Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Man ir dubultpilsonība. Vai es varu iebraukt Turcijā ar Krievijas pasi un izbraukt no Turcijas uz Madridi ar Ukrainas pasi?
Man ir dubultpilsonība. Vai es varu iebraukt Turcijā ar Krievijas pasi un izbraukt no Turcijas uz Madridi ar Ukrainas pasi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2022-03-222 gadā atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар holub_juliya_gmail_com
Nē. Dubultpilsonība Ukrainā ir aizliegta.
аватар Vika284
Turcijā jūs varat izmantot Krievijas pasi, bet tad jūs nevarat doties uz Madridi pēc viltīgas shēmas
Dubultā pilsonība Ukrainā ir nelikumīga, otrā pilsonība ar Krievijas pasi ir divtik nelikumīga un ietilpst kriminālpantos. Šajā gadījumā jūsu Ukrainas pase tiek anulēta ar 90% varbūtību
аватар mindguru
Teorētiski man var būt vismaz desmit pases. Taču, ceļojot uz citu valsti, ieceļošanas zīmogu skaitam jāsakrīt ar izceļošanas zīmogu skaitu. Piemēram, šķērsojot robežu, jūs ieliksit zīmogu Krievijas pasē. Šķērsojot robežu pretējā virzienā, jāuzrāda Ukrainas pase. Kur ir ieejas zīme? Ak nē. Tāpēc jūs nelegāli atradāties Turcijā. Līdz ar to vismaz naudas sods garantēts. Un, iespējams, citas sankcijas pēc muitas darbinieka ieskatiem. Bet no Ukrainas puses arests, ņemot vērā karastāvokli, praktiski ir garantēts.
аватар ollennka
Jā tas ir iespējams. Bet, iebraucot Turcijā, labāk iedot Ukrainas pasi, lai iespiestu zīmogu, lai robežsargiem, izbraucot, būtu mazāk jautājumu.
Tajā pašā laikā jūs varat izbraukt no Krievijas uz Turciju, izmantojot Krievijas pasi (ielieciet izceļošanas zīmogu). Un jau Turcijā robežkontrolē uzrādi Ukrainas pasi.
аватар Vika284
Ukrainas pilsoņiem, kuru otrā pilsonība ir Krievijas, pases (ārvalstu pases) ir anulētas un tiek pielīdzinātas viltotiem dokumentiem kopš 24.februāra. Visu šo pasu sēriju dati un numuri tika pārnesti uz Eiropas robeždienestu datubāzēm
аватар haber-x
Vika284, vari pastāstīt vairāk - no kurienes otrie pilsonības dati?
аватар Vika284
haber-x no Ukrainas valsts iestāžu oficiālajiem dokumentiem
аватар haber-x
Viņi nesaprata manu jautājumu: no kurienes valsts aģentūras iegūst datus?
аватар Vika284
Mēģiniet uzdot šo jautājumu jebkurai Ukrainas valsts iestādei pa tālruni, e-pastu, sociālajos tīklos un tiešsaistē vietnē, viņi arī atbild.
Esmu pārliecināts, ka Krievijas Federācijas pilsonim, kurš ir ļoti ieinteresēts, nekavējoties tiks atbildēts
аватар haber-x
Nevis "Ukrainas profilvalsts iestāde" šeit rakstīja TC atbildi, bet gan tu, Vika284, pat īsti nezinot kā šo iestādi sauc)) Tava atbilde izskatās šādi: "Dzirdēju zvana, bet nezinu kur tas ir."
аватар Vika284
haber-x Noteikti zinu un zinu Ukrainas attiecīgo valsts institūciju nosaukumus, tāpēc daudzas reizes un ilgus gadus atbildēju uz jautājumiem saistībā ar pasu kontroli un robežšķērsošanu un sniedzu saites uz šīm oficiālajām iestādēm
Bet es varu atbildēt tikai uz provokatīviem jautājumiem no Krievijas Federācijas pilsoņa / ci foruma pavedienā
https://www.turpravda.ua/forums/discussion/257748/napadenie_rossii_na_ukrainu#latest

Nāc uz šo foruma pavedienu, un es domāju, ka ne tikai es un citi varēsim atbildēt uz jums ļoti interesantu tēmu
аватар haber-x
Vika284, kāda ir mana jautājuma provokācija? Ja jūs sniedzat atbildi TC, tad, acīmredzot, jums ir informācija, tāpēc es jautāju - kur Ukrainas specializētās valsts iestādes ir ņēmušas otrās pilsonības pases datus un kā šīs struktūras sauc?
аватар haber-x
Vika284, tu esi tikai provokators un viltus lielgabals, izrādās!
аватар haber-x
Vika284
аватар Vika284
haber-x pērciet šīs biļetes tikai no Krievijas aviokompānijas, un pēc tam pastāstiet mums, cik ilgi bija nepieciešams lidot vai varbūt lidojums tika atcelts)))
"Es jautāju - kur Ukrainas profila valsts iestādes ņēma otrās pilsonības pases datus" - Es domāju, ka jūs kā Krievijas Federācijas pilsonis tagad varat brīvi jautāt jebkurai Ukrainas valsts iestādei, kur viņi dabū ārzemju pasu datus, rakstiet pa e-pastu, caur sociālajiem tīkliem, zvaniet viņiem. Esmu pārliecināts, ka jums kā Krievijas Federācijas pilsonim tiks dota precīza adrese, kur šie dati tiek ņemti.
аватар MAF02
Dīvains arguments... Šodien Aeroflot reiss Maskava - Kaļiņingrada. Faktiskais ceļojuma laiks 2h 36'.
Bet transportlīdzeklim ar zīmogiem pasē labāk neriskēt. Robežsargi tagad, visticamāk, ļoti uzmanīgi izturēsies pret Krievijas un Ukrainas pasēm.
аватар haber-x
MAF02, tāpēc es runāju par to pašu.
Vika284, viņa ne tikai izvairās atbildēt uz sev uzdotajiem jautājumiem, bet arī vēlas realitāti.
аватар Vika284
haber-x šeit ir diagramma, lai jūs uzzinātu precīzu un 100% atbildi uz jūsu jautājumu
"Es jautāju - kur Ukrainas profila valsts iestādes ieguva otrās pilsonības pases datus"
- dodieties uz Google un meklēšanas joslā ierakstiet attiecīgās Ukrainas valsts iestādes pasu un starptautisko pasu izsniegšanai
- pēc tam, kad Google jums ir atradis šīs valsts aģentūras, dodieties uz to lapu, kurā ir tālruņa un e-pasta uzticības tālruņa numuri un tiešsaistes tērzēšana
- zvaniet, rakstiet un pēc apsveikuma noteikti norādiet, ka esat Krievijas Federācijas pilsonis un uzdodiet šo jautājumu
- 100% pieņem, ka, atbildot uz ļoti aizraujošu Krievijas Federācijas pilsoņa / ci jautājumu, jebkura Ukrainas valsts aģentūra jums pastāstīs detalizētu Krievijas karakuģa maršrutu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl