Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa 5*– Atsauksmes

24
Novērtējums 8.110
№3 viesnīcas reitingā Sarigerme
9.1 Numurs
7.8 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.8 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca & Spa atrodas lieliskā vietā privātā smilšu pludmalē pie Dalamanas upes Egejas jūras piekrastē. Uzcelta 2009. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Piemērots āra aktivitātēm, ģimenēm ar bērniem un prasīgākiem tūristiem.Vairāk →
аватар aniraM_2011
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā viesnī ca ir laba, BET tas nav VIP viesnī cas lī menis, diemž ē l. Galvenais ir serviss. Š obrī d mē s ar bē rnu stā vē jā m pie bā ra kā das 15 minū tes. . . viņ i mū s vienkā rš i ignorē ja, tad tomē r jautā ja, ko mē s gribam. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir laba, BET tas nav VIP viesnī cas lī menis, diemž ē l. Galvenais ir serviss. Š obrī d mē s ar bē rnu stā vē jā m pie bā ra kā das 15 minū tes. . . viņ i mū s vienkā rš i ignorē ja, tad tomē r jautā ja, ko mē s gribam. Bē rnam pasū tī ju bezalkoholisko kokteili. Sē ž am 20 minū tes, kokteilis nav atnests. Tagad pievienoš u atsauksmi, celš os un ieš u prom, nedabū jot kokteili. Un tas ir tikai 1 piemē rs. Š ā das situā cijas ir pastā vī gas. Vakarā.25 minū tes nesa glā zi vī na udiņ am, negaidot piecē lā s un aizgā ja. Rī ta kafijā – nesa, kad cē lā mies, lai dotos prom. Es pat nepasū tu dzē rienus pusdienā m - mē s joprojā m nevaram sagaidī t. Š ā ds pakalpojums noliedz citas viesnī cas priekš rocī bas. Tas nav augstā kā s klases viesnī cas lī menis, kā tas ir novietots. Pilnī gi noteikti. Ir ar ko salī dzinā t Turciju un citā s valstī s. Š ajā viesnī cā vī lies pirmo un pē dē jo reizi.
аватар Kitusha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es gribu atgriezties š ajā viesnī cā visu laiku. Palikuš i š eit jau 3 reizes. Hilton atrodas klusā ciematā pie upes grī vas, kas savieno Egejas jū ru un Vidusjū ru. Apmē ram 20 minū tes un jū s esat viesnī cā . Š eit viss ir visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Es gribu atgriezties š ajā viesnī cā visu laiku. Palikuš i š eit jau 3 reizes. Hilton atrodas klusā ciematā pie upes grī vas, kas savieno Egejas jū ru un Vidusjū ru. Apmē ram 20 minū tes un jū s esat viesnī cā . Š eit viss ir visaugstā kajā lī menī . Ļ oti jauks un moderns vestibils un reģ istratū ra. Plaš ā pludmales josla sastā v no melnā m vulkā niskā m smiltī m. Liela skaista un zaļ a teritorija. Č etri milzī gi baseini, 5 ū dens slidkalniņ i. Peldbaseins paš iem mazā kajiem, iespē jams, labā kais bē rnu centrs ar amfiteā tri, kā du esam redzē juš i un atseviš ķ u papildus bē rnu restorā nu. Pieauguš ajiem ir savs amfiteā tris, katru dienu profesionā la izrā de ar viesmā ksliniekiem. Naktsklubs, bā ri, restorā ni ar jebkuru virtuvi pē c jū su gaumes. Pā rsteidzoš i skaisti numuriņ i. Ieteicams. Mē s ar prieku atgriezī simies pie jums vē lreiz.
аватар x_air
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā viss ir skaisti, ī paš i sī kumi: trauki, tekstilizstrā dā jumi, mē beles, dekori utt. Un dā rgi. Apkalpoš ana nav tikai laipna, vienmē r cenš as palī dzē t, ļ oti draudzī ga, viss ir cilvē ciski. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā viss ir skaisti, ī paš i sī kumi: trauki, tekstilizstrā dā jumi, mē beles, dekori utt. Un dā rgi. Apkalpoš ana nav tikai laipna, vienmē r cenš as palī dzē t, ļ oti draudzī ga, viss ir cilvē ciski. Lielisks ē diens, katru dienu jauni interesanti ē dieni, varē tu pat teikt, iespaidī gi. Garš ī gi. Ir bezlaktozes, bezglutē na, diē tiskā , jebkura ē dienkarte, kuru vē laties. Vienmē r ir pietiekami daudz. Super kafejnī ca ar ē rtiem dī vā niem, galvenā baseina priekš ā , ar lielu saldē juma un kafijas sortimentu. Saldē jums ir garš ī gs. Un kafiju arī .
Ū dens parka baseins ir apsildā ms! Š is ir visu laiku siltā kais baseins.
Ir galda tenisa galdi, futbola laukums utt. Viss darbojas, rekvizī ti ir. Pludmale ir milzī ga, ē rti sauļ oš anā s krē sli. Pludmales bā rā ir ē rtas somas, š ū puļ tī kli utt. Naktī skan lieliska mū zika, var dejot no 24:00 lī dz 2:00. Tiek iekurti ugunskuri, atmosfē ra ir brī niš ķ ī ga.
Atseviš ķ as kabī nes pludmales priekš ā ar dž akuzi un savu servisu, bet tas ir par papildu samaksu. Papildus galvenajai ē kai ir arī villas, tā s atrodas pie upes, tā m ir savs restorā ns.
аватар OrlovaLyuba
Es laimē ju biļ eti uz š o viesnī cu, piedaloties konkursā no t-o TPG. Pē c atsauksmē m un fotogrā fijā m biju apmierinā ta ar vietu, kur vajadzē ja doties. Lidojums bija ļ oti ē rts, atseviš ķ s transfē rs vē sā maš ī nā uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Es laimē ju biļ eti uz š o viesnī cu, piedaloties konkursā no t-o TPG. Pē c atsauksmē m un fotogrā fijā m biju apmierinā ta ar vietu, kur vajadzē ja doties. Lidojums bija ļ oti ē rts, atseviš ķ s transfē rs vē sā maš ī nā uz viesnī cu. Mū s sagaidī ja sirsnī gi un labsirdī gi, lieliskie uzņ emš anas darbinieki ļ oti detalizē ti stā stī ja par viesnī cu un dzī ves apstā kļ iem. Istaba tika pieš ķ irta 4 stā vā , skats pa logu - tikai upe. Istaba labā stā voklī , standarta mē beļ u un tehnikas komplekts, vannas istaba kompakta, aprī kota ar visu nepiecieš amo. Jā , viesnī ca nav ī paš i moderna un nespī d ar dā rgiem remontiem, bet kopumā viss nav slikti priekš.5 * lī meņ a. Apkalpoš ana numurā bija operatī va un starp citu - ē rtā laikā . Kvalitatī va tī rī š ana. Viesnī cas teritorija ir plaš a, ir vairā kas ē kas, daudz baseinu. Ē rtā k ir pā rvietoties pa teritoriju nevis kā jā m, bet gan ar Segway, lai visu apskatī tu. Upes tuvumā vienmē r ir daudz cilvē ku, var vē rot bruņ urupuč us un citus dzī vniekus. No izklaides viesnī cā , vakara š oviem, dejā m, sacensī bā m, uz ielas varat spē lē t š ahu, biljardu, doties uz saunu vai spa. Teritorijā ir arī veikali ar visā diem sī kumiem, suvenī riem un citā m lietā m. Ē diens man ļ oti patika, lai gan piekrī tu, ka brokastis ir vienmuļ as. Gaļ as bija daudz, bet zivju un jū ras velš u tikpat kā nebija. Sortimentā uz galdiem bija dā rzeņ i, augļ i, piedevas, vairā ku veidu zupas, salā ti, konditorejas izstrā dā jumi, saldumi. . Turklā t varat iekost picu vai tortiljas. Saldē jums ir garš ī gs! A la carte restorā ni - biju japā ņ u valodā - patika, lieliski gatavo, viss ir stilā . Patika restorā na darbinieki, pieklā jī gi un pieklā jī gi viesmī ļ i, ļ oti patī kami š efpavā ri. Kopumā viss viesnī cas personā ls atstā ja lielisku iespaidu, nebija rupju vai drū mu personī bu. Tagad uz pludmali! ! Iedegums, ko atvedu, ir vienkā rš i fantastisks! ! Ļ oti silts un saulains laiks. Pludmale ir plaš a un smilš aina, ir daudz ē rtu sauļ oš anā s krē slu ar labiem matrač iem. Ejiet lī dz ū denim - pā ris minū tes. Ū dens ir silts un tī rs. Ieeja ū denī ir smilš aina un oļ aina. Pludmalē ir bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem un uzkodā m. Es nezinu, ko vē l teikt par viesnī cu, tā pat kā visu. Esmu ar visu apmierinā ta, man patika ē dieni un apstā kļ i, un es vē lē tos atgriezties. Paldies!
аватар slu97
Sveiki devā mies atvaļ inā jumā uz Turciju no Maskavas, no 21. lī dz 29.06. 14 viss noritē ja labi un lidojums un pā rcelš anā s un pā rcelš anā s Tikai nianse, ieradā mies viesnī cā.7:00 (nakts lidojums), reģ istrē jā mies pē c 12 (brī vu numuriņ u nebija, gaidī jā m, kamē r bū s brī vi) un nebijā m vieni š ajā pē c mū su lū guma, nā kamajā dienā viņ i pā rcē lā s uz citu istabu, jo. … Tomēr ▾ Sveiki
devā mies atvaļ inā jumā uz Turciju no Maskavas, no 21. lī dz 29.06. 14
viss noritē ja labi un lidojums un pā rcelš anā s un pā rcelš anā s
Tikai nianse, ieradā mies viesnī cā.7:00 (nakts lidojums), reģ istrē jā mies pē c 12 (brī vu numuriņ u nebija, gaidī jā m, kamē r bū s brī vi) un nebijā m vieni š ajā
pē c mū su lū guma, nā kamajā dienā viņ i pā rcē lā s uz citu istabu, jo. pirmajā jū rā nebija redzams pa logu, un maksā ja par istabu ar skatu.
no plusiem: atseviš ķ a zā le restorā nā un peldbaseins no 16 gadu vecuma. Daudz mazu bē rnu, bet viņ i ir atseviš ķ i. Liela teritorija, daudzi baseini, ir baseina daļ as, kas pa dienu ir pilnī bā ē nā . Tikai aukstais iekš telpu baseins. Ir silts iekš telpas. Komunisms ar dvieļ iem - meli visur. . .
laba vakara š ovi, animā cijas gandrī z nav, tikai ar bē rniem (visa pilsē ta ir prom no galvenajā m atpū tas vietā m)
no mī nusiem: liela (plaš a) pludmale ar melniem (tumš iem) oļ iem, saulē ļ oti uzkarst, no sauļ oš anā s krē sliem vai aptuveni 50 metrus teritorijas iet tikai pa vienu koka taciņ u lī dz molam vai krastam un Ļ OTI karsts vē jš sitieni no sā niem
аватар alina341
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies viesnī cā no 2013. gada 17. lī dz 26. jū lijam kopā ar vī ru, Sarigermē jau treš o reizi, pirms tam tajā gadā bijā m Tropical un Alina boutique. Man patika viesnī ca, skaista liela teritorija, salī dzinot ar Tropical nedaudz plika, tur vairā k strū klaku un apstā dī jumu, daudz lielu baseinu viscaur, jauka mā jī ga istabiņ a, paņ ē ma ar skatu uz jū ru, bet citiem iesaku ne darī t to, kā pē c pā rmaksā t naudu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā no 2013. gada 17. lī dz 26. jū lijam kopā ar vī ru, Sarigermē jau treš o reizi, pirms tam tajā gadā bijā m Tropical un Alina boutique. Man patika viesnī ca, skaista liela teritorija, salī dzinot ar Tropical nedaudz plika, tur vairā k strū klaku un apstā dī jumu, daudz lielu baseinu viscaur, jauka mā jī ga istabiņ a, paņ ē ma ar skatu uz jū ru, bet citiem iesaku ne darī t to, kā pē c pā rmaksā t naudu. Istabā ir viss nepiecieš amais, gludinā mais dē lis ar gludekli, elektriskā tē jkanna, ledus tvertne, katrā stā vā ir ledus automā ti, katru dienu ziņ o par tē ju un kafiju, ir svari, man ļ oti patika š ampū ns un duš as ž eleja ka viņ i ievietoja istabā .
Viesnī cā ieradā mies no rī ta, lidostā mū s sagaidī ja Tez tū res pā rstā vis un mē s ar vē l vienu ģ imeni (kura š ajā viesnī cā ieradā s jau ceturto vai piekto reizi) devā mies uz viesnī cu, reģ istrā cija aizņ ē ma apm. pusstunda. Personā ls ļ oti draudzī gs, visi jautā jumi ā tri tika atrisinā ti. Istaba tī rī ta katru dienu, veļ as maiņ a arī katru dienu un dvieļ i arī . Ē diens ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs, ē dienu ir daudz, un tas viss ir izcilas kvalitā tes un ļ oti garš ī gs. Ir diē tiskie ē dieni. Blenderi bē rniem. Atseviš ķ i tiem, kas vē las, ir dubultais apkures katls. Nacionā lo virtuvju tematiskā s vakariņ as viesnī cā nenotiek, bet sortiments mainā s katru dienu, katru dienu tiek gatavots kaut kas jauns. Ļ oti garš ī gi saldie ē dieni.
Tezas pā rstā vis strā dā ja labi, viņ š gandrī z vienmē r atradā s viesnī cā . Es neko neuzspiedu, nesasprindzinā ju ar ekskursijā m, kam vajadzē ja kaut ko jautā t - sazinieties pa tā lr.
Pludmale pie viesnī cas ir smilš aina, bet jū ras š ajā viesnī cā vienkā rš i NĒ ! Ieeja jū rā nav ī paš i ē rta, ass nobrauciens un liela adata, ar bē rniem nav ī paš i ē rti, lai gan aiz kalna un tā tuvumā ir smiltis un gluda ieieš ana jū rā .
Pē c pusdienā m ir ļ oti grū ti atrast vietu pie baseiniem, to vienkā rš i nav, sauļ oš anā s krē slos nav cilvē ku, bet vietas visas aizņ em dvieļ i.
Laiks bija lielisks, kaut arī kā du vakaru lija stiprs lietus, bet tas neattiecas uz viesnī cu.
Varu ieteikt š o viesnī cu cilvē kiem, kuriem nevajag jū ru, tikai baseinu un izcilu ē dienu.
Mini bā ra papildinā š ana katru dienu bez maksas. No atpū tniekiem daudz ģ imeņ u ar bē rniem, pā rsvarā tū risti no Anglijas un Ukrainas, ļ oti maz ir cilvē ku no Krievijas. Otro reizi es uz š o viesnī cu nebrauktu, tā nav tā s naudas vē rta, ko par to samaksā jā m. Atbildē š u uz visiem jautā jumiem.
аватар katico65
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies š ajā skaistajā viesnī cā ar bē rnu 4 gadus. Viesnī ca man ļ oti patika, burtiski nav par ko sū dzē ties! Teritorija milzī ga, ļ oti kopta un skaista, vienī gais mazais mī nuss ir tas, ka paš ā saulē ē nas joprojā m ir par maz, koki vē l jauni, tikko stā dī ti. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā skaistajā viesnī cā ar bē rnu 4 gadus. Viesnī ca man ļ oti patika, burtiski nav par ko sū dzē ties! Teritorija milzī ga, ļ oti kopta un skaista, vienī gais mazais mī nuss ir tas, ka paš ā saulē ē nas joprojā m ir par maz, koki vē l jauni, tikko stā dī ti. Milzī gs pluss un š ī s viesnī cas ī patnī ba, manuprā t, ir nepā rtraukta brī vu vietu pieejamī ba visur. Jū s atnā kat uz pludmali - ir daudz brī vu vietu, jū s ejat uz baseinu - tas pats, restorā nos, kafejnī cā s, amfiteā trī , vispā r visur un vienmē r ir kur apsē sties vai apgulties, un nav rindas tu.
Pludmale milzī ga, ž ē l, ka pludmalē nav pilnvē rtī ga bā ra, bet vienmē r ir atdzesē ts ū dens un sulas, vakarā atnes tē ju ar barankiem un sieru. Ieieš ana ū denī - oļ i un uzreiz dziļ i, jū ra no rī ta mierī ga, vakarā pū š vē jš un viļ ņ i. Ieradā mies 15. jū nijā , jū ra bija ne tikai auksta, bet arī ledaina!!!! ! ! Un no 20. datuma ū dens jū rā strauji uzsila un kļ uva diezgan ē rti peldē ties.
Animā cija viesnī cā ir lieliska, bet ne uzmā cī ga, un, es teiktu, smalka. Vakara programma laba - vispirms bē rnu diskotē ka, tad vakara programma amfiteā trī , tad dzī vā mū zika bā rā pie upes, tad diskotē ka vai karaoke, vispā r garlaicī gi nebū s. Man ļ oti patika bē rnu klubs, viesnī cai ir arī savs neliels akvaparks ar slidkalniņ iem visiem vecumiem.
Numuri ir lieliski. Numurā ir tē jkanna un gludinā mais dē lis. Mums bija standarta numurs 2446, ļ oti skaists skats uz jū ru un upi.
Ē diens bija ļ oti labs!!!!! ! ! Ē dienu ir daudz, un tas viss ir izcilas kvalitā tes un ļ oti garš ī gs. Ir diē tiskie ē dieni. Atseviš ķ i tiem, kas vē las, ir dubultais katls un blenderis. Viesnī cā nenotiek tematiskā s nacionā lā s virtuves vakariņ as, bet sortiments mainā s katru dienu, katru dienu tā s dod ko jaunu.
Kopumā lieliska viesnī ca un labprā t atgrieztos!
No ekskursijā m devā mies uz Daljanu, (65$ no cilvē ka + bē rnam 20) ļ oti patika !! ! ! Un viņ i UPĒ ķ ē ra krabjus un baroja jū ras bruņ urupuč us, apskatī ja kapenes, peldē jā s pludmalē , un beigā s bija dubļ u vannas un augļ u vī nu degustā cija. Ekskursija ļ oti interesanta, ar bagā tī gu programmu, ļ oti tuvu viesnī cai, un tikai uz pusi dienas, ļ oti iesaku!
P. S. Ī paš i tiem, kas ceļ o ar bē rniem, nevaru nepadalī ties, ja paņ emat no pusdienā m pā ris bulciņ as un atnā kat 5os pē cpusdienā uz turku restorā na terasi (turca restorā ns, tas ir uz upes). ), var barot savvaļ as upes bruņ urupuč us, uz bulciņ as ir tik daudz, ko grū ti saskaitī t!
аватар elovek
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
2012. gada jū lijā atpū tā mies pieci, vecā ki ar trī s bē rniem. Pirms atpū tas uzdevums bija atrast pē c iespē jas vairā k sporta izklaides bē rniem un vecā kiem, ī paš i tenisu un futbolu. Vē lē jos arī ē rti pavadī t laiku ar mazu bē rnu, nodroš inā t viņ am patī kamu atmosfē ru un kvalitatī vu ē dienu. … Tomēr ▾ 2012. gada jū lijā atpū tā mies pieci, vecā ki ar trī s bē rniem. Pirms atpū tas uzdevums bija atrast pē c iespē jas vairā k sporta izklaides bē rniem un vecā kiem, ī paš i tenisu un futbolu. Vē lē jos arī ē rti pavadī t laiku ar mazu bē rnu, nodroš inā t viņ am patī kamu atmosfē ru un kvalitatī vu ē dienu.
Kopumā pā rē jais ir ok. Š eit ir daudz fotoattē lu.
http://my.opera.com/elovek/albums/show. dml? id=12375002
Viesnī cas teritorija ir liela, bet apstā dī jumu vē l nav daudz. Vairā k kā Ē ģ ipte.
Nav lielu skaistu skujkoku, kas tik raksturī gs š im apvidum. Uz tuksneš a zemes tika uzcelta viesnī ca. Ja jū s meklē jat skaistu dabu, tad jū s š eit neesat. Š eit ir labs ainavu dizains, viss, ko var izdarī t tuksneš ainā vietā . Neceļ roku, lai kritizē tu.
Divas dienas pē tī ju, kā optimā li nokļ ū t istabā . Gā jieni blakus korpusam un iekš ē jai liftu sistē mai nav pilnī gi acī mredzami. Daž kā rt daž as durvis no ielas uz ē ku ir aizvē rtas, tas nav skaidrs.
Ļ oti plaš a, skaista, plaš a ā rē jo baseinu sistē ma. Tik lielu baseinu citā s viesnī cā s neesmu redzē jis. Bet ū dens temperatū ra tajos ir +29, savukā rt ā rē jā temperatū ra ir +38, atvieglojums un veldze nav jū tama.
Viesnī cas vestibils ir iegremdē ts greznī bā . Turku pirts un spa zona ir ideā la.
Standarta numuri ir plaš i (mums bija 2 savienojamā s istabas) un ē rti.
Tā saucamais akvaparks (3 slidkalniņ i) ir atvē rts dī vainos laikos. Lielā ko daļ u laika tas nedarbojas.
Teniss 5 vai 6 korti, ja vē laties, vienmē r varat spē lē t. Bē rni aizvadī ja 6 tenisa nodarbī bas, visi bija apmierinā ti.
Ir divi futbola laukumi. Viens mā kslī gs, nav iež ogots. Dī vaini, bet bumba ielido kaktusos, tā pē c te neviens nespē lē . Otrs lauks ir gandrī z pilna izmē ra, zā lains.
Pludmales volejbols - apm. Skvoš s korpusā ir bonuss! Galda tenisu labā k nelikt vē jā stieņ a priekš ā , bet gan ē kā zem gaisa kondicioniera.
Bē rnu klubs ir dī vains darba laiks. Tas ir atvē rts tikai tad, kad bē rniem ir klusa stunda.
Atpū tnieku blī vums ir ļ oti mazs, tā du vietu nekur neesmu redzē jis. Cilvē ku ir ļ oti maz, kas ir bonuss. Acī mredzot tas ir saistī ts ar to, ka daudzi š eit neatgriezī sies. Lai gan bija cilvē ki, kuri š eit atpū tā s jau treš o reizi, un solī ja atbraukt vē lreiz. Visur un vienmē r ir brī vas vietas. Gan pludmalē , gan restorā nos.
Jū ra bija ideā li tī ra tikai 2 dienas, kad no rī ta var redzē t dibenu no mola. Un tā no rī tiem nav slikti, bet ap pulksten 10 sā k peldē t kaut kā das dubļ u putas un aļ ģ es. Bet ja aizbrauc prom - normā li. Upe ietek, un pludmale ir smilš aina, tā pē c tas ir saprotams.
Smiltis ir rupjas, sajauktas ar oļ iem, bē rniem tā ir gandrī z ideā la ieeja jū rā .
Uz mola var sauļ oties uz baltiem matrač iem.
Tualete, š ķ iet, atrodas mazliet tā lā k no pludmales ē kas virzienā , uz kuru jā dodas. Nav par slinku iet tā lu, tas ir pat noderī gi, bet es celtos tuvā k.
Ē diens pieticī gs, bet sū dzī bu nav. Vienmē r var atrast kaut ko garš ī gu. Augļ i ir nevainojami. Č ī les ķ irš i ir forš i, arbū zi arī . Bē rnu pā rtikai ne vienmē r bija dā rzeņ i un vā rī ti, cepti kartupeļ i, un kartupeļ u biezeni redzē ti tikai pā ris reizes. Bē rnam jā savā c vā rī ti dā rzeņ i - un blenderī . Bet daž reiz nav izvē les, daž reiz tikai ar garš vielā m. Pieauguš ajiem atzī mē ju vā ju grilē to ē dienu izvē li. Kvalitatī vas jū ras veltes un laba lī meņ a zivis tikpat kā nav. Bet neviens no bada nenomira, viss ir ok.
Es domā ju, ka tā sauktā apelsī nu sula brokastī s nebija ī sta. Tas ir no somas. Uz galdiem nekad nav salveš u. Tas nav joks. Varat tos lū gt, tač u pē c noklusē juma tie nav pieejami. Galdauti tikai vakariņ ā m.
Dzē rienu klā sts bā ros ir ā rkā rtī gi slikts. Jū s nevarat dzert tikai ķ ī miskos bezalkoholiskos kokteiļ us, tā ir inde. Alkohols arī nav izvē le. To, ko viņ i sajauc, labā k nedzert, bū siet veselī gā ki. Kafija ir parasta - lai nu kā , un kafijas dzē rieni ir š ausmī gi, piena vietā pievieno pulveri, ja nav pateikts iepriekš . Apkalpoš ana bā ros...Bū tu labā k, ja bā ri bū tu tikai maksā ti. Tad jū s varē tu gaidī t viesmī li, ja jū s apsē stos pie galda.
Pa viesnī cu vakaros braukā traktors, kas smidzina ķ imikā lijas no odiem un citiem kukaiņ iem. Ap sevi atbrī vo ķ ī misko mā koni. Protams - upe, ja nesmidzinā s - odi un punduri ē dī s.
Novietotais traktors izskatā s š ā di:
http://my.opera.com/elovek/albums/showpic. dml? album=12375002&picture=161124532
http://my.opera.com/elovek/albums/showpic. dml? album=12375002&picture=161124342
Ē kas spā rnos 1. stā vā gaiteņ os jū tama spē cī ga ķ ī mijas smaka. Lietas koferos smarž oja pē c š ī s ķ ī mijas. Tas tika saprasts pē c atgrieš anā s mā jā s.
Bet kopumā labi atpū tā mies, nesū dzē š os. Bet atgriezties š ajā viesnī cā nav jē gas, tā nevelk.
аватар kseniya1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
VIESNĪ CĀ NAV VIENKĀ RŠ I NAV VĀ RDU!!!!!!! ! VIENAS EMOCIJAS, , , KLASE, KLASE, UN ATKAL SUPERRRRR!!!!!!!! ! GIDE EKATERINA, TIKAI MILKA MEITENE(Drī z satikā mies ar viņ u ekskursijā s viņ a bija mū su gids) VISPĀ R MĒ S TIEKĀ M AR OLĒ ZIJU, BET MUMS VIŅ A Ļ OTI NEPATIEK SALĪ DZINĀ T! BET TAS IR PAR GIDĒ M. … Tomēr ▾ VIESNĪ CĀ NAV VIENKĀ RŠ I NAV VĀ RDU!!!!!!! ! VIENAS EMOCIJAS, , , KLASE, KLASE, UN ATKAL SUPERRRRR!!!!!!!! ! GIDE EKATERINA, TIKAI MILKA MEITENE(Drī z satikā mies ar viņ u ekskursijā s viņ a bija mū su gids) VISPĀ R MĒ S TIEKĀ M AR OLĒ ZIJU, BET MUMS VIŅ A Ļ OTI NEPATIEK SALĪ DZINĀ T! BET TAS IR PAR GIDĒ M........ VIESNĪ CAI TIEŠ Ā M IR SAVU ZĪ MOLU VISĀ , Ē DIENĀ , ALKOHOLA TIEŠ Ā M NAV MAZ, APKALPOJUMS IR AUGSTĀ KĀ LĪ MENĪ ANIMĀ CIJA KATRU DIENA IR DAŽ Ā DA UN INTERESANTA MUMS IR TURCIJAS NAKTS
, UN HAVAJAS BALLĪ TE, CIRKS UN DAUDZ VĒ L, TELPAS BIJA IZCILAS, MUMS PIEDĀ VĀ JA PIEDĀ VĀ JUMS SUITE APMAKSĀ PAR 355 USD, BET MĒ S ATKĀ RĪ JĀ S UN MĒ S NE ZIŅ OJĀ M. Vienkā rš i pasaka (2449. to vē los piebilst) reģ istratū ra tur ir Maria un Owit ir krieviski runā još ie gidi viesnī cā , ka kā ds nesaprot ļ oti palī dz, viņ i visumā ir labi darī ti !!! ! Gribu arī nosvinē t viesmī li galvenajā Zorbay restorā nā , viņ š apkalpo pusdienā s un vakariņ as, pē c tam, kad VIŅ Š STRĀ DĀ BĀ RĀ AR DZĪ VĀ M MŪ ZIKU PIE UPES, Š IS VIESMĪ LIS IR TIKAI LABS (MŪ SU Ģ IMENE NEPRĀ T ANGĻ U VALODĀ VISPĀ R. BET VIŅ Š MŪ S SAPRATĀ NO PUSVĀ RDA UN NEPRĀ T RUSIATĀ LU VALODU) IESAKI Š O PUISI, AP !! ! UZSKATU, TĀ NAV DIENAS DIENAS PROGRAMMA, JO TĀ IR TIKAI VIENA MEITENE, RUNĀ KRIEVU VALODĀ UN NE VIENMĒ R VAR SAPRAST BĒ RNU, MŪ SU MEITAI IR 8 GADUS VECUMS, B, . TĀ PĒ C IR IZCILI SLIEDĀ JUMI UN SKAISTA LIELISKA TERITORIJA AR SKAISTU LIELIKU TERITORiju AR BASEINU UZ MINI DISKO AR VISIEM BĒ RNIEM. NO VIESNĪ CAS MINUSIEM IZVĒ LNES UN INDEKSS NAV TULKOJUMS KRIEVU VALODĀ , BET VISI PLUSI SEDZ VIENU MINUSU, UN PAR ODU CĪ NU, TIEŠ Ā M NAV TIEŠ Ā M NEPIECIEŠ ANU. , NEBŪ PĒ T!!!!! ! ! !! ! ! ARĪ SMARŽ OT, DARI TO VĀ LĀ VAKARĀ UN TIKAI TUR, KUR NAV CILVĒ KU, AGRĀ RĪ TĀ NO 4 LĪ DZ 5 AP VIESNĪ CAS PERIMETRU.
аватар srnetesov
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kas labi? Korekts un draudzī gs uzņ emš anas personā ls, jo ī paš i gudrā Asel Matkerimova (Аsel Matkerimova); ā tri un pieklā jī gi viesmī ļ i visos restorā nos un bā ros; pieņ emama tī rī š anas un apkalpoš anas kvalitā te numurā ; pieklā jī gs rajons. … Tomēr ▾ Kas labi?
Korekts un draudzī gs uzņ emš anas personā ls, jo ī paš i gudrā Asel Matkerimova (Аsel Matkerimova); ā tri un pieklā jī gi viesmī ļ i visos restorā nos un bā ros; pieņ emama tī rī š anas un apkalpoš anas kvalitā te numurā ; pieklā jī gs rajons.

Kas nav labs, bet slikts?
Noskaņ ojies uz pozitī vo, izrā dī jā s, ka pret individuā lajiem trū kumiem izturas ar piekā pš anos un izpratni.
Tā nav liela problē ma, ka internets ir tikai maksas un dā rgs. Galu galā bez interneta var dzī vot vairā kas nedē ļ as.
Kā bū tu, ja Tolga (Mini kluba š efs) restorā nā no kopī giem š ķ ī vjiem ar rokā m krautu riekstus un ž ā vē tus augļ us, nepamanot tam paredzē tā s ierī ces? Viņ š atbildē ja ar atvainoš anos. Un apstā jā s.
Jā , ir nomā coš i, ka animators Ersens demonstrē ja pilnī gu profesionā lo iemaņ u trū kumu animā cijas organizē š anā ar bē rniem un cilvē cisku nelietī bu (Ersens meloja prasī bu beigt lamā ties, spē lē joties ar bē rniem un sū dzē jā s viesnī cas vadī bai, ka ar viņ u ir nepieklā jī gi aprunā ts) . Galu galā , iespē jams, ne visi turki ir tā di Jerseni? Un tā pē c atradu spē ku izturē ties pret Ersenu kā pret smaku, no kuras iespē jams novē rsties.

Kas patiesī bā neatbilst viesnī cas aprakstiem?
Ne tikai Finesse, bet visi 5 a la carte restorā ni (visi izņ emot galveno), kā arī Vitamī nu bā rs - par papildus samaksu.
"Multilingvistiskā s animā cijas komanda" - nu, tas ir ļ oti spē cī gs vā rds.

Ko es uzskatu par bū tisku un nepieņ emamu?
No 2012. gada jū nija sā kuma Hilton Dalaman - dezinsekcija un antiseptiska apstrā de! ! !
Ultraviss iekļ auts kukaiņ u iznī cinā š ana : (
Bez ierobež ojumiem. Nav citas izvē les. Bez iespē jas atteikties vai izvairī ties.
Liela mē roga upes krasta purvainā s apkā rtnes, viesnī cas teritorijas, tā s restorā nu un attiecī gi viesu apstrā de.
Bez vecuma ierobež ojumiem un izsludinā tā s iebiedē š anas rutī nas. Katru dienu, vairā kas reizes dienā . Pirms gulē tieš anas, agri no rī ta, daž reiz vakariņ u laikā.
Smarž a nav patī kama (kā dihlofosa un dī zeļ degvielas maisī jums).
Tiek apstrā dā ti cilvē ki apsē jus un respiratoros. Viesiem netika doti respiratori.
Nebija brī dinā juma par ikdienas ā rstē š anas laiku. Lai viņ i nevarē tu pasargā t bē rnus vai paslē pties? !
Ar kā diem atkritumiem viņ i indē , viņ i neatzina. Bet viņ i man teica, lai neuztraucos. Un tikai, lai nomierinā tos ar to, ka Dalamanas reģ ionā viņ i ir tā saindē ti katrā viesnī cā , ieteica Izlem Audin, eksperts (antiseptiskajā? ) attiecī bā s ar viesiem.
Tā tad Dalamanas stila Hiltone stingri NAV ieteicama.
VIDEO par tē mu BĪ STAMĀ HILTONA. Hiltone Dalamana. Tas ir bī stami. Riebums un iznī cinā š ana vietnē youtube:
http://youtu. be/9kWScGzafOU
FOTO un sī kā ka informā cija:
http://netesov. livejournal. com/150566.html
P. S.
Brī dinā ju, ka mē ģ inā š u publiskot informā ciju par viesnī cā notiekoš o ā rprā tī go iebiedē š anu.
Es turu savus solī jumus

Acī mredzot viesnī ca ir orientē ta uz cilvē kiem, kuri neapgrū tina savu un bē rnu veselī bu, ar spē cī gu imū nsistē mu un nervu sistē mu, labu iedzimtī bu, bez onkoloģ ijas un domā m par riskiem.
ВИДЕО по теме ОПАСНЫЙ ХИЛТОН. Hilton Dalaman. It is dangerous. Disgust Неприятнейший запашок. Как дихлофос, замешанный на солярке :( Прямо в окна. И без предупреждения. Тогда они пришли к нам Передовик травли защищен. Средств защиты постояльцам не положено :( Ничего не понимаю. Ни по-русски, ни по-английски. Звонок другу. До завтрака Беспощадный сервис
Parādīt vairāk »


iemiesojums Inga25
Es vēlos braukt ar 5 gadus vecu bērnu, vai mēs vēl varam peldēt šajā laikā? Un kā ar viļņiem? pūš jūrā vai izturams?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums DianaG
1) Vai viesnīcā ir wifi? 2) Kur atrodas apsildāmais baseins, iekštelpās vai ārā? 3) Kāda upe ir tuvumā? Pastāsti man lūdzu. 4) Vai minibārā katru dienu istabā ir bezmaksas ūdens? 5) Kā sauc populāro bruņurupuču tūri? Liels paldies par detalizēto atbildi.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums romaslip
kaitina lielu viļņu klātbūtne un uzreiz sākuma dziļums, vai var iet ar 7 gadus vecu bērnu un slikti peldošiem draugiem, kuri vēlas biežāk peldēties jūrā, nevis baseinā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Snatasha
lūdzu, pastāstiet man, vai maksas diskotēka Hilton Dalaman pagājušajā gadā bija tieši bez maksas
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums kseniaatli2
‹ Viesnīca Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa 5*
Atrakcijas

Курортный спа-отель расположен в прекрасном месте, на частном песчаном пляже у реки Даламан, на побережье Эгейского моря. Построен в 2009 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Подходит для активного отдыха, семей с детьми и для взыскательных туристов.

Atrašanās vieta В 15 км от аэропорта г. Даламан, 2 км от п. Сарыгерме.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 650 м/использование 195 м. Деревянный пирс, длина 50 м. Бар на пляже (бесплатно). Павильоны Gazebo расположены на отдельной пляжной зоне вблизи моря. Всего 3 различных вида павильонов Gazebo — Gazebo, Grand Gazebo, King Gazebo. В обслуживание павильона входит специальный сервис еды и напитков. Павильоны на пляже — платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), room service (круглосуточно, платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 6 ресторанов: 1 основной, 5 a la carte: турецкий, индийский, итальянский, рыбный, китайский/японский (по предварительной записи, платно), 13 баров (один из них работает 24 часа), 11 конференц-залов, (на 16-800 чел), Wi-Fi — бесплатно в местах общего пользования и в номерах, прием у доктора с 09:00-17:00, в остальное время по запросу, для людей с ограниченными физическими возможностями предоставляется коляска (бесплатно, при наличии, количество ограничено), также есть специальный лифт для спуска в бассейн, 4 открытых бассейна (без подогрева), площадь: 1600 кв.м, 1490 кв.м, 1065 кв.м, 2860 кв.м, 3 крытых бассейна: площадь 50 кв.м (без подогрева); 113 кв.м и 254 кв.м (с подогревом с 01.04 - 15.05 и с 01.10 - 10.11), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 водные горки. Клуб для подростков от 11 до 15 лет. Мини-клуб Carpi Kids Paradise для детей в возрасте от 4 до 10 лет: — HAPPY BABIES : от 0 до 3 лет (Игровая комната с ходунками, детскими гамаками, каруселями и качелями для малышей, играми, игрушками и др.). — GROOVY KIDS: от 4 до 7 лет (Комната для активных игр, Детский фитнес, Мини сцена/Музыкальный уголок, Игровой дом, Уголок природных исследований, Уголок "очумелые ручки", 3D кинозал, Открытая игровая площадка). — COOL KIDS: от 8 до 10 лет (Комната для активных игр, Детский фитнес, Мини сцена/Музыкальный уголок, Игровой дом, Уголок природных исследований, Уголок "очумелые ручки", 3D кинозал, Компьютерные игры, Профессиональный Lego, Открытая игровая площадка). Предоставление детского фруктового молока в мини-баре, розовых или голубых халатов, тапочек. Детская ванна, коляска, туалет, горшок и детская кроватка по запросу (данные услуги на выбор предоставляются для детей до 11 лет, по наличию, количество ограничено). Раз в неделю организации походов в Зоопарк и пикников (с разрешения родителей). Детская кухня в Carpi Kids Paradise предлагает нагреватель бутылочек, стерилизатор для бутылочек, микроволновую печь и блендер. Место для приготовления детской еды (обед и ужин), также доступно в главном ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-библиотека, амфитеатр, 5 горок для взрослых и 3 горки для детей (дети до 16 лет могут посещать Аквапарк только в сопровождении присматривающих за ними взрослых лиц), 6 теннисных кортов: 5 с тартановым и 1 с твердым покрытием: аренда ракеток и мячей бесплатно, освещение и услуги тренера платно. Йога, пилатес, зумба, аэробика, водная гимнастика, уроки танцев, шахматы, дартс, бадминтон, водный велосипед — бесплатно. Водные виды спорта: водные лыжи и виндсерфинг (необходимо наличие лицензии), парашют, каноэ, водный мотоцикл. SPA-центр состоит из двух зон: Byblis Spa (бесплатно: бассейн, джакузи, турецкий хамам, сауна, паровая комната) и Elysion Spa (платно: хамам, 1 VIP хамам, сауна, паровая Комната, витаминный бар, 2 VIP массажные комнаты, 6 классических массажных комнат, 1 озоновая сауна, бассейн для релаксации, салон красоты).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 410 номеров. Состоит из одного 4-этажного здания (50% номеров с видом на море).

Istabās

В номерах представлено: ванная комната с душевой кабиной и/или ванной, зеркало для макияжа, фен, банные принадлежности (шампунь, бальзам, гель, мыло), набор косметических средств (расческа, набор для бритья, зубная щетка – по запросу), меню подушек, халат и тапочки, терраса/балкон, спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), утюг и гладильная доска, весы, MP3/радио/часы-будильник, центральное/индивидуальное кондиционирование, сейф (бесплатно), мини-бар (безалкогольные напитки и вода – ежедневно), набор для приготовления чая/кофе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Sarıgerme Turizm Merkezi, Ortaca, 48610 Mugla, Turkey
Tālruņi: +90-252-4441981
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.