Sunrise Queen Luxury Resort & Spa 5*– Atsauksmes

18
Novērtējums 6.310
№128 viesnīcas reitingā Sānu
5.8 Numurs
6.7 apkalpošana
5.9 Tīrība
6.4 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 1997. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2015. gadā. Tas sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas, 5 stāvu papildu ēkas un četriem blokiem ar terasēm. Plaša teritorija un attīstīta infrastruktūra, pludmale ar smalkām smiltīm un maigu ieeju jūrā. Atrodas netālu no Sides pilsētas. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар novikovaoksana07
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s meklē jā m viesnī cu pē c atsauksmē m; tagad pat nav skaidrs, kā cilvē ki varē ja uzrakstī t tik daudz pozitī vas lietas, visa viesnī ca ir neapmierinā ta ar tū ristiem un katru dienu lamā š anā s un kliegš ana reģ istratū rā ; pē c bildes skaista viesnī ca, ī stenī bā - veca baigi netī ra ar smirdī gā m istabā m un saukli par santehniku, ledusskapi, fē nu, salauztā m flī zē m; restorā nā nav gaisa kondicionē š anas, ar briesmī gu ē dienu un miruš u animā ciju; negaidī ja, ka pastā vē s tik pretī gas viesnī cas; ciemiņ i, kuri vē las izkustē ties - pilnī gi viss, bet izdevā s tikai vienam pā rim, grū ti aprakstī t, cik daudz pū ļ u un kliedzienu viņ i pielikuš i tam; sū dzoties par š ausmī gajiem apstā kļ iem, mums piedā vā ja citu istabu, tā da paš a lī meņ a, bet ar strā dā još u santehniku ​ ​ uz papildu gultiņ u bē rnam bija jā gaida vairā k kā. … Tomēr ▾ Mē s meklē jā m viesnī cu pē c atsauksmē m; tagad pat nav skaidrs, kā cilvē ki varē ja uzrakstī t tik daudz pozitī vas lietas, visa viesnī ca ir neapmierinā ta ar tū ristiem un katru dienu lamā š anā s un kliegš ana reģ istratū rā ; pē c bildes skaista viesnī ca, ī stenī bā - veca baigi netī ra ar smirdī gā m istabā m un saukli par santehniku, ledusskapi, fē nu, salauztā m flī zē m; restorā nā nav gaisa kondicionē š anas, ar briesmī gu ē dienu un miruš u animā ciju; negaidī ja, ka pastā vē s tik pretī gas viesnī cas; ciemiņ i, kuri vē las izkustē ties - pilnī gi viss, bet izdevā s tikai vienam pā rim, grū ti aprakstī t, cik daudz pū ļ u un kliedzienu viņ i pielikuš i tam; sū dzoties par š ausmī gajiem apstā kļ iem, mums piedā vā ja citu istabu, tā da paš a lī meņ a, bet ar strā dā još u santehniku ​ ​ uz papildu gultiņ u bē rnam bija jā gaida vairā k kā.5 stundas, bet tā vietā atnesa š auru matraci un uzmeta uz grī da; atbildot uz saš utumu, turciete vicinā ja rokas un centā s kliegt paaugstinā tā tonī , nā cā s bē rna priekš ā lamā ties un izbā zt viņ u pa durvī m; pē c 5.5 stundā m nesa saliekamo gultu, briesmī gu matraci, č ī kst, š ausmī gi uz tā gulē t; nesabojā savu atvaļ inā jumu; nekad neejiet uz š o pretī go viesnī cu; par visu ceļ ojumu pieredzi vairā k nekā.11 ceļ ojumi uz Turciju un citā m valstī m, kuras mē s apmeklē jam 3 reizes gadā - š ī ir sliktā kā viesnī ca un sabojā tas brī vdienas
аватар sergsmith
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
No nedē ļ u ilga ceļ ojuma uz Turciju atgriezos blakš u aplaupī ta un sakosta – gandrī z ikvienam, kurš lasī s manu stā stu, tas liksies neticami. Pirms nedē ļ as un es nebū tu ticē jusi, ka ar mani tas var notikt...Turcijā esmu bijis daudzkā rt, bet š is ceļ ojums visticamā k bū s pē dē jais. … Tomēr ▾ No nedē ļ u ilga ceļ ojuma uz Turciju atgriezos blakš u aplaupī ta un sakosta – gandrī z ikvienam, kurš lasī s manu stā stu, tas liksies neticami. Pirms nedē ļ as un es nebū tu ticē jusi, ka ar mani tas var notikt...Turcijā esmu bijis daudzkā rt, bet š is ceļ ojums visticamā k bū s pē dē jais. Nedē ļ u no 2019. gada 6. decembra lī dz 12. decembrim biju iecerē jusi atpū sties viesnī cā Crystal Sanrise Queen Sidē , tač u uzturē š anā s š ajā pieczvaigž ņ u viesnī cā ar slavinoš ā m atsauksmē m man kļ uva par pieredzē juš u un ne pā rā k prastu tū ristu, kurš jū tas ē rti pat vispieticī gā kajā s viesnī cā s, pā rbaudī jums sev sliktais dzī ves ceļ ojums.

Ieraš anā s dienas vakarā tika apzagta mana istaba 6404. Kad aizbraucu vakariņ ā s, zaglis iekļ uva istabā pa balkona durvī m, kuras, kā izrā dī jā s, viegli atvē rā s no ā rpuses, un aiznesa 600 dolā ru vē rtu Sony DSC-RX100m3 fotokameru (S/N 4078616), rezerves baterijas, a. melns iPod nano 7 atskaņ otā js ar austiņ ā m, mugursomu, jaudas banku un saulesbrillē m.
Uzrakstī ja vē stuli, kura tika nodota viesnī cas vadī bai. Droš ī bas dienests norā dī ja, ka š ajā vietā videonovē roš anas kameru nav, un ieteica vē rsties ar iesniegumu policijā . Divreiz tehniķ is nā ca salabot balkona durvju slē dzeni, bet durvis tik un tā atvē rā s no ā rpuses.

Nā kamajā dienā es mainī ju savu istabu, bet mani nedienas piecu zvaigž ņ u viesnī cā ar to nebeidzā s. Pirmajā naktī citā istabā.1454 es jutu niezi un no rī ta es redzē ju apsā rtumu uz ā das, bet es domā ju, ka tas ir saules dē ļ . Otrajā naktī manas kā jas un rokas sā ka neizturami niezē t. Nakts vidū ieslē dza gaismu un atrada blaktis. Es aizmirsu par normā lu miegu un sā ku cī nī ties ar asinssū cē jiem kukaiņ iem. Pē c treš ā s negulē tā s nakts sapratu, ka man atkal steidzami jā pā rvietojas - dabū ju jaunu numuru.

Noguris no sliktā sapņ a, stresā un aplaupī ts, viņ š saprata, ka nav nepiecieš ams ceļ ot uz valstī m, kuras viņ š jau bija apmeklē jis.
Man kā dreiz patika Turcijas salī dzinā jums ar vecā m mā jas č ī bā m: varbū t garlaicī gi, bet silti un omulī gi. Man č ī bas bija saplē stas. Vecā labā Turcija uzsmaidī ja saulainā s dienas decembra sā kumā un silta jū ra, bet smaida vietā es ieraudzī ju grimases. Es pat nenovē lu š o viesnī cu savam ļ aunā kajam ienaidniekam.

Vai vē laties patiesi piecu zvaigž ņ u karalisko brī vdienu? Vai vē laties tikt aplaupī ts pē c ieraš anā s un dzirdē t, ka administrā cija nav atbildī ga par lietā m, kas nav atstā tas seifā ? Vai vē laties naktī pabarot asinssū cē jus kukaiņ us? Laipni lū dzam Crystal Sunrise Queen ar zagļ iem un blaktī m par 5 zvaigznē m (
аватар scvorecz
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Atpū tā s no 28.05. 19. lī dz 06.07. 19 Atvaļ inā jums pagā ja lieliski! Viesnī cā ieradā mies vakarā , lī dz ar to reģ istrē š anā s noritē ja perfekti, ā tri un bez papildus maksā jumiem. Viesnī ca, protams, jau veca, bet viesnī cā bijā m tikai lai nomazgā tos, pā rģ ē rbtos un gulē tu. … Tomēr ▾ Sveiki! Atpū tā s no 28.05. 19. lī dz 06.07. 19
Atvaļ inā jums pagā ja lieliski!
Viesnī cā ieradā mies vakarā , lī dz ar to reģ istrē š anā s noritē ja perfekti, ā tri un bez papildus maksā jumiem. Viesnī ca, protams, jau veca, bet viesnī cā bijā m tikai lai nomazgā tos, pā rģ ē rbtos un gulē tu. , un viss ir teritorijā vai krastmalā . Teritorija liela, viss apstā dī jumos, SKAISTUMS! Viesnī cas serviss teicams, personā ls laipns, nemanī ju ka personā ls pret ā rzemniekiem izturē tos labā k kā pret krieviem. Viens trū kums ir PLUDMA. Ļ oti lieli akmeņ i un ļ oti slideni, bija jā dodas peldē ties uz otras pludmali. viesnī ca, mū su pludmale bija ļ oti labi iztī rī ta, bet akmeņ i..... Ja tu atnā ci atpū sties, nevis meklē t mī nusus, TU esi š eit. Atpū ta ir lieliska. Jā , viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta, ir daudz bē rnu un vecā ku, vecvecā ku un ā rzemnieku.
VISIEM lieliskas brī vdienas. Varu atbildē t ikvienam, kam vajag par viesnī cu scvorecz@mail. ru Vectē vs
аватар IrinaSPB1965
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ ojā m kopā ar vī ru mū su kā zu gadadienā . Pē c tam, kad mums tika izsniegta laulī bas apliecī ba, mē s bez maksas tika paaugstinā ti un apmetuš ies lielā istabā ar skatu uz jū ru, dž akuzi un terasi. Lieliska viesnī ca, lielisks ē diens, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m kopā ar vī ru mū su kā zu gadadienā . Pē c tam, kad mums tika izsniegta laulī bas apliecī ba, mē s bez maksas tika paaugstinā ti un apmetuš ies lielā istabā ar skatu uz jū ru, dž akuzi un terasi.
Lieliska viesnī ca, lielisks ē diens, draudzī gs personā ls.
Viesnī cā daudz vā cieš u. Animā cija arī laba, bet vairā k piemē rota pieauguš ajiem. Ir iespē ja bez maksas apmeklē t vairā kus a la carte restorā nus. Protams, sakarā ar to, ka galvenais eiropieš u kontingents, personā ls ir izlutinā ts ar dzeramnaudu, bet ja nebū si mantkā rī gs, tad nē sā s uz rokā m =) iesaku viesnī cu vairā k pieauguš ajiem, tur vairā k cilvē ku 40+ paš ā viesnī cā . Bē rnu ir maz.
Чищенный гранат Наш номер, бесплатно повысили со стандарта без вида на море.
аватар Riki15
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ī sā k sakot, viesnī ca ir cienī ga uz to doties. No lidostas lī dz 40 minū tē m-1 stunda. Nav ī paš i populā rs krievu vidū , vairā k orientē ts uz eiropieš iem un bū s garlaicī gi jaunieš iem. Ja plā nojat relaksē još as ģ imenes brī vdienas, tas ir tas! Tagad sī kā k) Check-in - ieradā s agri no rī ta - nokā rtojā s uzreiz bez naudas. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot, viesnī ca ir cienī ga uz to doties. No lidostas lī dz 40 minū tē m-1 stunda. Nav ī paš i populā rs krievu vidū , vairā k orientē ts uz eiropieš iem un bū s garlaicī gi jaunieš iem. Ja plā nojat relaksē još as ģ imenes brī vdienas, tas ir tas!
Tagad sī kā k) Check-in - ieradā s agri no rī ta - nokā rtojā s uzreiz bez naudas. Istaba atradā s atseviš ķ ā ē kā . Starp citu, korpuss ir normā ls (tikko satiku atsauksmes, ka tajā ir slikti). Mums bija ģ imenes istabiņ a - viss darbojā s, istabiņ a tī ra ar skatu uz bē rnu baseinu. Tī rī ts katru dienu, arī bā rs tika papildinā ts katru dienu. Katru dienu tika mainī ti visi dvieļ i (ne tikai tie, kas mē tā jā s uz grī das).
Ē diens - kā jau daudzi rakstī juš i - ļ oti labs un daudzveidī gs. Zivis katru dienu bija daž ā das, biež i – jū ras veltes (kalmā ri, garneles, mī dijas), daž ā da gaļ a – jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, vista. Augļ i - daudz. Saldē jums uz katra soļ a - ņ em, cik gribi! ) Man ļ oti patika kokteiļ i un alus. Arī ē dieni galvenajā restorā nā ir cienī gi, viss ir garš ī gs un daudzveidī gs. Mē s nedevā mies uz a la carte.
Pludmale un jū ra ir lieliski! Pludmale ir tī ra, smilš aina, un ieeja jū rā ir maiga un liela sekla. Ū dens lieliski sasilda. Peldē š ana ir prieks. Dibens smilš ains, brī ž iem nā ca pā ri akmeņ i, bet to nav daudz. Bē rniem - brī niš ķ ī ga pludmale.
Viesnī cas teritorija ir liela, visas terasē s, tā pē c jū ra ir redzama gandrī z no jebkuras vietas. Vā rdi nevar aprakstī t, vairā k fotoattē lu pateiks. Daudz liftu un kā pņ u - pirmajā dienā sajukuš i pa teritoriju, bet izdomā juš i. Kopumā arhitektū ra ir interesanta. Vairā ki baseini. Blakus ir bā ri - dzē rieni, saldē jums, augļ i - viss ir blakus visas dienas garumā .
No mī nusiem -1) slikts Wi-Fi (tas normā li noķ er tikai tuvā k reģ istratū rai), 2) ļ oti veci (bet tī ri) pludmales dvieļ i (domā ju, ka tas nav pieņ emami 5 *), 3) tie pastā vī gi visur smē ķ ē ja, nav nesmē ķ ē tā ju zonas, kas noslogoja gan mū s, gan bē rnus, 4) animā cija diezgan vā ja (vienkā rš i ir ar ko salī dzinā t).
Un tā viss bija labi un noskaņ ojums, un laiks un jū ra! Lai visiem jaukas brī vdienas!
Терраса ресторана Около главного бассейна Часть главного бассейна Террасы Семейный номер в отдельном корпусе (комната родителей) с большим балконом Ванная комната
аватар Egypt22
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 2015. gada 1. lī dz 9. janvā rim - ģ imene ar pusaudzi (13 gadi). Viesnī cas kontingents - vā cieš i-pensionā ri. Bet mums bija vienalga – bijā m ar visu apmierinā ti, ierodamies Jaunajā gadā jau otro reizi š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2015. gada 1. lī dz 9. janvā rim - ģ imene ar pusaudzi (13 gadi). Viesnī cas kontingents - vā cieš i-pensionā ri. Bet mums bija vienalga – bijā m ar visu apmierinā ti, ierodamies Jaunajā gadā jau otro reizi š ajā viesnī cā .
Nakš ņ oš ana - numuri ir lieli, ar skatu uz dā rzu vai jū ru. Galvenā ē ka un ģ imenes numuri (ar divā m istabā m atseviš ķ ā ē kā ) ir funkcionā li. Vestibils - brī niš ķ ī gas mē beles - 2 stā vi, lustras, dekors - vakarā ir ļ oti patī kami sē dē t. Mē s paņ ē mā m vairā kas galda spē les un spē lē jā m pē c vakariņ ā m. Vestibila bā rs ir atvē rts 24h - apkalpoš ana izcila, ī sta turku kafija, tē ja - viss ļ oti kvalitatī vi. Tas ir ļ oti svarī gi – jo. daudz laika pavada iekš ā ziemā .
SPA - iekš telpu apsildā ms baseins ar stikla sienu ar skatu uz jū ru - tikai brī nums. Ir bā rs ar dzē rieniem un konditorejas izstrā dā jumiem ar augļ iem. Hamam un 3 veidu pirtis. Tur pavadī jā m katru stundu no 16:00.
Teritorija – pirmā lī nija, sava pludmale. Ļ oti interesanta arhitektū ra - terases kaskā des lejā lī dz pludmalei - skats uz jū ru ir brī niš ķ ī gs! Terasē s ir atvē rtas kafejnī cas – pie kafijas vai tē jas tases var baudī t skatu uz saulrietu vai jū ru. Arī baseini un dā rzs ir ļ oti skaisti. Panorā mas lifts.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba - lī dz Sidei 20 minū š u gā jiens pa promenā di gar jū ru.
Laikapstā kļ i Jaunajam gadam lielā koties ir labi. Visas 9 dienas bija saulains, uz beigā m kļ uva vē sā ks un vē jains. Sā kumā bija lī dz +17 (t-kreklos sē dē jā m uz klā ja krē sliem uz jū ras), tad kļ uva +3. Vienmē r staigā jā m pa pludmali - skati lieliski - kalni, skaistā jū ras krā sa, jū ras brī ze. . .
Ē diens: pā rsteidzoš s. Pavā rs ar zelta rokā m. Š o viesnī cu ī paš i izvē lamies ziemai ē diena dē ļ . Vislielā ko uzslavu pelnī juš i grilē tas zivis (asaris, brekš i, brekš i), jē ra gaļ a, aukstā s uzkodas, konditorejas izstrā dā jumi. Vakaru dekors - turku nakts, Jū ras vakars - vienkā rš i super. Restorā ns ar stikla sienu ar skatu uz jū ru.
No izklaides - bija biljards (par maksu - 5 USD stundā ), galda teniss - bez maksas. Boulings - par maksu.
No viesnī cas ir ē rti nokļ ū t Manavgatā , kur atrodas tirgus un veikali) un Side. Mē s iesakā m š o viesnī cu - brī niš ķ ī gas Jaungada brī vdienas
аватар Egypt22
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jaunajam gadam nopirku tū ri uz 5 * Crystall Sunrise Queen viesnī cu. 3 km lī dz Sidei, Kumkojas ciemā . Laba alternatī va atpū tas namam Podmoskovny. Hamam, saunas, apsildā ms iekš telpu baseins, lielisks ē diens. Bē rns priecī gs, mamma atpū tusies. … Tomēr ▾ Jaunajam gadam nopirku tū ri uz 5 * Crystall Sunrise Queen viesnī cu. 3 km lī dz Sidei, Kumkojas ciemā . Laba alternatī va atpū tas namam Podmoskovny. Hamam, saunas, apsildā ms iekš telpu baseins, lielisks ē diens. Bē rns priecī gs, mamma atpū tusies. Visi ir mainī juš i ainu. Bija 1 nedē ļ a. Svinī gā s vakariņ as viesnī cā . Nekas ievē rī bas cienī gs. 95% vā cu vecā ki pā ri. Bet tas mū s netraucē ja un netraucē ja, mē s atpū tā mies ar ģ imeni. Atkal devā mies uz tirgu pē c svaigiem augļ iem un garš vielā m, pasē dē jā m Manavgatā kafejnī cā pie upes. Gā ja gar pludmali lī dz Sidei. Lija tikai naktī . Dienā apmā cies, 2 dienas spož a saule. Sasila lī dz 24C', dienā vidē ji +17-20. Vakarā +11C'. Nedē ļ a atpū ta no sniega, turku konditorejas izstrā dā jumi, jē ra gaļ a, augļ i ir lieliska iespē ja. Par naudu - gandrī z kā priekš pilsē tā . Mums patika viss. Pati viesnī ca nekas, uz 4. Uz jauno sezonu tiks daļ ē ji izremontē ts. Istabas un iekš ē jā apdare liecina, ka ir pienā cis laiks dekorē š anai, bet ne nobruž ā ts. Ē diens un š efpavā rs ir lieliski. Atraš anā s vieta laba - gar krastu apmē ram 30-40 minū tes lī dz Sidei kā jā m. Patī kami pastaigā ties pa pludmali, pa aleju. Ar mikroautobusu - 10 min. Mums arī ieteica Paloma Oceana viesnī ca - jauna, atjaunota. Atsauksmes ir ļ oti labas. Arī tur uz Jauno gadu atpū tā s kā di 10 krievu cilvē ki.
5 января. +20. Аллея вдоль моря до г.Сиде 3 января 2013. Турецкий зимний пляж
аватар evv29
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es ceļ oju ar diviem bē rniem. Principā man patika viss. Bijā m pat nokā rtoti agrā k, nebija jā gaida prasī tie 14.00 vai 15.00. Ar krievu valodas zinā š anā m, protams, ne pā rā k. Bet mē s runā jam nedaudz angliski, tā pē c gandrī z nekā du problē mu nebija. … Tomēr ▾ Es ceļ oju ar diviem bē rniem. Principā man patika viss. Bijā m pat nokā rtoti agrā k, nebija jā gaida prasī tie 14.00 vai 15.00. Ar krievu valodas zinā š anā m, protams, ne pā rā k. Bet mē s runā jam nedaudz angliski, tā pē c gandrī z nekā du problē mu nebija. Viesnī cā viss darbojas, nekas netiek bū vē ts. Es nepamanī ju nekā du diskriminā ciju pē c nacionā lā pamata. Jaunieš iem tas var bū t garlaicī gi, bet man ar bē rniem tas bija pareizi. Un ē diens ir diezgan pieklā jī gs - ne pieauguš ie, ne bē rni noteikti nepaliks izsalkuš i. Pludmale laba, tuvu, lai arī nolaiž oties ū denī var trā pī t akmeņ i, bet tie jau ir sī kumi. Ja jū s ē dat, lai atpū stos un baudī tu, tad jū s to saņ emsit. Ja - ar mē rķ i atrast vainu, tad š ī netrū ks. . .
аватар olrika
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir diezgan interesanta, bet es mē ģ inā š u izteikt plusus un mī nusus. No plusiem - viesnī cas unikā lā arhitektū ra (ļ oti skaista), labi uzbū vē ta attiecī bā pret jū ru (ja ir ļ oti vē jains viesnī cas augš ē jos lī meņ os, tad nav vē ja un var sauļ oties pie baseiniem). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan interesanta, bet es mē ģ inā š u izteikt plusus un mī nusus. No plusiem - viesnī cas unikā lā arhitektū ra (ļ oti skaista), labi uzbū vē ta attiecī bā pret jū ru (ja ir ļ oti vē jains viesnī cas augš ē jos lī meņ os, tad nav vē ja un var sauļ oties pie baseiniem). Ē diens ir diezgan labs, bet bez globā lā m frī zē m. Uzņ emš ana - ir krieviski runā još i darbinieki, bet to ir maz. Pludmale liela, bet nepeldē jā mies, tā pē c nevaru komentē t. Gar jū ru un uz Sidi ir lieliska promenā de (akmens), kas ļ auj pastaigā ties un doties pā rgā jienā uz Sidi (ir ko redzē t).
Istabā - pastā vī gi papildinā ts bā rs.
Tagad par strī dī gajiem punktiem. Daudzi raksta, ka, pē rkot standarta numuru sezonā , krievi tiek izmitinā ti atseviš ķ ā ē kā . Bijā m ā rpus sezonas, bijā m apmetuš ies galvenajā ē kā . Redzē jā m savrupu ē ku, aprī lī tā nebija apdzī vota, bet tā ir briesmī ga. Tā pē c, lai tajā neiekļ ū tu, acī mredzot uzreiz jā iegā dā jas ekskursija ar numuru (terases istaba, terases...vispā r, ar terasi), tad jū s saņ emsiet garantē tu istabu normā lā stā voklī . ē ka.
Mā jturī ba ir ļ oti slikta, sen nebiju saskā ries ar tik zemu lī meni. Bija traipi un netī rumi, reizē m istaba netika iztī rī ta lī dz 16:00, nā cā s tos meklē t un atgā dinā t. Tas pats ar bā ru - trī s dienas neatjauninā ja tā saturu, kamē r paš i nepajautā ja.
Lielā kā daļ a atpū tnieku ir gados vecā ki vā cu pā ri. Tas daudz ko izskaidro - un personā la orientā ciju uz viņ u apkalpoš anu (nedaudz jutos, bet bez pā rmē rī bā m), un personā la komunikā cija ar tū ristiem ir vairā k vā cu valodā , un diezgan skumja animā cija.
Satraucoš ā kais bija tas, ka sezonā ar maksimā lo viesnī cas noslogojumu personā ls noteikti netiks galā ar efektī vu apkalpoš anu. Mū su laikā ap 40% istabu bija aizņ emtas, tač u jau bija jū tami pā rtraukumi darbā , bija grū ti atrast brī vas vietas brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, daudzi baseini atrodas istabu balkonu lī menī , tā pē c Jū s noteikti nevarē s palikt mierā un klusumā .
Un vē l: piedzē rā mies ar vietē jiem kokteiļ iem, pē c kā paņ ē mā m tikai alu. Rodas sajū ta, ka dzē rieni, kas tiek izmantoti diezgan zemas kvalitā tes kokteiļ iem (spirtam), ietaupa naudu. Mē s ar vī ru izdzē rā m trī s kokteiļ us, ne tukš ā dū š ā , bet naktī bija slikti. Pē c tam viņ i viesnī cā pā rtrauca lietot alkoholu, izņ emot vietē jo vī nu un alu.
Un viņ i iekrita ē smā no vietē jā piedā vā juma, ko sauc par "bezmaksas a la carte restorā nu apmeklē jumiem", pē c iepriekš ē ja pieraksta.
Tā drī zā k ir jautra spē le viesnī cas personā lam par it kā pieklā jī gu restorā nu stā stu. Viņ i vispā r nezina, kā pagatavot zivis, viss ir ļ oti skaists dizainā , pildī jumā - viņ i nož ē loja, ka vakariņ ā s negā ja uz parastu viesnī cas restorā nu, tur viss ir daudz garš ī gā ks.
Rezumē : viesnī ca viennozī mī gi nav 5 zvaigž ņ u, skaista, bet veca, sezonā var bū t apkalpoš anas ā truma pā rtraukumi. Aprī lis bija lielisks. Labu atpū tu!
аватар mazari
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Runā jot par apkalpoš anu, uzmanī bu, pā rtiku, skaistumu, istabā m, viss ir lieliski. Bet jaunieš iem tas ir garlaicī gi. Apkā rt ir tikai vā cieš i, krievi iekā rtoti atseviš ķ ā spā rnā , nopietni))) Plkst. 21.00 - programma bē rniem, plkst. … Tomēr ▾ Runā jot par apkalpoš anu, uzmanī bu, pā rtiku, skaistumu, istabā m, viss ir lieliski. Bet jaunieš iem tas ir garlaicī gi. Apkā rt ir tikai vā cieš i, krievi iekā rtoti atseviš ķ ā spā rnā , nopietni))) Plkst. 21.00 - programma bē rniem, plkst. 22.00 - pieauguš ajiem š ovi, piemē ram, ar dejā m vai akrobā tiem, no 23.00 esi brī vā lidojumā , lī dz plkst. 01.00, kad sā kas diskotē ka. Tas ilgst lī dz 03.00, bet kā likums jau guļ ā rzemnieki, un krievu ir tik maz, ka 10 cilvē ki dejo, un tad knapi, jo, gaidot diskotē ku, bija "noguruš i". Jā , un vē l vairā k, esiet gatavi apmesties pie remontē jamā baseina, kur no rī ta lī dz vakaram rū c urbji. Un vispā r viss ir super.
отель сверху
Parādīt vairāk »


iemiesojums shamatrina00
saskaņā ar fotogrāfijām acīmredzami nav pietiekami daudz slaidu
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums marianna85
Labdien, dodos uz šo viesnīcu ar mazuli, vai ir vērts uz šejieni braukt un kā ir ar bērnu brīvdienām, īpaši ar ēšanu, lūdzu rakstiet
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Yevgeniy
Sveiki. Lūdzu, pastāstiet man, kas bija vai kurš zina, kura pludmale un kura ieeja jūrā atrodas Crystal Sunrise Queen Luxury Resort? Vai sievietei, kurai ir problēmas ar kājām, ir iespējams doties uz šo milzīgo viesnīcu. Es ļoti baidos, ka, izvēloties šo NAV LĒTO viesnīcu, manai mātei būs grūti (grūti) ieiet jūrā un staigāt lielus gabalus kalnā un lejup, lai nokļūtu no istabas uz pludmali un atpakaļ, kā arī Viesnīca. Kā tur ir ar liftiem? Labi cilvēki man saka, es lūdzu jūs, kā tas ir. Jautājums ir steidzams, jo viņi pārtrauc agru rezervāciju.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums everet2009
moj email [email protected]
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infosunrise
‹ Viesnīca Sunrise Queen Luxury Resort & Spa 5*
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в 1997 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Состоит из основного 4-этажного здания, 5-этажного дополнительного корпуса и четырех блоков с террасами. Большая территория и развитая инфраструктура, пляж с мелким песком и пологим входом в море. Расположен недалеко от г. Сиде. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 2 км от поселка Кумкей, в 3,5 км от г. Сиде, в 7 км от г. Манавгат и в 65 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет 150 метров. Заход в море: песок, камни. Душ, кабинки для переодевания, спасатель на пляже. Пляжные полотенца: бесплатно. Бар на пляже: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, room service: круглосуточно (платно), услуги фотографа (платно), ТВ-зал, магазины, Wi-Fi (до 56 кб/с бесплатно, при скорости выше — платно), 2 конференц-зала, 5 бассейнов: открытый бассейн с пресной водой, 350 кв.м, семейный бассейн с пресной водой, 303 кв.м, бассейн с горками с пресной водой, 115 кв.м, 3 горки, 1 крытый бассейн c подогревом, 246 кв.м, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

Рестораны и бары:

Основной ресторан (есть диетическое и вегетарианское питание).

4 A’la Carte ресторана: мексиканский, турецкий, рыбный, итальянский — платно, по предварительной записи, за все время проживания посещение 1 раз — бесплатно (кроме итальянского).

7 баров, 1 кафе.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна — открытый детский бассейн 94 кв.м, детский бассейн с горками 25 кв.м, 2 горки, детский мини-клуб (4-12 лет), игровая комната, детская анимация на русском языке, мини-диско, детское меню в главном ресторане (обед, ужин), Kid’s Kingdom Снэк-ресторан & бар, блендер, микроволновая печь, подогреватель для бутылочек бесплатно (в ресторане), радио-няня (платно), детская коляска (платно, по резервации).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 5 водных горок без подогрева (3 для взрослых, 2 для детей): 10:00-12:30/14:30-18:00. Команда аниматоров состоит из 16 человек, есть русскоговорящие сотрудники. Анимация работает круглый год. Напитки на дискотеке бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 514 номеров:

Категории номеров:

230 Standard Room — площадь номера 22 кв.м, максимальное размещение 2+1, 3 чел.

66 Standart Terrace Room — площадь номера 25 кв.м, максимальное размещение 2+1, 3 чел.

46 Deluxe Terrace Room — площадь номера 28 кв.м, просторные номера с видом на море, макс. 3 чел.

9 Deluxe Honeymoon Room — площадь номера 28 кв.м, просторные номера с джакузи, мраморный пол, макс. 2 чел.

137 Family Room — площадь номера 35-42 кв.м, 2 спальные комнаты, разделенные дверью, одна двуспальная кровать и 2 односпальные кровати, 1 ванная комната, макс. 4 чел.

26 Suite — площадь номера 42 кв.м, спальня и гостиная, разделенные дверью, 1 ванная комната, просторные балконы с шезлонгами, макс. 2+1 чел.

Istabās

Центральный кондиционер, телефон (платно), телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар бесплатно вода и прохладительные напитки (пополняется ежедневно), электрический чайник, набор для приготовления чая/кофе, ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, балкон. Уборка в номере: ежедневно, смена полотенец: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Side Mahallesi Bingeşik Mevkii, Kumköy Cd., 07600 Manavgat/Antalya
Tālruņi: +90 242 277 10 16
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.