Club Nena hv1– Atsauksmes

68
Novērtējums 6.710
№79 viesnīcas reitingā Sānu
6.8 Numurs
6.7 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.4 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Kluba viesnīca Club Nena, daļa no Sun Family Club koncepcijas. Viesnīca piedāvā dažādu kategoriju numurus, kas atrodas gan galvenās ēkas ēkā, gan mājīgos bungalo, kas stilizēti Osmaņu arhitektūras stilā. Viesnīca piedāvā dažādus sporta veidus un izklaidi visu vecumu viesiem. Uzcelta 1997. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Tas sastāv no galvenās 3 stāvu ēkas un 2 stāvu bungalo kompleksa. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар dfktynbyf39
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Spontā ni izvē lē jos š o viesnī cu un nenož ē loju. Ieradā mies 8 no rī ta, pē c stundas jau bijā m iekā rtojuš ies, turklā t istabiņ ā rangu augstā k nekā pasū tī ts. Mū su bungalo (lai gan viņ iem bija jā dzī vo ē kā ) atradā s ļ oti tuvu pludmalei, un, tā kā viesnī cas teritorija ir liela, tam bija liela nozī me. … Tomēr ▾ Spontā ni izvē lē jos š o viesnī cu un nenož ē loju. Ieradā mies 8 no rī ta, pē c stundas jau bijā m iekā rtojuš ies, turklā t istabiņ ā rangu augstā k nekā pasū tī ts. Mū su bungalo (lai gan viņ iem bija jā dzī vo ē kā ) atradā s ļ oti tuvu pludmalei, un, tā kā viesnī cas teritorija ir liela, tam bija liela nozī me. Teritorija milzī ga un sakopta, daudz zaļ umu, aug granā tā boli, mandarī ni, liepas un olī vas. Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir nedaudz neē rta, bet no mola ir lieliski un pakā pieni uz mola ir ļ oti ē rti. Pludmalē ir atseviš ķ a pludmale bē rniem, ir arī š ū poles un slidkalniņ i, viesnī cas teritorijā ir arī š ū poles. Kopumā bē rniem š ī ir lieliska atpū tas vieta.
Restorā ns milzī gs, rindu nav, vietas pietika visiem. Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs, gaļ a, zivis vienmē r ir vairā kā s versijā s. Brokastī s - pankū kas, omletes, olu kultenis, desiņ as, dā rzeņ i, pā rslas, kafija, kakao, pā rslas, halva, š okolā de, visu nevar saskaitī t un viss ir garš ī gi pagatavots. Pusdienlaikā uz vietas esoš ajā bā rā tiek pasniegtas gardas picas un burgeri. Vakarā - vairā ku veidu saldē jums un ļ oti garš ī gas (atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m) kū kas un smalkmaizī tes. No augļ iem - arbū ziem, melonē m, ā boliem, vī nogā m, mandarī niem, apelsī niem ir atseviš ķ a ē dienkarte bē rniem (starp citu, ļ oti garš ī gi gatavoti ē dieni).
Saskarsmē ar citiem tū ristiem (pā rsvarā diskusijas notika pirtī ) dzirdē ju neapmierinā tī bu ar to, ka nebija peldmē teļ u (izsniedza č ī bas), š ampanieti, jū ras veltes (bija vē ž i, forele, dorado, lasis daž ā dā s formā s) , saldē jums ne visu dienu un vē l daž i viltus apgalvojumi. Tač u š ie "sū dzē tā ji" neņ ē ma vē rā cenu par uzturē š anos viesnī cā HV-1. Uzraugot citas š ī s klases viesnī cas, viņ i redzē tu cenu par 60-70% augstā ku, tā pē c Rixxos neviens vē l nav atcē lis.
аватар super_s1974
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mā jā s atgriezā mies ar neapmierinā tī bas sajū tu. Mē s cerē jā m uz daudz vairā k. Jo ī paš i uz daž ā diem augļ iem. Un tur bija tikai ā boli, apelsī ni, vī nogas, arbū zi un melones, un ne no augstā kā s kvalitā tes. … Tomēr ▾ Mā jā s atgriezā mies ar neapmierinā tī bas sajū tu. Mē s cerē jā m uz daudz vairā k. Jo ī paš i uz daž ā diem augļ iem. Un tur bija tikai ā boli, apelsī ni, vī nogas, arbū zi un melones, un ne no augstā kā s kvalitā tes. Kamē r blakus viesnī cā s bija vī ģ es, plū mes, persiki, nektarī ni. Darbinieki apgalvoja, ka tas ir ā rpus sezonas. Bet tirgū tas viss bija lielos daudzumos. Man bija jā pē rk atseviš ķ i. Rindas restorā nos. Ja kaut kas beidzā s, viņ i neziņ oja. Trauki bija slikti apstrā dā ti. Man bija jā iet uz tualeti un jā izmazgā sev glā ze vai krū ze. Animā cija ir vā ja. Nekad nav bijusi deja vai kaut kas tamlī dzī gs. Nā cā s speciā li pierakstī ties un doties kaut kur tā lā k. Lielu vilš anos sagā dā ja arī sulas. Tie bija stipri atš ķ aidī ti ar ū deni. Restorā ns ir mazā ks, bet citā s vietā s tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Zivis ir visvienkā rš ā kā . Uzturoties 19 dienas, viņ i foreles deva tikai divas reizes. Daudz sasmalcinā tu dā rzeņ u, kas pieš ķ ir daž ā dī bas izskatu, bet tā nav. Gaiteņ i un telpas ir netī ras un putekļ ainas. Pretī gi ieiet tualetē galvenajā zā lē . Paprasī jā m reģ istratū rā lupatu un paš i sakā rtojā m savas istabas. . Š ķ iet, ka teritorija ir liela, bet nav kur staigā t. Lai kur jū s dotos, jū s uzbraucat bungalo. Kopumā pat ne tuvu piecā m zvaigznē m. Trī s maksimums. Mē s nevienam neiesakā m doties uz š o viesnī cu un nekad vairs.
аватар alias_best
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ir pagā jis mē nesis kopš atvaļ inā juma. Š eit, lai ā tri saprastu, es rakstu personisku vē rtē jumu par viesnī cu kvalitā ti, kurā s esmu bijis: Sherwood club 5-, Gloria Golf 5, Ali Bey 4+, Club Nena 4-. Tā tad š ā di. Teritorija, protams, skaista, un istaba diezgan, vannasistaba tieš ā m diezgan maza, kondicionieris darbojā s labi, divi forš i rotaļ u laukumi, viens no tiem pludmalē . … Tomēr ▾ Ir pagā jis mē nesis kopš atvaļ inā juma. Š eit, lai ā tri saprastu, es rakstu personisku vē rtē jumu par viesnī cu kvalitā ti, kurā s esmu bijis: Sherwood club 5-, Gloria Golf 5, Ali Bey 4+, Club Nena 4-. Tā tad š ā di.

Teritorija, protams, skaista, un istaba diezgan, vannasistaba tieš ā m diezgan maza, kondicionieris darbojā s labi, divi forš i rotaļ u laukumi, viens no tiem pludmalē . Ak, jā , no plusiem gandrī z 20 gultā m pludmalē ģ imenē m ar bē rniem un izpalī dzī go galvenā restorā na administratoru, patiesī bā viss labais.

Mī nusi:

1) Reģ istrē joties VISI gaidī ja stundā m ...mē s vispā r bijā m lī dz 3 naktī m! Muryzhili, neskatoties uz to, ka viņ i ieradā s nedaudz pē c 21:00, jo lidojums kavē jā s par 4.5 stundā m. Tas ir, patiesī bā mums bija jā ierodas 5. Vestibils bija pilns ar odiem, mē s mē ģ inā jā m gulē t, trī s stundas dzenā m odus prom no guļ oš a bē rna, kā rezultā tā man bija visi sakosti un daž i sarkani plankumi vē l dienas, labi, ka paņ ē ma lī dzi antihistamī na lī dzekļ us.

2) Tur daudzi saslima, š oreiz baseinos nemaz nepeldē jā mies!
Viņ i saslima ar zarnu vī rusu (dē ls un vī ramā te vē ma), un diviem no viņ iem bija saaukstē š anā s.

3) Animā cija, lai cik tieva bū tu, beidzas lī dz 5 pē cpusdienā , svē tdiena vispā r ir brī vdiena.

4) Nav promenā des, vai vismaz paleš u gar pludmali, viens ceļ š - no galvenā restorā na lī dz molam un atpakaļ.

5) Ē diens ir katru dienu viens un tas pats, olu pankū kas tiek nomainī tas katru otro dienu, jū ras veltes nav, izņ emot zivis, balts ir bez garš as, un sarkans bija reizi 10 dienā s. Bē rns neko neē da, š oreiz bija grū ti pabarot.

6) Troksnis vismaz lī dz pusnaktij gan no amfiteā tra, gan no baseina zonas. Bija viena klusa nakts, kad izrā des bija pludmalē , un tas neskatoties uz to, ka 6. mā ja, teritorijas vidū.

Lū k, ko teikt, ja nolemjat doties, uzkrā jiet zā les un ausu aizbā ž ņ us.
аватар Sergej282945
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca atrodas netā lu no lidostas. Uz vietas ir bē rnu baseins. Teritorija diezgan liela, bariņ š mazu mā ju. Pie baseina problē mu nebija. Jauka pludmale un jū ra. Ē diens ir standarta, tā pat kā visi pā rē jie. Sū dzī bu nav, te var viegli paē st, vietu vienmē r pietika. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca atrodas netā lu no lidostas. Uz vietas ir bē rnu baseins. Teritorija diezgan liela, bariņ š mazu mā ju. Pie baseina problē mu nebija. Jauka pludmale un jū ra. Ē diens ir standarta, tā pat kā visi pā rē jie. Sū dzī bu nav, te var viegli paē st, vietu vienmē r pietika. Bija cilvē ku pieplū dums, tač u vienmē r varē ja atrast sev vietu. Š ī viesnī ca, kā man, ir viena no patī kamā kajā m, kurā vienkā rš i neesmu bijusi. Jauka cena un laba kvalitā te.
аватар h_a_v_o_c
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca. Palasī ju atsauksmes nav ī paš i labas, domā ju, ka eju uz bedres. . Patiesī bā izrā dī jā s, ka viesnī ca ir ļ oti laba. Par š o cenu tas ir ļ oti labs. Viss jauns un tī rs. Kad es apmeklē ju ekskursiju, man teica, ka tā tika atjauninā ta 2018. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Palasī ju atsauksmes nav ī paš i labas, domā ju, ka eju uz bedres. . Patiesī bā izrā dī jā s, ka viesnī ca ir ļ oti laba. Par š o cenu tas ir ļ oti labs. Viss jauns un tī rs. Kad es apmeklē ju ekskursiju, man teica, ka tā tika atjauninā ta 2018. gadā . Jū ra laba, pludmale liela (asa tikai ieeja jū rā ) bildes, ekskursijas pludmalē nelī p. Kluss, mierī gs, atpū ties. Personā ls ir draudzī gs un smaidī gs.
Mī nusi: Ē diens ir tik vienmuļ š un ne pā rā k garš ī gs. Kā visur par š o cenu. Ja vē laties labu cenu zī mi, bū s savā dā k (trī s reizes dā rgā k). Ir ko salī dzinā t.
Viesnī ca attaisnoja cerī bas, tajā ir patī kami un ē rti atpū sties. Es atgriezī š os.
аватар chiefas2018
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Turcijā septī to reizi vienmē r paņ ē ma 5 zvaigznes. Nena, acī mredzot, vienkā rš i uzzī mē ja sev pā ris. Viesnī ca izdzī vo, un ī paš nieks izspiež peļ ņ u, neko neieguldot. Nogalinā ts inventā rs, telpas raud pē c remonta. … Tomēr ▾ Turcijā septī to reizi vienmē r paņ ē ma 5 zvaigznes. Nena, acī mredzot, vienkā rš i uzzī mē ja sev pā ris. Viesnī ca izdzī vo, un ī paš nieks izspiež peļ ņ u, neko neieguldot. Nogalinā ts inventā rs, telpas raud pē c remonta. Bet galvenais ir ē diens un batoniņ i. Ietaupī jums uz pā rtiku visur, izvē le niecī ga (vista, vista, vista). Jā , ir zivis, daž reiz tī tars - viss ir pā rcepts lī dz jū rasmē les stā voklim (iespē jams, lai mazā k ē stu). Aitas gaļ a? Jū ras veltes? Joks. Bet galvenā viesnī cas iezī me ir alkohols. Bezmaksas tikai vietē jais degvī ns un dž ins baseina bā rā . Viss pā rē jais ir tikai alus. Bet, ja domā jat, ka neesam lepni, derē s, apliecinu - bā rmenis lej ē damkaroti alkoholu, pā rē jais ir ledus, toniks. Prasi, neprasi – vairā k nedabū si (“Man iedos sodu” – viņ š paskaidroja). Acī mredzot dienas beigā s menedž eri saskaita tukš ā s pudeles un bā rmeņ iem tiek rī kota "izsaukš ana". Secinā jums: ja neesi redzē jis labā ku padomju hosteli (viesnī cu), vari ē st visu bez izš ķ irī bas, tev ir vienaldzī ga netī rī ba, tu esi dzē riena pretinieks - apsveicu! Jums klubā Nena!
аватар malek2609
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Galvenajā ē kā un restorā nā nav gaisa kondicionē š anas. Cilvē ki mirst no karstuma. Reģ istratū ras darbinieki nevē las risinā t š o jautā jumu. … Tomēr ▾ Galvenajā ē kā un restorā nā nav gaisa kondicionē š anas. Cilvē ki mirst no karstuma. Reģ istratū ras darbinieki nevē las risinā t š o jautā jumu.
аватар Lyudmila_lvi
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums bija reģ istrē š anā s uzreiz pē c ieraš anā s (no rī ta), bet zā lē bija ģ imenes, kuras ieradā s septiņ os no rī ta un gaidī ja reģ istrē š anos lī dz noteiktajam 14:00. Restorā nā ir daudz ē dienu, bet katru dienu viens un tas pats komplekts. … Tomēr ▾ Mums bija reģ istrē š anā s uzreiz pē c ieraš anā s (no rī ta), bet zā lē bija ģ imenes, kuras ieradā s septiņ os no rī ta un gaidī ja reģ istrē š anos lī dz noteiktajam 14:00. Restorā nā ir daudz ē dienu, bet katru dienu viens un tas pats komplekts. Jū ras veltes nekad nav bijuš as (izņ emot divu š ķ irņ u zivis). Pirmie kursi ir pretī gi un tikai viena veida. Desertu izvē le ir maza. Animā cija ir paredzē ta gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Pros.
1. Viesnī cas teritorija ir liels un ļ oti labi kopts parks. Skaistums ir nereā ls! Un visur ir tī rs.
2. Pirts, hammam - bez maksas.
3. Wi-Fi ir lielisks visur!
4. Pludmale ir plaš a un tī ra. Uz mola ir diezgan liela pludmale. Baseini ir tī ri un nesmarž o pē c balinā tā ja.

Mī nusi.
1. Seifs istabā - maksā ja par 3 $ dienā , pirmo reizi redzu š o viss iekļ auts.
2. Bā rs pludmalē - maksas, tikai ū dens ir bezmaksas. Neē rts dvieļ u maiņ as grafiks: kam patī k bū t pie jū ras pē c 17:00, tas ir spiests nest uz istabu slapjus dvieļ us.
Starp citu, jū s varat mainī t dvieļ us vienu reizi dienā , biež ā k - par naudu.
3. Tī rī š ana ir tik un tā : izslaucī ja grī du, iznesa miskasti, mainī ja dvieļ us. Gulta netika mainī ta pat reizi 9 dienā s!
4. Kondicionieri istabā s ir trokš ņ aini.
5. Kondicionieri restorā nā tiek izslē gti daž as minū tes pē c atvē rš anas, š ķ iet, ka tie tiek ieslē gti apkalpojoš ajam personā lam, nevis viesiem.
аватар ludashka03
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Turcijā bijā m pirmo reizi, tā pē c mans viedoklis var š ķ ist subjektī vs, bet mums patika gandrī z viss !! ! ))) Braucā m no lidostas 2 stundas ar pieturu nesaprotamā ē stuvē ) Iekā rtojā mies ļ oti ā tri ne vairā k kā. … Tomēr ▾ Turcijā bijā m pirmo reizi, tā pē c mans viedoklis var š ķ ist subjektī vs, bet mums patika gandrī z viss !! ! ))) Braucā m no lidostas 2 stundas ar pieturu nesaprotamā ē stuvē ) Iekā rtojā mies ļ oti ā tri ne vairā k kā.30 minū tes, lietas tika atvestas uz ratiem un tagad jau meklē jam. Tī rī ja un mainī ja veļ u un dvieļ us katru dienu (atstā ja dolā ru) Istaba normā la, urbumi var ar lupu meklē t plaisas un bā rkstis, bet mē s tikā m pie RELAX)))!! ! Bez papildu maksā jumiem un pat mā jieniem mums tika pieš ķ irta (manu iemeslu dē ļ ) labā kā istabas atraš anā s vieta! Mē s atradā mies augš ē jā ē kā , no balkona paveras skats uz otro baseinu un Relax bā ru, tā bija klusā kā viesnī cas zona, lai gan galvenā baseins un Restorā ns ar pludmali atradā s pretē jā promenā des pusē gar skaistu aleju bija vienkā rš i burvī gi! ! ! Teritorija ir ļ oti zaļ a un kopta, kaķ i un vistas klī st ar vistā m par prieku visiem bē rniem) Blakus mums bija baseins ar slidkalniņ iem un es ieslē dzu bē rnī bu un izklaidē jos ar savu meitu))) Ē diens bija tikai izpā rdots, bet tikai trī s dienas (izrā dī jā s, ka tikā m lī dz Bayram brī vdienā m un mums paveicā s), bet tad visi turki aizbrauca un ē diens tika krietni samazinā ts, bet tomē r varē ja pā rsprā gt) Ī paš i saldumi, tā pē c viņ i varē ja' neizmē ģ ini visu! ! ! Nesaprotu tos, kam nepietiek un nepatī k, vai jums visiem mā jā s ir pavā ri un vakariņ ā s gatavojat 30 ē dienus? (ū dens 28 grā di un tī rā kais! ). vienī gais negatī vais ir baigie oļ i pie paš a ū dens (iebraucot un izejot kā rtē jā ieskaitē ))) Mums pat labā k nekļ uva, jo bija prieks skriet (un tikko skrē jā m) pa milzī gu teritoriju, tur ir daudz personā la un visi strā dā kā labi koordinē ta komanda, ū dens, dzē rieni un ē diens ir visur un vienmē r!! ! ! Paldies viesnī cai par brī niš ķ ī go uzturē š anos, mē s arī ieradī simies Nenā!!!! ! !
Вид с балкона) пляж
аватар sunnshine
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju. Pirms tam vienpadsmit reizes Ē ģ ipte. Atbrauca 9, iekā rtojā s pē c 12. Teritorija skaista, istabiņ a 4, tualete aiz durvī m uzjautrinā ja, bet tika regulā ri tī rī tas. Baseini normā li, jū ra silta. … Tomēr ▾ Š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju. Pirms tam vienpadsmit reizes Ē ģ ipte. Atbrauca 9, iekā rtojā s pē c 12. Teritorija skaista, istabiņ a 4, tualete aiz durvī m uzjautrinā ja, bet tika regulā ri tī rī tas. Baseini normā li, jū ra silta. Restorā nā bija pietiekami daudz daž ā du ē dienu un ī paš i ē da zivis. Es atceros turku vakaru, piemē ram, treš dienā s. Ļ oti labi. Uz miniklubu vē l negā jā m, platforma gan pie jū ras, gan pie minikluba priecē ja, bija kur izklaidē ties. Ē rtas bē rnu tualetes. Nomas ratu cena ir pā rmē rī ga. Garda turku kafija un tortiljas. Mē s lieliski atpū tā mies. Iesaku viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums narizirina
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums alb-in-a
vai istabiņās ir gludeklis,fēns?un arī ar bērnu braucam,ratiņus noīrēt?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums chudosa
Pastāstiet man, kā jūs varat pasūtīt individuālu transfēru tieši, nevis caur ceļojumu aģentūru?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums nata_mura
Šajā gadalaikā jūra viesnīcas rajonā ir silta, bet vai bungalo nav mitrs?? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums R-anwalt
Sveiki, lūdzu, pastāstiet man, kuru bungalo labāk lūgt - lai telpas būtu no nesen izremontētajām, un baseins, pludmale, ēdamistaba neatrodas ļoti tālu un nav trokšņaina, jo mēs ejam ar bērnu. Un vēl: atsauksmes par uzturu ir neviennozīmīgas, vai būs ar ko pabarot bērnu, vai arī viss ir pikants un piparots? Mēs nopirkām ekskursiju, bet nelasījām atsauksmes, tagad sākam nožēlot ...
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Клубный отель Club Nena, входящий в концепцию Sun Family Club. Отель предлагает номера различной категории, которые расположены как в здании главного корпуса, так и в уютных бунгало, стилизованных в Османском архитектурном стиле. В отеле представлены различные виды спорта и развлечений для гостей любого возраста. Построен в 1997 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Состоит из основного 3-этажного здания и комплекса 2-этажных бунгало. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в Сиде, в 15 км от центра Сиде, в 13 км от п. Манавгат, 1 км от п. Кызылач, в 45 км от г. Алания. Аэропорт Анталии находится в 80 км от отеля.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем, расстояние от главного здания до пляжа составляет 400 м. Протяженность пляжа — 250 м. Вход в море: песок, галька. Деревянный пирс (работает с 01.06 по 30.09), пляжные шатры «Камелия» и «ВИП Камелия» (платно), бар на пляже (платно), снек-бар на пляже (бесплатно). Пляжные полотенца (1 раз в день) — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (платно), экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), услуги фотографа, Wi-Fi (бесплатно, в лобби и на территории), 1 конференц-зал (225 кв.м), ТВ-салон, торговый центр, 4 ресторана: 1 основной ресторан (есть диетическое меню), 3 A la Carte ресторана: османский, итальянский, рыбный (15.05-15.10, посещение по резервации, платно), 6 баров. Кресло-коляска для людей с ограниченными возможностями (бесплатно).

Бассейны: открытый бассейн 1000 кв.м, 3 горки (работают в определённые часы), бассейн-релакс, 400 кв.м (в основном здании), аквапарк 168 кв.м, 6 горок, крытый бассейн 95 кв.м (подогревается в холодное время года, 20.04-01.05 и 15.10-01.11), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн, 160 кв.м, 1 детская горка, детская секция в открытом бассейне-релакс, детский бассейн в аквапарке, 196 кв,м, 2 горки, 16 кв.м, мини-клуб 4–9 лет; юниор-клуб 10-16 лет, ресторан в мини-клубе (с 15.06 по 15.09), детская анимация на русском языке, детская коляска (платно, по резервации), детский буфет (в обед), уголок для младенцев (микроволновая печь, подогреватель бутылочек, миксер), детская площадка с тентом.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — библиотека, аквапарк (168 кв.м, 6 водных горок для взрослых), анимация на русском языке, фитнес-центр (с 16 лет, спортивная одежда и обувь обязательны), амфитеатр, дискотека (вход бесплатно, напитки платно), 2 теннисных корта с жестким покрытием (освещение и прокат теннисных ракеток и мячей платно), дартс, бочче, стрельба из лука, стрельба из пневматической винтовки (16+), мини-футбол, степ, аквааэробика, шахматы. Платно — массаж, пилинг, освещение теннисного корта, игровые автоматы, моторизированные виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 590 номеров:

462 standard room (из них 7 номеров для инвалидов, макс. 3+1 чел., 28-30 м2);

100 однокомнатных large room (1 большая спальня, ванная комната, макс. 4 чел., 32 м2);

28 двухкомнатных family room (2 спальни с дверью, ванная комната, 2 ТВ, макс. 4 чел., 38 м2).

Istabās

Индивидуальный кондиционер (бесплатно), мини-бар (вода и минеральная вода — бесплатно, пополнение ежедневно), телевизор и спутниковое ТВ, прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно), душ или ванна, фен, балкон, доп кровать по запросу. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 2 раза в неделю, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Kizilagac Mevkii, Manavgat, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 748 70 70, +90 242 748 70 60
Fax : +90 242 748 70 54, +90 242 748 70 55
Tīmekļa vietne: Club Nena
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.