Lake & River Side Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

47
Novērtējums 7.010
№62 viesnīcas reitingā Sānu
7.3 Numurs
7.4 apkalpošana
6.3 Tīrība
8.4 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca ar skaistiem numuriem atrodas Manavgatas upes un gleznainā ezera krastā, 750 metru attālumā no savas pludmales. Viesnīca uzcelta 2012. gadā, pēdējā renovācija notika 2016. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар yulia.yasnykovskaia
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bija vē ls 2023.  gada pavasaris, un viesnī ca atradā s ciemata nomalē pie upes un ezera (odi sā ka spietot vakarā ). Gē teles teritorija nav liela. Baseina flī zes ir pā rā k gļ otainas. Traukus no galdiem un baseina novā ca ļ oti reti. Baseinā skan mū zika, bet nav animā cijas. … Tomēr ▾ Bija vē ls 2023.  gada pavasaris, un viesnī ca atradā s ciemata nomalē pie upes un ezera (odi sā ka spietot vakarā ). Gē teles teritorija nav liela. Baseina flī zes ir pā rā k gļ otainas. Traukus no galdiem un baseina novā ca ļ oti reti. Baseinā skan mū zika, bet nav animā cijas. Katru vakaru notiek diskotē ka (ar jaunā m dienas dejā m), pē c disko š ova (dejas, akrobā tiskie priekš nesumi, bingo). Viesnī cas pludmale atrodas 2 km attā lumā , nevis tū roperatoru aprakstī tajā , 750 m. Autobuss kursē ik pē c 30 minū tē m no 8-30. Pludmale ir lieliska, sauļ oš anā s krē sli ir daudz koš i un daudz netī ri, tie bija jā maina automā tiski (pludmales zē ns tika mazgā ts vienu reizi un tad var bū t daudz bojā jumu), pludmale ir nelī dzena, brilles un š ķ ī vji par dzē rieniem jau no iepriekš ē jā s dienas guļ gar sauļ oš anā s krē sliem. Bā rs pludmalē atveras no 10.00 (alus, vī ns, š ampanietis), savukā rt no 10.00 var ē st jauktas kū kas ar daž ā diem pildī jumiem. Restorā ns pludmalē ir atvē rts no 12.
00, ja nevē laties doties uz viesnī cu pusdienot, varat ieturē t gardu maltī ti pludmalē (gaļ a, zivis un grilē ti dā rzeņ i, dā rzeņ i, frī kartupeļ i, hamburgeri, augļ i). Ē diens viesnī cas restorā nā ir daudzveidī gs, vienmē r tiek ē sta gaļ a un zivis, bē rniem (7 gadi un 1.2 gadi) vienmē r bija ko ē st (un ne tikai frī ). Tomē r restorā nos pie galdiem biež i nebija servē š anas trauku, un ē dieni biež i netika notī rī ti. Bē rnu krē sli biež i nebija sakā rtoti. Tomē r ir divi plusi, jo š ajā viesnī cā jū s nekad nepaliksit izsalkuš i un nekad nepaliksit izsalkuš i lī dz tumsai, un ir bā rs, kurā ir importē ti dzē rieni, nevis tikai vietē jais alkohols. Katru dienu ieradī sies apkopē ja vai arī sakā rtos vai ne. Istaba izskatā s kā iegremdē ta Radian Union, duš as kabī ne visa sē nī te, duš as ž elejas un losjoni nesmarž oja. Minibā rs atgriezā s uzmanī bu un katru otro reizi. Un, lū dzu, ņ emiet vē rā , ka tur ir daudz mū su “kaimiņ u”. Uzvedieties klusi, pretē jā gadī jumā viņ u klā tbū tne rada stresu.
Viesnī cai ir savas priekš rocī bas, tač u ir vairā k trū kumu. Es š eit nenā kš u kā draugs.
аватар Tatiska
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nokā rtojā s pē c 14-00, bet aproce tika uzvilkta ierodoties. Numurs ir plaš s, tī rs, ar skaistu skatu uz baseinu un upi. Tī rī š ana tika veikta katru dienu. Viesnī cā ir sakopta teritorija, baseins, slidkalniņ i, spa ...tī rī ba visur. … Tomēr ▾ Nokā rtojā s pē c 14-00, bet aproce tika uzvilkta ierodoties.

Numurs ir plaš s, tī rs, ar skaistu skatu uz baseinu un upi. Tī rī š ana tika veikta katru dienu.

Viesnī cā ir sakopta teritorija, baseins, slidkalniņ i, spa ...tī rī ba visur.

Laba atraš anā s vieta, skaista apkā rtne...blakus laivu braucieni...uz pilsē tu var nokļ ū t ar autobusu, pietura pie viesnī cas.

Personā ls labs un draudzī gs.

Wi-Fi visā viesnī cā.

Ē diens - ļ oti liela izvē le... ļ oti garš ī gi pagatavots. Pludmalē un viesnī cas teritorijā vienmē r ir uzkodas, kū kas utt.

Alkohols - degvī ns, alus, dž ins, viskijs, rums, brendijs, tekila, vī ns, baileys uc Tiks pagatavots jebkurš kokteilis.

Jū ra ir skaista un tī ra. Sauļ oš anā s krē sli ir ē rti. Vietas pietiek visiem. Autobusi kursē uz pludmali visas dienas garumā . Bet staigā t ir prieks.

Animā cija ir normā la. Š ovi, konkursi, karaoke, diskotē ka vakarā.

Viesnī ca ļ oti laba!! ! Man patika viss!! !
аватар whitetania777
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, sā ku š aubī ties, vai cilvē ki raksta par Lake River? Vai arī.2021.  gada augustā viesnī ca ir tik brī niš ķ ī gi mainī jusies tieš i mū su ieraš anā s brī dī ? Kas ir 50+? 9 dienas redzē jā m vecā kus cilvē kus pat 1 reizi. … Tomēr ▾ Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, sā ku š aubī ties, vai cilvē ki raksta par Lake River? Vai arī.2021.  gada augustā viesnī ca ir tik brī niš ķ ī gi mainī jusies tieš i mū su ieraš anā s brī dī ? Kas ir 50+? 9 dienas redzē jā m vecā kus cilvē kus pat 1 reizi. Bet ir desmitiem bē rnu no mazuļ iem lī dz...16+. Ī sta ģ imenes viesnī ca.
Atpū tā mies kuplā kompā nijā.4 ģ imenes ar bē rniem no viena lī dz 17 gadiem. Visiem patika!! !
Tagad kā rtī bā . Aviokompā nija SkyUp aizkavē ja lidojumu par 6 stundā m - rezultā tā bezmiega nakts lidostā uz koferiem. Tieš ā m labas siltas brokastis. Tā lā k no Antā lijas uz Sidi no mū su tū roperatora Join Up, kas paredzē tā s 1 stundas 40 minū š u vietā aizņ ē ma stundu vairā k, jo gide Vlada, kas mū s pavadī ja, mū s aizveda uz kaut kā du tualetes veikalu, kā rezultā tā nonā cā m pie viesnī cā plkst. 14.20, 10 minū tes pirms pusdienu beigā m. Un puiš i reģ istratū rā tā vietā , lai sū tī tu uz restorā nu noguruš us un izsalkuš us tū ristus, sā ka pildī t neskaitā mus papī rus un iekā rtoties. Un, ja mums nebū tu nozagta gandrī z vesela atpū tas diena, mē s varē tu likt 10.
Numuri ir tī ri, nav nolietoti, ar lieliskā m gultā m un vannas istabā m. Tie, no kuriem paveras skats uz baseinu ar skaistu skatu, bet diezgan trokš ņ ainu mū ziku un diskotē ku, mū su skats nebija ī paš i labs - upe, bet absolū ti kluss. Telpas tika tī rī tas regulā ri, ja vien neatstā jā m zī mi "netraucē t", dvieļ i tika mainī ti vienu reizi. Un kā pē c vē l, mē s tur nestrā dā jā m pie kombaina. Telpā ir bezmaksas seifs, š ampū nu komplekti, kondicionieris, ž eleja - 2gab uz cilvē ku, mini bā rs pildī ts ar ū deni un sulā m, kas pat tika papildinā ts, lai gan tiem nevajadzē ja bū t.
Pā rskatos lasī ju "nav ko ē st". Vai jums, cilvē ki, ir sirdsapziņ a? Jā , š ajā.5 * nebija kalmā ru un omā ru, bet ē dienu skaits ir milzī gs. Pat ja kaut kas atkā rtojas, tad visu uzreiz mē ģ inā t neizdosies.
Brokastis: vā rī tas, ceptas olas, omletes ar daž ā diem pildī jumiem, piens, musli, desiņ as un desiņ as (nav ī paš i garš ī gas), daudz daž ā du zaļ umu, salā ti, bulciņ as, augļ i, grauzdiņ i, apmē ram 5 siera š ķ irnes, pankū kas ar Nutella. No rī ta nebija gaļ as ē dienu. Bet no otras puses, pusdienā s un vakariņ ā s - vairumā , vistas gaļ a (5 daž ā du ē dienu gabaliņ i), bet tū risti noteikti izveidos rindu, kur steiku cep vai uz ielas; liellopu gaļ a, aknas, sē nes, vienmē r garš ī gas daž ā das zivis, pat sarkanā bija. Tvaicē ti dā rzeņ i. Tas nozī mē , ka ē diens bija paredzē ts "č ū lā m, zobiem un veģ etā rieš iem". Augusts ir augļ u sezona, tajā paš ā laikā bija viss un daudz: arbū zs, melone, vī nogas, persiki, plū mes, apelsī ni, greipfrū ti, pā ris š ķ irņ u ā boli, bumbieri. Kaut kas daž kā rt bija zaļ gans - bet vienmē r ir no kā izvē lē ties. Uz ielas cepa garš ī gas beļ ģ u vafeles ar š okolā di un kaut kā du kliņ ģ eri, pitas maizi ar sieru. Pusdienā s - saldē jums iepakojumos pie baseina - ar to pietika bē rnu un pieauguš o baram. Jū s varat ē st viesnī cā gandrī z vienmē r no pulksten 7:00 lī dz vakaram. Pludmalē no plkst. 11.00 var iekost pitas maizi, savukā rt plkst. 12.00 atveras restorā ns, kurā ir ne tikai frī kartupeļ i, bet arī vistas kebabi, steiki, zivis, salā ti un augļ i. Neizmē rī ts alus, vī ns, daž ā di dzē rieni un kafija-tē ja no automā ta.
Animā cija: pie baseina š autriņ as, polo, ū dens aerobika, plkst. 21.00 - mini diskotē ka bē rniem, plkst. 22.00 - 40 minū š u š ovs pieauguš ajiem - 4 dienas daž ā das deju grupas, uguns š ovs (izdara vietē jie animatori) - so-so, Miss Hotel un kungs viesnī ca ir forš ā kā . Protams, tik lielai viesnī cai animā cija ir diezgan vā ja, bet tā ir. Pē c izrā des bija diskotē ka, bet uz to nez kā pē c bija palicis ļ oti maz cilvē ku, bija maz jaunieš u, un pā rē jam kontingentam bija bē rni.
Jū ra: tā ir maģ iska, silta, tī ra. Pludmale: smiltis, mazi oļ i jū ras malā , zem ē nas vienmē r visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu gan uz dzijas, gan pie baseina.
Vienī gais š ī s viesnī cas mī nuss ir 1.4 km no jū ras (mē rot ar telefonu), lai mierī gā tempā staigā tu 20 minū tes. BET ik pē c pusstundas kursē regulā rs autobuss. Laiks var nesakrist ar grafiku, jo visi pulksteņ i viesnī cā ir 10-15 minū tes pirms grafika.
Ultra-iekļ auts: vestibila bā rā tiek gatavoti gardā kie kokteiļ i, lej dž inu, tekilu, viskiju, beili. . . ir č ipsi, rieksti. . .
Ekskursijas: ar viesnī cas gidiem 2-2.5 reizes dā rgā kas nekā uz ielas pa labi pie izejas no reģ istratū ras (15 metri). Jebkurā ekskursijā , vienalga kur pirksi un lai cik daudz, tevi noteikti kaut kur noplē sī s, tad maksā ieeju, tad dzer. Noteikti ņ emiet lī dzi ū deni! Ā rpus viesnī cas tas ir ļ oti dā rgi. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka Turcija ir ļ oti izdegusi, un daudzi objekti, kurus vajadzē tu iekļ aut ekskursijā , ir slē gti, par ko pā rdevē ji aizmirsī s brī dinā t. Ar autobusu par 1 USD var doties uz seno pilsē tu, tuvu, lē ti un ļ oti skaisti, it ī paš i vakarā . Pirmdien un ceturtdien tirgus ir atvē rts - arī ar autobusu par 1 USD. Lirā s maksa bū s gandrī z 1.5 reizes lē tā ka, naudu nedod.
Noteikti pierakstieties ar viesu meiteni (sē ž ot reģ istratū rā pa kreisi no ā rdurvī m) restorā nā Ala Carte (bez maksas). Ir zivis un Osmaņ i, ē dienkarte ir pavisam citā da nekā galvenajā restorā nā . Rezervē ts tā s paš as dienas rī tā .
Vai mē s vē l apmeklē sim š o viesnī cu? Nē , jo pasaule ir milzī ga un es gribu redzē t kaut ko citu. Vai es to ieteiktu jums, noteikti JĀ . Tū lī t pē c atgrieš anā s mā jā s viņ a uz Lake River uzreiz nosū tī ja 3 draugu ģ imenes. Lai jums visiem laba atpū ta. Meklē jiet pozitī vo, un negatī vais jū s atradī s.
античный город Расписание ресторанов Аля карт Куда и на чем можно поехать прямо от отеля Расписание автобуса на пляж
аватар Aliya123
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s mī lam Turciju un braucam 2 reizes gadā...vienmē r izvē lamies labas viesnī cas, viss iekļ auts Ultra! Š ī viesnī ca sevi pozicionē kā tā du. Bet 3 vai 4 maksimums! Ē diens ir š ausmī gs! Teritorija maza, viens liels baseins, lī dz jū rai nevar aiziet, autobusu gaidi stundu! Jū ra protams laba, pludmale normā la. … Tomēr ▾ Mē s mī lam Turciju un braucam 2 reizes gadā...vienmē r izvē lamies labas viesnī cas, viss iekļ auts Ultra! Š ī viesnī ca sevi pozicionē kā tā du. Bet 3 vai 4 maksimums! Ē diens ir š ausmī gs! Teritorija maza, viens liels baseins, lī dz jū rai nevar aiziet, autobusu gaidi stundu! Jū ra protams laba, pludmale normā la.
Bet telpas un apkalpoš ana. . . š ausmī gi! Padomju savienī ba! Viss ir vecs! Viesnī ca ir kaut kur nomalē ! Nav mū zikas, nav animā cijas! Labā k izvē lē ties viesnī cas Alanjā , tur bū s labā k!
Kad es to visu ieraudzī ju ierodoties, es biju ļ oti satraukta! Es neiesaku! ! !
аватар _696658
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 5 cilvē ku ģ imene (4 pieauguš ie + bē rns 8 gadi) 2021. gada jū nija beigā s. Viesnī ca: pati viesnī ca skaista, plaš a, tī ra, ir lifts. Visur aug puķ es, ir palmas, teritorija ir kopta, viss radī ts ē rtai atpū tai. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 5 cilvē ku ģ imene (4 pieauguš ie + bē rns 8 gadi) 2021. gada jū nija beigā s.
Viesnī ca: pati viesnī ca skaista, plaš a, tī ra, ir lifts. Visur aug puķ es, ir palmas, teritorija ir kopta, viss radī ts ē rtai atpū tai. Ir 140 m baseins, 5 slidkalniņ i pieauguš ajiem un atseviš ķ s baseins bē rniem. Teritorija neslimo, bet ir kur pastaigā ties vakarā . Pirmajā stā vā ir daudz veikalu, un labumi, un suvenī ri, un drē bes un pat kaž oki ar ā du. Netā lu no viesnī cas ir veloceliņ š un upe, vakarā var doties arī pastaigā . Ir rotaļ u laukums ar š ū polē m un slidkalniņ iem. Vakara un dienas animā cija, gudri animatori, tie nav uzbā zī gi, bet izrā des ir interesantas, mums patika. Visā teritorijā ir wi-fi, bet vā jš , var tikai nomest bildes un papļ ā pā t, saruna neizdevā s.
Istaba: seifs un minibā rs bez maksas, š ampū na pietika, dvieļ i tī ri, gultas veļ a arī , ir kondicionieris. Mū su istaba bija ar skatu uz ezeru, bija kluss, neviens netraucē ja. Sienas biezas, kaimiņ us nedzird. Tī rī š ana ir vā ja, bet mē s neatstā jā m naudu, viņ i mums nelika gulbjus)).
Jū ra un pludmale: jū ru nes shuttle bass, tas neiet gluž i pē c grafika, bet, piepildoties, daž reiz bija jā gaida. Un viņ š paņ em agri no jū ras, pē dē jais 18:45, jū s joprojā m varat palikt pie jū ras, bet jums ir jā dodas prom. Pludmalē ir smiltis, ieeja jū rā ir 5 metru plā tnes, tad dziļ ums ir ass. Jū ra skaidra, reizē m zivis redzē tas. Jū ra ir silta un skaidra. Pludmalē ir ģ ē rbtuves, tualete, daudz sauļ oš anā s krē slu, ir uzkodas (salā ti, augļ i, fast food, grilē tas zivis).
Ē diens restorā nā : teicami, visa pietika pilnī bā . Daudz gaļ as, augļ u, kū ku, vispā r te viss ir super, badā neviens nepaliks.
No mī nusiem (ja tieš ā m atrod vainu): vā jš Wi-Fi, marš ruta autobuss, kas brauc kā grib, viesnī ca atrodas 1.5 km no pludmales, pie viesnī cas nav iepirkš anā s promenā des.
Viss pā rē jais gā ja lieliski. Iesaku viesnī cu! ! !
аватар anukkakn
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Beidzot tika atvē rtas robež as un mē s septembrī pulcē jā mies Turcijā.5 zvaigž ņ u viesnī cā . Izvē lē jā s tikai svaigas atsauksmes, tk. pē c karantī nas daudzas "labas" viesnī cas ir tikuš as garā m bā ram. Tagad par faktiem: - viesnī ca atrodas tā dā kā tuksnesī , blakus ir vē l 2 viesnī cas un upe, nekas prā tī gā ks (par laimi lī dz Sidei un Manavgatai var nokļ ū t ar regulā ru autobusu, iesaku pastaigā ties); - ieradā s no lidostas 4 stundas pē c ieraš anā s, jo bija nepiecieš ams ļ oti ilgs laiks, lai piegā dā tu citus (sveiki Fit Holidays); - iedeva dokumentus par norē ķ inā š anos, mū s aizsū tī ja pusdienā s, nā cā m noguruš i no pusdienā m - neviens ar dokumentiem netika galā , bija jā gaida vē l 20 minū tes, kamē r nokā rtojā mies). … Tomēr ▾ Beidzot tika atvē rtas robež as un mē s septembrī pulcē jā mies Turcijā.5 zvaigž ņ u viesnī cā . Izvē lē jā s tikai svaigas atsauksmes, tk. pē c karantī nas daudzas "labas" viesnī cas ir tikuš as garā m bā ram. Tagad par faktiem:
- viesnī ca atrodas tā dā kā tuksnesī , blakus ir vē l 2 viesnī cas un upe, nekas prā tī gā ks (par laimi lī dz Sidei un Manavgatai var nokļ ū t ar regulā ru autobusu, iesaku pastaigā ties);
- ieradā s no lidostas 4 stundas pē c ieraš anā s, jo bija nepiecieš ams ļ oti ilgs laiks, lai piegā dā tu citus (sveiki Fit Holidays);
- iedeva dokumentus par norē ķ inā š anos, mū s aizsū tī ja pusdienā s, nā cā m noguruš i no pusdienā m - neviens ar dokumentiem netika galā , bija jā gaida vē l 20 minū tes, kamē r nokā rtojā mies). Reģ istratū ras darbinieki krieviski saprot ar skumjā m uz pusē m, savukā rt angliski (ko es labi protu) arī ar viņ iem nerunā si daudz. Tā pē c es nevaru teikt, ka mē s bijā m ā tri viesmī lī gi apmetuš ies. Paņ ē ma koferi uz sanā ciju, un tad arī prasī ja dzeramnaudu (ko mē s vienmē r esam gatavi atstā t, bet ne tā dā situā cijā , kad kopš rī ta neesam ne ē duš i, ne gulē juš i un nevaram ilgi tikt istabā laiks, ja viesnī cā kā tā da nav až iotā ž a) .
Par viesnī cu:
- teritorija maza, nav kur staigā t, tikai tad, ja nav bail iziet naktī uz laternu nedaudz apgaismotu ceļ u;
- visā viesnī cā , ieskaitot numuru, viņ i daudz ietaupa uz apgaismojumu - jū s pastā vī gi atrodaties kaut kā dā krē slā ;
- labs akvaparks, lai arī mazs, pirtis utt. bezmaksas nav, spa tikai masā ž a un maza trenaž ieru zā le, kur nemaz nevar apgriezties;
- zā le ir skaista, vakarā visi viesi plū st uz turieni, lai no sirds dzertu kokteiļ us (kas, starp citu, nemaz nav garš ī gi un drī zā k izskatā s pē c veida, kā ā tri nokļ ū t piedzē ries);
- autobuss kursē ik pē c pusstundas un vē l biež ā k - meli! Autobuss kursē katru stundu uz un no viesnī cas, un tas nebrauks tieš i iepriekš (ieraš anā s plkst. 15:20 - gaidiet 16:00), bet tas var izbraukt plkst. 15:50, un tad jū s ieradī sities plkst. 16:00 un arī nebija laika . Pateicoties atvē rtajiem logiem, viss ir š ausmī gos putekļ os - labā k aiztaisī t muti un degunu, pretē jā gadī jumā jū s apaudzē sit plauš as, kamē r ē dī sit pludmalē ;
- pie viesnī cas ganā s zirgi, naktī no loga smirdē ja pē c kū tsmē sliem, nā cā s gulē t ar kondicionieri un slē gt balkonu - atvaļ inā juma beigā s izlē ca aukstums (fē ns matus neizž ā vē s) ).
Pē c ē diena:
- tā pat kā visur ir daudz turku ē dienu un Eiropas interpretā cijas ar apš aubā mu garš u, viņ iem tikai 3. dienā no visas š ī s pā rpilnī bas viņ i atrada kaut ko vairā k vai mazā k pieņ emamu. Vē ž i bija 1 vakars un ļ oti maz - iekš ā pelē ks, tī teņ i nav garš ī gi, visi deserti kā veikalā nopē rkamie - mī ļ i, bet nav ko garš ot, augļ i visparastā kie, pat granā tā boli nebija, lai gan Side ir slavens ar viņ iem, un septembris ir tikai sezona;
- Lasī ju, ka ē diens ir visai dienai, un gaidī ju, ka noteikti nebū sim izsalkuš i. Rezultā tā : skaidrs, ka brokastis-pusdienas-vakariņ as paredzē tas, jautā jumu nav, bet! Pie baseina var ē st tikai š aurā intervā lā no 2 lī dz 4, tā pat kā pludmalē , vestibilā nav ē diena. Tas ir, pē c pusdienā m un pirms vakariņ ā m tu vai nu paē d pulksten 2 vai badojies lī dz 7. Ī paš i tas bija jū tams pludmalē , kad ierodas pē c 3, gribas palikt lī dz saulrietam, bet saproti, ka jau esi. izsalcis un autobuss apstā jas. Pē c vakariņ ā m 21:30 tikai nabaga burgeri, kurus noteikti neē dī siet vairā k par 2 reizē m un popkorns bē rniem.
Numurs:
- iekā rtojā mies un ko redzam - sienas netī ras, grī das "mazgā joties nesas netī rumi", logi uz baseinu un balkons uz diskotē ku (ja patī k gulē t pa nakti, prasiet istabu iekš ā otrs spā rns atpū sties 22:00, nevis klausī ties vā cu bē rnu dziesmas). Apgaismojums - krē sla, ī paš i vannas istabā . Daudz skapju mantā m un spē cī gs spiediens duš ā - atzī mē ts kā pluss. Peldmē teļ i netiek nodroš inā ti. Segu arī nav, bet vismaz reģ istratū rā var pajautā t. Minibā rā bija daž ā di gā zē tie dzē rieni, pē c tam tika papildinā ts tikai ū dens. Reģ istrē joties, kā parasti, neko nedeva (ne augļ u š ķ ī vi, nekas, tikai bagā ž as pā rvadā tā js stā vē ja pie mums 10 minū tes un gaidī ja naudu). No ē rtī bā m: duš as ž eleja, š ampū ns, kondicionieris (meitenes, absolū ti bezjē dzī gi, ņ emiet savu), ķ ermeņ a krē ms un ziepes. Nekā das zobu pastas! Lai gan jebkurā.5 zvaigž ņ u viesnī cā dod komplektu birste+pasta, arī karotī te apaviem. To, ka makaronu nav, uzzinā jā m vakarā , kad taisī jā mies tī rī t zobus. Mē s atnā cā m uz reģ istratū ru, uz kuru mums teica - ejiet pē rciet veikalā , kas atrodas viesnī cā , mē s neko nezinā m. Dabiski, ka vakarā tas ir slē gts un no rī ta rī tdien arī vē l nedarbojā s. Ļ oti sabojā ts iespaids;
- visas koka mē beles ir ļ oti vecas un vispā r nav funkcionā las;
- drē bju ž ā vē š ana - 3 ī si kociņ i no sienas, 4 personā m paredzē tajā telpā tas nav nopietni;
- viņ i iedeva 1 karti uz numuru (citos atvaļ inā jumos viņ i iedeva 2), kad lū dza dot otru (tas mums ir ē rtā k), viņ i atteicā s.
Tī rī š ana:
- no rī ta izkā ra zī mi par tī rī š anu (varbū t jū ra ar maziem oļ iem utt. , ar visu vē lmi, grī das un dvieļ i sasmē rē jā s);
- patiesī bā viņ a vienmē r nā ca pie mums pē c vakariņ ā m, kad cilvē ki parasti snauž pē cpusdienas karstuma vidū uz ielas un pā ris dienas bija ļ oti neē rti, ka visu rī tu neesam istabā , un viņ a nā ca pie mums uzreiz katru dienu pē c pusdienā m;
- gultas veļ a mainī ta 1 reizi, pē dē jā vakarā nez kā pē c;
- dvieļ i tika mainī ti 1 reizi, kad viņ i personī gi prasī ja kalponei (kas bija ļ oti grū ti, jo viņ š nesaprot nevienu citu valodu, izņ emot turku);
- pā rē jā s dienā s netī rie dvieļ i bija glī ti salocī ti un izkā rti "kā jauni".
Rezultā tā : pē c piecā m zvaigznē m nemaz nesmarž o, vairā k par 3 zvaigznē m ar bufeti (un tad kā das 3 zvaigznes, ziniet, ir labā k). Istabu ir daudz, un viesnī ca ir bezjē dzī ga, vakarā nav kur iet (protams, ja patī k visu dienu dzert kokteiļ us un maksimums ir paņ emt sauļ oš anā s krē slu uz visu dienu, lai vairā k dzertu alkoholu ē rti, tad jums tas varē tu patikt).
аватар djstreamteck
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi bijā m kopā Turcijā , viesnī ca tika izvē lē ta pē c noteikumiem, cenas, atsauksmē m. Izvē lē jā mies LRS un nekļ ū dī jā mies. Viesnī ca ir ļ oti liela un ē rta. Darbinieki vienmē r brauc satikties, runā krieviski. … Tomēr ▾ Pirmo reizi bijā m kopā Turcijā , viesnī ca tika izvē lē ta pē c noteikumiem, cenas, atsauksmē m.
Izvē lē jā mies LRS un nekļ ū dī jā mies. Viesnī ca ir ļ oti liela un ē rta. Darbinieki vienmē r brauc satikties, runā krieviski.
3. lī nija bija apkaunojoš a, bet marš ruta autobuss, kas ved uz un no pludmales, bija vairā k nekā pietiekami. Biež i gā ja kā jā m, jo. pē c tā dā m brokastī m un pusdienā m vajadzē ja visu samī cī t - 14 minū tes staigā t.
Ir pludmale, kur viņ i arī barojas. Bet ir problē ma ar internetu, ir Wi-Fi, bet nav interneta.
Viesnī cas istabā s ir Wi-Fi ar internetu, viss darbojas. Numurā ir seifs, bez maksas. Ledusskapis istabā ir vā jš . Un tā tad bū tī bā viss ir tī rs, nevis izgrauzts. Ļ oti mā jī gs. Gaisa kondicionieris darbojas labi.
Reiz mē s devā mies uz hammam un bezmaksas mini masā ž u.
Brokastis no 7:00. Jū s varat ē st gandrī z visu dienu. Katru dienu pie pludmales vafeles + saldē jums. Ar dzeramo ū deni problē mu nebija.
Ē diens ļ oti garš ī gs. Tiesa, lielā koties ē dā m visu standarta un labi zinā mo, bet, protams, neticami daudz saldumu.
Vienreiz devos uz A la Carte restorā nu bez maksas.
Pati viesnī ca + animā cija ir vairā k pielā gota ģ imenē m (ar bē rniem).
Ar mikroautobusu var doties uz pilsē tu tirdzniecī bas centrā , 15 minū tes, drē bju cenas zemas.
Mums tevis ļ oti pietrū kst)))
Вид с 5го этажа на бассейн Комната стандарт. Сан узел. Отель, вид с горки Лобби Вид на отель со стороны речки.
аватар Elena881812
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss bija lieliski no draudzī gā personā la lī dz interesantajai animā cijai. Viesnī ca ar skatu uz ezeru. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā , tikai 20 minū š u brauciena attā lumā no apskates vietā m. Lielas gaiš as, plaš as istabas. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski no draudzī gā personā la lī dz interesantajai animā cijai. Viesnī ca ar skatu uz ezeru. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā , tikai 20 minū š u brauciena attā lumā no apskates vietā m. Lielas gaiš as, plaš as istabas. Viesnī cā ir rotaļ u laukums un pat bē rnu istaba, tā pē c jū s varat doties š eit kopā ar bē rniem. Jū s varat uzņ emt tvaika pirti turku pirtī . Mums visiem ļ oti patika. Atpū tieties 10 no 10.
аватар natali.casimowa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar bē rniem (1 gads, 12 gadi un 22 gadi) 2019.  gada jū lijā . Viesnī cā ieradā mies 9-30 no rī ta, reģ istrē š anā s 14-00, uzreiz uzvilka rokassprā dzes, uzreiz devā mies brokastī s uz tualeti, nomainī jā m peldkostī mus un devā mies uz baseinu, protams tajā laikā tur nebija bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, mums bija jā cieš ar mazu bē rnu, Reģ istratū ra mums iedeva istabu 12:30. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rniem (1 gads, 12 gadi un 22 gadi) 2019.  gada jū lijā . Viesnī cā ieradā mies 9-30 no rī ta, reģ istrē š anā s 14-00, uzreiz uzvilka rokassprā dzes, uzreiz devā mies brokastī s uz tualeti, nomainī jā m peldkostī mus un devā mies uz baseinu, protams tajā laikā tur nebija bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, mums bija jā cieš ar mazu bē rnu, Reģ istratū ra mums iedeva istabu 12:30.3. dienā atpū ta bija gandrī z galā . No rī ta uz 3 dienā m konstatē ju, ka bē rnam ir kodumi, sā kumā domā ju par odiem, jo ​ ​ neko nezinā ju par Coxsackie vī rusu, 4dien bija vairā k kodumi, draugs teica, ka tas ir alerģ ija, bet neizskatī jā s pē c alerģ ijas, 5. dienā temperatū ra uzlē ca 39.8 nevarē ja nolaist, nokritā s lī dz 38 un atkal lī dz 40.6. dienā temperatū ra nokritā s lī dz 37.2, bet izsitumi pā rgā ja. virs ķ ermeņ a. Tikai tad internetā izlasī ju par Coxsackie vī rusu, farmaceits devā s uz aptieku un apstiprinā ja diagnozi.
Sā ku pievē rst uzmanī bu citiem bē rniem, izrā dī jā s, ka viņ u bija daudz, daž as mammas zvanī ja ā rstam un devā s uz slimnī cu, kur diagnoze tika apstiprinā ta. Paš i viesnī cas darbinieki noliedz, ka viņ iem viesnī cā ir vī russ.
Par uzturu:
Ē diens izcils, daudzveidī ga tī tara gaļ a, vistas gaļ a jebkurā formā . Jū ras saldumi, dā rzeņ i katrai gaumei (cepti, tvaicē ti, sautē ti). Pabarot bē rnu var bez problē mā m, graudaugi, zupas, augļ i, viss ir, jebkurā diennakts laikā . Serviss par visiem 100.
Jū ra ir ļ oti tā lu, var braukt ar autobusu, autobuss kursē katru stundu. Istaba tī ra, uzkopta katru dienu.
Turcijā pirmo reizi, ja ne vī russ, tad viss bū tu kā rtī bā .
Ar savu atsauksmi tikai gribu brī dinā t tos, kas ceļ o ar bē rniem, braucat uz jū ru, nepeldieties baseinā , tur ir visa infekcija. Un viesnī ca ir lieliska.
аватар doneczkiy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Tika pie interneta. Viņ š solī ja godī gas atsauksmes. Rakstī š ana. Mē s bijā m š ajā viesnī cā no 17. lī dz 26. aprī lim. Izvē lē ts pē c cenas un vē rtē juma. Esam pirmo reizi viesnī cā , kas atrodas tik tā lu no jū ras. … Tomēr ▾ Sveiki. Tika pie interneta. Viņ š solī ja godī gas atsauksmes. Rakstī š ana.
Mē s bijā m š ajā viesnī cā no 17. lī dz 26. aprī lim. Izvē lē ts pē c cenas un vē rtē juma. Esam pirmo reizi viesnī cā , kas atrodas tik tā lu no jū ras. Man ir problē mas ar kā jā m, tā pē c vienmē r izvē lē jos viesnī cu 1. -2. lī nijā . No jū ras ne vairā k kā.300 metri. Un vē l tuvā k. Mē s izlē mā m par Lake River, jo ultra viss iekļ auts. Mē s nekad neesam mē ģ inā juš i š o pā rtikas sistē mu, mē s vienmē r ņ ē mā m to ieskaitot. Gribē ju nospļ auties par viesnī cas attā lumu no jū ras, ultras dē ļ . Importa alkohols, labs ē diens, 24 stundu bā rs. . . Sapnis! Cena saskaņ ota. Mē s bijā m trī s. Es, sieva un dē ls. Biļ etes rezervē tas un apmaksā tas uzreiz, jau februā ra sā kumā . Agrī na rezervā cija.
Pirmā un pē dē jā diena mums tika nozagta (ielidoš ana viesnī cā.2330 pirmajā dienā un izbraukš ana no viesnī cas 350 no rī ta pē dē jā dienā ). Protams, tā nav viesnī cas vaina. Un Anex Tour. Ž ē l. 9 naktis un 8 dienas izrā dī jā s.
Tagad par plusiem un mī nusiem. Viesnī ca liela, apkalpoš ana restorā nos un bā ros izcila! Viss ā tri, ar smaidiem un bez problē mā m! Vai istaba tiek uzkopta? Nav. Vannas istabā uz grī das zem izlietnes visu laiku gulē ja nokritusi salvete, lī dz mē s paš i to noņ ē mā m, kad istaba tika atbrī vota. Neviens to pat nepacē la, pat grī das neslaucī ja. . . Bet labi.
Pē c viesnī cas ULTRA koncepcijas tam bija jā sā kas 25. aprī lī . Š ī ir mū su pē dē jā pilnā diena viesnī cā . Mē s viņ u gaidī jā m, gribē jā m pamē ģ inā t š o variantu. Bet nekas nav mainī jies. alkohols bā rā netiek ievests. Uz mū su jautā jumiem mums atbildē ja, ka direktore teica, ka ULTRA bū s no 1. maija. Bet kā ir ar viesnī cas koncepciju? KLUSUMS! Cilvē ki ieradā s vē lā k, lai baudī tu importa alkoholu ar 25, bet š eit....Bummer. Grupā uzpū tā m tē mu un vakarā , pulksten 19, parā dī jā s imports. Lai arī vakarā , bet tomē r, vadī ba mainī ja savu sā kotnē jo lē mumu. TAS MANI PREČ IĒ ! . Liels + viesnī ca!
Tagad vairā k par plusiem. Alkohols ir daudzveidī gs, kokteiļ i garš ī gi, skaisti, viss ar dvē seli. Visiem pietika un rindas nebija. Ē diens, tā pat kā parastajā.5 *. Ir izvē le. Zivis pusdienā s un vakariņ ā s katru dienu. Esmu zivju mī ļ otā js. Liels + zivī m. Gaļ as vienmē r ir pā rpilnī bā . Ar pā rtiku nav problē mu. Tiesa, dienā s nebija gandrī z nekā das daž ā dī bas. Ē dienkarte atkā rtojā s. Bet tas mani netraucē ja. Bija arī jauni ē dieni, piemē ram, š aš liku kebabs uz kociņ a un uz iesmiem pludmalē . Nebija daudz augļ u izvē les. Bet vispā r pā rtika arī ir +. Autobuss uz jū ru devā s reti un ne vienmē r saskaņ ā ar grafiku. 3 reizes ar autobusu un 5 reizes kā jā m nā cā s veikt marš rutu lī dz jū rai un atpakaļ . Ir problē ma ar manā m kā jā m. Tas ir mī nuss. Bet pati jū ra. Nomazgā jies , lai gan ū dens vē ss . Man tā nav problē ma, es peldu bedrē uz Epifā niju. Jū ra +
Viesnī ca jaunieš iem ir TIKAI IDEĀ LA! Jautrī ba, diskotē ka viesnī cā un ceļ ā , animā cija bija, bet vē l nav stipri reklamē ta, viesnī ca tikai ieiet sezonā . Dž imijs un Dž emš uts ir lieliski! Jautri puiš i! Č au JUMS! Un +
Atpū ta bija veiksmī ga. Visi + pā rspē t mī nusi. Ā rzemē s neesam pirmo reizi, bijā m daž ā dā s valstī s, Turcijā jau 3. reizi. Ir ko salī dzinā t. Atsauksmes ir godī gas. Kā ds var piekrist, kā ds nē . Bet tas ir mans viedoklis. Un katram var bū t savs viedoklis.
Viesnī ca pirmā m kā rtā m ieteicama jaunieš iem! Vai es š eit nā kš u vē lreiz? Ja ar autobusiem uz pludmali nav problē mu, lai negaidī tu to ilgā k par stundu vai staigā tu, tad laikam jā . Man tas ir svarī gi. Atgā dinu, man ir problē mas ar kā jā m. Bet mums ir arī noteikums – katru reizi uz jaunu vietu. Es gribu redzē t daž ā das valstis un pilsē tas.
Un PALDIES Like River, attī stī bai, labklā jī bai un labiem tū ristiem!
Veiksmi visiem, labu atpū tu un lielisku laiku! Pievienoš u vē lē tā jus, ar kuriem atpū tā s un komunicē ja kā draugi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kirlito
Kā ar seifa izmaksām?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums mosod
Dodamies uz viesnīcu 2014. gada 7. maijā. (ģimene ar 9 gadus vecu meitiņu). Pārskatos nav informācijas par nakts troksni no mūzikas. Kungs! Kurš kur dzīvoja .... kur palika logi? Vai tas bija kluss mūzikas dēļ?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Elleka
Man ir 2 jautājumi. 1. par dabu, tā kā bildes nav iespaidīgas, vai šī daba principā ir malā? un kur Turcijā daba ir bagātāka? 2. par šo atnešanos. Man ir bērns 1,6 būs vasarā un viņa nav laba meitene, ļoti uztraucos par ēdienu, vai būs ko pabarot, ko piedāvā uz bērnu galda un vai tas ir tikai vispār vai meklēt citu vieta? cena man šeit ir piemērota
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
iemiesojums nowakowska.iwon
Atpūtos no 17.maija, pastāstiet lūdzu kādas ekskursijas tiek nodrošinātas
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums HappyRest
Mēs fotoattēlā neredzam viesnīcas pludmali un jūru. cik tālu viesnīca ir no jūras?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lakeriverside
‹ Viesnīca Lake & River Side Hotel & Spa 5*
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Современный отель с красивыми номерами находится на берегу реки Манавгат и живописного озера, в 750 м от собственного пляжа. Отель построен в 2012 году, последняя реновация прошла в 2016 году. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в поселке Титреенгель, в 5 км от центра Манавгата, в 7 км от Сиде, в 70 км от Анталии. До аэропорта Анталии — 65 км.
Pludmales apraksts Пляж в 750 м от отеля, автобус на пляж ходит с 09:00 до 17:00, по расписанию (раз в 20 мин) — бесплатно. Протяженность пляжа — 70 м. На пляже предоставлены все услуги для гостей: детская площадка, тенты, душ, кабинки для переодевания, туалеты, снек-бар 10:00-18:00 (безалкогольные напитки, пиво, закуски).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс / ксерокопирование (платно), room service (платно), диетическое меню (бесплатно), 4 ресторана: 1 основной ресторан (шведский стол), 3 a la carte: турецкий, итальянский, мексиканский (необходима предварительная резервация, возможно одно бесплатное посещение одного из ресторанов раз в неделю), 4 бара: лобби-бар 10:00-24:00, Garden Bistro (круглосуточно), бар на пляже 10:00-18:00 (безалкогольные напитки, пиво, закуски), диско-бар 23.00-02.00, 3 конференц-зала, 2 открытых бассейна: площадь 845 и 52 м2, 1 крытый бассейн, площадь 76 м2, терраса для загара, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна (1 крытый, 1 открытый), 5 детских горок. Мини-клуб для детей от 4 до 12 лет. Аренда детских колясок, по предварительной резервации (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: 9 водных горок: 4 горки для взрослых, 5 детских горок, пляжный волейбол, аквааэробика, водное поло, дартс, петанк/бочче. Платно: верховая езда, компьютерные игры, игровой зал, водные виды спорта, дайвинг-центр.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 418 номеров. Отель состоит из двух 5-этажных корпусов.

Istabās

балкон, кондиционер, Wi-Fi, душ, туалет, фен, туалетные принадлежности, минибар, телефон, сейф в номере, спальня, TV: каналы.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Titreyengol Mevkii, 07600, Side, Antalya, Turkey
Tālruņi: (+90) 850 502 77 36
Tīmekļa vietne: Lake & River Side Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.