Otium Family Club Marine Beach 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 5.510
№168 viesnīcas reitingā Sānu
5.7 Numurs
6.5 apkalpošana
6.7 Tīrība
7.1 Uzturs
4.9 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no sešām 3 stāvu ēkām. Atvērts 2019. gadā. Lieliski piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар avhadeev_dr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tā tad: 1. Check-in - mū s sagaidī ja un iekā rtojā s, bet reģ istrē š anā s laiks bija ap 17-00. 2. Numurs - 3118 - kanalizā cijas smaka ir necieš ama! Internets (nopirka Premium $ 2 dienā ) nedarbojā s. Reģ istratū rā es varē ju pā rliecinā t pā rcelties uz citu vietu. … Tomēr ▾ Tā tad:
1. Check-in - mū s sagaidī ja un iekā rtojā s, bet reģ istrē š anā s laiks bija ap 17-00.
2. Numurs - 3118 - kanalizā cijas smaka ir necieš ama! Internets (nopirka Premium $ 2 dienā ) nedarbojā s. Reģ istratū rā es varē ju pā rliecinā t pā rcelties uz citu vietu. Nā kamais numurs ir 5215. Š eit internets bija tikai uz balkona. Nebija ne smakas. Istaba ir maza. 4 krievu kanā li. Minibā rs ir pilns. Vē lā k tas netika papildinā ts ar neko, Kondijs strā dā ja.
3. Teritorija - vispā r nē!! !
4. Peldbaseini - divi pieauguš ie un viens bē rniem. Mazs. No rī ta lī dz vakaram nav pieejami sauļ oš anā s krē sli!! !
5. Jū ra - ieeja mazi oļ i, kā jas krī t cauri lī dz potī tei un uzreiz dziļ ums. Jū s varat atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus, bet ne saulessargus.
6. Ē diens - restorā ns un trī s bā ri. Ē diens ir daudzveidī gs, bet ē st var tikai lī dz 21-30. Vē lā k jū s varat pagatavot sautē jumu, ja neesat to ē dis. Nā kamā ē dienreize nav lī dz 07-00!! !
7. Bā ri - reģ istratū ra, pludmale (tikai alus), uzkodu bā rs no 10-00 lī dz 24-00.
8. Animā cija - 30 minū tes dienas laikā pie baseina. Pē c 22-00 nē VISPĀ R!
Summē jot! Viesnī cu piepilda 60% turki, 20% poļ i, pā rē jie ukraiņ i un krievi. Visi smē ķ ē visur un daudz (ī paš i visu dzimumu turki), tā pē c tu visur esi pasī vs smē ķ ē tā js.
Atbraucu no tū res 00-20, izsalcis izgā ju no istabas, lai gan paē st var tikai lī dz 21-30!!! ! ! Un Ultra viss iekļ auts! Reģ istratū rā palī dz turkiem un poļ iem! Pat nemē ģ ini tur runā t un kaut ko prasī t! ! Viņ i izliekas, ka nesaprot, jautā vē lreiz turku valodā . Guļ a no Kazahstā nas runā krieviski.
Ja esi Turcijas pilsonis, nes uz istabu pilnus š ķ ī vjus ar ē dienu, nedzer, neatpū š as pē c 21:00, pī pē bezgalī gi tur, kur uzskati par nepiecieš amu, tad viesnī ca ir domā ta tev!
Pieci un ultra, viss nav š ai viesnī cai, manuprā t! ! !
аватар Success83
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s bijā m ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni (7 un 3 gadi). Biļ ete pirkta no tū roperatora "Sunmar" ar tū risma aģ entū ras "Pink Elephant" starpniecī bu. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 17:00, mums lū dza aizpildī t visus dokumentus, lai reģ istrē tos viesnī cā , pē c tam mū s lū dza doties uz viesnī cas biroju, kur mums paziņ oja, ka viesnī ca atrodas kā jā m un istabiņ as nebija brī vas, mū s arī nostā dī ja priekš ā , ka mums bū s jā nakš ņ o citā blakus viesnī cā. … Tomēr ▾ Mē s bijā m ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni (7 un 3 gadi).
Biļ ete pirkta no tū roperatora "Sunmar" ar tū risma aģ entū ras "Pink Elephant" starpniecī bu.
Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 17:00, mums lū dza aizpildī t visus dokumentus, lai reģ istrē tos viesnī cā , pē c tam mū s lū dza doties uz viesnī cas biroju, kur mums paziņ oja, ka viesnī ca atrodas kā jā m un istabiņ as nebija brī vas, mū s arī nostā dī ja priekš ā , ka mums bū s jā nakš ņ o citā blakus viesnī cā.
Viņ i apliecinā ja, ka viesnī ca nav zemā ka par lī meni, lieliska 5-ka.
Sazvanī jā mies ar viesnī cas gidu "Sunmara", viņ š ieteica piekrist visam, ko viņ i mums piedā vā , ī paš i neaizstā vot mū su intereses.
Ar auto mū s ar mantā m aizveda uz viesnī cu "Laphetos Beach Resort & SPA 5 *", ļ oti ā tri tikā m iekā rtojuš ies istabiņ ā.6 stā vu ē kas 5. stā vā.
Numurs, tā pat kā pā rē jā viesnī cā , ir ļ oti vecs un noguris.
Pē c reģ istrē š anā s uzreiz devā mies uz pludmali. Pē c tam, kad devā mies vakariņ ā s, bija ļ oti grū ti izvē lē ties ko ē damu, ā rā bija gara rinda pē c grilē tā s vistas.
Tač u priekš ā bija nepatī kamā kais, izrā dī jā s, ka istabā kondicionieris nemaz neatdzisa, un diskotē ka zem logiem turpinā jā s lī dz 2 naktī . Neskatoties uz to, ka ceļ š bija diezgan nogurdinoš s, naktī nebija iespē jams atpū sties.
Starp citu, mū su apmeš anā s gadī jums Laphetos nebija atseviš ķ s, daž iem tur bija jā dzī vo divas dienas. Mē s nezinā m, kā pē c tas tā ir, bet varbū t kā ds ar to pelna naudu, jo Laphetos dzī vot ir 2 reizes lē tā k...
Braucā m uz Otium brokastī s, jo sapratā m, ka paliksim izsalkuš i.
Viņ i solī ja mū s iereģ istrē t mū su istabā Otium lī dz pulksten 11, bet patiesī bā tikā m iekā rtoti 14:00.
Kā atvainoš anos mums iedeva jauku 1308. numuru A korpusā.3. stā vā ar skatu uz jū ru.
Turklā t mums tika pieš ķ irts bezmaksas seifs un bezmaksas premium piekļ uve wi-fi uz mū su uzturē š anā s laiku viesnī cā , mums tika izsniegti arī.2 sertifikā ti par bezmaksas masā ž u 20 minū tes, bet, kā izrā dī jā s, persona no plkst. SPA centrs visiem jaunajiem izdala vienā dus sertifikā tus, tā s ir tikai mā rketinga pieņ emš anas un nekā das bezmaksas masā ž as mums neviens nedeva.
Vispā r mums patika atpū ta, laba dzidra jū ra, istabiņ a jauna un nakš ņ oš ana mums diezgan ē rta.
Tač u katru dienu, kaut kur no 12 lī dz 9, tualetē ļ oti stipri smirdē ja pē c kanalizā cijas, un tā visticamā k ir visas viesnī cas inž eniertehniskā problē ma. Gan spa, gan pie baseina bija jū tama notekū deņ u smaka. Apmeklē jā m SPA (par maksu), mums viss patika.
Viesnī cas teritorija ir sakopta, bet ļ oti maza.
Uztura ziņ ā gaidī jā m vairā k, video apskatos redzē jā m daudz ko tā du, kas nebija 2 nedē ļ u laikā . Izņ ē mums ir turku virtuves vakari, kas tiek rī koti viesnī cā treš dienā s.
Kopumā ē diens ir normā ls, ir no kā izvē lē ties, liela augļ u izvē le. Vienī gais, kas sarū gtinā ja, bija ļ oti lielais muš u skaits restorā nā , ī paš i uz sieriem (uzņ ē mā m pat video).
3. atpū tas dienā bē rni vakarā vē ma, nā koš ajā dienā konstatē ja, ka ne tikai mū sē jie. Mē s nezinā m, kas par iemeslu, varbū t muš as, varbū t kaut kas cits, nā kamajā dienā viss bija kā rtī bā , tā pē c nolē mā m nesabojā t atvaļ inā jumu ar konfliktiem ar viesnī cu.
A la carte restorā ns nedarbojā s, tika rekonstruē ts, kā alternatī vu mums piedā vā ja uzklā t galdu pludmales bā rā par 10 USD no personas.
Personā ls cenš as, lai gan acī mredzami ar to nepietiek. Piemē ram, glā bē js pludmalē (ļ oti strā dī gs puisis Oktum), papildus tam, ka darbojas kā glā bē js, mazgā un sakā rto sauļ oš anā s krē slus un saulessargus, uzkopj teritoriju, palī dz bā rmeņ iem un strā dā par saldē juma vī rieti no 13:00 lī dz plkst. 17:00.
Vienā no dienā m, kad Oktumam bija brī vdiena, viņ a pienā kumus pildī ja vī rietis no bā ra, pulksten 18:00 viņ š pienā ca klā t un sā ka bez ceremonijā m noņ emt mū su lietas no lietussarga un salocī t, kaut ko sakot turku valodā . Izrā dā s, ka bā rs strā dā lī dz 18:00, un viņ š jau gribē ja mā jā s, tā pē c visiem lietussargiem un sauļ oš anā s krē sliem jā bū t savā s vietā s, tad viņ š bū s brī vs. Pretē jā gadī jumā , kā viņ š teica, priekš nieks zvē r. Acī mredzot pludmales, kā arī bā ra grafiks lī dz 18:00!
Kopumā darbinieki ir ļ oti pozitī vi, cenš as izpildī t visus pieprasī jumus. Saltanat no viesu atbalsta dienesta, pē c pirmā lū guma, vienmē r centā s palī dzē t. Viņ a organizē ja PCR testus pirms atgrieš anā s lidojuma, darbojoties kā tulks starp mums un viesnī cas medmā su. Pē c mū su pieprasī juma viņ a iedeva mums antiseptisku lī dzekli un maskas ceļ ojumam, viņ a vienmē r bija draudzī ga un centā s izpatikt.
Viesnī cā mani nepatī kami pā rsteidza viņ u "papildu ienā kumi", pie ieejas amfiteā tra priekš ā viņ i pā rdeva konfektes, popkornu un karamelizē tus ā bolus par $ 2 / € par to paš u naudu, ko viņ i piedā vā ja svaigas sulas restorā nā , un tas bija ar ultraviss iekļ auts sistē mu. No bē rnu animā cijas tika gaidī ts vairā k, ņ emot vē rā , ka viesnī ca sevi pozicionē kā ģ imenes viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem, bē rniem bija garlaicī gi.
Bija vē l daž i momenti, kas neatbilst viesnī cas lī menim, vairā kas reizes bā ros un restorā nā nebija ū dens pudelē s. Uz jautā jumu, ko dzert pusdienā s, viņ i teica, ka tas bū s vakarā.
Kā dā brī dī dezinfekcijas lī dzekļ iem beidzā s antiseptiskais lī dzeklis, viesi bija saš utuš i, un nā kamajā dienā problē ma tika atrisinā ta: uz visiem galdiem, kas bija piepildī ti ar ū deni, bija dezinfekcijas lī dzekļ i, pē c pā ris dienā m atkal parā dī jā s antiseptisks lī dzeklis.
Mē s detalizē ti aprakstī jā m atpū tu viesnī cā ar visiem plusiem un mī nusiem, mē s ceram, ka pā rskats bū s noderī gs.
Rezumē jot, pieņ emsim, ka labi atpū tā mies, neskatoties uz iepriekš aprakstī tajā m nelielajā m nepatikš anā m.
Neskatoties uz to, viesnī cu neieteiksim draugiem un paziņ ā m!
Ресторан, мухи на фруктах... Ресторан, пустые санитайзеры...
аватар oksanataran22
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ideā la viesnī ca ģ imenē m ar maziem bē rniem. Pusaudž iem no 13 gadu vecuma bū s garlaicī gi. Visa animā cija ir paredzē ta bē rniem. Slī dkalniņ i un baseini - nav dziļ i. Teritorija zaļ a, kompakta - nav daudz jā iet, lī dz jū rai pa pazemes pā reju, 10 minū tes ir tā lā kais ceļ š . … Tomēr ▾ Ideā la viesnī ca ģ imenē m ar maziem bē rniem. Pusaudž iem no 13 gadu vecuma bū s garlaicī gi. Visa animā cija ir paredzē ta bē rniem. Slī dkalniņ i un baseini - nav dziļ i. Teritorija zaļ a, kompakta - nav daudz jā iet, lī dz jū rai pa pazemes pā reju, 10 minū tes ir tā lā kais ceļ š . Pie jū ras atrodas uzkodu bā rs un vieta ar bē rnu š ū polē m. Š eit neviens nepaliks izsalcis: viesnī ca nodroš ina pā rtiku visas dienas garumā . Tiesa, vistas gaļ ai priekš roka tiek dota zivī m no jū ras veltē m. Ir pieejami dā rzeņ i un augļ i. Pā rsteidza, ka ayran un saldē jums tikai pa stundā m pie bā ra pludmalē (deklarē tajiem pieciniekiem - diezgan vā ji). Alkohols - vietē jais, bet normā las kvalitā tes. Jū ra ir neslavē jama! Tas, ka pludmale ir mazi oļ i, mani nemaz netraucē ja. Viņ i raksta par mazā m istabā m: mums bija liela divistabu - standarta istaba ar divstā vu gultu. Noņ emts normā li. Un visa teritorija ir sakopta. Personā ls cenš as. Lielā kā daļ a tū ristu ir vietē jie iedzī votā ji ar bē rniem. Rezultā tā jū s varat ņ emt viesnī cu, bet "augstajā sezonā " nav ko pā rmaksā t.
аватар white_lilium
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Istabas un interjers patī kami iepriecinā ja ar savu tī rī bu un dizainu jū ras tematikā , telpa tika uzkopta katru dienu, un DR abi bē rni to iekā rtoja bez maksas. 2. Teritorija nav liela, bet viss kompakts un ē rti izvietots, acij tī kami skaisti augi. … Tomēr ▾ 1. Istabas un interjers patī kami iepriecinā ja ar savu tī rī bu un dizainu jū ras tematikā , telpa tika uzkopta katru dienu, un DR abi bē rni to iekā rtoja bez maksas.
2. Teritorija nav liela, bet viss kompakts un ē rti izvietots, acij tī kami skaisti augi.
3. Ē diens ir neticami garš ī gs, daudzveidī gs, gan pieauguš ajiem, gan bē rniem, paš iem mazā kajiem ir augstie krē sli un sava bē rnu ē dienkarte, pludmalē mani iepriecinā ja uzkodu bā rs, burgeri un zivis, forele, jū ras asaris, dorado , bija katru dienu. Saldē jumu pludmalē vafeļ u krū zē s atzinī gi novē rtē ja arī bē rni.
Mē s vē lamies izteikt ī paš u paldies restorā na darbiniekiem, š ī ir meitene vā rdā Ebru Ucgun un viņ as draugs Hamza, viņ i ļ oti labi izturē jā s pret mums un mū su bē rniem, ļ oti uzmanī gi, jū tī gi, laipni un patī kami puiš i, es vē lē tos viesnī cas administrā ciju lai to ņ emtu vē rā !
аватар anfisa83
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tas ir pā rpratums, nevis viesnī ca, kas sevi pozicionē kā ģ imeni. Palikā m dienu un par papildus samaksu 750 eiro pā rcē lā mies uz Seven Seas. Pā rskaitī jumu apmaksā pats. No labā - uzņ emš ana. Baseins vē l varē tu bū t. … Tomēr ▾ Tas ir pā rpratums, nevis viesnī ca, kas sevi pozicionē kā ģ imeni.
Palikā m dienu un par papildus samaksu 750 eiro pā rcē lā mies uz Seven Seas. Pā rskaitī jumu apmaksā pats.
No labā - uzņ emš ana. Baseins vē l varē tu bū t. Viss. Pludmale ir standarta, caur pazemes pā reju.
Telpas ir tik mazas, ka jā spiež as zem sienas. Turklā t ļ oti aukstas telpas. Viņ iem nav segu - viņ i vienkā rš i izsniedza otru palagu. Ar 173 augumu es pastā vī gi pieskā ros griestiem. Skapis ir tik liels, ka pat viens č emodā ns tur neietilps. Duš ai bija saplī sis jaucē jkrā ns. No krā na izlietnē pusstundu plū st auksts ū dens, un tikai tad - karsts.
Ē diens – neko tā du nebiju redzē jis. Ī sti nekā nav. Nebija pat standarta maizes un kartupeļ i. Mazā s brē tliņ as (anš ovi) ir jū ras veltes. Un vē l - pienā vā rī ti kartupeļ i, un pienā vā rī ti burkā ni (!! ! ). Par kaut kā diem normā liem augļ iem un sulā m – ā boliem nav runas, un tos sagriež č etrā s daļ ā s. Restorā ns bū tī bā atrodas uz š osejas, cauri tā sauktajam ž ogam.
Smē ķ ē š ana ir visur teritorijā (pat rotaļ u laukumos). Darbinieki teica, ka "viņ i samaksā ja naudu". Droš ī bas nav. Glā bē ju nav - ne pludmalē , ne baseinā .
Bē rnu diskotē kā "animatori" aizmugurē jā istabā uzpī pē ja kopī gu ar alu, un sā ka spē lē t mū ziku "Kiss me down lī dz rī tam".
Internets ir tikai maksas, bet pat maksas, pat vestibilā , neko nevelk. Seifs arī ir samaksā ts, es samaksā ju, bet nostrā dā ja tikai treš ais, ko viņ i atnesa man zem rokas.
Vispā r nebija ž ē l nekā das naudas, lai no š ī murga aizbē gtu uz normā lu viesnī cu. Ž ē l, ka tur pavadī ju tikai divas dienas.
аватар 7898087
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies baseinu un slidkalniņ u dē ļ , jo atpū tā mies ar bē rniem. Skaista teritorija, lieliska pludmale, skaisti skati uz kalniem, blakus sabiedriskā transporta pieturas, viegli nokļ ū t Manavgatā , Sidē un Alanjā . … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies baseinu un slidkalniņ u dē ļ , jo atpū tā mies ar bē rniem. Skaista teritorija, lieliska pludmale, skaisti skati uz kalniem, blakus sabiedriskā transporta pieturas, viegli nokļ ū t Manavgatā , Sidē un Alanjā . Lieliska pludmale. Internets patieš ā m ir maksas, bet es tam biju gatavs. Viss pā rē jais, kā solī ts, vienī gais, kas nebija, bija solī tais saldē jums.
Ē diens nav tas greznā kais, bet no tā , ko vienmē r varē ja izvē lē ties diezgan pieklā jī gas brokastis, pusdienas vai vakariņ as, daudz augļ u, dā rzeņ u, konditorejas izstrā dā jumu. Katru dienu bija zivs, grilē tas vakariņ as – vistas, jē ra vai tī tara gaļ a. Man ļ oti patika Snack bā rs ar picu un burgeriem, nebija nekā du problē mu ar bē rnu ē dinā š anu. Lieliski draudzī gs personā ls. Bā rmeņ i, viesmī ļ i, pavā ri, vienmē r smaida, vienmē r sveicina. Mā jī ga tī ra istaba. Tī ra nevē rī gi, bet gulbji tika vē rpti no gultas pā rklā jiem katru dienu : )
Kas man nepatika: rupjie pā rstā vji no Coral Travel. Un atpū tnieki, pat vecmā miņ as ar mazbē rniem runā neķ ī trī bas, tas pats nepatika, piedzē ruš iem resnajiem ķ ē miem, kas kā pj bē rnu kalniņ os. Man paveicā s ar kaimiņ iem, bet kompanjoniem ī paš i nepaveicā s, viņ u kaimiņ i naktī s spē lē ja trikus.
Бассейн Пляж Ресторан Пляж Ресторан Аллея Бассейн Пляж
аватар zhovtylatanya1983
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca pirmo reizi tika atvē rta 2020. gada vasarā . Man patika, ka viss ir jauns un svaigs. Ir patī kami gulē t uz sniegbaltas gultas, matracis un spilveni ir mī ksti kā mā koņ i. Ē diens man patika, vienmē r bija liela labuma izvē le. Pludmale ir pā ri ceļ am caur pazemes pā reju, bija pat prieks nedaudz pastaigā ties. … Tomēr ▾ Viesnī ca pirmo reizi tika atvē rta 2020. gada vasarā . Man patika, ka viss ir jauns un svaigs. Ir patī kami gulē t uz sniegbaltas gultas, matracis un spilveni ir mī ksti kā mā koņ i. Ē diens man patika, vienmē r bija liela labuma izvē le. Pludmale ir pā ri ceļ am caur pazemes pā reju, bija pat prieks nedaudz pastaigā ties.
Vienī gais mī nuss mū su ģ imenei bija fiksē to nojumju trū kums pludmalē , tač u, tā kā viesnī ca nesen tika atvē rta, domā ju, ka lī dz nā kamā s sezonas sā kumam š ī problē ma tiks novē rsta. Varu ieteikt š o viesnī cu draugiem un paziņ ā m par cenas un kvalitā tes attiecī bu.
OTIUM FAMILY CLUB MARINE BEACH 5*. Пляж, вид с лежака.
аватар witall04
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo. domā ja, ka tas ir jauns. Bet izrā dī jā s, ka tas nav rā dī tā js. Reģ istrē š anā s viesnī cā notiek lē ni. Reģ istratū rā meitene "Welcome" vietā izdeva padomju un lakonisko "Pagaidi". … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo. domā ja, ka tas ir jauns. Bet izrā dī jā s, ka tas nav rā dī tā js.
Reģ istrē š anā s viesnī cā notiek lē ni. Reģ istratū rā meitene "Welcome" vietā izdeva padomju un lakonisko "Pagaidi". Gaidī ja 40 minū tes.
Reģ istrē joties, istabā bija problē mas ar elektrī bu. Turk-elektriķ is salaboja pusi.
Vannas istabā nav banā lu pakaramo. Personī go veļ u vienkā rš i nav kur pakā rt, nā cā s visu likt uz poda vā ka. Nav kur likt pat zobu birsti un ziepes.
Duš ā uz grī das bija matu kuš ķ is.
Istabā nebija seifa. Pē c mū su lū guma viņ i atnesa apmē ram 2 kilogramus smagu seifu. Kad jautā ju, vai ir kā da jē ga seifam, ko var aiznest, paņ emot padusē , viņ i vienkā rš i pasmē jā s. Man bija jā atstā j seifs.
Istaba netika iztī rī ta pat tad, kad pie durvī m izkā ra zī mi, kas lū dza tikt uzkoptai. Mikro urnā s telpā vairs nav atkritumu. Bet tā ir puse no nepatikš anā m. Liela problē ma ir dzeramā ū dens iegū š ana. Trī s reizes sazinā jā mies ar reģ istratū ru, viņ i nekad nenesa ū deni.
Ar pā rtiku nav problē mu. Ē diens ir ē dams, bet ne pā rā k garš ī gs.
Coral Travel pā rstā vji paš ā viesnī cā ir ī sti nihilisti. Man nā cā s kaut kā atcelt tū ri, tā pē c viņ i knapi atrada, bet naudu gandrī z neatdeva. Lai gan viņ i izslē dza savu mobilo telefonu, viņ iem nā cā s viņ us pusi dienas apsargā t zem biroja. Viņ u taktika ir virzī t bultas vienu pret otru. Caur nerviem un skandā lu nolaidā s. Kopumā š ie pā rstā vji ir rupji.
Bezmaksas wifi ir ļ oti slikta. Normā las izmaksas dolā riem.
Jū ra ir vē sa, lai gan tā nav viesnī cas vaina.
Apakš ē jie mī nusi:
- apkalpoš ana reģ istratū rā un apkalpoš ana numurā ;
- koraļ ļ u pā rstā vji, viesnī cā .
Apakš ē jā lī nija plus:
- ē diens;
- jū ra;
- baseini.
аватар gmz.07ama
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenas par piedā vā tajā m iespē jā m. Š ī bija mana 10 gadu jubilejas Turcijas viesnī ca! Izlī gums noritē ja slikti. Ieradā mies ar pirmo autobusu, kam sekoja daudzas ģ imenes ar maziem bē rniem, un, kad palū dzu iedot istabiņ as atslē gas, lai varam paš i reģ istrē ties, viņ i man atteica un man radā s konflikts ar vadī tā ju, jo viņ š teica, ka viņ am jā pavada mū s viesnī cas darbinieks, it kā jū s tur varē tu apmaldī ties! Rezultā tā , ierodoties pirmajā autobusā , š is menedž eris mū s apmetinā ja apmē ram pē c 1. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenas par piedā vā tajā m iespē jā m.

Š ī bija mana 10 gadu jubilejas Turcijas viesnī ca! Izlī gums noritē ja slikti. Ieradā mies ar pirmo autobusu, kam sekoja daudzas ģ imenes ar maziem bē rniem, un, kad palū dzu iedot istabiņ as atslē gas, lai varam paš i reģ istrē ties, viņ i man atteica un man radā s konflikts ar vadī tā ju, jo viņ š teica, ka viņ am jā pavada mū s viesnī cas darbinieks, it kā jū s tur varē tu apmaldī ties! Rezultā tā , ierodoties pirmajā autobusā , š is menedž eris mū s apmetinā ja apmē ram pē c 1.5 stundas un bija pē dē jais uz istabu ar skatu uz bū vlaukumu, kurā norisinā jā s darbs, un ģ eneratoru, no kura izplū des gā zes nedaudz atš ķ aidī ja skaisto gaisu.

Par bū vniecī bu. Tas ī paš i netraucē , bet nez kā pē c perforatori sā k darboties, kad pē c vakariņ ā m dodaties pasnaust. Š is cilvē ks reģ istratū rā atteicā s mū s pā rvietot uz citu istabu, kamē r viņ š manai sievai teica: "Vai vē laties, lai mē s jū s ievietotu" Meistaru klubā "?
Š ī ir netā lu esoš ā viesnī ca un ļ oti laba. Ja es bū tu Coral vadī ba, es noskaidrotu, kā pē c viņ u menedž eris piedā vā pā rcelties uz konkurentu viesnī cā m!

Par tī rī š anu. Istaba pē c ieraš anā s bija labi iztī rī ta. Viss darbojā s, veļ a un dvieļ i bija jauni. Tē ja, š ampū ns un ziepes papildinā tas pē c vajadzī bas, atkritumi izņ emti.

Personā ls ir draudzī gs (labi, izņ emot konfliktu reģ istrā cijas laikā ). Bā rmeņ i, viesmī ļ i restorā nā - neslavē jami! Virtuve ir lieliska! Tik garš ī gas picas un hamburgerus nekur citur nebiju ē dusi. Viss bija garš ī gi! Turku alkohols, bet dzē rienus un kokteiļ us katrs atrada sev. Lielisks pludmales bā rs! Lieliskas duš as un tualetes. Bez pā rā k liela patosa, bet viss vienā stilā . Saldē jums pludmalē un netā lu no restorā na. Tam nav jā bū t noteiktam laikam. Un - bez ierobež ojumiem!

Bē rnu ē dienkarte ir atseviš ķ a mana opusa rinda. Ledusskapis ar bē rnu fasē tiem jogurtiem, š okolā des pienu.
Trenaž ieru zā le ir atbilstoš i aprī kota, sā ls istaba, sauna, tvaika pirts - tas viss bez maksas, un ļ oti draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls!

Milzī gs skaits baseinu, daž ā di slidkalniņ i. Bē rnu rotaļ u laukums ar batutu un gumijas pā rklā jumu! Animā cija baseina lī menī , iedvesma. Ī paš u iespaidu uz mani atstā ja bē rnu animatoru darbs, kuri arī rī ko mini diskotē ku. Tas ir vienkā rš i fantastiski!

Jā atzī st, ka vakara programmas pieauguš ajiem notika amatieru priekš nesumu stilā . Turki nevar atrauties no sagrautā m pastmarkā m: diskotē ka sā kā s pulksten 11.30 bā rā pludmalē . Ja visu dienu peldi jū rā , tad š o diskotē ku ir grū ti sagaidī t. Nav skaidrs, kā pē c tik vē lu to sā kt, ko darī t ar sevi pē c vakariņ ā m? Un tad daudz pusaudž u un pieauguš o daž ā dā s vecuma grupā s.
Vai tieš ā m nav iespē jams uzreiz pē c vakariņ ā m noorganizē t deju grī du atseviš ķ i pusaudž iem, atseviš ķ i pieauguš ajiem, piemē ram, 80. , 90. gadu tematiskā s diskotē kas, piemē ram, pie ieejas reģ istratū rā . Ir skaists keramikas pā rklā jums. Noņ emiet no turienes š os 2 dī vā nus, un jums nav jā rī ko konkurss, kurš ā trā k pā rplī sī s balonus. Ja š ī s vē lmes ī stenotu "Coral" vadī ba, tad par jaunī bu un vienkā rš i atpū tu viesnī cai nebū tu cenas.

Un es joprojā m nevarē ju saprast: ja jums ir problē mas ar elektrī bu (un tas notiek, kad tiek ieslē gts ģ enerators), tad varbū t jū s varē tu izslē gt š o trako krā su mū ziku uz ā rē jā ž oga un ē ku fasā dē m? Kurš viņ iem tā das muļ ķ ī bas ieteica.

Ī sā k sakot, ja "Coral" novē rsī s š os trū kumus, tad bū s grū ti iekļ ū t Otium Club Marine Beach.

Domā ju, ka svē tki bija izdevuš ies.
аватар vitalina-kostenko
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca vecā kiem ar bē rniem. Palika ģ imene ar diviem bē rniem. Viesnī ca jauna, protams viss apkā rt ir jauns, trauki, mē beles, gultas, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i. . . ļ oti jauki. Ē diens ir brī niš ķ ī gs, garš ī gs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca vecā kiem ar bē rniem. Palika ģ imene ar diviem bē rniem. Viesnī ca jauna, protams viss apkā rt ir jauns, trauki, mē beles, gultas, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i. . . ļ oti jauki. Ē diens ir brī niš ķ ī gs, garš ī gs un daudzveidī gs. Visas dienas saldē jums, hamburgeri, frī kartupeļ i, naginzas. Laba bē rnu animā cija. Vienī gais, ka ieeja jū rā ir akmeņ aina, nepiecieš ami speciā li apavi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _063
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Lana_rybalka
Norādītā viesnīcas atrašanās vieta kartē nav norādīta pāri ceļam no jūras. Un fotoattēlā: viesnīca - ceļš - jūra. Nopirkām tūri uz 2020. gada jūliju. Mūs ļoti interesē atsauksmes, bet vēl nav...
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель состоит из шести 3-этажных зданий. Открыт в 2019 году. Отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 85 км от аэропорта Antalya-AYT, 25 км от Side.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 открытых бассейна.

В ресторане A la Carte готовят блюда международной кухни.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб для детей 4-12 лет. Часы работы: 10:00-17:00
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки. Масcаж.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
Telpu apraksts

Всего 200 номеров.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник, набор для чая и кофе, балкон.

Adrese Side, Турция
Tālruņi: +(90) 2425262666
Tīmekļa vietne: Otium Family Club Marine Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.