Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Jāatrod viesnīca manai mammai
Nolēmu pirmo reizi doties uz Turciju. Varbūt varat man pateikt par 7 naktīm, budžets 5 vai teicami 4. Pārsvarā smiltis, lai ir dzīvā mūzika vai diskotēka (jā, viņš vēlas dejot), Al. Diviem budžets mazs – līdz 800 eiro.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2020-01-044 gadā atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар Vika284
Kad plānojat atpūsties, maijā vai jūnijā vai citā periodā
аватар lenafakel
Jūnija sākums
аватар Vika284
Nedaudz virs jūsu budžeta Labranda Excelsior Hotel 4 * Sidē, nevis pirmā līnija 500 metrus līdz pludmalei, bet ir pārsēšanās uz pludmali vai kājām. Labs ciets 4*
Marcan Resort 4 * Oludenizā, arī ne pirmais, bet pastaigas attālumā no pludmales. No 1.06 par 8 naktīm 860 eiro
Green Beach Resort 5 * Bodrumā ir tikai budžeta 5 * ar lielu zaļo zonu un pirmajā rindā
Grand Blue Sky 4 * Kusadasi pirmajā līnijā ar savu pludmali vēsturiskajā dāmu pludmales zonā
Babaylon Hotel 4* netālu no Cesme, pirmā līnija
Visur būs vakara diskotēka, izņemot Marcan, bet blakus Marcan Oludeniz krastmalai ir daudz kafejnīcu un restorānu ar dzīvo mūziku
аватар lenafakel
Paldies par iespējām, man patika pirmā viesnīca) Vairāk apsveru iespējas Alanjas rajonā. Man šķiet, ka jūnija sākumā ūdens un gaisa temperatūra tur ir siltāka. Turklāt ar angļu valodu viss ir skumji, es domāju, ka Egejas jūras piekrastē būs grūti)
аватар Vika284
Alanjā nav siltāk, ja tas ir Antālijas kūrortos, siltāks ir tikai Kemerā un Kemeras kūrorta rajonos, pat Belekā ir siltāks. Arī Oludenizā ir ļoti silts
Pašā jūnija sākumā ūdens gaisa temperatūra atšķirsies, piemēram, Belekā un Bodrumā par 1-2 grādiem.
Pēc laikapstākļiem kaut ko grūti paredzēt, pērn 2019. gadā maijā un jūnija sākumā ūdens bija vēss visos kūrortos, bet 2019. gada rudens visu kompensēja. Un 2018. gadā nenormāli silts pavasaris - maija brīvdienās visos kūrortos peldējās jūrā, ka pat Kušadasi ūdens bija +24 8.-9.
аватар ilika15
No Antālijas lidostas līdz Alanjai trīs līdz trīsarpus stundas ar autobusu. Nogurdinošs transfērs, īpaši atpakaļ uz lidostu. Vai jūs domājat par Beleku?
аватар ilika15
Lai gan budžets Belekam ir mazs
аватар iNicole
ilika15, salīdzinājumam, transfērs manās tūrēs uz Alaniju (un tās bija 18) aizņēma maksimums 2,5 stundas, minimums 1,5... Tev, acīmredzot, nepaveicās ar viesnīcu skaitu, kurās tūristi iegādājās jūsu transfēra tūrisma autobuss))
аватар ilika15
Var būt
аватар Vika284
Runājot par pārskaitījumiem, visi operatori gan TUI, gan Tez, gan arī Join up TPG cenšas ietaupīt uz pārskaitījumiem.
No Bodrumas lidostas līdz viesnīcai var nokļūt 40-50 minūšu laikā, lai apbrauktu 3-4 stundas ar transfēru.
Autobuss no Alānijas autoostas uz Antālijas lidostu kursē saskaņā ar grafiku 2 stundas 20 minūtes un 2 stundas 30 minūtes ar vienu pieturu Manavgatā 10 minūtes. Tie ir tieši tādi paši autobusi kā grupu transfēros no operatoriem.
No Alānijas lidostas uz Okurcalar rajona viesnīcām iespējams nokļūt 1,5 stundā, ja pārsēšanās notiek nevis ar lielo autobusu, bet gan ar mikroautobusu un bez pieturām un lidmašīna ieradās agri no rīta un pārsēšanās sākas 4. -7 no rīta
Atsevišķas transfēra kompānijas, kurās būs automašīna maršrutā no Antālijas lidostas uz viesnīcām netālu no Alanjas Kleopatras pludmales, nosaka laiku 2 stundas, šī informācija ir pieejama individuālo transfēru rezervāciju vietnēs Turcijā.
аватар mindguru
Un izvēlēties pēc atsauksmēm - nekādā gadījumā?
аватар Rebovetz
Ja nepieciešamas smiltis Kemeras apkaimes pludmalē, iesaku senās pilsētas Phaselis dienvidu līča pludmali. No Kemeras var nokļūt ar dolmušu. Lieliskas smilšu pludmales Sidē (Antālijas piekraste). Šī ir Turcijas Rivjēra. To sauc arī par plīti. Un tā šajā piekrastē oļu pludmales. Ir grūti staigāt pa akmeņiem bez speciāliem apaviem.
аватар Vika284
Turcijas Rivjēra ir Egejas jūras piekrastes + Antālijas piekrastes kūrorti, tā sākas Cesme reģionā un beidzas Mersinas reģionā, Turcijas Rivjēra ir Cesme, Alacati, Izmira, Ozdere, Kusadasi, Didim, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Oludeniz , Sarigerme, Kas, Finike, Kemer, Antālija, Beleka, Side, Alānija, Anamur, Mersin
аватар Rebovetz
#Vika284# Açıklama için çok teşekkürler! (Liels paldies par skaidrojumu!)
аватар Rebovetz
# Vika284 # Açıklama çin çok teşekkürler! Liels paldies par precizējumu! (Liels paldies par skaidrojumu!)
аватар nadezda2017
Apskatiet TAC Premier hotel & Spa. Radinieki bija ļoti apmierināti.Blakus Kleopatras pludmale ar skaistām zelta smiltīm.
Es neapgrūtinātu ar pārskaitījumu. Kādreiz atpūtāmies Alanjā, līdz viesnīcai braucām 2,5h. Naktī tas var šķist nogurdinoši, bet pa dienu pat ir patīkami braukt. It īpaši, ja tā ir pirmā reize.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl