Euphoria Palm Beach Resort 5*– Atsauksmes

137
Novērtējums 7.610
№22 viesnīcas reitingā Sānu
7.5 Numurs
7.5 apkalpošana
7.6 Tīrība
8.3 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kyzylach ciematā, jūras krastā. Uzcelta 1996. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Sastāv no deviņpadsmit 2 stāvu ēkām. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар vadim.lazar
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca! Ī paš i ar ģ imeni! It ī paš i pirmajā reizē ! Iespaidi ir vislabā kie. Par ē dienu, izklaidi, labsajū tas procedū rā m un citiem š oviem var runā t ļ oti ilgi. Tik daudz, ka jū s nevarat atstā t viesnī cu vispā r. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Ī paš i ar ģ imeni! It ī paš i pirmajā reizē ! Iespaidi ir vislabā kie. Par ē dienu, izklaidi, labsajū tas procedū rā m un citiem š oviem var runā t ļ oti ilgi. Tik daudz, ka jū s nevarat atstā t viesnī cu vispā r. Bet visvairā k man patika personā ls un apkalpoš ana. Tiem, kas novē rtē gardu kafiju un vī nu, iesaku rī ta kafiju un vī nu vakarā vestibila bā rā . Visi ir ļ oti draudzī gi, atsaucī gi un gā dī gi. Viņ i ir pelnī juš i dubultu dzeramnaudu! Ī paš i atzī mē š u meitenes no "viesu attiecī bas". Ja jums ir jautā jums, uzdodiet viņ iem - viņ i ir kā burvji - viņ i atrisinā s jebkuru problē mu! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар julia.freshsight
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca - KRIEVU RULETE)! 50% istabu nav izremontē tas, un otrā puse ir izremontē ta)! Norē ķ ini, cik es saprotu, vispirms telpā s bez remonta, un, ja viņ i ir ļ oti saš utuš i, tad tiek pā rvietoti uz jaunā m telpā m. Pē c rū gtā s pieredzes, brī vdienā s mē s ar bē rniem bijā m gan vecajā , gan jaunajā istabā (pē c 2 operatora lū gumiem un atsauksmē m vietnē s: tripadvisor. … Tomēr ▾ Viesnī ca - KRIEVU RULETE)!
50% istabu nav izremontē tas, un otrā puse ir izremontē ta)! Norē ķ ini, cik es saprotu, vispirms telpā s bez remonta, un, ja viņ i ir ļ oti saš utuš i, tad tiek pā rvietoti uz jaunā m telpā m.
Pē c rū gtā s pieredzes, brī vdienā s mē s ar bē rniem bijā m gan vecajā , gan jaunajā istabā (pē c 2 operatora lū gumiem un atsauksmē m vietnē s: tripadvisor. ru; turpvavda tikā m pā rcelti tik pat kā.4. dienā . ua; booking. com ).
Plusi:
- ir jaunas telpas) ar gaisa kondicionē tā ju
- brī vdienā s ļ oti dzī va animā cija
daudz daž ā du ē dienu restorā nā
- peldbaseinu flī zes un liela platī ba
- jū rā ir mols

Mī nusi
- ir istabas bez remonta (centrā lais kondicionieris strā dā kā ventilators, vannasistaba var noplū st, kā mums bija, veca gultas veļ a, viss netī rs!!! )
- pē c mū su pā rvietoš anas uz mū su netī ro, bojā to istabu tū risti tika nekavē joties izmitinā ti (
- TĪ RĪ Š ANA TELPĀ S NEKĀ DĀ TA!!!
- garas rindas, darbinieki ne vienmē r tiek galā . Kas attiecas uz saldē jumu - 20-25 min (
- pie baseiniem un uz mola ne vienmē r ir glā bē ji, slidkalniņ i vai nu nestrā dā vai strā dā , bet 3 stundas dienā
- dabī go sulu un kokteiļ u izpā rdoš ana - 1 glā ze 2 eiro, smieklī gi. Pilsē tā par 1 eiro sulu
- ieieš ana jū rā caur laukakmeņ iem ar sū nā m un oļ iem
- vidē ji kopta teritorija: ir sausas vietas bez laistī š anas
- Pakalpojums ir pā rā k dā rgs
Только в праздники раздают шампанское и сладости. Холодные напитки есть всегда Территория Берег галька Валуны с мхом Рыбный ресторан al a carte, не забывайте, что за 1 неделю Вы можете выбрать только один из ресторанов!!! Рыбный ресторан Номер с ремонтом Рыбный ресторан
аватар MaryKun
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū tā mies ar divā m ģ imenē m 2 pieauguš ie un 2 pieauguš ie + 1 bē rns, ierodoties viesnī cā , bija 10.30 no rī ta, protams nebijā m iekā rtojuš ies, teica lī dz 14.00 staigā t. Nē un toreiz mums neatrada divas standarta istabas, bet piedā vā ja mums pieciem vienu lielu ģ imenes istabu, pā rliecinot mū s, ka rī t bū s brī vas divas istabas labā renovē tā mā jā . … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies ar divā m ģ imenē m 2 pieauguš ie un 2 pieauguš ie + 1 bē rns, ierodoties viesnī cā , bija 10.30 no rī ta, protams nebijā m iekā rtojuš ies, teica lī dz 14.00 staigā t. Nē un toreiz mums neatrada divas standarta istabas, bet piedā vā ja mums pieciem vienu lielu ģ imenes istabu, pā rliecinot mū s, ka rī t bū s brī vas divas istabas labā renovē tā mā jā . Mē s vienojā mies. Mē s centā mies par to nekrist izmisumā , lai nenostā dī tu sevi negatī vi. Turklā t jauka meitene Natā lija reģ istratū rā ļ oti centā s mums palī dzē t)
Mē s atstā jā m mantas istabā un devā mies apskatī t teritoriju, protams, skaista, liela, kopta) Kas attiecas uz pludmali, tad ja neņ emsi sauļ oš anā s krē slus pirms 8.30 gulē si uz smiltī m. , tas nav normā li! Iesaku ņ emt lī dzi akvaš uvas, tā kā pludmale un ieeja jū rā ir akmeņ aina, patī kamā k ir doties uz blakus esoš o pludmali, jo nav dabī gas plā tnes, kā mū su pludmalē ) bet mums patika peldē ties no pontona) Kas attiecas uz ē dienu - mums pirmajā s piecā s dienā s viss patika, un tad noguris no vienmuļ ī bas, gribē tos lielā ku augļ u sortimentu, ž ā vē tus augļ us, kā arī vairā k vietas, bija jā meklē brokastis un pusdienas vai jā gaida, kamē r galds bū s brī vs, mē s ieradā mies vakariņ ā s 18.45 un vienmē r aizņ ē mā m galdiņ u iepriekš )
Turku vakarā viņ i teica, ka vakariņ as bū s “wow”, bet tā s bija tā das paš as vakariņ as kā vienmē r, tikai pievienoja svaigas vī ģ es, vē l kū kas, kas nav visiem. Un starp citu! Daudz pikanta ē diena! Ja esi ar bē rniem, tad ej un pamē ģ ini, pirms kaut ko ņ em uz š ķ ī vja). Bet mē s nekad nebijā m izsalkuš i! Vestibilā tika gatavoti garš ī gi kokteiļ i, lai gan ne vienmē r tie visi bija pieejami. Personā ls restorā nā saprot krieviski, uzkodu bā ros ne viss, protams, it ī paš i rakstī š anas bā rā un bā rā pie galvenā restorā na, meitenes ir, maigi izsakoties, nelī dzsvarotas. Viņ i dī vaini reaģ ē ja uz elementā riem lū gumiem krievu un pat angļ u valodā , cilvē ku priekš ā mē tā jot ledu no glā zes uz grī das vai veidojot seju, zem deguna murminā ja turku valodā ! ), bet bija jautri skatī ties)
Ja runā jam par animā ciju, tā vienkā rš i neeksistē , kā dreiz bija diskotē ka, kur meitene dziedā ja 90. gadu krievu hitus, un viss. Bet te ir testa ū denspī pe, tur skan moderna mū zika, maksā.15$. Bet bē rniem neviens necenš as, vakarā bija dejas, a la kustē ties pa kreisi, kustē ties pa labi. Par neko. Bē rnu istaba ar batutiem, slidkalniņ u un vē rptuvi vai vizinā š anā s ar rakstā mmaš ī nu - 5 €, bet darbojas tikai vakarā ) ir arī bezmaksas rotaļ u istaba un rotaļ u laukums ar smilš u kasti un slidkalniņ iem, un neliels baseins ir bez maksas )
Par tī rī š anu - mū s tī rī ja normā li, protams, ne lī dz grī das spī dumam, staigā jā m č ī bā s, bet vienmē r slaucī jā m putekļ us, mainī jā m dvieļ us, papildinā jā m š ampū nu/ž eleju/ziepes/tualetes papī ru. Internetu atradī siet tikai vestibilā , galvenajā restorā nā un pievilcī gajā bā rā , kur atrodas baseini).
Bet teritorija liela, skaista, kopta, klase!
Pati viesnī ca atrodas ciematā , netā lu no moš ejas, blakus ir bazā ri, pa tiem var izstaigā t vakarā (strā dā precī zi lī dz 22.00), bet ā rpus teritorijas nekas interesantā ks nav.
Kopumā iespaidi bija pozitī vi, viesnī ca ir diezgan laba vienai atpū tai.
аватар jlntss72
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Norē ķ ins noritē ja ā tri un perfekti. Lidojums aizkavē jā s par pā ris stundā m, tā pē c mums bija laiks tikai vakariņ ā m. Rezervē jā m 2 istabas 3 personā m. Tā saucamā PROMO ROOM. Tas ir standarts, bet tips ir lē tā ks un viņ i nokā rtosies, kur uzskatī s par pareizu. … Tomēr ▾ Norē ķ ins noritē ja ā tri un perfekti. Lidojums aizkavē jā s par pā ris stundā m, tā pē c mums bija laiks tikai vakariņ ā m. Rezervē jā m 2 istabas 3 personā m. Tā saucamā PROMO ROOM. Tas ir standarts, bet tips ir lē tā ks un viņ i nokā rtosies, kur uzskatī s par pareizu. Par 30 $ atradā m 2 istabas tajā paš ā mā jā (Nr. 4), kas atrodas ļ oti labā vietā . Telpas ir labā stā voklī . Viss darbojā s, labi iztī rī ts. Ja atstā jat 1 USD, tad viss ir vienkā rš i ideā li. Katru dienu mainī ja dvieļ us un 3 reizes gultu noteikti. Izkaisī tas bē rnu rotaļ lietas bija skaisti izliktas uz galda.
Teritoriju nevar aprakstī t, tā tikai jā redz. Jū s dzī vojat lielā , skaistā , lieliski iestā dī tā un koptā subtropu parkā . Viņ i barojas lieliski. Kvalitā te un izvē le ir ļ oti augsta. Zivis katru dienu. Laba ē dienu izvē le bē rniem. Augļ i atbilstoš i sezonai, visi un neierobež otā daudzumā . Lobby bā rā vienmē r bija ī sts skoč s (Vat69 vai Red Label), un citos bā ros tie mijā s ar vietē jiem. Personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Pludmale ir normā la. Apakš ā ir akmens, tā pē c ieieš ana ū denī nav ī paš i laba, bet ir mols un pontons. Galvenais bū t uzmanī giem, nerī vē t ķ ermeni pret pontona un mola zemū dens daļ ā m, tur ir dzeloņ as aļ ģ es. Es apdedzinā ju vē deru, bija karsts 4 stundas. Bet tā nav š ī s viesnī cas problē ma, tā s ir atrodamas visur Vidusjū rā un Egejas jū rā . No pontona darbinieki ik pa laikam iztī ra aļ ģ es, bet man tas izdevā s. Uz baseina ar slidkalniņ iem ne vienmē r ir iespē jams atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Nav lieli 2 slaidi. Animā cija ir ok, bet man tā nebija ī paš i svarī ga.
Ekskursijā operators viens otru neredz. Jū s varat doties uz Side un Manavgat pats. Dodā s ekskursijā no Koraļ ļ iem uz Side ar Manavgatas "ū denskrituma" un olī vu un nomadu muzeju apmeklē jumu. Emins apsolī ja, ka ekskursija ietvers amfiteā tra apmeklē jumu Sidē , viņ š maldī jā s. Amfiteā tris par maksu, tač u viņ i tam vienkā rš i neatstā ja laiku. Olī vu muzejā neredzi visu, ko piedā vā s iegā dā ties, cenas ir ī paš i krā pnieciskas. Manavgatā tas viss ir daudzkā rt lē tā ks. Tie saldumi, kas atrodas muzejā par 40 USD pilsē tā par USD 12-15 utt. Mana meita, znots un mazdē ls devā s ekskursijā uz zoodā rzu. Viņ a teica, ka tie ir visviduvē ji iztē rē tie 100 USD. Emins solī ja, ka fotogrā fijas ar tī ģ erē nu un lauvas mazuli ir iekļ autas cenā , tač u par to prasot 20$ un paš iem tā s uzņ emt nedrī kst, sit dzī vniekus, izskatā s iebiedē ti. Dinozauru ir maz, un tie ir sliktā ki par tiem, kas, piemē ram, atrodas Kijevas dinoparkā .
Uz Manavgatu iesaku aizbraukt paš iem, sakopta un skaista pilsē tiņ a, pē c vē lē š anā s var iepirkties vai vienkā rš i pastaigā ties. Pati par sevi ir vē rts apmeklē t, kam interesē senā s drupas. Cenas tur ir mež onī gas veikalos, neder iepirkš anā s.
Nav ī paš u mī nusu. Viesnī ca vairā k paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem. Jū s varat ieteikt novietot sauļ oš anā s krē slus pludmalē un pie baseiniem.
аватар sivaya_t
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labdien visiem, kas lasa š o pā rskatu. Viesnī cā ieradā mies 30.04. 2019. Izbraucam rī t 14.05. 2019.32 cilvē ku grupā ieradā s 10.00 naktsmī tnes 14.00 saņ ē ma istabiņ as, kā vienmē r saskā rā s ar problē mā m. Bet laipnie cilvē ki reģ istratū rā palī dzē ja puikam Metiņ am, liels paldies par sapratni, iesaku visiem krieviem, mū su situā cijā ienā ca jū tī gs un simpā tisks jaunietis, nomainī ja istabas tuvā k reģ istratū rai, jo visas esam mammas ar maziem bē rniem. … Tomēr ▾ Labdien visiem, kas lasa š o pā rskatu. Viesnī cā ieradā mies 30.04. 2019. Izbraucam rī t 14.05. 2019.32 cilvē ku grupā ieradā s 10.00 naktsmī tnes 14.00 saņ ē ma istabiņ as, kā vienmē r saskā rā s ar problē mā m. Bet laipnie cilvē ki reģ istratū rā palī dzē ja puikam Metiņ am, liels paldies par sapratni, iesaku visiem krieviem, mū su situā cijā ienā ca jū tī gs un simpā tisks jaunietis, nomainī ja istabas tuvā k reģ istratū rai, jo visas esam mammas ar maziem bē rniem. Tā lā k pa viesnī cu ē diens ir lielisks, nav misas, ja tā ir gaļ a, tad tī rā veidā tas ir viesnī cas pluss. Daudz augļ u cepš anas un turklā t visā teritorijā , ja esat ar maziem bē rniem, tad tas ir ļ oti ē rti. Š ogad tika atvē rts jauns vestibila bā rs un lieliskas uzkodas gan lieliem, gan bē rniem. Pa jū ru ieeja nav ī paš i laba, bet tā lā k par molu nekas nevar tikt un viss kā rtī bā . Istabu uzkopš ana ir laba, atš ķ irī bā no iepriekš ē jā gada man bija istabiņ a 14.06. Arī meitenē m ar numuru 13.15 un 13.14 ir lieliska mā jturī ba. Mā ja ar numuriem 29.16 uzkopš ana ir š ausmī ga, tā vienkā rš i nemaz neeksistē , var teikt. Family Type Hotel nepavisam nav tā da ballī te kā mums ar bē rniem. Animā cija laba, bē rnu diskotē ka par 5 ballē m, labi paveikti animatori. Š ogad viesnī cai ir mainī jies ī paš nieks un likumsakarī gi bija izmaiņ as, kas mums nepatika. Problē ma ar dzimš anas dienas galdiņ u rezervē š anu agrā k bija neliela, tagad ar jauno viesnī cas vadī bu tā ir problē ma. Mī nus viesnī ca ir liela. Bē rnu klubiņ š strā dā ļ oti vā ji, meitenes tikai apkalpo savas Stundas un bē rniem neinteresē , mī nus salī dzinot ar pagā juš o gadu. Tā lā k patiesī bā viss ir super sporta laukumos tieš i tenisa laukumā , ledusskapji ar ū deni ir ļ oti ē rti, plus viesnī ca to pē rn neņ ē ma vē rā . Š ogad mums bija viesnī ca Bakhtaran Tair. Piemē rotas brī vdienas. BiBlio Globus. Ļ oti atbildī gs jauneklis palī dzē ja mums visas mū su brī vdienas, liels paldies, atš ķ irī bā no citiem viesnī cu gidiem, ka viņ š lieliski paveica savu darbu, ticē ja mū su cilvē ku grupai visam, ko mē s viņ am lū dzā m par visu, viņ š mums palī dzē ja atš ķ irī bā no pagā juš ā gada. Es arī vē los izteikt lielu cilvē cisku pateicī bu no visas mū su komandas sievietei vā rdā Mira, viņ a strā dā viesnī cā par viessastā vi, palī dzē ja mums ar padomu visā pā rē jā , palī dzē ja aizvē rt jautā jumus savā kompetencē , bū tu vē l tā di cilvē ki un domā ju, ka krievu tū risti noteikti atgrieztos tikai š ajā viesnī cā , pievienoju foto . Š ajā viesnī cā ir arī ļ oti negatī vi darbinieki, š ī ir meitene bā rmene vā rdā NALIME, no rī tiem viņ a ir bā rā pie baseina, vakarā vestibila bā rā , ka no rī ta, ka vakarā viņ ai vienmē r ir slikts garastā voklis un tieš ā nozī mē par savu naudu mums ir jā lū dz ū dens un tē ja, bet tas ir š ausmas, domā ju, ka tā ds darbinieks noteikti nav vajadzī gs, lai strā dā tu 5. Katru rī tu mē s saskā rā mies ar vienu un to paš u problē mu, š ī ir tiesu rezervā cija, tiklī dz Turcijas administratoram pastā vī gi rodas problē mas, kā administrators nosauca Aykerim, nav problē mu, viņ š mums pierakstī s un viss ir kā rtī bā , tā pē c ja jū s ieradī sieties š ajā viesnī cā trenē ties tenisa kortos kā mū su grupa, tad vienkā rš i sazinieties ar viņ u un jums nebū s nekā du problē mu. Rezumē jot viesnī cas rezultā tus, ē diens ir labs, uzkopš ana ir atkarī ga no tā , kurā ē kā tā ir paveicies, animā cija ir laba, bē rnu klubs ir vā jš , tenisa korti ir labi. Jū tieties brī vi, lai novē rtē tu naudas vē rtī bu pozitī vi.
аватар alla0000
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s ar ģ imeni 2 pieauguš ie un divi bē rni (14 gadi un 10 gadi) Iekā rtojā mies kā paredzē ts 14.00, lai gan ieradā mies 11.00, bet atstā jā m koferus un devā mies pastaigā pa teritoriju, paē dā m uzkodas. restorā ns. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar ģ imeni 2 pieauguš ie un divi bē rni (14 gadi un 10 gadi) Iekā rtojā mies kā paredzē ts 14.00, lai gan ieradā mies 11.00, bet atstā jā m koferus un devā mies pastaigā pa teritoriju, paē dā m uzkodas. restorā ns. Ļ oti liela teritorija, tī ra un labi kopta. Istabas jaukas, lielas, katru dienu tikā m tī rī tas un mainī ti dvieļ i. Ē diens ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, daudz gaļ as, zivju, dā rzeņ u, sieru un saldumu, dzē rieni daudzveidī gi un visos bā ros. Animā cija ir laba no rī ta un pē cpusdienā un vakarā . Bē rnu ir daudz, un viņ iem viss ir padomā ts, un mazie baseini, ē dienreizes, krē sli un galdi restorā nā , animā cija. Pirms viesnī cas izvē les izlasī ju atsauksmes, tač u tā m ī paš i neticē ju un nekļ ū dī jos izvē loties. Vai tieš ā m cilvē kiem mā jā s ir ideā la tī rī ba un viss tiek salabots. Pirms pieprasi, vajag pē c sevis sakopt un nebū t slinkam. Personā ls ir pieklā jī gs, ja tu viņ iem tuvosies ar smaidu, tad viņ i pret tevi tā izturē sies. Jums ir jā atpū š as, nevis jā meklē kaut kas nepareizs. Mums ļ oti patika. Iesaku iet
аватар Alexeeey11
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembrī atpū tā s ar ģ imeni, nā ca ar bē rniem. Pamatā uztraucā s vai ar viņ iem viss bū s kā rtī bā (5.7 gadi), bet bija apmierinā ti, te ar bē rniem pats. Iereģ istrē jā mies 15:00, kas bija nedaudz nogurdinoš i, jo ieradā mies agrā k par reģ istrē š anos un bija jā gaida. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā s ar ģ imeni, nā ca ar bē rniem. Pamatā uztraucā s vai ar viņ iem viss bū s kā rtī bā (5.7 gadi), bet bija apmierinā ti, te ar bē rniem pats.
Iereģ istrē jā mies 15:00, kas bija nedaudz nogurdinoš i, jo ieradā mies agrā k par reģ istrē š anos un bija jā gaida.
Istaba bija laba, tī ra, gulta arī tī ra. Uzturē š anā s laikā viņ i iztī rī ja visu nepiecieš amo - ziepes, č ī bas, dvieļ us. Apkalpoš ana laba, personā ls pieklā jī gs, nekad nav rupjš . Kondicionieris strā dā , visa tehnika labā stā voklī .
Ir daudz izklaides, ir vietas, kur doties bez pludmales. Un ir kur atstā t bē rnus - viņ iem patika animatori, bē rni bija apmierinā ti un garlaicī gi arī bez mums nebija.
Virtuve ir augš ā , liela izvē le, bē rniem ir ko izvē lē ties. Alkohols ir labā robež ā s, tač u nevajag gaidī t uz ko ī paš u, ja vien nevar nogarš ot kokteiļ us.
Mums patika atpū ta, bē rni bija priecī gi un veseli, viss izdevā s lieliski.
аватар iobertynska8
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Draugi ieteica. Es tur biju tikai daž as dienas, braucot cauri, bet man jau ir savs iespaids. Neskatoties uz to, ka atsaucī ba vai kā da veida darbinieku reakcija daž kā rt bija jā gaida ilgi, visi darbinieki bija ļ oti draudzī gi. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Draugi ieteica. Es tur biju tikai daž as dienas, braucot cauri, bet man jau ir savs iespaids. Neskatoties uz to, ka atsaucī ba vai kā da veida darbinieku reakcija daž kā rt bija jā gaida ilgi, visi darbinieki bija ļ oti draudzī gi. Ī paš i man patika tur redzē tais animatoru darbs un baseins.
аватар uliko2286.86
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā skaistajā viesnī cā atpū tos 2018. gada jū nijā kopā ar savu meitu. Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un skaista, kas vienkā rš i iegremdē ta zaļ umos! Ē diens ir izcils! Animā cija ir laba, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Š ajā skaistajā viesnī cā atpū tos 2018. gada jū nijā kopā ar savu meitu. Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un skaista, kas vienkā rš i iegremdē ta zaļ umos! Ē diens ir izcils! Animā cija ir laba, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Mū su istaba atradā s otrajā stā vā pretī spa. Presencium Spa ir vieta, kas jā apmeklē ikvienam! ! ! Š ī ir prieka sala! Es tur biju katru dienu. Kā das masā ž as viņ i tur dara! ! ! Jū ties kā septī tajā s debesī s! ! ! Atmosfē ra ļ oti forš a, kā di aromā ti....Visi atpū tī sies, atpū tī sies un izbaudī s! ! ! Š ī ir debesu vieta! Iesaku visiem @presenciumspa ! ! ! Š ī ir neatņ emama jū su uzturē š anā s Euphoria Palm Beach Hotel sastā vdaļ a.
аватар v.krasnozhon
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pozitī vi par viesnī cu. Liela, kopta teritorija. Labs ē diens. Jauka istaba 17 bungalo. Negatī vs. Ieeja jū rā . Nav iespē jams iekļ ū t no krasta, klints. Piestā tne ir bojā ta. Netī rs restorā nā . Animā cijas trū kums. 10 animatori seko viens otram un visu dienu neko nedara. … Tomēr ▾ Pozitī vi par viesnī cu. Liela, kopta teritorija. Labs ē diens. Jauka istaba 17 bungalo.
Negatī vs. Ieeja jū rā . Nav iespē jams iekļ ū t no krasta, klints. Piestā tne ir bojā ta. Netī rs restorā nā . Animā cijas trū kums. 10 animatori seko viens otram un visu dienu neko nedara. Tā pat glā bē ji klī st dī kstā vē no 10 lī dz 17 un tikai traucē . Briesmī gā s viesnī cu gides Tez Tour (Marina Kuzņ ecova), kuras vienī gā funkcija ir "ievilkt" tū ristus iepirkties un ē st restorā nā , viņ ai nekas cits nerū p. Mū s pat nebrī dinā ja par lidojuma pā rcelš anu un pā rsē š anā s laiku
Parādīt vairāk »


iemiesojums Nusia
Kāds var pateikt, kuras ēkas viesnīcā ir jaunas un kuras no ēkām atrodas visērtāk attāluma ziņā gan no jūras, gan restorāna, un kuras no tām ir vismazāk trokšņainas. Paldies.
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Nusia
Pastāstiet, lūdzu, kā ir ar infrastruktūru ap viesnīcu - vai tuvumā ir veikali, citas viesnīcas, tirgus utt.? Un kādas ekskursijas ir pieejamas oktobra vidū.
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums temirbaeva
draudzībai un komunikācijai
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums vikazlenko
Paldies visiem jau iepriekš!!!
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель находится в поселке Кызылач, на берегу моря. Построен в 1996 году, последняя реновация была проведена в 2018 году. Состоит из девятнадцати 2-х этажного корпусов. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 78 км от аэропорта г. Анталия, в 12 км от г. Манавгат, в 20 км от центра г. Сиде, в 57 км от г. Белек, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 115 м., вход в море: песок, галька, пирс. Бар на пляже (бесплатно), пляжные полотенца (бесплатно), шатры (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа. услуги по продаже билетов, Wi-Fi бесплатно (в лобби, ресторане, у бассейна), услуги по глажке одежды, услуги фотографа, магазины, интернет-кафе (платно), 3 конференц-зала (на 40–400 чел.), ТВ-зал, 3 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева: релакс-бассейн 1150 м2, бассейн 778 м2 и бассейн-аквапарк с 2-мя водными горками 707 м2, 1 крытый бассейн с пресной водой, с подогревом в зимнее время, площадь 60 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

Главный ресторан Aspendos (1026 мест, есть летняя терраса). В главном ресторане имеется диетический стол, детское меню, детские стульчики, микроволновая печь, подогреватель детских бутылочек.

6 ресторанов A la Carte:

Ресторан «Pish Mish» (барбекю; платно по резервации)

Ресторан «Tugra» (турецкая кухня; по резервации)

Ресторан «La Rosetta» (итальянская кухня; по резервации)

Ресторан «El Torido» (мексиканская кухня; по резервации)

Ресторан «Wonton» (азиатская кухня; резервация)

Ресторан «Poseidon» (морепродукты; платно по резервации)

Каждый день с 10:00 до 11:00 возможно забронировать место в ресторанах A la carte. Рестораны Мексиканской и Итальянской кухонь работают попеременно.

Лобби-бар (24 часа);

Бар у бассейна (10:00-00:00);

Релакс бар (​10:00-23:00);

Бар на пляже (10:00-18:00);

Диско-бар (23:00-01:00);

Кальян-бар (18:00-01:00) платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский мини-клуб «Topolino» (4-12 лет), клуб для подростков «Teeny Club» (13-17 лет), детский открытый бассейн с пресной водой 102 м2, кинотеатр в мини-клубе, детская анимация, детские представления, вечернее мини-диско, детская коляска (платно). В главном ресторане имеется детское меню, детские стульчики, микроволновая печь, подогреватель детских бутылочек.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Бесплатно: библиотека, анимация, живая музыка (2 раза в неделю), дискотека, шоу, тематические вечера, сюрприз - вечера, турниры, игры с мячом, аквааэробика, аэробика, растяжка, бадминтон, курсы танцев, 6 теннисных кортов (3 с покрытием кварцевого песка, 2 с ковровым и 1 бетонным покрытием), дартс, стрельба из лука и воздушной винтовки, мини-гольф, бочча, настольный теннис, баскетбол, пляжный волейбол и футбол, карточные игры, ТВ уголок, турецкая баня, сауна, парная, фитнес-центр, 2 водные горки. Платно: массаж, пилинг, игровые автоматы, освещение, оборудование теннисного корта, все виды водного спорта на пляже (каноэ, водные лыжи, водный мотоцикл, виндсерфинг, парашют, катамаран), бильярд.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 586 номеров:

437 Standart Room (27,5 кв.м, номера имеют односпальную кровать или 2 отдельные кровати, вид на сад);

Promo (стандартный номер по акционной стоимости);

10 Executive Room (44 кв.м, спальня с двуспальной кроватью, гостиная с мягким уголком, вид на сад/бассейн);

72 Suite Room (61,3 кв.м, 2 спальни, одна спальня с двуспальной кроватью, другая спальня с двумя односпальными кроватями, гостиная с диваном и односпальной кроватью);

32 Family Room (71 кв.м, номера имеют 1 гостиную с диваном и мебелью, 2 спальни (одна с двуспальной кроватью, другая с двумя отдельными кроватями), имеется 2 ванные комнаты +туалет (ванная или душ));

35 Corner (46,22 кв.м, спальня с двуспальной кроватью, гостиная с односпальной кроватью, есть межкомнатная дверь, вид на сад, балкон).

Istabās

Ванная комната, фен, кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, радио по ТВ, прямой телефон, сейф (платно в Standard и Promo, в остальных номерах — бесплатно), мини-бар (вода и прохладительные напитки в день заезда — бесплатно, пополнение — платно, по запросу), балкон. Уборка номера (ежедневно), смена постельного белья (1 раз в два дня или по запросу), room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • ventilators (ne visās istabās)
Adrese Kızılagac Turizm Bolgesi P.K.146, 7600, Side, Manavgat, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 748 71 48 (25 линий) Fax: +90 242 748 71 47
Tīmekļa vietne: Euphoria Palm Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.