Horus Paradise Luxury Resort 5*– Atsauksmes

125
Novērtējums 6.310
№91 viesnīcas reitingā Sānu
6.2 Numurs
5.4 apkalpošana
6.9 Tīrība
5.5 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 2 km no Sides centra, jūras krastā, plaša un iekopta zaļā zona, smilšaina pludmale ar maigu ieeju jūrā. Laba animācija bērniem un pieaugušajiem. Plaši numuri. Piemērots ģimenēm ar bērniem, jauniešu brīvdienām ar draugiem un pāriem. Viesnīca tika atklāta 2008. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2016. gadā. Tas sastāv no vienas galvenās 7 stāvu viesnīcas ēkas (130 numuri ar skatu uz jūru), divām jaunām kūrorta ēkām, divu un trīs stāvu Garden un Beach ēku kompleksa, kā arī 4 stāvu Konak (pielikums) ēkas, kas atrodas. pāri ceļam.Vairāk →
аватар mkolosnitsyna
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi: atraš anā s vieta lī č a centrā , smilš aina pludmale, sekla, lī dzena ieeja jū rā , pusstundas gā jiens pa krastmalu, vakara pastaiga lī dz vecpilsē tai. Ē diens: daž ā du veidu dā rzeņ i - neapstrā dā ti, sautē ti, grilē ti; ir zivis; gozleme kafejnī cā pludmalē. … Tomēr ▾ Plusi: atraš anā s vieta lī č a centrā , smilš aina pludmale, sekla, lī dzena ieeja jū rā , pusstundas gā jiens pa krastmalu, vakara pastaiga lī dz vecpilsē tai. Ē diens: daž ā du veidu dā rzeņ i - neapstrā dā ti, sautē ti, grilē ti; ir zivis; gozleme kafejnī cā pludmalē.
Mī nusi: viņ i ietaupa uz visu. Puse no apgaismojuma ir izslē gta; galvenajā ē kā no 3 liftiem parasti ir ieslē gti divi. Ieš ana pa kā pnē m ir gara un biedē još a; tumsā varat viegli pagriezt potī ti. Telpā nav tē jkannas vai citu piederumu, izņ emot kartona glā zes. Istabā nav ne š ampū na, ne miskastes, nav salveš u. Augļ us restorā nā pā rstā v ozola ā boli un plū mes. Svaigi apelsī ni maksā papildus naudu, kafija un dzē rieni no automā tiem ir pretī gi, tā pat kā vī ns. Par brī vu var dzert tikai ū deni, pat alus ir pretī gs. Istabā zem sarkaniem abaž ū riem deg trī s lampas a la bordelis, nav iespē jams izlasī t.
Bā rā skan mū zika un kliegš ana lī dz pulksten 12 naktī , aizmigt var tikai ar slē gtu balkonu un gaisa kondicionē tā ju. Kas dū c kā putekļ u sū cē js. Savukā rt pulksten 7 visā teritorijā , gluž i kā pionieru nometnē , skan jautra mū zika. Sauļ oš anā s krē slus pludmalē nepiecieš ams aizņ emt pulksten 8, pulksten 9 tie nav pieejami. Vakariņ ā s restorā nā var sē sties tikai pē c 20:00, pirms tam galdiņ u nav. Bet 8os vairs nav daudz ē diena. Un pulksten 9 restorā ns droš i aizveras, acī mredzot, lai neē stu pā rā k daudz. Nevienam nenā k prā tā organizē t maiņ as vai vismaz rindu ar sē dvietā m. Tā da sajū ta, ka š ai viesnī cai vispā r nav menedž era.
аватар Melodica
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzrakstī š u visu patiesī bu, un ceru, ka mans godī gais vē rtē jums pazeminā s viesnī cas augsto un nepamatoti augsto reitingu un paglā bs naivos tū ristus no lielas vilš anā s. Viesnī ca nav pat tuvu 5, varbū t kaut kas lī dzī gs 3. … Tomēr ▾ Uzrakstī š u visu patiesī bu, un ceru, ka mans godī gais vē rtē jums pazeminā s viesnī cas augsto un nepamatoti augsto reitingu un paglā bs naivos tū ristus no lielas vilš anā s.
Viesnī ca nav pat tuvu 5, varbū t kaut kas lī dzī gs 3.
Apkalpoš ana - 0, ē dinā š ana - 0, ē rtī bas - 0.
Mē s ieradā mies 7 no rī ta un pat naudas dē ļ nevarē jā m reģ istrē ties lī dz 14.7 stundas ar bē rnu vazā jā mies pa teritoriju, vestibilā , pludmalē , paš i nezinā jā m, kur likties. Lū dza vismaz dvieļ us iedot - dvieļ u nebija, lika sū dzē ties administrā cijai. 9 no rī ta pludmalē nebija brī vu sauļ oš anā s krē slu, cilvē ki gulē ja dvieļ us tieš i uz smiltī m. Tad mē s uzzinā jā m, ka pulksten 8:00 atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus pludmalē ir vesels meklē jums.
Restorā nu ir grū ti nosaukt par restorā nu.
Tā ir kaut kā da pansionā ta ē dnī ca: drū ma blā va istaba, daž i rakstā mgaldi stā v un ļ oti niecī ga ē dienu izvē le. Brokastī s knapi varē ju paņ emt kā dus dā rzeņ us un vā rī tu olu. Viss. Sojas desa, sieri, majonē zes salā ti - tas man nav ē diens. No dzē rieniem tikai melnā tē ja un ū dens (bija kaut kā da "kafija", bet es nedzeru kafiju, es to nenovē rtē ju), un "sulu" kvalitā te ir vē l sliktā ka nekā yupi. Un tas uz sekundi ir ultraviss uzturs.
Pusdienā s tika atvē rts vē l viens “restorā ns” blakus jū rai: lē tas plastmasas mē beles un plastmasas trauki, jo ieradā mies stundu pē c pusdienu sā kuma, un vairs nedabū jā m normā lu tehniku.
Pusdienā s tā pati problē ma ar pā rtiku: viss ļ oti trū cī gs, bez garš as, nav normā lu dzē rienu. Es ē du dā rzeņ us un atkal dzē ru ū deni. Š iks ultra-viss iekļ auts, neko nevar pateikt. Lī dz restorā na atvē rš anai - rindas, un tad es sapratu, kā pē c. Arbū zu saņ em tikai tie, kas izlauzā s pirmie. Ja atnā ksi pē c stundas, uzklā si sev galdu, panikā meklē si karotes. Viesmī ļ iem tieš ā m ir jā noķ er.
Viesnī cas telpas un visa loģ istika ir organizē ta ļ oti debī li. Bijā m iekā rtojuš ies galvenajā ē kā , lai tiktu lī dz jū rai, vispirms bija jā kā pj lejā ar liftu, tad normā li bija jā kā pj pa kā pnē m, tad pa stā vajiem nobraucieniem, tad pat lī dz vī ģ ei cauri teritorijai. Kopā apmē ram 7 minū tes. Ir nepiecieš ams uz istabu - atkal stā vi kā pumi, kā pnes, lifts. Ar ratiem vai mazu bē rnu vispā r nav risinā jums. Manam š ilopopam un viņ am apnika kā pt pa š iem pakā pieniem.
Nu glazū ra uz kū kas - 95% tū ristu š ajā viesnī cā ir krievi, uz restorā nu iet peldbiksē s un peldkostī mos, grā bjot visu kā pē dē jo reizi ē stu. Smaga sajū ta.
Tī ri dvieļ i tika izdalī ti nevis salocī ti, bet sakrā juš ies. Neesmu pā rliecinā ts, vai tie vispā r ir mazgā ti. Š ķ iet, ka viņ i to savā ca vakarā un izdalī ja no tā s paš as kaudzes no rī ta.
Starp citu, jautā jumu par numuru nebija. Tī rī t labi, katru dienu, balti dvieļ i. Bet kondicionieris nestrā dā ja labi, un dzirdē ju, ka sū dzē jā s arī citi tū risti (gaiss kustas, bet silts, gandrī z nedzesē ). Ar atvē rtu balkonu nav risinā jums - nosū cē ji smirdē ja tik ļ oti, ka man kļ uva slikti.
Tikai jū ra un pludmale ir ideā la. Plata lī nija, smiltis, ļ oti gluda ieeja. Lieliski piemē rots bē rniem. Bet daudz cilvē ku, sauļ oš anā s krē sli ar muguru, skudru pū znis.
Pat vestibilā nav bezmaksas wifi. Ī sā k sakot, alva. Nenā c š eit, nesabojā savus svē tkus.
Вот в таком виде выдавались полотенца по утрам
аватар esharuda
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopā ar piecus gadus vecu bē rnu atpū š amies kopš.2021. gada jū lija. Centī š os uzrakstī t pē c iespē jas objektī vā k. Ieradā mies agri, ap pulksten 9. Paņ ē ma mums koferus, aizsū tī ja brokastī s, teica, ka vē l nav informā cijas par numuriem, nā c pē c 11. … Tomēr ▾ Kopā ar piecus gadus vecu bē rnu atpū š amies kopš.2021. gada jū lija. Centī š os uzrakstī t pē c iespē jas objektī vā k. Ieradā mies agri, ap pulksten 9. Paņ ē ma mums koferus, aizsū tī ja brokastī s, teica, ka vē l nav informā cijas par numuriem, nā c pē c 11.00. Pē c tam, kad parā dī jā s brokastis, informā cijas joprojā m nebija. Viņ a piedā vā ja meitenei naudu. Man bija 8 dolā ri mazi, pē c 5 minū tē m bijā m istabā . Mums ir nakts ieraš anā s balle un esam ļ oti noguruš i, un es biju gatava š ā dai situā cijai. Domā ju, ka numuram bū tu dota daļ a, protams, agrā k par 14.00, bet vē l bū tu jā pagaida. Istaba bija diezgan pieklā jī ga 4 stā vu ē kā , lielas, diezgan jaunas mē beles, viss darbojā s: seifs, televizors, kondicionieris, pat tualetes poda vā ks tuvā k. Izeja un telpas atradā s izcirtumā , nedaudz neparasti, bet pat interesanti. Pa dienu trokš ņ ains animā cijas dē ļ , bet ar slē gtu balkonu ir ok. Ir vairā ki Krievijas kanā li TNT, Russia 24 un daž i citi. N Dzī vot š ā dos bungalo man š ķ ita izdevī gā k, jo. tie ir tuvā k jū rai.
Galvenā ē ka atrodas kalnā , un no jū ras ir jā kā pj kalnā un pa kā pnē m. Galvenā ē ka skaista, telpas nav labā k aprī kotas un vecā kas, grū ti sagaidī t liftu, liftā daudz cilvē ku un smacī gs. Bet skats no galvenā s ē kas uz jū ru ir ļ oti skaists. Nesapratu, kur pā rskatos sū dzē jā s par veco ē ku. Viesnī cas teritorija liela, tī ra, kopta, daudz skaistu vietu fotogrā fē š anai, bet tas viss ir apbū vē ts, nav produktī va laukuma pastaigai, pasē dē š anai uz soliņ a. Un neaizmirstiet, ka teritorija ir kalnaina, mums bija jā dodas uz ē damistabu kalnā ar 45 grā du slī pumu, domā ju, ka daudzas kā pnes nav ē rtas ģ imenē m ar ratiņ iem. Jū ra skaista, smiltis, maigs saulriets, viļ ņ i mazi, š ajā laikā silts, kā vannā . Tač u sauļ oš anā s krē sli pulksten 8 no rī ta pā rsvarā ir aizņ emti, un pulksten 10 brī vas stundas nemaz nevar atrast, tā pat kā baseinos. Kopumā jū s nevarat iztikt bez sacī kstē m par sauļ oš anā s krē sliem. Ja, protams, neviens viņ us neaizņ emtu, pietiktu visiem. Tas ir ļ oti kaitinoš i, tač u jū s to nevarat mainī t, jums ir jā spē lē pē c š iem noteikumiem, jā ceļ as pulksten 7 no rī ta un jā iet paņ emt sauļ oš anā s krē slu.
Gar jū ru ir asfaltē ta promenā de, kas ir laba pastaigai, aiz viesnī cas ir daudz veikalu ar turku patē riņ a precē m. Ē diens viesnī cā ir normā ls, neteikš u, ka super, daudz bezgarš ī gu ē dienu, bet ko ē st atradī si. Vietē jā s produkcijas vī ns glā zē s ir vidē jas kvalitā tes, auksts garš ī gs, bet pē dē jā s dienas silts. Alus patī kams, ļ oti viegls, vairā k kā bezalkoholisks, yuppie sulas, gā zē tie dzē rieni, svaigi spiests mandarī ns 2 eiro, citus dzē rienus neesmu mē ģ inā jis. Telpā , kur bija ē damistaba, bija ļ oti smacī gs, kondicionieri nevarē ja tikt galā , bija daudz cilvē ku. Rindas nav lielas. Kopumā viesnī cā ir liela cilvē ku drū zmē š anā s sajū ta. Bija maksas wi-fi, 15$ par 10 dienā m, neierobež ots, bet biju apmierinā ts: visur ķ ē ru, pat multenes skatī jos. Š is ir labā ks par bezmaksas, kuru reģ istratū rā knapi noķ er.
Animā cija. Bē rnudā rzs ir apkaunojums. Bē rnu diskotē kā pie ne pā rā k lipī gā m dziesmā m dejoja kuplā meitene nesakoptā s drē bē s, ko tā du nebija redzē jusi pat mazā s viesnī cā s. Ļ oti nabadzī gi, bet bē rni dejo. Ir bē rnu klubs, nav rotaļ lietu, viņ i zī mē T-kreklus par naudu. Ir neliels rotaļ u laukums ar slidkalniņ iem. Pieauguš ajiem: bija priekš nesumi, daž i neko, vē derdejas, š autriņ as utt. standarta. Tā dos pasā kumos nepiedalos, grū ti izpū st.
Manuprā t laba viesnī ca par cenu. Bija daudz neapmierinā to, kuri vē lē jā s labā ku servisu un bezmaksas wifi. Bet, ja vē laties labā ko, jums ir jā maksā vairā k.
Un ļ oti dusmī ga bija arī viesnī cas gide Ž anna no Pegasus, kura turē ja mū s piesmakuš ā istabā un piespieda klausī ties par ekskursijā m, un, ja kā ds piecē lā s un aizgā ja, viņ a bija nogurusi un teica, ka ar š iem tū ristiem kaut kas notiks. , jo viņ i viņ ā neklausī jā s. Lielā kā daļ a cilvē ku Turcijā nav pirmo reizi, un š ā das darba metodes ir novecojuš as.
аватар m.chugunnaja
Jū ra izglā ba visu situā ciju, tā ir ideā la, caurspī dī ga, pludmale vienkā rš i super, smilš aina, ieeja jū rā ir burvī ga. PLUDMA Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Pludmalē nav tī rī š ana ar smilš u tī rī š anu. … Tomēr ▾ Jū ra izglā ba visu situā ciju, tā ir ideā la, caurspī dī ga, pludmale vienkā rš i super, smilš aina, ieeja jū rā ir burvī ga.
PLUDMA
Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi.
Pludmalē nav tī rī š ana ar smilš u tī rī š anu...ir tikai slē gta duš a, un tā pē c tikai noskalot, kad izejat - nē .
BASEINI - to ir daudz, bet mē s bijā m tad, kad viesnī cas noslogojums bija 20% un sauļ oš anā s krē slu pietika, bet kā tad citreiz....
TERITORIJA - ir kur staigā t, bet tī rī š ana ir draiska. . . visur guļ lapas un nevienam ī sti nerū p.
ISTABAS - ņ ē mā m ar skatu uz jū ru, ko nekad nenož ē lojā m. Skats superī gs, esam ļ oti priecī gi.
Istabas vidē jas. . . mū su TV nestrā dā ja, duš a neslē dzā s, fē nam daļ ē ji norauta bize, vannasistabā it kā salaboja kā du caurumu, ielika zizli. . . augš ā spuldzī te gulta nestrā dā ja, no lampas nokrita griesti. . . bet pati istaba gaiš a un diezgan patī kama.
Skapī NAV plauktu un š ī ir skā rda. . . nav rakstā mgalda....
Gels ir kaut kas smirdī gs un atš ķ aidī ts ar ū deni. Š ampū na nebija.
TĪ RĪ Š ANA istabiņ ā - piestā jā m, uz grī das gulē ja papī ri, basā m kā jā m staigā t ir nereā li - kā jas uzreiz netī ras, spoguļ i/durvis uz balkonu/durvis izejai no istabas sasita.
Izejiet no istabas (kaimiņ i tur smē ķ ē ja), un neviens to pat neslaucī ja 9 dienas...
Ī sā k sakot, ar tī rī š anu alva ir visur...
PĀ RTIKA - ē st var, ne vienmē r ir veselī gi un garš ī gi, bet izvē lē ties var. Daļ a trauku ir č ipoti. . . Ja gribi dzē rienus - ej pats uz bā ru, viesmī ļ i mums nekad nenā ca klā t. . . Kafija - š is veliens pat nezina, kas ir kafija. . . bā rā pie reģ istratū ras ir tikai turku kafija, tā nav ideā la, bet nav salī dzinā ma ar to, kas ir restorā nā .
SERVISS - kas tas ir? ? ? tur nekā tā da nav...krieviski reti kurš zina...tas "jaukais" vī rs sauc Viesu attiecī bas ir rets bullis, vē l vajag meklē t tā du burbuli
Visas nepilnī bas istabā tika novē rstas tikai pē c tam, kad rakstī ju tū roperatoram. . . jo reģ istratū rā uz maniem lū gumiem atbildes nebija.
Atslē gu karte tika demagnetizē ta 2 reizes dienā gan pie mums, gan ar draugiem un daudziem viesiem...
Hamam tur ir forš s un masieris Sultā ns ir vienkā rš i super.
Seifs ir bezmaksas, kas ir jauki.
аватар lena_20.06
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos ar savu 7 gadī go dē lu, rezervē jā m standarta istabiņ u galvenajā ē kā , bet bijā m iekā rtojuš ies villā otrajā stā vā ar skatu uz jū ru (par ko man liels prieks). Teritorija plaš a, ir akvaparks bē rniem un pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Atpū tos ar savu 7 gadī go dē lu, rezervē jā m standarta istabiņ u galvenajā ē kā , bet bijā m iekā rtojuš ies villā otrajā stā vā ar skatu uz jū ru (par ko man liels prieks). Teritorija plaš a, ir akvaparks bē rniem un pieauguš ajiem. Strā dā ja tikai viens restorā ns netā lu no pludmales (pandē mijas dē ļ ), bet kopumā ē diens ir labs, ir izvē le, vakariņ ā s vienmē r grilē ja uz ielas (gaļ a, zivis). Liela alkoholisko un bezalkoholisko dzē rienu izvē le. Labi kokteiļ i vestibila bā rā . Pludmale ir liela, daudz baseinu. Viesnī cā ir lielisks spa centrs, ir turku pirts, un somu pirts un daž ā das masā ž as, ķ ermeņ a ietī š anas. Es abonē ju masā ž as kursu (man ir muguras problē mas) un nenož ē loju. Meitene Sevda man veica ļ oti profesionā lu masā ž u, pē c kuras visas problē mas ar muguru pā rgā ja, es sā ku justies lieliski. Man patika arī putu masā ž a hammam. Vispā r iesaku š o spa, viņ i tieš ā m strā dā profesionā ļ i savā jomā . Arī viesnī ca, kurā noteikti atgriezī simies.
аватар mvp13
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Galvenie trū kumi ir maksas Wi-Fi (par katru ierī ci jā maksā atseviš ķ i) un pastā vī gi aizņ emti sauļ oš anā s krē sli. Teritorija lieliska, akvaparks skaists, kokteiļ i vestibila bā rā labi, alus garš ī gs, atraš anā s vieta lieliska, ģ imenes istaba ē kā Kū rorts ir lielisks. … Tomēr ▾ Galvenie trū kumi ir maksas Wi-Fi (par katru ierī ci jā maksā atseviš ķ i) un pastā vī gi aizņ emti sauļ oš anā s krē sli. Teritorija lieliska, akvaparks skaists, kokteiļ i vestibila bā rā labi, alus garš ī gs, atraš anā s vieta lieliska, ģ imenes istaba ē kā Kū rorts ir lielisks. Ja nemeklē mī nusus, bet esi noskaņ ots kā rtī gai atpū tai, vari labi atpū sties, ko mē s arī izdarī jā m.
аватар n.b.novak1
Piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m. Viesnī cai ir droš ī bas sertifikā ts (bet tur dzī vojot rodas jautā jums - kā pē c tas tika dots? ). Cilvē ku ir daudz, lai gan personā ls saka, ka viesnī ca paredzē ta 2000 cilvē kiem, bet tā ir pilna uz 1500. … Tomēr ▾ Piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m. Viesnī cai ir droš ī bas sertifikā ts (bet tur dzī vojot rodas jautā jums - kā pē c tas tika dots? ). Cilvē ku ir daudz, lai gan personā ls saka, ka viesnī ca paredzē ta 2000 cilvē kiem, bet tā ir pilna uz 1500. Viņ i laikam melo.

Tā tad restorā nos rindas ir milzī gas - jo, kā likums, uz visu ē dienu rindu ir viens cilvē ks, un lī dz tam brī dim, kad tu viņ am iebā zī si, ko gribi, kamē r viņ š sapratī s, kamē r noliks uz š ķ ī vja...viņ a peld ...viņ i nemaz nesteidzas. Bū tu labā k, ja bū tu restorā na ē dienkarte, ka tev atnes visu iesaiņ otu, tas ietaupī tu laiku. Principā kaut kas bija, bet mums rū pī gi jā izvē las un jā š ņ auc. Reiz viņ i deva vistas gaļ u ar smarž u. Izvē lieties rū pī gi. Zivis bija katru dienu, bet arī rū pī gi. Paņ ē mā m uz grila - ok, bet kaulaina.

Augļ i patieš ā m ir zaļ i. Ā boli ir kā zā le. Ē da arbū zu un vī nogas. Zupas ir ok - kā vienmē r Turcijā , pat ne ī paš i asas.
Tikai š ķ ī stoš ā kafija, burda, vispā r. Un sevi cienoš s cilvē ks nevar pasū tī t turku kafiju pat par naudu. Š is ir piecinieks, lukss, mazulis (par noteiktu summu wi-fi ir bezmaksas, tad jā maksā . Akmens laikmets un redneck, kā jau man.

Sauļ oš anā s krē sli, klā ja krē sli ir jā aizņ emas agri no rī ta, kopš tā laika tas jau nav iespē jams. Cilvē ki galvenokā rt atpū š as no liekš ķ eres (iepriekš tur bija vairā k eiropieš u, kas nozī mē , ka viesnī ca kā dreiz bija labā ka). Un tauta, acī mredzot, ir nostalģ ija pē c deviņ desmitajiem) vai tikai viena ...gribas sē dē t uz trim krē sliem...Tā viņ i aizņ emas gan pie jū ras, gan pie visiem baseiniem, bet sē ž kaut kur vienuviet. Personā ls, kuram tas ir jā kontrolē , to nedara. Vispā r personā lam ir pilnī gi vienalga, viņ š ir slinks un neveikls. Un lē ni.

No priekš rocī bā m - liela zaļ ā zona, kopti, skaisti baseini - ir baseins atpū tai, un ar mū ziku un animā ciju. Animā cija kā visur Turcijā.
Reizi nedē ļ ā turku nakts, un tā - daž as viņ u idejas. Bē rniem mini diskotē ka un mini klubs, un kaudzis ū dens slidkalniņ u, š ū poles. Promenā de starp jū ru un viesnī cu - lī dz Sidei var staigā t - gā jā m lē nā m 30 minū tes.

Secinā jums: mē s š eit vairs nebrauksim un nevienam neieteiksim. Ja vē lies Sidē - ņ em Barut viesnī cas, teritorija ir mazā ka, bet skaista, kompakta un moderna. Wi-fi visur ir bezmaksas, nekur nav rindu, varbū t tā pē c, ka uz katriem diviem vai trim ē dieniem ir viens cilvē ks, nevis uz visu rindu. Vai arī laba Can garden viesnī ca - pē dē jā gar promenā di. Vai arī priekš pē dē jā paš as Sides (vecpilsē tas) priekš ā - tur skaista teritorija, mā jī ga atmosfē ra, tomē r pludmale akmeņ aina, bet viena iztī rī ta ieeja. Tur nav nekā da pū ļ a - ne pludmalē , ne restorā nā . Tur viss ir labā k organizē ts, kā jau Barutas viesnī cā s. Septembrī runā ja, ka Kanu dā rzā esot ap 100 cilvē ku. bija, tas ir paredzē ts 600. Protams, tas ir normā li.
Plus, tur tu pats ņ em aukstos traukus, siltos traukus klā j virtuves darbinieks, dzē rienus atnes viesmī lis - un ne jau tā da sajukums par visu, kā Horā . Wi-Fi ir bezmaksas visur. Š ķ iet, ka tikai Horuss grib mī klu nogriezt pat internetā ...skā rda.

Izbaudiet savas brī vdienas, tač u noteikti ne š ajā Redneck viesnī cā .
аватар eagle.genn55
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tur bija 90 procenti krievu, pā rē jie bija ukraiņ i, baltkrievi, daž i slā vi, vā cieš i un turki. Plusi: Es nevaru teikt neko sliktu par istabā m un uzkopš anu, viss bija lieliski. Mums iedeva divistabu apartamentus 5 stā vu ē kā.5 stā vā . … Tomēr ▾ Tur bija 90 procenti krievu, pā rē jie bija ukraiņ i, baltkrievi, daž i slā vi, vā cieš i un turki.
Plusi:
Es nevaru teikt neko sliktu par istabā m un uzkopš anu, viss bija lieliski. Mums iedeva divistabu apartamentus 5 stā vu ē kā.5 stā vā . Un mū su bē rniem uz trim arī iedeva divistabu dzī vokli PLUDŽ AS mā jas pirmajā stā vā . Tā ir absolū ti krā š ņ a istaba.
Baseini, slidkalniņ i un bē rnu ū dens atrakciju parks ir labi. Teritorija liela un kopta.
Mī nusi:
Cilvē ki, kas dzī voja galvenajā ē kā , sū dzē jā s par gaisa kondicionē tā ju.
Pludmalē ar sauļ oš anā s krē sliem vispā r kapets. Tā s varē ja brī vi ieņ emt tikai pulksten 7 un 18.
Ē diens tieš ā m slikts, vienmuļ š un bezgarš ī gs. Gandrī z visi gaļ as izstrā dā jumi ir zemas kvalitā tes pusfabrikā ti. Augļ i visi zaļ i, tiem bū tu jā nogatavojas vē l nedē ļ u. Viņ i ē da tikai arbū zus, melones un vī nogas.
Dzē rieni, piemē ram, UPI, tiek atš ķ aidī ti, kokteiļ i bā ros tiek gatavoti tikai alkoholiski. Tikai š ķ ī stoš ā kafija. Restorā nā nez kā pē c bija slē gtas visas zā les, izņ emot vienu, tur ieslē dza kondicionieri, bet tajā nekad nebija vietas, visiem bija jā ē d atklā tā zonā . Karstums atklā tā laukumā š ausmī gs, visi slapji, gribē jā s pē c iespē jas ā trā k doties prom, bet vē l bija jā atrod vieta, kur apsē sties un paē st. Galdi tika tī rī ti gausi, viss personā ls kustē jā s tik lē ni un skumji, ka tū risti paš i tī rī ja galdus un klā ja arī tos. Un rindas tā das, ka uzreiz atcerē jā s 90. gadus. Reiz mē s stā vē jā m pusstundu, un tas bija tikai salā tiem.
Animā cija ir lē ta.
Š ī viesnī ca mums ir jau sestā Turcijā (viena jū lijā , karantī nas laikā ), tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
Secinā jums: š ī viesnī ca ir sliktā kā viesnī ca, kurā mē s jebkad esam bijuš i.
аватар chertovka_lorka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Beidzot nobriedu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu un pā rē jo, pē kš ņ i kā dam mana informā cija noderē s, manuprā t viesnī cas plusi un mī nusi un kā mē s atpū tā mies pandē mijas laikā . Stā sts droš i vien bū s garš , kam slinkums lasī t, ritiniet tā lā k. … Tomēr ▾ Beidzot nobriedu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu un pā rē jo, pē kš ņ i kā dam mana informā cija noderē s, manuprā t viesnī cas plusi un mī nusi un kā mē s atpū tā mies pandē mijas laikā . Stā sts droš i vien bū s garš , kam slinkums lasī t, ritiniet tā lā k. Tā tad, mē s iegā dā jā mies ekskursiju 2 nedē ļ as pirms izlidoš anas. Mū su operators bija Coral Travel, tikš anā s ballī te bija Odeon Tours. Par ekskursiju 4 (2 pieauguš ie, 1 bē rns - 5 gadi, 2 bē rni - 1.10, gā ja kā "zī dainis", par to maksā ja tikai iekā pš anas karti, apmē ram 50-60 eiro, maksā jā m 13.000 par 12 dienā m . Lidojums bija no Š eremetjevas, lidostā bija maz cilvē ku, visas kontroles pagā ja ļ oti ā tri un bez problē mā m, neviens ī paš i nekoncentrē jā s uz maskā m, cimdiem, distanci. Lidmaš ī nā aizpildī ja anketas visiem. Lī dz plkst. veidā , kas nezin, tagad lidmaš ī nā nebaro, piedā vā tikai ū deni Ierodoties mū s sagaidī ja Odeon Tours, sasniedza viesnī cu jau vakarā ap 20. Izkā rtoja mū s uzreiz, mē s ne. jā gaida.
1. Skaitlis
Mū su istaba atradā s galvenā s ē kas 2. stā vā . Galvenais negatī vs - Netā lu no lifta. Sā kumā gribē ja pā rģ ē rbties, bet laicī gi neieradā s uz reģ istratū ru un beigā s pateica, ka nav istabu. Principā tas mū s ī paš i netraucē ja, bet no rī ta lifts bija kā modinā tā js, cilvē ki gā ja brokastī s. Pati istaba ir normā la, nav jauna. Uz balkona nav veļ as ž ā vē tā ja. Man bija jā ž ā vē drē bes uz krē sliem. Ļ oti mazs televizors. atkal tas viss ir sī kums, bet bē rni skatī jā s televizoru. Bija seifs – bez maksas. Ir arī ledusskapis - papildinā ts ar ū deni un minerā lū deni. Tī rī š ana istabā bija vairā k nekā pieklā jī ga. Viņ i lū dza sakopt pirms pusdienā m, jo. bē rni gulē ja pusdienlaikā - bez problē mā m un piemaksā m. Dzī voklis strā dā ja perfekti, es uzsveru, jo. daudzi sū dzē jā s, ka kondicionieris nestrā dā labi un istabā bija ļ oti smacī gs. No istabas paveras skats uz kaimiņ u viesnī cas sienu, bet tam nebija nozī mes, jo. mē s tur tikai gulē jā m.
Iemetuš i mantas istabā , skrē jā m vakariņ ot, ap 21. . . Kaut kā izdevā s no tā dabū t ā rā ē dienu. kas atliek, jo Ē diens restorā nā jau ir aizvests. Man nepatika laika trū kums ē st. Turcijā atpū tos 7 reizes, pē dē jos 3 gadus Sidē , ir ar ko salī dzinā t. Un citā s viesnī cā s bija tā , ka vienmē r, kad atnā c, varē ja ē st un neviens nesteidzā s sakopt ē dienu.
2. Restorā ns
Restorā ns atrodas -2 stā vā , gandrī z vienmē r ir rindas uz liftu gan turp, gan atpakaļ . Pie ieejas stā v vī rietis, mē ra temperatū ru ar elektronisko termometru. Ieeja obligā ta maskā , bez tā s iekš ā nelaidī s. Bē rniem atļ auts bez maskas. Pirmajā s 4 dienā s bufete bija kā vienmē r - ē dienu pasniedzā m paš i. bet ar cimdiem, tos iedeva pie ieejas restorā nā . Tad ielika kadrus, kurš jau uzspieda sevi un visu laiku bija sajū ta. ka es lū dzu ē dienu ar vā rdiem "VAIRĀ K", jo Paņ ē mu pā rtiku visai ģ imenei, saskaitī ju un uzspiedu kā "zagtu". Veidojā s rindas, un tagad tu stā vi maskā ar š ķ ī vjiem un pie katra galdiņ a ir rinda. Kamē r dabū ju ē st, visi galdi jau bija aizņ emti. Pē c tam dalī jā mies, kurš gā ja ņ emt ē dienu, kurš ieņ ē ma vietu. Bū tī bā visi ē da verandā uz ielas, bet, ja nebija laika ieņ emt vietu, tad ē da zā lē , bet tur bija ļ oti smacī gs, jo. Visi gaisa kondicionieri viesnī cā darbojā s minimā li. Ē diens pats par sevi ir diezgan vienā ds. Brokastis vienmē r ir vienā das. Protams, neviens nepalika izsalcis, bet, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, ē diens ir vienmuļ š . bet neviens nav cietis, tas ir liels pluss. Dzē rieni - garš ī gs alus "Tuborg", vī ns - nu...viņ i daž reiz dzē ra. Viskija vī rs teica - eeee. tā pat kā konjaks, viņ š reizē m dzē ra tekilu, vestibila bā rā bija tā di kokteiļ i kā Sex on the Beach. Bija a la carte restorā ns, bet mē s tur netikā m, mums teica, ka nav nekā ī paš a. Arī netā lu no pludmales bija restorā ns ar ā trā s ē dinā š anas iespē jā m, bijā m pā ris reizes, tur mana tante cepa garš ī gas kū kas, pē c kurā m vienmē r rinda kā Mauzolejā .
3. Pludmale
Š eit es dziedā š u deferambas, jo jū ra un pludmale ir nereā la. Jū ra ļ oti vē sa, tī ra, silta, tikā m augstu. Pludmale normā la: gultas, dvieļ i, protams, pirmajā s dienā s visa pietika, lī dz ieradā s tū risti un te kļ uva jautri. Pē c brokastī m jū s nonā kat pludmalē , bet nav vietas. Nu, tas tā , nu, tas nav viens sauļ oš anā s krē sls. Cilvē kiem bija jā guļ uz dvieļ iem smiltī s. Protams, nav kritisks, bet tā ir Turcija, viss iekļ auts, nevis Krasnodaras apgabala kū rorti. Bet es uz to pieveru acis, jo. jū ra un saule bloķ ē ja visas nepatī kamā s domas. Ieeja jū rā ir maiga un smilš aina, nav neviena oļ a. Bē rniem tas ir vienkā rš i ideā ls. Plaš a pludmales josla. Ļ oti daudz bē rnu ar vecā kiem bū vē ja smilš u pilis un spē lē jā s. aizpeldē ju ar bē rniem lī dz bojā m, dibenu var redzē t, jū ra tī ra. Starp citu, ne pludmalē , ne viesnī cas teritorijā neviens nenē sā ja masku un nebija nekā du attā lumu. Katrs iekā rtoja savas gultas tā , kā viņ iem bija ē rti.
4. Viesnī cas zona
Teritorija nav maza, ir kur pastaigā ties. Audzē jiet granā tā bolus, apelsī nus, daž us garš augus, no kuriem aromā ts mmmm, ī paš i vakarā . Daudzi baseini, bet mē s neesam fani, nebija vispā r. Ir pieauguš o un bē rnu slidkalniņ i, forš i. Daž as reizes esam ņ ē muš i lī dzi bē rnus, un visiem tas patī k. Ne visi pieauguš o slaidi darbojā s, bet tie, kas bija diezgan ekstrē mi. Ir bē rnu klubs, bet es neesmu pā rliecinā ts, vai tas darbojā s, mē s negā jā m. 1 reizi redzē ju kā jū rā bija aerobika, varbū t tas notika baseinā . Bija arī gumija, uz kuras izripo cauri visai viesnī cai, bet tas ir MAKSĀ JAMS. Mū su dē ls brauca, viņ š bija pā rsteigts. Š ī s viesnī cas lielais pluss ir promed klā tbū tne. Š is ir pastaigu ceļ š gar krastmalu. Promenā de atrodas starp viesnī cu un pludmali. Vakarā biež i staigā jā m, ir kafejnī cas, restorā ni, saldē jums....Starp citu, viesnī cā saldē jumu iedeva par brī vu no 15 lī dz 16, š ķ iet, tajā laikā , kad bē rni guļ . Nekad nav ē dis. Izejot no viesnī cas, jū s atrodaties uz ielas, kur ir arī daudzas kafejnī cas, veikali, bankomā ti, viņ i pā rdod ekskursijas. Jū s varat staigā t lī dz Manavgatas pilsē tai, bet mums neizdevā s. Mē s vienkā rš i pastaigā jā mies.
5. Infrastruktū ra
Protams, kā jebkurā.5 * viesnī cā ir hammam, sauna, iekš telpu baseins, maksas masā ž a. Es nesniegš u atsauksmi - mē s nedevā mies. Ir veikali: ā das, kaž okā das, somas, saldumi, visā di nepiecieš amie sī kumi - piemē ram, smilš u rotaļ lietas, flip flops, apļ i. lejā ir spē ļ u automā ti, tie strā dā ja vakaros. Fotopakalpojumi - uzņ ē mā m ģ imenes fotosesiju, izvilkš anu. Viņ i ar jebkā diem lī dzekļ iem jū s pievilina, un tad saplē š cenu zī mi. Vienas fotogrā fijas cena ir 7 dolā ri. Pludmalē tiek piedā vā tas ū dens aktivitā tes - izpletnis, banā ns, skrejritenis, bulciņ a. Bet cenu zī me kož , noteikti dā rgā ka nekā mū su iepriekš ē jie ceļ ojumi uz Turciju. bet dī vainā kā rtā cilvē ki brauca.
6. Izklaide.
Animā cija bija. . . Domā jā m, ka covida dē ļ jautrī bas nebū s, bet kaut kas tomē r bija. Mini diskotē ka katru dienu 20-30. Paš i š ovi bija tik un tā , dejotā ji un triki nā ca vairā kas reizes (ar velosipē diem, skrituļ slidā m un skrituļ dē ļ iem). Un tā - viesnī cas kungs un kundze, skices, kaut kas lī dzī gs uzmini melodiju. Mē s ne vienmē r gā jā m. Nebija putu ballī tes, arī dzī vā mū zika, kā tomē r daudzā s citā s viesnī cā s, kā arī diskotē kas pieauguš ajiem. Bet mē s tā pē c necietā m, es tikai rakstu tiem, kas plā no pavadī t laiku - tas neizdosies daudz.
Viesnī cas gids piedā vā ja ekskursijas. Sā kotnē ji nolē mā m, ka nekur nebrauksim, jo. mazs bē rns, ar viņ u bū s grū ti. Bet viņ š bija ļ oti neatlaidī gs un saniknots ar vā rdiem: "Kā pē c tu vispā r nekur neej? Pirož kovo-maiznī ca atpū ties? " Intereses pē c jautā ja par ekskursijā m uz ielas, parasti tur vienmē r ir lē tā k, bet ne š oreiz. Manuprā t, pat lē tā k bija paņ emt no tū roperatora un ē rtā k.
KAS MAN NEPATIEK, Ī SUMĀ
1. Maksas internets. Kur 5* bija maksas internets? Vestibils vienmē r ir bijis bez maksas. Š eit pie ieejas 256 vai kaut kas megabaiti un viss, tad 1 stunda - $ 1.3 stundas -.... $, 1 diena -.... $, nu, utt. Precī zus skaitļ us neatceros. Daudzi iegā dā jā s vietē jos sims.
2. Priekš pē dē jā vakarā pirms izlidoš anas izrā dī jā s, ka mū su reiss ir mainī ts un mē s izlidojam agri no rī ta, naktī izbraucot no viesnī cas. Aizgā ju uz reģ istratū ru un prasī ja pusdienu kastī ti. KAS? Palaist Box? Nē , viņ i nedzirdē ja...Viņ i vispā r nav no vā rda. Un restorā nā ē diens tiek izņ emts agri, tā pē c mums nebija laika bē rniem kaut ko ņ emt lī dzi vismaz brokastī s, bet viņ i neē d lidmaš ī nā . Par pē dē jo naudu nopirkā m sviestmaizi lidostā m.
3. Man nepatika gids Odeon Tours, kurš mū s aizveda uz lidostu - bubulis. Naktī s guļ daudzi bē rni, un viņ a ir tik rupja "Es teicu, ka uzvelc maskas, es te netaisos ar tevi jokot. Apturē š u autobusu, ja kā dam bū s maskas. " Tā tad, ja CORAL TRAVEL vai ONE TOURS izlasa atsauksmes, rū pī gā k izvē lieties personā lu, tas ir vienkā rš i nepatī kami.
Rezultā tā.2 dienas no 12 mums vienkā rš i izlidoja, jo. Ieradā mies 20:00 un izbraucā m 3:00. Protams, neviens naudu neatgriezī s, pat ja jū s naktī palikā t viesnī cā tikai 2-3 stundas. Joprojā m maksā par visu dienu. Un, kā man vē lā k teica mū su menedž eris, "tā s ir hartas, diemž ē l tā notiek. " Lidmaš ī nā atkal bija anketas, un tad mē s tā s nodevā m lidostā . Tur mē s atzī mē jā m rū tiņ u, ka mums 3 dienu laikā jā nokā rto Covid testi, ko arī izdarī jā m.
Kopumā labi atpū tā mies, viesnī cai ir gan plusi, gan mī nusi, tomē r, kā jau visur citur. Mē s uz tiem nekoncentrē jā mies un centā mies izbaudī t jū ru un sauli.
аватар 12.08.1968s
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Dā rgie krievi, izvairieties no Horus Paradise viesnī cas Sidē . Tik nejauku attieksmi pret krieviem nekur neesmu sastapis! Ē diens vienkā rš i pretī gs, zivs visa smirdī ga, it kā vispirms kaut kur turē ta, tad sā lī ta un tad cepta mums! Un š odien iedeva makaronu mē rci ar gaļ u, no š ī s smirdoņ as es gandrī z vai iemetu pie galda! Bē rnu ē dienkartes vispā r nav! Nav ko barot bē rnu!! ! ! Visas zupas ir ciets č ili! Sautē jums viss ir ar vē nā m un nav skaidrs, par kā du dzī vnieku š is mums bija pagatavots! Kashi miskastes! No augļ iem var ē st tikai arbū zu, viss pā rē jais ir zemā kā s kvalitā tes, skā bums š ausmī gs !! ! Un par to, ko viņ i mums š eit dzied, varat runā t atseviš ķ i! Vī nu dzert nevar, sulu vietā dod kaut ko lī dzī gu jupi, tikai š o jupi arī atš ķ aida ar ū deni 100 reizes !!! ! ! Mē s dzeram tikai ū deni! Saldē jumu dod reizi dienā uz pusstundu un tiek sastā dī ta tā da rinda, ka kamē r pienā k tava kā rta, viss aizveras deguna priekš ā un viņ iem ir vienalga par tevi un tavu bē rnu, ko viņ š te ē dī s! Gandrī z visi mū s apkalpo bez cimdiem, pie visa stā vam rindā s un, kad prasī si ielikt vē l kaut ko, tev pat arbū za gabaliņ u nogriezī s! Tas ir vienkā rš i rā pojoš i! Istabā nolū za slē dzene, 6 stundas nevarē jā m iekļ ū t istabā , lī dz sazvanī jā m mū su gidu un sataisī jā m viņ iem skandā lu, viņ iem vienkā rš i vienalga par tevi Mē s š eit atpū š amies 6 cilvē ku ģ imene, maksā gandrī z pusmiljons, nostrā dā ja gadu, lai dotos atvaļ inā jumā un dabū ja vienu vilš anos un nogulsnē š anos dvē selē ! Turcija nepavisam nav tā da kā agrā k, kad izbaudī jā m brī vdienas un palikā m labas atmiņ as uz gadu!. … Tomēr ▾ Dā rgie krievi, izvairieties no Horus Paradise viesnī cas Sidē . Tik nejauku attieksmi pret krieviem nekur neesmu sastapis! Ē diens vienkā rš i pretī gs, zivs visa smirdī ga, it kā vispirms kaut kur turē ta, tad sā lī ta un tad cepta mums! Un š odien iedeva makaronu mē rci ar gaļ u, no š ī s smirdoņ as es gandrī z vai iemetu pie galda! Bē rnu ē dienkartes vispā r nav! Nav ko barot bē rnu!! ! ! Visas zupas ir ciets č ili! Sautē jums viss ir ar vē nā m un nav skaidrs, par kā du dzī vnieku š is mums bija pagatavots! Kashi miskastes! No augļ iem var ē st tikai arbū zu, viss pā rē jais ir zemā kā s kvalitā tes, skā bums š ausmī gs !! !
Un par to, ko viņ i mums š eit dzied, varat runā t atseviš ķ i! Vī nu dzert nevar, sulu vietā dod kaut ko lī dzī gu jupi, tikai š o jupi arī atš ķ aida ar ū deni 100 reizes !!! ! ! Mē s dzeram tikai ū deni! Saldē jumu dod reizi dienā uz pusstundu un tiek sastā dī ta tā da rinda, ka kamē r pienā k tava kā rta, viss aizveras deguna priekš ā un viņ iem ir vienalga par tevi un tavu bē rnu, ko viņ š te ē dī s! Gandrī z visi mū s apkalpo bez cimdiem, pie visa stā vam rindā s un, kad prasī si ielikt vē l kaut ko, tev pat arbū za gabaliņ u nogriezī s! Tas ir vienkā rš i rā pojoš i!
Istabā nolū za slē dzene, 6 stundas nevarē jā m iekļ ū t istabā , lī dz sazvanī jā m mū su gidu un sataisī jā m viņ iem skandā lu, viņ iem vienkā rš i vienalga par tevi Mē s š eit atpū š amies 6 cilvē ku ģ imene, maksā gandrī z pusmiljons, nostrā dā ja gadu, lai dotos atvaļ inā jumā un dabū ja vienu vilš anos un nogulsnē š anos dvē selē ! Turcija nepavisam nav tā da kā agrā k, kad izbaudī jā m brī vdienas un palikā m labas atmiņ as uz gadu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums venta131
Labdien.Pasakiet man lūdzu atšķirību starp numuriņiem "deluxe club" un vienkārši klubu.Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Olia85
Labdien! Nekur aprakstā nevaru atrast, vai restorānā ir bērnu, diētas ēdienkarte un bērnu krēsli? kurš skaitlis ir labākais? mums tiek piedāvāts Club Garden View
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 20 atbildes
iemiesojums Vitek3112
Sakiet, lūdzu, cik viņi piedāvā piemaksāt, lai pārceltos no bungalo uz galveno ēku? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Julia135
Lūdzu, palīdziet man izvēlēties numuru! Braucam augusta vidū, rezervējam standarta dubulto. Gribētu KLUSU istabu galvenajā ēkā, lai aizietu vai nu uz dārzu, vai uz jūru. Vienīgi ir bažas, ka skats uz jūru būs trokšņains no diskotēkas un baseina (mūsu gadījumā klusums ir patiešām svarīgs). Vai bungalo mājīgā stūrītī. Un vēl: man šķita, vai galvenajā ēkā balkonu logi paveras uz zāli? Vēlos uzzināt, kādus numurus varat uzreiz lūgt, reģistrējoties))) Jau iepriekš liels paldies par atbildi!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 2 км от центра Сиде, на берегу моря, большая и ухоженная зеленая территория, песчаный пляж с пологим входом в море. Хорошая детская и взрослая анимация. Просторные номера. Подходит для семейного отдыха с детьми, молодежного отдыха с друзьями и отдыха парой. Отель был открыт в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Состоит из одного главного 7-этажного корпуса Hotel (130 номеров с видом на море), двух новых корпусов резорт, комплекса двух- и трехэтажных корпусов Garden и Beach, а также 4-этажного здания Konak (Annex), расположенного через дорогу.

Atrašanās vieta В 62 км от аэропорта г. Анталия, 2 км от центра г. Сиде, в 5,5 км от г. Манавгат.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем. Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа – 300 м. Заход в море – песок. Душ, кабины для переодевания, спасатели на пляже, бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

6 бассейнов: 4 открытых бассейна (без подогрева) – площадь 1566 кв. м, 857 кв. м, 210 кв. м, 200 кв. м; 2 крытых бассейна – 200 кв. м и 35 кв. м. У бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца – бесплатно. Диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 1 основной ресторан, 1 снэк-ресторан, 4 A’la Carte ресторана – итальянский, восточный, мексиканский, рыбный (бесплатно разовое посещение одного из ресторанов), 6 баров, ночной клуб, кондитерская, 4 конференц-зала (90, 269, 318 и 900 кв. м на 287, 103 и 1362 чел.), ТВ-салон, магазины, Wi-Fi (бесплатно 256 МБ в день), услуги фотографа, room services 24 часа (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна (1 крытый, 1 открытый 200 кв. м), 4 водные горки, мини-диско. Два детских клуба: мини-клуб 4-12 лет, юниор-клуб 13-16 лет. Детская анимация на русском языке, игровая комната, детское меню (ужин), детские коляски (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке, живая музыка (2 раза в неделю), турецкая ночь (1 раз в неделю), дартс, бочча, аквааэробика, водное поло, шахматы, теннисный корт с тартановым покрытием (днем), ракетки и мячи, амфитеатр, кинотеатр, библиотека, 5 водных горок, дискотека (крытая). Платно: компьютерные игры, игровые автоматы, уроки тенниса, освещение теннисного корта, все виды водного спорта, верховая езда.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 750 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Deniz Bükü Mevki, 07330, Side, Manavgat, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 753 39 00 Fax: +90 242 753 44 55
Tīmekļa vietne: Horus Paradise Luxury Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.