Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kurp doties Turcijā pirmo reizi?
sveiki, saki kur braukt Turcijā, braucu pirmo reizi?? Kuru kūrortu labāk izvēlēties un kurā mēnesī (vasarā)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2018-02-256 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  63
аватар ollennka
Es pirmo reizi izvēlētos Kemeru, perfekta jūras un kalnu kombinācija. Taču jāskatās, kas tieši tev atvaļinājumā ir svarīgs. Varbūt tev svarīgākā ir smilšaina pludmale, tad Kemera nederēs.
Es mīlu Turciju maija otrajā pusē, kad nav karstuma, un ūdens joprojām veldzē. Bet, ja piederat pie salstošo cilvēku cilts, kas neprot peldēt ūdenī zem 27 grādiem, tad prātīgāk ir doties no jūnija beigām.
аватар Andrey_SB
Kā ar Antāliju?
Paldies
аватар travelsita
Iesācējiem ir vērts pastiprināt izglītību. Faktiski - es izvēlētos Kemeru, jūnija pirmo pusi. Kāds ir viesnīcas budžets, ilgums, līmenis?
аватар travelsita
Labojums - "ko".
аватар Vika284
Ja bērni tad Alanja, Side, Belek un Fethiye
Ja jums patīk vairāk jauneklīgāki klubi, tie ir Marmaris, Bodrum un Kemer
Jebkurš Turcijas reģions ir skaists, un jebkurā reģionā jūs varat atrast viesnīcu cita veida atpūtai.
Visur un Antālijā, Alanjā, Belekā, Kemerā, Sidē, Fetijā, Marmarisā, Bodrumā, Kušadasi un ir pieejamas viesnīcas un visi pieprasījumi atbilstoši interesēm un budžetam
аватар ollennka
Antālija arī ir laba, bet tomēr liela pilsēta, vairāk trokšņa, nav tik tīra jūra. Flomāsteru garša un krāsa atšķiras, ja svarīgs vakara ballītes tuvums, var doties arī uz Antāliju.
аватар IrinaSmirnova
Fethiye ir viens no skaistākajiem ekoloģiskajiem kūrortiem Turcijā. To ieskauj kalni un pakalni, lai gan pati pilsēta atrodas līdzenumā. Šī ir dabas aizsardzības zona, tāpēc daudzstāvu apbūve un jebkāda cita ražošana, izņemot lauksaimniecību, šeit ir aizliegta. Apbrīnojama daba, gara pludmale, skaidra jūra un izcila ekoloģija ir Fethiye vizītkarte. Arī pilsētas apkārtnē un iekšienē ir daudz kultūrvēsturisku apskates objektu. Šis kūrorts ir piemērots gan pludmales, gan āra aktivitātēm. Dabas izpratnē labākais laiks ir jūnijs, siltās jūras izpratnē - augusts.
аватар agent_borabora
Sveiki, pastāstiet man, kuru desu izmēģināt, es to mēģinu pirmo reizi ?? Kuru šķirni labāk izvēlēties un kurā veikalā (lielveikalā)
аватар lazy_person
Andrejs_SB
Katram cilvēkam ir savas idejas par kūrortu. Jau no 20. maija var droši doties uz Turciju. Antālijas apgabals ir nedaudz siltāks nekā Marmarisas apgabals. Bet vasara jau būs visur, sākot no 23.maija..25.
Antālija ir liela un skaista pilsēta. Viesnīcu ir daudz, īpaši Kundu rajonā, ir smilšainas pludmales un daudzas modernas un dārgas viesnīcas. Kemeras virzienā atrodas gleznaināks rajons, slavenā Konyaalti pludmale, kuras garums ir 7 kilometri. Tādā veidā pludmales ir oļu, bet jūra ir izcila un pludmale ir lieliska. Man ļoti patīk Konyaalti. Kemera ir kūrortpilsēta netālu no Antālijas. Daudzas viesnīcas, no kurām izvēlēties.
Marmarisas apgabals ir gleznaināks nekā Anatolijas piekraste. Šī vieta atrodas pie Egejas jūras. Īpaši labi, manuprāt, ir atpūsties Ičmelerā. Šī ir pilsēta netālu no Marmarisas. Ir ļoti gleznains līcis, skaists skats ...
аватар Vika284
Marmarisas apgabals ir gleznains, bet tas ir Egejas un Vidusjūras reģions, kur iet Egejas un Vidusjūras robeža
Egejas reģions un Egejas jūra ir Bodruma, Kusadasi un Izmira.
Ja vēlaties justies ērti pat karstākajā dienā bez svelmainā karstuma, tas ir Bodruma un Kušadasi. Bodruma ir ļoti klusi gleznaini līči un līči, kuros var iegādāties naktsdzīvi, šī ir iespēja redzēt 2 no 7 pasaules brīnumiem, un, ja jūs uz vietas noformējat salas vīzu Krievijas pilsoņiem, varat doties uz grieķu Kosas un Rodas sala.
Kusadasi ir mājīga pilsēta, kas vairāk piemērota klusām ģimenes brīvdienām
Visas populārākās Pamukales un Efesas tūres atrodas tuvāk šīm pilsētām
аватар Kjokka
Šobrīd kolhoznieks pagaidīs, viņš jau to zina! Viss, kā gars noliks.
аватар Kjokka
Un par desu stipri! NO
аватар lazy_person
ollennka
Jūs velti runājat par "nav tik tīru jūru". Vienkārši jūra uz "Konyaalti" (Antālija) ir daudz tīrāka nekā Kemerā. Un, ja jūs peldat no viesnīcu platformām ("Adonis", "Antalya", "Akra Hotel"), tad vispār sajūta, ka peldat atklātā jūrā, ūdens ir vienkārši ārkārtējs ...
аватар Kjokka
Granada ar platformu, un es nesaprotu, par ko mēs visi runājam. Tāda sajūta, ka visiem nav ko darīt.
аватар ollennka
inextenso, dienu no dienas, protams, tas nav jādara, bet smiltis (nevis oļi Kemerā), lielas ostas tuvums un drūzmēšanās tīrību nepievieno. Mana pieredze peldēšanā Antālijā un Kemerā joprojām attiecas uz Kemeru).
аватар Kjokka
Un man, piemēram, nepatīk tur viesnīcu un pludmaļu "saspiestība", un gandrīz visas Antālijas pludmales ir plašas, garas un platas.
аватар Kolhoznic
Andrey_SB, Turcija - naudas un laika izšķiešana! Nav ne siltas, ne tīras jūras! Bet infekcija ir pilna! Atkal ielās sakārtotās rindās stāv "Natalka no Poltavas"... Ejiet, labāk uz Krimu! Tur infrastruktūra ir attīstītāka, un jūra ir tīrāka. Vairāk īstu augļu. Un atvaļinājums būs lētāks! Un jā, ir ko redzēt! Labākais laiks ir no divdesmitā jūlija līdz piecpadsmitajam augustam. Tagad ielidos kā Turcijā vasarā nedzīvojamo māju iedzīvotāji un sāks čīkstēt kā Porošenko Radā! Viņi regulāri lido. Un no jums, no Krievijas nav izlidošanas. Tikai hartas. Un jums nebūs izvēles! Ja nu vienīgi lidot no maskvas.
аватар Kolhoznic
Andrey_SB, starp citu, ja jūs strādājat budžeta birojā, jums tiks atmaksāti 13 procenti no ceļojuma un lidojuma izmaksām par jūsu atvaļinājumu Krimā, piesakoties nodokļu birojā.
аватар Kjokka
Vēl viena lieta! Ļoti svarīga piezīme! Kolhozniekam Krimā ir pāris nojumes)))), ar to jārēķinās! Gyyy
аватар lazy_person
ollennka Smiltis? Smiltis aiz Antālijas līdz Lara-Kundu un tālāk. Pašā Antālijā ir akmeņi (30..40 metri), kas nolaižas jūrā. Viesnīcās ir pludmales platformas klintīs un lifti no klints uz platformu. Kemeras virzienā pludmale ir oļu (7 kilometrus gara). Kādas smiltis? Kemerā ir vairāk cilvēku, visas pludmales ir pārpildītas, izņemot varbūt Kemeras apkārtni, prom no centra, tur ir labāk ...
аватар Igor_m
Kolhoznic, protams, Turcijā nav jūras un nav arī nevienas viesnīcas, Turcijā augļi neaug - mūžīgais sasalums. Un ko nozīmē šī frāze: "Bet no jums, no Krievijas nav lidojumu"? Vai tiešām viņš pameta dzimto "kolhozu"?
аватар Kjokka
Un vispār pēdējā laikā šķiet, ka kolhoznieks-bots kaut kā izauga valsts kantorī, piemēram, izaugsme!))))
аватар Kjokka
Kolhoznieks iedegās, viņš ir Krimā, šķūnī!)))
аватар Veronika7081
Kolhoznic, netroļļo. Autors uzdeva jautājumu par Turciju. Nu, kāds sakars ar to Krimu, kāds sakars Porošenko ar regulāriem lidojumiem, kāds vispār Natalkai-Poltavkai, kāds sakars ar to 13 procentu atdevi. Kurš mežā, kurš pēc malkas. :) :) :) Autore, iesaku brīvdienām jūnijā Antālijas piekrastē. Jūlijā un augustā es konsultēju Egejas jūras piekrasti un Fethiye.
аватар Kolhoznic
Igor_m, ir Krievija un ir maskva. Tie ir divi dažādi jēdzieni!
аватар Igor_m
Kolhoznic, Tavs reitings tagad mīdīs uz augšu, vai tiešām viņi ir pārcēlušies uz Ukrainu, t.i. uz Krimu?
аватар lazy_person
Mana "pirmo reizi Turcijā" (tas bija 1996. gadā) devos uz Marmarisu. Pirms tam viņš katru gadu atpūtās Gagrā vai Mishorā. Marmarisa izvēlējās ļoti ilgu laiku, koncentrējoties uz informāciju medijos, uz reklāmām un fotogrāfijām... tas man kaut kā atgādināja Kaukāzu. Tagad esmu Ičmelerā. Marmarisai nepatīk jūra. Tas ir zaļš, pudeles krāsā... dēļ aļģēm, kas atrodas apakšā. Marmarisā nav atklāta skata uz jūru, tas ir slēgts līcis no visām pusēm. Ičmelerā jūra ir citādāka un paveras skats uz jūru.
"Deniso" pludmale Ičmelerā ar skatu uz atklātu jūru...
аватар Igor_m
Un pirmo reizi Turcijā es apmeklēju Stambulu no Bulgārijas, un jau nākamajā gadā es tikko steidzos uz Turciju un sāku no Trojas, Gokceada, Bozcaada salām, pilsētām Kanakalē, Gelibolu, Dardaneļu piekrastē. Tad viņš nokļuva Mersinā. Turcijā nav sliktu vietu ne pludmales brīvdienām, ne izglītības tūrismam. Redzēju visas atdalīšanās no Kanakales līdz Mersinai un visas pludmales, pat pamestos kalnu ciematos var redzēt un uzzināt daudz interesanta un noderīga, jauna, kas man ir atvaļinājums. Es domāju, ka arī lielākajai daļai šī foruma dalībnieku.
аватар Kjokka
Nu, Igor, bērns. Un es esmu tīrs pludmales apmeklētājs! Varbūt vecums, varbūt vēl kaut kas... Vispār man Turcija ir atklāta Vidusjūra ar plašu pludmali un pastaigām vakaros (bez skaļām ballītēm), un man liekas, ka tas man dod veselību gandrīz visu gadu. Agrāk tā bija Krima, un tikai tagad es saprotu, cik daudz laika un naudas es pazaudēju tajā Krimā, bet tā ir atsevišķa pasaka)
аватар lazy_person
Es arī esmu pludmales cilvēks. Prioritāte ir jūra un pludmale... Man patīk lielās plašās pludmales un tīra, mierīga jūra. Ekskursijas palika jaunībā, pirms tam viss bija interesanti. Es tā nedomāju par Krimu, ka tā ir zaudēta nauda un gadi. Man patīk arī Krima, īpaši Mishora, Gaspra. Bet sagadījās, ka tagad tikai uz Turciju... Pagājušajā gadā biju Kemerā "Lotusā" un dažas dienas "Hidrosā"... Man patika pludmale "Hidrosā". Tagad es gribu doties uz Antāliju uz Konjaalti.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl