Ja nebūtu karantīnas ierobežojumu, droši vien būtu labāk

Rakstīts: 9 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 28 augusts — 4 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Pati viesnī ca ir diezgan laba. Ja neņ em vē rā kosmē tiskos defektus, vienī gais viesnī cas (kā ē kas) mī nuss ir skaņ as izolā cija. Viņ i dzī voja centrā lajā ē kā.5. stā vā , ar skatu uz kalniem un pilsē tu. Viss ir labi un brī niš ķ ī gi, ja ne plā nā s sienas. No blakus istabas viss ir dzirdams tā , it kā sienas nebū tu.
Viesnī cā ir labs interneta ā trums, bet Wi-Fi pazuda uz daž ā m dienā m un bija tikai reģ istratū rā.
Ietekmē ta karantī na. Viņ i ietaupī ja uz pā rtiku. Brokastu vispā r nav. Olas daž ā dā s interpretā cijā s un dā rzeņ i. Divu veidu sieri (arī daž ā dā s interpretā cijā s un š ķ ē lē s) un brokastu pā rslas. Pusdienas un vakariņ as ir salī dzinoš i labā kas. Bet viņ i nogalina rindas uz visu, ī paš i uz dā rzeņ iem. Izslē dza gaisa kondicionē tā jus visur, izņ emot telpas, radī ja diskomfortu.

Alkohols nepiesaista nekā dus ultravisus. Viss tā pat kā vienkā rš ā kajā s viesnī cā s.
Lai gan kopumā svē tki patika. Kā pilsē tai patika, tā patika viesnī cai. Vē l viens trū kums ir pludmale.
Pludmalē ir daudz lielu akmeņ u, bet ū denī - cieti akmeņ i. Iekā pt un izkā pt no ū dens ir ļ oti slikti. Vienā vietā (kaut kur pludmales vidū ) viņ i uzstā dī ja kā pnes ar margā m, lai iekļ ū tu ū denī . Un tā du kā pņ u bū tu ducis. Vietā m cilvē ki meta akmeņ us malā un veidoja celiņ us, lai bū tu vieglā k iekļ ū t ū denī.
Lai gan (karantī nas dē ļ ) saka, ka viesnī ca nav pilnī bā noslogota, patiesī bā - pilnī ga. Bezmaksas numuru nav. Numurs ar skatu uz jū ru + 20-50 dolā ri. Atpū tnieki pā rsvarā ir ukraiņ i. Krievu tikpat kā nav. Bija arī turki, daž i vā cieš i un angļ i. Priecā jos, ka vietē jie jau sā k mā cī ties ukraiņ u valodu.
PS Neiet uz turku a la carte. Vispā rē jais restorā ns ir garš ī gā ks.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu