Royal Alhambra Palace 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.310
№11 viesnīcas reitingā Sānu
9.5 Numurs
8.8 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2012. gada jūnijā. Iekopts dārzs, alejas, kas ved uz pašu pludmali, baseini, lieliska arhitektūra, daudzveidīgs ēdiens. Iekārtots austrumu stilā, plaši un gaiši numuri. Plaša smilšu pludmale ar maigu ieeju jūrā. Daudzveidīgs ēdiens. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар eva.kara
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š oreiz lidojā m ar Anex tū ri, viesnī cā ieradā mies tuvā k astoņ iem vakarā , 25. oktobrī . Tā kā mē s vienī gie no visas lidmaš ī nas braucā m uz š o viesnī cu, tad norē ķ inā š anā s pagā ja daž u minū š u laikā - meitene reģ istratū rā teica, ka dodot lielu istabu ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Š oreiz lidojā m ar Anex tū ri, viesnī cā ieradā mies tuvā k astoņ iem vakarā , 25. oktobrī . Tā kā mē s vienī gie no visas lidmaš ī nas braucā m uz š o viesnī cu, tad norē ķ inā š anā s pagā ja daž u minū š u laikā - meitene reģ istratū rā teica, ka dodot lielu istabu ar skatu uz jū ru.
Savā ca mantas un devā s vakariņ ā s. Restorā ns bija pā rsteigts jau ar pirmajiem soļ iem)). Pie ieejas mū s sagaidī ja daž ā du krā su gabaliņ u š okolā des kalni ar daž ā diem riekstiem))
Uzreiz par restorā nu un ē dienu - ļ oti augsts lī menis - gan kvalitā tē , gan kvantitā tē .
Nekad nekā das rindas. Daudz daž ā du ē dienu bē rniem. . Augļ i, dā rzeņ i, zaļ umi - vienmē r svaigi un vienmē r daudz. . Svaigas, brokastī s 4-5 veidi. . Vairā ku veidu zivis - ceptas, vā rī tas, sā lī tas un kū pinā tas. . . Gaļ a, piedevas, salā ti - neskaitot. . . Sieri - divdesmit veidu . . Par saldumiem vispā r klusē ju - pē c nedē ļ as pat pamē ģ inā t nav reā li. Kopumā pat visprasī gā kie atpū tnieki bū s apmierinā ti ar pā rtiku.
Dzē rienus pasniedz viesmī ļ i – pē c Jū su pieprasī juma.
Istaba atrodas ceturtajā stā vā , liela, divos lī meņ os, ar platī bu ap 45 metriem, balkons ar krā š ņ u skatu uz jū ru un baseins ar slidkalniņ iem, ž ā vē tā js, galds un krē sli uz balkona. Vannas istaba ir vidē ja izmē ra. . Viss jauns, vesels un tī rs.
Istabā ir ledusskapis ar mini bā ru, kas katru dienu tiek papildinā ts bez maksas, ar nosacī jumu, ka iztē rē si vakar atnesto. Tē jkanna, krū zes, glā zes - tē ja, kafija un cukurs arī tiek papildinā ti katru dienu. Ir seifs.
Labi iztī rī ts, katru dienu. Visi palī gmateriā li - š ampū ns, ž eleja, kondicionieris, losjons - tiek papildinā ti katru dienu, bet pē c minibā ra principa . . ))
Neliela problē ma - viesnī cā nav tā da servisa kā gludekļ a noma. Veļ as serviss, kam seko gludinā š ana.
Teritorija - cik saprotu, Turcijai tā skaitā s liela. . . nu es teiktu - vidē ja. . viss atrodas ļ oti ergonomiski, ē rti. Labs baseins ar slidkalniņ iem, tieš i piemē rots deviņ us gadus vecam bē rnam. . Bē rniem ir mazi slidkalniņ i un rotaļ u laukums.
Apkā rt ļ oti tī ra, ziedoš a un augļ us nesoš a veģ etā cija. Vairā ki bā ri atvē rti vē lu, ū denspī pe.
Animatori strā dā no rī ta lī dz vakaram. -1 stā vā ir kafejnī ca-konditoreja - strā dā ļ oti vē lu.
Pludmale ir smilš aina, liela, plaš a. Ieeja jū rā ir maiga. Sauļ oš anā s krē sli ir pilnī gi jauni. Pludmalē ir nojumes, duš as, pā rģ ē rbš anā s kabī nes, tualetes un bā rs. Jū ra bija silta, visu nedē ļ u - 25 Celsija. Gaiss pa dienu iesila lī dz 30, pā ris dienas lī dz 34. . Arī vakari nebija auksti, pastaigā m labvē lī gi.
Karuseļ i un autodroms bija lieliska vakara izklaide - tie ir atvē rti no 19.00 lī dz 21.30.
Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals Migros, aptieka, apģ ē rbu tirgus.
Wi-Fi ir pieejams visā teritorijā , ieskaitot numurus. . . To var noķ ert pludmalē , bet reti)
Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba, 95% atpū tnieku ir vā cieš i...Es domā ju, ka tieš i š is faktors labvē lī gi ietekmē ja to, ka visur bija tī rs un kluss)))
Mums ļ oti patika, varu ieteikt. . . un domā ju, ka nā ksim vē l)
Вид с балкона Вид с балкона. Рассвет. Вид с балкона. Рассвет. Вид с пляжа на отель
аватар Elena57364
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c kritē rijiem un apraksta. Reģ istrē š anā s notiek ā tri, pirms divā m stundā m. Istaba bija laba. Teritorija liela, jū ra skaista, laba, daudz baseinu, garš ī gs ē diens, daudzveidī gs, iesaku viesnī cai. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c kritē rijiem un apraksta. Reģ istrē š anā s notiek ā tri, pirms divā m stundā m. Istaba bija laba. Teritorija liela, jū ra skaista, laba, daudz baseinu, garš ī gs ē diens, daudzveidī gs, iesaku viesnī cai. Internetu neizmantojā m, bet vestibils bija normā ls. Visiem patika.
аватар Dmitrij514311
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrā cijas laikā bija problē mas, jo sapratu, ka viņ i nevē lē jā s atdot numuriņ us, kas rezervē ti ar pievienoš anos. Mē s vairā kas stundas gaidī jā m kopienas pā rstā vi un visu izlē mā m, tad viesnī cas vadī tā js atvainojā s, iedeva uzlabotas istabas. … Tomēr ▾ Reģ istrā cijas laikā bija problē mas, jo sapratu, ka viņ i nevē lē jā s atdot numuriņ us, kas rezervē ti ar pievienoš anos. Mē s vairā kas stundas gaidī jā m kopienas pā rstā vi un visu izlē mā m, tad viesnī cas vadī tā js atvainojā s, iedeva uzlabotas istabas. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un fotogrā fijā m. Patika cena/kvalitā te. Istabas ir normā las, vienī gais, ka viesnī cā ir problē mas ar karsto ū deni. Teritorija normā la, pludmale piestā v, tī ra, kaudze bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Viss perfekti. Bē rnu animā cija ir vā ja, mū su bē rnam bija garlaicī gi. Internets ir normā ls. Ē diens ir ok pieauguš ajiem, ne tik daudz bē rniem.
аватар piolga75
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ne pirmo reizi Turcijā , atpū tos Limakā , Ic, . Š ī viesnī ca ir tī ra, laba, laba pā rtika, zemas kvalitā tes alkohols. Vakaros pludmalē dzī vā mū zika. Vairā k viesnī cu, kas piemē rotas ģ imenes atpū tai. 70% ā rzemnieki (briti, vā cieš i, holandieš i). … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi Turcijā , atpū tos Limakā , Ic, .
Š ī viesnī ca ir tī ra, laba, laba pā rtika, zemas kvalitā tes alkohols. Vakaros pludmalē dzī vā mū zika. Vairā k viesnī cu, kas piemē rotas ģ imenes atpū tai. 70% ā rzemnieki (briti, vā cieš i, holandieš i).
аватар fily-ekaterin
Turcijā jau 5. reizi lidojam vienmē r uz 5*, izvē lamies dā rgas un lielas viesnī cas. Iepriekš ē jā s 4 reizes viesnī cas ar katru gadu sagā dā ja arvien lielā ku vilš anos. Š ogad devā mies uz Karalisko Alhambras pili. Cena, protams, ir augsta, bet tā vē rts. … Tomēr ▾ Turcijā jau 5. reizi lidojam vienmē r uz 5*, izvē lamies dā rgas un lielas viesnī cas. Iepriekš ē jā s 4 reizes viesnī cas ar katru gadu sagā dā ja arvien lielā ku vilš anos. Š ogad devā mies uz Karalisko Alhambras pili. Cena, protams, ir augsta, bet tā vē rts. Viesnī ca jauna, grezna, viss ļ oti tī rs. Ī paš i mani pā rsteidza ē diens, tā daudzveidī ba un kvalitā te. Pē c ieraš anā s standarta numura vietā mums piedā vā ja ģ imenes numuru un bez papildu maksas (lai gan pirmajā stā vā , bet ar skatu uz kluso pusi, kas mums bija vajadzī gs). Tas mums izrā dī jā s liels pā rsteigums, par ko esam ļ oti pateicī gi viesnī cas pā rstā vjiem reģ istratū rā . Mē s ceļ ojā m ar diviem bē rniem vecumā no 1 un 4 gadiem. Bē rniem ir daudz izklaides, tas ir akvaparks un atrakciju parks. Lidojā m ar TezTour, ar visu bijā m apmierinā ti! Mē s iesakā m viesnī cu.
аватар ola85
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki. Es atpū tos kā ģ imene, mans vī rs un meita 6 gadi 12 dienas no 22.06 lī dz 4.07. Atpū ta bija ļ oti, ļ oti apmierinā ta. Jau ceturto reizi Turcijā , salī dzinot ar iepriekš ē jiem gadiem, pā rē jais izdevā s gluž i kā pasakā . … Tomēr ▾ Sveiki. Es atpū tos kā ģ imene, mans vī rs un meita 6 gadi 12 dienas no 22.06 lī dz 4.07.
Atpū ta bija ļ oti, ļ oti apmierinā ta. Jau ceturto reizi Turcijā , salī dzinot ar iepriekš ē jiem gadiem, pā rē jais izdevā s gluž i kā pasakā . Ar Pegasus lidojā m ne pirmo reizi, viss skaidrs, pretenziju nav. Viņ u pā rstā ves Irina un Jū lija vienmē r atrodas viesnī cā s, tā pē c, ja jums ir kā di jautā jumi, viņ i vienmē r atbildē s. Viesnī cā ieradā mies 10 no rī ta, ceļ š no lidostas uz viesnī cu ilga 40 minū tes, ierodoties aizpildī ja dokumentus, un mums teica, ka mū su numuriņ š bū s gatavs pē c stundas. Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još i darbinieki, tā pē c neuztraucieties par to. Tā nu bija stunda vē lā k, devā mies uz reģ istratū ru, istabiņ a bija gatava, iekā rtojā mies B blokā treš ajā stā vā ar skatu uz kaimiņ u viesnī cu un daļ ē ji uz jū ru, bijā m apmierinā ti ar reģ istrē š anos un paveicā s ar kaimiņ iem un istaba izrā dī jā s ļ oti klusa.
Istaba kā bildē uz vietas, visam ir č ī bas, jū dzes aksesuā ri, fē ns, seifs, ledusskapis katru dienu pildī ts, 3 pepsi, 3 aliņ i, 3 fantas, 3 minerā lū deņ i, 3 ū deņ i, 2 sulas, tur ir arī tē jkanna istabā un tai paredzē ta tē ja, kafija. Tī ra katru dienu labi 2 reizes savī ti gulbji.
Teritorija maza, bet viss labi izplā nots, daudz bā ru, atrakciju parks bezmaksas, miniklubs, kurā strā dā labas meitenes un puiš i. Daudz sauļ oš anā s krē slu vienmē r var atrast bez maksas. Pati ē ka ir pā rdomā ta lī dz mazā kajai detaļ ai, domā jams, ka š ī ir kaut kā da sultā na pils, tā ir tī ra - viss ir tī rs visur personā ls ļ oti cenš as, lai viss bū tu visaugstā kajā lī menī , visur ir ļ oti skaisti kā pasakā . Apkalpoš ana ir lieliska, un visi cenš as jū s iepriecinā t.
Animā cija mū su ģ imeni maz interesē , bet bijā m 2 reizes Maikla Dž eksona priekš nesumos un importē tajā š ovā Havana, abiem arī patika katra piektdiena pludmales ballī te ir cienī ga, visu organizē animatori un personā ls.
Pludmale vienmē r tika tī rī ta, ka tā bija piesā rņ ota, tā ir lielā kā atpū tnieku vaina, kas atkritumus ierok smiltī s. Pludmalē vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.
Jū ra ir paradī ze bē rniem un tiem, kas slikti peld, no rī ta ieeja smilš aina, vakarā ļ oti tī ra, nedaudz dubļ aina no smiltī m.
Un tagad jau daudz ir rakstī ts par ē dieniem un dzē rieniem, bet vē l piebildī š u, ka tā du daž ā dī bu nekur citur neatradī si, tur ir viss, viss, viss, un saldais galds ir tava vidukļ a ienaidnieks, visu vienkā rš i nav iespē jams izmē ģ inā t, dzē rieni ir labi, daudz kas viss ir vienkā rš i un apkalpoš ana un ē dieni ir augstā kā s klases.
Atpū tnieku kontingents ir vairā kums vā cieš i, briti, ī ri, krievi, turki, rumā ņ i, visi uzvedā s adekvā ti un neviens netrakojā s, visi kulturā li cilvē ki.
Secinā jums atvaļ inā jums bija izdevies, iesaku visiem, š ī ir viesnī ca, kurā gribas atgriezties vē l un vē l.
Jaukas brī vdienas, ja ir kā di jautā jumi, mē ģ inā š u atbildē t.
аватар sidorenkoanna
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena! Mē s atpū tā mies Karaliskajā Alhambrā no 2013. gada 9. lī dz 21. jū nijam. Par š o viesnī cu ir teikts daudz labu lietu, ir daudz brī niš ķ ī gu atsauksmju. Nav jē gas atkā rtot. Gribu norā dī t uz viesnī cas trū kumiem, bet tie noteikti pastā v. … Tomēr ▾ Laba diena! Mē s atpū tā mies Karaliskajā Alhambrā no 2013. gada 9. lī dz 21. jū nijam. Par š o viesnī cu ir teikts daudz labu lietu, ir daudz brī niš ķ ī gu atsauksmju. Nav jē gas atkā rtot. Gribu norā dī t uz viesnī cas trū kumiem, bet tie noteikti pastā v. Pirmkā rt, noslogojums. Esam ģ imene ar diviem bē rniem, jaunā kajam gadiņ š . Un te nu mē s, garā lidojuma noguruš i un nomocī ti, ierodamies viesnī cā ap septiņ iem no rī ta. Cerē ju, ka viņ i mū s tū lī t izlī dzinā s, jo tas bija noticis jau iepriekš , ne pirmo reizi Turcijā . Bet mums teica, ka numurs bū s tikai pē c divā m stundā m. Kamē r devā mies brokastī s, izstaigā jā m viesnī cas apkā rtni un, lī dz norunā tajai stundai atgriež oties pie recepcijas, bijā m pā rsteigti, uzzinot, ka istabiņ a, protams, bū s gatava, tikai pē c divā m vai trim stundā m. Uz mū su neizpratni un jautā jumiem viņ i mums smaidot paskaidroja, ka mē s sā kotnē ji visu esam pā rpratuš i. Nu, vai varat iedomā ties? Bē rns č ī kst, nervi uz sliekš ņ a un mums piedā vā sē dē t zā lē , pagaidiet! Visi, kam rokā s ir mazuļ i, mani sapratī s. . . Nā cā s prasī t, saš utis, un rezultā tā numurs uzreiz tika atrasts! Numurs, kuru saņ ē mā m, nav slikts, kā fotoattē lā , tikai š eit ir neatbilstī ba. Samaksā jā m un rezervē jā m jau iepriekš istabiņ u ar tieš u skatu uz jū ru, tā pati izrā dī jā s ar sā nskatu. Un atkal visi tie paš i skaidrojumi, jū s pā rpratā t, š is skats ir taisna lī nija. Bet strī dē ties un saš utumam vairs nebija spē ka...
Viesnī cas restorā ns nebija iespaidī gs, milzī gs, pompozs, bet gan stulbs. Visur ir vienā ds, tikai izkā rtots savā dā k. Atseviš ķ a saruna par bē rnu ratiņ u novietoš anu restorā na priekš ā . Nekad nebiju domā jusi, ka viesnī cā , kur ik uz soļ a atgā dina, ka atrodaties skaistuma un greznī bas gaisotnē , saskarš os ar ratiņ u zā dzī bu! Saldi smaidoš ā s saimnieces steidzī gi pieprasa atstā t bē rnu transportu restorā na priekš ā , tač u neviens neuzņ emas atbildī bu par droš ī bu. Š eit mums ir situā cija: mē s izejam no restorā na pē c vakariņ ā m, un rati un taka ir auksti, un ne restorā na vadī tā js, ne administrators jums nepalī dzē s, tā s ir jū su personī gā s lietas, viņ i saka, jū su problē mas. Stā vlaukumā nav videokameru, meklē jiet paš i kur gribat! Lū k, tava attieksme, cieņ a un lī dzdalī ba!
Pilnī gi saš utis par bā rmeni Piano bā rā L stā vā . Mana meita lū dz pagatavot piena kokteili bez ledus, un viņ š viņ ai priekš ā noliek regulē jamu UPI, iebā ž ot ledu glā zē ! Kad lū dz nomainī t un pā rtaisī t dzē rienu, viņ š tī rā krievu valodā paziņ o, ka tas tik un tā ir normā li! Kā das ir š ī s attiecī bas? Bet no otras puses, vā cieš u, holandieš u priekš ā viņ š izlē ca - paklanī jā s ! ! ! Ž ē l. . .
Pludmale ir netī ra neatkarī gi no tā , ko kā ds saka. Darbinieki izvā c atkritumus no podiem, un viss pā rē jais paliek kā bijis. Ir gan izsmē ķ i, gan saplē stas vienreizē jā s dakš iņ as, kurā s viegli ieskriet, un stikls. . . Kā pē c pludmalei pieš ķ irts zilais karogs, man ir noslē pums. Smiltis vakaros netiek nolī dzinā tas, no sē rfoš anas lī nijas netiek noņ emtas nepatī kamā s aļ ģ es. Ļ oti netī rs baseins akvaparkā , ū dens duļ ķ ains. Un arī tā pē c, ka kafejnī cas bija tuvu akvaparkam, ū denī biež i tika novē rotas plakano kū ku paliekas, vienreizē jā s lietoš anas trauki, atkritumi, vā rdu sakot. Kā ds teiks, cilvē ki paš i tā di ir, tas ir saprotams. Jū s nevarat ievietot savas smadzenes. Bet galu galā personā lam vajadzē tu ievē rot kā rtī bu, laicī gi sakopt, bet tas nenotiek, un viss š is skaistums peld lī dz vakaram....Un tualete miniklubā ? Tā s ir tikai tī rā s š ausmas. Ieejiet ieelpojot, izejiet ar izelpu! Pilna iegremdē š anā s stacijas skapja krā sā ! Pieauguš o tualetē s tas nav novē rots, bet kā pē c tas tā ir bē rnu tualetē? !
Jā ! Ja kā das lietas nejauš i atstā jat pludmalē , varat no tā m atvadī ties, bū t pie samaņ as un neviens nesteigsies tā s nest uz pieņ emš anu. Mums vajadzē ja divas dā rgas peldmaskas. Acī mredzot daž iem tas patī k. . .
Secinā jums: Lai arī viesnī ca ir dā rga, grezna, skaista, daž reiz aiz visa š ī krā š ņ uma slē pjas fakti, kas labvē lī go iespaidu pilnī bā aizmiglo.
аватар brockiev
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies Karaliskajā Alhambrā no 29. aprī ļ a lī dz 6. maijam 2013. Precē jies pā ris ar 12 gadus vecu meitu. Reģ istrē š anā s bija ap pulksten 16:30. Pirmais, kas mani uzreiz pā rsteidza, bija reģ istrē š anā s ā trums un personā la draudzī gums. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Karaliskajā Alhambrā no 29. aprī ļ a lī dz 6. maijam 2013. Precē jies pā ris ar 12 gadus vecu meitu. Reģ istrē š anā s bija ap pulksten 16:30. Pirmais, kas mani uzreiz pā rsteidza, bija reģ istrē š anā s ā trums un personā la draudzī gums. No izkā pš anas no autobusa lī dz ieieš anai istabā pagā ja 10 minū tes.
Numurs. Blokā "A" 1309, kā norā dī ts kuponā ar skatu uz jū ru. Istaba ir jauna, tī ra, tī ra katru dienu un rū pī gi. Š ī s telpas priekš rocī ba izrā dī jā s tā , ka pē c pulksten 13 saule jau iet aiz ē kas un istabā nav karsti. Bet bija viens trū kums, tas attiecas uz visā m istabā m ar skatu uz jū ru, skaļ u mū ziku lī dz 24 stundā m baseina bā rā . Lai gan, rū pī gi aplū kojot viesnī cas fotoattē lus, uzreiz var redzē t, ka amfiteā tris un baseina bā rs atrodas tieš i zem š ī s klases numuru logiem. Tā tad, ja vē laties iet gulē t agri, izmantojiet Land View telpas. Bet...skats uz baseinu un jū ru ir lielisks, bet uz otru pusi, kā jau pā rsvarā Turcijā .
Atpū tnieku kontingents. Lī dz 2. maijam krievvalodī go atpū tnieku tikpat kā nebija. Pā rsvarā holandieš i, vā cieš i, rumā ņ i, norvē ģ i, š veicieš i. Pē c 2. kļ uva dzirdama krievu un ukraiņ u runa. Ir daudz bē rnu, kas ir saprotams ar tik daudzā m ū dens slidkalniņ iem un atrakcijā m. Viss ir bez maksas. Bija Silence Beach, tur ierodoties uz atrakciju parku tiek izsniegti 3 ž etoni vienai personai un tad 1.5 EURO. Š eit viss ir iekļ auts.
Personā ls. Ļ oti draudzī gs un atsaucī gs. Š efpavā ram acī mredzami patī k savs darbs, ē dieni ir ļ oti daudzveidī gi un garš ī gi. Viesmī ļ i strā dā ā tri un pareizi. Paldies Ali un Murat Akbara. Bā ros strā dā lieliski puiš i, ar viņ iem var parunā ties un viņ i tev pagatavos gardus kokteiļ us. Pateicoties Ayaz un Fikret, tas ir pieejams Piano Bar un Durmus Seker baseina bā rā .
Uzturs. Kā minē ts iepriekš , š efpavā rs ir augstas klases profesionā lis. Jē rs, teļ a gaļ a, vistas gaļ a, aknas, tī tara gaļ a, paipalas, vairā kas zivju š ķ irnes, vairā ku veidu vā rī š anas kartupeļ i, salā ti, rī si, makaroni, lielas garneles, desiņ as, sieri, siļ ķ es, sā lī tais lasis, bumbieri, ā boli, apelsī ni, saldie zemenes, svaigas sulas 5 veidi brokastī s, par saldo galdu vari uzrakstī t atseviš ķ u nodaļ u. Cerams, ka tas ir saprotams. Š ī ir tikai neliela daļ a no tā , kas ir. Ak jā , amfi bā rā no pulksten 12 sā kas jū su pusdienas. No hamburgeriem lī dz gozlime ar airā nu, vē l 8 ē dieni un saldē jums.
Animā cija. Viņ i cenš as, lai arī kā di atpū tnieki garlaikotos, bet dara to neuzbā zī gi un viegli. Mē s vē lamies novē lē t veiksmi Nataš ai, Katjai, Katai un visiem puiš iem.
Teritorija. Maza, mazā kā no 6 viesnī cā m, kas bija Turcijā . Domā jā m, ka bū s problē ma, bet nē , un bē rns vienmē r ir uzraudzī ts un viss kompakti.
Pludmale. Ja kā ds viņ u uzskata par sliktu, tad ejiet gar krastu, un jū s sapratī sit. Gā jā m uz Side uz Royal Dragon (50 min. vienā virzienā ) un pretē jā virzienā uz Turan Prince, Alhambrā tā ir tikai paradī ze.
Ā rpus viesnī cas vā rtiem 3 minū š u pastaigas attā lumā atrodas iepirkš anā s pasā ž as. Vā ciski un angliski runā još i tū risti aktī vi iepirkā s.
Vienī gais, kas mani nedaudz traucē ja, bija pludmales dvieļ u maiņ a. Tā notiek vienu reizi dienā no pulksten 8 lī dz 18, par otro jā maksā.0, 5 EUR. Fakts ir tā ds, ka 6.30 no rī ta mana sieva devā s uz pludmali sportot un peldē ties, vē l nebija laiks dabū t dvieli, un vakarā , kad devā mies uz istabu 17:30, dvielis tika mainī ts tikai. par maksu. Vakaros uz balkoniem karā jas tik daudz dvieļ u, kas ž ū st kā trofeju karogi pie Alhambras sienā m.
Š eit ir š ā ds ziņ ojums. Izrā dī jā s daudz, bet varbū t kā dam tas interesē s. Jautā - es atbildē š u.
Viena novē lē jums vadī bai - virs ieejas ē kā no baseinu puses nav pietiekami daudz pulksteņ u. Izrā dā s, ja atpū š aties pie baseina ar dž akuzi, bē rnu baseinu vai baseiniem aiz bā ra, tad pulkstenis uz amfiteā tra nav redzams. Mazliet dezorientē još i. Un ar pludmales dvieļ iem ir kaut kā jā izlemj.
аватар gerasim10
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kad piedā vā ja, š aubī jā s iet, tikko atvē ra jū nijā , viss smird pē c krā sas, bet š ī gada cena vienu mē nesi pirms izlidoš anas š ogad Turcijai bija ļ oti vilinoš a, viņ i riskē ja ar 3005 USD uz mani, manu sievu un mazu 13. … Tomēr ▾ Kad piedā vā ja, š aubī jā s iet, tikko atvē ra jū nijā , viss smird pē c krā sas, bet š ī gada cena vienu mē nesi pirms izlidoš anas š ogad Turcijai bija ļ oti vilinoš a, viņ i riskē ja ar 3005 USD uz mani, manu sievu un mazu 13.5 gadi. Mums pievienojā s sievas mā sa ar vī ru un meitu 9.5 gadi maksā ja $2750. Tū res sludinā jums ņ emts no tū roperatora Alira-Travel m. 050-358-86-89 direktore Alisa. tad pē kš ņ i uzdrukā ts uz papī ra.
Un tā , viss ielidoja, lidojums bija 2.20 minū tes. Satiku Anex tū ri, autobuss visus aizveda uz viesnī cā m, mū s izsē dinā ja ceturtajā viesnī cā . Pirmais skatiens uz viesnī cu bija kā pils tuksneš a vidū , tad ar mazumiņ u devā mies uz okeanā riju g. Alanijā , starp citu, es arī iesaku nirt ar dzī vā m zivī m maskā ar snorkeli par 70 USD no deguna. Mē s iegā jā m viesnī cā visi marmorā zelta lapu hallē (vestibilā ) kā futbola laukums ar dī vā niem, aizmirsu nofotografē t istabu, nu ļ oti forš a istaba apmē ram 25 kv. m, tualete, a duš a, vannasistaba 9 kv. m viss mirdz un mirdz.
? restorā ni kā gandrī z visos pieciniekos. Galvenie restorā ni uz 1200 vietā m kopā viesnī cā manuprā t ir 1300 vietas. Ē d kā vienmē r Turcijā vairumā un garš ī gi. Ē diens, ja ne restorā nā , pie baseiniem, starp citu, ir ļ oti daudzveidī gs no salā tiem un shawarma lī dz saldē jumam un saldumiem, piemē ram, pē cpusdienas uzkodā m. Starp baseinu, kas pilnī bā aptver teritoriju no viesnī cas lī dz jū rai (150m) ir liela sala ar kafejnī cas galdiņ iem un sauļ oš anā s krē sliem. Tik daudz sauļ oš anā s krē slu un sauļ oš anā s krē sli pie baseina ka manuprā t ir divreiz vairā k kā vietu viesnī cā , sauļ oš anā s krē slus uz ritenī š iem ar pelnutraukiem ē rti pagriezt aiz saules. Baseins ir bumba ar pretstraumi ar geizeriem un ū dens masā ž u. Tī rs skaisti, pludmale ļ oti tī ra, ū dens jū rā kā spogulis, bet pē c 12.30 devā mies uz baseinu tad pusdienot un atkal ū dens jau duļ ķ ains lī dz baseinam, vē ja nebija. Ū dens slidkalniņ i ļ oti labi gan bē rniem, gan tiem kam lī dz 170kg. , gan viena dā ma aizķ ē rā s priekš ā , pielika ū dens spiedienu....izspļ ā va. Vakaros no 19.30 atrakcijas kā laivas, maš ī nas, riteņ i, batuti , karuseļ i vienā vā rdā . pat pieauguš ajiem ir ko redzē t !! ! . 23.00 diskotē ka ko iedzert un iekost, nu, gulē t jau negā jā m. Katru nedē ļ u pludmalē ir putojoš a diskotē ka. "Sieva sev nopirka ļ oti jauku rozā Ā das mē telis no ļ oti labas ā das. Maksa bija 1200$, viņ a paņ ē ma par 570. Nu izskatā s, ka viss ir uztaisī jis 1200 bildes, ielikš u daž as. Turklā t tū risma aģ entū ras direktore brī dinā ja, ka viesnī cas jaunā ainava nav ļ oti labs, kā man tā tā lā k 5-. Izpletnis $ 90 par diviem ū densmotocikliem $ 5.15 min Pagā juš ajā gadā mē s devā mies uz Voyage Belek golfa piecas zvaigznes, jo man Belek nav tas. Skatiet attē lus.


iemiesojums eva.kara
1. jautājums - vai tiešām ir tik labi, kā izskatās fotoattēlā un vērtējumā? Vai arī ir nianses? .. ja jā, tad kādas .. 2. jautājums - pludmale - kāda ieeja jūrā? kā ar dziļumu? kas tev zem kājām? 3.jautājums - tā kā brauciens plānots rudens brīvdienās (oktobra beigas) - kāda ir jūras un gaisa statistiskā temperatūra tur (Side) diennaktī šajā gadalaikā. Tajā gadā mēs toreiz bijām Mahmutlarā (Alanjā) - gaisa/jūras temperatūra bija ideāla... Bet, ļoti gribu izvairīties no 3,5 stundu brauciena no lidostas ar autobusu vienā virzienā... (( Jau iepriekš paldies par atbildēm un padomiem! (P.S... liels lūgums tiem, kam patīk rakstīt - "jā, par to te jau simts reizes runāts", "ej, izmantojiet meklēšanu" - izelpojiet un ejiet garām... )))
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums MamaNicu
Mini klubs (sacensības, diskotēka, sertifikāti utt., pludmale.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums ula1780
Plānojam braucienu pēc 14. aprīļa. Un arī no kādiem datumiem ir atvērts atrakciju parks, kā arī tā darba laiks.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infot6yhy67u
‹ Viesnīca Royal Alhambra Palace 5*
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в июне 2012 года. Ухоженный сад, аллеи ведущие к самому пляжу, бассейны, превосходная архитектура, разнообразное питание. Декорированные в восточном стиле просторные и светлые номера. Широкий песчаный пляж с пологим входом в море. Разнообразное питание. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Анталия, в 9 км от центра г. Сиде, в 14 км от центра г. Манавгат, в п. Чолаклы.
Pludmales apraksts Бар бесплатно, полотенца бесплатно (замена в один день платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (высокоскоростной платно), room service: круглосуточно (платно), услуги по глажке одежды (платно), диетическое меню (бесплатно), 6 ресторанов — 1 основной, 5 a la carte (турецкий, дальневосточный, итальянский, рыбный, мексиканский — платно, по предварительной записи, открыты попеременно), 7 баров, 3 конференц-зала, магазины, открытый бассейн 2500 м2, бассейн с горками 250 м2 (8 водных горок), крытый бассейн с подогревом 460 м2 (работает в зимний сезон), у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно (мягкие шезлонги), полотенца: бесплатно (замена в один день платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 бассейна (2 открытых: 200 м2 и с горками 250 м2, 1 крытый с подогревом 10 м2, работает в зимний сезон), 3 водные горки, детский буфет, детский клуб (4–12 лет, в определенные часы), луна-парк бесплатно, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквапарк (8 водных горок: 5 для взрослых, 3 для детей, работает с 15.04 по 31.10, в определенные часы и в зависимости от погодных условий), луна-парк бесплатно, игровые автоматы платно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно (предоставляются сторонней компанией с 15.04 по 31.10, в определенные часы, в зависимости от погодных условий), бочче бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 579 номеров. Cостоит из основного 6-ти этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в определенные часы, в зависимости от погодных условий), мини-бар (вода, безалкогольные напитки и пиво), спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, прямой телефон, ванна, фен, халаты (платно), тапочки (бесплатно), чайник, набор для приготовления чая и кофе, меню подушек (платно), балкон, сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Side, Colakli, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 763 60 60, +90 850 850 7070 Fax:
Tīmekļa vietne: Royal Alhambra Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).