Sueno Hotels Beach Side 5*– Atsauksmes

106
Novērtējums 6.710
№70 viesnīcas reitingā Sānu
7.2 Numurs
6.8 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.4 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, 2 kilometrus no Sides pilsētas. Atvērts 2006. gadā. Piemērots aktīvai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар Belbor
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Telpā nav skaņ as izolā cijas, var dzirdē t, ko runā blakus istabā s. Ļ oti trokš ņ aini turku viesi un viņ u daudzskaitlī gie bē rni, un viņ i ir 90%, viņ i skaļ i runā un klauvē pie skapjiem istabā s, un arī smē ķ ē sabiedriskā s vietā s. … Tomēr ▾ Telpā nav skaņ as izolā cijas, var dzirdē t, ko runā blakus istabā s. Ļ oti trokš ņ aini turku viesi un viņ u daudzskaitlī gie bē rni, un viņ i ir 90%, viņ i skaļ i runā un klauvē pie skapjiem istabā s, un arī smē ķ ē sabiedriskā s vietā s. Viņ i var ieslē gt skaļ u mū ziku istabā vē lu vakarā . Mū zika uz grī das skan lī dz pulksten 23:00, un to var dzirdē t telpā . Restorā nā vienmē r ir rindas, starp galdiņ iem nav sociā lā s distances. Kalpo galvenokā rt turkiem. Viesnī cā ir daudz apmeklē tā ju. Neiesaku š o viesnī cu, pā rē jais tiks sabojā ts.
аватар ulya.sachkova
Esmu bijis Turcijā vairā kas reizes un š ī ir pirmā viesnī ca, par kuru GRIBU uzrakstī t pozitī vu atsauksmi, jo Sueno noteikti iekļ uva manā viesnī cu topā. Centī š os uzrakstī t ī si un kodolī gi. Reģ istrē ties: Ash (Jasins) ir vienkā rš i skaists! Ļ oti atsaucī gs un adekvā ts, ja ar viņ u runā kā ar cilvē ku. … Tomēr ▾ Esmu bijis Turcijā vairā kas reizes un š ī ir pirmā viesnī ca, par kuru GRIBU uzrakstī t pozitī vu atsauksmi, jo Sueno noteikti iekļ uva manā viesnī cu topā.

Centī š os uzrakstī t ī si un kodolī gi.

Reģ istrē ties:
Ash (Jasins) ir vienkā rš i skaists! Ļ oti atsaucī gs un adekvā ts, ja ar viņ u runā kā ar cilvē ku. Mē s ieradā mies pulksten 11:00, un viņ š nekavē joties atrada mums istabu, lai reģ istrē tos, tā pē c mums nebija jā gaida lī dz pulksten 14.
Pati istaba ir lieliska! Viss ir tī rs, ir dvieļ i, veļ as lupatas, halā ti, č ī bas, ledusskapis nedarbojas ī paš i labi, bet kā pē c tā , ja ē diens ir restorā nā , un blakus ir bā rs ar apkalpoš anu.

Runā jot par pā rtiku un dzē rieniem:
Man pietika ar visu: daž ā dī ba, dā rzeņ i, gaļ a, deserti, kā rtī ga turku kafija, vakariņ ā s - vē ž i, krabji, garneles. Viss bija pā rpilnī bā . Sakarā ar to, ka katrā stacijā (dā rzeņ i, siltie ē dieni, deserti u. c. ) darbinieki paš i liek ē dienu, un neviens apmeklē tā js ar rokā m neiekļ ū st kopē jā ē dienā : nav rindu, ir sanitā ri. nosacī jumiem.
Un tas ir ļ oti patī kami. Katrā ē dienreizē atseviš ķ i iepakoti galda piederumi, salvetes.

Sā nu iela vispā r ir atseviš ķ s prieks. Visas vakariņ as mē s pavadī jā m tikai tur. Plusi: bez dress code, sē di vismaz slapjā peldkostī mā (visi ā rā , uz koka piknika soliem-galdiņ iem), katrā bodē atseviš ķ s ē dinā š anas veids = restorā ns izkrauj, viss brī vā dabā , nav rindu, ir daž ā dī ba. Daž as vietas ar skatu uz baseinu un labu mū ziku.

Bā ros ā rzemju alkoholu lej bez problē mā m, ja pajautā . Galvenais ir teikt nevis vienkā rš i "dž ins un toniks", bet "Gordons un toniks" vai nevis "viskijs", bet "Č ivas".

Teritorija:
Lielā kā daļ a pā rdomā ti. Es nezinu, kā ds brī niš ķ ī gs ainavu dizainers ir projektē jis š o vietu, bet katrs metrs ir patieš ā m labi sakā rtots.
Daudz zaļ umu, ballī te pie baseina, ko nekur citur nevar dzirdē t, labi novietots amfiteā tris ar š iku skaņ as aparatū ru.

Izklaide
Noteikti jau esat lasī juš i, ka š ī viesnī ca ir paredzē ta koncertiem, tā pē c uz tiem brauc pat vietē jie turki. Skaņ a forš a, pā ris reizes uzstā jā s turku slavenī bas, reiz atnā ca komanda a la todes ar forš ā m dejā m, pie baseina uzcē la skatuvi ar dī dž eju, pludmalē bija diskotē ka neona krā sā - š ī ir tikai puse ka es piedalī jos.
Akvaparks pieauguš ajiem - forš i slidkalniņ i, pā ris taisns adrenalī ns.
Ir arī tenisa korts, boulings, spē ļ u automā ti, š ķ iet, kaut kas cits, kam man vienkā rš i nebija laika tikt.
Ī sā k sakot, jums nebū s garlaicī gi.

Piestā tne
Par viņ u atseviš ķ i, jo tas tieš ā m ir PIRS. Manā vē sturē š is ir lielā kais, ietilpī gā kais sauļ oš anā s krē slu skaita ziņ ā ar lielu bā ru sasodī tā mola centrā . Ko lai saka, pat vakarā reizē m bija skatuve ar dzī vo grupu un atpū tnieku dejā m.

Bē rniem
Man nav bē rnu, bet es novē rtē ju, cik daudz viņ iem ir: mini akvaparks, kaudzis mazu baseinu, animā cija, savs ATKLĀ JU PARKS, atseviš ķ a zona ar visā dā m tematiskā m mā jiņ ā m un aktivitā tē m, vietas kā pš ana un citas izklaides.

Rezumē jot (vai noslē gumā ):
Viesnī ca ir skaista, labi pā rdomā ta un lieliski piemē rota lieliskā m brī vdienā m.
Lai gan, ja jū s neatlaidī gi atrodat vainu - jebkurā brī niš ķ ī gā vietā jū s varat atrast kaut ko "ne tā , kā vajadzē tu". Bet š is stā sts nav par mani, jo es gā ju vienkā rš i atpū sties un izbaudī t, nevis meklē t trū kumus, ko arī novē lu visiem.
Лобби бар Side street ПИРС Виз из номера Еда на ужине Дискотека на пляже в неоне
аватар dmatniyazova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tas ir tikai murgs, nevis viesnī ca, bet hostelis, nevajag te braukt, labie cilvē ki, atpū š aties par tā du naudu citā s normā lā s viesnī cā s, lū dzu. Ē diens jū s neatstā s izsalkuš u, tač u, protams, jū s nevē laties š ā du ē dienu vienatnē atvaļ inā juma laikā , it ī paš i, ja samaksā jā t tik lielu naudu. … Tomēr ▾ Tas ir tikai murgs, nevis viesnī ca, bet hostelis, nevajag te braukt, labie cilvē ki, atpū š aties par tā du naudu citā s normā lā s viesnī cā s, lū dzu. Ē diens jū s neatstā s izsalkuš u, tač u, protams, jū s nevē laties š ā du ē dienu vienatnē atvaļ inā juma laikā , it ī paš i, ja samaksā jā t tik lielu naudu. Kad es lasī ju sliktā s atsauksmes, es tam neticē ju, es tā nedomā ju, bet diemž ē l tā ir taisnī ba. Netē rē jiet naudu š ajā viesnī cā , viss ir nulle un tikai lī menis ir nulle, tas velk uz trijnieka
Это в номере ООО это кровать общежитие а не пятизвёздочного отеля Ванная , дверь в душе не работает так как я худее с другой стороны залезла,где полотенца видно внизу, а если человек плотный то никогда вам не видать душа Это мини бар называется пятизвёздочного отеля Везде кошки дерутся страшно Шкаф пятизвёздочного отеля просто смешно
аватар gagloshvili.1992
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū s iekā rtoja pietiekami ā tri, mū su istaba atradā s otrajā stā vā , istaba liela, istabā ir viss personī gajai aprū pei, sā kot no zobu birstes lī dz, ž elejas, ziepes, š ampū ni, skuvekļ i lī dz mini bā ram ar dzē rieniem, viss darbojā s pareizi, domā ju gaisa kondicionieris un TV, santehnika, lai gan nebija jauna, viss strā dā ja labi, par istabu gandrī z nebija sū dzī bu, izņ emot grī das ne vienmē r tika mazgā tas tī ras, bet pat š eit nesanā ca kā mā jā s, biež i vien mē s nemaz neeksistē jā m. … Tomēr ▾ Mū s iekā rtoja pietiekami ā tri, mū su istaba atradā s otrajā stā vā , istaba liela, istabā ir viss personī gajai aprū pei, sā kot no zobu birstes lī dz, ž elejas, ziepes, š ampū ni, skuvekļ i lī dz mini bā ram ar dzē rieniem, viss darbojā s pareizi, domā ju gaisa kondicionieris un TV, santehnika, lai gan nebija jauna, viss strā dā ja labi, par istabu gandrī z nebija sū dzī bu, izņ emot grī das ne vienmē r tika mazgā tas tī ras, bet pat š eit nesanā ca kā mā jā s, biež i vien mē s nemaz neeksistē jā m. Viesnī cā bijā m ekskursijā s, iesaku visiem, par š o rakstī š u vē lā k kur un kā izdevī gi un efektī vi pasū tī t!
Vē l varu teikt par teritoriju, ļ oti jauka liela zaļ ā zona, ir pat kur vakarā pastaigā ties. Viesnī cā ir sporta izklaides daļ a, tie ir animatori - tas ir vairā k fitness, akva, boccia, volejbols, un loka š auš ana un ieroč i ir asā ki mī ļ otā jiem! ))) mē s piedalī jā mies gandrī z visā . Vakara diskotē ka bē rniem un š ovi pieauguš ajiem. Pludmale uz. Mums ar bē rniem ī paš i patika, un tur ieeja tā dā s smiltī s ilgstoš i var bū t maigi slī pa, vienī gais, ka planktons smeldz jū ru, atstā j pē das uz ķ ermeņ a, niez. Ē diens viesnī cā ir izcils, protams, ja salī dzina ar dā rgā kā m viesnī cā m, var atrast mī nusus, bet kopē jā viesnī cas cenā viss ir ļ oti cienī gs, daudz kas un galvenais svaigs ē diens, bē rniem tu var arī atrast, ko vien vē lies, bet, ja tavi izvē lī gie bē rni mī l daž ā dus jogurta biezpienus, tā pē c tos var iegā dā ties uz ielas netā lu. No restorā na ē dieniem mums visvairā k patika grils un viss uz grila, dā rzeņ i, gaļ a, foreles zivis bija divas reizes. Viņ u piedevas ir kuskuss, ļ oti garš ī gi var ē st ar visu, arī garš ī gi spageti un Boloņ as ē dieni, bē rniem teritorijā ir saldē jums. Ir daudz augļ u, vī nogu, meloņ u, aprikož u, arbū zu. Nu no izbraukumiem bija uz jahtas pie jū ras plkst. Delfī nu sala, viņ i arī brauca pludinā t, viņ iem ir 7 un 9 gadi, viņ i ir vienkā rš i sajū smā , viņ i teica, ka tagad mē s katru gadu brauksim uz Turciju! ) Un viņ i pierakstī jā s ekskursijā s pē c mū su draugu ieteikuma, tas ir viegli iebrauc meklē tā jā un atrodi grandu utopiju travel pē c nosaukuma, protams, brī ž iem lē tā k un serviss labs, viennozī mī gi, no pusdienā m un transporta. Viņ i vienmē r sazinā s, ē rti apmaksā pē c fakta! Vē los atzī mē t arī ļ oti labos viesnī cas personā lu, viņ i tiek laipni sagaidī ti, viņ i ir draudzī gi, daudzi labi runā krieviski. Paldies par jauko brī vdienu!
аватар kirdmitrij703
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Jauka liela viesnī ca. Visur tī rs un kā rtī gs. Jauka smilš aina, slī pa pludmale, ir sava mola, pludmalē ir duš a. Ē diens 24 stundas diennaktī . Tu noteikti nebū si izsalcis. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Jauka liela viesnī ca. Visur tī rs un kā rtī gs. Jauka smilš aina, slī pa pludmale, ir sava mola, pludmalē ir duš a. Ē diens 24 stundas diennaktī . Tu noteikti nebū si izsalcis. Ir ū dens atrakciju parks ar 6 slidkalniņ iem, bē rnu un pieauguš o animā cija. Visur bezmaksas Wi-Fi. Bē rniem ir bē rnu ē dienkarte + viņ i var pagatavot to, ko lū dzat. Numurā ir seifs un minibā rs, kas tiek papildinā ts katru dienu bez maksas. Teicama apkalpoš ana, apkope. Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos š ajā viesnī cā .
аватар MariaPlatitsina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Dā rgs diennakts laiks, dā rgie ceļ otā ji. Es gribē ju uzrakstī t par viesnī cu, ierodoties mā jā s, bet es rakstu burtiski treš ajā dienā . Mē s uz š o viesnī cu nonā cā m nejauš i. Mē s maijā rezervē jā m pavisam citu viesnī cu oktobra mē nesim Silence Beach Sidē , izmantojot tū roperatoru Coral Travel. … Tomēr ▾ Dā rgs diennakts laiks, dā rgie ceļ otā ji. Es gribē ju uzrakstī t par viesnī cu, ierodoties mā jā s, bet es rakstu burtiski treš ajā dienā . Mē s uz š o viesnī cu nonā cā m nejauš i. Mē s maijā rezervē jā m pavisam citu viesnī cu oktobra mē nesim Silence Beach Sidē , izmantojot tū roperatoru Coral Travel. Bet mē nesi no mana ceļ ojuma viņ i ziņ oja, ka nav vietu, jo turkiem bū s kaut kā da preses konference, un krievi nebija pilnvaroti, un viņ i vienkā rš i piedā vā ja Sueno Beach viesnī cu bez piemaksā m, kas lī dzvē rtī ga Klusumam. . Nu vai ņ em naudu. Atvaļ inā jums bija plā nots, un viņ i vienojā s skolā , un mana mā te paņ ē ma atvaļ inā jumu iepriekš , apskatī ja vietni par viesnī cu, š ķ iet, ka tas ir ok. Mē s ieradā mies viesnī cā . Starp citu, es speciā li rezervē ju maijā , lai ierastos agri, un izvē lē jos laiku no rī ta, bet....harta un zaudē ta diena. 20 vakarā bijā m viesnī cā.... Iesā kumā nebija reisu kavē š anā s, ieradā mies laicī gi, bet nez kā pē c, ilgi sē dē jā m mikroautobusā , gaidī jā m kā du, lika pagaidī t vē l pusstundu un brauksim. Labi. Gide mums sā ka stā stī t par laikapstā kļ iem utt. Bet, tā kā š ī nebija pirmā reize Turcijā , viņ a teica, ka viņ ai viss ir zinā ms, meitene mierī gi apsē dā s pie š ofera un visi brauca klusē dami. . Esam ieraduš ies. Laiks super, neskatoties uz to, ka ir jau 7. oktobris. Ē rts laiks, vienkā rš i super. Viņ i ā tri iekā rtojā s, bet, kad viņ i ieradā s istabā , nē , tas nav cipars, š ī ir putnu mā ja, bez balkona, stulbi logi un viss. Un vannas istaba....Duš as kabī ne ir tikai PPC. Pieciniekam tas ir viegli. . . Man nav vā rdu. Labi, es esmu kalsna. Ja š ajā viesnī cā ierodas kā ds resns, viņ š tur vienkā rš i neiederē sies. . . Atgā dinā š u, ka esam tur jau treš o dienu, bā ru nemainī ja, ziepes un ziepju piederumus nedeva, tualetes papī rs jau drī z beigsies, bet nevienam tas nerū p. . . Kā saka, es visu nē sā ju lī dzi. . . Ierodoties teica, ka nā kamajā dienā pulksten 12 bū s tikš anā s ar mū su gidu. Mē s kā kā rtī gi ieradā mies laicī gi, bet viņ š parā dī jā s ar pusstundu vē lu un pat neatvainojā s. Viņ š sā ka ar mums tā runā t, it kā mē s nebū tu nekā di un mums nebū tu iespē jas sazvanī t. Vī rietis piecē lā s un aizgā ja. . Labi darī ts, viņ š mums teica, ka spiediena mē rī š ana un apdroš inā š anas aktivizē š ana maksā.50 Baku dolā ru, ja nedod Dievs, kas ar jums notiek, tas maksā.30 USD, ja pē kš ņ i jums to nav, tad uz redzē š anos. Un tad viņ š sā ka runā t par to, ka viņ iem visiem jā pasū ta ekskursijas. Jā , kā ds viņ us mī l, bet ne es un mana ģ imene. Es atvainojos, ka, ja viss ir par viesnī cu, vai varam paklanī ties. Viņ š kā pū ķ is gandrī z sagrā ba seju, it kā es cienu krievus un tā tā lā k un tā tā lā k. un tev ir jā rī kojas š ā di....Man tas kļ uva nedaudz neskaidrs. Vispā r noskaņ ojums nulle. Atnā ku uz reģ istratū ru, palū dzu nomainī t putnu bū diņ u pret istabu, dodu naudu, un man saka, ka istabiņ a ir super, vietu nav, kas vē l sliktā k. Un jā , palasot atsauksmes, sapratu, ka istabiņ a jā , laba, klusa, mierī ga, viss blakus. Kopumā viesnī cai nav daudz balkonu, tā sakot, 30% no 100 Paturiet prā tā . Jū ra š eit ir vienkā rš i neparasta, tā pē c mē s pastā vī gi tur atrodamies. Tī rs, caurspī dī gs, smiltis, kā milti. Tikai Ē ģ iptē un Sueno ir tā da jū ra. Ē diens arī nav slikts. č au. Jā , piekrī tu, katra diena ir vienā da, bet izsalcis nepaliksi. Jā , ir daudz kirgī zu, tač u viņ i pret jums izturas vislabā k. Varbū t tā ir bijusī republika, bet turki mū s vienkā rš i ienī st, mū s pilnī bā ignorē vai arī gaida naudu, es neesmu skops, es vienmē r pateicos par padarī to darbu, bet ja tu aizgā ji uz bā ru un tevi apkalpoja dzē riens ar tā du seju, es tev nedoš u ne juaņ u. Š eit ir daž i ļ auni turki, pirmo reizi es pieķ ē ru visā ceļ ojumā . Kopumā es nezinu, kas notiks tā lā k, tad es uzrakstī š u, man vē l 4 dienas š eit klī st)))
аватар mirkus11
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kumā mē s rezervē jā m viesnī cu maija sā kumā oktobrim. Prasī bas viesnī cai bija: - pieņ emamu cenu, - galvenā ē ka - zaļ ā zona, - vē lams sā nu zona, - smilš aina ieeja jū rā , liela promenā de, - mierī ga jū ra. … Tomēr ▾ Sā kumā mē s rezervē jā m viesnī cu maija sā kumā oktobrim.
Prasī bas viesnī cai bija:
- pieņ emamu cenu,
- galvenā ē ka
- zaļ ā zona,
- vē lams sā nu zona,
- smilš aina ieeja jū rā , liela promenā de,
- mierī ga jū ra.
Sueno viesnī ca tikko atbilda š iem kritē rijiem.
Kopā viesnī cā bijā m 2018. gada oktobra sā kumā . tikai vienu dienu no 10, jo izvē lē jā s pā rcelties uz citu dē ļ viesnī cas vadī bas než ē lī gā s attieksmes pret klientiem!
Viesnī ca izskatā s skaista, BET ar nopietniem trū kumiem.
Trū kumi:
1. Risks apmesties papildu ē kā s (tā s ir divas), par kurā m kontaktā ar tū roperatoriem nekas netiek teikts.
2. Risks iekā rtoties galvenā s ē kas istabā s, kas atrodas tieš i virs virknes transformatoru, kas zum visu diennakti un atrodas gar vienu no viesnī cas ā rē jā m malā m.
3. Ē dinā š ana, kas neatbilst 5* viesnī cai.
4. Orientē ts uz turku atpū tniekiem.
1. Norē ķ ins.
Viesnī cā ir galvenā ē ka, ir villas, un ir papildu ē kas (slikti pielā gotas ē rtai nakš ņ oš anai 5* viesnī cā , vairā k kā.3* hostelis).
Mē s rezervē jā m un samaksā jā m par standarta numuru galvenajā ē kā par 5 * viesnī cas cenu.
Š ajā viesnī cā vienmē r pastā v risks iekļ ū t š ajā s visneizskatī gā kajā s papildu ē kā s (tā saka, ka kā dreiz tur dzī vojuš i viesnī cas darbinieki). Tas attiecas tikai uz standarta numuriem. Mē s ieguvā m š o iespē ju. Tas ir, ja jū s esat divi vai 2 + 1 grupā , jū s varat iekļ ū t š ā dā s ē kā s: bez balkoniem, ar mazā m istabā m, tieš ā tuvumā tehniskajā m telpā m, ar hosteļ a vai 3 * viesnī cas lī meni, tā lu no galvenā ē ka un visa viesnī cas infrastruktū ra, ar augstu kanalizā cijas smaku.
Bijā m š okē ti un saš utuš i par viesnī cas vadī bas attieksmi pret klientiem, jo ​ ​ ī paš i Mehmetu (pā rstā vē ts kā direktors), kurš apgalvoja, ka nodroš inā tais standarta numurs papildu ē kā atbilst 5* viesnī cas lī menim. Viņ š atbildē ja uz mū su argumentiem, ka viņ i mū s nav aizturē juš i un mē s varam atstā t viesnī cu. Ar š ā du attieksmi pret klientiem Turcijā sastopamies pirmo reizi 10 gadu laikā .
2. Uzturs.
Skopā kais ē diens no visā m viesnī cā m, kur atpū tā mies, ļ oti pieticī ga visa izvē le.
Restorā na galvenā zā le atgā dina ē damistabu padomju sanatorijā s.
Protams, restorā nā ir arī ē diens. Neviens no bada nemirs, un restorā nā var izvē lē ties vienu vai divus ē dienus. Vienmē r ir dā rzeņ i.
Ar augļ iem ir sliktā k. Tie ir, bet ierobež otā diapazonā . Augļ iem no augš as lē ja ū deni kā no ū denskrituma, no kura tie nekļ uva tī rā ki.
3. Sueno - orientē ts uz turku atpū tniekiem.
Nekad iepriekš nebiju bijusi tā dā viesnī cā kā š ī . Tas ir manā ms lielā s vietē jo iedzī votā ju grupā s, kas pludmalē visu dienu aizņ em sauļ oš anā s krē slus, kliedz, visur smē ķ ē , ē d uz tiem paš iem sauļ oš anā s krē sliem. Viņ i cieš i skatā s uz dā mā m. Tie, kas ir apmetuš ies š ā dā s viesnī cā s, sapratī s, ko es domā ju.
4. Sanitā rais stā voklis.
Š eit ne viss ir skaidrs.
Istaba bija tī ra.
Bet pludmalē kabī nes netika tī rī tas vispā r.
Priekš rocī bas:
1. Zaļ ā zona
2. Smilš aina ieeja jū rā un smilš u pludmale
3. Infrastruktū ra bē rniem
Mē s neiesakā m Sueno Hotel Beach Side. Mē s to izslē dzā m no mū su viesnī cu saraksta.
аватар ira140474
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī gi, nevis viesnī ca Es ceļ oju ar savu vī ru un 10 gadus vecu bē rnu. Ieradā mies 18.00, iedeva istabiņ u 1021.16 kv. m bez balkona ar skatu uz blakus esoš ā s viesnī cas trokš ņ ainajā m instalā cijā m, aizgā ja lamā ties, piedā vā ja numuriņ u M1, skapi bez balkona ar nelielu logu un duš u, aizgā ja vē lreiz. … Tomēr ▾ Briesmī gi, nevis viesnī ca
Es ceļ oju ar savu vī ru un 10 gadus vecu bē rnu. Ieradā mies 18.00, iedeva istabiņ u 1021.16 kv. m bez balkona ar skatu uz blakus esoš ā s viesnī cas trokš ņ ainajā m instalā cijā m, aizgā ja lamā ties, piedā vā ja numuriņ u M1, skapi bez balkona ar nelielu logu un duš u, aizgā ja vē lreiz. lai pā rliecinā tu piedā vā ja istabiņ u invalī diem !! ! ! !!!!!!! ! ! Samaksā jā m lielu naudu par biļ eti, tā du ņ irgā š anos negaidī jā m. . . viņ i tikai tik atklā ti smī nē ja pie reģ istratū ras. . . Rezultā tā nā kamajā dienā š efpavā rs (kā visi viņ u sauca) pā rģ ē rbā s istabā . 3063. Izeja tieš i uz ieeju viesnī cā un trokš ņ ainā kafejnī cā , visu laiku gulē ju ausu aizbā ž ņ os. Š ausmas.
Plusi: ieeja jū rā , liela pantona, plaš a pludmale, daudz augļ u, garš ī gs saldē jums pie zivju restorā na, strā dā kirgī zi (ļ oti draudzī gi un labi runā krieviski), bē rnu pilsē tiņ a, pieauguš o akvaparks (laba apsardze), SPA centrs , atrakciju parks.
Mī nusi: netī rumi visur, paklā ji, stikls, logi, lifti; ē dnī cā ī sti nav ko ē st 5 zvaigž ņ u viesnī cai, trī s veidu Suluguni siers, tā s paš as kū kas, Side ielā ir viena fast food. Saindē jos otrajā dienā , visas dienas mocī jos ar vē deru, ē du visas zā les. Pē c nedē ļ as mans vī rs un meita saslima ar briesmī gu laringī tu ar drudzi. Š ausmas. Ļ oti auksti konderi visur. Visur kaķ i, visur ē ē ē ē ē ē , viņ u smirdoņ a, guļ uz krē sliem, 80% atpū tnieku ir turki, tie ir tikai tumš a tumsa, š ausmas amfiteā trī , pamatī gs turku bazā rs. Š ie galdi un krē sli stā v, nevar tikt cauri. Visi smē ķ ē tev tieš i sejā . Visu dienu tikai turku mū zika, pā ris reizes tikko dzirdē ju kaut ko eiropeisku, š ovi tikai turku mā kslinieki ir tikai viņ iem saprotami un zinā mi (laikam forš i), viesnī ca nolaista, un galvenais, nevienam nekas nerū p. Baseini ir mazi un pilni ar cilvē kiem.
Vispā r murgs. Varu tikai ieteikt ienaidniekiem un tiem, kas nekad nekur nav bijuš i.
аватар r.scripka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pati pirmā lieta, kas aizē noja manu iespaidu par SUENO HOTELS BEACH SIDE 5 * viesnī cu, bija reģ istrē š anā s. Es ierados viesnī cā ar savu 11 gadus veco dē lu. Reģ istratū rā es pasniedzu vadī tā jam personalizē tu pavadvē stuli, kurā bija skaidrs, ka esmu ceļ otā ju kopienas loceklis un viesnī cas personā lam man kā viesim ir jā pievē rš pienā cī ga uzmanī ba, jo, iespē jams, es publicē š u savu atsauksmi. … Tomēr ▾ Pati pirmā lieta, kas aizē noja manu iespaidu par SUENO HOTELS BEACH SIDE 5 * viesnī cu, bija reģ istrē š anā s. Es ierados viesnī cā ar savu 11 gadus veco dē lu. Reģ istratū rā es pasniedzu vadī tā jam personalizē tu pavadvē stuli, kurā bija skaidrs, ka esmu ceļ otā ju kopienas loceklis un viesnī cas personā lam man kā viesim ir jā pievē rš pienā cī ga uzmanī ba, jo, iespē jams, es publicē š u savu atsauksmi. no viņ u viesnī cas ...Kopumā bezbailī gs menedž eris)) man pasniedza istabas atslē gu ar vā rdiem: "Dā vana - skats uz baseinu" ...
Man nepatī k pā rsteigumi un uzreiz sajutu, ka kaut kas nav kā rtī bā ((samaksā ju par villu ar skatu uz dā rzu. Ja gribē tos ar skatu uz baseinu, maksā tu. Pā rvaldniece izlikā s, ka nesaprot krievu valodu, mū su mantas tika iekrautas elektromobilī , un tomē r arī mē s pievienojā mies bagā ž ai, lai dotos uz savu istabu. Viņ i mū s dzina diezgan ilgi ((jo vairā k attā linā jā mies no reģ istratū ras, jo vairā k š aubī jos par kas notika...
Tā tad, villa - numurs 6918. Ļ OTI nomaļ as no galvenā s ē kas, nav skata uz dā rzu - briesmī gs ķ ē des posms, knapi noklā ts ar zaļ umiem, aiz kura maš ī nas skraida pa ceļ u...Patiesī bā pats numurs - pirmais lieta, kas iekrita acī s - sakrā juš ies putekļ i, APDRAUDĒ JĀ S no gaisa kondicioniera pie griestiem...Noguruš as mē beles, putekļ i uz tā m un karstā ū dens trū kums abos krā nos (vannā un izlietnē ) no vā rda VISPĀ R ((
Es biju š ausmā s! Es samaksā ju par uzturē š anā s mē nesi Š AJĀ?? ? Nevarot nomazgā ties no ceļ a, kaut kā pā rģ ē rbuš ies, mē s ar dē lu atkal traucā mies uz reģ istratū ru...Zem svelmes saules, ī sti neorientē joties teritorijā , pie velna, mē s atkal atnā ca pie tā paš a menedž era...Es uzskatu, ka viņ š ļ oti labi zinā ja KĀ DU numuru viņ š mums iedeva ((Viņ š kategoriski atteicā s mainī t savu "DĀ VANU", viņ š runā ja ne tikai necienī gi, bet atklā ti sakot rupji, bet, saprotot, ka es to nedarī š u atstā jot viņ u, viņ š izsniedza atslē gu no 6615. istabas citā villā.
Palū dzā m citai darbiniecei no reģ istratū ras, lai atsū ta pie mums cilvē ku, kas pā rved lietas. Kamē r mē s traucā mies uz savu pirmo istabu, mū su istabā jau bija ielauzies brī numu š veicars, VESELĪ GI PAŅ Ē MIS VISUS MŪ SU PRIEKŠ METUS, ar ROKĀ M pieskaroties manai apakš veļ ai (gultā guļ oš ajam krū š turam), kā arī mana dē la mantā m, visu iegrū da iekš ā . mū su bagā ž a, kuru viņ š aiztaisī ja ar rā vē jslē dzē ju, cieš i saspiež ot tajā mana bē rna veļ as lupatiņ u ((Bet mē s to uzzinā jā m nedaudz vē lā k, kad BRĪ DĀ JĀ S MEKLĒ T JŪ SU JAUNO ISTABU, un tajā paš ā laikā visas mū su LIETAS, kas bija iztvaikojuš as no pirmā istaba pirms mū su atgrieš anā s ((
Vispā r, saprotot, ka mums vē l nav lemts sā kt atpū tu, zvanī ju uz reģ istratū ru, lū dzot, lai atsū ta mums to paš u speciā listu, kurš attiecī gi aiztaisī ja manu bagā ž as somu ar veļ as lupatiņ u slē dzenē , lai viņ š to atver ((
Pē c brī ž a pie durvī m pieklauvē ja krieviski nerunā još s turks, kura rokā bija USB kabelis ((bija skaidrs, ka neviens viņ am neko ī sti nepaskaidroja - viņ š nā ca palī dzē t atvē rt seifu (bet ne somu). )...
Viņ a vē lreiz piezvanī ja uz reģ istratū ru, jautā ja: "Vai jums tā ir jautri? " Atkal viņ a lū dza palī dzī bu, lai atvē rtu bagā ž as somu, no kuras slē dzenes draudī gi izspraucā s veļ as lupatiņ a ...
Mē s gaidī jā m! Divi vī rieš i ieradā s uzreiz - viens no viņ iem ieradā s agrā k ar nolū ku atvē rt seifu ((
Viņ i sā ka vilkt somas slē dzeni ((Nu, š ausmas! Ja š ī slē dzene saplī sī s, izejot no viesnī cas, es nebrī nī š os. Soma ir jauna ...Veļ as lupatiņ a bija pilnī bā saplē sta ((
Pirms man bija laiks atvilkt elpu, viņ i zvanī ja no reģ istratū ras - gribē ja nosū tī t kā du, lai FOTOGRAFĒ IZPRAUSĪ TO PAMATU))) Acī mredzot gribē ja to aizstā t ar lī dzī gu)) Zaudē jot pacietī bu, viņ a teica: "Atnesiet jebkuru". ..
Viņ i atnesa ...Bez asarā m neizskatī sies))
Urrā ! Beidzot iegā jā m duš ā!
Istabas nav ļ oti jaunas...
Š ī villa ir labā ka par pirmo, bet tomē r tā lu no galvenā s ē kas un attiecī gi arī no paš as jū ras((Trū kst arī skata uz dā rzu((Tā pati ķ ē de, knapi apstā dī jumā...(
Nā kamajā dienā viņ a dalī jā s savos iespaidos, tiekoties ar gidu)) Katja - gide no Aneksturas - ļ oti jauka meitene, viņ a teica, ka nesaskata neko nosodā mu, atkā rtoti sazinoties ar reģ istratū ru. Vienojā mies, ka pē c tikš anā s ar gidu kopā dosimies pie viesnī cas vadī tā ja))
Tuvojā s)) Abi stā v kā uzspļ auti ((Es Turcijā esmu astoto reizi un vienmē r uzskatī ju, ka viesnī cas darbinieki ir ā rkā rtī gi draudzī gi un viesmī lī gi)) Ne SUENO, kungi, ne SUENO! )))) Uzlidoja cits menedž eris, pē c izskata - svarī gā ks par iepriekš ē jo)))), neļ ā va gidam atvē rt muti, pacē la balsi uz viņ u, ž estikulē ja viņ ai sejā , paceļ ot pirkstu un pā rtraucot runu (( Fu!
Bija atlikumi un sabojā ts iespaids par viesnī cu ((Pē c gides ieteikuma viņ a uzrakstī ja sū dzī bu par izmitinā š anu Aneksturam ((Katja teica: "Mē s regulā ri nā ksim uz reģ istratū ru un uzzinā sim, vai ir vietas). par pā rvietoš anos"...
Jā , perspektī va...((
Viņ a atnā ca pati pē c dienas. Reakcija ir tā da pati (( Ā rkā rtī gi nepatī kams vī rietis (( Un pastā vī gi kliedz, ka viņ š man iedeva "DĀ VANU") (( Es gribu skatu uz dā rzu, par ko es samaksā ju) un, ja iespē jams, tuvā k galvenajai ē kai. . Š ķ iet, ka nav vietu ( (
Prasī ju atslē gu - lai apskatī tu standarta istabiņ u galvenajā ē kā , lai gan samaksā ju par villu, kas ir dā rgā ka! Zobus sakodis, iedevu atslē gu - neticē siet: skats uz jumtu ((Un, ja tu apsē dies uz poda un atveras durvis uz vannas istabu, tu atradī sies tualetes stū rī aiz durvis! ))))))))) Paldies ((gaidī š u vietu villā tuvā k galvenajai ē kai))
Atnesa skatī tā numura atslē gu.
Viņ š kurnē ja uz mani cita gida no Anekstur klā tbū tnē (Katjas tur nebija), no viņ a tirā des es sapratu sekojoš o: viņ š man uzdā vinā ja “dā vanu”, bet man tas nepatika! Naudu nemaksā ju, bet gribu nomainī t numuru! ((Esmu š okā ! Nu, boor! ((
Pē c sarunas ar gidu viņ š pē kš ņ i izvilka atslē gu istabai citā villā ! Vietu trū kuma gadī jumā ! Ejam skatī ties! Urrā!! ! Nā kamā villa!! ! Vai to nevarē ja nodroš inā t uzreiz? Nē , vajadzē ja lutinā t nervus! Citā di, kas par prieku? ((
Ar villu viss ir kā rtī bā . Kā jau viss - nav jauns, mē beles noguruš as, bet viss strā dā ! Ak dievs! Paldies!! ! ))
Nu beidzot ir pienā cis laiks atpū sties : )
Viesnī ca kopumā ir laba. Bet pilnī gi bez spī duma...Nevienam te neinteresē atstā t iespaidu no labā s puses...Lai gan varē tu - š im ir daudz resursu...bet - nē ((Viss ir ļ oti viduvē ji ((
Tī rī š ana ir slikta. Dvieļ i, saskaņ ā ar kā du nesaprotamu viesnī cas koncepciju, tiek mainī ti tikai tad, ja tos iemet vannā ...
Izmazgā ti, pelē cī gi peldmē teļ i, peldmē teļ i ar caurumiem š uvē s ((Nepatī kami uzvilkt, it kā no cita pleca (( Fu ((

Minibā rs, tē ja un kafija ne vienmē r tiek papildinā ti. Viņ a atstā ja zī mī ti – prasī ja vairā kas kafijas un piena pulvera pakas. Viņ i to uzlika pie zī mī tes, uzrakstī ja labas atpū tas vē lē jumus. LABI. Ja ū dens nebija pietiekami, viņ i to atnesa paš i - no pludmales vai no ē damistabas. Bet tā , protams, nedrī kst...((5*))))))

Jautā ju reģ istratū rā , kur viņ iem ir gludinā mā telpa? Viņ a nav! ))) Par maksu var vest uz veļ as mazgā tavu - noglaudī s. Es nevaru tam uzticē ties((Kurš bū s atbildī gs, ja to sadedzinā s? ((Man bija jā izgludina slapjš audums ar fē nu uz izejas fotosesiju((Nu nekas nav noticis, labi ...Tikai karsti (() Hmm...

Teritorija ir liela un zaļ a. Maz ziedu. Diemž ē l nerodas vē lme uzņ emt bezgalī gas fotogrā fijas ...

Pludmale laba, ieeja jū rā ē rta. No rī tiem vienmē r ir lieli viļ ņ i. Jū ra š ajā vietā ir nemierī ga ...Atpū tnieki smiltī s izdzē š izsmē ķ us ((es to redzē ju personī gi, es gandrī z nevarē ju savaldī ties ...
Divas importē tā s meitenes ar mazuli mani vispirms fumigē ja, pē c tam, ignorē jot urnu, atstā ja gobjus smiltī s ((Bet tas, protams, nav paredzē ts viesnī cai - tas ir izglī tī bas jautā jums ((

Ir daudz baseinu. Centrā lajā kakā bē rns - Ū DENI NEIZLAIDA!! ! Viņ i iemeta baseinā balinā tā ju un nož ogoja to lī dz nā kamajai dienai ((No rī ta jau tur plunč ā jā s. Acī mredzot tie, kas nezinā ja ((

Viņ i labi barojas. Nav š iks, bet ne slikts. Viesmī ļ i pā rsvarā ir kirgī zi, labi runā krieviski))

Personā ls lielā koties ir draudzī gs. Bet es nevaru aizmirst vadī tā ju no reģ istratū ras))))))

Viesnī ca ir stabila 4*. Neviens, kurā vē laties atgriezties...

Mē s devā mies daudz ekskursiju, tas radī ja pozitī vas emocijas)) Mē s devā mies uz Kapadokiju, lidojā m ar gaisa balonu)) Prieks! )) Mē s lidojā m uz Izraē lu - nogurdinoš i, bet interesanti)) Mē s braucā m Rixos, bijā m Jegora Krī da koncertā )) Mums bija izejas fotosesija Sidē Apollo tempļ a drupā s ar individuā lu fotogrā fu.
Mē s arī dosimies uz Pamukali, es mī lu š o vietu - es gribu parā dī t savam dē lam))

Ak, neesmu apmierinā ta ar SUENO...Gribē jā s ko elegantā ku, pompozā ku - cena par mē neš a uzturē š anos nav nekā da rotaļ lieta, bet iespaidi ļ oti pieticī gi.. .
аватар _814389
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nolē mu uzrakstī t atsauksmi pē c negatī vo atsauksmju izlasī š anas. Nu it kā lasot atsauksmes par vienu viesnī cu..... , bet it kā es bū tu citā viesnī cā . Viss izskatā s savā dā k....Uzreiz gribu izteikt protestu tiem, kas rakstī ja, ka personā ls ir tikai uzbeki un kirgī zi. … Tomēr ▾ Es nolē mu uzrakstī t atsauksmi pē c negatī vo atsauksmju izlasī š anas. Nu it kā lasot atsauksmes par vienu viesnī cu..... , bet it kā es bū tu citā viesnī cā . Viss izskatā s savā dā k....Uzreiz gribu izteikt protestu tiem, kas rakstī ja, ka personā ls ir tikai uzbeki un kirgī zi. Tieš i tad mē s vē rsā mies pie reģ istratū ras un es redzē ju, ka darbinieki ir no Ā zijas, es biju ļ oti laimī ga (jo dzī vojam Vā cijā ) un agrā k dzī voju Kazahstā nā . Viss ir krievu valodā un uzmanī gs jū su pieprasī jumiem, viss tiek atrisinā ts uzreiz. Mē s bijā m villā un par pā rsteigumu, kad reģ istrē jā mies, konstatē jā m, ka tur nav tē jkannas. Zvanī ju uz reģ istratū ru....Man teica, ka jū su problē ma tiks atrisinā ta 10 minū š u laikā . Es saku savam dzī vesbiedram, bet tas nozī mē , ka jū s varat par to aizmirst....pirms paspē jā m atvē rt koferus, mums ar atvainoš anos atnesa tē jkannu. Kā ds tur rakstī ja par ē dienu....kaut kā ds avokado. . . un mē s, pat visa pā rpilnī bas dē ļ , tā du sī kumu nepamanī jā m. Tas nav pā rspī lē ts, bet pā rtikas tieš ā m ir tikpat daudz kā Turcijā vai jebkur citur. Manuprā t, nav pā rtraukuma, lai kaut kur teritorijā nebū tu pā rtikas. Kaut kur viņ i cep kū kas ar biezpienu un gaļ u, tad kebabu, bā rbekjū , suš i. , ayran un dzē rieni visas dienas garumā , tas viss ir pusdienu un vakariņ u pā rtraukumā , un pusdienas, vakariņ as ir atseviš ķ s jautā jums....kas te nav. . . cep un grilē tavā priekš ā , papildus tam ir tik daudz gatavo ē dienu, es pat nevaru nosaukt to skaitu. Teritorija ir ļ oti liela, kopta un visur ļ oti tī ra. Jā , kaķ i ir, bet viņ i visi ir tik tī ri un kopti, ka problē mu š ajā ziņ ā nemanī jā m. Un, lai viņ i neredzē tu viņ us staigā jam pa ē damistabu, viņ iem visur uz ielas ir krū zes ar ē dienu un ū deni. . . Jū ra vē sa, tī ra un gluda ieeja, smiltis ū denī nevā rā s, pat ja ir viļ ņ i. Mē beles villā ir nedaudz vecas, tač u tā s pamanā t tikai pirmajā dienā , kad ievā caties. Un tad, kad teritorijā ir tik daudz plusu un attieksme pret tevi, viss sā k patikt, tā pē c nepiekrī tu negatī vajā m atsauksmē m
Parādīt vairāk »


iemiesojums cat-wife
varbūt vajag piemaksu?
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
iemiesojums vasif
ya iwu animator immina serkan
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums inkognitodk
Dodamies ar vīru un bērnu jūnija sākumā apmeklēt šo viesnīcu, ir rezervēta villa ar baseinu. Izlasot daudzas atsauksmes, esmu noraizējies par telpas kvalitāti. Pastāstiet, lūdzu, kurš bija, kuri skaitļi ir slikti, kuri labi. Es tiešām nevēlos sabojāt svētku sākumu ar izlīgumu! Braucam jau 15. reizi uz Turciju, bet uztraucos pirmo reizi.... Pateicos jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
iemiesojums Marina32vara
Mēs dodamies uz šo viesnīcu maija beigās. Mana vīra darbs ir saistīts ar internetu, gribētos uzzināt kā ir ar internetu?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums tanechka160378
Labdien, sakiet, lūdzu, kur labāk dzīvot ar bērniem, tuvāk baseinam, galvenajam restorānam galvenajā ēkā vai lejkannai?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infobbt
‹ Viesnīca Sueno Hotels Beach Side 5*
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на берегу моря в 2 километрах от города Сиде. Открыт в 2006 году. Подойдёт для активного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 70 км от аэропорта г. Анталья.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан, 6 A’la Carte ресторанов,14 баров, 8 конференц-залов. Амфитеатр, кинотеатр. К услугам гостей круглосуточная стойка регистрации, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, общий лаундж, и комната хранения багажа. Экскурсионное бюро. Есть терраса для загара с шезлонгами и полотенцами/зонтиками. Предоставляются услуги по глажению одежды, чистке обуви. Есть места для курения. Размещение домашних животных не допускается. На территории отеля есть сувенирный магазин.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Аквапарк, 7 горок. Лунапарк (платно). 4 корта с твердым покрытием, 1 корт универсального использования. 2 футбольных поля (90м x 60м) с натуральным покрытием, 1 учебное поле (55м x 38м) с искусственным покрытием.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 760 номеров. Отель состоит из основного 5-этажного корпуса и тринадцати 2-этажных коттеджей, расположенных у бассейна.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (вода, сода, безалкогольные напитки и пиво - пополнение ежедневно), спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), ванна, фен, сейф (бесплатно), балкон, кресло-кровать.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Side, Sorgun, 07330, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0242 744 10 00
Tīmekļa vietne: Sueno Hotels Beach Side
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.