Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet viesnīcu atpūtai diviem uz 7-8 naktīm, budžets ir līdz 65 tūkstošiem rubļu. Reģions nav svarīgs, nepiedāvājiet tikai Alaniju un Beldibi ciematu. Nav īpašu preferenču
Man jau galva griežas, vai, jūsuprāt, šogad par tādu naudu var atpūsties, lai nav nepatīkamas pēcgaršas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2019-02-105 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  39
аватар Olgaolga153
Kad tu brauksi? Budžets ir ļoti ierobežots. Neiederas sezonā. Cita lieta ir aprīlis vai novembris. Un vislētākās viesnīcas ir tikai Alanijā.
Norādiet izbraukšanas pilsētu un paredzamo atpūtas mēnesi.
аватар ollennka
Kādus variantus izvēlaties? Kāpēc tev griežas galva?
аватар Kjokka
RB, tad jau var teikt čau ... cenas ir applūdušas ... vai pirmo reizi precējies?"
аватар nadezda2017
Un kāpēc Beldibi neiepriecināja? Mums patīk tur atpūsties!
аватар svetlana_040863
Izbraukšanas pilsēta ir Rostova,no apmēram 26.augusta līdz 30.augustam,man nepatīk Alānija.Izvēlamies no 4 un 3,protams par tādu naudu.Es neesmu precējies pirmo reizi,uz Turciju arī)) Beldibi neiepriecināja. Ar cerību un pateicību gaidu pamudinājumus))
аватар ollennka
Izvēloties starp 4 un 3, izvēlieties 4...
Es domāju, nosauciet to viesnīcu nosaukumus, kas atbilst jūsu budžetam, starp kurām jūs izvēlaties. Un tad mēs palīdzēsim jums izvēlēties no tiem.
аватар svetlana_040863
Mēs skatījāmies daudz, galvenokārt Kemeras reģionu.Stella 4 *, Sirius 4 *, Larissa Sultan`s Beach 4 * ,,, daži trīsvietīgi tika apsvērti arī dažādos reģionos Diana Hotel Icmeler 3 *, Nar Hotel 3 *, Sedef 3*.Daži nedaudz ārpus budžeta,nav kritiski.Atkārtoju,prioritāte nav tālu no jūras un tā,ka vakarā bija iespēja pastaigāties vakarā.
аватар Vika284
Rostovas krievu Anex jūsu budžetā ir ekskursijas uz Bodrumu
SUN AND SEA BEACH HOTEL 3 * ,DRAGUT POINT NORTH 3 * , TIANA BEACH RESORT 3 * - viesnīcas Turgutreis rajonā, pludmales pirmajā līnijā un tās smilšainās pludmales, netālu no promenādes, kur var pastaigāties vakarā un tur ir daudzas pieejamas atrakcijas, un no visām viesnīcas pludmalēm var redzēt Grieķijas salas Kos Pserimos Kalymnos Leros.
SUN AND SEA BEACH HOTEL 3 * (attēlā ir viesnīcas pludmale) pieticīgs 3 * ar nelielu teritoriju, bet pirmajā rindā
аватар Vika284
DRAGUT POINT NORTH 3 * un DRAGUT POINT SOUTH 4 * ir arī 2 viesnīcas pirmajā līnijā, abu viesnīcu viesi var izmantot visu 2 viesnīcu infrastruktūru, piemēram, apmetoties DRAGUT POINT NORTH 3 *, papildus jūsu restorāna apmeklējumam. , varat apmeklēt restorānu, izmantot savu baseinu un baseinu DRAGUT POINT SOUTH 4 *
TIANA BEACH RESORT 3 * - arī pirmā līnija ar savu pludmali, kas atrodas gandrīz Turgutreis galā, viesnīcai ir 2 pludmales, viena no pludmalēm ar importētajām baltajām smiltīm (foto)
аватар Kolia_oro.egor
Un tu aizver acis un mēģini meklēt 1 vai 2 zvaigžņu viesnīcas. Tas nav biedējoši. Turcijā atpūtos visu kategoriju viesnīcās un vislabākās atmiņas palika tieši no zemo zvaigžņu viesnīcām. Tur ir daudz plusu. Pirmkārt, viesi. Mierīgi, pašpietiekami cilvēki. Neliels istabu skaits, kas nozīmē kameru, draudzīgu atmosfēru. Jūs sazināties tieši ar īpašnieku, nevis ar algoto vadītāju, un šāda saziņa nes daudz dažādu, dažreiz negaidītu labumu. Nu, cena...!
Pat ziņkārības dēļ skatieties lētu viesnīcu fotoattēlus. Lasīt atsauksmes. Jūs būsiet pārsteigti.
аватар Kolia_oro.egor
Šeit, piemēram, nesen devās draugs. Nizam Butik Hotel Buyukada. 1 zvaigzne. Ne pārāk formuliski. Tas atrodas vienā no Prinču salām Marmora jūrā. Ar kuģīti uz Stambulu pastaigāties apmēram 20 minūtes, lai kuģotu. Tā ka pludmale un Brodilovo vienā pudelē.
аватар Igor_m
Un es, kā visi zina, Turcijā es atpūšos viesnīcās bez zvaigznēm. Ir daudzi, kuru cena ir 25 eiro par istabu ar brokastīm, plus pusdienas un vakariņas no 30 eiro. Problēma ir nogurušu ķermeņa nokļūšana šajās vietās.
аватар Olgaolga153
Kemerā: Asdem Park 4; L'Ancora Beach 4*; Sinatra 4*; Korient 3* (lētāk = vieglāk).
Mans padoms: apskatiet Marmarisu tuvāk. Pārsvarā ir pilsētas viesnīcas ar nelielu teritoriju. Visa jautrība ārpus viesnīcām. Ļoti skaista ballīšu vieta, vienmēr atradīsi kur pastaigāties, kur aiziet, ko apskatīt.
pa viesnīcām: Adler 3*; Meril4*; Marmaris Begonville Beach Hotel 4*.
аватар svetlana_040863
Paldies Olgaolga153, mēs arī noskatījāmies Marmarisu, gribējām mainīt reģionu (mēs mīlam Kemeru, labi, pāris reizes esam bijuši arī Sidē) Tas ir ļoti apkaunojoši, ka viesnīcām nav savas pludmales, bet mums šis ir galvenais, proti, pludmale un jūra.
аватар svetlana_040863
Paldies Kolia_oro.egor, es zinu, ka daudzi cilvēki atpūšas viesnīcās bez zvaigznēm vai 1 * vai 2 *, mans draugs maijā lidos uz 2 *, es arī nešaubos, ka šī ir lieliska atpūta! Diemžēl šī nav mūsu izvēle.
аватар Alexandr-
Nebeidzu brīnīties... Budžets 65 tr, bet ņem ārā un ieliec savu pludmali....
Ja jums patīk Kemera, paskatieties uz Valerie Beach 3 * cenām, visi slavē šo viesnīcu, šķiet, ka tā ir labākā trīs rubļu banknote Kemerā. Ja tas neietilpst jūsu budžetā, tad tikai Krasnodarā ....
аватар svetlana_040863
Cien. Aleksandr, es vispār esmu apbrīnojams, neticiet!Paldies par padomu, Valērijs ir normāls trijotne, personīgi pārbaudīts 2015. gadā, iemiesojuma foto ir no turienes.. Attiecībā uz pludmali mēs kaut kā izvēlamies viesnīcas ar pludmali, uz šo ejam..Bet Krasnodarā vēl neesam bijuši, visiem rokas nesniedzas.Vēlreiz paldies par padomu,tiešām labi.Lai atpūties mūsu mīļajā Kemerā.
аватар svetlana_040863
Paldies Vika284, paskatījāmies...
аватар lazy_person
"Mar-bas Hotel 3 *" - Icmeler (Marmarisa) jūnija sākumā pietiks 8 naktīm. Viesnīca pirmajā līnijā, sava pludmales zona, Ičmeleras centrs
аватар lazy_person
Valerie Beach neietilps šajā budžetā. Lai gan šī viesnīca ir 3 *, tai ir laba pludmale Kemeras centrā, un pašā viesnīcā ir labi numuri. Tas stāv viens pats. nav izspiests no sāniem.
аватар lazy_person
"Amos Hotel 3*" - Marmarisa (Siteler). Viesnīca Marmarisā, pirmā līnija, privāta pludmale. Peldbaseins 3 m dziļš. Viesnīca ir pilsētvide, numuriņi pieklājīgi ar skatu uz jūru..nav ēst, bet pludmale un reģions labs.
аватар nadezda2017
Tāpat kā Valērija pludmale ir kļuvusi par 4 *. Līdz ar to cena! Tas pats, kas daudzas pieczvaigžņu Kemeras ciemos. Apskatiet Elcar Resort.
аватар mao2267
Jā, man arī Beldibi nepatīk, Kemerā atpūtos 13 reizes, tāpēc uzreiz izslēdzu no visiem ciemiem! Jūsu budžets ir ierobežots, bet mēģiniet meklēt Kirishi Twins viesnīcā un pašā Kemer Kemerovo viesnīcā))) lai gan tie ir trīskārši, tie ir pienācīgi, es nosūtīju savus vecākus, viņiem patika!
аватар mao2267
Kemer Hotel (Google nepareizi tulkots)
аватар nadezda2017
mao2267, kas tur tik šausmīgs Beldibi? Un tad mēs tur atpūšamies ar tādu baudu, varbūt kaut ko nepanākam?
аватар mao2267
Pirmkārt, tur ir sliktākā ieeja jūrā (lieli akmeņi, vismaz vairāk kā citos ciemos), lielākais mitrums arī ir Beldibi, nu, pats ciemats ar skaistumu nespīd!
аватар nadezda2017
mao2267, ieeja jūrā ir dažāda, tas atkarīgs no viesnīcām, tāpat kā visur citur.Ciema skaistums.....strīdīgs jautājums., teikšu, ka ir vienkārši milzīgs skaits viesnīcu ar lielisku teritoriju ! Varbūt jums vienkārši nepaveicās ar viesnīcām. Vismaz jūsu uzskaitītās viesnīcas teritorijas un skaistuma ziņā nevar pat salīdzināt ar Beldibi viesnīcām. Man pat bija žēl tavu vecāku, ka viņi tādās viesnīcās atpūtās. Bet, kā saka, garša un krāsa ...... Nu, par mitrumu, tā ir pilnīgi jūsu iztēle. Beldibi ir tā pati Kemera, Kemeras centrs ir viegli sasniedzams. Vienīgais Beldibi trūkums ir tas, ka tas nav ballīšu ciemats. Tiem, kam patīk aktīvas, trokšņainas, ballīšu brīvdienas, tas noteikti nav piemērots. Kas attiecas uz mums, tas ir pretējs, tikai milzīgs pluss!
аватар Alexandr-
Nē, Valērijs palika 3* viesnīcā. Taču kārtējo reizi visi viedokļi, ko par šo viesnīcu dzirdēju (no ļoti, ļoti dažādiem cilvēkiem), nokritās uz vienu lietu - šī ir labākā trīs rubļu banknote Kemerā. Pa ceļam uz Mēnesgaismu nereti pabraucām tai garām, tieši gar jūru... Autoram, ja tas tomēr iekrīt budžetā, kaut vai ar kādu pielikumu, tad nemeklē labu no laba . ..
Šeit, starp citu, ir vietne...
http://www.valeribeach.com/ru
аватар mao2267
nadezda2017 Atpūšos ļoti labā piecniekā, lai vēl tādās varētu būt, ieteicu divas viesnīcas pēc izsludinātā budžeta! Un tas nav jūsu uzdevums man stāstīt par viesnīcām Beldibi!
аватар Alexandr-
Velti te dāmas strīdas par Beldibi... Šķiet skaidrs, ka šis ciemats ir piemērots tikai filmu uzņemšanai par tur notiekošo zombiju apokalipsi. Ko tur darīt, man nav ne jausmas. Ieeja jūrā ir objektīvi briesmīga... Protams, tur ir labas viesnīcas. Bet šis der tikai tiem, kas pieraduši visu atvaļinājumu sēdēt viesnīcā un no turienes nerādīt degunu... Es šajā ciematā uz viesnīcu nebrauktu, pat ja atlaide būtu 90%. Bet katram ir sava gaume, tāpēc ir muļķīgi ķerties klāt pie patiesības, it īpaši šeit ...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl