Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāstiet man, lūdzu, kādu labu viesnīcu Egejas jūras reģionā
Plānojam atvaļinājumu augusta sākumā, 2 + 2 budžets 2500 + -) vēlams bērnu slidkalniņi))) paldies)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2019-02-225 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар helena_fortuna
Aria Claros Beach & Spa Resort 5*
4.–14. augusts
11 dienas / 10 naktis
2 630 eiro
Kluba numurs ar skatu uz zemi - DBL2CHLD
Viss iekļauts
Bērniem
8 ūdens slidkalniņi (minimālais augstums 120 cm). 2 bērnu klubi: Aria Baby Club (0-3 gadi), Mini Paradise Club: 2 Mini grupa 4-6 gadi un Midi grupa 7-12 gadus veci. Bērnu bibliotēka. Bērnu ratu noma par maksu (atkarībā no pieejamības, skaits ierobežots), bērnu monitors par maksu. Angļu valodā runājoši animatori.
Bērnu peldbaseins
rotaļu laukums
bērnu klubs
bērnu ēdienkarte restorānā
bērnu krēsli restorānā
Bērnu gultiņa
aukle
аватар Vika284
Jūsu budžetā Kusadasi pirmajā rindā ar slaidiem
Pine Bay Holiday Resort 5 * viesnīca ar milzīgu 421000m2 teritoriju ar mandarīnu un granātābolu dārziem, 2 pludmalēm, viena ar smiltīm un vienu oļu, viesnīca atsevišķā līcī
Kustur Club 5 * arī ar lielu zaļo zonu ​170000m2, ar mini zoodārzu teritorijā
Didim Aquasis De Luxe Resort & Spa 5 * ir arī liela platība, bet ne tāda pati kā Kusadasi dārziem, ir liels ūdens parks, pirmā līnija
аватар Vika284
Bodrumā pirmajā rindā un ar slaidiem
Kadikale Resort 5 *, ir slaidi, pirmajā rindā detalizēts apskats
https://www.turpravda.ua/tr/bodrum/Kadikale_Resort-h9618-r368102.html
Hilton Bodrum Turkbuku 5* ar milzīgu zaļo zonu 809000m2 līcī un ar savu mini pussalu, ar akvaparku

Turklāt Bodruma atrodas tuvāk savai lidostai, atšķirībā no Didimas un Kusadasi, kas atrodas aptuveni 80 km attālumā no Izmiras lidostas un 120 km attālumā no Bodrumas lidostas.
аватар Vika284
Egejas un Vidusjūras piekraste Fethiye pirmajā līnijā ar lielu ļoti zaļu zonu, ar slidkalniņiem Club Tuana 5 *
Netālu no Dalamanas lidostas 40 km
аватар Olgaolga153
Aqua Fantasy akvaparks un kūrorts (Kusadasi)
Bodrumas parka kūrortsHV-1
аватар olets
Paldies, apskatīšu katru piedāvāto viesnīcu un izlemšu))))
аватар Igor_m
Protams, izlemiet, jo "Magnificent Trio", kā es viņus saucu, neko sliktu nepiedāvās. Man jums ir lūgums - nesēdiet viesnīcā, pludmalē, restorānā (apmeklējiet šīs vietas ārkārtīgi reti), jo jums apkārt ir Turcija! Ieteikšu Kusadasi - pie Selcukas (Efesas), tikai ap 200 km līdz Pamukalei, uz dienvidiem ir Dileka parks ar alu, kanjonu, pieradinātu savvaļas cūku baru, brīnišķīgu pludmali "Ichmeler", Samos sala (Grieķija) , pusotra stunda līdz Izmirai. Tad, atgriežoties, jums būs ko atcerēties, pastāstiet draugiem, kā pagāja atvaļinājums Turcijā (nevis viesnīcā), ātri vien sāks apnikt un gatavojaties nākamajam ceļojumam uz Turciju.
аватар selik1954
Kadicales kūrortā atbalstīšu Vika284, jo īpaši tāpēc, ka viņi šosezon nedaudz dempingo uz citu piecnieku fona. No savas pieredzes: apskatiet La Blanche kūrortu Turgutreisā. Slīdkalniņi tur, protams, nav uguns, bet pati viesnīca ir ļoti ērta, bērniem ar brīnišķīgu pludmali, slēgta no viļņiem. Mēs bijām 2017. gadā un bijām ļoti apmierināti. Izlasi manu pārskatu.
аватар Olgaolga153
Ja tomēr nolemjat izvēlēties ne Egejas jūru, bet Vidusjūru (Egejas reģions), tad varat apskatīt arī tādas viesnīcas kā Ideal Prime Beach 5 * (Marmarisa, Cityler), Grand Yazici Marmaris Palace 5 * (Marmarisa, Pamucaka)
Family Life Tropical 4* (Dalaman, Sarygerme).
Visas viesnīcas ar pieklājīgu pārtiku, ir slidkalniņi, pēdējās divas ar lielu zaļo zonu.
аватар nadezda2017
Igors_m
Cilvēki ar bērniem lido! Un jūs viņiem piedāvājat 200 km līdz Pomukalei, pusotru stundu līdz Izmirai..... puse pārējās ceļā. Bērniem vajag plunčāties jūrā, iegūt veselību!
аватар Igor_m
nadezda2017, tikko ieteica to, par ko esmu pārliecināts. Man, piemēram, svarīgāk ir no Turcijas atsaukt atmiņas par Pamukali, nevis par "smorgasbord" vai teritoriju, kuru es nekad neesmu šķērsojis. Mana jaunākā mazmeita trīs gadu vecumā uzkāpa Hoverlā, uz kuru viņa kopā ar vecākiem devās ar automašīnu no Kijevas, autores bērniem nav nekas sliktāks, viņiem patīk braukt pa kalniem. Bet piekrītu, ka tas ir vecāku ziņā.
аватар nadezda2017
Igors_m
Piekrītu, Pamukale ir unikāla vieta! Bet, kad gaisa temperatūra saulē ir +50, vai pat augstāka, garš brauciens ar autobusu, kurā ir vai nu ļoti karsts un smacīgs, vai auksts no kondicioniera ....... Jā, parēķiniet cik izmaksās šis ceļojums ģimenei no 4 cilvēkiem ...... daudzkārt jādomā vai tādas atmiņas ir vajadzīgas. Katru gadu dodamies ar jahtu vai laivu pa Kemeras piekrasti, peldamies alās, peldamies gleznainos līčos. Atmiņu un iespaidu jūra! Ainavas ir vienkārši satriecošas, un, galvenais, ceļš nenogurst, ar vēju! Un tad tev iedos stūri! Lūk, kur bērni ir laimīgi!
Man nav nekas pret bufeti! Man jau pietrūkst viņu slaveno kūku un austrumu saldumu!)
аватар Vika284
nadezda2017 Es domāju, ka tas nozīmēja ko citu, no Kusadasi un citiem Egejas jūras reģiona kūrortiem ir vistuvāk un īsākā laikā, kā arī lētāk doties uz Pamukali un Efezu nekā no Antālijas reģiona kūrortiem
Daudzi tūristi ar dažāda vecuma bērniem no Kusadasi un no Kemeras ceļo uz Pamukali.
Turklāt tikai no šī reģiona ar prāmi var nokļūt no 40 minūtēm līdz 1 stundai līdz tuvākajai Grieķijas salai. Šis ir brauciens ar laivu, izbaudot skatus, skaistas pludmales un līčus un vēsturi
Katram cilvēkam ir savs redzējums par ideālu atpūtu un katrai ģimenei ir dažādas intereses. Kurš vispār neiziet no viesnīcas, kuram patīk braucieni ar kuģīti, kuri ir iecienītas ekskursijas un kuri sporto un aktīvi atpūšas kopā ar ģimeni
pārgājieni un riteņbraukšana kalnos...
аватар Igor_m
Vika284, paldies, tieši tas bija domāts. Vecāku un viņu dzīvespriecīgo mazo (no 7 līdz 10 gadiem) kompānijā no Berlīnes bija iespējams pārvarēt taku no Ciralas uz Tekirovu un atpakaļ pa Likijas taku, tas bija 2012. gada augusts. Viss ir individuāli, bet vismaz pa atvērtu logu jāskatās uz Turciju.
nadezda2017, bija gandrīz visās Turcijas dienvidu un rietumu krastu pludmalēs, taču nav nekā labāka par peldēšanu no laivas vai jahtas, vai no krasta līčos no Kemeras līdz Oludenizai, un kurš to nav pieredzējis, ir zaudējis. gandrīz viss.
Visām meitenēm un zēniem, kā arī viņu vecākiem - labu atpūtu un labu veselību. Es būšu netālu, tajā pašā jūrā, tikai pusotru tūkstoti kilometru uz rietumiem, stingri sekošu, nepievilt!
аватар Igor_m
Es ļoti aptuveni (pēc iegaumētām cenām) aprēķināju šī uzņēmuma ceļojuma izmaksas no Kusadasi uz Pamukali (Denizli):
1. uz īrētu auto 40 eiro auto + 40 eiro benzīns + 20 eiro biļetes + 50 eiro uzkoda
2. ar autobusu Kušadasi - Denizli (turp un atpakaļ) - 40 eiro biļetes + tikpat, cik 1.punktā
Organizētas ekskursijas neuzskatu, jo nezinu. Vai tiešām Pamukalē žēl 150 eiro?
аватар nadezda2017
Igors_m
No Kusadasi, iespējams, tas izrādās gandrīz divas reizes lētāks nekā tas, ko viņi mums piedāvāja no Beldibi.Mums piedāvāja visu par visu par 90 USD par vienu! Mēs runājām ar tiem, kuri pierakstījās šim ceļojumam. Prieks netika pamanīts. No rīta kāpums nav ne gaišs, ne rītausmas, pa ceļam tos veda uz rūpnīcām, veikaliem, kopā astoņas stundas ceļā. Pašā Pamukalē noturējāmies trīs stundas, atgriezāmies pavisam miruši.
Pati noteikti sanāk lētāk, bet īrēt auto vēl neesam nobrieduši, kā mani biedē vietējie šoferi, tik izmisīgi brauc.
Mēs, labāk, līčos!) Mēs jūs nepievilsim!)
Kur tu sekosi? Uz kuru pusi skatīties? )))
аватар Igor_m
nadezda2017, braukšana pa Turciju ir prieks, nedaudz grūti pilsētās bez navigatora, ļoti sarežģītas (piecu līmeņu) pārejas Stambulā, bet tās var pārvarēt. Ja brauc ar auto (autobusu) saviem spēkiem tā, lai Pamukalē ierastos ap pulksten 15, Hierapolei laika pietiks, vakarā tur īpaši labi, devāmies izklaidēties līdz plkst. pulksten 21. Un no rīta ne vēlāk kā pulksten 6 var staigāt pa travertīniem un līdz pulksten 12 burāt mājup. No Kekovas salas līdz Kasai ir brīnišķīgi līči, apmeklējiet tos, un es to vērošu no Tirēnu jūras.
аватар Igor_m
Vakars
аватар Igor_m
Rīts
аватар nadezda2017
Oho! Izrādās, ka ir tāda jūra! Google palīdz mums! Es nebiju pārāk slinks, nedaudz apgaismoju!) Itālija ir mūsu perspektīvā! Sardīnija, Toskāna...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl