Marmaris Bay Resort by MP Hotels 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 5.810
№88 viesnīcas reitingā Marmarisa
5.4 Numurs
5.6 apkalpošana
5.9 Tīrība
4.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā līcī jūras krastā. Uzcelta 1990. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2018. gadā. Šī tikai pieaugušajiem paredzēta viesnīca piedāvā patiesi relaksējošu un mierīgu brīvdienu pieredzi.Vairāk →
аватар Romanaaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ieradā mies viesnī cā no rī ta un ā tri tika reģ istrē ti. 11:00 mē s jau bijā m istabā . Tas ir pluss. Numurs atradā s tā lu no pludmales un restorā na, un uzkā pt ļ oti augstu. Tas ir jā saprot, ja sā p kā jas vai ir bē rni. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā no rī ta un ā tri tika reģ istrē ti.
11:00 mē s jau bijā m istabā . Tas ir pluss.
Numurs atradā s tā lu no pludmales un restorā na, un uzkā pt ļ oti augstu.
Tas ir jā saprot, ja sā p kā jas vai ir bē rni.
Daba ir ļ oti skaista!
Jū ra ir lieliska!
Lī cis mierī gs, ū dens dzidrs.
Uzturs: ak, lū k, es viņ am veltī š u daudzas dusmī gas rindas. Vai drī zā k š ī s viesnī cas restorā ns.
Sā ksim ar pozitī vo: patī kami viesmī ļ i, kuri ļ oti cenš as ā tri sakopt, uztur tī rī bu. Tas ir viss, ar to pozitī vais beidzas.
Iet ē st ē st bija saspringta. Lī nija dā rzeņ iem, lī nija vistai, lī nija garnē jumam. Ļ aunie pavā ri un cilvē ki, kas uzspiež ē dienu. No rī ta jā stā v 20 minū tes pie olu kultenes un tad vē l 5 minū tes izlū dzas 2 porcijas sev un vī ram un viņ š pierā dī s, ka uztaisī ja tev 1 lielo!
Š ķ iet, ka viņ i vispā r attur no vē lmes doties ē st. Un tieš ā m, kā rtē jo reizi jū s domā jat, ka es to labā k neē du, lai tikai nestā vē tu rindā un neredzē tu pavā ru ļ aunā s sejas.
Daudzveidī ba neeksistē . Rī si, mē rce, sausa grilē ta skumbrija, salā ti. Kas nav ē sts pusdienā s, tas tiek dots vakariņ ā s.
Labi, mē s domā jam. Pierakstā mies zivju restorā nā - mums bija 1 bezmaksas brauciens. Bet tur nebija, mums teica, ka vietu nav un nebū s.
Ja esi gatavs upurē t pā rtiku un to, ka jā stā v rindā s, tad viesnī ca nav slikta. Pareizā k sakot, ne viesnī ca – un apkā rt daba. Diemž ē l mē s š eit vairs nenā ksim.
аватар LENA710_ukr.net
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi š ajā viesnī cā . Pirms lidojuma lasī jā m svaigas negatī vas atsauksmes un gribē jā m mainī t viesnī cu, bet tas neizdevā s. Viesnī cā ir ļ oti skaista daba, teritorija, izpalī dzī gs un draudzī gs personā ls, istabu uzkopš ana katru dienu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi š ajā viesnī cā . Pirms lidojuma lasī jā m svaigas negatī vas atsauksmes un gribē jā m mainī t viesnī cu, bet tas neizdevā s. Viesnī cā ir ļ oti skaista daba, teritorija, izpalī dzī gs un draudzī gs personā ls, istabu uzkopš ana katru dienu. Wi-fi visā . Pludmale ir maza, bet ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nav. Blakus jahtu stā vvietā m daž iem tas nepatī k. Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga. Monotons ē diens, bet izsalcis nepametī si. Viesi, kuri š eit atpū tā s pirms 3-4 gadiem, stā sta, ka kā dreiz bijis daudz labā ks gan apkalpoš anas, gan ē diena ziņ ā . Viesnī ca ir laba.
аватар Anasta111
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pē dē jā atsauksme ir tuvu realitā tei par š o viesnī cu. Arī viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un atraš anā s vietas. BET labā s atsauksmes tika uzrakstī tas pirms 5 gadiem. Es to redzē ju un sapratu, kad bijā m jau viesnī cā . … Tomēr ▾ Pē dē jā atsauksme ir tuvu realitā tei par š o viesnī cu. Arī viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un atraš anā s vietas. BET labā s atsauksmes tika uzrakstī tas pirms 5 gadiem.
Es to redzē ju un sapratu, kad bijā m jau viesnī cā . Brauciens no lidostas aizņ em ilgu laiku, piemē ram, no Antā lijas uz Alaniju. Bet tā ir mana neuzmanī ba, man vajadzē ja paskatī ties iepriekš .
Ē diens: viss nav ī paš i garš ī gi pagatavots, š ķ iet, ka ē diens bija, bet tas nebija normā li un garš ī gi.
Rī si, pā ris reizes zivs, vista. Brokastis ļ oti sliktas. Alkohols ir pretī gs. Par to naudu, ko viesnī ca prasa par ekskursiju - sagaidī t vismaz labu ē dienu ir normā li.
Reģ istrē š anā s: ieradā mies 07:30, viesnī cā bijā m 12:00, agrā reģ istrē š anā s nebija, gaidī jā m lī dz 14:00.
Personā ls: ļ oti rupjš un dusmī gs, jautā jā m kā pē c tā - mums atbildē ja, ka vienkā rš i esot noguruš i no tū ristu plū smas jū lijā . Bet kā pē c mums no tā bū tu jā cieš ?
Tī rī š ana istabā s vairā k vai mazā k, atstā ja dzeramnaudu - gulbju nav, bet kopumā normas.
Pludmale, maza. Sauļ oš anā s krē sli nav ē rti, daudzi bija salū zuš i.
Apakš ē jā lī nija: ja cena ir 500–600 USD, varat doties, bet ne 1000 vai 1500 USD.
аватар Natalya1008
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cu izvē lē jā mies labu atsauksmju, kā arī apkā rtē jā s skaistā s dabas dē ļ . Bet cik vī luš ies esam, kad jau ieradā mies viesnī cā un ieraudzī jā m netī ru viesnī cu, viss ir ļ oti vecs un jā remontē . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies labu atsauksmju, kā arī apkā rtē jā s skaistā s dabas dē ļ .
Bet cik vī luš ies esam, kad jau ieradā mies viesnī cā un ieraudzī jā m netī ru viesnī cu, viss ir ļ oti vecs un jā remontē . Personā ls ļ oti rupjš un dusmī gs, bā rmeņ i lej spirtu mugurā , normā li netī rī ja telpas, vajadzē ja ubagot.
Ē diens: rī si, vista, salā ti. Nebija jū ras velš u.
Nomā kts. Ekskursija maksā ja 1200€ un acī mredzami nebija tā vē rta. Ž ē l gan.
аватар valentyna22021997
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c bildes, lai bū tu skaista liela teritorija. Bija š aubas, jo svaigu atsauksmju nebija vispā r, tū roperators teica, ka cilvē ki vienkā rš i raksta, ja ir slikti, ja ir labi, tad neraksta, tā pē c recenziju nav. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c bildes, lai bū tu skaista liela teritorija. Bija š aubas, jo svaigu atsauksmju nebija vispā r, tū roperators teica, ka cilvē ki vienkā rš i raksta, ja ir slikti, ja ir labi, tad neraksta, tā pē c recenziju nav. Bet izrā dī jā s, ka tas ir nedaudz savā dā k.
Izrā dī jā s, ka viesnī ca bija vienkā rš i slē gta lī dz 1.07. 2021. Ieradā mies 01.07 ap 6:00, viesnī ca vē l bija tukš a, reģ istratū rā bija 4 pā ri, kā izrā dī jā s, bijā m pirmie tū risti sezonā š ajā viesnī cā , bijā m iekā rtojuš ies ļ oti ā tri 15 minū š u laikā . , tā kā numuriņ i bija tukš i, par simts liels paldies viesnī cai, ka nebija jā gaida 14:00, pē c nakts lidojuma. Bet turpmā kajā s dienā s, kas agri apgū lā s, ja istabas bija gatavas, uzreiz iekā rtojā s, ja nebija brī vu un iztī rī tu istabu, tad piedā vā ja pā rģ ē rbties, iedeva dvieļ us, lai dotos uz pludmali, brokastī s vai pusdienā s, ja bija laiks, un atstā ja lietas pieņ emš anai, lī dz istaba ir gatava.
Darbinieku ir daudz, darbinieki ir ļ oti draudzī gi, jums ir milzī ga cieņ a.
Pie reģ istratū ras strā dā krieviski runā još a viesnī cas pā rstā ve no 9-18:00, ļ oti jauka krieviete. Ļ oti patī kams ir arī viens vī rietis, kurš piegā dā no reģ istratū ras uz istabā m, zina arī krievu valodu.
Teritorija lieliska, var iznomā t velosipē dus, maza jahta (mums ļ oti patika, mā cī jā m braukt, daudz forš ā k kā man ekskursijā ), galda teniss bez maksas, ir trenaž ieru zā le.
Remonts viesnī cā nav jauns, var veikt rekonstrukciju, bet domā ju, ka kamē r viesnī cai karantī nas dē ļ klā jas grū ti, vajag izdzī vot, bet remonts ir normā ls, var dzī vot. Istabas diezgan tī ras, man svarī gā kais, lai tī ra sniegbalta gulta, spilveni un matrač i.
Ir fotogrā fs, mums patika, visu laiku mū s bildē ja, tad rā dī ja foto, kad atbraucat pā rī ir ļ oti ē rti, izvē lē jā mies sev vienu fotogrā fiju, izdrukā jā m un nosū tī jā m uz pasta nodaļ a, maksā.10 eiro, bilde skaista, š ī cilvē ka darbs maksā .
Relaksē još ai un patī kamai atpū tai viesnī ca ir tas, kas jums nepiecieš ams, galvenā kafejnī ca ar skatu uz jū ru, kas ir ļ oti forš a.
Ē diens man ir labs, ne gardumi, bet visa pietiek: grilē ta zivs, grilē ta gaļ a, grilē ti dā rzeņ i, cepta (sautē ta) zivs, sautē ta gaļ a, sautē jums, 2 zupas, kartupeļ i, rī si, omlete, mini pica, salā ti, dā rzeņ i , augļ i, deserti, manuprā t, izvē le ir, pietiek ar garš ī gu un sā tī gu maltī ti.
Mums patika, tieš ā m atpū š amies, bez lieka trokš ņ a.
Un jauks personā ls!
аватар dashkonb_77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca paredzē ta tikai pieauguš ajiem, nav trokš ņ a, pusdienlaikā var gulē t š ū puļ tī klā jū ras krastā...Izbaudī jā m š ī s lieliskā s viesnī cas atmosfē ru, iegremdē jā mies skaista parka apstā dī jumos. … Tomēr ▾ Viesnī ca paredzē ta tikai pieauguš ajiem, nav trokš ņ a, pusdienlaikā var gulē t š ū puļ tī klā jū ras krastā...Izbaudī jā m š ī s lieliskā s viesnī cas atmosfē ru, iegremdē jā mies skaista parka apstā dī jumos. Mā jī ga viesnī ca ar draudzī gu personā lu un skaistu teritoriju.
Ē diens ir lielisks un diezgan daudzveidī gs. Gaļ a, zivis, dā rzeņ i un augļ i, saldumi?
Numuri ir tī ri, santehnika un gaisa kondicionieris darbojas labi. Numurs tika regulā ri tī rī ts. . . viesnī ca atrodas paš ā jū ras krastā , pludmale ir smilš aina un uz platformā m.
Relaksē još a viesnī ca! Nav uzmā cī gu animatoru, maksimā ls sirdsmiers. ? Pati teritorija ir labvē lī ga pastaigai, ir atpū tas zonas ar š ū puļ tī kliem, atzveltnes krē sliem.
Pludmale ir jauka ar daudzā m sauļ oš anā s krē sliem. Jū ra ir ļ oti tī ra.
Lai lieliska atpū ta! Ieteicams! ! ! ?
аватар enn2631
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visā dā ziņ ā lieliska viesnī ca. No solī tā viesnī cā bija pat vairā k nekā teikts. Wi-FI un seifs ir bez maksas, tā pat kā teniss un hammam. Personā ls ir labā kais, ar kā du esat sastapies viesnī cā . Nav nekā das atš ķ irī bas starp viņ u attieksmi pret britiem (kuru ir 90%) un pret ukraiņ iem. … Tomēr ▾ Visā dā ziņ ā lieliska viesnī ca. No solī tā viesnī cā bija pat vairā k nekā teikts. Wi-FI un seifs ir bez maksas, tā pat kā teniss un hammam. Personā ls ir labā kais, ar kā du esat sastapies viesnī cā . Nav nekā das atš ķ irī bas starp viņ u attieksmi pret britiem (kuru ir 90%) un pret ukraiņ iem. Kam ir garlaicī gi, uz Marmarisu var doties ar dolmuš ku vai laivu. 15-20 minū tes. Vakaros viņ i tiek izklaidē ti ar dzī vo mū ziku vai futbolu. Tikā m eiro virsotnē...Visur tī rī ba. Teritorija vairā k atgā dina dabas rezervā tu. Ž ē l, ka viņ i neredzē ja deklarē tā s vā veres)))
Ļ oti ieteicams ikvienam, kas meklē relaksē još u atpū tu!
аватар valentina.prost
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta Turcijā viesnī cā.4+ (luksusa) MARMARIS IMPERIAL. Par pā rē jo jau runā ju, ekskursiju pasū tī ju TUI, tā pē c ilgi pie tā nepalikš u. Viņ š pats mani pā rsteidza ar vsky profesiju pā rpilnī bu, ko ikviens cilvē ks var atrast sev. … Tomēr ▾ Atpū ta Turcijā viesnī cā.4+ (luksusa) MARMARIS IMPERIAL. Par pā rē jo jau runā ju, ekskursiju pasū tī ju TUI, tā pē c ilgi pie tā nepalikš u. Viņ š pats mani pā rsteidza ar vsky profesiju pā rpilnī bu, ko ikviens cilvē ks var atrast sev. Tas ir tieš i tas, ko es jums saku. Biež i braucu uz ā rzemē m, bet biež i gadā s arī tā , ka izlasot skaistu informā ciju par viesnī cu, aizbrauc, bet nav ko darī t. Bet ne š eit. Ļ oti draudzī gs personā ls, cik reizes viņ i nenā ca klajā ar manu lauzto angļ u valodu ar lū gumiem - viņ i vienmē r palī dzē ja! : ) Istabas tī ras, ē rtas, nevis greznas, bet galvenais, lai ir mā jī gi un tī ri!
Uz ū dens aerobikas man izdevā s iepazī ties ar krievu ģ imeni, ceru, ka mē s turpinā sim sazinā ties. Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Novē lu jums visiem to paš u!
аватар belovanina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par š o viesnī cu var rakstī t daudz. Pā ri visam slavē š ana. Vē los atzī mē t, ka tā ir paredzē ta atpū tai bez bē rniem (vecuma ierobež ojums - no 16 gadiem) un pilnī gai atpū tai. Atpū tusies kopā ar vī ru, vē lē jos doties pensijā un bū t prom no steigas un burzmas. … Tomēr ▾ Par š o viesnī cu var rakstī t daudz. Pā ri visam slavē š ana. Vē los atzī mē t, ka tā ir paredzē ta atpū tai bez bē rniem (vecuma ierobež ojums - no 16 gadiem) un pilnī gai atpū tai. Atpū tusies kopā ar vī ru, vē lē jos doties pensijā un bū t prom no steigas un burzmas. Mē s saņ ē mā m to 100%. Ir arī daudz iespē ju sportot, un dabā tas ir tikai saviļ ņ ojums. Viesnī cā pā rsvarā atpū š as eiropieš i, krievi vismaz. Valoda ir angļ u, un tajā runā visi darbinieki. Apkalpoš ana, ē dieni, kopumā atmosfē ra viesnī cas teritorijā , viss ir piesā tinā ts ar augstā kā lī meņ a apkalpoš anu, mā jī gumu, komfortu. Jū s varat viegli nokļ ū t Marmarisā ar autobusu (10 minū tes) vai ar ū dens taksometru. Starp citu, tū risma aģ entū rā , rezervē jot viesnī cu, mums piedā vā ja uzreiz izvē lē ties ekskursijas, ir kompā nija, š ķ iet, Denis Tour, kas veic rezervā cijas internetā , ar labu reputā ciju. Ē rts tiem, kas vē las iepriekš plā not savu atvaļ inā jumu un netē rē t laiku izvē lei, atrodoties atvaļ inā jumā . Bijā m apmierinā ti gan ar viesnī cu, gan ar izvē lē tajā m ekskursijā m.
аватар prichko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atgriezā s no š ī s viesnī cas 12. septembrī . Kopumā.4 punkti. Pie 5, tikai tas, ka ir maz krievu. Š o viesnī cu nopirka TUI kompā nija un teica, ka daudz kas ir mainī jies. Krievu gids viesnī cā ir pilnī gs sū ds. Viņ am nekas nerū p, galvenais, lai tu brauc ekskursijā s un uz ā das veikalu, viņ am ir procents no š ī . … Tomēr ▾ Atgriezā s no š ī s viesnī cas 12. septembrī . Kopumā.4 punkti. Pie 5, tikai tas, ka ir maz krievu. Š o viesnī cu nopirka TUI kompā nija un teica, ka daudz kas ir mainī jies. Krievu gids viesnī cā ir pilnī gs sū ds. Viņ am nekas nerū p, galvenais, lai tu brauc ekskursijā s un uz ā das veikalu, viņ am ir procents no š ī . Tirgū Marmarisā tā das paš as jakas var nopirkt lē tā k un par daudz.
Istabas normā las, tī rī š ana bija 4, kad atbraucā m, uz terases gulē ja papī rs no zā lē m un tas pats gā ja prom. Pret krieviem izturas kā visur citur, bet pā rliecinā jos, ka tā ir pareizi - pilnī gi idioti. Ē diens bija ok, daudz augļ u. Skaista, kopta teritorija, bet ar sā poš ā m kā jā m tur labā k neiet. No ekskursijā m var doties uz Pomukalle, par visu pā rē jo dzirdē ju tū ristu sū dzī bas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lena40
1. Vai tiešām, kā saka, staigāšana pa kāpnēm ir nogurdinoša? Un cik stāvi ir kāpumi? 2. Vai ir iespējams nirt no platformas, vai dziļums atļauj? 3.kur labāk apmesties, bungalo vai galvenajā ēkā, t.i., vai ir būtiskas atšķirības? Paldies!!!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums KISSEXX
Tāpat kā ūdens? Laikapstākļi?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в живописной бухте на берегу моря. Построен в 1990 году, последняя частичная реновация проведена в 2018 году. Этот отель рассчитан только на взрослых гостей, поэтому вы сможете провести отпуск действительно в расслабленной и умиротворенной атмосфере.

Atrašanās vieta 10 км от Мармариса. 110 км от аэропорта Даламана.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный. Есть деревянная платформа/пирс (дата открытия зависит от погодных условий). Протяженность пляжа — 100 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан Olympos с террасой.

2 ресторана А La Carte (19:00-21:30, предварительная резервация): Gunes – турецкая кухня, Harmony – стейк хауз (платно).

Бар на пляже (10:00-18:00), бар у бассейна Breeze (10:00-00:00), бар у бассейна Relax (10:00-18:00).

Магазины, библиотека.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Аквааэробика, мини-футбол, водное поло, теннисный корт (освещение, инвентарь), дартс, бочча, пляжный волейбол, каноэ – бесплатно. Великолепный парк для прогулок, анимация днем, а каждый вечер — тематические шоу и выступления приглашенных кавер-групп, танцоров и даже турецких барабанщиков.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 279 номеров в 76 двухэтажных бунгало.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Adaköy mahallesi Marmaris - Adaköy yolu caddesi, No: 46 48700 Marmaris - Mugla - Turkey
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.