Laba viesnīca

Rakstīts: 27 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 26 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Ar ģ imeni atpū tā mies 2019. gada janvā ra beigā s. Pirmo reizi nolē mā m doties uz Turciju ā rpus sezonas. Mū s ļ oti pā rsteidza viņ u laikapstā kļ u nestabilitā te. Lietus un saule mainī jā s vairā kas reizes dienā . Reiz bija viesuļ vē tra ar spē cī gu vē ju un krusu. Tagad par visu sī kā k:

Norē ķ ins. Mē s ieradā mies vakariņ u beigā s. Mums piedā vā ja vispirms pavakariņ ot un tikai tad mierī gi iekā rtoties. Ievā cā s momentā - anketā norā dī ja vā rdu, adresi - saņ ē ma 4. stā va istabas atslē gas.


Numurs. Mani patī kami pā rsteidza 2 istabu standarts ar vienu lielu un 2 stā vu bē rnu gultā m. Č ī bas, pludmales soma, duš as cepures, el. tē jkanna un tē jas un kafijas maisiņ i, salvetes, vates kociņ i, apavu kopš anas lī dzekļ i, fē ns, dozatori ar š ķ idrajā m ziepē m un duš as ž eleju, TV, ledusskapis ar maksas mini bā ru un bezmaksas ū dens 0.5 l/pers. dienā . Numurs ar ļ oti sliktu skaņ as izolā ciju.
Var dzirdē t, kā viņ i staigā pa gaiteni, grabina durvis, taisa remontu kaimiņ u viesnī cā s, atseviš ķ ā zoodā rzā naktī s kliedz gaiļ i un pā vi. Istaba tika tī rī ta katru dienu, bet veļ as un dvieļ u maiņ a ik pē c 3 dienā m, vai arī , ja tas kļ ū st netī rs.

Viesnī ca. koncentrē jā s uz vecā kiem vā cieš iem un ģ imenes turkiem. Viesnī cas personā ls ir smaidī gs un draudzī gs. Bet jū tams, ka attieksme pret krieviem ir sliktā ka, lai gan kopumā atmosfē ra ir draudzī ga un nepiespiesta. Viesnī ca ir ļ oti tī ra (ieskaitot tualetes). Blakus lifts, diploms "vislabā kā cena / kvalitā te viesnī ca" pē dē jos gados.

Ē diens. Garš ī gi un daudzveidī gi. Daudz gaļ as un zivju (gan steiku veidā , gan daž ā dā s mē rcē s). Daudz sā nu ē dienu, gardu konditorejas izstrā dā jumu, dā rzeņ u un augļ u. Ir uztura iespē jas. Katru dienu vakariņ ā s saldē jums. Š efpavā rs nemitī gi rū pē jas, lai ē dieni uz sadales nebeidzas.

Izklaide. No rī ta pastaigas lī dz jū rai pa egļ u un mandarī nu alejā m ar tī ru svaigu gaisu.
Netā lu no viesnī cas ir upe, kur var pabarot pī les. Dienas laikā ir pieejams iekš telpu baseins, bezmaksas sauna, Hamas un trenaž ieru zā le. Vakarā bū tī bā visi dzer vestibila bā rā , pļ ā pā vai sē rfo internetā . Saka, ka otrajā stā vā vakarā karaoke un diskotē ka, bet tā nav mana tē ma.


Bezvadu internets. brī vs labā ā trumā (pat istabā es tevi skatī jos bez problē mā m). Jums vienkā rš i jā reģ istrē jas kā viesnī cas viesim (norā diet numura numuru un pastu) viesnī cas vietnē . Jū s varat pieslē gt samaksu reģ istratū rā ($ 1 / dienā ).

Dzē rieni. Alus (slikts), vī ns (balts ir garš ī gā ks), degvī ns, rums, viskijs, Baileys uc Bē rniem sprite, kola, tomā tu sula, š ķ ī stoš ā s sulas, tē ja, kafija, karstā š okolā de. Viss neierobež otā daudzumā , var valkā t istabā.

Kopumā viesnī ca ir laba, daudzi ceļ o nepā rtraukti, bet diez vai braukš u otrreiz. Manuprā t, garlaicī ga viesnī ca, vai arī es vienkā rš i neizgulē jos istabu skaņ as izolā cijas dē ļ . Bet tomē r iesaku citiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu