Aquamarin Side Resort & Spa 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.810
8.8 Numurs
9.5 apkalpošana
9.4 Tīrība
10.0 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2018. Sastāv no trim 4 stāvu ēkām. Atrodas Evrenseki ciematā, 300 metru attālumā no savas pludmales. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар valeriy59
Atpū tā s ar sievu, meitu, mazbē rniem 9 gadi un mazmeitu 4 gadi. Man patika gandrī z viss, ir mazi komentā ri, tā pē c ieliku 9 balles. Viņ i apmetā s uzreiz, telpas netika mainī tas, durvis bija pretī . No mū su balkona paveras skats uz ielu, tas bija nedaudz trokš ņ ains. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar sievu, meitu, mazbē rniem 9 gadi un mazmeitu 4 gadi. Man patika gandrī z viss, ir mazi komentā ri, tā pē c ieliku 9 balles.
Viņ i apmetā s uzreiz, telpas netika mainī tas, durvis bija pretī . No mū su balkona paveras skats uz ielu, tas bija nedaudz trokš ņ ains. Manai meitai un mazbē rniem ir balkons ar skatu uz baseinu, kas arī ir trokš ņ ains, jo katru vakaru notiek kā da izklaides programma. Bet tas viss pirms 24 stundā m.
Ē diens labs un ar diezgan lielu izvē li. Gaļ a ir ne tikai vista, pareizā k sakot vista ir viens ē diens, bet 3-4 liellopu gaļ as, daudz siera, saldumi, vī ģ es, ž ā vē tas aprikozes, arbū zs, melone, bumbieris, persiks, lielas baltā s un melnā s vī nogas, saldē jums reizi dienā pie baseina. Katru vakaru uz ielas gatavo gaļ u uz grila, visa ir daudz un pā rpilnī bā . Pusdienā s restorā ns ir nepilns uz pusi pilns, pā rē jie pusdieno pludmalē , izvē le tur nav tik liela, bet gana pietiekama. Esmu kafijas cienī tā js, bet man tur patika tē ja tē jkannā s, iesaku visiem.
No lietā m, kas man nepatika:
- Dvieļ i tiek nodroš inā ti viesnī cā , un ar tiem jā dodas uz pludmali. Kā vē lā k redzē ju, arī atpū tnieki no pirmā s rindas devā s uz pludmali ar dvieļ iem.
– Pē c atsauksmē m lasī ju, ka pludmalē pazū d dvieļ i. Es neredzē ju, bet atpū tnieki stā stī ja, ka pludmalē pieķ ē ruš i strā dnieku, kurš nesa matrač us sauļ oš anā s krē sliem, jo ​ ​ viņ š mē ģ inā ja nozagt vai nozagt dvieli.
- Nav pietiekami daudz krieviski runā još u darbinieku. Bet ar manu pilnī gu nezinā š anu par jebkuru citu valodu nebija nekā du problē mu. Ja jums tas patieš ā m ir nepiecieš ams, viņ i ā tri atradī s kā du, kas palī dzē s.
No nepatika, bet nav saistī ta ar viesnī cu:
– Gids, kurš mū s pavadī ja no lidostas lī dz viesnī cai, atklā ti deva mā jienu par dzeramnaudu š oferim.
- Viņ i veic ī paš u pieturu pie mini tirgus, piemē ram, atpū š as 15 minū tes, dodas uz tualeti, uzkodas vai iedzer kafiju. Smieklī gā kais ir tas, ka tas ir gandrī z Sidē . Mē s atvedā m cilvē kus uz divā m viesnī cā m, mū su bija treš ā , pē c mums blakus viesnī cā bija vē l viens pā ris, un tā mē s visi pavadī jā m 5 minū tes, kad mē s braucā m prom no pieturas, kurā stā vē jā m 15 minū tes.
Zvaniet, rakstiet, atbildē š u uz visiem jautā jumiem.
аватар irina27.04
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā Aquamarine Side Turcijā mē s atpū tā mies ar manu 4 gadus veco mazmeitu no 2018. gada 24. jū nija lī dz 7. jū lijam. - 2 nedē ļ as (diezgan pienā cī gs laiks). Man bija ļ oti dalī tas sajū tas par mū su ceļ ojumu. … Tomēr ▾ Viesnī cā Aquamarine Side Turcijā mē s atpū tā mies ar manu 4 gadus veco mazmeitu no 2018. gada 24. jū nija lī dz 7. jū lijam. - 2 nedē ļ as (diezgan pienā cī gs laiks).
Man bija ļ oti dalī tas sajū tas par mū su ceļ ojumu. Es gribu dalī ties, protams, manā subjektī vajā viedoklī ))
Tā pat kā lielā kajā daļ ā ceļ ojumu, vienmē r ir plusi un mī nusi. Tā arī š oreiz.
Vispirms par pozitī vo.
1. Manuprā t izcils un daudzveidī gs ē diens. Garš ī gs, neparasts, skaisti dekorē ts, ē stgribu, vā rdu sakot, pieklā jī gs ē diens. Viss ir pilnī gā kontrolē . Š efpavā rs pastā vī gi dodas uz zā li un veic nepiecieš amā s instrukcijas, regulā ri tiek ņ emti paraugi. Restorā nā - visi ē dieni tī ri un bez č ipsiem. Daž i ē dieni tika gatavoti viesu priekš ā (tas ir, no karstuma, no karstuma). Es nevaru pateikt neko negatī vu. )) Pat katra galda apstrā de tiek veikta ar spirta š ķ ī dumu (!! ! ) pirms tā pā rklā š anas ar galdautu un galda piederumiem, es biju pā rsteigts...un gandarī ts. Viesmī ļ i strā dā labi.
2. Pilnī ga kukaiņ u neesamī ba: vai muš as, odi vai...visā teritorijā nekā tā da nebija, pat restorā nā , kur ir pā rtika un pā rtikas atkritumi!
3. WiFi pieejamī ba. Visur, visā teritorijā , pat pludmalē ! Patiesais ā trums - ne pā rā k. Bet tie ir sī kumi. Vienī gais, kas mani kaitinā ja, bija tas, ka katrā jaunā vietā bija jā ievada savs logins un parole, lai piekļ ū tu internetam.
4. Dzeramā ū dens pieejamī ba visur un visur bez ierobež ojumiem. Auksts vai neatdzesē ts - pē c vajadzī bas. Nekad nav bijuš as problē mas. Kuram tas interesē , ar alkoholu situā cija ir tā da pati. Izmē ģ inā ju vī nu un alu. Man tas patī k))
5. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Numuros ir neliela elektroniskā tē jkanna, tē ja, kafija, krē jums, granulē ts cukurs. Ledusskapis pastā vī gi tiek papildinā ts ar dzeramo ū deni.
Nu, iespē jams, par pozitī vo, visu. Tagad par to, kas sarū gtinā ja.
1. Neviens nekur nerunā krieviski!! ! ! Viņ i arī nerunā angliski! Pat reģ istratū rā . Un tas man ir muļ ķ ī bas. Tas ir, nekā du jautā jumu, un vē l jo vairā k, problē mas nevar atrisinā t! Un tieš saistes tulkotā js pa tā lruni ne vienmē r palī dz. Saziņ a viesnī cā notiek tikai vā cu un turku valodā s. Izrā dā s, ka sā kotnē ji, izliekot kuponus š ai viesnī cai pā rdoš anai Krievijā , neviens pat negrasī jā s noorganizē t Krievijas Federā cijas viesiem ē rtu uzturē š anos mā jā s. Un tas diemž ē l ir fakts. Un ļ oti skumji. Pat televī zijas programmas: apmē ram desmit vā cu valodā , tikai Pirmais kanā ls krievu valodā . Nav patī kami justies kā "otrā s" š ķ iras cilvē kiem un skatī ties kā vā cieš us "laiza" un nekā di nereaģ ē uz "citu" viesu lū gumiem ir atklā ti pretī gi!! !
2. Pilnī ga bē rnu animā cijas neesamī ba! ! ! Es domā ju, ka par bē rnu animā cijas klā tbū tni nevar strī dē ties tikai ar organizē tu deju klā tbū tni katru vakaru 15 minū tes - animators dejoja kopā ar bē rniem pie tā m paš ā m 4 vā cu dziesmā m vā cu valodā . Var tikai iedomā ties, kā animators sazinā s vā cu valodā ar krievvalodī gajiem bē rniem. Tur nominā li ir bē rnu istaba, bet tikai pē c tam, kad reģ istratū rā tika izteikta sū dzī ba, viņ i sā ka atvē rt bē rnu istabu. Lai gan meitene, kas sē dē ja š ajā istabā , arī nerunā ja ne vā rda krieviski. Un tā pē c bē rni var organizē t tikai savas rotaļ as un atpū tu. Š ī s telpas nozī me?...
3. Divu ū dens slidkalniņ u darbī bas rež ī ms ir vismaz dī vains. Tas darbojas visbī stamā kajā aktī vā Saules laikā , kad bē rniem nav ieteicams uzturē ties saulē . Lejā no kalniem brauc arī pieauguš ie. Aktī vi. Rupji. Nekā du droš ī bas pasā kumu! Un neviens (! ) nevienam neizsaka nekā das piezī mes, nav slaidu organizē š anas, respektī vi, neviens neatbild par pieauguš o tizlu izdarī bā m (((((((! ) Attiecī gi nekas cits neatliek kā aizliegt bē rniem) lai izklaidē tos uz slidkalniņ iem. Mana mazmeita joprojā m ir uz slidkalniņ iem man neinteresē ja, bet es to visu skatī jos no savas istabas loga, tā pē c es runā ju par to no pirmavotiem.
4. Reģ istrē š anā s viesnī cā nenotiek uzreiz, bet gan nosū tot uz dienu uz citu viesnī cu. Masveidā (apmē ram 80%) krievus vispirms aizved uz kaimiņ u viesnī cu, bet nā kamajā dienā tikai iekā rtojas maksas Aquamarine. Tā tad uz minū ti - diena ir zaudē ta. Jū s nevarat atvē rt č emodā nu. Tu nekur neej. . . ne jū ras, ne baseina, ne nekā .
5. Smē ķ ē t visur un visur! Mē s, krievi, jau esam pieraduš i, ka sabiedriskā s vietā s smē ķ ē t ir aizliegts. Š eit neviens pat nemē ģ ina brī nī ties, kas ir tuvumā . Viņ i smē ķ ē ar spē ku pat tad, ja tuvumā ir mazi bē rni. Tas ir fakts.
6. Telpas nav labi uzkoptas. Formā li. Ļ oti dī vaina duš a. Caur kabī nes slieksni ū dens plū st uz tualeti. Duš as galva nav noņ emama. Ļ oti neē rti mazgā t! Ī paš i mazgā jot bē rnu. Š im nolū kam man bija jā pielā go spainis no smilš u kastes komplekta!
7. Neviens nemē ģ ina palī dzē t viesim. Pie baseina man tika nozagts dvielis, par ko pē c viesnī cas noteikumiem jā samaksā kā rtī ga summa. Reģ istratū rā neviens pat nedomā ja man palī dzē t š ajā jautā jumā . Nā cā s sazinā ties ar tū risma aģ entū ras pā rstā vi. Sarakstes rezultā ts mani ne tikai pā rsteidza vai izbrī nī ja, bet arī saš utinā ja: manas problē mas risinā jums bija piespiest mani uz lī dzī gu banā lu zā dzī bu, tā sakot, pē c tē la un lī dzī bas, aiziet un nozagt dvieli jebkuram viesim. baseinu un iegū sti kā roto karti. . .
8. Viesnī cas teritorija nav tikai maza. Viņ a vispā r neeksistē . Trī s korpusi. Baseins ir liels un mazs (bē rniem) un "teā tra" sektors ar skatuvi.
9. Moš eja ir ļ oti dzirdama.
10. Izvē loties š o viesnī cu atpū tai, protams, tika pē tī tas atsauksmes. Es biju gatavs daudzā m lietā m. Bet patiesī bā , vienalga, paš am piedzī vot š o visu, jā atzī st, ir ļ oti nepatī kami! Protams, visas sliktā s lietas ar laiku pazudī s no atmiņ as, un paliks tikai pozitī vi iespaidi un emocijas. Bet viena lieta ir pilnī gi droš a. Es vairs neieš u uz š o viesnī cu! Un nā kamreiz uzmanī gā k izpē tī š u visus tū ristu stā stus par citā m viņ u atpū tas vietā m !! ! !
Проспект отеля Территория отеля - бассейны Афиша в лифте Переписка с представителем турагентства Подготовка к вечеринке Вечеринка


iemiesojums patsy.parmar
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums dianaanna21
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в 2018 году. Состоит из трех 4-этажных зданий. Расположен в поселке Эвренсеки, в 300 м от собственного пляжа. Отель подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В поселке Эвренсеки, в 8 км от города Сиде, в 60 км от аэропорта Анталии и в 65 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts До пляжа 300 метров (автобус до пляжа — бесплатно), пляжные полотенца — бесплатно, бар на пляже — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), интернет-кафе (платно), 1 конференц-зал (макс. 200 чел), кабинет врача, магазины, 1 открытый бассейн/ пресная вода (без подогрева) 276 м2/ глубина 1,40 м, 1 крытый бассейн/ пресная вода (с подогревом в зимний сезон), 60 м2/ глубина 1,40 м, у бассейна: зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца — бесплатно.

Рестораны и бары:

Main Restaurant — завтрак 07:30-10:30, обед 12:30-14:00, ужин 19:00-21:00.

Ттурецкий ресторан a la carte — по предварительной записи, 1 раз — бесплатно, 19:00-21:00.

Lobby Bar (10:00-24:00, с 23:30 все напитки — платно).

Pool Bar (10:00-24:00).

Beach Bar (10:00-17:00).

Patisserie (кафе-кондитерская) — 11:30-18:30.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский бассейн/ пресная вода: 20 м2 / глубина 0,40 м (без подогрева) и крытый детский бассейн / пресная вода: 7 м2/ глубина 0,40 м (без подогрева), детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 2 водные горки, часы работы 10:00-12:00 / 14:00-16:00, пляжный волейбол (бесплатно), турецкая баня, паровая баня, сауна (бесплатно), массаж (платно), дартс (бесплатно), игровые автоматы (платно), библиотека, анимация и живая музыка бесплатно), аквааэробика (бесплатно). Платно — банан, парасейлинг, водные лыжи, парусный катамаран (с лицензией), серфинг (с лицензией), виндсерфинг (с лицензией), школа дайвинга и уроки дайвинга, моторные водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 150 номеров.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, ЖК-телевизор со спутниковыми каналами, сейф (платно), прямой телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар бесплатно (вода / минеральная вода — пополняется ежедневно), ванная комната, фен, балкон. Уборка номера и смена полотенец: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, room service (платно).

Adrese Evrenseki Mahallesi Sahil Caddesi No:14, Side, Manavgat, Antalya, 07600 Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 763 01 10
Tīmekļa vietne: Aquamarin Side Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.