Dedeman Palandoken 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.410
№2 viesnīcas reitingā Palandokena
8.5 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas augstākajā vietā no pārējām viesnīcām, slēpošanas centra Palandoken vidū. Dibināšanas datums: 1996. gads Pēdējās renovācijas datums: 2020. Attālums līdz pacēlājam: 20 m Interjers veidots Alpu kotedžas stilā. Viesnīca ir universāla, piemērota gan ģimenes, gan romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien visiem. Palandoken apmeklē jam jau otro gadu, sā kotnē ji mums ļ oti patika. Š o kū rortu sā kā m apmeklē t 2009. gadā . 2011. gadā kļ uva ļ oti slikti, un pat sniega netrū kst (strā dā ja divas nogā zes un mums derē tu. … Tomēr ▾ Labdien visiem. Palandoken apmeklē jam jau otro gadu, sā kotnē ji mums ļ oti patika. Š o kū rortu sā kā m apmeklē t 2009. gadā . 2011. gadā kļ uva ļ oti slikti, un pat sniega netrū kst (strā dā ja divas nogā zes un mums derē tu. . . ) bet mums , kā tū ristiem - ī paš a attieksme. Bijā m no 2011. gada 1. janvā ra lī dz 8. janvā rim. viņ i mums slē dza trases (turku skolē nu treniņ i), viņ i neizsniedza slē poš anas kartes - viņ i saka, ka jums š odien nebū s slē poš anas, viņ i bloķ ē ja piekļ uvi pacē lā jiem (fiziski). varē ja. viesnī ca atseviš ķ i, kalni atseviš ķ i. Un tas, ka tū res tiek reklamē tas kā slē poš ana, neko nedod. Tikmē r ekskursija diviem maksā.90 000 rubļ u. Par š o naudu var redzē t, cik laimī gi turki brauc...tā ds atvaļ inā jums izvē rtā s.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Elena111187
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dodeman hotelī devā mies otro reizi - jo ļ oti patika iepriekš ē jais brauciens. Pati viesnī ca vienkā rš i super: serviss, numuriņ i, ē dinā š ana, izklaides. Ī paš s paldies visam restorā na personā lam - tik daudzveidī gu un garš ī gu ē dienu gatavoš anu neesmu redzē jis nevienā piekrastes viesnī cā ! Vecgada vakars ir kaut kas neaizmirstams - diskotē ka, salū ts, visu tū ristu noskaņ ojums kopā - tas ir kaut kas! Pirms tam bijā m š ajā viesnī cā pirms gada 4, sanā ca vē l labā k! Slē poš anas ziņ ā trases ir katrai gaumei, bet ja nav sniega, tad skumji: š autenes tikpat kā nav ieslē gtas - viens mū su ceļ ojuma laikā darbojā s slidkalniņ š . … Tomēr ▾ Dodeman hotelī devā mies otro reizi - jo ļ oti patika iepriekš ē jais brauciens. Pati viesnī ca vienkā rš i super: serviss, numuriņ i, ē dinā š ana, izklaides. Ī paš s paldies visam restorā na personā lam - tik daudzveidī gu un garš ī gu ē dienu gatavoš anu neesmu redzē jis nevienā piekrastes viesnī cā ! Vecgada vakars ir kaut kas neaizmirstams - diskotē ka, salū ts, visu tū ristu noskaņ ojums kopā - tas ir kaut kas! Pirms tam bijā m š ajā viesnī cā pirms gada 4, sanā ca vē l labā k! Slē poš anas ziņ ā trases ir katrai gaumei, bet ja nav sniega, tad skumji: š autenes tikpat kā nav ieslē gtas - viens mū su ceļ ojuma laikā darbojā s slidkalniņ š . Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā - slē pojot gandrī z lī dz liftam. Padoms: ņ emiet alkoholu dutikā , jo pē c vakariņ ā m par alkoholu bā rā maksā ar nereā lā m cenā m. Bet, ja jums nav laika, jū s vienmē r varat doties uz Erzurumu!
аватар Golubchik
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien, dā rgie tū risti! Es paliku š ajā viesnī cā uz ī su slē poš anas nedē ļ as nogali 2010. gada ziemā . Vispirms gribu uzslavē t kalnu kvalitā ti, ja tā drī kst teikt. Lieliski pacē lā ji, labs aprī kojums, forš as un interesantas daž ā du grū tī bas pakā pju trases. … Tomēr ▾ Labdien, dā rgie tū risti!
Es paliku š ajā viesnī cā uz ī su slē poš anas nedē ļ as nogali 2010. gada ziemā .
Vispirms gribu uzslavē t kalnu kvalitā ti, ja tā drī kst teikt. Lieliski pacē lā ji, labs aprī kojums, forš as un interesantas daž ā du grū tī bas pakā pju trases.
Arī viesnī cai komentā ru nav. Istabas tī ras, uzkopš ana regulā ra, apkalpoš ana neuzbā zī ga (lai gan meitenē m (ja nevē las piedzī vojumus) tomē r jā uzmanā s pret vietē jiem iedzī votā jiem (gan atpū tniekiem, gan personā lu)). Ē diens arī nav ievē rī bas cienī gs.
Pā rē jais izdevā s izcils, papildus slē poš anai aizbraucā m uz Erzurumu - jauka pilsē tiņ a, var pastaigā ties, iesaku iegriezties restorā nā -muzejā (netā lu no vecā s moš ejas - visi gidi to zina) , tur ne tikai redzē si interesantu veco turku mā ju ar visiem piederumiem un tā tā lā k. , bet arī nobaudī si gardus ē dienus (man ī paš i patika saldumi un kafija).
Novē lu visiem jaukas brī vdienas, sniegotus kalnus un skaidru laiku : )
аватар Sevoo
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka viesnī ca ar labu ē dienu. Labs kū rorts, ja katru dienu snieg. Bet viņ š neiet. Mē s izgā jā m no viesnī cas tieš i uz slē pē m. Otrajā dienā bija slinkums noiet 50 metrus lī dz jū gam un no viesnī cas durvī m devā mies lejā tieš i ar slē pē m uz atzveltnes krē slu. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca ar labu ē dienu. Labs kū rorts, ja katru dienu snieg. Bet viņ š neiet. Mē s izgā jā m no viesnī cas tieš i uz slē pē m. Otrajā dienā bija slinkums noiet 50 metrus lī dz jū gam un no viesnī cas durvī m devā mies lejā tieš i ar slē pē m uz atzveltnes krē slu. Atzveltnes krē sls, jū gs un gondola strā dā ja. Taku pietiek, ja katru dienu snieg. Sniega lielgabalus neš auj. Kalns izskatā s kā milzī gs gruveš u kalns. Ja sniegs nepā riet, ā rā kā pj mazi oļ i.
Ē diens ir brī niš ķ ī gs, hammam ir lielisks. pirts ir tik tā . Pilsē ta 20 dolā ri par taksometru vienā virzienā . Tiek uzskatī ts, ka Erzuruma ir Turcijas gaļ as galvaspilsē ta. Februā ra beigā s dosimies vē lreiz.
бугель вид из окна
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas un pilsē tas. Maz izklaides, iepirkš anā s ir maz. Vecais muzeja restorā ns ir diezgan interesants. Teritorija pietiekami liela, atpū tas zona pietiekama. Viesnī cā nav zaļ umu. 1 baseins pirtī.5x10 m 2 vidē ja lī meņ a saunas, 1 turku (faktiski romieš u) pirts, ļ oti forš a un vienmē r pā rpildī ta ar bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas un pilsē tas. Maz izklaides, iepirkš anā s ir maz. Vecais muzeja restorā ns ir diezgan interesants.
Teritorija pietiekami liela, atpū tas zona pietiekama. Viesnī cā nav zaļ umu. 1 baseins pirtī.5x10 m 2 vidē ja lī meņ a saunas, 1 turku (faktiski romieš u) pirts, ļ oti forš a un vienmē r pā rpildī ta ar bē rniem. Viesnī cā ir 2 mikroveikali, viens no kaž okā das, otrs suvenī ri un daž ā di izstrā dā jumi. Interneta nav.
Viesnī cā ir sliktas mē beles. Numurā nav gaisa kondicionē š anas. Balkona nav. Duš a un vanna, liela izlietne, fē ns. Skats pa logiem interesants (mums bija kalns un š oseja). Televizors istabā vecs, apmē ram 20 kanā li, t. sk. 4 krievu valodā . Atpū tas zonā.1. stā vā ir liels plazmas TV.
Personā ls ir pretimnā koš s un draudzī gs. Daudzi runā krieviski. Viņ i katru dienu labi uzkopj. Restorā na darbinieki ir draudzī gi.
Ē diens labs, daudzveidī gs un garš ī gs. Viss iekļ auts, izņ emot stipros dzē rienus. No alkohola ir baltvī ns un sarkanvī ns, 1 š ķ iras alus. Turku un Eiropas virtuve. Ē dienu kvalitā te laba, daudz zaļ umu, dā rzeņ u un augļ u.
Viesnī cā ir trenaž ieru zā le. Biljards, galda teniss ir maksas. Taku ir maz. Trases apkope ir neregulā ra un nekvalitatī va. Trasē nav ieroč u. Mums paveicā s - dienu iepriekš sniga un mums pietika 6 dienā m. Nedē ļ as beigā s tas bija gandrī z pilnī bā izpū sts. Sniega kopē ji nestrā dā katru dienu un biež ā k pa dienu. Vakarā redzē ju, kā viņ i strā dā.1 reizi pē dē jā dienā pirms "š ova", kurā bija iekļ auti krievu snovbordistu nobraucieni no kalna. Nav traš u apgaismojuma un attiecī gi arī vakara slē poš anas. Rindas pie pacē lā jiem nav, izņ emot nedē ļ as nogales, kad ierodas vietē jie iedzī votā ji. Bet arī tad rinda nav garā ka par 4-5 minū tē m. Laba "dzī vā mū zika" viesnī cā nesanā ca. Bija diskotē kas. Maza izklaide vecā kiem cilvē kiem.
Kopumā iespaidi ir labi. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Mē s labi atpū tā mies. Lē ti, tuvu, bez vī zas. Pakalpojums š ī vā rda Eiropas izpratnē ir sā kumstadijā . Jū s varat doties vē lreiz, bet jums ir nepiecieš ama uzticama informā cija par laikapstā kļ iem. Viņ i saka, ka 2011. gadā bū s Universiā de. Arī pakalpojumu lī menis ir jā paaugstina lī dz tam. )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums stoyanov1
Sniedziet saiti uz Palandoken slēpošanas trašu tīmekļa kamerām
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на самой высокой точке относительно остальных отелей, посреди горнолыжного центра Паландокен. Дата основания: 1996 г. Последняя дата реновации: 2020 г. Расстояние до горнолыжного подъемника: 20 м. Интерьер выполнен в стиле альпийских шале. Отель универсальный, подходит как для семейного, так и для романтического отдыха.

Atrašanās vieta 17 км от аэропорта Эрзурум, 8 км от центра города Эрзурум, 3 км до магазинов и инфраструктуры курорта. Расположен возле подъемника непосредственно на середине горы.
Viesnīcā

1 ресторан, 3 бара, 2 конференц-зала (до 170 персон), обслуживание номеров, SKI pass (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Ночной клуб.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 187 номеров. Состоит из двух 6-этажных корпусов.

Istabās

Кондиционер, сейф в номере (бесплатно), Wi-Fi, ванна или душ, ТВ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
Adrese P.K. 115, 25000, Erzurum, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (442) 316 24 14
Tīmekļa vietne: Dedeman Palandoken
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).