Ekonomika 5*

Rakstīts: 12 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 11 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Reģ istrē š anā s: Ierados vakarā , viesnī cā nokļ uvu ap 21:00. Viss bija normā li, lī dz reģ istratū rā mums pateica, ka NAV brī vas istabas - kā ds var redzē t, vai viņ i ir aizbraukuš i un tas viss. . un viņ i piedā vā ja nakš ņ ot dieva pamestā treshkā netā lu. Kompā nijā bijā m 9 cilvē ki + vē l tū risti no mū su lidojuma (ap 20 cilv. ). Likumsakarī gi, ka pacē la augstumu visai viesnī cai un teica, ka neviens nekur neies, bet gaidī sim savas istabiņ as un lamā sim! Atslē gas viņ i sā ka saņ emt tikai no 2 naktī , un ap 5:00 visi apmetā s. Š im viesnī cā m trekns MINUSS! Pirms mums skrē jienus nokā rtoja tā pat - Join Up operators.
Pludmale - baseins: Viesnī ca, kā jau sapratā t, bija 100% pilna, respektī vi, sauļ oš anā s krē sli uz baseina bija aizņ emti ar viltī giem cilvē kiem no 7 rī tā , pludmalē ap 10 no rī ta vietu vairs nebija - es bija stulbi jā guļ smiltī s! Tas manā atpū tas praksē Turcijā viesnī cā vē l nav bijis. Pludmale it kā nav maza, bet sauļ oš anā s krē slu tieš ā m bija par maz, 200 cilvē ki vienkā rš i gulē ja zem saules smiltī s. . Bā rs pludmalē no 10:00, ē diens no 12:00, tur taisa arī gozleme . Pastaiga uz pludmali 5 minū tes ar stiprumu, bass shuttle kursē periodiski.
Animā cija: nafik tur vajag š os pā ris animatorus, es vispā r nesaprotu, no viņ iem nav jē gas. Mē s paš i izklaidē jā mies) Bē rnu istabas nav vispā r, izņ emot mini diskotē ku - lai gan viesnī cā ir daudz bē rnu.

Ē dieni: tie, kas raksta, ka ir izcili un super daudzveidī gi, acī mredzot dzē ra daudz vietē jo š murdjaku un nepamanī ja to, ka atnā kot uz ē dnī cu jau 3. dienā zini, kas ir kur, neatverot paplā tes vā ku. Katru dienu tas pats, vakaros uz grila tikai vistas diena, kotletes diena, dedzinā ta sausa zivs diena. Ē diens pā rsvarā ir pikants! kā var piparot parastu ceptu kartupeli ar pipariem - priekš kam ? ? ? bē rniem un cilvē kiem ar kuņ ģ a problē mā m tur nepaveicā s ar pā rtiku. Cik reizes biju Turcijā (apmē ram 10), bet tā bija mana 1. reize, kad sā ku ē st makaronus - alvu. . . ! Jū ras veltes nekad nebija mū su ieraš anā s brī dī . Saldē juma nav, brokastī s NAV svaigas sulas. Nekad neiekļ uvā m a la carte, nā cā m vairā kas reizes uz viesu stafeti - vietu nav, un tā katru reizi. Lai gan mums solī ja bezmaksas visos 3, jo sliktā s naktsmī tnes.
Alkohols: Bā ri no 10.00-24.00 vietē jā shmurdyak dabiski. Mē s to ļ oti labi zinā jā m un atvedā m visus savus stipros, pē cpusdienā bā rā paņ ē mā m alu un uz vietas raž otus Baileys. Bija pat š ampanietis – pilnī ga tumsa. biež i dzirdē ts, ka atpū tnieku tekila beigusies - ultra nifiga nevis ultra. Tiem, kuriem neizdevā s atrast nepiecieš amo stā vokli pirms pulksten 24:00, viņ i varē ja doties uz restorā nu un uzpildī t degvielu bā rā - viesnī cā par to zina tikai daž i cilvē ki.
Uboroč ka: Beidzot š ī ir alva, nevis tī rī š ana! Š eit es ievietoju 1! Es pats varu saklā t gultu. Š ī s bija tī rī š anas beigas. neviens pat ne reizi nesū cē ja, matu saites no veciem viesiem palika, mati pa visu istabu. Tā kā pirts dvieļ us vispā r ņ ē ma un svaigus nelika, tad zvanī jā m uz reģ istratū ru stundu vaicā jot un gaidot, kas a priori jā dara 1. lī kumā .
Kā izklaidē ties, nonā kot š ajā viesnī cā : ā rpus viesnī cas ir daudz veikalu, iepirkš anā s cienī tā jiem bū s ko darī t, bet super-duper drē bju tur nav, amatieriem domā ts krā ms. Bū tī bā viss ir vī rieš iem, modī gā m meitenē m - tur nav ko darī t.
10 minū š u brauciena attā lumā no hosteļ a atrodas Sides vecpilsē ta - drupas, amfiteā tris, mazas vecas ieliņ as, ļ oti skaistas vē sturiskas vietas, kuras iesaku apmeklē t. Ceļ ojums 1$. netā lu ir arī Manavgatas pilsē tiņ a - tur dzī vo vietē jie turki, atkal maiņ ai tur var uzkā pt un iepirkties.

Ekskursijas par USD viesnī cā gida pavadī bā vai uz ielas.
Diskotē ka viesnī cā vairā kas reizes nedē ļ ā - drū ms. Viņ i jū s aizvedī s uz diskotē ku Sidē par 5–10 USD.
WiFi bezmaksas. istabā neķ eras, bet netā lu no ē dnī cas un ap baseinu.
Secinā jums: mē s lidojā m nedē ļ u, maksā jot 615 USD par 2, iepriekš iegā dā joties rezervā ciju, š ī m vecmā miņ ā m tas principā ir normā li. Bet, ja š ī viesnī ca sezonas laikā maksā ja vairā k nekā.1000 USD, tas ir ļ oti daudz par to. to nevar uzskatī t par 5 * UAI! Ī sā k sakot, ja š ī viesnī ca ir lē ta - droš i var iet, ja nē - neiesaku! Izvē lieties citu iespē ju!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu