Pirmā atpūta Turcijā

29 Novembris 2016 Ceļošanas laiks: no 14 Septembris 2016 ieslēgts 23 Septembris 2016
Reputācija: +59.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

2016.  gada septembrī mē s pulcē jā mies atvaļ inā jumā Turcijā . Iepriekš vienmē r atpū ties Ē ģ iptē . Bet kopš Ē ģ ipte un Sarkanā jū ra, diemž ē l, mums vē l nav pieejama, nolē mā m pagozē ties Turcijas piekrastē .


Mē s izvē lē jā mies Bone Club Sunset Spa 5* viesnī cu, tū risma operatoru Sunmar. Lidojums no Maskavas bija agrs un 8-30 no rī ta jau bijā m viesnī cā . Viesnī ca mums patika, personā ls ļ oti draudzī gs, labi runā krieviski. Mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja brokastī s. Pē c brokastī m mē s iekā rtojā mies istabiņ ā.5. stā vā (lifts darbojā s labi). Viesnī ca sastā v no trim piecstā vu ē kā m, gar š ī m ē kā m ir garš peldbaseins. Vienī gais viesnī cas trū kums ir ļ oti maza teritorija. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , kursē autobuss uz pludmali. Bet tas nemaz nav kaitinoš i, autobusa gaidī š ana ir ne vairā k kā.5 minū tes, š oferis ļ oti izpalī dzī gs, palī dzot iekā pt sievietē m un pasaž ieriem ar bē rniem . Bā rs pludmalē darbojas labi, tur varat ieturē t pilnvē rtī gu maltī ti, ja nevē laties doties uz viesnī cu pusdienot. Pludmale smilš aina, ū dens uzturē š anā s brī dī ļ oti silts, peldē jā mies un sauļ ojā mies pietiekami, bet, protams, ar Sarkano jū ru to nevar salī dzinā t. Animā cija ir tā , pā rsvarā bē rniem, pieauguš ajiem ir konkursi vietē jo animatoru izpildī jumā , bet es gribē tu redzē t turku izpildī tā jus ar nacionā lo repertuā ru.

Viesnī cas gids devā s ekskursijā uz Antā liju — USD 50 vienai personai (EXPO 2016 un Tarkana koncerta apmeklē jums). Izstā de EXPO-2016 - ekoloģ iska. Katrai valstij ir savs paviljons. Mani ļ oti iespaidoja milzī gā s figū ras, kas izgatavotas no augu materiā la. Manuprā t, Taivā na prezentē ja skaistā ko paviljonu. Viss paviljons bija ziedoš ā s orhidejā s. Izstā de ir milzī ga, un, protams, mums neizdevā s to visu apiet, jo. Man vē l bija jā paspē j uz Tarkana koncertu. Koncerts bija lielisks, Tarkans ir lielisks. Nebija ne izklaidē tā ju, ne citu izpildī tā ju. Koncerts ilga 3 stundas un visas 3 stundas izpildī tā js nenokā pa no skatuves. Viņ š dziedā ja visus mums zinā mos hitus: Shykydym, Du Du un citus, dziedā ja daudzas jaunas dziesmas. Tur bija daudz iedzī votā ju. Viņ i viņ u dievina, tas bija skaidrs no viņ u reakcijas.

Iespaidi par š o braucienu bija ļ oti labi. Man patika viss: jū ra, viesnī ca, EXPO un Tarkan.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Вид из номера.
Территория отеля
Вход в отель
Лобби отеля
Пляж
Растительность отеля
ЭКСПО-2016
Растительные фигуры
Павильон
Павильон
Афиша Таркана
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums