Euphoria Barbaross Beach Resort 5*– Atsauksmes

74
Novērtējums 4.810
№176 viesnīcas reitingā Sānu
4.5 Numurs
4.7 apkalpošana
4.0 Tīrība
5.5 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1996. gadā, pēdējā renovācija veikta 2021. gadā. Mājīga viesnīca ar peldbaseiniem un ūdens slidkalniņiem pieaugušajiem un bērniem, kas atrodas Vidusjūras piekrastē, leknu zaļumu ieskauta. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар Aureliu
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tü rkiye, Loxia Comfort Club Side — 2023.  gada oktobris Sliktā kie svē tki manā mū ž ā . Viena pilnī ga maldinā š ana un krā pš ana. Pirms doš anā s atvaļ inā jumā noskatī jos detalizē tu Loxia viesnī cu ķ ē des apskatu, kur jauns vī rietis vā rdā Murats, tī kla pā rdoš anas un mā rketinga direktors, kā viņ š sevi iepazī stinā ja, stā sta par visā m trim viesnī cā m Kemerā , Sidē un Alanjā. … Tomēr ▾ Tü rkiye, Loxia Comfort Club Side — 2023.  gada oktobris
Sliktā kie svē tki manā mū ž ā . Viena pilnī ga maldinā š ana un krā pš ana. Pirms doš anā s atvaļ inā jumā noskatī jos detalizē tu Loxia viesnī cu ķ ē des apskatu, kur jauns vī rietis vā rdā Murats, tī kla pā rdoš anas un mā rketinga direktors, kā viņ š sevi iepazī stinā ja, stā sta par visā m trim viesnī cā m Kemerā , Sidē un Alanjā.
Konkrē ti par Loxia Side - Murats to nosauca par "mū su iecienī tā ko mazo viesnī cu" un tā lā k to apraksta un saka pirmos melus, ka viesnī ca darbojas saskaņ ā ar ultraviss iekļ auts koncepciju. Tad rā da 4 daž ā du istabu foto, kur reā li var redzē t, ka ir veikts kosmē tiskais remonts, jaunas mē beles un svaiga gultas veļ a. Tikai š ī acī mredzot par skaistu bildi, jo mū su istabā un mū su radu istabā nebija remonta, visas mē beles bija vecas, nobruž ā tas, veļ a nebija tā svaigā kā , nebija halā tu un č ī bu, ko Murats runā ja. apmē ram, nebija seifs bija iestrē dzis un nedarbojā s.
Arī iekš ē jais telefons nestrā dā ja ne mums, ne mū su radiem, un tā kā bijā m izvietoti daž ā dā s viesnī cas daļ ā s, nebija iespē jas vienam otram sazvanī ties. Mū su duš as telpā bija saplī sis spogulis, stū ros bija kaut kā di netī rumi, sē ž ot uz poda zem tevis lī gojas, skapis zem izlietnes bija uzpampuš i no mitruma.
Tad Murats stā sta par to, kā darbojas uzkodu restorā ns, un pā riet uz saldē jumu, kuru ik uz soļ a, pludmalē , visā teritorijā ir lieli ledusskapji, kurus tu uzkā p un paņ em. Š ķ iet, ka tas ir sī kums, bet atkal tie ir meli. Patiesī bā saldē jums ir, bet tikai noteiktos laikos un tikai galvenajā restorā nā , un to izsniedz ī paš i apmā cī ts cilvē ks no viesnī cas personā la.
Tad ir jautā jums par alkoholiskajiem dzē rieniem, un Murats atkal atkā rto, ka viņ iem ir ultra viss iekļ auts un ir importē ti alkoholiskie dzē rieni, un pat personī gi uzskaita daž us no tiem - Jack Daniels, J&B, Absolut Vodka, kas ir vē l viens liels meli.
Nekur, nevienā bā rā visā teritorijā nav ievesti alkoholiskie dzē rieni, visur ir tikai vietē jais alkohols, par kura kvalitā ti es nerunā š u.
Tā lā k potenciā lie atpū tnieki atkal tiek maldinā ti, kad Murats atbild uz jautā jumu – kura ieeja jū rā . Viņ š saka, ka ieeja ir smilš aina, smiltis ir smalkas, pludmale ir smiltis. Faktiski pludmalē pā rsvarā ir smiltis, bet 3-4 metri no ū dens, ieeja ū denī un tieš i zem ū dens ir betona oļ os, kas ļ oti apgrū tina iekļ ū š anu un izkā pš anu no ū dens bez speciā liem apaviem. Š ķ iet, ka nav nekā slikta, bet kā pē c gan par to nepateikt iepriekš . Starp citu, ja runā jam par pludmali, jā saka, ka tā ir tā lu no ideā la, tur ir daudz netī rumu, atkritumi no miskastē m tiek izņ emti katru otro dienu. Tualetei pludmalē jau labu laiku vajadzī gs vismaz kā ds remonts. Pludmales dvieļ i izskatā s kā grī das lupatas.
Pludmales krē slu ir par maz, daudzi no tiem ir salauzti, cilvē kiem ir jā ierodas agri no rī ta, lai izvē lē tos neskartus un tos aizņ emtu.
Tajā paš ā pā rskatā teikts, ka internets ir pieejams 24 stundas diennaktī visā viesnī cā , ieskaitot pludmali utt. , kas ir vē l viens meli. Pē c pieslē gš anā s bezmaksas internetam tas ilgst 30 minū tes, tad atkal jā iet uz reģ istratū ru, bļ austā s, ko esmu redzē jis ne reizi vien, bet tad tu saskaries ar neizpratni, vienaldzī bu un absolū tu neziņ u.
Un, protams, video klips par paš u viesnī cu tika uzņ emts skaisti, un skats no augš as, un tī rī ba visur, ī paš i galvenais restorā ns ar daž ā diem ē dieniem, bet patiesī bā atkal izrā dī jā s skaista bilde. Ja viņ i jums pasniegs kā du garš ī gu naš ķ i, cilvē ki to vienā mirklī izjauks. Bū tī bā viss nebija garš ī gs, tikai ticiet man, š ī nebija pirmā reize, kad es biju atvaļ inā jumā Turcijā , un tas bija skaidrs no reakcijas pie kaimiņ u galdiņ iem.
Starp citu, par sē dvietā m restorā nā , ja pietika vietas brokastī m, tā tad pusdienā m, tad vakariņ ā s katru vakaru bija bilde, kad cilvē ki ar š ķ ī vjiem rokā s nevarē ja atrast vietu, kur apsē sties un nā cā s pagaidi kad kā ds celsies un ā tri kā sacensī bā s ieņ ems kā du brī vu vietu. Piekrī tu, tas ir pazemojoš i. Par ē dieniem jā saka, ka č ipsu ir daudz, un, paņ emot š ķ ī vi, aizmugurē var uzskriet vakardienas kartupeļ u biezeni vai ko citu. Te jā atzī mē riebī gais galvenā restorā na tualeš u stā voklis. Nobeidzot ar restorā nu, es teikš u, ka pē c pirmā s ē š anas dienas visu atlikuš o atvaļ inā jumu caureja, vemš ana un grē mas bū s jū su uzticī gie pavadoņ i.
Bet tas viss ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar to, kas jū s varē tu sagaidī t no paš a ieraš anā s sā kuma. Proti, mē ģ inā jums izkrā pt cilvē kiem naudu.
Mū su kuponos bija rakstī ts - Galvenā ē ka, par ko piemaksā jā m mā jā s. Pē c ieraš anā s mums iedeva atslē gas un teica, ka mums bū s istaba bez loga. Mē s atstā jā m savas mantas apakš ā un devā mies augš ā , lai redzē tu, kas tas ir. Sā kumā ilgu laiku š o numuru nevarē jā m atrast ne gaiteņ a pusē , ne otrā pusē . Bet tad viņ i to atrada, un jū s neticē siet, tur tieš ā m ir tikai durvis, nevis tas, ka nav balkona vai vispā r nav logu. Tā ir kā glabā tuve, kur glabā t mopus, dvieļ us, gultas veļ u, ķ imikā lijas utt. Mē s devā mies lejā uz reģ istratū ru un, protams, mū su saš utumam nebija robež u. Kad jautā ju, kā cilvē kus var iegrū st skapī kā ž urkā m, kā du gaisu tur elpot un kā tas varē tu bū t saistī ts ar to, ka ieradā mies 5 zvaigž ņ u viesnī cā , kurā viss iekļ auts, menedž eris no reģ istratū ras atbildē ja, ka 20 eiro dienā palī dzē s atrisinā t problē mu. Sazinā jā mies ar mū su tū risma operatoru un lū dzā m palī dzī bu.
Pē c kā da laika mū s lū dza parakstī t, ka piekrī tam Garden View - skatam uz dā rzu, un tā vietā , lai tiktu izmitinā ti galvenajā ē kā ar skatu uz dā rzu, mū s izmitinā ja visattā lā kajā bungalo ar skatu uz 6 joslu. ceļ š , kur no Katras naktī garā m braucoš ā s kravas automaš ī nas skaņ a vienkā rš i liek izlē kt no gultas. Reģ istratū rā paskaidroju ģ enerā lmenedž erim, ka man ir veselī bas problē mas un es nevaru izturē t tā du atvaļ inā jumu, uz ko viņ š atbildē ja, ka nevar palī dzē t, ka š obrī d viesnī cā nav vietas, jā atgriež as divatā . dienas, un viņ š pā rcels mū s uz citu numuru. Kā jū s saprotat, visas š ī s pā rrunas no ģ enerā lmenedž era puses tika veiktas pilnī gas nicinā š anas manierē , ļ oti pacilā tos toņ os vicinot rokas, pā rvē rš oties acī mredzamā agresijā . Un, protams, divas dienas vē lā k viņ š klaji meloja sev sejā , sakot, ka neko tā du neteica.
Tik augstprā tī gus, agresī vus, melī gus sū dus lielos amatos tū risma nozarē , kur vajag komunicē t ar cilvē kiem un palī dzē t atrisinā t noteiktus jautā jumus, neesmu sastapis. Tie ir drī zā k jautā jumi š ī s viesnī cas ī paš niekiem.
Un tiem, kas joprojā m domā par to, vai doties uz “5 zvaigž ņ u ultra viss iekļ auts” Loxia Side, es vē los jums apliecinā t, ka absolū ti visiem iepriekš uzskaitī tajiem negatī vajiem punktiem ir foto un video apstiprinā jums. Izvē lieties citas viesnī cas.
аватар Skripka_I_V
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū tā mies gandrī z 2 nedē ļ as, no tū roperatora Join Up, rezervē ja istabu galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru. Reģ istratū rā ar saturī giem smaidiem viņ i iedeva kartī tes no istabas, sakot, ka numurs ir viens no labā kajiem. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies gandrī z 2 nedē ļ as, no tū roperatora
Join Up, rezervē ja istabu galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru. Reģ istratū rā ar saturī giem smaidiem viņ i iedeva kartī tes no istabas, sakot, ka numurs ir viens no labā kajiem. Izrā dī jā s, ka tā ir jumta istaba ar skatu uz jumtiem un sā nu skatu uz jū ru. Atzī mē jot, atbilde ar tā du paš u smī nu skanē ja š ā di: "Bet tu redzi jū ru. " Pirmais iespaids bija podgazheno. Man vajadzē ja pieslē gt viesnī cas ceļ vedi no Join Up, nā kamajā dienā tika dots numurs pē c vauč era. Istabas labas, jaunas, viss strā dā , gultas platas, ē rtas. Tē jas un kafijas komplekts, ū dens, higiē nas preces, viss kā rtī bā . Ē dienu ir daudz, bet ne vienmē r garš ī gi. Gaļ a ir vai nu pā rā k pikanta, vai arī sausa un bez garš as. Bonusa saldē jums ir brī vi pieejams visā viesnī cā , bē rns bija sajū smā . Milzī ga cieņ a animā cijas komandai, katrs atrada ko sev tī kamu, interesantas vakara programmas.
Tač u lietus laikā tū risti nezinā ja, kur sevi likt. Un lietus bija 4 dienas no 13. Nav iekš telpu baseina, bā ri uz ielas. Vestibilā nav iespē jams uzņ emt visus. Mani pā rsteidza viesmī ļ u izvē lī gā attieksme - 13 dienas mums restorā nā ne reizi nepienā ca un nejautā ja, ko jums atnest. Bet puisis uz skrituļ slidā m pie baseina bija uzmanī gs pret visiem atpū tniekiem. Piedā vā to kokteiļ u, dzē rienu, uzkodu pā rpilnī ba patī kami pā rsteidza pat pieredzē juš us tū ristus. Bet bā rmeņ i neprot pagatavot alkoholiskos kokteiļ us, un pats alkohols nav ī paš i labs. Alus garš ī gs. Mē s nekad neiekļ uvā m a la carte restorā nā . Mums nepā rtraukti teica, ka jā atgriež as pē c 3 dienā m, vē l 3 dienā m utt. Un ieraksta dienā tas netika atvē rts. Ar lieliskiem laikapstā kļ iem, bez lietus. Mē s nesaņ ē mā m atvainoš anos vai paskaidrojumu. Pā rē jais personā ls cenš as, tas liecina. Pludmale ir vilš anā s. Oļ i smiltī s, ieeja briesmī ga, neē rta. Nav paredzē ts maziem bē rniem un cilvē kiem ar invaliditā ti.
Viesnī ca atrodas starp Alanju un Sidi, tuvumā nekā nav, tuvē jos veikalos cenas ir pā rā k augstas. T. n. Piesū cekņ iem paredzē ts "bezmaksas" brauciens uz Sidi iepirkties - vieta, kur tos atved, pat dā rgā k nekā veikali pie viesnī cas. Man patika ekskursija uz Zaļ o kanjonu no viesnī cas gida. Emocijas no viesnī cas ir dalī tas.
Manā gadī jumā cenas un kvalitā tes attiecī ba bija pieņ emama. Tagad cenas zī me š ai viesnī cai ir dubultojusies – par tā du atvaļ inā jumu es tik daudz nemaksā tu.
Бар и релакс бассейн . Море, красивое, волнительное, галька. Шоу Кападокия. Дорога к морю.
аватар mariha3185
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vienī gais pluss ir skaistā teritorija un pirmā rinda. Pā rē jais ir lielas skumjas. 1. Telpu uzkopš ana. Paš as kalpones ir patī kamas, vienmē r iet uz priekš u. BET! Tī rī š anas kvalitā te ir vienkā rš i š ausmī ga! Visa santehnika reidā , kuru vienkā rš i neviens nenomazgā . … Tomēr ▾ Vienī gais pluss ir skaistā teritorija un pirmā rinda.
Pā rē jais ir lielas skumjas.
1. Telpu uzkopš ana. Paš as kalpones ir patī kamas, vienmē r iet uz priekš u. BET! Tī rī š anas kvalitā te ir vienkā rš i š ausmī ga! Visa santehnika reidā , kuru vienkā rš i neviens nenomazgā . Acī mredzot arī grī das tiek mazgā tas, lai "izdrā ztos". Vispā r, ja gribi tī ru istabu, tad ir jā pieprasa!
2. Antisanitā ri apstā kļ i! ! ! Gandrī z visi viesnī cas viesi ir saš utuš i vai slimi. Nu vai abi. Mē s neesam izņ ē mums. Pie mums tikai 15 cilvē ki izsauca ā tro palī dzī bu, jo bē rni slimo ar rotovī rusu. Jā , un pieauguš ie tiek saindē ti tikai š ā dā veidā ! Mē s jū tamies kā š ausmu filmā ! Visur, kur jū s dodaties, viņ i tikai par to runā ! Katrā ģ imenē ir tas pats!
Ja jau esi nopircis biļ eti uz š o viesnī cu, tad ņ em lī dzi Regidron, Polysorb, smecta, aktivē to ogli, kaut kā du antibiotiku, kaut ko mikrofloras atjaunoš anai, pretdrudž a lī dzekli, termometru, daudz antiseptisku lī dzekļ u, vienreizē jā s lietoš anas traukus. Vē l labā k, dodieties uz citu viesnī cu!
аватар a.omirova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tos ar 10 mē neš us vecu dē lu un draugu ar gadu vecu meitu. Man patika brī vdienu pirmā puse. Atskaitot to, ka viņ i mū s izmitinā ja bungalo netā lu no ceļ a, un dzirdamī ba istabā s ir vienkā rš i elliš ķ ī ga. Var dzirdē t gaudoš anu no moš ejas, un nemitī go maš ī nu dā rdoņ u, un visu, kas notiek ar kaimiņ iem. … Tomēr ▾ Atpū tos ar 10 mē neš us vecu dē lu un draugu ar gadu vecu meitu. Man patika brī vdienu pirmā puse. Atskaitot to, ka viņ i mū s izmitinā ja bungalo netā lu no ceļ a, un dzirdamī ba istabā s ir vienkā rš i elliš ķ ī ga. Var dzirdē t gaudoš anu no moš ejas, un nemitī go maš ī nu dā rdoņ u, un visu, kas notiek ar kaimiņ iem. Kā dam draugam joprojā m pa logu spī dē ja reklā mas baneris (mē s dzī vojā m blakus istabā s). Viņ a trī s reizes gā ja uz reģ istratū ru, lū dza mainī t istabu, bet katru reizi dzirdē ja vai nu "atgriezies vē lā k", tad "mums rī t / parī t ir liela reģ istrē š anā s, istabu nav. " Lai gan š ī s sacensī bas kaut kur iet. . .
Tajā paš ā laikā viesnī cas teritorija, jū ra un pludmale mums bija piemē rota. Ē dieni restorā nā ir garš ī gi, daudzveidī gi, vienmē r ir ko ē st sev un bē rniem. Mini akvaparks, bē rnu klubs, baseini - viss bija ok.
Vē l viena nianse ir odi. Es nezinu, kā viņ i ielidoja istabā , tikai pa ā rdurvī m, acī mredzot, tā pē c, ka. Mums pat nebija balkona. Reģ istratū rā viņ i teica, ka viņ iem nav fumigatoru, bet jū s varat lū gt apstrā dā t istabu. Mē s lū dzā m š o apstrā di, bet neviens neko nedarī ja...
Citas nelielas nianses, piemē ram, ka manā istabā vē lā s reģ istrā cijas laikā bija sviestmaizes un sula, bet draugs nē , mū su istabā tika uzlauztas vienas duš as durvis, blakus istabā telefons, bet š ī s ir sī kumi, protams, bet nepatī kami. Visur pie sienā m ir izsmē rē ti odu lī ķ i, kurus neviens neizdzē š (((
Un sā kā s atvaļ inā juma treš ā diena. Sā kumā ir caureja, vakaros un naktī s ir drudzis. Pē c 1.5 dienā m - 10 mē neš us vecam bē rnam temperatū ra virs 39, caureja, vemš ana, vā jums, atteikš anā s ē st. Dienu pirms izbraukš anas ar apdroš inā š anas kompā nijas starpniecī bu devos pie ā rsta, tač u mums nekā das pā rbaudes neveica, tikai pē c simptomiem teica “zarnu infekcija”, izrakstī ja visu no kuņ ģ a.
Un vakarā pludmalē satiku entuziastus, kuri vā ca kolektī vu sū dzī bu, jo izrā dī jā s, ka gandrī z katra otrā ģ imene saskā rā s ar š o nejauko rotavī rusu (Viesnī ca veido apaļ as acis un mē ģ ina izlikties, ka gadī jums ir izolē ts.
Mū su uzturē š anā s beigā s (pirmajā oktobrī ) viesnī cā bija tik daudz cilvē ku, ka sauļ oš anā s krē sli beidzā s lī dz pulksten 11:00. Arī pludmalē ir daudz salauztu sauļ oš anā s krē slu.
Tas arī bija nesaprotami ar restorā nu - vai nu katrs pasniedza savu ē dienu, vai arī veidojā s rindas, jo. darbinieki pasniedza ē dienu un vienkā rš i nebija laika visus apkalpot, tad izmē rī ja temperatū ru pie ieejas visiem, arī mazuļ iem, tad nemē rī ja. . . joprojā m nesapratā m loģ iku.
Istaba tika iztī rī ta neregulā ri un ne vienmē r adekvā ti, pē dē jā tī rī š anā tā vietā , lai nomainī tu netī ro segas pā rvalku, neuzvilka jaunu, tikai atstā ja segu bez tā s.
Ī sā k sakot, viesnī cai ir daudz jautā jumu saistī bā ar attieksmi pret viesiem. . .
аватар espitcina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s tagad atpū š amies viesnī cā . Š is ir mans pirmais (un, cerams, pē dē jais) pā rskats vairā k nekā.20 gadu laikā . Esmu bijis daž ā dā s viesnī cā s un forš ā s 5.4 un pat 3 viesnī cā s Turcijā , bet es to redzē ju pirmo reizi. … Tomēr ▾ Mē s tagad atpū š amies viesnī cā . Š is ir mans pirmais (un, cerams, pē dē jais) pā rskats vairā k nekā.20 gadu laikā . Esmu bijis daž ā dā s viesnī cā s un forš ā s 5.4 un pat 3 viesnī cā s Turcijā , bet es to redzē ju pirmo reizi. Es vē los, lai mans pā rskats ietekmē tu jū su izvē li un lē mumu.
Es nevienam neiesaku š eit doties! Nu, varbū t tikai tad, ja tie ir pieauguš i cilvē ki ar spē cī gu imū nsistē mu un nesagraujamā m zarnā m.
Mana ģ imene un draugi ieradā s ar lielu grupu, lai nedē ļ u atpū sties un nosvinē tu manu dzimš anas dienu. Kopumā esam starp tiem cilvē kiem, kuri piever acis uz daudzā m lietā m un vienkā rš i izbauda savu atvaļ inā jumu. Tomē r ir daudz mī nusu, no kuriem galvenais ir zarnu infekcija viesnī cā .
Treš ajā dienā manu meitu un vī ru aizveda uz slimnī cu uz nakti pilē t. Ceturtajā dienā draugs saslima ar 39 temperatū ru un citiem nepatī kamiem simptomiem.
Viņ i apmetas bungalo bez skaņ as izolā cijas un milzī gā m spraugā m ā rdurvī s pie š osejas, blakus septiķ iem, un katrs rī ts sā kas š ā di: vispirms 5:30 mū s pamodina mulla no pretē jā s moš ejas, tajā paš ā laikā . laikam sā k smirdē t no kanalizā cijas, kas caurvij visu telpu, jo tie izsū knē th. . . bet. Pirmajā dienā bē rnu pie vecmā miņ as ciematā sakoduš i odi tā , kā nebija sakoduš i visu vasaru. Tagad mē s turam ieslē gtu Mosquitol visu diennakti.
Pirmajā s 3 dienā s atnā cu uz reģ istratū ru, prasī ju piemaksu 15 eiro dienā , lai nodroš inā tu vē l vienu istabiņ u galvenajā ē kā , bet viņ i piedā vā ja tikai bungalo (sliktā k par mū sē jo). Pievienoju vienu foto. Kopumā , ja jū s stā vat reģ istratū rā.25 minū tes, cilvē ki nā k ar daž ā dā m problē mā m
- kā dam istaba ir netī ra un viss tek, meiteni apsū dzē ja par kaut ko uzlauzusi jau ieejot istabā , š odien ieradā s policija - zā dzī ba no istabā m viesnī cā , uzkopš ana - ar vienu lupatu iztī ra visas istabas (kaut gan visi zina, ka infekcija atrodas viesnī cā ).
Vē l viens liels mī nuss ir smiltis pludmalē ir pelē kas, pa tā m ir nepatī kami staigā t. Varē tu atnest normā lu.
Protams, ir plusi - animatori, vienreizē jie trauki, brī niš ķ ī gs bē rnu klubs, relaksā cijas koncepcija, labs ē diens, atseviš ķ a pieauguš o zona, tač u tie izgaist pirms iespē jas saslimt brī vdienā s.
Parū pē jies par sevi un saviem mī ļ ajiem!
аватар masha050289
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izlasot atsauksmes par viesnī cu un E. coli, ar asarā m skrē ju pie sava tū roperatora, lai mainī tu viesnī cu, tač u viņ i mani nomierinā ja un aizsū tī ja atvaļ inā jumā . Nolē ma, ka atsauksmes ir apmaksā tas. Ierakstī juš i kuuuuuchu zā les, devā mies. … Tomēr ▾ Izlasot atsauksmes par viesnī cu un E. coli, ar asarā m skrē ju pie sava tū roperatora, lai mainī tu viesnī cu, tač u viņ i mani nomierinā ja un aizsū tī ja atvaļ inā jumā . Nolē ma, ka atsauksmes ir apmaksā tas. Ierakstī juš i kuuuuuchu zā les, devā mies. Mē s ar vī ru un 9 gadus vecu bē rnu apmetā mies bungalo. Istaba ir maza, viena divguļ amā gulta un saliekams krē sls. Ja to paplaš ina, tad vairs nav iespē jams tikt uz gultu un uz balkonu. Vispā r mē s visi trī s gulē jā m uz gultas, kā tyulki. Nav ko elpot, nereā li atvē rt logu, jo sagrā bj odi, no kuriem pat plē sē js nepalī dzē ja.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, nav kur staigā t. Nav animā cijas. Jū ra bija vienī gais pluss atvaļ inā jumā . Tī rs, skaists, silts. Pā ris reizes tas bija netī rs un nedaudz smarž oja pē c zivī m. Ā rpus viesnī cas nav ko redzē t. Netī ra, smirdī ga pā reja un mazs tirgus. Nav dabas, nav skatu!
Nu, pats interesantā kais š ajā viesnī cā ir regulā ra saindē š anā s. Es nezinu iemeslu. Mums bija bē rns, kurš ē da tikai rī sus un bulciņ as. VISI VIESNĪ CĀ BIJA SLIMI, UN BĒ RNI, UN PIEAUGUŠ IE, UN TIE, KAS NEPILNOJĀ S BASEINĀ , UN TIE, KAS DZĒ R UN NELIEDOJA ALKOHOLU. Katru dienu ieradā s ā trā palī dzī ba. Pat vietē jie turki teica, ka visi š ajā viesnī cā saslimuš i. Mē s vē rsā mies pie Tui darbiniekiem, tač u viņ i uz to reaģ ē ar smī nu. Viņ iem mums vajag tikai ekskursiju, nekas cits nepalī dzē s. Pietiekami daudz pā rtikas, no kuriem izvē lē ties. Bet pē c tam, kad mans bē rns dienu vē ma un dienu gulē ja slimnī cā zem pilinā tā ja, man nelikā s neko ē st! Pē dē jā s 3 dienas pavadī tas ruļ ļ os. Paldies operatorei Tui par tik š iku atvaļ inā jumu!
аватар monomaxxp
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Norē ķ ins. Pē c ieraš anā s viņ i nekavē joties sasē ja lentes un nosū tī ja uz ē damistabu. Kurā no ē diena bija "bumba, ko ripinā t". Ok, atrada sojas desas, daudz maizes. Tā pē c viņ i paē da brokastis. Telpa bija piepildī ta lī dz pulksten diviem pē cpusdienā . … Tomēr ▾ Norē ķ ins.
Pē c ieraš anā s viņ i nekavē joties sasē ja lentes un nosū tī ja uz ē damistabu. Kurā no ē diena bija "bumba, ko ripinā t". Ok, atrada sojas desas, daudz maizes. Tā pē c viņ i paē da brokastis. Telpa bija piepildī ta lī dz pulksten diviem pē cpusdienā . Un vē l pē c pusstundas. Viņ i saka, ka sakopuš i. Uzkā pa ar koferiem un ieraudzī ja š o "tī rī š anu" ...
Š ķ ita, ka istabā bija pogroms. Salauzts pat dū mu sensora korpuss. Zem griestiem. Vannas istabā izsists stikls, duš as noteka, poda vā ks un skapja durvis. Pati istabā ir lodī š u pildspalva, sienas, pufas un veļ a. Kas arī ir pa punktiem. Bā ram vajadzē ja bū t pilnam muļ ķ ī gi tukš am. Saplē sti aizkari ar organiskas slaucī š anas pē dā m. Vai nu rokas, vai kas cits...Acī mredzot viņ i mē ģ inā ja bagā ž ā pagriezt lampu pie sienas. Jo lampa bija donora kā jas un š ū pojā s uz stiprinā juma.
Viņ i vē rsā s administrā cijā . Kulturā li. Viņ i arī tika maigi nosū tī ti. Tipa remonts. Un mē s krā sosim jū su sienas no klinš u gleznojumiem.
Mē s atnā cā m elpot krā su un skatī ties vannas istabas remontu, jā . Sarī koja skandā lu. Ar trū kumu sarakstu. Viņ i teica, ka jautā jumu gadī jumā mē s par š o pogromu nemaksā sim. Viņ i zvē rē ja, ka lī dz rī tdienas pusdienlaikam tiks pā rcelti uz citu istabu. Vakarā atgā dinā sim vē lreiz. Tikpat svarī gi kā iekā rtoties ar diviem maziem bē rniem.
аватар dmitrii_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā ieradā mies 8:00. Reģ istratū rā teica, ka istaba tiks uzkopta un jā nā k augš ā pē c 13:00, jo. reģ istrē š anā s no 14:00. Mē s beidzā m reģ istrē ties pulksten 16:00! Mē s bijā m divi pieauguš ie un bē rns, istaba ar vienu divguļ amo gultu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 8:00. Reģ istratū rā teica, ka istaba tiks uzkopta un jā nā k augš ā pē c 13:00, jo. reģ istrē š anā s no 14:00. Mē s beidzā m reģ istrē ties pulksten 16:00!
Mē s bijā m divi pieauguš ie un bē rns, istaba ar vienu divguļ amo gultu. Telpas kopē jā platī ba 10m2. Pē c ilgiem lū gumiem 20:30 mums atveda gultiņ u, lai tā ietilptu, nā cā s izņ emt naktsskapī ti. Numurs tika iztī rī ts 2 reizes visā uzturē š anā s laikā ! Vienu reizi reģ istrē š anā s beigā s pē c sazinā š anā s ar administrā ciju tika nomainī ta gulta. Viesnī cā pastā vī gi jū tama kanalizā cijas smaka.
Animā cija ļ oti laba, mums un bē rniem ļ oti patika, supergudri puiš i.
Pludmale un jū ra ir lieliskas.
Ē diens varē tu teikt izcils. . . bet . . visi 5 dienas pā rdzī voja ar vē dergraizē m. . .
Kopā :
– Istabas ir š ausmī gas.

- Reģ istratū ra un administrā cija kategoriski nav draudzī gas (nekaunī gi izliekas, ka visu sakā rtos, kā rezultā tā visu brī vdienu neko nedarī ja).

- Animā cija super, iesaku. Bē rni un pieauguš ie ir patiesi sajū smā .

- Jū ra, teritorija un pludmale ir ļ oti laba.

- Ir daudz bā ru, un visi darbinieki ir ļ oti draudzī gi.
P. S. No maka nepatī kami pē c tī rī š anas pazuda nauda, ​ ​ bet administrā cija, protams, nav neziņ ā .
аватар alina_tms_dukuy_angel
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ko lai saka - komentā ri, ko atstā ja "mē s esam saindē ti...utt. " - Es par to ļ oti uztraucos, bijā m patī kami pā rsteigti - viss bija LIELI! ! ! !! Mē s bijā m trī s - es, mans vī rs un 3 gadus vecs dē ls. Tikā m izmitinā ti, tiklī dz ieradā mies viesnī cā. … Tomēr ▾ Ko lai saka - komentā ri, ko atstā ja "mē s esam saindē ti...utt. " - Es par to ļ oti uztraucos, bijā m patī kami pā rsteigti - viss bija LIELI! ! ! !!
Mē s bijā m trī s - es, mans vī rs un 3 gadus vecs dē ls.
Tikā m izmitinā ti, tiklī dz ieradā mies viesnī cā.
Brokastis – izvē le katrai gaumei! personī gi paņ ē mā m uz grila laukuma omleti - garš ī gi. Svaigi svaigi augļ i, konditorejas izstrā dā jumi.

Jū ra ir mī lestī ba! Godī gi sakot - silts, č k piens, tī rs, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu ar galvu! ! ! ! ! Kam patī k nolekt no mola - lū dzu! Glā bē js skatā s.

Pludmales bā rs ir à la carte restorā ns - zivju restorā ns. personī gi mums nepaveicā s to apmeklē t - bet cilvē ki bija apmierinā ti. bijā m turku valodā - tā pati virtuve kā galvenajā restorā nā . Tā pē c, ja iespē jams, izmē ģ iniet zivis!
Bet laika posmā no 10 lī dz 6 frī kartupeļ i, burgers, tī rradņ i - lieliska uzkoda!
Kokteiļ i ir normā li!
Vestibila bā rā tapa gardā kie kokteiļ i - Umuts Suleimans un Jansu - viņ iem ī paš s paldies. Viņ i ir forš i.
Internets – visā viesnī cā.
Baseini - silti - uz ū dens slidkalniņ iem bija 1 reizi - izmē ģ inā ts - bet lielā koties bijā m jū rā.
Ū dens baseinos ir ļ oti hlorē ts - un manuprā t visi, kas raksta - indes utt - ir vai nu bē rni vai pieauguš ie norijuš i ū deni no baseina, vai ē duš i "it kā sevī " un "it kā ē dot pirmo un pē dē jo reizi. " ! ! ! ! ! ! Godī gi - cilvē ki - esiet ar galvu! Ja tu š o neē d vai jū ti, ka tev kaut kas negarš o - neē d!
Augļ i - bumba - bē rns sajū smā ! Ar bē rnu viss bija kā rtī bā!
Saldumi, saldē jums, jogurts - viss lieliski!
Cipari atbilst visam bildē redzamajam!
Viena lieta - reiz istabā uz galda atstā jā m neapē stu saldē jumu glā zē - no rī ta - uz tā bija daudz skudru...bet apkopē jas visu notī rī ja! un mē s to vairs nedarī jā m.
Numuri tika iztī rī ti katru dienu. Viena lieta mū su bē rns gulē ja pusdienlaikā - un tas notika, kad apkopē ja ieradā s mū su istabā - viņ ai tika lū gts ierasties vai nu agrā k, vai 3-4, lai nepamodinā tu bē rnu.
Mū sos nekas neplū da, nekas nesmarž oja.

Viesnī ca - cenas un kvalitā tes attiecī ba!
Paldies Rodika - viņ a ir lieliska)
Paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem!

Un visiem, kas plā no apmeklē t š o viesnī cu - lai visiem labas brī vdienas!
Зона 18+ Де ви можете відпочити без дітей,або ті хто приїхали без дітей - тут тихо,і круглосуточний бар)
аватар Yan_y
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s ar vī ru un mazu bē rnu 1 gads. Izlasot atsauksmes, mums vienkā rš i bija bail š eit ierasties. Pē c te atpū tuš os meiteņ u ieteikumiem, dzē rā m zā les, cerot, ka tā s mums paies garā m. Bet diemž ē l otrajā atpū tas dienā bē rnam naktī vienkā rš i sā ka vemt strū klaka, caureja, drudzis 3 dienas (4dien bija ļ oti slikti, sagriezā s vē ders, jutos kā dā rzenis, esam mā jā s un caureja, un vē ders ž ē l Es nevaru izā rstē t ( Š ai viesnī cai ir bacilis numur viens. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru un mazu bē rnu 1 gads. Izlasot atsauksmes, mums vienkā rš i bija bail š eit ierasties. Pē c te atpū tuš os meiteņ u ieteikumiem, dzē rā m zā les, cerot, ka tā s mums paies garā m. Bet diemž ē l otrajā atpū tas dienā bē rnam naktī vienkā rš i sā ka vemt strū klaka, caureja, drudzis 3 dienas (4dien bija ļ oti slikti, sagriezā s vē ders, jutos kā dā rzenis, esam mā jā s un caureja, un vē ders ž ē l Es nevaru izā rstē t (
Š ai viesnī cai ir bacilis numur viens. Visi masveidā slimo ...aptiekā pā ri ielai ir rinda pē c zā lē m pret vē deru.
Kā pē c, zinot, ka Escherichia coli ir š eit, tū risma aģ entū ra turpina piedā vā t š o viesnī cu?
Par daudzveidī go ē dienkarti ...Vai jū s esat nopietni cilvē ki? ? Esmu bijusi dā rgā s viesnī cā s un lē tā k nekā š ī , bet tā du ē dienu izvē li nebiju redzē jis...Brokastī s vā rī tas olas, omlete un trī s veidu putras...
Arī pusdienā s izvē le nav ā rstē jama ...rī si, makaronu biezenis
Personā ls, kas liek ē dienu uz š ķ ī vja, nav ī paš i draudzī gs, š ņ ā c uz tevi, kad prasi uz š ķ ī vja uzlikt vē l vienu ē diena porciju, nervozē jas, kad kaut ko prasi.
Te nav nekā da tī rī š ana, nomainiet dvieļ us istabā un viss. .
Un mē s nonā cā m periodā , kad mē s vienkā rš i izslē dzā m gaismu 10 reizes dienā...tā tad 10 reizes, es nekad neko tā du neesmu redzē jis.
Odi š ajā viesnī cā ir atseviš ķ a tē ma, tie ir š eit istabā , bet tumsa, kā visur muš as, darbinieki indē ar kaut kā dā m ķ imikā lijā m, bet diemž ē l nekas nepalī dz.
Jū ra š eit ir skaista, bet saulriets ir ļ oti ass.
Viesnī ca ir nevis 5 zvaigznes, bet -4.
Parādīt vairāk »


iemiesojums tann81
Kā ir ar pludmales dvieļiem? samaksāts? Aprakstā teikts, ka ir jāmaksā. Vai ir kaut kas, ko ņemt līdzi? Nelabprāt velk to līdzi un arī pērku papildu ...
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums a7f5nxt4
dažādas vietnes parāda dažādas jomas
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums tasha_2110
Pastāsti man, pliz, tā saucamo "koraļļu" var iegādāties veikalos netālu no viesnīcas? Un vai ir dažādi izmēri? mums vajag pieaugušos un bērnus
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums ilka-pu
Vai ir jēga ņemt līdzi snorkelēšanas masku?
13 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 14 atbildes
iemiesojums Marina3108
Ja reiss no Maskavas ir 9:00, cikos mēs būsim viesnīcā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель построен в 1996 году, последняя реновация прошла в 2021 году. Уютный отель с бассейнами и водными горками для взрослых и детей, расположен на побережье средиземного моря, в окружении пышной зелени. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta В 86 км от аэропорта г. Анталия, в 96 км от центра г. Аталия, 29 км от г. Сиде, в 10 км от п. Авсаллар, в 23 км от г. Манавгат.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 150 метров. Вход в море — песок, пирс. Пляжные полотенца — платно, депозит. Спасатель на пляже, душ. Бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), 1 основной ресторан, 2 бара, 3 бассейна (1 крытый с подогревом — работает только в зимнее время, 2 открытых), зонтики, шезлонги, полотенца у бассейна бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12), детская секция в открытом бассейне, 1 горка, детская коляска. Инвентарь: горшок, ванночка, сиденья на унитаз, коляска, кроватка в номере, стулья в ресторане. Уголок матери: микроволновка, стерилизатор, блендер, чайник (24 часа) и подогреватель бутылочек.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: стрельба из лука, бочче, дартс, водное поло, пляжный волейбол, аэробика, аквапарк, мини-гольф, мини-футбол. Водные виды спорта платно. 3 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 348 номеров. Состоит из одного 4-х этажного здания (2 лифта) и комплекса 2-х и 3-х этажных бунгало.

Istabās

Центральный кондиционер (работает в определенные часы, в зависимости от погодных условий), спутниковое ТВ, мини-бар (вода, в день заезда), эл.чайник, прямой телефон, интернет (платно), сейф (платно), душ, фен, балкон, уборка номера: 6 раз в неделю, смена белья: 6 раз в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Kızılot Mah, 07600, Manavgat/Antalya
Tālruņi: +(90) 242 524 57 58
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.