Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Gribu lidot uz Franciju caur Turciju. Nomainīju pilsonību no ukraiņu uz krievu (ukraiņu neatteicu), vai var būt problēmas uz robežas?
Gribu lidot uz Franciju caur Turciju. Nomainīju pilsonību no ukraiņu uz krievu (ukraiņu neatteicu), vai var būt problēmas uz robežas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-12-115 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  31
аватар ollennka
Maz ticams, ka Turcija un Francija interesējas par jūsu pilsonības maiņu.))) Ja jums ir Šengenas vīza, tad viss ir ok.
аватар AllOverTheWorld
Vai jūs zināt, ka dubultpilsonība ir aizliegta?
uz kuru pusi gribi iebraukt?
аватар rabotinet111
Pēc krievu valodas))
аватар Marsyanchik
Viss atkarīgs no tā, ar kādu pasi lidojat. Ja ar ukraiņu biometriju, tad tu viņiem esi Ukrainas pilsonis, ja ar krievu, tad attiecīgi krievs ar no tā izrietošajām Šengenas prasībām.
Vispār tagad te skries bars ļaunāko cilvēku ar saviem nosodījumiem, pārmetumiem, un tēma būs pazudusi. Tāpēc jūs tur nejautājat.
аватар lazy_person
darba tīkls 111
Tas ir ļoti savīti un sarežģīti. Ja saskaņā ar Krievijas Federācijas pilsoņa pasi, tad nepieciešama ārzemju pase (ir divu veidu: 1. parastā pase (uz 5 gadiem) un 2. ārzemju pase ar elektronisko nesēju (uz 10 gadiem). iebrauc Francijā, vajag vīzu..("Šengenas vīza "... obligāta biometrisko datu iesniegšana, pirkstu nospiedumu noņemšanas procedūra).Viss brauciens no sākuma līdz gala punktam jāveic ar vienu pasi. Nederēs Turcijā izņemt no kabatas Ukrainas pilsoņa pasi un turpināt ceļot uz "bezvīzu" pamata.
аватар ollennka
Un patiesībā, kāpēc jūs nevarat iebraukt un izbraukt Francijā ar Ukrainas pasi un Turciju ar Krievijas pasi? Tā ir arī darba iespēja.
аватар AllOverTheWorld
nu ne gluži strādnieks, vienalga, ieliek iebraukšanas-izceļošanas atzīmi, tas ir, ieliks krievu pasē... bet ukraiņu pasē (un tas nav fakts, ka autoram ir biometrija, tad visas šīs nepatikšanas nav vajadzīgas, Šengenu tik un tā vajag) tā nebūs, tas ir, viņš iebrauca Turcijā ar vienu pasi, bet ar citu aizbrauca uz Eiropu.
autors netraucē, noformē vīzu un aiziet
un kādai vajadzētu būt problēmai? jūs lidojat caur Turciju, nevis caur Ukrainu.
аватар ollennka
"Es iebraucu Turcijā ar vienu pasi, bet uz Eiropu aizbraucu ar citu"
Nē, viņi to nesaprata. Izbraukšana no Turcijas joprojām būs ar Krievijas pasi. Un jau iebraukšana Francijā un izbraukšana no tās ir iespējama ukraiņu valodā. Nu, tas tā ir vispārējai attīstībai, nevis konkrēti jautājuma autora situācijai.
аватар a_s
Ar tādu shēmu, kā iepriekš ieteikts, ka uz Turciju ar vienu pasi, bet uz Franciju jau ar ukraiņu. pase, uzreiz rodas jautājums, kā cilvēks nokļuvis Turcijā, ja, šķērsojot Turcijas-Francijas robežu, rāda ukraiņu valodu. pase? (bez atzīmes Ukrainas pasē, ka ieradies Turcijā, kā tas ir Krievijas pasē).
Ja plānojat ceļot krievu valodā. pase, tad Francijā uzrādīt Krievijas pasi un noformēt Šengenu.
аватар ollennka
Cilvēki, lūdzu, uzmanīgi izlasiet, ko es rakstīju. Izbraukšana no Turcijas ar Krievijas pasi (kopš viņš iebrauca ar Krievijas pasi). Un iebraukšana Francijā var būt ukraiņu valodā. Franciju vispār neinteresē Turcijas vai Krievijas pastmarkas.
аватар AllOverTheWorld
Ak, es tevi sapratu ;)
bet tas ir ļoti mulsinoši, un tas ir tikai tad, ja autoram ir biometriskie dati
citiem iebraukšana un izbraukšana no Turcijas krievu valodā, un kontroles iziešana Francijā jau ir ukraiņu valodā. (ja ir biometrija, tad vīza nav vajadzīga)
аватар ollennka
Nu cik apmulsu... Pirms pusgada bija apmēram tas pats jautājums, tikai tur cilvēks lidoja uz Taizemi no Krievijas un jautājums bija par iekšējām un ārvalstu pasēm. Es apjuku, jo nebija citas izejas.
аватар lazy_person
ollennka
Visiem ceļojumiem jābūt vienā pasē. Vai nu ukraiņu vai krievu valodā. Robežu šķērsotāji tiek izsekoti uz robežām. Neizdosies Turcijā izņemt biometriju (ukraiņu) un doties tālāk uz Franciju uz "bezvīzu" pamata. Ukrainas pilsonim, kurš ieceļojis Turcijā, nešķērsojot robežu, nebūs pamata.
аватар Vika284
šovasar redzēju pašus tādus viltīgus tūristus priekš 2 pilsoņu valsts
reāls piemērs bet ar Grieķiju: izbraukšana un ierašanās Turcijā Bodruma no Krievijas pilsētas ar Krievijas pasi un neveiksmīgs mēģinājums ar Ukrainas biometrisko pasi nokļūt uz prāmja uz Rodas salu, ja paši turki neapstājas ar a. Krievu pase aizbraukt uz Grieķiju, tad grieķi noteikti vairs nelaidīs iekšā ne krievu un ne ukraiņu - tādi viltīgi tūristi sēž 6-7 stundas buferzonā un gaida atgriešanās prāmi uz Turciju
Un tas ir neskatoties uz lielo grieķu lojalitāti pret Krievijas pilsoņiem, bet lojalitāte ir tikai 100% pret Krievijas pilsoņiem, nevis 50/50
Ukrainas biometriskajā pasē ir papildus informācija par dzīvesvietu, ja dzīvesvieta ir okupētās teritorijas, tad vienmēr ir lieli jautājumi
аватар lazy_person
Šeit nevajag jaukt "okupētās teritorijas". Nespiediet. Ir vispārēja kārtība. Pilsonim valstī jāieceļo legāli (jāšķērso robeža). Viņš ieceļoja Turcijā kā Krievijas Federācijas pilsonis (Ukrainas pilsonis Turcijā neiebrauca, kas nozīmē, ka viņš ir nelegāli). Kad viņš mēģinās pamest Turciju uz Ukrainas "bezvīzu" pamata, radīsies jautājums, kā viņš, Ukrainas pilsonis, nokļuva Turcijā?
ts. "Okupētām teritorijām" ar to nav nekāda sakara ...
аватар AllOverTheWorld
slinks_cilvēks
ollennka bija paredzēts lidot no Turcijas uz Franciju ar Krievijas pasi, un Francijā ukraiņu jau kontrolē ...
bet es nesaprotu, kāpēc tas ir tik kaitinoši
jo autors neraksta no kā tieši viņš baidās
patiesībā vairāk nekā puse ukraiņu, kuriem ir cita pilsonība (pases), neatteicās no Ukrainas pilsonības, jo tas joprojām ir tie paši hemoroīdi.
kad 90. gados bija liels migrācijas vilnis uz ASV un Kanādu, no kurām lielākā daļa jau ir šo valstu pilsoņi, viņi nemaz nezināja, ka jāatsakās no pilsonības un daudziem vēl bija pases, vienkārši nav jēgas izmantot tos
аватар lazy_person
VisāPasaulē
Lai lidotu uz Franciju ar Krievijas pasi, nepieciešama vīza. Un acīmredzot viņa to nedara! Citādi, kāpēc visas šīs runas? Ja jums ir vīza, tad jums nav vajadzīga otra pase. Jautājums ir sagrozīts jau pašā sākumā. Acīmredzot īpašniekam ir Ukrainas biometrija (un tiesības uz “bezvīzu”), taču ar to, visticamāk, no Krievijas Federācijas Francijā iebraukt neļaus, un nav skaidrs, kā un ar kādu pasi iebraucis pats pilsonis. Krievijas Federācija?
Līdz ar to problemātiskais jautājums ierakstā...
аватар a_s
lazy_person pilnībā atbalstu! ceļojumiem jābūt 1 pasē. Ko es teicu iepriekš, ka kā cilvēks ar ukraiņu valodu. parādījās Turcijā ar pasi, ja nešķērsoja robežu (šķērsoja tikai Krievijas Federācijas pilsoni)? Tas ir, viņš aizbrauca nelegāli.
Un tad rodas šādi jautājumi... Mani izraidīja, ko man darīt? ko darīt, ja pasē sarkanais zīmogs ir izraidīšana vai ieceļošanas aizliegums valstī?
аватар Vika284
Var ceļot ar 2 pasēm, joprojām tas pats piemērs no dzīves
2016. gadā tūrists, kuram bija divas Ukrainas pases ceļošanai uz ārzemēm, nevis biometriskā un Polijas pase, no Kijevas Turcijā legāli iebrauc, izmantojot Ukrainas ārzemju pasi, izbraucot no Bodrumas ar prāmi uz robežas uzrāda Ukrainas ārzemju pasi. Turcijas robežsargiem un pie ieejas Kosas salas robežā parāda Polijas pasi un viss ir OK
Vācijā ir liela turku diaspora un daudziem ir 2 Vācijas un Turcijas pases, ir Vācijas pilsoņi, kuri sezonas laikā strādā Turcijā vai kuriem ir bizness, kas saistīts ar tūrismu. Lai nesaņemtu darba vīzu vai neierobežotu atvaļinājuma laiku Turcijā, viņi izbrauc no Vācijas ar Vācijas pasi, bet iebrauc Turcijā ar Turcijas pasi un viss ir likumīgi.
аватар Vika284
Saņemot vīzu uz Šengenas valstīm un okupētajām teritorijām, ja Ukrainas pilsonis dzīvoja Ukrainas teritorijā, kas šobrīd ir okupēta un okupācijas laikā saņēma Krievijas pasi, tad viss vienādi visām Šengenas valstīm un citām valstīm persona ir Ukrainas pilsonis, tāpēc Šengenas vīzu viņa Krievijas pasē neieliks.
Ukrainas pilsoņi ar biometriskajām pasēm, kas uzturas okupētajās teritorijās, var pilnīgi legāli izbraukt no Ukrainas teritorijas caur oficiāliem kontrolpunktiem uz jebkuru valsti, tostarp Krieviju un Turciju, un pēc tam ar savu Ukrainas biometrisko pasi ceļot uz Eiropas Savienības valstīm.
аватар rabotinet111
Puiši, es nesaku, ka jūs varat darīt to un to ... es noformēšu vīzu un lidošu ar Krievijas pasi un turp un atpakaļ. Es tikai domāju, ka, ja pēkšņi militārās reģistrācijas un iesaukšanas birojs meklē Ukrainā un mani ieliek meklēto sarakstā, vai var būt, ka viņi tiks filmēti uz Turcijas robežas vai nē (viņu datubāzē es tomēr varu būt kā pilsonis, kuru meklē tāda un tāda valsts)
аватар ollennka
Nesmejies par manām čībām. Kur ir Ukrainas drafta padome un kur Turcija un Francija. Tagad, ja Interpols jūs ievietos meklēto sarakstā, tad jā, jūs varat sākt uztraukties))).
аватар lazy_person
Vika284
Šis piemērs (ar divām pasēm) no dzīves nav gluži pareizs. Polijas pase ir Šengenas līguma valsts pilsoņa pase. Pie ieejas apm. Kosas tūriste uzrādīja abas pases. Ukraiņu - jo šī pase ieradusies Turcijā no Ukrainas (apstiprināta robežšķērsošana)... un Šengenas zonas valsts (Polijas) pilsoņa pase, tādējādi apliecinot, ka viņam ir tiesības apmeklēt šīs valstis. Turklāt brauciens no Bodrumas (Turcija) uz apm. Kosa (Grieķija) drīzāk ir vienas dienas tūrisma galamērķis. Var būt piekāpšanās...
Mūsu "rabotinet111"-Krievijas Federācijas pilsonis un Ukrainas pilsonis. Viņam jāceļo vai nu ar Ukrainas pasi (ar biometriju un pirkstu nospiedumiem), vai ar Krievijas pasi ar Šengenas vīzu.
аватар Vika284
lazy_person šis cilvēks uzrādīja tikai Polijas pasi, robežsardzes darbinieki viņam vairāk pases neprasīja un jautājumus neuzdeva
Nevajag celt ilūzijas, ka robeždienesta darbinieki piever acis, pat minimāli noteikumu pārkāpumi šķērsojot robežu ar Grieķiju, pat ja iebraukšana ir uz vienu dienu tūrisma nolūkos, vienmēr ir "viesmīļi" buferzona sezonas laikā
аватар lazy_person
Vika284
Jūs pats rakstījāt: - "izbraucot no Bodrumas uz prāmja uz robežas viņš parāda Ukrainas ārzemju pasi Turcijas robežsargiem un pie ieejas Kosas salas robežā parāda Polijas pasi un viss kārtībā."
Te es par to pašu... Izbraucot no Bodrumas, viņš apstiprināja, ka Turcijā iebraucis legāli (ar Ukrainas pasi). Iebraucot Grieķijā, viņš parādīja, ka ir Šengenas pilsonis ...
Tas neattiecas uz "mūsu puisi" ... viņš nav Šegenas pilsonis ...
аватар serochka06
Jūs varat mēģināt, bet jums tas nav jādara. Nenovērtējiet par zemu robežsargus, jo īpaši tāpēc, ka Ukrainā ir daudz šādu precedentu. 15 minūtes pavadīju pasu kontrolē Helsinkos atbildot uz robežsarga jautājumiem, un viss ir likumīgi un man ir laba tūrisma vēsture.
аватар ollennka
Robežsargi ir norūpējušies par savas valsts robežu aizsardzību, un šajā virzienā viņi vienmēr uzdos jautājumus. Un citu valstu militārās reģistrācijas un iesaukšanas biroju problēmas nav Francijas robežsargu rūpes.
аватар Natasha59
Ja šķērsojat Ukrainas pasu kontroli, tad jāņem vērā Ukrainas likums "Iegūstot citas valsts pilsonību, persona iegūst iespēju savā teritorijā izmantot tās valsts pilsoņa tiesības, kura izsniegusi pasi. . Ja, piemēram, Ukrainas pilsoni, kuram ir citas valsts pase, Ukrainas teritorijā aiztur policija, viņš nevarēs izmantot citas valsts konsulārās iestādes palīdzību." Citiem vārdiem sakot, policija , attiecībā uz Ukrainu iesaistītā persona (pat saņēmusi otru pasi) jebkurā gadījumā paliek Ukrainas pilsonis.

ollennka, militārās reģistrācijas un iesaukšanas birojs atbildēja pareizi, tas nav Interpols
аватар Alexandr-
Variants, ka ollennka tik ļoti spiež, nederēs. Skaidrs, ka uz Turciju var lidot ar Krievijas pasi. Un lidot ar viņu uz Franciju. Šeit nav jautājumu. Bet lidostā Francijā būs arī precīzi jāuzrāda Krievijas pase, un bez Šengenas vīzas tas ir tikai papīrs. Un nevarēs vienkārši paņemt un parādīt stulbajiem franču robežsargiem ukraiņu ārzemnieku. Jo franču robežsargi nav stulbi. Viņi varbūt nedomā par Krievijas un Turcijas pastmarkām, taču viņus, maigi izsakoties, pārsteigs pastmarku kā tādu neesamība. Jūs nevarat ieceļot Francijā, ja saskaņā ar jūsu pasi nekur neesat izbraucis. Vispirms jums jautās, kā jūs atstājāt Turcijas teritoriju. Jūs sāksit kaut ko pļāpāt par kārtējo Krievijas Federācijas pilsoņa pasi. Šeit beigsies tava saruna ar Francijas robežsargiem. Tālāk saruna sāksies ar franču policistiem. Un tas nebūs jauki. Tieši tajā brīdī iesaku atcerēties ollennkas labo padomu...
аватар ollennka
Aleksandr, tu, piedod, pārāk daudz fantazē. Cilvēki ceļo ar dažādām pasēm un turpinās ceļot, frančiem ir vienalga, ar kādu dokumentu cilvēks izbrauca no iepriekšējās valsts. Viņiem rūp tikai iebraukšana savā valstī.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl