Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kur labāk ar bērniem doties pirmo reizi uz Turciju (jūnija beigās)?
Plānoju braukt jūnija beigās uz 8-10 naktīm, ar bērniem (dēlam 18 gadi, meitai 9 gadi). Budžets 1000-1500 USD. Tāpēc vairāki jautājumi:
1. Kur vislabāk ir apvienot atpūtu pie jūras (silta jūra un ne pārāk karsts) un ekskursijas? 2. Vai ir iespējams uzskatīt viesnīcas 3 * vai labākas ar 4 *? (lai tā būtu gan budžeta, gan ne gluži "briesmīga" viesnīca) 3. Vai budžets ir reāls? Cik maksā naudas atvēlēšana ekskursijām/suvenīriem/neparedzētiem gadījumiem? (minimums)? 4. Iekārtošanās istabā: vai jārēķinās ar iekārtošanos vienā istabā vai arī pieaugušam dēlam ir jābūt atsevišķai (kā ierasts?) 5) Kurš tūroperators Kijevā ir labāks? Pateicos jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2018-01-156 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  64
аватар Kolhoznic
Es nerunāju par budžetu. Nezinu par cenām Ukrainā. Ja jūs vai jūsu bērni nevar dzīvot bez taukiem, tad Turcija nav priekš jums! Tālāk: trīs no jums netiks izmitināti divvietīgā numurā. Turklāt: daudzu viesnīcu politika ir tāda, ka tajās netiek izmitināti divi jauni vīrieši vienā istabā ...
аватар Kjokka
Baidos, ka viņi jūs visus nesaliks. Tāpēc budžets ir jāpalielina. Žēl, ka jūs esat trīs...
Tagad par ceļojumu aģentūru. No personīga!!! pieredze, varu teikt, ka aģentūras no perifērijas diezgan viegli iet uz 10-11% atlaidi no mazumtirdzniecības. Kijevas sākas ar 5 un gandrīz nesasniedz 8 (pēc saplēstiem gadiem). 10 viņi nevar ubagot ceļos. Kamēr visi.
аватар Kjokka
Un pēc termiņiem. Ja var pārcelt uz maija otro pusi, cenas noteikti būs patīkamākas, taču arī uz Antālijas piekrasti jābrauc klimata dēļ.
аватар kara77
Labdien! Jūsu budžets ir pietiekami reāls, ja nakšņojat 1 standarta numurā (2+1) vai trīsvietīgā numurā (3-vietīgs). Tātad, dēlam ir 18 gadi - viņš tiek uzskatīts par pieaugušo. Ja vēlaties, lai nebūtu pārāk karsts, es ieteiktu izvēlēties maija beigas (un cenas šajā periodā ir lētākas). Izvēlieties 4 vai 5 zvaigžņu viesnīcas. Lasīt atsauksmes. No tūrisma operatoriem es ieteiktu Join Up (viens no lētajiem), Anex Tour, TUI, Coral Travel,
аватар moy_contakt
Izlasot jautājumu un paskatoties segvārdu, šķiet, ka sieviete ar bērniem 18 un 9 gadi iet. Kāpēc viņi nesakārtosies? nokārtosies. Ir pieejamas dažādas iespējas, piemēram, standarta numuriem, kas paredzēti 3 un pat 4 cilvēkiem. Esmu daudzbērnu mamma, vecākajai šodien ir 21 gads, un viņa regulāri ceļoja ar mums. Bija varianti, kad mēs neietilpām istabā (varbūt esam 2 pieaugušie + 3 bērni), bet, kamēr jaunākais bija zīdainis, viņi viegli iederējās paplašinātajos standartos. Tas viss ir atkarīgs no viesnīcas un numuru skaita. Uz budžeta rēķina .... ak, šogad Turcija Baltkrievijai pat noteica krietnu cenu. Viesnīcas, kas pagājušajā gadā maksāja līdz 2000 jūs, tiek piedāvātas par 3000 vai vairāk... kas par viņu, šogad Turcija).
аватар Vika284
Kolhoznicas salšana Turcijā pie +30, atsevišķu viesnīcu politika, un ne daudz, nav izmitināt 2 vīriešus vienā istabā
valentyna777 apskatiet 4 * viesnīcu Side TT Hotels Pegasos World un jūnija beigās varēsiet Bodrum viesnīcā Bitez Garden Life and Sundance Resort
Ja Bodruma, tad ir daudz ekskursiju pašā pilsētā un tuvumā, tuvāk nekā no Anatolijas piekrastes, doties ekskursijā uz Pamukali, un ekskursija uz Efezu ir 100 km no Bodrumas, ja ir biometriskās pases, tad 40 minūtes līdz plkst. prāmi un Grieķijā Kosas salā
Bitez Garden Life standartā ir izmitināti pat 3 pieaugušie
аватар moy_contakt
Es turpināšu. Standarta istabā viņi neiederējās, un mums nācās apmesties ģimenē. Tas, protams, ir dārgāks, bet daudz ērtāks. Kas attiecas uz TO, tad šeit viss ir vienkārši, izvēlies viesnīcu (pats vai klausoties TA vai TO darbinieka padomu (kas strādā ar privātpersonām, bet tajā pašā laikā pat ieteicamās viesnīcas vai viesnīcas tiek pārbaudītas pēc atsauksmēm, šis ir obligāti). Izvēlieties cenu, izlasiet agrās rezervācijas nosacījumus , kas jums spīd, ja nevarat iet utt (galu galā, viss var gadīties) Ir, protams, MOT, kas izcēlās pagājušajā gadā un regulāri ir dažas problēmas (šeit es padomātu, vai ir vērts lidot pa RB caur tādām. Viena lieta, kad izlidošana ir tuvākajā laikā, un pavisam cita lieta, kad pēc pusgada.) Bet tas ir jāizlemj pašiem.
аватар Vika284
Jebkurš tūrisma operators TezTour, Coral, Tui, Anex
Tikai nepievienojies!
аватар moy_contakt
Pegasus joprojām ir lielisks operators. Kaut kā sagadījās, ka caur viņiem tika rezervēta tieši Turcija Baltkrievijas Republikā un nekad nebija pārklāšanās, viesnīcu nomaiņas utt. Bija maiņas izlidošanā (rezervācija notiek pusgadu vai vairāk iepriekš un lidojumu programma vēl galīgi nav zināma, tāpēc tas ir normāli), bet man vienmēr tika piedāvāti varianti un es izvēlējos labāko un ērtāko. Bet to cena var būt augstāka, ja attiecīgo viesnīcu piedāvā citi operatori. Un šeit, protams, jāskatās, kas piedāvā un vai ir jēga riskēt. Piemēram, ja viesnīcu piedāvā Pegasus un Join Up, tad izvēle noteikti ir Pegasus virzienā.
аватар Kolhoznic
moy_contakt, Pegasus ir tikai Turcijas uzņēmums. Bet to cenas sākotnēji ir augstākas nekā citu operatoru cenas. Īpaši augstas cenas ekskursijām... Un, jā, Pegasus ir vecākā lidmašīnu flote... Saspiesti, neērti 757 Boeings. Tomēr par simts dolāriem šajās lidmašīnās jūs varat ieņemt īpaši komfortablas vietas ...
аватар moy_contakt
Cienījamais Kolhoznic! Vai es kaut ko teicu par ekskursiju iegādi no Pegasus? Es rakstīju par šī MOT uzticamību agrīnās rezervācijas ziņā, ka viņš nekad mūs nepievīla. Un mēs nekad neesam ņēmuši ekskursijas un neņemsim tās no viesnīcu gidiem, tas ir pavisam savādāk. Uz vecās lidmašīnu flotes rēķina... visiem MOT ir savi momenti šajā sakarā. Un ņemot vērā, ka lidot tikai (no Harkovas) 2 stundas ar santīmiem ... ir iespējams izdzīvot. Lai gan, lidoju no piebūves un koraļļiem un citiem MOT un neatradu lielu atšķirību lidmašīnās. Visur vienlīdz maz vietas starp sēdekļiem....varbūt kaut kur jaunāki sēdekļi, un tāpēc nekādas atšķirības.
аватар Vika284
Kolhoznic, Ukrainā TO Pegas Touristik pa gaisu tagad sadarbojas ar UIA, parastajām lidmašīnām
аватар moy_contakt
Starp citu, mana meita decembrī lidoja uz Minsku ar Bravalia ....... tur tiešām ir tas krāms..... un Ukrainā Pegasus ir normālas lidmašīnas. Viņi lidoja gan no Kijevas, gan Harkovas ....
аватар moy_contakt
Es kļūdījos, Belavia - es lidoju uz Minsku ar šo brīnišķīgo aviokompāniju. skārda. bailes ir reti. Bet 50 minūtes ... jūs varat izdzīvot.
аватар Elenka08
valentyna777, ja 1500, tad būs reālāk. Vispiemērotāko padomu jums sniedza Vika284 un moy_contakt. Pēc mūsu triju izlīguma - miljons reižu ceļoju un izmitināju istabā 3 pieaugušos un arī 2 + 1. tāpēc neklausieties blēņās vai geldīšanā par it kā 3 NEizvietošanu istabā.
аватар Kolhoznic
Elenka08, "Mēs trīs miljons reižu apceļojām apmetni un izmitinājām istabā 3 pieaugušos un arī 2 + 1" bet ne uz bumbas?!
аватар moy_contakt
Kolhoznic! tu noteikti esi dīvains. kurš runāja par bumbu? Saruna bija par iespēju vai tās neesamību apspriesto cilvēku skaitu standarta istabā. Dabiski, ka jebkura naktsmītne ir apmaksāta, bet ir lētāki varianti, ir dārgāki, dārgi un ļoti dārgi. Un katrs izvēlas, pamatojoties uz savu budžetu. Šajā gadījumā budžets ir mazs, un tiek apsvērtas budžeta iespējas.
аватар Kolhoznic
my_contakt, es sapratu pareizi! Tikai 1500 dolāri trim cilvēkiem par 8-10 naktīm ir ļoti maz pat Krievijas cenās ceļojumiem uz Turciju. Un šeit 4 * un pat 5 * viņi piedāvā šūpoties!
аватар moy_contakt
Šajā ziņā es jums piekrītu. Cenas Turcijai šosezon nav iepriecinošas. Bet tomēr cilvēki nav prasīgi, var atrast kaut kādu viduvēju viesnīcu.
аватар Vika284
8-10 naktis 1500 $ 2 pieaugušajiem + bērnam normāls budžets pat labi 5 jebkurā Turcijas reģionā
piemēram, pēc agrās rezervācijas piedāvājumiem uz Bodrumu jūnija otrajai pusei uz 9 naktīm 2 pieaugušie + 1 bērns, piemēram, ir viesnīca
Armonia Holiday Village & SPA 5* par 10 naktīm 1590$
Side Terrace Elite Resort 5* $1600 par 8 naktīm par visu
Alanjā TT Hotels Pegasos 5* Resort $1400
аватар Kolhoznic
Vika284, Ukrainā ir ļoti zemas cenas! No mums šī nauda ir tikai "kapeika" vai nobružāta "trīs rubļu banknote" uz septiņām naktīm.
аватар Veronika7081
Pieciniekā par 10 naktīm 1 + 2 (18 gadi - jau pieaudzis, 9 gadi) par 1500 dolāriem nestrādās tieši jūnija beigās. Trijniekus neiesaku. Četrinieki - nu, piemēram, Here Pegasos Club 4 * (plus - 1 rinda) Alanjā - atkal es neesmu pārliecināts, kas būs budžetā. Draugi apsver iespēju 1 + 2 (tikai 14 gadi un 5 gadi), arī 10 dienas līdz 1400 $ jūnija sākumā: Mukarnas, Gypsophila Alanjā, Crystal Paraiso (nosacīti 2 līnija, upe tek starp viesnīca un pludmale) Belekā. Bet Baltkrievijas Republikā tas vēl neatbilst tās budžetam. Baltkrievija Turcijā pagaidām nav laimīga.
аватар Vika284
serna7081 neatkarīgi no tā, kā jūs to atrodat, Turcijai ir daudz piedāvājumu šajā budžetā un pat labas 5 * viesnīcas
аватар Kjokka
Es skatos RB pa Anex! RB startēja novembrī! Bija minimālās cenas, šodien cena ir par 10-11% augstāka nekā novembrī. Nedomāju, ka būs lētāk.
аватар Veronika7081
Vika284, tas ir viss, ko nevaru atrast.
аватар Kjokka
Kā tu izskaties? Izmēģiniet to Anex mājaslapā, tur tas ir ļoti pieejams un informatīvs! Viesnīcas ar aprakstiem un fotogrāfijām. Vienkārši nav atsauksmju.
аватар Olgaolga153
1. Izvēlieties Kemeru (Antālijas lidosta) vai Marmarisu vai Fethiye (Dalamanas lidosta). Ir kalni un zaļumi. Jūnija beigās jūra jau būs diezgan ērta. Sides un Alanjas reģioni ir līdzenāki.
2. Viss atkarīgs no tā, ko tu sagaidi no pārējiem. Ja jūs neplānojat pastāvīgi sēdēt viesnīcā, bet pavadīt laiku ārpus tās teritorijas, varat apsvērt labāko trīs. Ja plānojat pavadīt lielāko daļu sava laika viesnīcā, tad trīs nederēs. Šeit labāk izvēlēties viesnīcu ar lielu teritoriju un izklaides klātbūtni. Bet tās ir 4 *, 5 * viesnīcas un, kā likums, nav lētas.
3. Budžets ir reāls budžeta viesnīcai, it īpaši pasūtot RB. Ekskursijām un suvenīriem, iespējams, sākot no 200 USD. Atkal, tas ir atkarīgs no ekskursiju daudzuma, kvalitātes un ilguma (ir gan $15, gan $60). Un ko tu domā ar "suvenīru"? Magnēts un kafijas maisiņš vai kas nopietnāks?
аватар Olgaolga153
4. Mēs trīs iereģistrējamies vienā istabā ir reāli, lielākajā daļā viesnīcu tā ir ierasta prakse. Standarta istabā viņi var ievietot bērnu gultiņu kā trešo vietu, bērnam būs diezgan ērti. Un tas būs daudz ekonomiskāk nekā pasūtīt 2 istabas. Šeit apsveriet sev vispieņemamāko variantu.
5. Ņemot vērā, ka ārzemēs būsi pirmo reizi, piekrītu tiem, kuri neiesaka TO Join Up. Viņiem, protams, ekskursija būs lētāka, taču nav mazāk "jambu". Atcerieties sakāmvārdu par skopo, kurš maksā divreiz, un padomājiet, cik pamatots ir risks.
аватар Olgaolga153
Kolhoznis, manuprāt, tu jauc Pegazu un Pegazu (TO un aviopārvadātāja izpratnē).
аватар Kjokka
Ļoti labs padoms! Vienīgais, kam es nepiekrītu, ir Jin Up's ro pod, ne vienmēr n-tās tūres ir lētākas. Tas viss ir atkarīgs no viesnīcas veida. Ļoti daudzas viesnīcas, kas ir bpz priekš Anex un Join Up, vai nu nepiedāvā vispār (vietnē ir vietas), vai piedāvā dārgāk nekā Anex.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl