Roma Beach Resort & Spa 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.010
№121 viesnīcas reitingā Sānu
8.8 Numurs
7.8 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.8 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 300 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 2010. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas (ir lifti). Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар liduschka26
Š ajā viesnī cā esam bijuš i jau divas reizes. Ē diens lielisks, personā ls ļ oti draudzī gs! Lī dz pludmalei ir 150 metri, bet slinkā kajiem ik pē c 5 minū tē m ir elektroauto! Baseins ir lielisks! Viesnī ca ir vispiemē rotā kā tiem, kam ir 50! Mums tur ļ oti patī k!. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā esam bijuš i jau divas reizes. Ē diens lielisks, personā ls ļ oti draudzī gs! Lī dz pludmalei ir 150 metri, bet slinkā kajiem ik pē c 5 minū tē m ir elektroauto! Baseins ir lielisks! Viesnī ca ir vispiemē rotā kā tiem, kam ir 50! Mums tur ļ oti patī k!
аватар manafort
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
tikko atbraucu, ceļ oju ar mazuli 1 gadu, nolē mu rakstī t svaigā s pē dā s, tā teikt. Viesnī ca ir tikai pensionā riem no Vā cijas - personā ls ļ oti slikti izturas pret krievvalodī gajiem (visu vakariņ u laikā neviens vispā r nenā ca klajā ), bē rniem nav nekā - programmā ir rakstī ta bē rnu ē dienkarte - atbilde bija, ka ir bē rnu viesnī cā nav un ē dienkarte arī - turki spa visu laiku ķ ildojā s. … Tomēr ▾ tikko atbraucu, ceļ oju ar mazuli 1 gadu, nolē mu rakstī t svaigā s pē dā s, tā teikt.
Viesnī ca ir tikai pensionā riem no Vā cijas - personā ls ļ oti slikti izturas pret krievvalodī gajiem (visu vakariņ u laikā neviens vispā r nenā ca klajā ), bē rniem nav nekā - programmā ir rakstī ta bē rnu ē dienkarte - atbilde bija, ka ir bē rnu viesnī cā nav un ē dienkarte arī - turki spa visu laiku ķ ildojā s. Spē ļ u laukums un bē rnu baseins saulē - ļ oti mazs, bē rnu ē diens - NEKĀ RĀ - prasī ja š efpavā ram katru dienu vā rī t kartupeļ us.
Ceļ š uz pludmali ir vienkā rš i š ausmī gs - maš ī na ved uz pludmali no 9.30 lī dz 18.30 - un mē s ar mazuli no 8 lī dz 19 pludmalē - neviens nepalī dzē ja uzstā dī t augsto krē slu, vilka to cauri visai zā lei. , vai ar ratiem - pludmalē vispā r staigā suņ i, un neviens no vē tras aļ ģ es netī ra. Nedarbojas kanalizā cija duš ā , pastā vī gs ū dens, vai nu tiek atnesti dvieļ i, vai arī aizmirst tos atnest, dod 1. istabai atslē gu, un gaisa kondicionieris nedarbojas bez atslē gas, tas ir, jū s pastā vī gi nā kat uz aizsmakuš ā istaba. - vienā vā rdā - Š AUSMES Š AUSMAS
аватар olya-grigoryeva
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
2010. gada septembrī devā s atpū sties pie drauga, ļ oti nož ē loja, ka izvē lē jā s š o viesnī cu. Viesnī ca atrodas tuksnesī , apkā rt ir tuksnesis, viesnī cas teritorijas nav - ir tikai pati ē ka, baseins un viss! ! apstā dī jumu nav, pareizā k sakot, ir iestā dī ts metru augstumā , bet normā lu koku un krū mu lielumā tas drī z neizaugs. … Tomēr ▾ 2010. gada septembrī devā s atpū sties pie drauga, ļ oti nož ē loja, ka izvē lē jā s š o viesnī cu.
Viesnī ca atrodas tuksnesī , apkā rt ir tuksnesis, viesnī cas teritorijas nav - ir tikai pati ē ka, baseins un viss! ! apstā dī jumu nav, pareizā k sakot, ir iestā dī ts metru augstumā , bet normā lu koku un krū mu lielumā tas drī z neizaugs.
Kad mū s atveda uz viesnī cu, mums katram uzdā vinā ja neļ ķ es un gaidī jā m 40 minū tes lī dz reģ istrā cijai, numuriņ š mums patika, bet prieks pazuda jau pirmajā dienā . Pirmkā rt, darbinieki vispā r nesaprot krievu valodu, viņ i labi zina tikai vā cu un turku valodu un nedaudz angļ u valodu - ja jū s vismaz nedaudz nezinā t angļ u valodu, viņ i pat nesaprot atbildi uz jautā jumu.
Otrkā rt, paš ā s pirmajā s vakariņ ā s sapratā m, kā ds tur kontingents - tie bija gados veci vā cieš i, panikā klausī jā mies cerī bā atrast krievvalodī gos, bet apkā rt bija tikai viena vā cu runa, bija sajū ta, ka viņ i Atpū tā s nevis Turcijā , bet gan Vā cijā . Krievvalodī gos atrada tikai pē c 3 dienā m, un tad tie bija apmē ram 50 gadus veci laulā tie pā ri, kuri nā k no Krievijas, bet kā dreiz devuš ies dzī vot uz Vā ciju. Š eit mē s esam meitenes mū su 23 gados un sazinā jā mies ar viņ iem. neviens cits ar mums nebija! ! viņ i bija vienī gie, kas mū s saprata un vispā r varē ja palī dzē t paprasī t darbiniekiem kaut ko vā cu valodā .
Animā cija, protams, ir vā cu valodā . No Animatoriem tikai viens saprata krievu valodu.
Uz pludmali staigā jiet ar kā jā m apmē ram 15 minū tes pa "gleznaino tuksnesi". Jū ra ir vē sa, arī pludmale ir pamesta, no pludmales volejbola izklaides, ko pastā vī gi spē lē ja vā cu vī rieš i.
Vakarā bija garlaicī gi, jo viesnī ca ir ar "pensionā riem", neskatoties uz to, ka tai ir savs klubs - uz deju grī das ir 2 ar pusi cilvē ki.
ir tikai 2 plusi: 1. tas ir labs ē diens - daudz garš ī gu un daudzveidī gu ē dienu
2. skats uz viesnī cu, konkrē ti uz ē ku un numuriņ iem nav slikts.
viss pā rē jais ir murgs!
ja neesi vecs vā cietis, tev tur nav ko darī t! Paradī ze tur ir tikai gados vecā kiem vā cieš iem - mierī gi, ap savē jiem, viss iekļ auts.
P. S. Starp citu, tie vā cieš i, kuri ar mums (bijuš ajiem krieviem) sazinā jā s, teica, ka atpū š oties 3. reizi pasū tī ja viskiju ar ledu (visi tā pat, krievu asinis - gan jau dzī vo Vā cijā ) - tad Vā cieš i š ķ ī bi paskatī jā s uz savu kompā niju un kaut kas tur viņ us apsprieda)) viņ i saka, ka tas nebija patī kami. Protams, mē s arī dzē rā m ar draugu - bet mums bija vienalga, mē s nesapratā m, ko viņ i tur kurnē ja
аватар kisaev
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biju kopā ar draugu un bē rniem no 7 gadiem. Ļ oti patika! Iespaidi pē c gada ir tikpat spilgti. Jū ra brī niš ķ ī ga, tī ra, smilš ains dibens un zivis. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. . ! Bet! Bez dzeramnaudas, istaba nebija ī paš i labi uzkopta, dabū siet balala no manis. … Tomēr ▾ Biju kopā ar draugu un bē rniem no 7 gadiem. Ļ oti patika! Iespaidi pē c gada ir tikpat spilgti. Jū ra brī niš ķ ī ga, tī ra, smilš ains dibens un zivis. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. . ! Bet! Bez dzeramnaudas, istaba nebija ī paš i labi uzkopta, dabū siet balala no manis. Un protams vā cieš i, kā lekt priekš ā , un viņ u sejas. . Nu tie ir sī kumi. Labā k pieskrien viesmī ļ i restorā nā , bet es mierī gi varē tu iet un ieleju sev š ņ abi. Iesaku aiziet uz turieni.
аватар Kostya100
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Viss ir kā rtī bā . Ē diens ir lielisks. Vienī gie divi mī nusi - zaļ ā s zonas trū kums un jū ra lī dz 250 metriem. Pludmale - lieliska … Tomēr ▾ Viss ir kā rtī bā . Ē diens ir lielisks. Vienī gie divi mī nusi - zaļ ā s zonas trū kums un jū ra lī dz 250 metriem. Pludmale - lieliska
аватар gloria70
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nolē mā m izmē ģ inā t veiksmi un izbraucā m cauri Fortunas sistē mai. Brī nums nenotika un pirmā s pā ris stundas bijā m, maigi izsakoties, š oka stā voklī , domā jā m, kā tikt ā rā no š ā das pieredzes. … Tomēr ▾ Nolē mā m izmē ģ inā t veiksmi un izbraucā m cauri Fortunas sistē mai. Brī nums nenotika un pirmā s pā ris stundas bijā m, maigi izsakoties, š oka stā voklī , domā jā m, kā tikt ā rā no š ā das pieredzes. Talkā nā ca mū su tautieš i, kuri kopā ar mums nokļ uva viesnī cā . Nolē mā m palikt un censties, lai nekas nesabojā tu mū su atvaļ inā jumu, jo ī paš i tā pē c, ka kompā nija bija jautra. Visas atsauksmes par viesnī cu pilnī bā atbilst realitā tei. Istabas labas, kondicionieri strā dā pareizi, apkalpoš ana restorā nā un visā viesnī cā teicama (bez dzeramnaudas), virtuve nav slavē jama! Bet visi š ie pozitī vie momenti izgaist, tiklī dz iziet no viesnī cas teritorijas, kuras patiesī bā nemaz nav. Putekļ u, pamesta, nav kur iet pastaigā ties, nav ko redzē t, zaļ a melanholija. Saņ ē mā m labu mā cī bu, ar savu atvaļ inā jumu tā vairs neriskē sim, tikai pā rbaudī tas vietas, kaut arī dā rgā kas!
аватар ksenia69
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir relatī vs. . . Jū su attieksme pret atpū tu ir atkarī ga 1. No summas, kuru samaksā jā t un no kuras jū s neiebilstat š ķ irties 2. No jū su garastā vokļ a vai drī zā k noskaņ ojuma. . 3. par to, cik daudz tu vari organizē t savu brī vo laiku pats. … Tomēr ▾ Viss ir relatī vs. . .
Jū su attieksme pret atpū tu ir atkarī ga
1. No summas, kuru samaksā jā t un no kuras jū s neiebilstat š ķ irties
2. No jū su garastā vokļ a vai drī zā k noskaņ ojuma. .
3. par to, cik daudz tu vari organizē t savu brī vo laiku pats...un negaidī t, kad kā ds to izdarī s tavā vietā .
Š ī s ir tavas brī vdienas! Tak atpū ties!!! ! (jū ra. . saule. . ē diens. . . lieliska istaba. . baseins. . bā ri. . animā cija) Pirmajam nepaveicā s. . (ceļ ojumu aģ entu uzraudzī ba. . vajadzē ja painteresē ties un pasaki cilvē kiem patiesī bu) mē s piestā jā m kopš.16 . . mums vairs nebija tā du problē mu...Lai gan, ja padomā filozofiski...tad kā ds redz peļ ķ i...un kā ds redz zvaigž ņ u atspulgu š ajā peļ ķ e...Katram savs. Brī niš ķ ī gi atpū tā mies.
P/S 500 metri lī dz jū rai. . tiesa (bet info jau mainī ta) Teritorija maza. . atpū ta vairā k piemē rota ģ imenē m bez bē rniem. . (klusa ģ imenes atpū ta. lai gan animatori strā dā ar bē rniem un ir bē rnu baseins un rotaļ u laukums) Es runā ju par slidkalniņ iem nekur neesmu lasī jis tā du informā ciju. Vē l joprojā m ir par maz zaļ umu. . bet dā rznieks cī tī gi strā dā...Hamam atvē rts. . amfiteā tris ir pabeigts. Personā ls ir draudzī gs un bez dzeramnaudas. .
Все относительно! Все относительно! Все относительно! Все относительно! Все относительно! Все относительно! Все относительно! Все относительно!
аватар verona70
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Viņ i mū s atveda pulksten 9 vakarā . Ā tri iekā rtojā s. Uzreiz iekrita acī s - nav pelnu trauku, iekš telpā s smē ķ ē t nedrī kst. Istaba laba. Viss ir ī paš i moderns. Sī kumi, bet patī kami. Istabas bā rs tika papildinā ts katru dienu, bet uz 2, lai gan bijā m trī s. … Tomēr ▾ Viņ i mū s atveda pulksten 9 vakarā . Ā tri iekā rtojā s. Uzreiz iekrita acī s - nav pelnu trauku, iekš telpā s smē ķ ē t nedrī kst. Istaba laba. Viss ir ī paš i moderns. Sī kumi, bet patī kami. Istabas bā rs tika papildinā ts katru dienu, bet uz 2, lai gan bijā m trī s. Visur ir lifti, kas pastā vī gi sabojā jas. Dzī vojā m 3. stā vā - bija jā iet kā jā m. Istaba ir ļ oti smacī ga, klimats vai nu strā dā , vai ne. Baseins ir liels, bet nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Bē rnam viens mazs baseiniņ š , slidkalniņ u nav. Ir iekš telpu baseins, bet tas ir ļ oti auksts ū dens. Bē rnu klubs vienmē r ir atvē rts. Animatori ar bē rniem ir pastā vī gi iesaistī ti. Tiesa, viss ir vā cu valodā , pat multenes. Restorā ns: labs, ē diens ir ok, bet var bū t labā k. Svaigs no rī ta bez maksas. Un vispā r uz dzē rienu rē ķ ina var likt 5. Beiliji, viskijs, tekila, kokteiļ i visu diennakti, dzer cik gribi. Galvenais ir zinā t vā rdus. Š orti nav atļ auti restorā nā . Viesmī ļ i sā k apkalpot dzeramnaudu.
Turku pirts nav - projektā . Jū ra un pludmale ir atseviš ķ a saruna. Lī dz jū rai aiziet kaut kur 800 metri. Ceļ š briesmī gs. Maš ī na brauc. Pludmale liela, jū ra zila, tī ra. Ir mazi oļ i. Nav pludmales aktivitā š u. Bā rā tikai dzē rieni un pitas maize. Tiesa, viņ i valkā meloni vai arbū zu. Daudz mī ksto gultu. Ē rti apgulties. Nav krasta lī nijas, pat nav apgaismojuma. Vakarā nestaigā jiet. Klusums, tumsa. Katru dienu visā viesnī cā tika izslē gtas gaismas un arī ū dens. Nemazgā jiet matus, než ā vē jiet tos. Dī zeļ a uzstā dī š ana apakš ā strā vas padeves pā rtraukuma gadī jumā . Tā tas tika ieslē gts katru dienu piecos no rī ta, istabā visas plē nes. Skaņ a un vibrā cijas ir briesmī gas. Nepietiekami gulē t.
Mē beles visur ir ļ oti skaistas, milzī gas kristā la lustras. Pelnu trauki tika novietoti pirms izbraukš anas.
Pret krieviem normā li izturas tikai par naudu.
Tas viss, protams, ir pieļ aujams, bet 5 zvaigznes nevelk. Uz ROMA jā dodas vismaz nā kamgad un vē lams pē c 2 gadiem, lī dz š im laikam tur izaugs vismaz zā le, citā di nav pat nevienas palmas.
аватар gagarin123
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav labi uzturē ta!! ! ! Nav infrastruktū ras vispā r! Jaunatnei nav ko darī t! Pretī ga ir personā la attieksme pret krievvalodī gajiem! Bet to visu bloķ ē ja bezmaksas alkohols uz daž ā m dienā m un lieliska baroš ana! … Tomēr ▾ Viesnī ca nav labi uzturē ta!! ! ! Nav infrastruktū ras vispā r! Jaunatnei nav ko darī t! Pretī ga ir personā la attieksme pret krievvalodī gajiem! Bet to visu bloķ ē ja bezmaksas alkohols uz daž ā m dienā m un lieliska baroš ana!
аватар Kiril_26
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Atpū tos ar sievu š ajā viesnī cā . Lidojā m no Odesas nevis pē c fortū nas sistē mas, kā redzu daudzi te atpū tuš ies, par diviem samaksā jā m 1800$ protams pirmais kas pā rsteidza bija ceļ š uz pludmali , kā viņ i strī dē jā s par viesnī cas atvē rš anu, ja ne normā ls ceļ š , pati viesnī ca maza, viss ir redzams, viens baseins, bē rniem nav nekā , viss ir tikai nā kotnē , ja mū su bē rns lidoja ar mums, tur viņ am nebū tu nekā da izklaide. … Tomēr ▾ Atpū tos ar sievu š ajā viesnī cā . Lidojā m no Odesas nevis pē c fortū nas sistē mas, kā redzu daudzi te atpū tuš ies, par diviem samaksā jā m 1800$ protams pirmais kas pā rsteidza bija ceļ š uz pludmali , kā viņ i strī dē jā s par viesnī cas atvē rš anu, ja ne normā ls ceļ š , pati viesnī ca maza, viss ir redzams, viens baseins, bē rniem nav nekā , viss ir tikai nā kotnē , ja mū su bē rns lidoja ar mums, tur viņ am nebū tu nekā da izklaide. Jā izsaka gods restorā nam, ē diens ļ oti labs, daudzveidī ga ē dienkarte, par dzē rieniem, pā rā k labi. . Kas attiecas uz animā ciju, tad es biju vienkā rš i pā rsteigts, to sauc ANIMĀ CIJA ????? ? ? ? viņ u loma ir apsē sties pie sava galda un runā t par dzī vi, nav animā cijas komandas, tiem kas grib izklaidē ties neiesaku. Istabas ne pā rā k labas, kondicionieris nestrā dā ja mums sā kumā viņ i to ieslē dza tikai 3. dienā . Š ī viesnī ca nav mū su samaksā tā s naudas vē rta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums mama-irina2
mums ir mazs bērns, uz ceļa viss var gadīties. Vēlos uzzināt, vai ņemt līdzi nepieciešamos medikamentus, vai ir iespēja tos iegādāties uz vietas.
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 300 метрах от пляжа. Построен в 2010 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Состоит из одного 4-х этажного здания (есть лифты). Отель подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 4 км от центра поселка Чолакли, в 12 км от г. Сиде, в 20 км от г. Манавгат, в 55 км от аэропорта г. Анталия, в 60 км от г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится в 300 м от отеля. Вход в море: пологий, песок. Между пляжем и отелем есть дорога. Автобус на пляж бесплатно (в течение дня). Замена полотенца-платно.Пляжные полотенца — бесплатно (замена — платно). Beach Bar — безалкогольные и безалкогольные и алкогольные напитки (10:00-18:00).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi в лобби бесплатно (в номерах, у бассейна и на пляже — платно), магазины, фотограф, ТВ-салон, 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 710 м2, 1 крытый бассейн с пресной водой, с подогревом в ноябре, площадь 170 м2, 2 водные горки для взрослых и 2 — для детей, без подогрева, работают по расписанию.

Основной ресторан: завтрак: 7:30-10:00, поздний завтрак: 10:00-10:30, обед: 12:30-14:30, ужин: 19:00-21:00, поздний ужин: 22:00-00:00. Есть диетическое меню и вегетарианское меню (бесплатно);

Итальянский A la Carte ресторан (19:00-21:00);

Мексиканский A la Carte ресторан (19:00-21:00);

Турецкий A la Carte ресторан (19:00-21:00).

Возможно 1 бесплатное посещение одного из ресторанов по предварительной резервации.

Lobby Bar — местные и некоторые импортные услуги алкогольные и безалкогольные напитки;

Pool Bar — местные и некоторые импортные услуги алкогольные и безалкогольные напитки;

Beach Bar — безалкогольные и безалкогольные и алкогольные напитки (10:00-18:00);

Disco Bar — местные и некоторые импортные услуги алкогольные и безалкогольные напитки (10:00-00:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 25 м2, 2 водные горки для детей, без подогрева, работают по расписанию. Мини-клуб для детей 4-12 лет, работает с 09:00-12:00 и с 14:30-17:00. Аренда детских колясок (платно, по наличию).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: хаммам, сауна, дартс, библиотека, мини-футбол, бочча, анимация, живая музыка (1 раз в неделю), турецкая ночь (1 раз в неделю), 2 водные горки для взрослых и 2 для детей, без подогрева, работают по расписанию. Платно: массаж, боулинг, компьютерные игры, водные виды спорта.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 245 номеров: 238 Standard Room, 3 Handicapped Room, 4 Family Rooms.

Istabās

Центральный/сплит-кондиционер, LCD телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), телефон (платно), Wi-Fi (платно), мини-бар, (вода и безалкогольные напитки — пополнение ежедневно), электрический чайник, ванная комната, фен (бесплатно), туаелетные принадлежности. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Sancak Mah.53.Sk.No:30-7600 Gündoğdu, Si̇de, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 763 00 44 Fax: +90 242 763 01 99
Tīmekļa vietne: Roma Beach Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.