TUI Blue Palm Garden 5*– Atsauksmes

45
Novērtējums 8.110
№13 viesnīcas reitingā Sānu
8.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.6 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas lielā zaļā zonā, Kyzylach ciemata pludmalē. Uzcelta 2005. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. Viesnīca sastāv no 15 lauku villu stila ēkām ar balkoniem vai terasēm, ko ieskauj leknas palmas. Lieliski piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Kameron565
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s parasti koncentrē jamies uz citu cilvē ku atsauksmē m, tač u š osezon pandē mijas dē ļ tā du nebija, tā pē c nolē mā m rakstī t savu. Atpū ta bija veiksmī ga. Tagad par visu kā rtī bā . No rī ta ieradā s Antā lijā . … Tomēr ▾ Mē s parasti koncentrē jamies uz citu cilvē ku atsauksmē m, tač u š osezon pandē mijas dē ļ tā du nebija, tā pē c nolē mā m rakstī t savu.
Atpū ta bija veiksmī ga.
Tagad par visu kā rtī bā .
No rī ta ieradā s Antā lijā .
Satika, iesē dinā ja mazā busiņ ā .
Viesnī ca atrodas 70 km attā lumā no lidostas, ņ emot vē rā citu cilvē ku piegā di uz tuvā kā m viesnī cā m, un bezjē dzī gu pieturu pie vietē jā s kafejnī cas, ceļ ojuma laiks bija vairā k nekā.2 stundas.
Atpakaļ ceļ ā vispirms paņ emiet, pat 5 stundas pirms izlidoš anas.
Uzņ emš ana - vē rtē jums 5.
Mū s sirsnī gi sagaidī ja, lika aizpildī t anketu un izskaidroja noteikumus, ņ emot vē rā pandē miju:
maskas jā valkā tikai slē gtā s telpā s (restorā nā , reģ istratū rā ).
Par aizsarglī dzekļ iem runā jot - maskas tiek izsniegtas pē c pieprasī juma (reģ istratū rā , restorā nā ).
Visur un visur ir uzstā dī ti dezinfekcijas lī dzekļ i. Pat pludmalē .
Visas virsmas tiek regulā ri tī rī tas.
Pie ieejas/izejas viesnī cā mē ra temperatū ru.
Numuru iedeva uzreiz pē c ieraš anā s.
Sportiskā m aktivitā tē m un restorā na apmeklē jumam iepriekš jā piesakā s ī paš ā viesnī cas pieteikumā , ē rti.
Mani patī kami pā rsteidza ne austrumu punktualitā te it visā .
Teritorija — cieta 5.
Uz vietas kļ uva skaidrs, ka viesnī ca pilnī bā atbilst tā s nosaukumam. Skaistas palmu alejas, kā austrumnieciskā pasakā , daž ā di eksotiski koki un krū mi.
Viesnī ca ir orientē ta uz ekotū rismu: galvenajā alejā stā dī ti dā rzeņ i, izvietotas zī mes, kas aicina aizdomā ties par atkritumu bī stamī bu. Piramī das krastā aizsargā jū ras bruņ urupuč u mū ri. Teritorijā ir daudz kaķ u, ir pat kaķ u kafija, kur viņ iem vienmē r ir ē diens un ū dens. Kaimiņ os, bū rī - truš i, kuri arī ir pilni un priecī gi.
Putni dzied, tas rada pilnī gu iespaidu, ka atrodaties dā rzā .
Teritorijā gar alejā m atrodas mā jī gas divstā vu mā jas.
Liels peldbaseins un ū dens slidkalniņ i, kas ir atvē rti no rī ta lī dz vakaram ar pusdienu pā rtraukumu.
Teritorijā ir veikali ar visu nepiecieš amo pludmales brī vdienā m un trikotā ž as izstrā dā jumiem.
Netā lu no ieejas viesnī cā atrodas liels iepirkš anā s centrs - aptieka, trikotā ž a, apavi.
Nedaudz tā lā k ir tirgus - viss pa vecam + baklava.
Izvē loties baklavu, pievē rsiet uzmanī bu iepakojuma blī vumam. Ir pā rtikas kļ ū das.
4.  numurs.
Plaš s, tī rs, viss darbojas.
Tā pē c ir vē rts atzī mē t objektī vo attieksmi valsts lī menī , kas vē rojama citā s viesnī cā s.
Pludmale un jū ra - 4 (samazinā ts no viesnī cas neatkarī gu iemeslu dē ļ )
Pludmale ir smilš u un oļ u. Pie ieejas jū ras akmeņ os. Bez č ī bā m nav ē rti.
Ir pontons, no kura var nokā pt pa kā pnē m dziļ umā .
Jū ras zona ir atvē rta, tā pē c viļ ņ i nav nekas neparasts.
Neskatoties uz to, mē s peldē jā mies katru dienu.
Ir tradicionā ls ū dens izklaides centrs.
Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pat pie baseina, pat pludmalē , tie visi atrodas zem nojumes.
Katru dienu tos apstrā dā ar dezinfekcijas š ķ ī dumu, par ko liecina speciā la plā ksne.
Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu.
Animā cija - 5+
Ņ emot vē rā situā ciju ar koronavī rusu, viņ i domā ja, ka viņ a nebū s.
Bet, par laimi, viņ i kļ ū dī jā s.
Katru dienu notika sporta spē les (izņ emot volejbolu) un aktivitā tes (aerobika, zumba utt. ), kā arī dzī vā mū zika bā rā . Dienu vē lā k amfiteā trī notika izrā des.
Ī paš i iespaidī gs bija ekstrē mais š ovs.
Cik tur atpū tā s, tas nav redzē ts.
Rezumē jot: labi atpū tā mies un nenož ē lojā m, ka izmantojā m iespē ju un lidojā m uz Turciju (nevis uz "mū su Krimu"). Viesnī ca ir pelnī jusi jū su uzmanī bu.
аватар littleva21
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss perfekti. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Ē diens ir ļ oti labs, bet es gribu vairā k jū ras velš u. Tī rī ba un sterilitā te. Istabas ir labas. Gribē tos jaudī gā ku fē nu - mati ar meitu nevar izž ū t, bet tas nav tik svarī gi. … Tomēr ▾ Viss perfekti. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Ē diens ir ļ oti labs, bet es gribu vairā k jū ras velš u. Tī rī ba un sterilitā te. Istabas ir labas. Gribē tos jaudī gā ku fē nu - mati ar meitu nevar izž ū t, bet tas nav tik svarī gi. Iesaku š o viesnī cu! ! !
аватар lubashka4
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija nedē ļ a, patika viss, ē dā m garneles, lasi, foreli, tunci, jē ra gaļ u daž ā dā s variā cijā s, teļ a gaļ u, daž ā dus augļ us, no rī tiem svaigas sulas, saldē jumu, tī rī ba visaugstā kajā lī menī visur, klusai atpū tai ar bē rniem š ī viesnī ca ir ideā la, ļ oti apmierinā ta ar pā rē jo Š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Bija nedē ļ a, patika viss, ē dā m garneles, lasi, foreli, tunci, jē ra gaļ u daž ā dā s variā cijā s, teļ a gaļ u, daž ā dus augļ us, no rī tiem svaigas sulas, saldē jumu, tī rī ba visaugstā kajā lī menī visur, klusai atpū tai ar bē rniem š ī viesnī ca ir ideā la, ļ oti apmierinā ta ar pā rē jo Š ajā viesnī cā .
аватар speckle
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ļ oti kā rtī ga, tī ra, ar labu ē dienu. Turcijā visa virtuve ir lī dzī ga, tā pē c lielu atš ķ irī bu nemanī ju, izņ emot to, ka sortiments ir mazā ks, tā pē c daž reiz bija garneles, sarkanā s zivis. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti kā rtī ga, tī ra, ar labu ē dienu.
Turcijā visa virtuve ir lī dzī ga, tā pē c lielu atš ķ irī bu nemanī ju, izņ emot to, ka sortiments ir mazā ks, tā pē c daž reiz bija garneles, sarkanā s zivis.
Viesnī ca maza, animā cijas pie baseiniem nav, animā cija bē rniem pā rsvarā vā cu valodā , vakara izrā des bija, bet ne katru dienu (bija ziepju burbuļ u š ovs, cirks, gaismu š ovs, dejas, diskotē kas pludmale)
Ir bē rnu nometne, tu ved savu bē rnu uz turieni un visu dienu vari bū t viņ am mierī gs (baseinā /jū rā viņ i nepeld) ir krieviski runā još s animators
аватар e.katerin.a95
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kš u pē c kā rtas. 1. Teritorija - kā ds skaistums! Viss ļ oti labi kopts, tī rs, skaists! Daudzas palmas, puķ es, daž ā di neparasti koki. Kopumā zaļ ā s zonas cienī tā jiem tas patiks. Pati teritorija ir diezgan liela. 2. Ē diens - daudzveidī gs un garš ī gs! Mū su atvaļ inā juma nedē ļ ā redzē ju 3 karaliskā s garneles, daž ā dus kalmā rus, jū ras veltes katrai gaumei. … Tomēr ▾ Sā kš u pē c kā rtas. 1. Teritorija - kā ds skaistums! Viss ļ oti labi kopts, tī rs, skaists! Daudzas palmas, puķ es, daž ā di neparasti koki. Kopumā zaļ ā s zonas cienī tā jiem tas patiks. Pati teritorija ir diezgan liela. 2. Ē diens - daudzveidī gs un garš ī gs! Mū su atvaļ inā juma nedē ļ ā redzē ju 3 karaliskā s garneles, daž ā dus kalmā rus, jū ras veltes katrai gaumei. Gardi makaroni, skaisti deserti. Daudz augļ u. Bā rmeņ i ar kokteiļ iem ī paš i nefantazē ja, tač u pietiekami smaidī ja un mums patika dzē rienu pasniegš ana. Viesmī ļ i ir diezgan draudzī gi un uzmanī gi. Starp citu, noteikti izmē ģ iniet turku kafiju š ajā viesnī cā ! Papildus galvenajam restorā nam jū s vienmē r varat uzkost pludmalē (picas, burgeri (kurus varat pagatavot paš i), augļ i, deserti un daudz kas cits). 3. Jū ra un pludmale - viss tī rs, kopts! Ieeja - oļ i, bet peldē jā m bez ī paš ā m. kurpes, un viss ir kā rtī bā , lai gan daž reiz tas bija nedaudz sā pī gi uz akmeņ iem, bet ne kritiski)) Man patika milzī gais nojumes virs sauļ oš anā s krē sliem, tas ir, jums nebū s jā pielā go sauļ oš anā s krē sls atkarī bā no stā vokļ a ē na no lietussarga) 4. Istaba - bet sū dzī bu noteikti nav. Viss ir tī rs, moderns un labi uzturē ts. Apkopē ja katru dienu mainī ja dvieļ us. Mini ledusskapī jums vienmē r ir ū dens un sulas (bet jū s paš i tos paņ emat bez maksas vestibilā ). Wi-fi visā teritorijā , ne vienmē r labi uztver. 5. Animā cija – tā nav. Bet š is ir labs! Neviens tev nav uzspiests. Baseinā ir fitness (starp citu, tē rē ļ oti jautra meitene). Un katru vakaru ir jauna vakara programma (ļ oti laba), dzī vā mū zika.
Un visbeidzot pati viesnī ca ir paredzē ta vā cieš iem, krieviski runā još o darbinieku ir ļ oti maz. Man kā meitenei patika, ka viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, tā pē c turki mū su meitenē m netraucē . Viss ir ļ oti pieklā jī gi un kvalitatī vi!
Vienī gais mī nuss ir Side, ne tik skaista kā Kemerā , kalnus neredzē si, tikai bezgalī go jū ru. Bet, no otras puses, jū s varat izbaudī t paš as viesnī cas skaistumu vai izmantot ekskursijas. Bet neņ emiet no gida, izejiet ā rpus viesnī cas un uzreiz redziet iepirkš anā s centru, pie ieejas ir vī rietis, kurš pā rdod tā das paš as ekskursijas, tikai 2 reizes lē tā k.
аватар reftso
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar bē rniem 10 un 1.6 gadi piestā jā m desmitos no rī ta, apzinī gi gatavi gaidī t lī dz 14:00 vestibilā : (. Bet, "par skaistā m acī m" apmaksā tā standarta vietā saņ ē ma dā vanu - ģ imenes un mū s izmitinā ja 12:00 ! ! Rozā vī na pudele ar augļ iem pieskā rā s manā m acī m! Viss ir skaisti, sakā rtoti un izmē rī ti. … Tomēr ▾ Ar bē rniem 10 un 1.6 gadi piestā jā m desmitos no rī ta, apzinī gi gatavi gaidī t lī dz 14:00 vestibilā : (.
Bet, "par skaistā m acī m" apmaksā tā standarta vietā saņ ē ma dā vanu - ģ imenes un mū s izmitinā ja 12:00 ! !
Rozā vī na pudele ar augļ iem pieskā rā s manā m acī m!
Viss ir skaisti, sakā rtoti un izmē rī ti. Lielisks personā ls, nevainojama apkalpoš ana. Tematiskā s vakariņ as galvenajā restorā nā ir pā rsteidzoš as. Bē rnu ir simts tū kstoš i miljonu (restorā nā nevar saskaitī t bē rnu galdiņ us ē dinā š anai), un viņ i nemaz netraucē . Visi saņ em smaidu no ģ enerā lmenedž era un š efpavā ra pie ieejas! Ē diens katrai gaumei: ducis sieru, teļ a gaļ a, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, daž ā da veida zivis ar jebkā du pagatavojumu, zaļ umu kalni, augļ i, desmitiem desertu - liek aizmirst par diē tā m un pieklā jī bu un veikt 3-4 ierakstus sadalē .
Pludmale un baseini ir nevainojami. Teritorija tiek laizī ta ik pē c metra.
apdzī voti 80% Bundes, 15% poļ i 5% Austrija, Itā lija, Lielbritā nija.
No Ukrainas bijā m vieni. Maskavieš u blī vums uz 1 m2 sā kotnē ji ir 2-3 ģ imenes. Adekvā ta. Lī dz izbraukš anas brī dim pā ris klasisko "TU KAS! " Bet mē s jau devā mies.
Atgrieš anā s transvers bija pulksten 17:45. Atnā cu piemaksā t, vienoties par pā ris stundu kavē š anos ar istabas piegā di - bez maksas! ļ aujiet bē rnam gulē t lī dz 16.
Pilnī gi pozitī vs! Jaunajos laikos tā ir tik maz, bet š eit - "lobī t vairā k"
Liels paldies.
Mī nusi, nevis tas, ka "uz fona", bet vienkā rš i NĒ !
Vai varbū t mums ir paveicies : ))))?
аватар DUALSIM
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā rtē jo reizi viesnī cu neslavē š u, un tik daudz jau ir pateikts. Kas attiecas uz krievu animā cijas trū kumu bē rniem - tas, protams, mums bija mī nuss, jo vecā kajam Dimam (3.5 gadi) visu laiku bija jā izklaidē jas paš am, un viņ š pastā vī gi palaidā s un pieķ ē rā s jaunā kajam Bogdanč ikam. … Tomēr ▾ Kā rtē jo reizi viesnī cu neslavē š u, un tik daudz jau ir pateikts.
Kas attiecas uz krievu animā cijas trū kumu bē rniem - tas, protams, mums bija mī nuss, jo vecā kajam Dimam (3.5 gadi) visu laiku bija jā izklaidē jas paš am, un viņ š pastā vī gi palaidā s un pieķ ē rā s jaunā kajam Bogdanč ikam. (1.5 gadi). Bet ja brauc ar auklī ti (vecmā miņ u, draudzeni utt. ) vai divā m ģ imenē m, tad domā ju, ka animā cija vairs nebū s tik aktuā la.
Ī sā k sakot, sniegš u ī su instrukciju tiem, kas dodas atpū sties uz Turciju (š ajā vai citā viesnī cā ), lai kaut kā dā veidā padarī tu š o apskatu noderī gu.
1. Neaizmirstiet paņ emt lī dzi sauļ oš anā s krē mus, jo Turcijā tie ir ļ oti dā rgi.
2. Lietojiet daž ā das zā les (katram gadī jumam). Es jums ilgi neteikš u, bet herpes, kas pē kš ņ i parā dī jā s manas sievas lū pā , mums izmaksā ja 30 dolā rus. Un tas ir ar apdroš inā š anu (kas, izrā dā s, gandrī z neko nesedz) un ar nosacī jumu, ka viņ a tikai vienu reizi tika svaidī ta ar kaut ko uz lū pas (tas, protams, nepalī dzē ja, un viņ i mums nedeva ziedi uz rokā m - ejiet, iegā dā jieties to atseviš ķ i). Ī sā k sakot, viesnī cas ā rsti joprojā m ir blē ž i : )
Lai gan visdrī zā k viņ iem tur vajadzē tu bū t - ja apdroš inā š ana iesū cas, tad maksā jiet par visu paš i un par trakā m cenā m!
3. Cilvē ki ar vā ju vē deru. Ņ em lī dzi Mezim!! !
Tur to atrast nav reā li, bet ē diena ir tik daudz un tik garš ī gi, ka nav iespē jams pretoties un nepamē ģ inā t visu mazliet. Laika gaitā , protams, tas pā rstā j tikt sagremots un absorbē ts. Lai gan redzē ju, kā daž i tū risti veiksmī gi aizstā ja Mezimu ar stiprajiem alkoholiskajiem dzē rieniem : )
4. Vā cieš i š ajā viesnī cā ir vismaz 80%. Ar visiem no tā izrietoš ajiem apstā kļ iem. Ī sā k sakot, ir jā saglabā zī mols un jā rū pē jas par sevi, bē rniem un viņ u izdarī bā m : )
5. Nepē rciet ekskursijas viesnī cā un no gidiem - maksā siet 2-3 reizes dā rgā k, un brauksiet kopā ar cilvē kiem no savas viesnī cas, bet tie, kas iegā dā jā s tā du paš u ekskursiju 500 metrus pa kreisi ā rpus viesnī cas daudz lē tā k. Tas attiecas arī uz hammam vannu. Infa, lai arī nav jauna, bet daudzi to joprojā m nezina.
6. Attiecī bā uz internetu. Ja kā du vispā r interesē , tad visā viesnī cā bezmaksas WiFi. Un diezgan ā tri. Tajā paš ā laikā tas var slikti darboties telpā s, bet uz ielas, netā lu no baseiniem un pludmales tas ir ļ oti pienā cī gs. Es atkal lidoju par papildu 35 dolā riem, pē rkot vietē jo mob SIM karti. operators ar 1GB. Internets, rū pī gi nepā rbaudot viesnī cas WiFi pā rklā jumu. Patiess 3G HSDPA+ internets no Voodafon patieš ā m ir kaut kas. Mū su 3G pē c tam š ķ iet pilnī gas muļ ķ ī bas.
7. Un pē dē jais. Suvenī rus arī labā k pirkt ā rpus viesnī cas un ne tuvā k par 500-1000m.
Formula ir vienkā rš a – jo tā lā k – jo lē tā ka cena.
P. S. Skaties, nepazū di : )
Jā , un naktī nespī d aiz viesnī cas – tas tieš ā m var bū t bī stami.
Lai visiem labas brī vdienas! ! !
аватар NastyaNN
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar lielu grupu atpū tā mies š ajā viesnī cā.2013. gada septembrī . Mū s ielika divos etalonos ar vienu ieeju, kas mū s nemaz netraucē ja, vienmē r bija. Ē diens ir izcils. Jauka pludmale, vienmē r varē ja atrast brī vas vietas. Bē rniem viss ir nodroš inā ts. … Tomēr ▾ Ar lielu grupu atpū tā mies š ajā viesnī cā.2013. gada septembrī . Mū s ielika divos etalonos ar vienu ieeju, kas mū s nemaz netraucē ja, vienmē r bija. Ē diens ir izcils. Jauka pludmale, vienmē r varē ja atrast brī vas vietas. Bē rniem viss ir nodroš inā ts. Bet jaunieš iem vakarā nav ko darī t. Pē c vakara izrā des iestā jā s klusums. Viesnī ca ir orientē ta uz ģ imenes brī vdienā m un lielā kā mē rā uz vā cieš iem.
аватар Limka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Iberotel Palm Garden 2013. gada septembrī ar gadu vecu bē rnu. Man ļ oti patika viesnī ca, darbinieki, izņ emot vienu dā mu reģ istratū rā , bija vienkā rš i izcili, atsaucī gi, smaidī gi, vienmē r veikli un izcili labi pildī ja savus pienā kumus, un cik liela uzmanī ba mū su meitai bija vā rdos neizsakā ma! Istabas ir labas, bet ne visas, vai drī zā k skats no istabā m mū s pievī la. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Iberotel Palm Garden 2013. gada septembrī ar gadu vecu bē rnu. Man ļ oti patika viesnī ca, darbinieki, izņ emot vienu dā mu reģ istratū rā , bija vienkā rš i izcili, atsaucī gi, smaidī gi, vienmē r veikli un izcili labi pildī ja savus pienā kumus, un cik liela uzmanī ba mū su meitai bija vā rdos neizsakā ma!

Istabas ir labas, bet ne visas, vai drī zā k skats no istabā m mū s pievī la. Ir 2 ne visai veiksmī gi kvartā li, viens ar skatu uz Iberotel restorā na "pagalmu" - vairā k vai mazā k pacieš ams, bet tomē r ne tas pats, un ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas restorā na virtuvi - vispā r briesmī gi. . Bet, pateicoties vienī gajai krieviski runā još ajai viesnī cas vadī tā jai Irinai, jautā jums par normā la numura nodroš inā š anu tika atrisinā ts ā tri un bez papildu izmaksā m (pirms saziņ as ar viņ u viņ i mē ģ inā ja atrisinā t problē mu ar TUI pā rstā vjiem un citu vadī tā ju - sals bija pilnī gs).
Paš as telpas iekš ā ir lieliskas, tač u iesaku izvairī ties no blokiem ar cipariem, kas sā kas ar 15 un 34, tie var pievilt skatu uz restorā nu pagalmiem vai precizē t, uz kuru pusi vē rsts balkons. Ja ē dat č etrus cilvē kus, lū dzu, ņ emiet vē rā , ka Ģ imenes numurs ir 2-istabu un plaš s, un junioru apartamenti, lai arī paredzē ti 4 personā m, ir ļ oti š auri un neē rti! Istabā s pirmajā stā vā ar atvē rtu balkonu naktī var bū t ļ oti skaļ š no zā liena laistī š anas, otrajā stā vā š is troksnis nav tik jū tams!

Ē diens visos restorā nos un bā ros ir izcils, daudzveidī gs un garš ī gs, viss bija gaļ a, zivis, augļ i un dā rzeņ i, viss bija svaigs un bagā tī gs! Dzē rieni arī lieliski, bez atš ķ aidī ta jupi/kolas/alus, visi labas kvalitā tes, garš ī gi bezalkoholiskie kokteiļ i.
Bet tad atkal viņ a savu gadu veco meitu baroja ar importa konserviem, no bufetes praktiski nebija ko dot, izņ emot brokoļ us, sieru un augļ us (vā cu bē rni ē d frī kartupeļ us ar keč upu, un viņ u vecā ki ē d. Š ķ iet, ka par to neuztraucieties). Barī bas krē sliņ u pietika visiem, priecē ja, ka vienmē r tī ri un kopti, kā jauni. Kopumā restorā na personā ls ir neslavē jams, netī ros traukus uzreiz aizved, tī ri trauki vienmē r ir pieejami. Un ē diens pie rokas ir jebkurā laikā , pat brokastu/pusdienu/vakariņ u sā kumā , vismaz 5 minū tes pirms beigā m, visu laiku tiek pievienoti beigu ē dieni, tukš as paplā tes neesmu redzē jusi.

Pludmale ir tī ra, jū ra lieliska, silta, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, pat neskatoties uz daž u viesu dī vaino manierī bu agri no rī ta paņ emt sauļ oš anā s krē slu ar dvieli un tad viņ i pat pludmalē neparā dī sies. vienreiz dienā . Pieauguš o baseinā vienreiz peldē jā mies "par š ovu", visu laiku pavadī jā m pludmalē.
Bē rnu baseinu iepriecinā ja nojume, otrs ar slidkalniņ u, pā ris reizes paš ā saulī tē bija ar meitu, viņ ai patika. Blakus baseinam ir lielisks rotaļ u laukums! Ir miniklubs bē rniem no 4 gadiem, bet tas ir vā cu valodā , pē c maniem novē rojumiem no malas, bē rniem ļ oti patī k, bet mē s vē l esam mazi, mums vienalga kā dā valodā viņ i ir galvenais, ka var dejot, zī mē t, nospļ auties)))

Vispā r visa animā cija ir vā cu valodā , krieviski tā s vienkā rš i neeksistē , lai tū roperators tur nerunā . Un vispā r vī rs viesnī cu sauca par "Deutschland", jo lielā kā daļ a vā cu viesu un viss personā ls brī vi pā rvalda vā cu valodu. Bet tas mū s ī paš i netraucē ja, mums nebija problē mas ar izpratni, angļ u valoda vienmē r nā ca palī gā . Nu viņ i saprot arī pamata vā rdus krievu valodā.

Viesnī cā ir bē rnu ratu noma, 4 eiro dienā , jeb 20 eiro uz visu uzturē š anā s laiku, rati labi, vā ciski, bet jau nedaudz nolietoti.
Viesnī cas teritorijā ir veikali, stū rī pā rdod daž ā dus piepū š amos apļ us, pludmales apavus, un visā dus daž ā dus nepiecieš amos sī kumus: krē mus, ķ emmes, skuvekļ us, baterijas utt. - cenas zemā kas nekā ā rpus viesnī cas, var arī kaulē ties. Mē s devā mies uz rū pnī cu no ā das veikala - lieks laiks, dā rgi, sliktas kvalitā tes, veci modeļ i. Tirdzniecī bas centros, tirgos, kas atrodas pā ri viesnī cai, varat izvē lē ties labā ku un lē tā ku cenu. Turpat aiz viesnī cas ir aptieka, man nebija iespē jas izmantot pakalpojumus, bet draugi teica, ka zā les ir ļ oti labas kvalitā tes, labā kas nekā tā s, ko viņ i paņ ē ma lī dzi. Ekskursiju cenas no tū roperatora ir vienkā rš i barbariskas, pie izejas no viesnī cas tas pats ir pā ris reiž u lē tā ks. Bet tikko uzzinā jā m, ar tik mazu bē rnu, pats gids mū s atrunā ja no doš anā s.
Гордая табличка на фходе: пляжу отеля присвоен Голубой флаг! Большие шахматы. Территория отеля. Мини гольф, гамаки. Мини-зоопарк на территории отеля. Территория отеля. Мини гольф. Вид из номера, 1 этаж Вид из номера, 1 этаж Фрукты, и так с 4х сторон стола!
аватар ritarud
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oju kopā ar vī ru un 12 gadus veco meitu. Nolē ma dot ieguldī jumu, jo Atsauksmes par Turpravda palī dzē ja atrast sev tī kamu viesnī cu. Mani atlases kritē riji bija: -mierī gums; -nav pat miņ as no antisanitā riem apstā kļ iem, saindē š anā s; -bungalo, kompakts, ļ oti tuvu jū rai; - labs ē diens; -bē rnam droš i un vienlaikus taustā mi slidkalniņ i. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar vī ru un 12 gadus veco meitu. Nolē ma dot ieguldī jumu, jo Atsauksmes par Turpravda palī dzē ja atrast sev tī kamu viesnī cu. Mani atlases kritē riji bija:
-mierī gums;
-nav pat miņ as no antisanitā riem apstā kļ iem, saindē š anā s;
-bungalo, kompakts, ļ oti tuvu jū rai;
- labs ē diens;
-bē rnam droš i un vienlaikus taustā mi slidkalniņ i.
Burtiski viss attaisnoja cerī bas, turklā t pā rdomā tī bas un komforta sajū ta: restorā ns, vakara bā rs Panorama - bā rs pludmalē atrodas ē rtā vietā ; koka celiņ i zem nojumes un taisnā ceļ ā uz jū ru; daudz sauļ oš anā s krē slu (visi labi); pie baseina ar slidkalniņ iem nepā rtraukti strā dā glā bē ji, strā dā (pat es bē rnu atstā ju uz laiku).
- Viesnī cas atraš anā s vieta. Labi. Pavisam netā lu no mums un aptieka, un lielveikals ar dā rgā kā m precē m un tirdzniecī bas centrs ar plaš a patē riņ a precē m un ielu ceļ ojumu aģ entū ru. Jums nekur nav jā iet, visur viss ir vienā ds (kā parā dī ja pē tī jums : )). Vakarā izej ā rā , dzī ve sā k vā rī ties.
- Numurs. Paņ ē ma pā rā ku (nedaudz lielā ku par standartu, kas dod iespē ju bē rnam izveidot pilnvē rtī gu guļ amvietu). Nodiluma sajū ta nebija. TV maz nederē ja, ne plazma, bet tikai vizuā li. Santehnika ir laba, ū dens spiediens ir gandrī z Š arko duš a.
-Restorā ns. Liels. Tī ri. Daudz galdu. Rindas nebija. Katra diena ir tematiska, vakaros dekorē jas pē c tē mas, tiekas pie ieejas, novē l labu apetī ti, viss ir pieklā jī gi, svinī gi. Daudz kalpu. Tie ir ī paš i draudzī gi bē rniem (vispā r viss š eit ir padomā ts par bē rniem - gan augstie krē sli, gan paliktņ i bā rā , gan bezgala daudz daž ā du saldē jumu. . . ).
-Ē diens. Cilvē ki ir vairā kkā rt aprakstī juš i. Kopumā tas ir Ļ OTI DAUDZ un SVAIGS. Mē ģ inā ju vismaz kaut kur izdomā t vakardienas ē dienu, nesanā ca vai nepamanī ju. Gaļ as, siera, zivju mī ļ otā ji, jū s esat š eit. Ī paš i gaļ a.
-Kontingents. Vā cu pā ri 30-40 gadi ar bē rniem (bē rnu bija daudz, varbū t tā pē c, ka vasara, augusts). Pensionā ri ir vientuļ i pā ri. Mū su ir maz.
-Attieksme. Pilnī gi tas pats. Es nezinu, ko varē ja darī t, lai pamanī tu diskriminā ciju. Vispā r vā cieš iem patika cilvē ki.
- Animā cija. Labi bē rniem. Saimnieki savu tekstu pā rtulko arī krievu valodā . Vispā r bē rnu diskotē kā m (un tā s ir katru dienu no 20:00) valoda nav vajadzī ga. Bija vairā kas izrā des pieauguš ajiem, mē ģ inā ja arī tulkot.
-Paldies! Viesnī cas pā rstā vis TUI Islam. Mū su bankomā ts karti "apē da", tas ļ oti palī dzē ja š ajā situā cijā . Liels paldies islā mam!
- Uzmanī gi. Aļ ģ es uz bojā m. Tie tieš ā m izraisa alerģ iju. Izlasī ju par to uz izkā rtnes tieš i pie mana solā rija, jau guvusi tā du kā apdegumu (dzī ves ironija).
-Trū kumi. Krievu valodā raksta tikai aizliedzoš us sludinā jumus. Tā pat ē dienu nosaukumos nav krievu valodas. Es nevaru iedomā ties neko negatī vā ku.
Kopumā mē s, protams, esam apmierinā ti. Mē s lieliski atpū tā mies, pilnī bā atraujoties no realitā tes un raizē m. Jutos kā CILVĒ KI atvaļ inā jumā . Paldies vietē jiem iedzī votā jiem un vā cieš iem par viesnī cas uzturē š anu pieklā jī gā komfortablā lī menī .
Ja kā dam ir jautā jumi, lū dzu jautā jiet.
Parādīt vairāk »


iemiesojums arinanikiforova
Pastāsti man, lūdzu, viņi raksta, ka ieeja jūrā nav ērta, pēc diviem metriem ir krasi dziļa?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums magnificent
Pastāstiet man, lūdzu, kāda ir būtiska atšķirība starp Iberotel Palm Garden un Long Beach (Alanja)? Vai Iberotel ir labāks? Cenas apmēram vienādas, braucam kā pāris.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums Valeriy001
Vai viesnīcā ir diskotēka, vai man jādodas uz citām viesnīcām?
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на большой зелёной территории, на берегу моря в посёлке Кызылач. Построен в 2005 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Отель состоит из 15 зданий с балконом или террасой, оформленных в стиле загородной виллы, в окружении пышных пальмовых деревьев. Отлично подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 75 км от аэропорта г. Анталья, 17 км от г. Сиде.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 200 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, места для курения, магазины на территории, доставка прессы, доставка продуктов.

Курение на всей территории запрещено.

В многочисленных ресторанах и барах отеля подают блюда интернациональной и региональной кухонь, а также вегетарианские и веганские блюда. На завтрак, обед и ужин сервируется разнообразный «шведский стол» с открытой кухней. По предварительному бронированию гости смогут поужинать в одном из двух ресторанов с выбором блюд по меню, в ресторане Beach, который специализируется на барбекю, или Levante, в котором сочетаются восточно-средиземноморская и левантийская кухни. Бар TUI идеально подходит для встреч с друзьями за бокалом напитка. По тарифу «все включено» можно бесплатно посещать бистро Grab&Go, где подают широкий ассортимент закусок, мороженое, кофе, торты, коктейли, свежевыжатые соки, ароматизированную воду и местные алкогольные и безалкогольные напитки.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 водные горки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: 5 водных горок; 6 дней в неделю развлекательные и спортивные мероприятия; игры в саду и на пляже, спортивные мероприятия; игры в бассейне, турниры; курсы турецкого языка; BLUEf!t Park: 2 теннисных корта (один корт с искусственным газоном, второй с бетонным покрытием), мультикорт оборудован для игры в баскетбол и мини-футбол, мини-гольф, настольный теннис, боулдер (скалолазание), слаклайн (ходьба по канату), батуты, шахматы в саду, тренажёрный комплекс на открытом воздухе Life Fitness Synergy Bluesky; живая музыка, развлечения, аранжировки от DJ; стрельба из лука; групповые занятия фитнесом; Платно: туры на горных велосипедах (под руководством гида, для гостей старше 16 лет); индивидуальные тренировки; водные виды спорта на пляже (предлагаются сторонней организацией) курсы серфинга, водный мотоцикл, банан, водные лыжи, парасейлинг.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 363 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Kizilagac Turizm Merkezi, 07600, Manavgat, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel.: +90-(0)242 748 73 00, Fax: +90-(0)242 748 73 22
Tīmekļa vietne: TUI Blue Palm Garden
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.