Super!

Rakstīts: 10 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 29 augusts — 5 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 5.0
Lieliska viesnī ca par saprā tī gu cenu. . . tagad kā rtī bā...
Ē dieni: uz 5+ milzī ga izvē le no visa, baro no rī ta lī dz vakaram visur, ē diens. . . apnicis uzskaitī t. . . 3 gaļ as veidi, 4 veidu zivis, vā rī ti vē ž i, suš i bija, tur bija saldē juma kū ka, papildus citiem saldumiem, uz ielas cepetis uz oglē m. Arī pludmalē bā rā var pusdienot tā , lai vakariņ ā s nebū tu laika izsalkt. Ļ oti garš ī gas kū kas tiek ceptas, saldē jums tiek dots 2 reizes, pludmalē no 16-17:00 un viesnī cā no 20:00-21:00 kvalitatī vs alkohols un
š ķ irne (dž ins, tekila, grā beklis, degvī ns, viskijs, rums, liķ ieri, š ampanietis). Vestibilā tiek gatavoti kokteiļ i.

Uguns animā cija, daž ā da katru dienu, uguns š ovs, putu ballī te, vē derdejas, bingo izloze, konkursi. Smieklī gi puikas. No rī ta pludmalē , vingroš ana, š autriņ as, volejbols. Baseinā notiek arī sacensī bas. Pie baseina notika austrumu dejas.
Numuri ir lieliski. Mums bija 1605. istabiņ a ar skatu uz jū ru (pirmā sadaļ a), raksta, ka istaba nav labi iztī rī ta, tā nav taisnī ba, katru otro dienu atstā jā m dolā ru, meitene lieliski tī rī ja un gulbji arī bija savī ti, pludmale bija smiltis, ieeja bija mazi oļ i. Lai kā jas iegremdē tu oļ os, ir nepiecieš ami ī paš i apavi. Jū ra krā š ņ a, tilts normā ls, ir pazemes pā reja, tiek tī rī ta pludmale. Atkritumu tvertnes stā v. Visi sauļ oš anā s krē sli ir labi.
Mī nuss - ķ ipars reģ istratū rā (bez USD 15 nesaņ ē ma lī dz pē dē jam), un telpā ir smaka (jums ir nepiecieš ams izsaukt tehniķ i),
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu