Skārda .. Pat par 3 *

Rakstīts: 26 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 25 oktobris — 8 novembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 1.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi, skaidrī bas labad ceļ oju jau 12 gadus . . esmu bijusi 16 valstī s. Konkrē ti Turcijā.4 reizes. Es atpū tos daž ā dā s viesnī cā s no pils-pils 5 * lī dz 2 * . . No viesnī cā m lī dz hosteļ iem. Vienmē r sapratu, cik maksā ju un ko gaidī t. Un es nekad nerakstu atsauksmes. Bet tagad man tas vienkā rš i jā dara. Š obrī d esmu š ajā viesnī cā un palikš u lī dz 8. novembrim. Tā pē c tiekamies ar visiem, kas ceļ o š ajā laikā .
1. Viesnī ca bloķ ē ja topu meklē to vietu un viesnī cā nav iespē jams uzrakstī t atsauksmi no "interneta", tā pē c rakstu no vietē jā s kafejnī cas wi-fi.
2. Interneta viesnī cā gandrī z nav. Mans planš etdators kaut kā aizķ eras (7 android) Un tā lrunis (8) nepievienojas vispā r. Bet pat tad, kad planš etdators ierauga internetu, tas nemitī gi pazū d un jā ievada gan parole, gan pieteikš anā s . . jo. Reģ istratū rā modems pastā vī gi atsā knē jas. Tas nav internets, bet gan murgs. Es pat nevaru sapņ ot par fotoattē lu ievietoš anu. Vismaz ir laiks uzrakstī t mammai viber. Tas ir netā lu no reģ istratū ras, un nedaudz tā lā k par 15 pakā pieniem viss jau ir, tī kla nav vispā r. Reģ istratū rā viņ i teica, ka ar "iPhone" viss ir kā rtī bā , ja jums ir iPhone, izmē ģ iniet to, lai veicas. Maksas internetu neviens nepiedā vā ja.

3. Hamam un masā ž a un sauna un iekš telpu baseins . . Tas nebū t nav. Darbinieku nav. Viss slē gts. Ne par maksu, ne par velti...Nekā di . . Un trenaž ieru zā le . . Vai arī trenaž ieru zā les nav. Bijā m ļ oti sarū gtinā ti, jo vē lē jā mies viesnī cā masē t, mā jā s vienmē r nepietiek laika. Kopumā nē .
4. Jū ra ir tā lu. Paiet tieš ā m 12 minū tes...jā , pludmalē ir tualete un bā rs (tē ja, kafija, alus) un sauļ oš anā s krē sli, nojumes un garlaicī gs ē diens pusdienā s.... man nepatika. (sā kumā paē dā m viesnī cā un tad devā mies uz jū ru paskatī ties, kas tur ir, bet tur. . Dī vaina pica, olī vas, kā postu un zivju kū ka iekš ā ar sieru un makaroniem un viss...tur nevar normā li paē st , var iekost, bet man nepatika.
5. Kafijas automā ts nedarbojas ne karstai š okolā dei, nevis kapuč ī no. Parastā kafija un tē ja un viss. Un viņ i to vairs nevadī s.
6. Pā rtikai tas ir normā li trī svietī gam, var ē st un ir izvē le....uz 4 * vairs neder. Ē damzā lē vai restorā nā man ir milzī gs mī nuss. Vakarā vakariņ ā s tieš i ē kā , kur ē d, š aš liks. . . Zivis cep. Logi visi aizvē rti, nosū cē ja nav. . Ir skurstenis un visi elpo š o tvana gā zi. Es nevaru sē dē t š ajā un uzreiz atvē ru logu. . . Bet pat tas neglā ba. . . Mums ir jā atver visi logi....Bet cilvē kiem ir auksti. . Labā k ir elpot š o indi. No š iem dū miem galva saplaisā...Tas ir tas pats toksī ns...

7. paņ ē mā m ekonomiku . . Ekonomikā bijā m laimī gi bez pretenzijā m. Viņ i parā dī ja standartu ar piemaksu 30 USD. Bet mē s. Atturē jā s. Dievs viņ u svē tī ar numuru. . Bet sā ka lī t tieš i kontaktligzdā , izslē dzu visu no tī kla) un tā bet mums bija netī ra gultas veļ a. . . Nevis dzeltena, bet no iepriekš ē jiem saimniekiem. . . TK Uz spilvena bija mati un viss bija tumš s, kur bija kā jas...Es pati novilku veļ u un uzliku gultai virsū , lai kalpone saprot, kas jā maina. Un bija arī viens dvielis, arī netī rs, bet nav skaidrs vai slikti izmazgā ja. . Vai kā dam pirms mums bija mē neš reizes. . . Vispā r gā jā m uz reģ istratū ru un ziņ ojā m par veļ u. . Dvielis. . Plū di un devā s uz hammam pilsē tā . Reiz viesnī ca pā rtrū ka ar pirti. Atbraucā m pē c 4h. . Gulta pā rtaisī ta un veļ a kā tī ra. . no jumta netecē ja (varbū t tā pē c, ka lietus bija beidzies) un ū dens spainis un peļ ķ e vē l stā vē ja un tas dvielis bija 1 netī rs. . . ! Atkal esam recepcijā . . Ziņ ojā m un aizgā jā m uz animā ciju . . Nā kam. Viņ i svieda mū su gultā tī rus dvieļ us. . . Bet peļ ķ e un spainis joprojā m ir tas pats. Vispā r es domā ju, ka man vajadzē tu mazgā t).... aizgā ja gulē t un atklā ja, ka viņ i mums iedeva 1 palagu diviem, lai segtu. Un vienvietī ga gulta. Naktskreklā es negā ju uz reģ istratū ru, lai sakā rtotu lietas. Pieglaudī jos viens otram, bet vienalga ir par maz. . . Vispā r š ī viesnī ca jū s satuvinā s. . man 42 pr vī rs 50-r - mē s zem tā s netikā m. . Lai kā mē s centā mies saspiesties viens otrā.... ) ))
Alkoholiķ iem š ī ir paradī ze. . Tekla. . Vī ns. . Vē ž i. . Alus. . . Viss ir. . . Bet es gā ju dzert tē ju un š okolā di. . . (
Neesmu sajū smā par viesnī cu un domā ju, ka atsauksmes ir fiktī vi savī tas....Var dzī vot š ajā viesnī cā , bet tikai ē st un gulē t un iet tā lu lī dz jū rai, varē tu atrast lē tā ku viesnī cu. Mums vajadzē ja hamam . . Masā ž a . . Animā cija (ū dens vingroš ana, volejbols) tas viss š eit nav...Mē s apsvē rā m 4 * un 5 *, bet š ai viesnī cai bija š iks vē rtē jums . . Un mē s to iegā dā jā mies. Mē ģ inā sim izbaudī t svē tkus....
Tā kā es joprojā m esmu š eit . . Tad rakstiet man interesē još os jautā jumus. . Bet ne š eit vietnē , jo K. Tas ir bloķ ē ts.
Un š odien jaunā s ziņ as no rī ta beidzā s ar brillē m, vispā r teica, ka nenesī s. (Negribu tam ticē t, jo kausu nav mū ž ī gi). Viņ i sā ka dzert rī ta tē ju, krū zē bija izteikta balinā tā ja smaka (nezinu, vai no krū zes vai no ū dens). Krū zes un š ķ ī vji ar pā rsvarā plastmasu un š ausmī gi slikti mazgā ti, cenš os izvē lē ties nedaudz stikla, bet tas ir skā rds. . Zaļ ā s tē jas nav, ņ em lī dzi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu