Palm World Resort & Spa Side 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.610
№134 viesnīcas reitingā Sānu
8.5 Numurs
6.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.1 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 400 metru attālumā no savas pludmales Sidē. Atvērts 2015. gadā. Sastāv no trim 4 stāvu ēkām. Sides antīkais teātris atrodas 5,6 km attālumā no viesnīcas, savukārt Sides vecpilsēta un muzejs atrodas 5,7 km attālumā. Viesnīca ir lieliski piemērota jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар atv_ott1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ieradā mies 8os, iedevā m rokassprā dzi un brokastis, un solī jā m 14:00 reģ istrē ties. Izgā jā m pastaigā ties, piemaksā t negrasī jā mies, ī paš i neuzstā jā m iekā rtoties, bet pat 13-30 mums teica, ka reģ istrē š anā s ir 14-00. … Tomēr ▾ Ieradā mies 8os, iedevā m rokassprā dzi un brokastis, un solī jā m 14:00 reģ istrē ties. Izgā jā m pastaigā ties, piemaksā t negrasī jā mies, ī paš i neuzstā jā m iekā rtoties, bet pat 13-30 mums teica, ka reģ istrē š anā s ir 14-00. Bet uz 14-30 rā dī ja 3 ciparus, no kuriem kļ uva skaidrs, ka cipari ir, bet neviens š eit neplā noja uzvesties kā cilvē ks. Vē lā k sapratuš i, ka labā k lai nav lū gumu un jautā jumu personā lam: ja nepildī s, teiks, ka nerunā krieviski (tulks neglā bs), sola un nedarī s. dari, vai arī izdomā s ko citu))) Pirmo reizi redzē ju viesnī cas strā dniekus, kuri pat nesmaida. . .
Pirmajā naktī nosaluš i, no rī ta prasī juš i segas, teica, ka apkopē ja pē cpusdienā atnesī s. Tas nekas, ka tagad ir auksts))) Dienas laikā viņ i periodiski iegā ja istabā , segu nebija, pirms tumsas viņ i knapi prasī ja segas, viņ i nā ca augš ā vismaz 5 reizes.
Slikta dū š a no komunikā cijas ar personā lu nepā rgā ja. Š ī iemesla dē ļ mē s nolē mā m izmest 2 dienas Kapadokijā : tas ir labā kais, kas noticis š ajā ceļ ojumā ! Bet pat š eit viņ i mū s iemeta ar pusdienu kastē m: ar tulka starpniecī bu vienojā s, apsolī ja, vakarā atgā dinā ju - teica labi, no rī ta neko nedeva!
Istaba laba: izremontē ts, uzkopš ana, gulbji dzeramnaudai, siltais ū dens, dvieļ i, tē jas servī ze, ū dens, č ī bas, kosmē tika.
Internets ir normā ls teritorijā un istabā .
Ē diens it kā labs, bet aiz stikla: metrs starp glā zi un leti, apkā rt staigā cilvē ks, kurš arī nerunā krieviski, kaut kā paskaidro viņ am, ko gribi, viņ š to visu met uz kaudzes. Uz š o lietu ir vismaz 20 cilvē ku rinda. Mā cī jā mies ienā kt no ielas puses, ņ emt tikai karstu, ko arī sameta visu kaudzē uz š ķ ī vja. Tā kā nevē lē jā s stā vē t rindā s, viņ i pastā vī gi palika bez salā tiem un saldumiem. Vakariņ ā s grils: vista, pī le, forele. Rezultā tā ē diens ir labs, bet pats process prieku nesagā dā ja. Bā rs ir arī ar rindā m, bet pieļ aujams))) Mē s ī paš i atzī mē jā m ayran un karsto š okolā di. Alkohols bez aizspriedumiem. Pludmalē ir lī dzī gs bā rs. Viņ i cepa kū kas, deva pusdienas, pusdienoja galvenokā rt pludmalē .
Pludmale ir normā la, tur jū rā ietek upe, tā pē c ū dens nav ī paš i tī rs un vē ss. Mē s nopeldē jā mies mazliet viens no otra.
Automaš ī na aizved lī dz jū rai ik pē c 10 minū tē m. Š ī s maš ī nas vadī tā js ir vienī gais pozitī vais cilvē ks viesnī cā : viņ š arī nerunā ja krieviski, bet uzvedā s kā cilvē ks un smaidī ja))) cieņ a viņ am un š okolā de)))
Animā cija Izklaide: Vā cu mū zika no rī ta, dzirdē ta mū zika vakarā un vienreiz redzē ti triki. Pludmalē bija volejbols.
Teritorija - tikai baseins ar diviem slidkalniņ iem.
Atraš anā s vieta - pa š oseju, blakus bazā ri un pietura: devā mies uz Manavgatu lī dz ū denskritumam un uz Sidi lī dz drupā m. Naktī krastmala ir tukš a.

Neesmu izvē lī ga tū riste, biju gan 3*, gan 4*, un man ir Ē ģ iptes pieredze. . . Š ķ iet, ka viss ir kā rtī bā , bet ar sliktu dū š u. Kvalitatī va viesnī ca, bet bez dvē seles. . .
аватар elizavetagranatyk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja kā rtī bā , tad devā mies uz lokautu, cilvē ku ir ļ oti maz. Bet personā ls bija ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Mē s centā mies pievē rst uzmanī bu visiem atpū tniekiem. Kad ieradā mies restorā nā , pie mū su galdiņ a mū s jau gaidī ja dzē rieni. … Tomēr ▾ Ja kā rtī bā , tad devā mies uz lokautu, cilvē ku ir ļ oti maz. Bet personā ls bija ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Mē s centā mies pievē rst uzmanī bu visiem atpū tniekiem. Kad ieradā mies restorā nā , pie mū su galdiņ a mū s jau gaidī ja dzē rieni.
Ē diens super garš ī gs, domā ju, ka tieš i pē c ē dienu daudzveidī bas un kvalitā tes var noteikt viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumu. Š eit tas bija pulksten 10! Tī rī š ana - tik labi nav tī rī ta nekur, kur bijā m. Ļ oti mā jī ga ģ imenes vide.
Vienī gais mī nuss ir mazā teritorija, bet viss pā rē jais vairā k nekā nosedz.
Daudzas reizes esam bijuš i daž ā dā s valstī s un 4 no tā m Turcijā (ir ar ko salī dzinā t), kopumā.10 no 10. Iesaku).
аватар Mihajlo701504
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū s interesē ja š ī s viesnī cas cena un kvalitā te, izvē loties viesnī cu atpū tai. Mū s diezgan ā tri nokā rtoja, iedeva labu istabu. Viesnī ca ir maza, bet ar to pietiek. Netā lu ir jū ra, var staigā t apmē ram 500 metrus, vai arī doties ar autobusu no viesnī cas, kas ir bezmaksas. … Tomēr ▾ Mū s interesē ja š ī s viesnī cas cena un kvalitā te, izvē loties viesnī cu atpū tai. Mū s diezgan ā tri nokā rtoja, iedeva labu istabu. Viesnī ca ir maza, bet ar to pietiek. Netā lu ir jū ra, var staigā t apmē ram 500 metrus, vai arī doties ar autobusu no viesnī cas, kas ir bezmaksas. Internets viesnī cā bija. Animā cija bija tā da. Pā rtika ir diezgan normā la. Nav slikta viesnī ca par tā du cenu.
аватар lorachka.2014
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
atpū tā s viesnī cā no 2019. gada 18. lī dz 26. jū nijam, kā saka no svaigiem iespaidiem. Viesnī ca nav 5, labā kajā gadī jumā.4, un tikai tā pē c, ka 5 un viss iekļ auts nav maksas seifu un dvieļ u, mē s pirms tam 5 atpū tā mies paš ā Turcijā un Bulgā rijā , un Izraē lā un Itā lijā . … Tomēr ▾ atpū tā s viesnī cā no 2019. gada 18. lī dz 26. jū nijam, kā saka no svaigiem iespaidiem. Viesnī ca nav 5, labā kajā gadī jumā.4, un tikai tā pē c, ka 5 un viss iekļ auts nav maksas seifu un dvieļ u, mē s pirms tam 5 atpū tā mies paš ā Turcijā un Bulgā rijā , un Izraē lā un Itā lijā . Jā izsaka atzinī ba - ē diens labs, viss svaigs un garš ī gs, arī tī rī š ana ir normā la. Apkalpoš ana reģ istratū rā sabojā ja visu iespaidu. Augstā kā s kategorijas izspiedē ji! Norē ķ ins -30 dolā ri. No kuriem nevarē ja iepļ aukā t, kā no mums, par dvieļ iem nolaupī ja 10 dolā rus. Neizsniedza kvī ti. Ar š ā du solī jumu sastopamies pirmo reizi. Un kad es palū dzu uzrā dī t č ekus 2 eksemplā ros, tā kā mē s nepaņ ē mā m savē jos, mums palū dza pagaidī t 15 minū tes, un pa š o laiku viņ i to uzzī mē ja, un kas ir pats pretī gā k, viņ i saka, mē s jums iedevā m 10 dolā rus 4 pirms dienā m! Bet kā tad dvieļ u kā rtis palika pie mums? Viņ i uzreiz pā rstā ja saprast krievu valodu. Runa nav par 10 dolā riem. Fakts ir tā ds, ka viņ i tevi padara par muļ ķ i par tavu naudu. Nekad neesmu sastapies ar tā du rupjī bu. Tagad es saprotu atsauksmes, kur viņ i rakstī ja, ka priekš roka vā cieš iem. Š ajā viesnī cā jā . Visiem, kas jau iegā dā juš ies biļ etes - labi atpū tieties, kurš izvē las - brauciet garā m. Papildus š ai viesnī cai uz zemes ir daudz skaistu vietu. Nekrietnā izspiedē ju trī svienī ba (krieviski runā još s cukurots tips, turks ar trī sstū rveida bā rdu un turciete kā grā matvede) reģ istratū rā vadī tā jas vadī bā izsvī troja visu pā rē jo viesnī cas darbinieku labo darbu. Pusstundu pē c mū su kā rš u atklā š anas pakistā nieš i devā s prom ar milzī gu skandā lu, kurā bija iesaistī ta policija. Mē s nesapratā m skandā la bū tī bu, viņ i visi unisonā bļ ā va savā valodā . Š ā di tiek apskatī ti viesi š ajā viesnī cā . 2 skandā li 1 stundā . Tā tad izvē le ir jū su. Un aizbraucā m ar sabojā tu garastā vokli
аватар dmitryserdiuk95
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2019. gada jū nija sā kumā ar 6 mē neš us vecu mazuli. Bē rna animatori apieta. Reģ istratū rā ir rupji cilvē ki. Viņ i lū dza mū s apmesties pirmajā stā vā , jo mē s bijā m ar bē rnu un vakaros gribē jā m lietot mazuļ a monitoru, tā pē c mums iedeva istabu treš ajā stā vā . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2019. gada jū nija sā kumā ar 6 mē neš us vecu mazuli.
Bē rna animatori apieta. Reģ istratū rā ir rupji cilvē ki. Viņ i lū dza mū s apmesties pirmajā stā vā , jo mē s bijā m ar bē rnu un vakaros gribē jā m lietot mazuļ a monitoru, tā pē c mums iedeva istabu treš ajā stā vā . Ē diens man nepatika, pusdienā s devā mies uz bā ru pie pludmales ē st burgerus, jo ē diens paš ā viesnī cā pusdienā s bija pretī gs. Svē tku laikā manai sievai bija dzimš anas diena. Gids mums solī ja, ka bū s bezmaksas kompliments no viesnī cas. Reģ istratū rā atgā dinā ju dienu pirms savas dzimš anas dienas, beigā s komplimenta nebija vispā r. Mē s nedevā mies uz restorā nu, jo mums teica, ka visi datumi jau ir rezervē ti, lai gan mē s ieradā mies rezervē t sev vakariņ as mū su brī vdienu treš ajā dienā . Teritorija ļ oti maza. Priecē tikai laipnie viesmī ļ i un apkopē ja istabā . Man ļ oti ž ē l, ka izlasī ju pozitī vā s atsauksmes un devos uz š o viesnī cu. Iesaku no tā izvairī ties!
аватар Pud_i_21
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca neatbilst deklarē tajā m 5 zvaigznē m, maksimums 3. Ar maziem bē rniem nav ko darī t, labā k nedaudz piemaksā t un izvē lē ties citu viesnī cu. No izklaidē m bē rniem ir tikai viens neliels slidkalniņ š un 2 š ū poles, ir arī bē rnu istaba, bet tajā ir tikai pā ris krē sli un galdi, animatori atveras un dodas prom. … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst deklarē tajā m 5 zvaigznē m, maksimums 3.
Ar maziem bē rniem nav ko darī t, labā k nedaudz piemaksā t un izvē lē ties citu viesnī cu. No izklaidē m bē rniem ir tikai viens neliels slidkalniņ š un 2 š ū poles, ir arī bē rnu istaba, bet tajā ir tikai pā ris krē sli un galdi, animatori atveras un dodas prom.
Ē diens nav slikts, no augļ iem tikai ā boli, bumbieri un apelsī ni. Alkohols ir tikai vietē ja izlieš ana, labā k to nedzert.
Viesnī ca ir maza, un tajā nav nekā ī paš a.
Mums ļ oti ž ē l, ka lasī jā m pozitī vas atsauksmes un izvē lē jā mies š o viesnī cu, saviem draugiem un paziņ ā m neieteiktu
аватар solnyshko83
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tuš ies 10 cilvē ki no 10.09 - 19.09. 2017. No rī ta ieradā mies viesnī cā , mū s sū tī ja brokastī s, tad mū s uzreiz identificē ja pē c cipariem. Turklā t viņ i rezervē ja standarta numuru, nosauca istabas uzvā rdus un 2 ģ imenes !! ! ! Nebija nekā du papildus maksā jumu, nekā du pieprasī jumu no mū su puses, katrs piedā vā ja pats, tas mū s ļ oti iepriecinā ja! ! ! Attieksme pret krieviem laba, gandrī z viss personā ls runā krieviski, viens otru var saprast! Ir bezmaksas sauna, turku pirts, bet bez hamam tur jau ir jā maksā , bet mē s š o procedū ru neņ ē mā m. … Tomēr ▾ Atpū tuš ies 10 cilvē ki no 10.09 - 19.09. 2017. No rī ta ieradā mies viesnī cā , mū s sū tī ja brokastī s, tad mū s uzreiz identificē ja pē c cipariem. Turklā t viņ i rezervē ja standarta numuru, nosauca istabas uzvā rdus un 2 ģ imenes !! ! ! Nebija nekā du papildus maksā jumu, nekā du pieprasī jumu no mū su puses, katrs piedā vā ja pats, tas mū s ļ oti iepriecinā ja! ! ! Attieksme pret krieviem laba, gandrī z viss personā ls runā krieviski, viens otru var saprast!
Ir bezmaksas sauna, turku pirts, bet bez hamam tur jau ir jā maksā , bet mē s š o procedū ru neņ ē mā m. Ierodoties ikvienam tiek dotas 15 minū tes masā ž as bez maksas, un tad ir atkarī gs, vai turpinā t vai ne.
Atpū tuš ies 6 pieauguš ie un 4 bē rni (11.8, 6 gadi un 1 gads)! ! ! Problē mu ar ē š anu nebija, pat gadu vecu bē rnu varē ja pabarot, lai gan nebija bē rnu ē dienkartes.
Ierodoties mū su gids uzreiz brī dinā ja par vī rusu, no kura bijā m tik ļ oti, ka mū su viesnī cā netika fiksē ts neviens gadī jums. Patiesī bā mū su bē rni visu dienu spē lē jā s baseinā , uz slidkalniņ iem, un mums nebija nekā! ! ! Vienkā rš i mazgā jiet rokas biež i!
Jū ra nav tā lu no viesnī cas, mums tas bija tikai pluss, ka nebija tuvumā .
Viņ u saldē jums arī ir garš ī gs, bē rni ē da 3 gabaliņ us dienā , viņ i bija tikai sajū smā .
Telpas tiek tī rī tas katru dienu, vajag tikai ieslē gt zaļ o pogu un viss !!!! !
Animā cija ir vā ja, bet mums to nevajadzē ja, visus vakarus lī dz 12 naktī gā jā m uz tirgiem, un to ir ļ oti daudz, apkā rt no visā m pusē m. Tā tad arī tas mums nav mī nuss !! ! ! Kopumā pā rē jais bija izdevies, viesnī ca mums ļ oti patika un ieteiksim š o viesnī cu visiem !!!!! ! !
аватар nika_liv16
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.7 dienas. Plusi: viesnī ca ir jauna - viss spī d, ā tri iekā rtojā s, ē diens ir kaudzes no gaļ as lī dz desertiem, arī pietiekami daudz daž ā du dzē rienu, laba apkalpoš ana restorā nā un pludmalē . … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.7 dienas. Plusi: viesnī ca ir jauna - viss spī d, ā tri iekā rtojā s, ē diens ir kaudzes no gaļ as lī dz desertiem, arī pietiekami daudz daž ā du dzē rienu, laba apkalpoš ana restorā nā un pludmalē . Tī rī š ana katru dienu un ļ oti rū pī ga.
Mī nusi: viesnī cas teritorija tik maza, praktiski nav, maz vietas ap baseinu. Un arī viesnī cā nav animā cijas, staigā viens nelaimī gs animators, kurš vai nu dzer kafiju, vai vienkā rš i sē ž . Ī sā k sakot, viesnī cā nav izklaides, ja jū s to neizdomā jat paš i. Bet kopumā man ļ oti patika, atpū tos ar ģ imeni, es, vī rs un 12 gadus veca meita. Tam, ka jū ra nav tuvumā , ir savs š arms, var pastaigā ties pa upi ar bruņ urupuč iem, garā m milzī gajam olimpiskajam baseinam, lai gan tas ir no citas viesnī cas, tajā tomē r var nopeldē ties. Lī dz jū rai 7 min. staigā t. Tā pē c iesaku š o viesnī cu!
аватар 123Oleg
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vispā r nesaprotu iepriekš ē jā s atsauksmes, par tā m laikam ir samaksā ts! ! ! Cilvē ki, tas ir stabils 3 visā dā ziņ ā! ! ! Ē diens viss auksts, vispā r neē dams! ! ! Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka atpū tā mies … Tomēr ▾ Vispā r nesaprotu iepriekš ē jā s atsauksmes, par tā m laikam ir samaksā ts! ! ! Cilvē ki, tas ir stabils 3 visā dā ziņ ā! ! ! Ē diens viss auksts, vispā r neē dams! ! ! Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka atpū tā mies ne tikai deklarē tā ekonomikas lī meņ a pieciniekā , bet arī Turcijas budž eta č etriniekā ! ! ! Nav animā cijas! ! ! Bezzobains Turk ietver 5 celiņ us bē rniem, pē c kuriem piedzē ruš ies turki dejo pie savas turku mū zikas! ! ! ejiet lī dz pludmalei 20-30 minū tes! Blē ņ as, nevis viesnī ca! ! ! Mē s prasī jā m piemaksu, lai mū s pā rvietotu no š ī s elles! ! ! Labi, ka aizbraucā m! ! ! Turklā t mū su animatore pati bija š okē ta par viesnī cu, viņ a teica, ka piecu gadu laikā viņ ai pirmo reizi bija tik briesmī gs piecinieks ! ! !
аватар ikardan
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nevā cieš us cenš as izmitinā t zemā kā s istabā s - piemē ram, bē niņ os (augš ē jais stā vs) foto ir redzami š ie balož u mā jiņ as ar kaut kā du balkonu. Apmē ram +40 aiz borta, koridorā viss ir +50 tā pē c, ka kā ds izdomā ja uzlikt laternu uz jumta kā siltumnī cai un darbojas tieš i kā siltumnī ca, hallē nevelkas ā rā kondicionieri. … Tomēr ▾ Nevā cieš us cenš as izmitinā t zemā kā s istabā s - piemē ram, bē niņ os (augš ē jais stā vs) foto ir redzami š ie balož u mā jiņ as ar kaut kā du balkonu. Apmē ram +40 aiz borta, koridorā viss ir +50 tā pē c, ka kā ds izdomā ja uzlikt laternu uz jumta kā siltumnī cai un darbojas tieš i kā siltumnī ca, hallē nevelkas ā rā kondicionieri. Skaidrs, ka pa dienu sasilst bē niņ u sienas vai arī visu laiku jā sē ž istabā , lai kondicionieris tomē r strā dā tu (tie principā dod vienu karti - ietaupot uz tū ristu veselī bu). Tas nozī mē , ka jū s nevarat izslē gt gaisa kondicionieri vismaz uz nakti - jū s nosmaksiet un jū s arī nevarē sit gulē t zem tā - jū s saaukstē jat - tas pū š tieš i uz gultas. zemā s durvis uz balkonu neļ auj pareizi ventilē t. Par skaitļ a maiņ u acī mredzot negrib dzirdē t - un pē c labā kajā m Krimas kausiņ a tradī cijā m kazahu gaumē viņ i te nā ca kuplā skaitā - ņ emiet ko dod ar sū dzī bā m, ejiet kur gribat - rakstiet kur gribi. . Turki š ajā viesnī cā nesaprot angļ u valodu, t. i. un nesazinieties ar viņ iem. Vispā r par š ā du attieksmi - pelnī ta likme.
Номер в мансарде по мнению рецепции стандартный - отказывайтесь всеми способами - поменять не получится
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 400 метрах от собственного пляжа в городе Сиде. Открыт в 2015 году. Состоит из трех 4-этажных зданий. В 5,6 км от отеля находится античный театр Сиде, а в 5,7 км — Старый город и музей Сиде. Отель отлично подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta 7 км от г. Сиде. 11 км от центра г. Манавгат. 57 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м от отеля, через дорогу. Бар на пляже, душ, кабины для переодевания, спасатель, сервис до пляжа (каждые 30 мин). Вход в море — песок.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан: крытая секция рассчитана на 200 чел, открытая секция на 150 чел. Рыбный A’La Carte ресторан (по резервации). 4 бара.

Открытый бассейн 350 кв.м, 2 горки. Крытый бассейн 100 кв.м (с подогревом).

Конференц-зал 150 кв.м на 150 чел.

Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-клуб (4-11 лет), открытый (6 кв.м) и крытый (4 кв.м.) детские бассейны, детское меню (ужин), аппарат для подогрева бутылочек, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: софт анимация на русском языке, живая музыка и турецкая ночь (1 раз в неделю), турецкая баня, сауна, парная, гимнастический зал, амфитеатр, дартс, бочча. Платно: пилинг, магазины, фотограф, игровой зал (бильярд, компьютерные игры и настольный футбол).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 196 номеров на 500 мест, расположены в 5-этажных зданиях. Номера с видом на бассейн и сад.

Istabās

Центральный кондиционер работает в зависимости от погодных условий, мини-бар (вода, ежедневное пополнение), спутниковое телевидение с российским каналом, музыкальный ТВ канал, прямой телефон, ванная комната с душем, фен, сейф (платно), балкон, ламинатное покрытие, уборка номера и смена полотенец – каждый день, смена постельного белья – 4 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Sahil cad. No:32 Evrenseki / Manavgat / Antalya / TURKEY
Tālruņi: P: +90 242 763 0 186 - +90 242 763 0 187, F: +90 242 777 0 306
Tīmekļa vietne: Palm World Resort & Spa Side
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.