieri. Mē s nolē mā m abus dī vā nus ievietot viesistabā . Tur dzī voklis der visam. Dī vā nā viņ i atrada tā lvadī bas pulti š im retro televizoram. Atradu labu kanā lu ar mū ziku. Tā tad jū s varat skatī ties.
Ar ē dienu. Gaļ as gadā s, vista, tī tars. Jums vienkā rš i jā noķ er. Ja atnā ksi paš ā sā kumā , tad ā tri visu sakā rtos. Uz iesma bija gaļ a, bet milzī ga rinda. Tā pat kā citur, ir makaroni, kartupeļ i, dā rzeņ u sautē jums, ķ ekars neapstrā dā tu dā rzeņ u - tomā ti, gurķ i, rī vē ti burkā ni, redī si. Daudz zaļ umu un zā les.

No saldumiem, visā diem pudiņ iem man nepatika. Parasta krē juma kū ka, tā -tā . Pastā vī gi arbū zs un plū me.
Tī rī š ana trī s dienas, kamē r esam š eit, tī rī ta vienu reizi. Viss ir tī rs un rū pī gs. Patī kama draudzī ga istabene, kura nemaz nesaprot ne krievu, ne angļ u valodu.
No animā cijas. Bē rnu diskotē ka katru dienu. Bē rni priecā jas, skrien pē c animatora. Tad visa vakara darbī ba turpinā s ar kaut kā du priekš nesumu. . Vai nu vē derdejas, derviš u dejas, vai putu ballī te.
Bā rā pastā vī gi ir fanta, sprite, kola, alus. Varbū t kaut kas cits, es nejautā ju.
Baseini labi, tī ri, pa stundā m strā dā divi slidkalniņ i.
Vī rieš i visu laiku spē lē ū denspolo. Bet viņ i nav ceļ ā , tā pē c netraucē jiet.
Pludmale. Tas ir tikai 10 punkti. Mē s ieradā mies š eit pirmajā dienā . Pludmales darbiniece uzreiz atrada mums sauļ oš anā s krē slu zem lietussarga. Bet izrā dī jā s, ka ar š ā du jū ru mums nevajag lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Jū ra ir silta un skaidra. Mazas zivis peld baros. Smilš u apakš ā . Pludmale ir lieliski piemē rota bē rniem.
Mū su komplekts ar veidnē m palika neskarts, jo jaunā ko bē rnu (4 gadi) vienkā rš i nevarē ja izvilkt no jū ras.
Š odien bijā m pie jū ras. Bija liels vilnis. Tā pē c aproces un peldriņ ķ is bija tieš i piemē roti.
Kopumā , kamē r mē s š eit atpū š amies, esmu ļ oti apmierinā ta un patī kami pā rsteigta. Jo es gaidī ju š ausmas. Tač u izrā dī jā s otrā di.
Ja jū s dodaties š eit, nedomā jiet par mī nusiem. Un jums vienkā rš i jā atpū š as.

Redzams, ka viesnī cas vietē jais personā ls cenš as un dara visu, lai tev patiktu. Vienkā rš i ir jā bū t draudzī gam ar cilvē kiem, vienalga, vai tā ir apkopē ja vai bā rmenis vai reģ istratū ra. Un tad pret jums izturē sies labi.
Un jā , neaizmirstiet, ka viesnī ca ir turku un turkiem. Š eit tie ir 90%. Daž i imigranti no PSRS (Krievijas, Kazahstā nas un varbū t citā m republikā m).
Tā pē c tī rī bas un apkalpoš anas standarti joprojā m ir turku.
To nevajadzē tu aizmirst. Un tad jū su atvaļ inā jums bū s tikai ar pozitī vā m atmiņ ā m. . .
Un. . . Nepalieciet viesnī cā . Turcija ir skaista, ar savu vē sturi. Un pati Side ir tikai brī vdabas muzejs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu