Laba budžeta uzturēšanās

Rakstīts: 25 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 18 — 25 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Š oruden mums ar sievu bija prieks atpū sties š ajā viesnī cā . Lai atvieglotu viesnī cas izvē li un saprastu, kurp dodaties, nolē mu uzrakstī t š o atsauksmi.
1. Viesnī ca
No Antā lijas lidostas ir stundas brauciens, bet tieš ā m izrā dā s nedaudz ilgā ks, jo tū ristus uz daž ā dā m viesnī cā m ved ar vienu autobusu. Bet tā nav problē ma, jo visos autobusos ir gaisa kondicionē tā js.
Ierodoties viesnī cā , mū su č emodā ns tika apstrā dā ts ar antiseptisku lī dzekli, mums iedeva pieminekli, atslē gu un aizveda uz istabu.

Mē s ieguvā m divvietī gu istabu, kas sastā vē ja no divā m istabā m. Vienā istabā bija divguļ amā gulta, naktsgaldiņ i un tualetes galdiņ š . Otrā istabā bija divas vienvietī gas gultas, pā ris krē sli, dī vā ns, neliels ledusskapis, gaisa kondicionieris, plakanā ekrā na televizors un balkons. Uz balkona atradā s galds un 4 krē sli. Nelielā priekš nama skapī drē bē m un apaviem. Vannas istaba, kurā kā skapī duš as kabī ne bija atdalī ta ar pā rvietojamu starpsienu.
Vannas istabā ir fē ns (darbojas).
Mē beles nav pirmais svaigums, bet gultas neč ī kstē ja un matrač i nebija cauri izspiesti.
Kas attiecas uz 4 *, tas ir diezgan normā li.
Personā ls labi nesaprot krievu valodu, bet labi sazinā s angļ u valodā . Kad tiek lū gta palī dzī ba, viņ i ā tri reaģ ē . Tā pat kā visur Turcijā , viņ iem patī k dzeramnauda.
Viesnī cā ir 3 peldbaseini: liels, mazs un bē rnu. Dziļ ums lielam un mazam - 140 cm. Bē rnu - 45 cm.
Mazajā baseinā nolaiž as 2 ū dens slidkalniņ i. Viņ i strā dā noteiktā s stundā s, piemē ram, paš i baseini.
Tiek piedā vā ti arī masā ž as pakalpojumi. Klasiskā kompleksā masā ž a (1 stunda, augš ē jā s un apakš ē jā s ekstremitā tes, mugura) maksā.20 USD. ES devos. Patika. Ahmets un viņ a kolē ģ is ir patiesi eksperti savā jomā.
Atseviš ķ i es teikš u par Wi-Fi: tas ir, bet labā k ir uzskatī t, ka tā nav. Viņ š gandrī z nestrā dā . Aizmirstiet par balss saziņ u. Gadā s, ka pat ī sziņ as ne vienmē r tiek nosū tī tas.
Un daž reiz mū su viedtā lruņ i pat nevarē ja izveidot savienojumu ar marš rutē tā ju.
Viena no viesnī cas iezī mē m: muzikā lais pavadī jums. Mū zika tiek ieslē gta apmē ram 12:00 un izslē gta 22:30. Tā pē c, ja esat pieradis iet gulē t agrā k, jums bū s grū ti aizmigt. Jā , un viesnī cā ir zinā ma skaņ as izolā cija - ar aizvē rtā m durvī m un logiem skaidri dzirdamas skaņ as no kopē jā koridora.

Tī rī š ana istabā , visticamā k, notiek katru dienu. Bija brī ž i, kad bijā m istabā un pie mums nā ca apkopē jas. Tā dos brī ž os lū dzā m, lai viņ i tajā dienā netī ra. Ja viesnī cā bū tu uzraksti "Netraucē t", š ā das problē mas bū tu vieglā k atrisinā t abā m pusē m.

2. Ē diens.
Viņ ai pietika. Tas nebija tik daudzveidī gs kā.5*, tač u bija, no kā izvē lē ties: piedevā m bija rī si, bulgurs, makaroni, frī kartupeļ i, no gaļ as vienmē r bija vista un olas. Reizi nedē ļ ā bija cepta zivs. Zaļ umi un salā ti bija pastā vī gi.
Tam varē tu pievienot granā tā bolu vai citronu mē rces. Arī.3 š ķ irņ u olī vas, jogurts un mē rces uz jogurta bā zes.
Desertā bija 2 veidu kū kas, citrusaugļ i, melone, plū mes un ā boli. Daž reiz arbū zs un vī nogas.
Agri atstā jot viesnī cu, nerē ķ iniet ar pusdienu kastī š u iegū š anu - tā s vienkā rš i tū ristiem nedod (saka, ka nē ).

3. Dzē rieni.
Atseviš ķ a tē ma. Daž iem tas bija sā pī gi, jo bija atseviš ķ i metieni, kas pat neizgā ja no stieņ a.
Bezalkoholisko dzē rienu bā rā bija: kafija, tē ja, sulas (ā bolu, persiku, ķ irš u, ananā su), kola, fanta, sprite un ū dens. Tā kā ū dens bija jā pē rk, daž i tū risti vienkā rš i neizmeta lidmaš ī nas lidojuma laikā saņ emto ū dens pudeli un regulā ri bā rā papildinā ja ū dens krā jumus. Tas ir par brī vu.
Vietē jā s izcelsmes alkoholiskie dzē rieni bija: alus, vī ni (baltie, sarkanie, sausie un saldie), dž ins un degvī ns bā ra laikā neierobež otā daudzumā.
Pā rē jais ir par maksu.

4. Pludmales.
Netā lu no viesnī cas ir pludmale. Ejiet apmē ram 8 minū tes. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē par maksu.

Ja braucat ar mikroautobusu, jums jā sazinā s ar š oferi, vai mikroautobuss dodas uz Side Prencess (liela viesnī ca netā lu no Cinar Family Suite).
Jū ras temperatū ra septembrī bija 27-29 grā di. Gaisa temperatū ra dienā.33-35 grā di un ne zemā ka par 21 naktī.

5. Veikali, bankas, transports un izklaide.
Turcijā tas tiek uzskatī ts par vienu no lē tajiem Migros marķ ieru tī kliem. Es satiku divus š ī tī kla veikalus Sidē . Redzē ju arī vienu LIDL veikalu, bet neienā cu.
Netā lu no viesnī cas Cinar, tajā paš ā ceļ a pusē , atrodas neliels tirgus ar kā pnē m un automā tiskā m durvī m. Š eit jū s varat iegā dā ties tekstilizstrā dā jumus, dā vanas un pā rtiku. Cenu lī menis lī dzī gs Migros, reizē m pat lē tā ks. Tur ir krieviski runā još a sieviete, saziņ a ar kuru ievē rojami atvieglo preč u izvē li un iegā di.
Transportā un veikalos tiek pieņ emti eiro, dolā ri un Turcijas liras.
Bet tieš i transportā visizdevī gā k ir maksā t lirā s, jo vietē jā mikroautobusā maksa 4-4.5 liras, bet eiro kurss ir 8.5 liras.
Izmaiņ as var vienkā rš i nedot.
Pā rskatos es satiku informā ciju, ka, ja izņ emat naudu no kartes lirā , tad lē tā kais veids, kā to izdarī t, ir Deniz Bank bankomā tu tī kls.
Ar taksi nebraucu, bet dzirdē ju, ka maksa sā kas no 10 eiro.
Izklaidei jums tiks piedā vā ts liels skaits ekskursiju. Komplekts tā ds pats, bet cenas var atš ķ irties. Nav ieteicams iegā dā ties ekskursijas pludmalē s. Viesnī cā s tie ir dā rgā ki, bet jums bū s vismaz daž as garantijas.

Ja vē laties ē st gardas svaigas jū ras veltes, iesaku apmeklē t kā du no trim iestā dē m: Olgun Balkl? , LMAN RESTAURANT LOUNGE CLUB, KARMA RESTAURANT & NIGHT CLUB. Pirmajā ir neizskatī gs interjers, bet š efpavā rs lieliski gatavo zivis, kalmā rus un garneles (tur pamē ģ inā ja dorado, sarkano kefalī ti un kalmā rus) un divu cilvē ku cena var bū t aptuveni 200 liras.
Š ajā naudā ir arī daž ā di zaļ umi (sī poli, redī si, tomā ti, gurķ i, Pekinas kā postu lapas, citroni, pē tersī ļ i, salā ti, peperoni un mums nezinā mi zaļ umi).
Kompliments no iestā des bija tē ja turku glā zē ar vidukli un daž iem halvas gabaliņ iem (bez maksas, kā arī zaļ umi pirms ē dieniem). Otrais un treš ais ir labi restorā ni jū ras krastā ar izcilu apkalpoš anu, bet cenu var uzreiz reizinā t ar 2 attiecī bā pret pirmo iestā di. Es iesaku ē st saldē jumu Bardo Gelato. Tur ir garš ī gi. Viena bumba maksā.6 liras, bet sievai pietika ē st. Tur saskaitī jā m 24 saldē juma veidus.
Vē stures cienī tā ji bū s ieinteresē ti apmeklē t Antī ko pilsē tu. Ir viegli nokļ ū t ar kā jā m. Iesaku dienas laikā ejot ciemos uzkrā t ū deni un sī knaudu. Es neesmu redzē jis organizē tas ekskursijas pa Antī ko pilsē tu, bet es redzē ju tur vienu turku, kurš izskatā s pē c svē tī tā.
Tā tad, viņ š ir vienī gais, kurš var pateikt, kas un kur tieš i atrodas. Protams, tad viņ š prasī s kā du naudu. Bet es domā ju, ka viņ a tū re ir tā vē rta.
Sezonas beigā s mē s ar sievu samaksā jā m nedaudz vairā k kā.15 tū kstoš us grivnu diviem par atvaļ inā jumu 7 naktis un 6 pilnas dienas. Cilvē ki, kuri iegā dā jā s brī vdienas š ajā viesnī cā uz 10 dienā m, par vienu personu maksā ja tā du paš u naudu. Tā pē c esiet uzmanī gi, izvē loties.

Tā tad, ja vē lies peldē ties siltajā jū rā , ē st svaigus dā rzeņ us un augļ us, kā arī patī k pā rgā jieni, tad Side tevi gaida. Un, ja jums ir zemas prasī bas mā joklim, tad Cinar Family Suite bū s lieliska vieta jums, kur jū s tiksiet paē dinā ts un jū s varat atpū sties starp izklaidē m.
Es novē lu jums visiem brī niš ķ ī gus svē tkus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu