Apbrīnojami

Rakstīts: 11 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 24 augusts — 1 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pā rskats par brī niš ķ ī go viesnī cu Barut B Suites. Mē s ar vī ru to apmeklē jā m no 2017. gada 24. augusta lī dz 01. septembrim.
Lidojums.
Gan tur, gan atpakaļ - Turkish Airlines. Bez kavē š anā s, labs ē diens. Tikai š ajos datumos gan ierodoties Antā lijā , gan izbraucot no tā s, bija garas rindas uz reģ istrā ciju un apskati. Kopā ar viņ iem pavadī ja vairā k nekā stundu. Tur 03-30, atpakaļ.22-40. Tū risma operators Pegas.
Viesnī ca.

Brauciens lī dz viesnī cai ir ne vairā k kā stunda, pat ņ emot vē rā reģ istrē š anos citā s viesnī cā s. Autobuss ir mazs un ved cilvē kus uz viesnī cā m, kas atrodas nelielā attā lumā viena no otras. Ierodoties viesnī cā , pē c anketas aizpildī š anas mums tika uzvilktas rokassprā dzes, koferi nolikā m speciā lā telpā un sā kā m baudī t visas priekš rocī bas, jo reģ istrē š anā s iepriekš noteiktajā.14:00 notiek ļ oti reti. Bet tas neliedz jums atpū sties. Jū s varat ē st, dzert, peldē ties un sauļ oties.
Viesnī cas teritorija ir kompakta, ļ oti sakopta, un katrs metrs un pat pirmais stā vs tiek izmantots noteiktam mē rķ im. Ir divi bē rnu baseini un viens pieauguš ais. Mī nus stā vā atrodas kafejnī ca, tirgus, trenaž ieru zā le, spa, veļ as mazgā tava, biljards utt. Viesnī ca sastā v no 6 ē kā m, no kurā m gandrī z visas ir savienotas ar ejā m. Ir lifti. Reģ istrē joties mums tika izsniegtas divas numura atslē gas un kredī tkarte, ar kuru var norē ķ inā ties par papildu pakalpojumiem uz vietas.
Viesnī cā ir daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem, jo ​ ​ viesnī cas koncepcija bē rniem no 0 lī dz 3 gadiem ietver š ā du lietu nodroš inā š anu, sā kot no mazgā š anas ž elejā m lī dz pat ratiņ iem.
Ā rpus viesnī cas atrodas vairā ki iepirkš anā s centri un centri. Tur vienmē r var staigā t.
Wi-Fi ir lielisks gan viesnī cā , gan pludmalē .
Pludmale.

Atrodas ļ oti nelielā attā lumā - ar ā tru soli 2 minū tes, lē nā kais ir 5. Ieieš ana jū rā ir gluda, bet lī dz dziļ umam nav tā lu. Akmeņ i ir ļ oti reti, bet tos var redzē t. Peldē š anas apavi nav obligā ti. Ļ oti ē rti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Pludmalē ir bā rs, kas piedā vā a la carte ē dienkarti no pulksten 12:00 lī dz 16:00. Dzē rieni no 9:00. Pati pludmale ir tī ra, tač u neviens nav atcē lis katra cilvē ka kultū ru. Diemž ē l ir cilvē ki, kas pie katra sauļ oš anā s krē sla lielu keramikas trauku klā tbū tnē iespiež izsmē ķ us smiltī s. Nekad nav bijuš as problē mas ar sauļ oš anā s krē slu pieejamī bu un trū kumu.
Pludmalē ir liela promenā de, kurā ir soliņ i, daudz koku un krū mu. Pā ri upei ir tilts, kas ietek jū rā , kur cilvē ki baro lielos bruņ urupuč us. Neesiet slinki, ejiet apskatī ties.
Uzturs.
Viesnī cā ir viens "viss iekļ auts" restorā ns un viens a la carte restorā ns. Uz otro nepierakstī jā mies un nedevā mies, jo ē diens galvenajā restorā nā bija garš ī gs, vienmē r svaigs un daudzveidī gs. Neticiet tiem, kas raksta, ka bijuš as “izsalkuš ā s dienas”. Cilvē kiem nav jā melo! Brokastī s vienmē r ir vairā ku veidu omletes, vā rī tas olas, olu kultenis, 5 veidu š ķ iņ ķ is un siers, svaigi dā rzeņ i, ž ā vē ti augļ i, piena putra (auzu pā rslu vai rī si), sviests, maize, kausē tais siers, medus ķ emmē s, konditorejas izstrā dā jumi , daž ā da veida graudaugi. Vienmē r pieejams augļ u galds: apelsī ni, banā ni, ā boli, plū mes, persiki, nektarī ni, kivi, vī nogas, melones, arbū zi. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija ē dieni no tī tara, vistas, liellopa gaļ as, zivī m. Mū su uzturē š anā s laikā bija vismaz 5 zivju veidi: tuncis, zandarts, skumbrija, jū ras asaris un forele, gan grilē tas, gan sautē tas un pat karsti kū pinā tas. Ē dieni restorā nā sakā rtoti kompakti, to vienmē r ir pietiekami daudz un š efpavā ri vienmē r vē las redzē t, vai visa ir pietiekami. Pusdienā s vienmē r tiek vā rī ta pica, ir zupas, visā di sautē ti dā rzeņ i vienmē r ir ļ oti garš ī gi, tā pē c mē s pat neē dā m tā dus piedevas kā rī si, makaroni, kartupeļ i. Ē diens restorā nā ir labs. Salauztas krū zes, š ķ ī vjus nesanā ca. Ir aparā ts graudu kafijas pagatavoš anai, automā ts ar gā zē tiem dzē rieniem. Vī ns pieejams sarkans, balts, rozā , alus. 30. augustā Turcijas Uzvaras dienas svinī bā s vakariņ ā s bija brī niš ķ ī ga jē ra gaļ a. Vienaldzī gu neatstā s arī saldais galds: baklava, cepumi, turku gardums, visdaž ā dā kā s kū kas un deserti. Ū dens vienmē r ir pieejams bā rā Lime un Beach Bar. Pilns pakalpojumu servisa bā rs Lime piedā vā vairā kus alkoholiskos kokteiļ us, turku tē ju un kafiju. Uz galdiņ iem netā lu no viņ a izklā j ē dienkarti, kurā teikts, ka to var dabū t bez maksas.

Istabas.
Visos numuros ir virtuvī te ar ledusskapi, mikroviļ ņ u krā sni, tē jkannu, tosteri, mazo plī ti, izlietni un trauku komplektiem, galdu, 4 krē sliem, seifu. Mums bija "suite" numurs, kas sastā v no divā m istabā m, viena ar virtuves zonu un viesistaba ar diviem dī vā niem, kas atdalī ti ar bā ru; otra ir guļ amistaba. Palagi un dvieļ i ir balti. Uz gultas ir 4 spilveni - mazā ki un lielā ki. Istabā č ī bas un pludmales soma. Vannas istabā pieklā jī gs un pietiekams fē ns, duš as kabī ne. Ir š ķ idrā s roku ziepes un duš as ž eleja. Balkons ir vienkā rš i milzī gs. Mums bija galds, divi krē sli un veļ as ž ā vē tā js. Grī da ir flī ž u. Uz galda virtuves zonā ir tē jas-kafijas-cukura komplekts, ledusskapī ir ū dens, kola, fanta, minerā lū dens pudelē (tas tiek papildinā ts tī rī š anas laikā , lai gan ne vienmē r, neatkarī gi no uzgaļ a, bet tas mū s ī paš i netraucē ja).
Izbraukš ana, kā paredzē ts, pulksten 12:00. Pē c tā s atstā jā m č emodā nu, aiznesā m uz spa pludmales dvieļ us (kur tos var mainī t tik reiž u, cik nepiecieš ams) un turpinā jā m atpū sties lī dz izbraukš anas brī dim no viesnī cas.
Animā cija.
Š ķ iet, ka ir - volejbols pludmalē , ū dens aerobika baseinā , mazi vakara š ovi un neliela vakara bē rnu programma, bet ne pā rā k aktī va.
P. S.

Mē s pavadī jā m ļ oti brī niš ķ ī gas 9 dienas viesnī cā Barut B Suites un labi atpū tā mies, pateicoties tam, ka viesnī cā ir ē rta un bezrū pī ga uzturē š anā s. Viesnī ca - labklā jī ba. Paldies par lieliskajā m brī vdienā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu