Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai tiešām ir iespējams atrast labu viesnīcu?
Labdien, dārgie. Gribu jautāt vai ir iespējams atrast labu viesnīcu ģimenei 2 pieaugušie + 2 bērni (1 un 6 gadi) 20. septembrī uz 8-9 naktīm, budžets ~ 1500$. Ja jā, pastāstiet man par iespējām (Antālijas rajons, Side). Ģimene nav pretencioza - pirms 2 gadiem atpūtās PrimaSol Serra Garden, patika. M.b. kaut kas līdzīgs. Paldies par atbildēm.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2019-04-265 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  29
аватар Bovik
Un jūs pats nevarat poyuzat vietnes ekskursijām?
Un kāpēc tu uzdod jautājumu, nevis krievi?
Vai plānojat lidot no Ukrainas?
Vai arī viņi atcerējās? Tas pats, kas nav pāvests?
аватар nadezda2017
Bovik! Tu ar neko nejaucies??? Šeit katrs uzdod jautājumus un saņem atbildes, cik vien iespējams.
olgusha 6583, budžets labai viesnīcai, protams, ir mazs. Septembris tiek uzskatīts par vienu no labākajiem apmeklējuma mēnešiem. Šeit tika uzdoti daudz jautājumu, un tika piedāvātas viesnīcas iespējas atbilstoši jūsu budžetam. Pārskati iepriekšējos jautājumus, varbūt atradīsi ko piemērotu.
аватар Olgaolga153
Budžets četriem cilvēkiem noteikti ir par mazu. Vai apsverat Kemeru atpūtai?
Jūs varat redzēt šādas viesnīcas:
Sailor’s Beach Club 4* (Kīriša)
Garden Resort Bergamot 4* (Kemeras centrs)
TUI Day&Night Connected Club Hydros 4* (Kemeras centrs)
TUI Fun&Sun Club Saphire 5* (Tekirova)
аватар Olgaolga153
Saskaņā ar Side:
Amelia Beach Resort Hotel & Spa 5* (Kizilot)
Barut B Suites 4* (Evrenseki)
Crystal Admiral Resort 5* (Kizilot)
аватар nadezda2017
Piekrītu Olgaolgai par Kemeru, skaistāko reģionu, nenožēlosiet! Pludmales vietām ir akmeņainas, bet daba, kalni to visu kompensē. Apskatiet vienu no tuvākajām Antālijas lidostai viesnīcām Sultan Beldibi 4*. Bungalo tipa viesnīca ar ļoti skaistu teritoriju. Viesnīca nav reklamēta, tāpēc tā varētu nebūt tik dārga. Nejauši uzdūros, pirmo reizi tas parādījās mūsu TA piedāvājumos. Noskatījos video, palasīju atsauksmes ....... Man viss ļoti patika! Pat ja jūs tur paņemat atvaļinājumu!
аватар TINAEkb
Sultāns Beldibi 4*? Nu, ja jūs pievienojat tūkstoš dolāru ...
аватар nadezda2017
Es nezinu par tūkstoti, varbūt no Krievijas tas ir dārgāks. Meklēju mūs (Latviju) jūnijā par trim 1660 eiro par 7 naktīm. Septembrī neatradu, oktobrī Lastminā par diviem 1083 eiro par 7 naktīm. Nav tik biedējoši. 6 gadus vecam bērnam ir piemaksa tikai par lidmašīnu, gadu vecam bērnam nekas nav jāmaksā.
аватар Vic-Grin
Un kurš gan brauks uz no Ukrainas izspiesto Krimu, ja krievi Turcijā un citās ārzemēs labprātāk atpūšas? Tas kaut kā nav patriotiski. :-)
аватар nadezda2017
Ja Ukraina savulaik būtu pavilkusi Krimu līdz Turcijas līmenim, varbūt tauta būtu metusies uz turieni. Kādreiz lidot bija jautri! Jā, viņi joprojām lido! Latvijā atpūta Krimā nav vēlama, viņiem var pārmest nelojalitāti. Kas attiecas uz mani personīgi, tad man vairāk patīk Vidusjūra.
аватар 19062005
Nu ko Kemeru ar diviem maziem bērniem?! Vai viņi pludmalē spēlēs ar bruģakmeņiem? Un lec no mola ūdenī?
Vajag smiltis, taisi konditorejas izstrādājumus un būvē pilis. Side, Beleka, Alanja. Un jūs varat apbrīnot Kameras skaistumu kopā ar pieaugušu mazuli
аватар Superoper73
Boviks ir tikai kārtējais šizo negantība. Kupy sobi bekonu trīs litru burkā un dzīvo Zaporožje un ēd ūpju ķēvi!
аватар Pachok
19062005 bruģakmeņi un moli - tas ir Beldibi, tur nav jāiet un viss. Citādi Kemers ir ārpus konkurences, arī bērniem.
аватар olgusha6583
Ģimene joprojām neuzskata par Kemeru - vienalga, smiltis ir vajadzīgas, un tur ir mazāk saules. Ir grūti reāli palielināt budžetu - no mazpilsētas ar zemām algām. Pat "neattīstītā" Krima šobrīd ir dārgāka un aukstāka. Paldies par ieteikumu - apskatīšu viesnīcas.
аватар Bovik
Superoper73
Tu muļķis.
аватар olgusha6583
Larisas akmens pils 5*
Cesar Resort Side 5*
Maya World 5*
Throne Seagate Belek Hotel 5*
Seher Sun Palace Resort & Spa 5*
Vai viesnīcas ir piemērotas ģimenēm ar bērniem, plusi un mīnusi?

Paldies par atbildēm.
аватар nadezda2017
Spriežot pēc viesnīcu aprakstiem un atsauksmēm, vienīgais vairāk vai mazāk piemērots no šī saraksta ir Seher sun palace resort. Smilšaina pludmale, istabiņas, ēdiens normāls, nav trokšņains, ieteicams ģimenēm ar bērniem.No mīnusiem teritorija neliela, 2.krasta līnija, līdz jūrai jābrauc 10-15 min. Blakus ir upe, kas ietek jūrā.
аватар nadezda2017
Apskatiet Pegasos klubu. Netālu atrodas 2 citas tās pašas ķēdes viesnīcas. Bet tas ir Alanjā, no lidostas jums jādodas 2 stundas.
аватар fruktla
Apskatiet cenas Club Festival Tekirova 4, pilnīga renovācija 2018. gadā. Protams, viss ir izdevīgāk agrīnai rezervēšanai.
аватар fruktla
un Yalihan Aspendos Hotel 3*, neskatieties, ka 3*
аватар Olgaolga153
Yalihan Aspendos ir ļoti laba pirmās līnijas viesnīca ar smilšainu pludmali, taču tā maksā kā spēcīga četrinieka.
Es joprojām pastāvu uz Sailor`s Beach Club 4 *. Lai gan pludmale ir oļu, oļi ir vidēji, nav kritiski lieli. Aquashoes atrisinās visas problēmas. Un vēl gadu vecu bērnu rokās nesīsi jūrā. Viesnīca neliela, teritorija sakopta, viss apstādījumos. Ēdiens ir labs. Animācija ir pieejama gan bērniem, gan pieaugušajiem. Vakarā var pastaigāties pa ciematu. Netālu kalni. 10 minūtēs var nokļūt Kemerā jebkurā laikā, dolmushi kursē ik pēc 15 minūtēm., pietura blakus viesnīcai. Vajadzētu iekļauties budžetā.
Varat arī apsvērt Pegasos Club. Ir smiltis. Vienīgais negatīvais ir ilgā transfēra uz Alaniju.
аватар mrs.VanDeKamp
Es apsvērtu Beleku ... Un tuvu lidostai, kas ir svarīgi ar bērniem.
аватар TINAEkb
Es apsvērtu Beleku..
Varat arī apsvērt Pegasos Club.
Vai ir kaut kas, ko nevajadzētu ņemt vērā? Tikai budžets ir mazs.
olgusha6583 jūsu pseidopiecinieku sarakstā. Olgaolga153 pareizi konsultē Sailor`s Beach Club 4 *, labs četrinieks bez krāpšanās.
аватар olgusha6583
Es ievietoju sarakstu — tie ir tie, kurus es izvēlējos meklētājprogrammā, pamatojoties uz atsauksmēm un ieteikumiem. Šeit piedāvā labas viesnīcas un neizdodas. Kamēr jūs tos ievietojat. Tāpēc jautāju šeit, ne pirmo reizi, viņi vienmēr piedāvāja labus variantus, viņi izvēlējās, viņi bija ļoti apmierināti.
Tā kā budžets patiešām ir saspringts, tie var paplašināties tikai par USD 200. Un pludmale nav oļi (pastaigas mēģina jaunākais bērns, kurš ieies jūrā ar roku aiz rokas).
Paldies visiem par ieteikumiem!!!
аватар tvysotskaya_ukr.net
Domāju, ka Kemeram budžets 8-9 naktis ir par mazu, septembris kļūst lētāks tikai pēc 20. Ja piekrīti ekonomiskam variantam, paskaties Rama Hotel (Beldibi).labs vērtējums.
аватар PolikSVT
padomdevēji iepriekš. Kas ir dārza bergamotes? Hidros?? Safīrs???? Bergamote, piemēram, aprīļa beigās par 6 (!!!!!) naktīm diviem pieaugušajiem maksāja gandrīz 1000 $ pirms 2 mēnešiem !!!!! Mūsu cenas Turcija-kosmosam! Aprīļa beigās reisos no Jekaterinburgas nebija vietu!!! Kuru Beleku??????? Jā, un Jūrnieku klubu nekādi nevar pavilkt! Kemeras oļu pludmaļu "pazinējiem". Gandrīz visas labo viesnīcu pludmales ir klātas ar atlasītām smiltīm. Ieejai jūrā tādām Beldibi viesnīcām kā Amara Club Marine, Rixos Sungate ir gandrīz smilšaina ieeja jūrā. Mirada del Mar arī Gojņukā. Un oļi jebkurā formā ir noderīgāki par smiltīm bērniem. Aqua Footwear palīgā. Un acis bez smiltīm būs veselīgākas)
аватар TINAEkb
PolikSVT, bet ģimene vēlas doties septembra pēdējās desmit dienās un, piemēram, no Maskavas jādodas uz Sailors.
аватар olgusha6583
Apskatīju visas šīs viesnīcas 22. septembrī - no 1300 $ līdz 1650 $ par 8-9 naktīm, mēs iekļaujamies. Ģimene gatava piemaksāt, jau rakstīja. Bet gandrīz visas viesnīcas piedāvā Kemerā vai Alanijā. Lūdzu, eksperti!, Iesakiet tādā pašā līmenī Sidē, Belek ir dārgāks. Kemers ir skaists reģions - BET cilvēki tur īsti negrib braukt. Tā ir viņu izvēle, viņi vienkārši vēlas ar to palīdzēt. Aģentūrā viņiem ir pilnīga vilšanās un visādas blēņas.
Paldies! Un arī par sapratni.
аватар nadezda2017
Kluba viesnīca Turan Prince World. Ļoti laba viesnīca, ja atbilst cenai.
аватар nadezda2017
TUI BLUE PALM GARDEN, MIRAMARE QEEN,
BARUT B SUITES (ar dažāda veida ēdienreizēm)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl