Seher Resort & Spa 5*– Atsauksmes

24
Novērtējums 4.710
№178 viesnīcas reitingā Sānu
4.4 Numurs
5.1 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.2 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 6 km attālumā no Sides centra. Maza mājīga viesnīca, ar zaļu un sakoptu teritoriju. Viesnīca atklāta 1990. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар abalakov
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pē c ieraš anā s viņ i samaksā ja 20 USD par "Super Suite" numuru. Deluxe suite, pat neuzvilka 4 * viesnī cu. Skats pa logu tieš ā m skaists. Pludmale ir briesmī ga, nā cā s iet pā ri tiltam uz kaimiņ u viesnī cā m. Dzē rieni bā ros nav ī paš i labi. … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s viņ i samaksā ja 20 USD par "Super Suite" numuru. Deluxe suite, pat neuzvilka 4 * viesnī cu. Skats pa logu tieš ā m skaists. Pludmale ir briesmī ga, nā cā s iet pā ri tiltam uz kaimiņ u viesnī cā m. Dzē rieni bā ros nav ī paš i labi. Ē diens restorā nā ir labs, bet ne daudzveidī gs. Brilles bā ros tiek mazgā tas ļ oti slikti. Animatori paveica labu darbu. Teritorija nav liela, bet tī ra. Pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un slidkalniņ u. Pirmā viesnī ca Turcijā , kur nav, un, kā mums teica, nebija arī ledusskapju ar ū deni pudelē s. Par piecā m zvaigznē m viesnī ca nevelk.
аватар p-egor
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pie ieejas teica, ka nav vietu (mā jiens bija 20 eiro), aizveda mani uz citā m viesnī cā m (viņ iem tuvumā ir 4 viņ u viesnī cas). Nā cā s sazvanī t tū ristu policiju un uzreiz tika atrasts numurs, pirmajā stā vā.2111. Istaba laba, wifi vā jš , strā dā netā lu no reģ istratū ras, no alkohola degvī ns, viskijs, dž ins, alus, vī ns (viss ir piedzē ries normā li, diezgan vā ja izvē le uz 5 ultra), ē diens garš ī gs - teļ a gaļ a, cū kgaļ a, zivis, bija katru dienu (darbaļ a attieksme, daž i svieda ē dienu uz š ķ ī vjiem, š ļ akatas uz krekla, viena sieviete atmetu š ķ ī vi atpakaļ , pilnī ga sievieš u neievē roš ana, sievas vietā bija jā iet ē st), viesnī cā ir daudz vā cieš u, poļ u, ukraiņ u, krievu, amfiteā tris diezgan vā jš , bet vakarā ir normā ls alkoholam, pludmale tī ra blakus tortilju bā ram (alus, ū dens, sulas), celiņ š uz pludmali no koka ar paš vī tņ ojoš ā m naglā m (pā rē jiem redzē jā m 3 kā ju traumu gadī jumus), jū ra tuvumā ir silts, var redzē t bruņ urupuč us, kas guļ tur viesnī cā ar atvē rtiem logiem ir odi. … Tomēr ▾ Pie ieejas teica, ka nav vietu (mā jiens bija 20 eiro), aizveda mani uz citā m viesnī cā m (viņ iem tuvumā ir 4 viņ u viesnī cas). Nā cā s sazvanī t tū ristu policiju un uzreiz tika atrasts numurs, pirmajā stā vā.2111. Istaba laba, wifi vā jš , strā dā netā lu no reģ istratū ras, no alkohola degvī ns, viskijs, dž ins, alus, vī ns (viss ir piedzē ries normā li, diezgan vā ja izvē le uz 5 ultra), ē diens garš ī gs - teļ a gaļ a, cū kgaļ a, zivis, bija katru dienu (darbaļ a attieksme, daž i svieda ē dienu uz š ķ ī vjiem, š ļ akatas uz krekla, viena sieviete atmetu š ķ ī vi atpakaļ , pilnī ga sievieš u neievē roš ana, sievas vietā bija jā iet ē st), viesnī cā ir daudz vā cieš u, poļ u, ukraiņ u, krievu, amfiteā tris diezgan vā jš , bet vakarā ir normā ls alkoholam, pludmale tī ra blakus tortilju bā ram (alus, ū dens, sulas), celiņ š uz pludmali no koka ar paš vī tņ ojoš ā m naglā m (pā rē jiem redzē jā m 3 kā ju traumu gadī jumus), jū ra tuvumā ir silts, var redzē t bruņ urupuč us, kas guļ tur viesnī cā ar atvē rtiem logiem ir odi. Viesnī ca nevelk 5+. Baseins un pludmale ir pā rpildī ti ar 4 viesnī cā m, kas atrodas vienā . Padomā jiet paš i, otrreiz es tur neieš u un par pusi lē tā k. Veiksmi)
аватар zhenya3196
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s paņ ē mā m š o viesnī cu par 13k UAH uz 7 dienā m, 6 naktī m no 21.05. 21 lī dz 27.05. 21. Ierodoties man iedeva aizpildī t anketu reģ istratū rā , ā tri nokā rtojā s. Viņ iem vajadzē ja iedot ekomomu, bet viņ i to nedarī ja. … Tomēr ▾ Mē s paņ ē mā m š o viesnī cu par 13k UAH uz 7 dienā m, 6 naktī m no 21.05. 21 lī dz 27.05. 21.
Ierodoties man iedeva aizpildī t anketu reģ istratū rā , ā tri nokā rtojā s. Viņ iem vajadzē ja iedot ekomomu, bet viņ i to nedarī ja.
Numurs bez priekš apmaksas tika pieš ķ irts otrajā stā vā ar skatu uz pirmā s un blakus esoš ā s viesnī cas jumtu.
Istaba maza, viss darbojā s, tē jkanna ir, minibā rā bija ū dens pudele un 4 sulas (pē c 1 sulas apkopē ja nozaga : D). Ir seifs, bet mē s to neizmantojā m.
Tī rī š ana uz 3 ar mī nusu, sā kumā vannas dvieļ u nebija, iedeva pē c paprasī š anas, tad dvieļ us atņ ē ma, un aizmirsa izdalī t jaunus. Arī ar brillē m istabā izmantoja, bet kamē r nepaprasī si jaunas neliks. Sā kumā viņ i atstā ja gan dolā ru, gan š okolā des. Aizveda, bet nesakopa daudz labā k : ).

Viesnī cas teritorija neliela, bet mā jī ga, kopta, mums patika. Starp viesnī cu un pludmali ir liela pastaigu iela, vakaros ir forš i staigā t un skatī ties uz forš ā m viesnī cā m kā Kameliya, Comandor Elite : ).

Nav animā cijas, tikai bē rnu diskotē ka 21:00.
Tad mū zika izslē dzas un teritorijā nav izklaides. Ir istaba ar spē ļ u automā tiem, ž etons kā.1 eiro.

Pludmale smilš aina, ļ oti plaš a, vietas pietiek pilnī gi visiem. Ieeja jū rā ir gluda un ē rta. Nav akmeņ u un gliemež vā ku, viss ir droš ī bā.

Ē diens acī mredzami nav ultra viss iekļ auts un pat nav 5 zvaigznes. Š ķ irne ir maza. Brokastis pilnī gi vienā das, pankū kas, olu kultenis, musli. Zivis bija pā ris reizes 7 dienā s, pā rsvarā tī tara gaļ a, vista, liellopu gaļ a katru dienu. No jū ras veltē m vienreiz bija mī diju salā ti un divreiz krabju nū jiņ as. Nav grila ē dienkartes vai tematisku vakariņ u. Restorā ns a la carte apmaksā ts, 5 dolā ri no personas.
Kopumā ē diens 4 *. Nav nekā du izpē ti. Viesmī ļ i ir lieliski, vienmē r piedā vā dzē rienus, un, ja pabaros ar 1 dolā ru, tad viņ i vispā r bū s labā kie draugi.
Uz galdiem galdautu nav, nereti pē c tehnikas nā cies doties paš am, arī salvetes netiek izsniegtas.
Vispā r mē s uz š o viesnī cu vairā k nenā ktu, bet kopumā nav slikti, es teiktu 4 no 5, par 13k UAH nav slikts variants.
аватар yanzar1307
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabas atslē ga nestrā dā ja - meita un mazdē ls pusstundu stā vē ja pie durvī m, reģ istratū rā teica, ka aizmirsuš i. Kondicionieris nestrā dā ja – trī s reizes izsaukts meistars. Viņ i pierakstī jā s uz Covid testu – atnā ca noteiktajā laikā , teica, ka nav pierakstī juš ies uz pā rbaudē m, rezultā ts, braucot ar taksometru uz slimnī cu un atpakaļ uz viesnī cu, bija 40 USD un pē c tam paņ ē ma testu no slimnī cas. … Tomēr ▾ Istabas atslē ga nestrā dā ja - meita un mazdē ls pusstundu stā vē ja pie durvī m, reģ istratū rā teica, ka aizmirsuš i.
Kondicionieris nestrā dā ja – trī s reizes izsaukts meistars.
Viņ i pierakstī jā s uz Covid testu – atnā ca noteiktajā laikā , teica, ka nav pierakstī juš ies uz pā rbaudē m, rezultā ts, braucot ar taksometru uz slimnī cu un atpakaļ uz viesnī cu, bija 40 USD un pē c tam paņ ē ma testu no slimnī cas. slimnī ca arī maksā ja 40 USD.
Viņ i saka, ka viņ i sā k kustē ties tikai tad, kad vī rieš i uz viņ iem kliedz.
Tū risma operators TUI nav atbildī gs par tū ristiem viesnī cā , gide ir Ludmila.
Cienī jamie tū risti, apbrauciet š o viesnī cu pa desmito ceļ u.
аватар sergij980796
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca skaista, pludmale smilš aina, daudz sauļ oš anā s krē slu, ē diens garš ī gs, bet izvē le nav liela! Dzē rieni ir dž ins, viskijs, alus, vī ns un vē ž i. Slaidi nedarbojas pastā vī gi (vairā kas stundas dienā )! Istaba bija ģ imenes divistabu, slikta augš ē jā stā vā (4), gandrī z bē niņ i! 5 * viesnī ca nevelk - cieta 4 *. … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista, pludmale smilš aina, daudz sauļ oš anā s krē slu, ē diens garš ī gs, bet izvē le nav liela!
Dzē rieni ir dž ins, viskijs, alus, vī ns un vē ž i.
Slaidi nedarbojas pastā vī gi (vairā kas stundas dienā )! Istaba bija ģ imenes divistabu, slikta augš ē jā stā vā (4), gandrī z bē niņ i!
5 * viesnī ca nevelk - cieta 4 *.
аватар alyca
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca sevi pozicionē kā piecu zvaigž ņ u viesnī cu, tač u š im statusam daudzos aspektos atpaliek, ja nepievē rš uzmanī bu virknei sī ku nepilnī bu servisā , tad var normā li atpū sties. Viesnī cas pludmalē jū ra ir vismaz nedaudz neskaidra upes dē ļ , bet peldē š anai ir diezgan patī kama, ieplū stoš ā upe brī ž iem dod aukstus pleķ us, bet karstumā pat patī kami, kad atpū tā mies, nebija ne smakas no plkst. … Tomēr ▾ Viesnī ca sevi pozicionē kā piecu zvaigž ņ u viesnī cu, tač u š im statusam daudzos aspektos atpaliek, ja nepievē rš uzmanī bu virknei sī ku nepilnī bu servisā , tad var normā li atpū sties.
Viesnī cas pludmalē jū ra ir vismaz nedaudz neskaidra upes dē ļ , bet peldē š anai ir diezgan patī kama, ieplū stoš ā upe brī ž iem dod aukstus pleķ us, bet karstumā pat patī kami, kad atpū tā mies, nebija ne smakas no plkst. upe.
Varat doties uz blakus esoš o pludmali, kur ū dens ir caurspī dī gā ks un ir viļ ņ i, kur lē kt.
Ē diens viesnī cā ne ar ko tā du palika atmiņ ā , parasts ē diens, daudz ko izvē lē ties, bet augļ u ne tik daudz, deserti arī likā s ne pā rā k garš ī gi. Bet ar ē š anu problē mu nav, arī pludmalē ir bā rs, kū kas, nakts uzkodas, saldē jums pie baseina (tā -tā ), pamē ģ inā jā m alu no alkohola (man patika), vī nu un š ampanieti (tā tad -tā tad).
No mī nusiem:
- š ausmī gi pludmales dvieļ i, izmazgā ti un ī si, ar traipiem, nez kā pē c to nomaiņ a ir apmaksā ta, tā pē c noteikti ņ emiet lī dzi savus
- skudras istabā , tā s tiek saindē tas, tā s atkal parā dā s
- pastā vī gas problē mas ar elektronisko slē dzeni un ieejas kartē m, pē c tam atmagnetizē ja, tad beidzā s baterijas, tad nokrita apakš ē jā daļ a, man bija jā iet un jā izdomā
- absolū ti bez WiFi numurā , tikai reģ istratū rā vai pie baseina
- ne pā rā k organizē ts personā ls restorā nā , daž reiz viņ i nomainī s galdautu un noliks tehniku, daž reiz viņ i jū s ignorē s, pat ja jū s prasī siet.
Man patika promenā de gar viesnī cas lī niju, milzī gi bruņ urupuč i zem tilta, jauka meitene Marija reģ istratū rā .
Ā rpus viesnī cas ir daž i nosegti tirdzniecī bas centri, bet pā rsvarā ir kaut kā das lē tas tirgus preces. Tuvumā ir arī vairā ki bankomā ti.
Ar mikroautobusu par 1 eiro var aizbraukt uz Sidi, apskatī t senā s drupas.
аватар SevakKhaloian
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
12 dienas atpū tos viesnī cā ar sievu, 2 bē rniem un mā ti par 12.000 rubļ u. Ko var prasī t par tā du naudu? Istabu iedevu uzreiz, normā li iztī rī ja - neteikš u, ka super, bet diezgan. Paš as telpas labas. Ē diens ok, netiklī bas nav lielas, zivis bezgarš ī gas, gaļ a laba. … Tomēr ▾ 12 dienas atpū tos viesnī cā ar sievu, 2 bē rniem un mā ti par 12.000 rubļ u.
Ko var prasī t par tā du naudu?
Istabu iedevu uzreiz, normā li iztī rī ja - neteikš u, ka super, bet diezgan. Paš as telpas labas.
Ē diens ok, netiklī bas nav lielas, zivis bezgarš ī gas, gaļ a laba. Alkohols ir tik un tā , bet jū s varat atpū sties.
Pludmale tuvu, daudz baseinu, skaista teritorija.
Par tik lielu naudu jū s varat š eit atpū sties
Территорий
аватар anviste
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
29. septembrī laimī ga un apmierinā ta es aizlidoju uz manas dzī ves sliktā ko atvaļ inā jumu. Sā kā s nepatikš anas ar azur air lidmaš ī nu, kad vienā rindā sē dē ja nevis trī s, bet pieci cilvē ki, lai gan, cik man zinā ms, pē c droš ī bas noteikumiem tas ir aizliegts, jo maskas ir tikai č etras. … Tomēr ▾ 29. septembrī laimī ga un apmierinā ta es aizlidoju uz manas dzī ves sliktā ko atvaļ inā jumu. Sā kā s nepatikš anas ar azur air lidmaš ī nu, kad vienā rindā sē dē ja nevis trī s, bet pieci cilvē ki, lai gan, cik man zinā ms, pē c droš ī bas noteikumiem tas ir aizliegts, jo maskas ir tikai č etras. Bet anex. tū res cvoy noteikumi acī mredzot, un viņ i gribē ja nospļ auties par gadu vecu bē rnu droš ī bu.
Tā lā k viņ i mū s atveda uz tā saukto piecu zvaigž ņ u viesnī cu Seher resort & spa hotel. Un, protams, ir tumš s. . Fotogrā fijas nepavisam neatbilda realitā tei. Tā pat kā preces no Ķ ī nas gaidas/realitā te. Viss nobruž ā ts, krā sa no bē rnu pilsē tiņ as figū rā m jau sen nolobī jusies, dvieļ i saplī suš i un notraipī ti, darbinieku attieksme š ausminoš a. Viņ i apmetā s istabā ar skatu uz sienu un prasī ja 50 USD par pā rvietoš anu. Viņ a teica, ka bū s gultiņ a, beigā s iedeva pē c piecā m dienā m un saplē stu, lai nesavainotos, nolē mu bē rnu tur nelikt, un jau pieradu.
Tā saucamais restorā ns...Ļ oti labs serviss, bet tikai vā cieš i, uz kuriem viņ i aktī vi pā rgā ja pagā juš ajā gadā , un kuri atstā j labu dzeramnaudu. Pā ris reizes lū dzu palī dzī bu atnest bē rnu sē deklī ti, viņ i izskatī jā s tā , ka es acī mredzot traucē ju viņ iem strā dā t. Pludmales “restorā nā ”, vairā k kā bistro, par nelaimi nolē mu basā m kā jā m iet pē c sulas un ar naglu, kas izlī dis no grī das, izrā vu papē di, lai labā k neaprakstī š u krā sā s. ...
Istaba tika atklā ti sakot slikti iztī rī ta, tā pē c putekļ i savā ca daž u dienu laikā , un man paš ai nā cā s noslaucī t grī du ar dvieli. Mainot veļ u, aizmirsa iedot dvieli, tad ū deni, bet aizmirsa par to, kas bija ziepes vai duš as ž eleja pirmo reizi.
Un vē l visam, viņ i prasī ja 20 USD par traipu uz palaga. Kā vē lā k izrā dī jā s veltī gi, es priecā jos, ka viņ š ir gids - Jusefs Alijevs, bet viņ š tikai flegmatiski teica: jā maksā , un es devos, man ir darī š ana. Un atstā ja mani vadī tā ja sabiedrī bā.
Tū risma operatora pā rstā vis nekā dā veidā nevar ietekmē t viesnī cas administrā cijas lē mumu.

Kas attiecas uz fotogrā fijā m, visu saturu (fotogrā fijas, aprakstus u. c. ) saņ emam tikai un vienī gi no tū roperatoriem, bet viņ i savukā rt no viesnī cas, tā pē c mums nav iespē jas veikt nekā das korekcijas.

Š ajā posmā varam palī dzē t iesniegt pretenziju pret tū risma operatoru Anex tour, kurā Jū s pierakstā t visas sniegto pakalpojumu neatbilstī bas un komentā rus par gida darbu.

Atvainojamies par sagā dā tajā m neē rtī bā m un ļ oti atvainojamies, ka daž i brī ž i var ietekmē t jū su uzturē š anos un iespaidus par mū su pakalpojumu.

Vispā r kategoriski neiesaku pirkt tū res ar lī meņ a ceļ ojumiem, un ane[ tū re, labā k caur parastu ceļ ojumu aģ entū ru, pē c ieteikumiem. Un tad neviens ne par ko neatbild...Lai labi atpū š as!
Одна из ободранных фигур отеля, как и все остальное в нем...
аватар ira077a
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ties (precī zā k, š ajā viesnī cā bija jā atpū š as 6. -17. maijā ). Netā lu no viesnī cas ir smirdī ga upe ar netī ru saldū deni, kas iet taisni jū rā un pleš as pa visu piekrasti pie viesnī cas, un cilvē ki peld dubļ os, nevis jū rā! ! ! Pirmā diena pagā ja labi, neesmu apmierinā ta ar viesnī cu, pā rtiku un pludmali. … Tomēr ▾ Atpū ties (precī zā k, š ajā viesnī cā bija jā atpū š as 6. -17. maijā ). Netā lu no viesnī cas ir smirdī ga upe ar netī ru saldū deni, kas iet taisni jū rā un pleš as pa visu piekrasti pie viesnī cas, un cilvē ki peld dubļ os, nevis jū rā! ! ! Pirmā diena pagā ja labi, neesmu apmierinā ta ar viesnī cu, pā rtiku un pludmali. Otrajā dienā sā kā s elle. Vakarā lapsene man iedzē la lū pā ((Viņ i visur mudž no krū miem, puķ ē m, pie baseina. Viss ir pietū kuš i, es dzē ru suprastī nu, nu, tā notiek. No rī ta pamodos un nesapratu . Sarkani punktiņ i niezē ja uz mana ķ ermeņ a. tā kā no numura paveras skats uz upi, un viņ i lido lielā skaitā . Neuztraucos un devos uz pludmali. Pludmalē bija arī lapsenes, tā s ielido glā zē pē c limonā des un alus , murgs.
Istabā pirms gulē tieš anas izsmidzinā ju ar bundž u, domā ju, lai odi nekož , un aiztaisī ju balkonu. Uz takas. Es pamostos no rī ta un redzu vē l 10 kodumus uz sava ķ ermeņ a. Es domā ju, nu, kā tas var bū t! Vai varbū t uz ielas vakariņ ā s kož puč i, viņ i arī lido un daudz, jo tuvumā ir upe. Domā ju, labi, vakarā uzvilkš u slē gtā s lietas. Naktī pamodos no š ausmī gas niezes, visi š ie plankumi tik ļ oti niezē ja un niezē ja, es gandrī z nevarē ju aizmigt. Es pamostos no rī ta un wow!!! ! ! Uz ķ ermeņ a ir vē l kā di 15 kodumi: uz plaukstas, uz kā jas, uz rokas. Dziesmas. Es aizskrē ju uz aptieku. Viņ i deva vietē jā s antihistamī na tabletes, piemē ram, stipras, un Fenistil gelu.
Dzeru tabletes, smē rē ju ar ziedi, nieze nepā riet, alerģ ija pret kodumiem pā rgā ja, viss uzpampuš i. Dusmī gs, eju uz reģ istratū ru, brī vu istabu nav, saka "nā c rī t. " Manuprā t, viņ i labi atrisina problē mas. Es saku "apstrā dā jiet numuru". Tā tad viņ i nenā ca. Tonakt atkal negulē ju, viss š ausmī gi niezē ja. Nā kamajā rī tā , jū s uzminē jā t, vē l 10 kodumi. Tad sā ku meklē t fotogrā fijas internetā un atrodu - tie ir blakš u kodumi, Turcijā visu laiku, sliktā s viesnī cā s. Skrienu uz reģ istratū ru, zvanu modinā tā ju, saka, ka apstrā dā s numuru, gaidiet. Ar tā du augumu vairs nevaru ne sauļ oties, ne peldē t, tā s ir š ausmas un nervozitā te. Sē ž u, gaidu. Pienā ca kā ds vī rietis un nokaisī ja grī das. Tas viss ir kaut kā labi. Visu nakti atkal mokos, smē rē ju sevi, neguļ u. Es aizgā ju, domā ju, gulē š u reģ istratū rā , apgū los un nevarē ju, devos uz istabu.
Nā kamajā rī tā vē l sliktā k, ap 20 kodumiem pa visu ķ ermeni. Saš utusi skrienu uz reģ istratū ru, raudu, ka vairs nevaru tā dzī vot, ka ķ ermenis ir sakropļ ots, viss uzpampuš i, zā les nepalī dz, kur viesnī cā ā rsts. Saka, ka nav, bet par papildus. samaksa nā ks, paskaties. Es runā ju par cik? ? Es tev samaksā ju 30 tū kstoš us par š o elli. Viņ i nesaprot veidu. Es saku, ka vairs š eit nedzī voš u un man nav jā maina numurs, es gribu atstā t viesnī cu, atdot man summu par atlikuš ajā m dienā m. Viņ i saka, ka nē , mē s varam pā rcelties uz citu viesnī cu otrajā lī nijā , kas ir sliktā ka. Es saku, ka nepiekrī tu, kā pē c man bū tu jā maksā par pieci pirmajā rindā un jā pā riet uz otro? "Mē s nevaram jums palī dzē t. "
Gids ieradā s, š okē ts par maniem kodumiem, pirmo reizi, kad es to redzu, viņ š saka. Ē damzā lē redzē ju vē l daž us sakodusus cilvē kus. Gids runā ja ar viesnī cas vadī tā ju, viņ š saka, ka naudu neatdos. Es saku: "Aizvediet mani uz labu viesnī cu, es samaksā š u par atlikuš ajā m dienā m un ar to uzrakstī š u prasī bu. " Tā nu 13. maija rī tā ar savu naudu (180$) izrakstos no viesnī cas uz citu premium viesnī cu. Es aicinu tajā ā rstu saskaņ ā ar savu apdroš inā š anu ar paš risku 30 USD, viņ i man stā sta š ausmas un murgu, viņ i injicē.2 injekcijas, tie ir blakš u kodumi un alerģ ija pret tiem. Viņ i izrakstī ja antibiotikas, atkal uz mana rē ķ ina. Tā pē c es atstā ju š o viesnī cu 5 dienas agrā k.
Es uzrakstī ju sū dzī bu-prasī bu Tez Tour, lai piedzī tu naudu no viesnī cas un morā lo kaitē jumu. Jū s nevarat sauļ oties un peldē ties, no visa atvaļ inā juma es peldē ju 1 reizi. Vai nauda netiks atgriezta? Kur ir taisnī ba? Viesnī cu neiesaku, ē diens slikts, dā rzeņ i nemazgā ti, uz salā tu lapā m redzē ju blakš u baru, ž ē l, ka nenobildē ju. Trauki netī ri, dzē riens briesmī gs, alus ir ū dens, no vī na nogalina uzreiz kā alkohols.
Es ierados jaunā viesnī cā un uzreiz sā ku visas lietas mazgā t verdoš ā ū denī , jo izlasī ju, ka tā s jau ir č emodā nā un dzī vo uz mantā m. Izmazgā ju kleitu, kurā aizgā ju no turienes, virspusē parā dī jā s 3 blakš u kā puri. Koshmaaaar, es vienkā rš i esmu š okā , kā dā blaktē iekļ uvu! Viss sabojā ts, nauda izniekota, kas ar ķ ermeni bū s nezinā ms, jau treš o dienu esmu Krievijā , aizskrē ju pie ā das speciā lista, izrakstī ja antibiotikas un injekcijas, viss joprojā m niez! Š ī ir elle, kurā esmu bijis.
аватар ulusova_elena
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki visiem, kas gatavojas atpū sties Seher Resort & Spa 5 *! Atpū tā mies - 2 pieauguš ie bē rns 2 gadi no 30.08. 15-09.09. 15. Atbrauca, satikā s, iekā rtojā s - lī dz š im viss labi. Gribu teikt, ka š ajā viesnī cā ir daudz vā cieš u, un personā ls viņ us tikai laiza! Krieviem nav nekā das uzmanī bas, par to pā rliecinā jā mies, kad pirmo reizi gā jā m ē st. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas gatavojas atpū sties Seher Resort & Spa 5 *!
Atpū tā mies - 2 pieauguš ie bē rns 2 gadi no 30.08. 15-09.09. 15.
Atbrauca, satikā s, iekā rtojā s - lī dz š im viss labi.
Gribu teikt, ka š ajā viesnī cā ir daudz vā cieš u, un personā ls viņ us tikai laiza! Krieviem nav nekā das uzmanī bas, par to pā rliecinā jā mies, kad pirmo reizi gā jā m ē st. Tiklī dz vā cieš i ienā k, viņ i saka: Sveiki, ko es jums varu atnest dzert? (vā cu valodā ). Ā tri skrien un atnes. Krievu valodā : Sveiki! - jū s dzirdat ļ oti reti.
Trauki virtuvē bija netī ri un bija redzami ē diena pā rpalikumi. Ē diens ir garš ī gs, bet ne pā rā k daudzveidī gs.
Pludmalē tas pats - satiekas ar vā cieš iem, bet par krieviem viņ i nedomā !
Ļ oti interesanta gide - Jekaterina no Pegasus. Mani ļ oti iepriecinā ja fakts, ka dambī pie viesnī cas, kas uztaisī ts (kaut kā da upe) dzī vo ne tikai zivis un bruņ urupuč i, bet arī Ž URKAS !!!!!! ! ! Tas ir kaut kā ds nelā gs! ! ! un viņ a saka, ja pie š ī s upes uz oļ iem redzi trusi, tad TAS NAV TRUSIS! ! ! Tas ir tikai ž urkas gorged!! ! ! Vispā r brī niš ķ ī gi! Es personī gi tos redzē ju. Visu pā rē jo es domā ju, kā es nesaņ emš u infekciju no š ī s ž urku infekcijas! Lī dz atvaļ inā juma beigā m Jekaterina pā rcē lā s uz Ē ģ ipti, neatstā jot nekā du informā ciju, uz kuru ceļ vedi viņ a mū s atsauca.
Kas attiecas uz pludmali, tā ir netī ra. Dzē rieni pludmalē tiek pasniegti (nu, kam tas interesē - un mē s, krievi, paš i gā jā m viņ am pakaļ ) netī rā s glā zē s. Alus ir normā ls, var dzert.
Animā cija - labi, labi padarī ti animatori. Vienkā rš i nepatika, ka bē rnu diskotē ka bija tikai vā cu valodā un pā ris dziesmas angļ u valodā . Neviena krievu dziesma. Bē rns aizbrauca asarā s!
Pē dē jā vakarā tika izslē gtas gaismas, ģ enerators darbojā s tieš i zem mū su logiem ļ oti skaļ i, jo bē rns nepamodā s. Pē c č etrdesmit minū tē m viņ š tika notriekts un iedegā s gaisma.
Tī rī š ana istabā - Pretī gi!! ! ! Tī rī ja klusajā s stundā s, man bija jā iet ā rā un jā saka, lai viņ i klusā k iztī ra kaimiņ u istabas, jo no viņ u rē kš anas (video tika rū pī gi izņ emti no vā cieš iem! ) mū su bē rns pamodā s. palagus nekad neesam mainī juš i un dvielis tika mainī ts tikai trī s reizes. Divas dienas pē c kā rtas tā s netika iztī rī tas, un vī rs treš ajā dienā devā s uz reģ istratū ru, cerot, ka tī rī š ana bū s lieliska. Jā , tas nebija tik labi, viņ i uzlika gultas pā rklā jus un dvieļ us, izmeta atkritumus - un viss! Viņ i arī paņ ē ma dzeramnaudu! ! ! Smiltis uz gultas un grī da nav mazgā ta! ! ! Vienkā rš i š ausmī gi!! !
Izbraukš anas dienā mums bija izbraukš ana 20:20, izrakstī š anā s no viesnī cas 16:30, izbraukš ana no istabas 12:00. Jautā jums: kur gulē t bē rnu un kur vē l pavadī t 4 stundas un 30 minū tes?? ?
Iepriekš ē jā dienā gā jā m uz reģ istratū ru un prasī jā m, kā mums klā jas, mums atbildē ja, ka par š ī m stundā m var piemaksā t un neizrakstī ties lī dz 16:30. Prasī tā cena 30 eiro. Nav problē mu! , mē s teicā m! nā kamajā dienā atbraucā m ar naudu, bet mū s aizsū tī ja, teica, ka nav vietas, daudz tū ristu, tavu istabiņ u jau no pulksten diviem aizņ ems citi! ! ! Dodieties, kur vien vē laties. Mē s ar mazu bē rnu, koferiem un bagā ž u iekā rtojā mies Lobby Bar, kur mū su bē rns gulē ja uz viena no dī vā niem, mostoties no katra trokš ņ a!
Tā mē s atpū tā mies!
Nevienam neiesaku š o viesnī cu!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums rimma456
kā izturas pret krievu tūristiem, iebraukšana jūrā ir laba vai tā, ir krievu bērnu animācija, kā viņi izklaidējas vakaros
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Tancha1975
Lūdzu pasaki man. Uz šo viesnīcu lidojam ar visu ģimeni marta beigās. Vai apmeklētāji šajā laikā peld āra baseinos un slaidos, vai šis jautājums ir ļoti interesants?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 6 км от центра Сиде. Небольшой уютный отель, с зеленой и ухоженной территорией. Отель был открыт в 1990 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Отель подходит спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталия, в 6 км от г. Сиде, в 10 км от г. Манавгат, в 3 км от пос. Кюмкёй, в Эвренсеки.
Pludmales apraksts Общий песчаный пляж с отелем Sehersun Palace Resort & Spa Hotel. Протяженность пляжа — 80 м. Замена пляжных полотенец за дополнительную плату.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi в лобби и в общественных местах (бесплатно), диетическое меню (бесплатно), 3 ресторана — 1 основной, 2 a la carte (османский, рыбный, по предварительной записи, за неделю проживания посещение одного ресторана — бесплатно, с 01.05 по 31.10), 5 баров, 3 конференц-зала, 4 бассейна (1 крытый с подогревом — работает только в зимнее время, 3 открытых), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), полотенца: бесплатно (замена платно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна (в зимний сезон работает 1 крытый бассейн), 1 водная горка, мини-клуб для детей 6-12 лет (работает только в летний сезон), детский буфет (только ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки (с 01.05 по 31.10), сауна бесплатно, парная платно, турецкая баня (хамам) бесплатно, 1 теннисный корт с твердым покрытием бесплатно (освещение и аренда ракеток платно, игровые автоматы платно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 260 номеров. Состоит из четырех основных 5-ти этажных зданий и дополнительного 4-х этажного корпуса Annex.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, мини-бар (вода и сок по прибытию), прямой телефон, душ, тапочки, банные принадлежности, фен, сейф (платно), телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Evrenseki Mevkii Antalya, 07600, Side, Turkey
Tālruņi: +90 242 212 11 97
Tīmekļa vietne: Seher Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.