Bieno Venus Hotel 4*– Atsauksmes

30
Novērtējums 7.410
№56 viesnīcas reitingā Sānu
7.5 Numurs
6.7 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.0 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Sides pilsētas Titreyengol ciematā, 350 metru attālumā no savas pludmales. Uzcelta 1988. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2014. gadā. Mājīga sakopta teritorija, jautra atmosfēra. Viesnīca ir orientēta uz ģimenēm ar bērniem: ir ūdens slidkalniņi, mini klubs, aktīvā animācija un plaša pludmale ar maigu ieeju jūrā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар sim7245
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atvaļ inā jumā ar sievu. Ē kas, kurā atrodas hamam, otrajā stā vā.411. istaba. Viesnī cas teritorija tieš ā m ļ oti skaista, ī paš i ziedu un augu mī ļ otā jiem (tam bija liela nozī me viesnī cas izvē lē ), daudzveidī ga un garš ī ga ē dinā š ana (kā vairumā tā da paš a lī meņ a viesnī cas), tač u ir daudz trū kumu, kas mums nepatika. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar sievu. Ē kas, kurā atrodas hamam, otrajā stā vā.411. istaba. Viesnī cas teritorija tieš ā m ļ oti skaista, ī paš i ziedu un augu mī ļ otā jiem (tam bija liela nozī me viesnī cas izvē lē ), daudzveidī ga un garš ī ga ē dinā š ana (kā vairumā tā da paš a lī meņ a viesnī cas), tač u ir daudz trū kumu, kas mums nepatika. Tā pē c, neskatoties uz vē lmi ignorē t nepilnī bas un pievē rsties pozitī vai atpū tai, viņ i atgriezī sies š ajā viesnī cā , diemž ē l nav vē lē š anā s. Apkalpoš ana, diemž ē l, klibo (ū deni istabā aizmirsa ieliet pē dē jā s dienā s (4-5 dienas, ņ emot vē rā , ka kopā bija 8), reizē m nā cā s aiziet uz reģ istratū ru izlū gties). Var, protams, paņ emt porciju (200 ml katra) bā ru ledusskapī pie baseina un pludmalē ; bet, pirmkā rt, ne vienmē r gribas ļ oti aukstu ū deni, un, otrkā rt, kā pē c jums paš am tas jā seko lī dzi, ja jums vienkā rš i katru dienu jā lej ū dens savā istabā ?
Apkopē jas, starp citu, krieviski nemaz nesaprot. Arī meitene, kas uzkopa mū su istabu, nesaprata ne vā rda angliski. Es pat neņ ē mu no istabas netī rus dvieļ us (tie nogulē ja uz grī das vairā kas dienas lī dz izbraukš anai). Lai gan gulbji uz gultas bija salocī ti ???? ? ? (atstā ja divreiz par 1 USD, pē c tam apstā jā s). Viņ š palū dza viņ ai noslaucī t grī du (no paš as reģ istrē š anā s brī ž a uz grī das bija smiltis) - un viņ i visu pā rē jo dzī voja kā ir, nepratinā ja, mazgā ja tikai vannasistabā (lai gan rā dī ja rokas pirkstiem, es domā ju, ka es sapratu...). Matrač i uz gultā m ir beigti, atsperes ir tik trokš ņ ainas, ka apguļ oties bail, ka tie var izkā pt no matrač a un ielī st tevī?? ? ? Apsildā mā dvieļ u ž ā vē tā js uz balkona ir plastmasas un ā rkā rtī gi neuzticams, ik pa laikam saplī st uz pusē m (plastmasa dabiski saplaisā ja). Tā pē c ir ļ oti neē rti kaut ko ž ā vē t, un tas nemaz neiztur dvieļ us. Mē s, tā pat kā lielā kā daļ a viesu, ž ā vē jā m tos tieš i uz balkonu margā m...
Arī smilš u un oļ u pludmale š eit ir diezgan strī dī gs prieks, cerē ju pierast, bet 3dien jau kā jas “dega” no maziem oļ iem, vienkā rš i bija nereā li iet tā lu gar krasta lī niju (kā uz granī ta drupatas)...Protams, jū s varat staigā t un peldē ties ī paš os pludmales apavos, ko daudzi dara, bet es personī gi vē los doties atvaļ inā jumā basā m kā jā m, jo. pē das tiek tvaicē tas apavos veselu gadu, un tas vienkā rš i nā k par labu veselī bai. Par laimi, 4. atpū tas dienā bija paisums un ū dens lī menis kā pavē lē ts nedaudz cē lā s, tā pē c pā ris dienas ar prieku pastaigā jā mies pa smiltī m diezgan tā lu abos virzienos. Un pē c pā ris dienā m ū dens lī menis atkal pazeminā jā s, un atkal "atsedza" piekrastes oļ us. Arī viļ ņ i katru dienu bija daž ā di, jū ra bija vai nu mierī ga, vai vē traina, tik ļ oti, ka pieauguš am spē cī gam cilvē kam nebija viegli tikt iekš ā un ā rā , nemaz nerunā jot par bē rniem un veciem cilvē kiem. Š eit es nedomā ju, ka tas ir trū kums, bet gan vienkā rš i norā dī ju uz to informā cijas nolū kos. Vispā r tik atš ķ irī gu jū ru un piekrasti daž u dienu laikā atvaļ inā jumā redzē jā m pirmo reizi, bija interesanti.
Ekskursijā s nedevā mies, gribē jā m tikai sauļ oties un apgulties jū rā . Atzī mē ju arī apskatos jau minē to neē rto pludmales dvieļ u izsniegš anas laiku no 9 lī dz 11 no rī ta. Brokastojuš i no 7 lī dz 8, no rī ta devā mies uz pludmali, nesagaidot iespē ju nomainī t dvieļ us. Tā nu mē s nonā cā m pie viena komplekta uz visu brī vdienu. Domā ju, ka vismaz puse viesu dara tā pat. No citiem atpū tniekiem dzirdē ts, ka naktī var dzirdē t, kā istabā darbojas sū knis, kā arī nekur citur neesot redzē juš i rindu ē damzā lē pē c karstajiem dzē rieniem. Tam mē s arī bijā m liecinieki periodiski pusdienu un vakariņ u laikā , kaut arī ī su laiku.
Pā ris reizes bija sajū ta, ka viesnī ca ir pā rpildī ta, ņ emot vē rā to, ka viesu skaits restorā nā (ē damistabā ) pā rsniedza atpū tnieku skaitu viesnī cā komfortablai maltī tei vienlaikus. Viesmī ļ iem š eit nav ko pā rmest, viņ i centā s no visiem spē kiem un "č aukstē ja" kā bites. Tā pat dzirdē jā m pā rmetumus no cilvē kiem ar pirmsskolas vecuma bē rniem par graudaugu trū kumu un grū tī bā m ar bē rnu virtuvi. Es te neko nevaru pateikt, izņ emot to, ka pā ris reizes redzē jā m rī su putru (un tikai to), un mums bez bē rniem š ajā ziņ ā bija vieglā k. Vienmē r varē jā m atrast ko ē damu, un bijā m ļ oti apmierinā ti ar virtuvi.
Viņ i centā s nepievē rst uzmanī bu ī paš ajai attieksmei pret vā cieš iem, par ko jau daudz rakstī ts, bet kad svinī go vakariņ u laikā viens no viesmī ļ iem mū s paņ ē ma no galda (sē dē ja 3 kompā nijas, no Krievijas un Baltkrievijas, tikai 7 cilvē ki ar mums ) sā ls un pipari un salvetes, tas nebija ī paš i patī kami. Protams, esam jau paē duš i, bet pirmo reizi redzu. . .
Attiecī bā uz izrā dē m, kuras rā dī ja vakaros, nevē los meklē t vainas, bet brī ž iem tā s mums likā s ļ oti “garas”, patika tikai daž as, tā pē c uz tā m ī paš i negā jā m. Turklā t no mū su istabas balkona vienā galā vienkā rš i paveras skats uz skatuvi, un, ja vē las, mē s tos varē tu vē rot no tā lienes, tieš i no turienes.
Apkopojot savu atsauksmi, varu teikt, ka š ī s viesnī cas apkalpoš ana diemž ē l atstā ja diezgan negatī vu iespaidu.

Galvenie trū kumi ir ļ oti veci matrač i, saplī sis dvieļ u ž ā vē tā js uz balkona, problē mas ar ū deni un telpu uzkopš anu. Bija arī citas nianses. Smilš u un oļ u pludmale ne visiem patiks, un tas lielā mē rā ir atkarī gs no jū ras lī meņ a, jo tur nokļ ū stot kā dam bez speciā liem apaviem var bū t ļ oti neē rti.

Man patika no š ā da lī meņ a viesnī cā m pazī stamā s virtuves daudzveidī ba, ē damzā les darbinieki strā dā ļ oti ā tri, labi darī ts! Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir ļ oti skaista teritorija, ne pā rā k liela, bet ļ oti ē rta. Lai kur tu stā vi, visur vari taisī t fotosesiju, acs priecā jas par to visu skatoties, dā rznieki amatieri bū s sajū smā !
Diemž ē l mums nav vē lē š anā s atgriezties š ajā viesnī cā , lai jums veicas, ja nolemjat tur doties. Numurā esoš ais gaisa kondicionieris pū š tieš i uz vienu no gultā m, tā pē c ar to un ar aukstu ū deni jā bū t ļ oti uzmanī giem, pretē jā gadī jumā jū s riskē jat ilgi atcerē ties ne tikai viesnī cas faunas skaistumu, bet arī tai sekojoš o antibiotiku. smaga saaukstē š anā s ā rstē š ana, esiet veseli!
Array Array Array Array Array
аватар ol-kin
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta neatkarī gi. Informā cija par attā lumu no jū ras ir nepareiza, norā dī ts mazā k nekā patiesī bā . Nav krieviski runā još u darbinieku. Bija problē mas ar izlī gumu, ļ oti ilgi jā gaida. Viss ir tā , kā aprakstī ts vietnē . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta neatkarī gi. Informā cija par attā lumu no jū ras ir nepareiza, norā dī ts mazā k nekā patiesī bā . Nav krieviski runā još u darbinieku. Bija problē mas ar izlī gumu, ļ oti ilgi jā gaida. Viss ir tā , kā aprakstī ts vietnē . Ī paš umā dzī vo kaķ i. Ē diens ir lielisks. 95% atpū tnieku ir vā cieš i. Animā cija vā cu valodā . Internets tikai reģ istratū rā . Pludmalē var atpū sties ar bē rniem, jo ​ ​ saulriets ir normā ls, bet smiltis kaut kā tumš as, netī ras.
аватар Rudnickaja_Nina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika viss. Nav nekā du mī nusu. Viesnī cas teritorija un numuri ir ļ oti tī ri. Tī rī ts katru dienu. Ē diens restorā nā ir labas kvalitā tes. Ļ oti izpalī dzī gs personā ls. Atpū tnieki - 80% vā cieš i, varbū t tā pē c tik augsts apkalpoš anas lī menis. … Tomēr ▾ Patika viss. Nav nekā du mī nusu. Viesnī cas teritorija un numuri ir ļ oti tī ri. Tī rī ts katru dienu. Ē diens restorā nā ir labas kvalitā tes. Ļ oti izpalī dzī gs personā ls. Atpū tnieki - 80% vā cieš i, varbū t tā pē c tik augsts apkalpoš anas lī menis.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2018. gada jū lijā . Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Viņ i mū s reģ istrē ja un nosū tī ja brokastī s. Reģ istrē jies 11.30 (lai gan 14.00). Mū s pavadī ja uz istabu, paš i nenesā m koferus. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2018. gada jū lijā . Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Viņ i mū s reģ istrē ja un nosū tī ja brokastī s. Reģ istrē jies 11.30 (lai gan 14.00). Mū s pavadī ja uz istabu, paš i nenesā m koferus. Istaba ir tī ra un ē rta. Bē rniem atvestas vē l 2 saliekamā s gultas. Bet izskatā s pē c gultas, augsta, ar pilnu matraci un bija ē rti gulē t. Kondicionieris darbojas, seifs par maksu. Viņ i to neņ ē ma. Nauda un pases bija slē gtas koferī . Nekā netrū kst. Istabā uzkopta katru dienu. Reizē m uz durvī m atstā jā m kā du papī ru, lai netraucē . Š ajā s dienā s ū dens pudeles un tualetes papī rs tik un tā tika atstā tas zem durvī m. Mē s dzī vojā m ē kā , kas atradā s amfiteā tra pusē . Lī dz pulksten 23 katru dienu amfiteā trī notika izrā de. Vispirms bē rnu diskotē ka, tad pieauguš ajiem. Skaļ i, bet noguruš i bē rni saldu miegu netraucē ja. Ē diens. Ē diens garš ī gs, bez liekiem volā niem. Ir viss, lai bū tu pilns. Ē dieni ir daž ā di. Personā ls strā dā labi un efektī vi. Vakariņ ā s katru dienu viņ i kaut ko pagatavoja uz grila. Gaļ a, zivis, kotletes. Vistas un tī tara gaļ a vienmē r bija klā t. Arī vakariņ ā s katru dienu gatavoja pide ar daž ā diem pildī jumiem. . Garš ī gi. Pē c ē š anas nav grē mas, nav smaguma sajū tas. Noteikti nepietiek augļ u. Viņ i pā rsvarā ē da arbū zu. Viesnī cā strā dā profesionā li fotogrā fi. Fotogrā fijas ir lieliskas. Bet padoms: nekavē joties pā rrunā jiet pakalpojuma izmaksas. Citā di tas bū s tā ds š oks kā mū sē jais. Peldbaseins. Teritorijā.2 peldbaseini: 1 liels, 1 mazs ar ū dens slidkalniņ u. Ū dens uz ū dens slidkalniņ iem tiek ieslē gts 2 reizes dienā.1, 5 stundas. Bē rnus nedrī kstē ja aizvest. Baseinos ir arī baseins paš iem mazā kajiem. Teritorija ir ļ oti skaista un labi kopta. Apstā dī jumi un ziedi ir visur. Aug arī citronu, apelsī nu un granā tā bolu koki. Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas hammam. Jū ra. Ceļ š lī dz jū rai pē c iphone 600 metri. Absolū ti nav jū tams. Pa ceļ am veikali ar drē bē m, augļ iem, saldē jumu. Tur viss ir dā rgs, viss ir eiro. Iesaku iepirkties Manavgatā un Sidē . Dodieties uz otru ielas galu, kas ved uz jū ru. Iekā p autobusā un brauc 15-20 minū tes. Pilnī gi iespē jams iegā dā ties lietas tā dos veikalos kā LC WAIKIKI un De Facto. Cenas tā das paš as kā citā s pilsē tā s. Jū ra ir tī ra, maiga, silta. Vienkā rš i svē tlaime. Arī pludmale ir tī ra, vienmē r ir tukš i sauļ oš anā s krē sli. . Tač u vakarā pludmale jau ir netī ra, jo vē jš no miskastē m izpū š papī ra krū zes un maisiņ us. Pludmales bā rā ir pieejami dzē rieni. Pusdienā s viena sieviete gatavo gozleme ar daž ā diem pildī jumiem. Garš ī gi. Jū s varat arī pusdienot bā rā . Rezultā ts. Viesnī ca mums patika. Izbraucā m, jū toties apmierinā ti ar saviem svē tkiem. Viesnī ca nav jauna, bet sakopta. Naidī gumu pret krievu tū ristiem neizjutā m, jo ​ ​ runā jā m tikai turku valodā . Viesnī cu var teikt par stabilu 4. Labu atpū tu visiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nadivem
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu ieteica tū risma operatori. Patika draudzī gā attieksme pret viesiem. Viesnī cas darbinieku vidū ir arī krieviski runā još ie. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Katram tika dota pudele dzeramā ū dens. Ē diens labs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica tū risma operatori. Patika draudzī gā attieksme pret viesiem. Viesnī cas darbinieku vidū ir arī krieviski runā još ie. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Katram tika dota pudele dzeramā ū dens. Ē diens labs un daudzveidī gs. Viesmī ļ i bija ļ oti uzmanī gi un palī dzē ja izvē lē ties ē dienus.
Vakaros tika organizē ti koncerti un aktivitā tes bē rniem.
аватар kdivanko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Plusi: 1. Jū ra 10 min. pastaiga pa gleznaino aleju. Paš a pludmale ar bā ru. 2. Zaļ ā zona, ieskaitot balkonus istabā s. 3. Viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m, bez nakts diskotē kā m un trokš ņ a no tuvē jiem rajoniem. … Tomēr ▾ Plusi:
1. Jū ra 10 min. pastaiga pa gleznaino aleju. Paš a pludmale ar bā ru.
2. Zaļ ā zona, ieskaitot balkonus istabā s.
3. Viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m, bez nakts diskotē kā m un trokš ņ a no tuvē jiem rajoniem.
4. Labas kvalitā tes pā rtika ar pienā cī gu daž ā dī bu.
5. Ar pilnu noslogojumu vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu gan pie baseina, gan pludmalē . Arī ē diena pietiek visiem.
6. Pieauguš o animā cijas klā tbū tne, t. sk. Krieviski runā još s gan pa dienu, gan vakarā .
7. Bē rnu animā cijas klā tbū tne - 2 reizes pa 2 stundā m dienas laikā un vakara diskotē ka.
8. Telpas ar lieliskā stā voklī mē belē m un santehniku. Viss izskatā s labi kopts un diezgan jauns. Mitsu invertora dzī voklis katrā istabā .
8. Tuvumā esoš o veikalu un aptieku pieejamī ba steidzamiem pirkumiem.
9.7 km no kū rorta - Manavgatas pilsē ta ar mazumtirdzniecī bas vietā m un tirgu vietē jiem iedzī votā jiem (cenu ziņ ā ). Autobusi kursē .
10. Ikdienas uzkopš ana istabā s ir diezgan kvalitatī va.
11. Bē rniem ir atseviš ķ s baseins ar pā ris maziem slidkalniņ iem.
12. Blakus atrodas gleznains ezers ar sakoptu krastmalu.
13. Ir oficiā la iespē ja nomainī t numuru uz citu (pē c Jū su vē lmē m, atkarī bā no pieejamī bas) par 20 eiro.
14. Personā ls draudzī gs, bez izteikta viesu iedalī juma tautī bā s (pā rsvarā atpū š as vā cieš i, poļ i un krievi).
Mī nusi (ņ emot vē rā zemo ekskursijas cenu):
1. Reģ istratū rā krieviski runā tikai viens cilvē ks, t. i. Ir reizes, kad tur neviens nesaprot krievu valodu. Turklā t viens no darbiniekiem ir ļ oti nokaitinā ts, kad viņ u nesaprot - viņ i ir jā maina.
2. Jā paņ em dvieļ i no SPA, tie pludmalē nedod, lai gan ir iespē ja to noorganizē t.
3. WiFi visur tiek apmaksā ts. Izeja ir iegā dā ties vietē jo SIM karti Manavgatā (tā s netiek pā rdotas kū rorta zonā ).
4. Seifs ir apmaksā ts, bet nav ī paš as vajadzī bas, to veiksmī gi nomainī s koferis ar kodu.
5. Biljarda galds stā v ar slī pumu, bumbiņ as ripo paš as-). Ar š ā du galdu tam vajadzē tu bū t bez maksas.
Nu es gribu vē rsties pie vecā kiem, lai viņ i ē dot vē ro savus bē rnus, kuri staigā un ķ er ē dienu ar rokā m, un tad pā rdomā un liek atpakaļ . Daž reiz pat pieauguš ie cieš no tā . Esmu bijis liecinieks š ā dā m lietā m. Un tā pē c klī st leģ endas par saindē š anos viesnī cā s. . .
аватар kruella63
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Uz grotesku viesnī cu fona tū ristu apmeš anā s laikā mū su pirmais iespaids bija miglains - mū su VĒ RNA š ķ ita ļ oti pieticī ga! Bet.....viss, kas notika pē c reģ istrē š anā s bija patī kams pā rsteigums. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Uz grotesku viesnī cu fona tū ristu apmeš anā s laikā mū su pirmais iespaids bija miglains - mū su VĒ RNA š ķ ita ļ oti pieticī ga! Bet.....viss, kas notika pē c reģ istrē š anā s bija patī kams pā rsteigums. Lieliska istaba - jaunas mē beles, teicama uzkopš ana - dvieļ u un gultas veļ as maiņ a bija gandrī z katru dienu, dzeramais ū dens pastā vī gi bija istabā - padomi par uzkopš anu neatspoguļ oja - viss bija bez komentā riem! Viesmī ļ a serviss restorā nā - (tas bija negaidī ti 4 - dzē rienu pasniegš ana pē c pasū tī juma) - ir nevainojama. Teritorija skaista....pateicoties veģ etā cijai, kas pilnī bā apņ ē ma visu ē ku fasā des - pagalms, kurā atrodas ā ra restorā ns, izskatā s ī paš i romantiski..... palmas, ū dens ritenis ar mini ū denskritumu , un ZIEDI.....ZIEDI..... ZIEDI, kas vienkā rš i apņ em visu apkā rt.....Visi galdiņ i ir apkalpoti un pastā vī gi atrodas neuzbā zī gā viesmī ļ u kontrolē....
Š eit veģ etā cija petū niju veidā klā ja sienas un balkonus, un teritorijā ir citroni, granā tā boli un banā nkoki - pirmo reizi redzē ju š o koku ziedē š anu..... Brī niš ķ ī gs rotaļ u laukums ar trenaž ieriem un š ū poles....Divi baseini ar ū dens slidkalniņ u - visu bē rnu uzkrā š anā s vieta ī paš i patika bē rnu panā kumi . .
90% kontingenta ir vā cieš i, kuri, š ķ iet, ir apmetuš ies š ajā viesnī cā un ir uz pastā vī go iedzī votā ju tiesī bā m. Iepriekš ē jā s atsauksmē s lasī ju par ī paš u attieksmi pret vā cieš iem - jā , pret viņ iem ir ī paš a attieksme no viesmī ļ u puses, bet kā mums ekskursijas laikā stā stī ja gide, vā cieš i š eit ir vienkā rš i pastā vī gie iedzī votā ji, proti, iedzī votā ji no viesnī cas.... viņ u paradumi, humors, gaumes ir pazī stamas viesmī ļ iem un viss personā ls runā vā ciski, bet tas neko nenozī mē , ja esi krievs. Es to redzē ju.... Ja tu esi labi audzinā ts cilvē ks, viņ i tevi pamana un izrā da uzmanī bu un cieņ u.....
Ē dinā š ana var teikt 5 reizes dienā , jo papildus brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m teritorijā vienmē r var atrast kaut ko - no uzkodā m lī dz augļ iem, pieklā jī gas kvalitā tes dzē rienus - aparatū ru karsto š okolā di, kafiju, kapuč ī no un cepumus ar cepumi.....Svaigi - pē c pieprasī juma brokastī s. Augļ i - arbū zi, melones, aprikozes un apelsī ni - pastā vī gi, greipfrū ti un nektarī ni - daž reiz, vienmē r konservē ti augļ i brokastī s......Atpū tā mies arī.5 * viesnī cā s - galvenā atš ķ irī ba no tā m ir pieticī gā ks gaļ as ē dienu daudzums no veselas gaļ as, bet bagā tī gs ē diens vienmē r iet uz sā niem.... pieņ emas svarā . Visa ir pietiekami daudz un viss ir lieliski pagatavots.
Vienī gais mū su istabas mī nuss bija tas, ka mū su balkons karā jā s virs pagalma restorā na, kur vakara stundā s zem klajas debess tika gatavotas siltā s uzkodas, kas neļ ā va mums baudī t jū ras gaisu....Pirmā vē lme bija nomainī t istabu, bet pagalma skaistums atturē ja un brī vu istabu trū kums pat š ajā gadalaikā mū s uzreiz nomierinā ja..... un mē s pieradā m un mē ģ inā jā m tajā laikā atrasties ā rpus istabas...
Bē rniem bija daudz izklaides, sā kot no mini klubiņ a. . lī dz trenaž ieriem rotaļ u laukumā , galda tenisu....un visu, ko katrs š eit varē ja atrast sev. WI-FI - tikai par maksu, jū ra ir 350 m no viesnī cas, bet pastaiga pa centrā lo aleju mū s neapbē dinā ja, jo viss bija mū su civilizā cijas centra robež ā s - š ī ir veikalu kaudze, tū risma firmas, ezers atrodas gar piekrasti un viesnī cā m, kas rotā ja centrā lo krastmalu. Pludmale pieklā jī ga, ieeja jū rā man bija lieliska - smiltis un labs dziļ ums, dzidrs un silts ū dens. Bet es negaidī ju savu mī ļ ā ko mieru...gandrī z visu laiku bija vilnis...viegls...un vē jiņ š...laikam š ī ir jū nija iezī me...Bet klimats ir pā rsteidzoš i ē rts , atš ķ irī bā no Alanjas un Kemeras ! ! Tā tad, ja vē rtē viesnī cu, tad č etrā m -10 ballē m! Mazdē lu nodevā m savedē jiem, kuri ieradā s un turpinā ja atvaļ inā jumu kopā ar mazdē lu. Tā tad viņ u 5 * viesnī ca mū s nepā rsteidza ar savu mē rogu - mū su Venera mū s iekaroja ar savu mā jī gumu un nevainojamu apkalpoš anu.
Viesnī cas gide, netveramā JO, ir skaista meitene, neuzbā zī ga, bet ļ oti reti iekrita acī s....... meklē jā m.....atradā m, bet no viņ as saņ ē mā m maz informā cijas...Ja bijā m pirmo reizi, varē jā m apvainoties uz tū roperatoru....Ir ar ko salī dzinā t - palī dzē ja tikai zinā š anas par vietē jā m ī patnī bā m no iepriekš ē jo ceļ ojumu pieredzes. . .
Панно на фасаде здания  отеля Территоря внутреннего дворика отеля Вид из номера... Ресторан под открытым небом отеля
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nekā das cieņ as pret krieviem, visa uzmanī ba vā cieš iem par pā rē jo Wi-Fi par maksu, lai nosvē rtu koferi par maksu))))))) Vidē ji viesnī cas nepatī kams personā ls. Un man patika viss par baseina pludmales istabu. Bet es š eit vairs nenā kš u. … Tomēr ▾ Nekā das cieņ as pret krieviem, visa uzmanī ba vā cieš iem par pā rē jo Wi-Fi par maksu, lai nosvē rtu koferi par maksu))))))) Vidē ji viesnī cas nepatī kams personā ls. Un man patika viss par baseina pludmales istabu. Bet es š eit vairs nenā kš u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар eva.kirova78
Š ī viesnī ca ir domā ta ģ imenē m ar bē rniem. Visvairā k ir vā cieš i, proti pensionā ri(tā pē c tur mierī gi un klusi). Labs ē diens. Jū ra ļ oti tuvu. Personā ls draudzī gs, bet neviens nerunā krieviski, tā pē c vajag zinā t vai nu vā cu vai angļ u valodu. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir domā ta ģ imenē m ar bē rniem. Visvairā k ir vā cieš i, proti pensionā ri(tā pē c tur mierī gi un klusi). Labs ē diens. Jū ra ļ oti tuvu. Personā ls draudzī gs, bet neviens nerunā krieviski, tā pē c vajag zinā t vai nu vā cu vai angļ u valodu. Ļ oti skaista daba.
Отель
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies Venē rā no 17.06 lī dz 24.07. 12. Kurš vē las atpū sties mierī gi, nejautā jot, vai jū s viņ am patī kat vai nē , jū s esat š eit. Problē mas tiek atrisinā tas pilnī gi mierī gi. Reģ istratū rā ir krieviski runā još s darbinieks, un mums nebija nekā du problē mu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Venē rā no 17.06 lī dz 24.07. 12. Kurš vē las atpū sties mierī gi, nejautā jot, vai jū s viņ am patī kat vai nē , jū s esat š eit. Problē mas tiek atrisinā tas pilnī gi mierī gi. Reģ istratū rā ir krieviski runā još s darbinieks, un mums nebija nekā du problē mu. Plusi: Tī rī ba, ē diens, atraš anā s vieta. Mī nusi: attā lums no pludmales, lai gan pē c nā kamā s ē dienreizes ir lietderī gi pastaigā ties un animē t, tas tieš ā m ir vā cu valodā . No otras puses, animā cijas programmu saturs neprasa ī paš as valodas zinā š anas. Bez vā cu valodas zinā š anā m labi sazinā jā mies pludmalē ar vā cieš iem. Cilvē ki, nepieprasiet, lai jū s mī l. Esiet vienkā rš ā ks un mī liet sevi. Nekompleksē jiet un nesabojā jiet savu atvaļ inā jumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Catherine2426
Es vēlētos uzzināt vairāk par to: teritorija, pludmale, ēdiens, istabas. Šķiet, ka tā ir parasta viesnīca klusām brīvdienām.Bet tas ir no pirmā acu uzmetiena.Varbūt es kļūdos?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен недалеко от города Сиде в посёлке Титреенгёль, в 350 метрах от собственного пляжа. Построен в 1988 году, последняя реставрация проведена в 2014 году. Уютная ухоженная территория, веселая атмосфера. Отель ориентирован на семейный отдых с детьми: есть водные горки, мини-клуб, активная анимация и просторный пляж с пологим входом в море. Отель подойдёт для спокойного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta 7 км от центра г. Сиде. 62 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится в 350 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 50 м. Заход в море — песок. Бар на пляже (прохладительные напитки с 10.00 - 17.00), душ, кабинки для переодевания, спасатели.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, места для курения, магазины на территории.

Ежедневно для гостей накрывают завтрак «шведский стол». В ресторане с обслуживанием по системе «шведский стол» подается множество блюд традиционной и интернациональной кухни. В барах можно заказать алкогольные и безалкогольные напитки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки. Анимация на русском языке, живая музыка, аэробика, аквааэробика, дартс, бочча, мини-футбол, мини-гольф, волейбол, пляжный волейбол, теннис (освещение и оборудование платно), водные виды спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 213 номеров в двух основных 4-этажных зданиях и одноэтажном корпусе Annex.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Titreyengöl Mevkii 07600 Sorgun Manavgat - ANTALYA / TÜRKİYE
Tālruņi: +90 242 756 91 21,
+90 242 756 91 20
Tīmekļa vietne: Bieno Venus Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.