No jūras un pludmales plusiem

Rakstīts: 29 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 19 — 27 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 5.0
Pat ierodoties lidostā , mū s informē ja, ka viņ i ir mainī juš i viesnī cu, mums nezinot. Mē s nepiekritā m. Kopā ar tikš anā s gidu kā du stundu gā jā m no autobusa lī dz lidostai, noskaidrojā m, kas notiek, beigā s atļ ā va mū s aizvest uz Surā lu. Viesnī cā ieradā mies pē c 20:00, mū s aizsū tī ja vakariņ ā s un teica, ka pē c tam reģ istrē sies. Bet ne pē c vakariņ ā m, ne pē c stundas, ne pē c pusotras stundas mē s netikā m iekā rtoti, lai gan citi cilvē ki, kas ieradā s vē lā k par mums, tika nokā rtoti uzreiz, manā klā tbū tnē . Un tā mē s turpinā jā m tusē t reģ istratū rā . Resnais č alis pie letes teica: "Sistē mas kļ ū me, pagaidiet. " Tas ilga lī dz brī dim, kad sazinā jā mies ar tū risma operatoru un viņ i piezvanī ja viesnī cai. Rezultā tā mē s iekā rtojā mies pē c divā m stundā m.
Istaba bija jauka, tikko izremontē ta un tī ra. No viesnī cas priekš rocī bā m: numuriņ i, teritorija, pludmale un jū ra. No mī nusiem: š is resnais č alis reģ istratū rā un ē diens. Pirmajā dienā likā s, ka ar pā rtiku viss kā rtī bā , bet otrajā saproti, ka no vā rda gaļ as nav vispā r, kaut kā di subprodukti, pusfabrikā ti. Zivis ir, bet to nav iespē jams ē st katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s. Mana mā sa treš ā s uzturē š anā s dienas vakariņ ā s ar kaut ko saindē jā s un pavadī ja dienu pilnī gi briesmī gā stā voklī . Mums š ī ir pirmā reize daudzu gadu atpū tas laikā daž ā dā s valstī s un viesnī cā s. Š ajā viesnī cā , visticamā k, jā dzer no rī ta lī dz vakaram un jā dezinficē ķ ermenis no iekš puses, tā teikt. Tā pat kā daudzi atpū tnieki tur. Mē s nelietojam alkoholu, iespē jams, ka tas tur nav atļ auts))) Arī saldumi ir nož ē lojami, es nekad neesmu redzē jis mannu ar sī rupu daž ā dā s krā sā s un variā cijā s saldumu aizsegā .
Saistī bā ar koronavī rusu darbinieki visiem liek ē st, un tas veido rindas un palielina slogu darbiniekiem. Nu mū sē jie, un viesnī cā.95% apmeklē tā ju ir krievi un ukraiņ i, viņ iem patī k stā vē t rindā ) 19:00 sā kas)) nu tas ir jauki, tikai lai mū sē jie stā v rindā )) Ž ē l bija skatī ties pie personā la ē damzā lē un bā ros, viesmī ļ i tur skraida pavisam bez atpū tas, ar melniem riņ ķ iem zem acī m. Tur viens darbinieks var bū t gan viesmī lis, gan apkopē ja, gan bā rmenis, no rī ta ē damzā lē , pē cpusdienā kafejnī cā pludmalē un tā tā lā k pa apli. Bē dī gs stā sts. Viesnī cā viņ i ietaupa gan uz darbiniekiem, gan atpū tniekiem.

Kopumā viesnī ca nav ieteicama. Pludmale un jū ra ir pā rsteidzoš as. Masā ž u viesnī cā netaisī ju, jo man nepatika ļ oti uzmā cī gā un smacī gā Violeta spa. Es vispā r nesaprotu, kā pē c man vajadzē tu kā dam stā stī t par sevi, kad es ierados un uz cik dienā m, ja atnā cu tikai pē c pludmales dvieļ a. Vienkā rš i iedod man dvieli un es doš os uz pludmali. Tā tad nē , Violetai vajadzē tu man sniegt spa pakalpojumus un masā ž as, uzzinā t, ar ko es atpū š os un tā tā lā k. Stulba shē ma. Vajadzī bas gadī jumā pats nā kš u un noskaidroš u visus mani interesē još os jautā jumus par spa centra pakalpojumiem. Nav nepiecieš ams uzlikt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu