Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet, kur atpūsties Turcijā, budžets 85000 diviem, 20. jūnijs, 6-7 naktis
Iesakiet, kur atpūsties Turcijā, budžets 85000 diviem, 20. jūnijs, 6-7 naktis
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2019-04-035 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар moy_contakt
Vai esat mēģinājuši sazināties ar TA?
аватар ollennka
Jā, pat neatkarīgi vietnē, vismaz sākumā viņi izdomāja sarakstu ar viesnīcām ekskursijām, kurām ir pietiekami daudz budžeta, un tad viņi dosies šeit pēc palīdzības. Un galu galā desmit procenti TurPravda jautājumu ir tieši tādi ....
аватар Nikitamakarov1991
Jūs pats pieteicāties tūrisma firmā? Ko viņi piedāvā?! 10 pašreizējās viesnīcas! Vietnē ir simtiem viesnīcu, un visur ir negatīvas atsauksmes! kurš var ieteikt! Kāpēc šeit būt gudram ar saviem padomiem, kur un kam sazinieties! Šī jautājuma tēma ir "konsultēt viesnīcu", ko piedāvā šī vietne. Tāpēc es īsti nesaprotu jūsu uzbrukumu lietderību man
аватар moy_contakt
Cienījamais Ņikitamakarovs1991. Jūs esat saņēmis atbildi uz savu jautājumu, jo varat sniegt padomu, pamatojoties tikai uz tūristu prioritātēm. Un kā tu pats raksti, viņi dod viesnīcas, un atsauksmes par tām ir negatīvas... nu, tajā cenu kategorijā, ka tev noteikti būs viesnīcas ar niansēm, Turcija tagad ir krietni sadārdzinājusies. Jā, un Baltkrievijas Republika jau ir pagājusi, mēnesis, kuru jūs apsverat, jau ir sezona pilnā sparā, un cena ir atbilstoša. Tāpēc padomājiet par to, kas jums ir svarīgs un par ko esat gatavs aizvērt acis, un turpināt to.
аватар ollennka
Nikitamakarovs1991, izskatās, ka jums nav bijis laika stāties pretī nežēlīgajai tūrisma pasaulei))). Par JEBKURU viesnīcu būs negatīvas atsauksmes, vismaz vienu, jā, jo visi cilvēki ir dažādi, nav biedru pēc garšas un krāsas.
Mēs varam ieteikt vietas, taču šīs viesnīcas diez vai ietilps jūsu budžetā. Tā paša iemesla dēļ ceļojumu aģentūras piedāvā tikai duci viesnīcu, pievienojiet budžetu - tās piedāvās vairāk iespēju.
Personīgi es iesaku Fame Goynyuk, izņemot otro līniju, nav nekādu trūkumu.
аватар Elenka08
Papildus visam iepriekšminētajam, ja vēlaties padomu, uzrakstiet savu budžetu VISI saprotamā valūtā. Ja jums ir kaut ko piedāvāt, veikt atgriešanos, nav vēlēšanās.
аватар lazy_person
Kā es saprotu, jums ir 1300 dolāri. Skatīt Golden Lotus Hotel. Viesnīca Kemeras centrā, pirmā līnija, sava pludmale (ērta, ar nojumēm, ģērbtuvēm, tualetēm). Cieti 4****. Ir piestātne ar sauļošanās krēsliem, tomēr sauļošanās krēsli uz mola par maksu.
Nedaudz vieglāk - "Valeri Beach Hotel". Pludmale var būt pat labāka nekā pirmajā gadījumā. Vairāk vietas, mazāk cilvēku. Pati viesnīca ir 3*** 3+***
Jūs varat redzēt viesnīcas netālu no... "Viking Nona Beach Hotel", "Fame Residence Beach Park 4*"
аватар Vika284
Lai sāktu, dodieties uz ceļojumu aģentūru un uzziniet, kādas viesnīcas tā piedāvā par jūsu budžetu, pat ja no 10 viesnīcām
Izvēlieties no 10 viesnīcām vismaz 5-6, kas jums ir piemērotas, un vēlreiz uzdodiet jautājumu, kuru viesnīcu izvēlēties
Es varu ieteikt jūsu budžetam (ja ekskursija ir no Maskavas) GREEN BEACH RESORT 5 * Bodrumā, viesnīca ir nevis 5 *, bet cieta 4 *, pirmā līnija, ļoti zaļā zonā ar savu parku.
vai labas viesnīcas Marcan Resort 4* un Marcan Beach 3* Oludenizā
Marti La Perla 4* Marmaris Icmeler
Ephesia Holiday Beach Club 4* Kusadasi
Terrace Elite Resort 5* Sidē
L'Oceanica Beach Resort Hotel 5 * Kemerā, pēdējā brīža draugi nopirka ekskursiju uz šo viesnīcu viņiem patika, arī ne 5* bet tuvāk 4*, pludmale ir pāri mazam ceļam, viesnīca atrodas klusā skaistā vietā, pārtikai viss ir kārtībā
аватар PolikSVT
Nikitamakarovs1991, kāda dzimuma jūs esat DIVI?
аватар lazy_person
Uz 6..7 dienām labāk doties uz viesnīcu, kas atrodas kūrorta centrā, nevis ciematā. Labāk uz pašu Kemeru, Marmarisu, Ičmeleru... Tad nebūs jāpavada papildus atvaļinājuma diena mācību braucienā uz šo centru. Ir daudz piemērotu variantu, bet uz 6..7 dienām labāk tomēr doties ne uz ciemu...
Es atbalstu viesnīcu "Marti La Perla 4 *", jūs varat redzēt arī "Quadas Hotel 4 *", "Fortuna Beach 4 *" (Icmeler / Marmaris / ļoti piemērots variants īsai atpūtai).
аватар nadezda2017
Ņikitamakarovs1991! Neapvainojies! Vienkārši uzrakstiet nedaudz vairāk informācijas! Kādam atvaļinājumam tu dod priekšroku? Kluss, mierīgs, sauļošanās, peldēšanās vai patīk aktivitātes brīvā dabā, ar ekskursijām, diskotēkām, naktsklubiem. Budžets noteikti ir mazs. Bet uz 6-7 naktīm ir pilnīgi iespējams iekļūt vairāk vai mazāk normālā viesnīcā. Jūs varat riskēt gaidīt pēdējā brīža ekskursijas.Tad ir iespēja atpūsties labā pieciniekā. Nu lūk, cik paveicās!
аватар helena_fortuna
Ņikitamakarovs1991
skatiet OBAGEL reģionu. Alanja.
Es neko daudz nezinu par jūsu cenām.
Es domāju, ka ACAR Hotel 4* jums būs piemērota
Pārbaudiet to.
Šajā reģionā jūs varat izvēlēties jebkuru viesnīcu.
Tur līdz jūrai viņi visi ir tuvu.
Teritorija skaista, viss ir pastaigas attālumā.
Kur doties pastaigā.
аватар nadezda2017
Pegasos kūrorts, Alanja
Golden Lotus viesnīca, Kemera
Fame Residence Beach, Kemera.
аватар Olgaolga153
Jūs nevarat sapņot par greznību ar 85 tūkstošu budžetu, taču jūs joprojām varat redzēt diezgan normālas viesnīcas:
Alānijas reģionā:
Dinler Hotels 5 * (ļoti laba viesnīca, pludmale ir pāri ceļam, vienīgais trūkums ir garlaicīgs transfērs, viesnīca atrodas ārpus Alānijas, un nav kur iziet ārpus teritorijas, bet netālu esošā dolmush pietura atrisina visas problēmas )
Alan Xafira Deluxe Resort & Spa 5 * (skaista viesnīca, ir transfērs uz pludmali, bet var arī staigāt)
Alara Hotel 4 * (viesnīca 1 līnija, diezgan pienācīga cenai)
Akropol 4 * (viesnīca 2 līnijas, atrodas Alānijas centrā)
Zena Resort 5* Kemer, Camyuva (vienas līnijas viesnīca, diezgan normāla)
Akka Claros 4* Kemer, Kirish
аватар sk_lora
Par Vika284
Kā jūs domājat, ko jūs iesakāt?
Kas ir "Marti La Perla 4 * Marmaris Icmeler
Ephesia Holiday Beach Club 4* Kusadasi"
Jūnijā ūdens tur nav augstāks par 18 grādiem. Vai varbūt vēsāks.
Gan Marmarisā, gan Kušadasi normāli peldēties var tikai no jūlija beigām – ne agrāk.
Jūnijā nav slikti Sidē un Bodrumā, jo īpaši Gumbet līcī.
Jasmin pludmale vai Parkim Ayaz viesnīcas ir ļoti labas. 10 minūšu gājiena attālumā no šīm viesnīcām ir bāru iela ar tās ikvakara izklaidēm.
10 minūšu brauciens ar autobusu (vai 20 minūšu gājiens), un jūs esat Bodrumā ar tās jahtu piestātni, veikaliem, muzejiem un pieminekļiem.
Garlaicīgi nebūs.
аватар Vika284
sk_lora daudzas reizes un ne tikai es rakstīju, ka ūdens temperatūra maijā-jūnijā, īpaši jūnijā Egejas kūrortos un Antālijā, ja ņemsiet Bodrum Marmaris & Kemer Antalya, atšķirsies par 1-2 grādiem
Nu ja Marmarisā ūdens ir auksts, kāpēc jūs iesakāt Bodrumu, ūdens temperatūra starp šiem diviem kūrortiem ir vienāda, atšķirība 1 grāds
Gumbet Bodrumā ir sava promenāde, pašā Gumbetā papildus naktsklubiem ir daudz pieejamu vēsturisku apskates vietu, tirdzniecības centrs Oasis atrodas pastaigas attālumā no Gumbet viesnīcām
"10 minūtes ar mikroautobusu (vai 20 minūtes kājām)" - varbūt 20 minūtes ar dolmush vai pašvaldības autobusu, 20 minūtes no Parkim Ayaz līdz pilsētas centram ir tikai skrējiens sprinta sportistam
аватар catalina777
Manā kanālā zem virsraksta "Godīgi par pakalpojumu" ir video apskati par viesnīcām no dažādām valstīm. Turcijā apskatiet Gypsophila brīvdienu ciematu https://youtu.be/3LuhGgQwNHU Netālu tajā pašā līmenī atrodas Arycanda de lux 5 * viesnīca. Es tajā piedalījos pat pirms kanāla palaišanas, tāpēc atsauksmes nav.
Cenas-kvalitātes ietvaros varu ieteikt Monart city 4 * https://youtu.be/87Uq6QsPUPI Viesnīca valdzina, pirmkārt, ar labu ēdienu visos aspektos.
No uzskaitītajiem es neņemtu L'Oceanica Beach Resort Hotel 5 *. Esam tur jau sen un arī principā patika, jo tas bija pirmais ceļojums uz Turciju. Bet, kad es apmeklēju dažādas viesnīcas un jūs saprotat, cik tas maksā, tad cenas un kvalitātes ziņā es šo viesnīcu neņemtu. Monart city 4 * ir daudz lētāks, bet ēdiens ir labāks, istabas nav sliktākas, un nav teritorijas ne tur, ne tur.
аватар sk_lora
par Vika284
Kur jūs to izraka: "jūnijā Egejas kūrortos un Antālijā, ja ņemsit Bodrum Marmaris & Kemer Antalya, tas atšķirsies par 1-2 grādiem."
Tā absolūti nav taisnība. Kemerā ūdens būs 24-26 grādi (kā arī Sidē), bet Marmarisā - 17-18 grādi. Kušadasi jūnija pēdējās dienās ūdens temperatūra jūrā ir 17-18 grādi. Un pēc vētras (un tur tā bieži ir) būs vēl vēsāks.
Jūs rakstāt: "20 minūtes no Parkim Ayaz līdz pilsētas centram ir tikai skrējiens sprinterim."
Es neesmu sprinteris, bet tieši šajā laikā no viesnīcas sasniedzu Osmaņu torni Bodrumā.
Dolmush pietura blakus viesnīcai Parkim Ayaz un apmēram 10 minūtes brauc uz Bodrumas autoostu.
Šķiet, ka jūs nekad neesat bijis Bordrumā.
Iesaku nevis Bodrumu, bet seklo Gumbet līci, kur ūdens temperatūra jūnija vidū ir 24-25 grādi C. Var doties arī uz Bitez līci, bet tas ir tālāk no Bodrumas vēsturiskās daļas.
аватар Vika284
sk_lora LOL
LOL apmēram 10 minūtes ar dolmušu no Gumbet līdz centrālajam otogaram. Ja vien neapstāsies naktī. Es braucu ar automašīnu no Gumbetas nomales, kur Isis un Wow viesnīcu var sasniegt tikai naktī 10 minūtēs, bet jums es rakstu šauras ieliņas ar stāviem kāpumiem un nobraucieniem
Droši vien atsauksmēs nebija teikts, ka visa Gumbet apkārtne ir ļoti ļoti kalnaina un nav maiga kā daļa no Gumbet pie klubiem, un arī ceļš uz Bodrumas centru nav līdzens segums.
Un tev, sk_lora, ja tu pēkšņi nezini, Biteza ir Gumbetas kaimiņu rajons un tas atrodas tieši 1 km attālumā no Bodrumas populārākajām apskates vietām, salīdzinot ar Gumbetu.
Vai Gumbetā nav vēsturisku apskates vietu vai tikai klubi? Un ko var redzēt no Parkimas pludmales kreisajā pusē? Vai Gumbetas nomalē pretī McDonald's ir klubi?
аватар sk_lora
Par Vika284
Tas, ka Gumbetas un Bodrumas reģions ir kalnains, ir labi zināms visiem. No Bitez līča līdz Bodrumas centram var nokļūt tikai ar dolmušu - kājām vairs nevar iet, jo ceļš ir pārāk tāls. No Bitez līča centra līdz Bodrumas centram apmēram 4,5 km taisnā līnijā, un, tā kā ceļš vijas, tas būs vēl tālāk. Un no Gumbet - tikai 2 km taisnā līnijā.
Tātad jūs nepareizi uzrakstījāt, ka attālums no Bitezas līdz Bodrumai ir tikai par 1 km vairāk nekā no Gumbetas.
Taču būtība nav attālumos, bet gan tajā, ka jūnijā norādījāt nepareizu ūdens temperatūru, bet gan tas, ka ir auksts, Marmarisu (izņemot Turunc reģionu) un Kušadasi padara par nepiemērotām pludmales brīvdienām jūnija vidū.
Starp citu, Gumbet līča kreisajā pusē ir jahtu stāvvietas un Gumbetā nav vēsturisku apskates objektu, izņemot senās dzirnavas, taču tās joprojām tiek klasificētas kā Bodrumas, nevis Gumbetas apskates objekti.
аватар Vika284
sk_lora no Bodrumas dievietes Isis Hotel un WOW Bodrum (Asteria Bodrum Resort) līdz tuvākajai Bitez krastmalai 1 km orientācija Ambrosia viesnīca un nevis uz augšu, bet uz leju no šīm viesnīcām, vienas no populārajām Gumbet viesnīcām Riva Bodrum Resort pludmale ir 800 metru attālumā no viesnīcas Bitez līcī ir arī lejā no viesnīcas
Gumbetā ir ne tikai Parkim Ayaz, bet arī daudzas citas viesnīcas un Gumbet nebeidzas kluba zonā. Es arī bieži iesaku Parkim Ayaz un šeit piekrītu, ka viesnīca ir laba.
Parkim Ayaz pludmalē un paskatoties pa kreisi uz kalnu, jūs varat redzēt vienu no galvenajiem Bodrumas apskates objektiem un simboliem - Bodrum değirmen vējdzirnavas, šeit ir 1,5 km gājiens augšup no Parkimas līdz tām.
Un pie izejas no Gumbet uz Turgutreis šoseju atrodas daļa no vecā pilsētas mūra, Mindos pilsētas daļas un galvenie Mindos vārti, 600-700 metru attālumā no Parkimas. Bitezā, bizantiešu Garas baznīca un senās kapenes klintīs
аватар Vika284
sk_lora "No Bitez līča līdz Bodrumas centram var tikt tikai ar dolmušu - ar kājām vairs nevar iet, jo ceļš ir kalnup" - vai ir kādas nogāzes augšup vai lejup? Un kurš dolmushs ir labāks no Bitez vai Gumbet? pārsteigt cilvēku, kurš 12 gadu laikā ar dolmušām un autobusiem un auto izbraukāja visu Bodrumu un dzīvoja un strādāja Gumbetā
"No Bitez līča centra līdz Bodrumas centram apmēram 4,5 km taisnā līnijā" - 6,5 km ar automašīnu caur Gumbetu, ja braucat no viesnīcas-restorāna Bitez Beach (Bitez centrs) vai Bitez centrālās mošejas uz centru no Bodrumas (centrālā autoosta, Petras cietoksnis un Bodrumas jahtu piestātne), ejot ar kājām tāpat
Vēlreiz rakstu jums sk_lora Gumbet līcis nebeidzas ar klubiem un Parkim Ayaz Hotel, Gumbet līča centrs ir Royal Asarlık Beach Hotel un Alora Beach Club, kas atrodas vienādā attālumā no Jasmin Beach Hotel (pilsētas nomalē). līča kreisajā pusē) un Caresse Luxury Collection Resort (līča labās puses nomalē)
аватар sk_lora
Par Vika284
Nu, kāpēc lai es jums paskaidrotu, ka 2 krāsu dolmushi iet no Gumbet uz Bodrum? Jūs zināt.
Nu, tā kā jūs dzīvojat un strādājat Gumbetā, kāpēc jūs rakstāt, ka no Bitezas līdz Bodrumas centram ir tikai 1 km tālāk, bet sesks patiesībā ir vairāk nekā 3 km tālāk?
Ziniet, mēs tiešām izstaigājām visu Gumbet līci, nevis no Jasmin Beach viesnīcas (šī nav tās kreisā mala, aiz tās ir arī Tropicana pludmales viesnīca, jahtu stāvvieta, apgriezts peldošais celtnis un gleznaina teritorija uz raga gals), bet no tā kreisā gala līdz viesnīcai Caresse Luxury Collection Resort, kuras teritorijā nebija iespējams iekļūt. Bet Bitez līci apmeklējām, lai gan tad bija nepatīkami kāpt augšā, Bitez marina otel, kur mums ļoti nepatika jahtu uzkrāšanās.
Jūs pieķeraties detaļām, domājot, ka zināt vairāk.
Es atkārtoju vēlreiz: "Jūs norādījāt nepareizu ūdens temperatūru jūnijā, un tas, ka tas ir auksts, padara Marmarisu (izņemot Turunc reģionu) un Kušadasi par nepiemērotām pludmales brīvdienām jūnija vidū."
аватар Vika284
sk_lora "no Bitezas līdz Bodrumas centram" attiecībā pret Parkim Ayaz viesnīcu (Gumbetas kreisajā pusē) 3 km tālāk, no Royal Asarlık pludmales (Gumbetas centrs) 2 km, ja no Isis un WOW (Gumbetas labajā pusē) 1 km, Riva Bodrum Resort 650 metri - tātad pareizi
"Ziniet, mēs tiešām gājām garām visam Gumbet līcim, nevis no Jasmin Beach viesnīcas (šī nav tās kreisā mala..." Jasmin Beach Tropicana beach Siesta pludmales viesnīcas ir kaimiņos, tad Siesta apart hotel jahtu īpašniekiem, aiz vējdzirnavām ir Bodrumas līča kūrorts.
"ainavisks apvidus līdz raga galam" apmēram kā fotoattēlā
"mēs tiešām izgājām cauri visam Gumbet līcim" t.i. vai jūs drīkstēja atrasties WOW Bodrum, Royal Arena, Goddess of Bodrum Isis Hotel un privātajā sektorā ar savu pludmali?
аватар Vika284
Pēc ūdens temperatūras jūrā pērn neņemam bija jau maija beigās Bodrumas un Kusadasi līcī bija silts, tajā pašā Gumbetā maija beigās +24
pēc 2017. gada 15. jūnija Kušadasi (pie Kustur and Pine Bay un Aqua Fantasy) jūras ūdens temperatūra +22-23, 2016. gadā +23-24
- Bodrumā 2017 +23-24, 2016 +24-25
- Marmarisā 2017 + 23-24, 2016 +25
аватар sk_lora
Par Vika284
2011. un 2015. gadā Kušadasi slavenajā Lady pludmalē jūnija pēdējās dienās (25-30) ūdens temperatūra bija aptuveni 17 grādu. Īpaši auksts bija pēc biežajām vētrām.
Marmarisā, tāpat kā Ičmelerā, jūrā ieplūst auksti avoti un tipiskā ūdens temperatūra jūnija vidū un beigās ir 17-18 grādi, tāpēc, lai gan jūra joprojām ir bez viļņiem, jūra tur sasilst līdz 23-25 grādiem tikai augustā.
Mēs runājām ar šo vietu pastāvīgajiem apmeklētājiem gan Kušadasi, gan Marmarisā. Viņi teica, ka šīm vietām raksturīga aukstā jūra jūnijā-jūlijā.
Tāpēc es uzskatu, ka jūsu iepriekš sniegtā informācija par ūdens temperatūru jūnija vidū Marmarisā un Kušadasi ir kļūdaina.
Zini, Vika284, mūsu sarakste pamazām ir pārvērtusies par maz interesējošu lietu.
Mēs ar jums vienojāmies, ka jūnijā Gumbetā un Bitezā ūdens ir silts.
Pietiekami
аватар Vika284
sk_lora "Runājām ar šo vietu pastāvīgajiem apmeklētājiem gan Kušadasi, gan Marmarisā" turklāt Kušadasi jūnijā-jūlijā veidojas aisbergi un es personīgi redzēju tos dreifējam uz Marmarisu)))
Kāpēc mums vajadzīgi laikapstākļu ziņotāji un miljoniem atsauksmju par brīvdienām Kušadasi un Marmarisā jūnijā, varat vienkārši parunāt ar "regulārajiem"
аватар sk_lora
Vika284 Slēgts. Punkts.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl