Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Augustā dosimies uz Turciju. Es, vīrs un 6 gadi. Budžets 1100 USD. Mēs lidojam pirmo reizi. Lūdzu, pastāstiet man, kāda ir laba viesnīca mūsu budžetam
Augustā dosimies uz Turciju. Es, vīrs un 6 gadi. Budžets 1100 USD. Mēs lidojam pirmo reizi. Lūdzu, pastāstiet man, kāda ir laba viesnīca mūsu budžetam
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
21 abonents  • prasīja 2018-06-236 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  53
аватар PolikSVT
Labs noteikti nederēs. Budžets ir ļoti pieticīgs)))
аватар 19062005
Tas izrādīsies. Ekskursijas no Ukrainas ir lētākas.
аватар PolikSVT
19062005, saprotu, ka ir lētāk. Nu lasīt zinu, bet cenas te ir daudz) citā ierakstā tiek apspriests ceļojums par šo summu diviem) tikai budžeta pieciņi uz 7 naktīm)) ((lai gan katram ir savs priekšstats par LABI))) bet man nedēļu atpūta nevis atpūta)))
аватар PolikSVT
Un ar mazu bērnu viņi neiet nedēļu) vismaz 12-14 dienas. Un par šo budžetu neko vērtīgu nevar izdot) AUGUSTĀ))) (
аватар Kjokka
Tas viss ir par labā jēdzienu, kā teica vecais vīrs Einšteins - viss pasaulē ir relatīvs! Jautātājam sīkāk, ko jūs vēlētos saņemt par šo naudu.
аватар Kjokka
Kopumā piekrītu PolikSVT, budžets pagaidām ir diezgan vājš, šis budžets ir aktuāls Baltkrievijas Republikai, proti, vai nu bija jābūt (šis jautājums tika atrisināts pagājušā gada novembrī vai nu, nākamgad (
аватар PolikSVT
Cilvēki pulcējas pirmo reizi. Domāju, ka viņi rēķinās ar netālu no lidostas, pirmo līniju, lielu zaļo zonu, labu pludmali un pārtiku, apstākļus bērnam. Un tas ir pavisam cits budžets.
аватар moy_contakt
Viņi konsultē daudz un dažādas lietas, un katru reizi, kad es paskatos uz piedāvātajiem variantiem (es domāju, ka varbūt esmu tik izlutināts, ka dažas viesnīcas mani iepriecina, un tās visas tagad ir vairāk nekā 4000 jūs par 2 pieaugušajiem + 2 bērniem par 11-12 dienas), un tas man liek nodrebēt .... Nu, ja runa ir par pieaugušajiem, labi. Var atslēgties, sagremot piedāvāto ēdienu utt.. Bet kad ar bērniem.... Nu nav normāla budžeta atpūtai, nu paņem, bet kur gribētos..
аватар PolikSVT
moy_contakt, es arī izvēlos viesnīcas pēc tava principa, it īpaši ja ar mazbērniem))) bet mazmeita 3 gados ēda rīsus, makaronus, gurķus no visas Amarovskas, Riksos viesnīcu pārtikas pārpilnības)) (āboli, dažas zemenes un ķirši no augļiem )))) Svaigi spiestu sulu vienmēr gatavoju pati. Domāju, ka bērnu ēdināšanas problēma viesnīcās ir nedaudz pārspīlēta. Vistas ir jebkurā viesnīcā. Kā arī piedevas, dārzeņi, konditorejas izstrādājumi. Par asajām zupām varu arī strīdēties. Es ar tādiem nesaskāros.
аватар moy_contakt
PolikSVT, godīgi sakot līdz galam, es ne tikai skatos uz ēdienu, bet arī uz kvalitatīvas bērnu animācijas klātbūtni, dodu vecākajiem tēta vadībā ūdens atrakciju parku un nevis no viena vai diviem slidkalniņiem, bet gan akvaparks (tādu viesnīcu jau ir maz), kāda gan būtu pludmale ar labu ieeju, zaļo zonu... Ir ļoti grūti ņemt vērā visus dažāda vecuma bērnu purvus un vīrs tos izdabā. - viņš domā, ka atpūtai ir jābūt tieši tādai. Ja ceļojam kopā, tad viss ir daudz vienkāršāk, bet ar bērniem.... Man uz datora galddatora ir viesnīcu saraksts, kas apmierinās šos pieprasījumus un rezervēju tās Baltkrievijā, jo līdz izbraukšanas brīdim cena iesaka min 1000 ye, un arī lidmašīnā būtu jābūt vietām mūsu ordai, lai lidotu no Harkovas (dzīvojam te, lai būtu ērti) .... tāpēc man viss ir grūti :)
аватар Kjokka
Tas ir tas, ko sauc - sabojāts!)))
аватар PolikSVT
moy_contakt, ja tiešām prioritāri, man, ceļojot ar bērniem, viesnīcā galvenais ir TĪRĪŠANA visās tās izpausmēs (pēc rūpīgas atlases pirmajam braucienam ar divgadīgo mazmeitu izvēlējos ne to pompozāko , bet tālu no lētas un tīrības ziņā priekšzīmīgas viesnīcas Club Boran Mare) nevienā citā viesnīcā pasaulē nav TIK RŪPĪGI uzkopta () ( ( vai tie ir trauki, teritorija vai istaba)))) tas ir jāredz, kad no rīta uz rotaļu laukumu atnāk vienība uniformā ar lupatām un spaiņiem)))) viņi apgriežas, sakrata un mazgā visu, kas tur ir) un tikpat ātri pazūd) un tā tālāk visā)) kad saka, ka viņi labi netīra istabas, atceros kā Borānā tīra istabu ar mazgāšanas putekļu sūcēju, paceļ grīdas segumu un vēdina istabu)))) tajā pašā laikā, viesnīcā ir super-duper bērnu animācija, lielisks ēdiens, krāšņa smilšu pludmale, kas ir izsijāta))) bet man nevajag personīgo slidkalniņu))) lai gan viņi tur ir)
аватар PolikSVT
Kjokka, ja cilvēki var atļauties labu viesnīcu, kas tur slikts?
аватар Kjokka
Nekas slikts! Pilnīgi nekas, izņemot vienu brīdi - tie ir mūsu dzīvnieki !!! Valstis ar savām zādzībām, korupciju un tā tālāk. Šodien, rīt kārtējais valūtas sadārdzinājums, pirktspējas samazināšanās un sveiks! Un atvaļinājuma budžeta samazināšana ir tik nepatīkama. Es pats esmu tāds pats kā tu, esmu tikai, pirmkārt, pludmales ronis, otrkārt, līdz šim ceļoju ar sievu - tāpēc prasības ir mazākas, bet pat man jau tā ir stresa izvēle izvēlēties viesnīcu. Tagad tikai rb! Un es eju divas reizes pavasarī un rudenī, jo temperatūra neatbilst vecumam, un rb rudenim vispār neizdodas.
аватар PolikSVT
Kjokka, ka dzīve paliek arvien grūtāka, pilnībā piekrītu (paceļam pensionēšanās vecumu) tagad strādāsim līdz 63-65 gadiem))) un izvēle paliek arvien grūtāka. Un mums arī cenas augstākas par jums)))) diezgan skumji ...... šogad aprīlī lidojām pa Vjetnamu. Mēs rezervējām janvārī, izrādījās lieliska 4+ viesnīca viss iekļauts, daudz lētāk nekā 3. aprīlī * ar brokastīm)))
аватар Kjokka
Ka sen esam domājuši par pensiju, mazais draugs, caur pieredzi...nu nerunāsim par bēdīgām lietām. Un cenas mums ir vienādas, nu vai gandrīz vienādas. Es ceļoju ar piebūvi un, izvēloties viesnīcu viņu vietnē, es to vairākas reizes salīdzināju (izvēloties lidojumu no Maskavas), plus vai mīnus 20 USD ... dažreiz tas ir pat lētāk no Maskavas. Dalieties, kā ceļojat rudenī, ja vien, protams, nedodaties uz Turciju. Rb gadu neceļ roku, un sezonā pat rudenī lēnām paceļ... Ceru, ka uz sezonas beigām, piemēram, septembra beigās cenas slīd uz leju.
аватар moy_contakt
Kjokka, es nesapratu tavas frāzes par tiem, kas var atļauties kvalitatīvu viesnīcu. Jūsu zināšanai es arāju kā zirgs, arī mans vīrs, lai mūsu trim bērniem sniegtu visu, kam vajadzētu būt, arī atpūtu. Ir grūti, ļoti smagi, es neesmu zaglis vai korumpēta amatpersona, es nesēžu pie varas, un turklāt dodu cilvēkiem darbu, jo es strādāju sev un tiem, kas strādā pie manis, ir iespēja iegūt labu atpūtu arī.
аватар Kjokka
Tāpēc atbildiet cilvēkiem, iesakiet kaut ko ... un atbildot uz bērnišķīgām pretenzijām.
аватар moy_contakt
Neapvainojieties... Es nekad neieskatos kāda cita makā un nekad neļaujos apspriest iemeslus, kāpēc citiem ir lielākas/mazākas iespējas, bet es cenšos nodrošināt, lai man būtu tieši šīs iespējas. Nu, šķiet, ka tas ir izglītības jautājums.
аватар ollennka
Es arī atbalstu, ka bērnus vajag vest uz normāliem apstākļiem, nevis uz apšaubāmām lētām viesnīcām. Budžeta brīvdienas ar mugursomu ir paredzētas pieaugušajiem. Ar bērniem labāk ceļot retāk, bet labāk.
аватар pupsik235
Paldies visiem par atbildi
аватар ogoiko
Laba diena. Rakstu uz pupsik235. Atpūšamies ar bērnu no gada. Dažādās valstīs un dažādu zvaigžņu viesnīcās. Bērnam galvenais ir jūra, saule un laimīgi vecāki blakus. Pat ja varat paņemt trīszvaigžņu viesnīcu, labi atpūtieties. Atpūta trīszvaigžņu viesnīcās Turcijā ir labāka nekā Ukrainas kūrortos. Protams, cenas augustā ir diezgan augstas un karsts laiks (nākotnei iesaku maija beigās - jūnija sākumā). Bet, esmu pārliecināts, ka par savu naudu varat izvēlēties viesnīcu (jā, ne piecām un ne 10-14 dienām). Bet jūs varat doties uz nedēļu. Vai labāk nekur nebraukt?))) Novēlu veiksmi un labu atpūtu.
аватар Vic-Grin
ogoiko, tu sniedzi ļoti labu padomu. Bērns 6 gadu vecumā ar prieku plunčāties siltā tīrā jūrā, rakņāties smiltīs, nevis uztraukties par istabas tīrību un omāru trūkumu ēdienkartē.
аватар pupsik235
Liels paldies par labajiem vārdiem
аватар lazy_person
Bērniem jūrā pavadītais laiks ir īpaši svarīgs. Bērna un pat pieaugušā aklimatizācija normāli nenotiks 7 dienu laikā. Veselībai tas ir daudz sliktāks par sliktu uzturu ...
Padomju sanatorijās Kaukāzā un Dienvidkrastā uzturēšanās bija 24 dienas, vēlāk līdz 90. gadu beigām samazināja līdz 21 dienai...mūsu laikā "veselību iegūst" 5, 6..7 dienās. .
аватар PolikSVT
Jā, jā, viņi arī velk viņus lidmašīnā 9 stundas, saindējot bērna dzīvību un visus pasažierus, kad bērns bļauj visu lidojumu))) nesaprot, acīmredzot, ka visas mokas ir dēļ viņa veselība)))
аватар lazy_person
Bērnam ir 6 gadi. Ar tādu bērnu ir vieglāk. Man ir tāda mazmeita, 6 gadi.. aprīlī bijām pie viņas Šarm eš Šeihā. Mazmeitai nebija problēmu ar pārtiku, ar jūru...ar lidmašīnu. Viņa jau peld.
аватар Vic-Grin
No Ļvovas līdz Antālijai ir tikai 2 stundu lidojums. Un augusts Ukrainā un Turcijā nav tik jūtama atšķirība. Cita lieta ir lidot no ziemas -20 * uz vasaru + 30 * un otrādi, tad lomu spēlē aklimatizācija... Lai gan kam ....
аватар 19062005
Protams, svarīga ir aklimatizācija. Bet, ja ņemam vērā klimata izmaiņas, kas mūsu valstī pastāv jau vairākus gadus, tad Turcijā augustā tas var izrādīties ērtāk nekā Ukrainā. Mums ir termometrs, un tas ēnā rāda 39 grādus. Un lidojums ir ne vairāk kā 3 stundas.
Auto RU. Jums nevajadzēs paļauties uz luksusa viesnīcām, bet jūs varat diezgan labi izmantot budžetu 3-4 *. Joprojām labāk un lētāk nekā Kirillovka. Noķer degošos. Jauku atpūtu! Kas meklē, tas atradīs!
аватар lazy_person
Nu, protams, es arī atbalstu viedokli, ka jābrauc uz jūru. Ne visiem ir pietiekami daudz naudas, lai izvēlētos. Es domāju, ka nav vērts vākt naudu un neiet tikai tāpēc, lai iekļūtu prestižajā 5 *****. $ 1100 ir, tāpēc jums ir jāizvēlas opcija. 6 gadi vairs nav problēma. Jebkurā 3 *** viņam ir ko ēst. Prioritāte šajā gadījumā ir uzturēties jūrā ilgāk, vismaz 12 dienas... (šī ir otrā... trešā līnija, publiskā, bezmaksas pludmale Kemerā).
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl