"SURAL SARAY" -2018 vai DIVAS VIENAS JŪRAS ...

Rakstīts: 13 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 15 — 30 jūnijs 2018
Tā lu un plaš i izpē tī tā Turcija katru gadu valdzina ar ā triem tieš ajiem lidojumiem un iemī ļ oto "Viss iekļ auts". . .
Savulaik tika nolemts pamī š us apskatī t apskates vietas ar iespaidiem bagā tā m un vienkā rš i pavadī tā m brī vdienā m pludmalē . Tā pē c viņ i atkal izvē lē jā s Side vai, pareizā k sakot, Sural Saray Hotel Cholakli.
Mē s nekavē simies pie visā m tā s priekš rocī bā m, jo ​ ​ tā s ir sī ki aprakstī tas mū su "ceļ ojumu piezī mē s" "Kā pē c sē dē t viesnī cā – jā brauc ar dolmusu Sidē ! " ( https://www.turpravda.ua/tr/blog-239452.html var viegli atrast Google pē c nosaukuma), bet parunā sim par š ī gada emocijā m.

. . . Uzkrā tais nogurums lika sevi manī t, un ī ss lidojums no dzimtā s pilsē tas, ā tra un bezvī zu muitas un robež kontroles caurbraukš ana, kā arī smilš aina pludmale neatstā ja citas iespē jas. Galu galā tieš i š eit smiltis ir mī kstas, nevis oļ i, kā Antā lijā .
Salī dzinot ar pagā juš o gadu, uzreiz iekrita acī s daž as izmaiņ as: atjauninā ta, ar mainī tu krā su shē mu, galvenā s ē kas fasā de un vē l vairā k volā nu restorā nā . Visam iepriekš aprakstī tajam tika pievienots milzī gs tuncis un cepti auni (veseli! ), kas parā dā s burtiski katru otro dienu, no kuriem viesiem tiek rū pī gi nogriezti neparasti garš ī gi gaļ as gabali.
Pā rpilnī ba sieru, sieru, daž ā du sagatavju mā jputnu gaļ as, augļ u, dā rzeņ u un saldumu pā rpilnī ba – visaugstā kajā lī menī ! Katru vakaru vakariņ u sā kumā pie nebeidzamā saldā galda iznā k š efpavā rs, ar kura “zelta” rokā m visas dienas garumā cepa kū kas, baklavu un citus labumus. Viņ š , tā pat kā tē lnieks, staigā pa plaš ajiem traukiem, apbrī nojot savus darbus. Un š ajā laikā pie balkona viņ i cep svaigā kā s aknas, tī taru, tabakas vistu un daudz ko citu...
Tā pat kā iepriekš , visā teritorijā ir neticami daudz veidu tē jas un bezalkoholisko dzē rienu, un minerā lū dens pudelē s ar zī molu Sural (starp citu, ar paaugstinā tu Ph) istabā s ir neierobež ots!

Izpalī dzī gi un pieklā jī gi darbinieki palika nemainī gi, visur bija tī rī ba un kā rtī ba. Gaiš s un mī ksts kā paklā js, smaragda zā lieni zem augstā m palmā m ved uz pastā vī gi tī ru privā to pludmali, kurā , protams, visiem pietiek sauļ oš anā s krē slu un matrač u. Vā cieš u ir vairā k, jo viesnī ca ir klusa un ģ imenes pā rvaldī ta. Par trokš ņ ainu mū ziku un ballī tē m - laipni lū dzam kaimiņ u viesnī cā s. Š eit viss ir pieklā jī gs un inteliģ ents. Pa dienu - š autriņ as, teniss, teniss, ū denspolo un volejbols, bet pē c vakariņ ā m "bē rnu diskotē ka" (mazā kajiem) ar animatoriem, savukā rt no 21.00 uz tilta pā r baseinu - š ova programmas. Sporta entuziasti var vē rot daž ā dā s pasaules malā s notiekoš ā s sacensī bas uz lielā ekrā na konferenč u telpā .
Pā ris reizes uz golfa ratiem manī ta saimniece, kura diskrē ti pā rbaudī ja viesnī cas (tuvumā pē c remonta atvē rā s viesnī ca Sural, pā ri ceļ am atrodas Surā la dā rzs).
Brokastu-pusdienu-vakariņ u laikā personā ls diskrē ti tī ra, slauka, slauka, un to visu uzrauga augstā kā lī meņ a vadī tā js un apsardzes dienesta pā rstā vis. Pateicoties krievvalodī gajai administratorei Zamirai Ahmedovai, divu nedē ļ u atpū tas laikā neradā s neviena problē ma.
Jū su iecienī tajā "tekstila paradī zē " - mazā veikalā pretī reģ istratū rai - joprojā m augstas kvalitā tes apģ ē rbi par lieliskā m cenā m. Bet tagad Karī nai ir aizvietotā js: draudzī gais un pieklā jī gais Kairats.
… Nekas nav mainī jies: izbraucot no viesnī cas, no vienas puses, ir autobusa pietura uz Manavgatu un Antique Side, no otras puses, Sural Bazaar, aptieka un, protams, Migros lielveikals. Bet galvenais ir tī ra, silta, tirkī za jū ra ar plaš u smilš u pludmales joslu!
Jaukas brī vdienas!
Andrijs TSURKANOVS,
fotoattē ls: Irina TSURKANOVA
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu